Log in

View Full Version : Şampiyonlar Ligi-UEFA Kupası / kura çekimi

Varonil
20.Aralık.2006, 14:45
Arkadaşlar bugün Fenerbahçe'miz ve Galatsaray'ımızın Avrupa Kupalarında ki rakipleri belli oluyor.Kura çekimini tek bir başlıkta konuşalım istedim
-------------------------------------------
Büyük heyecan!

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki rakipleri yarın belli olacak. Avrupa Şampiyonlar Ligi ile UEFA Kupası'nda grup maçlarının ardından oynanacak olan eleme turu karşılaşmalarının kura çekimleri yarın İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi 2. tur kura çekimi TSİ 13.00, UEFA Kupası 3. tur kura çekimi ise TSİ 14.00'te gerçekleştirilecek.

-FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ-

Şampiyonlar Ligi'nde (G) Grubu'nu İtalya'nın Inter takımının ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, diğer gruplarda ilk sırayı elde eden takımlardan biriyle eşleşecek.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. turundaki muhtemel rakipleri şöyle:

Porto (Portekiz), Milan (İtalya), Real Madrid, Barcelona, Sevilla (İspanya), Manchester United ve Chelsea (İngiltere)

Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda ilk maçlar 19-20 Şubat, rövanşları ise 4-5 Mart tarihlerinde oynanacak.

-GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ-

Galatasaray ise UEFA Kupası'nda grubunu 3. sırada bitirdiği için, diğer gruplarda ilk sırayı elde eden takımlardan biriyle eşleşecek.

Galatasaray'ın UEFA Kupası 1. turundaki muhtemel rakipleri şöyle:

Bayern Münih (Almanya)
Bayer Leverkusen (Almanya)
Everton (İngiltere)
Getafe (İspanya)
A.Madrid (İspanya)
Villarreal (İspanya)
Hamburg (Almanya)

UEFA Kupası'nda ilk maçlar 13-14 Şubat, rövanşları ise 21 Şubat'ta yapılacak.
20.12.2007

Kaynak : AA

BlackEagle19o3
20.Aralık.2006, 16:46
Fenerbahçe'ye kim gelirse gelsin işi çok zor.Özellikle deplasmanda.Kadıköydeki maçlarda çoğuyla başa baş oynar.Benim içimden Sevilla geçiyor...
Galatasaray'a en uygun rakip Leverkusen bana göre.O olmazsa Getafe...
Diğer takımlar Galatasaray'dan daha güçlü gibi duruyor.Ama tabi belli olmaz...

İki takımımız için de en hayırlısı neyse o olsun;)

Aşk-ı Şehir
20.Aralık.2006, 16:54
Fenerbahçe'ye Barça, ManU'dan biri gelmezse turu geçebilir. Temennim ise Porto'nun gelmesi. Umraım Fenerbahçe bize daha çok sevinçler yaşatır. Bizim rakiplerimizde çok zor ama belli olmaz bizim tersimiz pistir :p. Ama içimden Leverkusen geçiyor. Hamburg'da olabilir. Umarım güzel bir kura çekilir. Getafe'nin gelmesini istemiyorum. :) Onlarında tersi pis biliyoruz:D

Ahmet_77
20.Aralık.2006, 18:25
İnşAllah 2 Takımımızada gelebilecek en zayıf ekip gelir.

Porto - Getafe Tercihimdir :p

ForsakeN
20.Aralık.2006, 18:31
Fenerbahçe'nin Muhtemel rakipleri

Real Madrid (İspanya)
Barcelona (İspanya)
Sevilla (İspanya)
Manchester United (İngiltere)
Chelsea (İngiltere)
İnter (İtalya)* (Statü gereği eşleşmeyecek)
Milan (İtalya)
Porto (Portekiz)

Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri

Everton (İngiltere)
Bayern Münih (Almanya),
Leverkusen (Almanya),
Getafe (İspanya),
Bordeaux (Fransa) * (Statü gereği eşleşmeyecek),
Atletico Madrid,
Villarreal (İspanya),
Hamburg (Almanya)

El Barto
20.Aralık.2006, 18:33
Fenerbahçe'ye Manchester

Galatasaray'a Hamburg

çıkacak gibi geliyor bana. :p

Emurafu
20.Aralık.2006, 19:50
Benim gönlümden Bayer Leverkusen geçiyor.Hamburg da kötü olmaz.(Bayern Münih olmasın)Hem hocamızın Alman olması,hem Almanya’daki taraftar desteği hem de geçmişte Alman takımlarına karşı aldığımız başarılı sonuçlar tercihimde önemli etken.Bayern Münih ve Atletico Madrid tercih etmediğim takımlar

RaSenGan
20.Aralık.2006, 19:55
İki takımda inş.tur atlar.:)

El Comandante
20.Aralık.2006, 20:04
Kesinlikle Alman takimi gelsin.Emrah`in da dedigi gibi orada alacagimiz büyük taraftar destegiyle iyi sonuclar aliriz.

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 20:04
İçime doğanlar;
Chelsea (İngiltere)
Everton (İngiltere)

Çıkmasını istediğim;
Porto (Portekiz)
Bayer Leverkusen (Almanya)

M.Scofield
20.Aralık.2006, 20:06
Tv yayını olacakmı?

RaSenGan
20.Aralık.2006, 20:06
Şemsi İngilizler gelmesin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tv yayını olacakmı?

Star TV.Şuan başladı :)

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 20:11
ŞL yi star yayınlıyor da UEFA yı da yayınlar mı ki ?

FB ye R.Madrid GS ye Villareal içime doğanlar:)
Yanılırım inş :p

Roberto Baggio
20.Aralık.2006, 20:23
Fenerbahçe-Real Madrid Galatasaray-Leverkusen...

RaSenGan
20.Aralık.2006, 20:25
Celtic-Barcelona

Oh Barça gitti.

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 20:25
Barca gitti :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ManU da gitti :D

RaSenGan
20.Aralık.2006, 20:26
O.Lyon-ManU

ManU'dan da kurtulduk.

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 20:27
Porto gitti.

RaSenGan
20.Aralık.2006, 20:27
Schalke-Porto

Kötü oldu bu.

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 20:28
L'pool - İnter

RaSenGan
20.Aralık.2006, 20:28
Liverpool-İnter

Bu da gitti.

RaSenGan
20.Aralık.2006, 20:29
Roma-R.Madrid

Madridte gitti.

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 20:29
R. Madrid - Roma
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea or Sevilla :)

RaSenGan
20.Aralık.2006, 20:30
Fener'e Sevilla geldi.

T_A_N_E_R
fenerbahce vs sevilla

PesimiSTyLa
Fener - Sevilla

M.Scofield
20.Aralık.2006, 20:32
fenerbahçe şok iyi bir kura çekti

Memedov
20.Aralık.2006, 20:32
hep dedim sevilla gelecek Fenerbahçe´ye diye sevilla geldi.

hayırlı olsun.

El Comandante
20.Aralık.2006, 20:33
Rakip zor.Son senelerin en iyi cikis yapan takimi.Ispanya Liginde bu sezon kötü olsalar da Clde cok iyi oynuyorlar.

Roberto Baggio
20.Aralık.2006, 20:33
Chelsea çıksa çok daha iyiydi...

RaSenGan
20.Aralık.2006, 20:34
Kanoute-Kone-Luis Fabiano-Dani Alves gibi adamlar var.Fenerbahçe bunları engellerse tur atlar.

M.Scofield
20.Aralık.2006, 20:35
Fenrbahçe gerçekten şanslı ön elemden kolay bi raıp geldi gruplardada pek zorlu bi takım yoktu şimdi sevilla geldi fenerbahçe 8 takım içine kalır

El Comandante
20.Aralık.2006, 20:35
Sevillanin sag tarafi harika.
Daniel Alves-Jesus Navas

Fenerbahce de sol kanadina cok güveniyor.
Ilginc olacak (:

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 20:38
ben hayatımda Fb kadar şanslı bi takım görmedim...ŞL elemesinde arsenallerin,milanların içinden gider dinamo kievi seçer...yine bu yıl liverpoolların , valenciaların içinden gider anderletchi seçer...

en güzel gruplardan birine düşer..gruptan çıkar...karşısına dünyanın en zor 5 takımından biri gelmez..sevilla gelir...

vallahi inşallah fener bu turu geçer..ilk defa fb için bu kdr fazla istiyorum üst tura çıkmasını...

* sevilla çok zorlu bi ekip fakat..o kdr takım arasından sevillayı seçmek..hazine bulmak gibi bişey...kadıköyde yenebilecegi bi takım..

ForsakeN
20.Aralık.2006, 20:38
Sevilla hiç kolay bir rakip değil.Eğer biz kendi sahamızda avantajlı bir skor elde edersek şansımız olur.Ama kendi sahamızda puan kaybedersek tur o maçta gider.

Del Piero_10
20.Aralık.2006, 20:41
Sevilla sevinilecek bir rakip değil.

EreN
20.Aralık.2006, 20:41
Sevilla güzel oldu
En azından tam performans ile buraya geldiler.Chelsea´nin tam performanslı hali bizi mahvederdi.Sevilla ´da şu sıralar bir huzursuzluk hakim ve jesus navas´ın daniel´in gitmesi söz konusu.Ayrıca defans hattı çok güçsüz.Genellikle 3 defans kanatlarda adriano ve daniel ile çıkıyorlar maçlara ve bizim için ultra avantaj bu.Deivid gibi vederson gibi kanattan içeri kateden oyuncularımız var.Kötünün iyisi çıktı.

Ayrıca diğer bizi şansla itham eden arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmem ama Grubumuzdaki tüm takımlar kendi liglerinin şampiyonlaru , çıkan rakibimiz ise son 2 senenin UEFA KUPASI şampiyonu.

ForsakeN
20.Aralık.2006, 20:42
Roberto Carlos - Dani Alves eşleşmesi izlenmeye değer doğrusu.

ShevAnil
20.Aralık.2006, 20:42
Fenerbahçe Için Çok Kötü Bir Kura Oldu Ben Ertem Şener'e Katılıyorum..
Son Donemlerin En Yükselişteki Takımlarından ama Bu Takımlara Arasında Iyi Bir Rakip,
FenerBahçe'nin Çıkması Için Kadıkoy'de Gol yemeden 2 farkl ıYenmesi Gerek Bence
Yada Evinde 1-0 Deplasmanda'da Ilk Golu Atması Gerek :p

Rsa
20.Aralık.2006, 20:45
İki takımında güçleri eşit bence.%50 şansımız var.

Emurafu
Rakip Avrupanın en iyi kanat kullanan takımı...

Fenerbahcenin sol tarafı bu aralar cok aksıyor..Sevillanında sag kanatı çok işliyor..Rıdvan hocanın dedigi gibi turu Fenerbahcenin sol tarafı belirler...

Roberto carlos bu aralar savunmada hata çok yapıyor..rakibvin sag kanatında jesus navas,dani alves var...O kanatı durduramassan işimiz zor olur..

İki takımda birbirini kendi evinde yener...gol üstünlügü kim saglarsa tur atlar...

altiner93
Fenerbahçe için kötü oldu.Ama sürprizde yapabilirler

M.Scofield
20.Aralık.2006, 20:46
Sevilla 1905 de kurulmuş ve UEFA şampiyonu‚bayrağıda sarı kırmızı bu demek oluyor ki hiç şansımız yok

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 20:46
Sevilla zor rakip ama Barca, ManU , Chelsea, R.Madrid, Milan gibi takımlara nazaran daha iyi.

Zaten artık kolay rakip yokki CL de hepsi zor Porto dahil. Bu vakitten sonra hiçbir takım kolay lokma olmak istemeyecek , elinden geleni yaacak 2. turdaki FB dahil tüm takımlar ;;)

EreN
20.Aralık.2006, 20:47
Yapabiliriz arkadaşlar.Cambiasso ne demişti? fenerbahçenin oyun yapısı hiç bir avrupa takımında yok ve çok kolay maçı kitleyebilir golü atabilirler.Sonrası sizin becerinize değil onların yapacağı hatalara bağlı :)
Tamam kabul ediyorum çok güçlü bir hücum hattı var ama inter´i yendik arkadaşlar biz.Yenebiliriz Sevilla´yı.Ayrıca orta saha da DENİZ ve AURELİO yardımlarına gelen LUGANO ve kanatları absorbe eden DEİVİD ‚ VEDERSON ile çok rahat hücum hatlarını kitleyebiliriz.Rahat olun.

EreN
20.Aralık.2006, 20:48
Arkadaşlar emre sevilla açısından bi bakış atmış :D sakın ha şaka maiyetinde yazdı onları :)

Emurafu
20.Aralık.2006, 20:50
Maçın özeti bu...

Sevillanında sag kanatı çok işliyor..Rıdvan hocanın dedigi gibi turu Fenerbahcenin sol tarafı belirler...carlosda düsüsde..

İki takımda evinde birbirini yener..

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 20:53
Sevilla sevinilecek takım değil ama Sevilla elenmeyecek takımda değil.Çok gol atıp çok gol yiyorlarmış.2 maçtada Fenerbahçe en iyi performansını sergilerse turu geçer.

İyi kura denmesinin sebebi hem zor gol yiyen hemde kolay gol atan takımlardan geleceğine kolay gol atan kolay gol yiyen Sevilla'nın gelmesidir.Belki Porto gelse daha iyi olurdu.Neyse buraya geldikten sonra takım ayrımı yapmak çokta doğru değil.

Bu arada Chelsea içime doğdu demiştim az kala Chelsea geliyordu.:p

ShevAnil
20.Aralık.2006, 20:55
Uefa Elemerini Starmı weriyor arkadaşlar

ForsakeN
20.Aralık.2006, 20:55
Babam hiç kura çekimini izleme Sevilla gelecek diyordu. Sevilla çıktı ,gittim elini öptüm birkez daha :D

Del Piero_10
20.Aralık.2006, 20:59
Uefa Elemerini Starmı weriyor arkadaşlar

Eurosport yada Eurosport2 veriyor bildiğim.

nerazzuri
20.Aralık.2006, 21:01
Yapabiliriz arkadaşlar.Cambiasso ne demişti? fenerbahçenin oyun yapısı hiç bir avrupa takımında yok ve çok kolay maçı kitleyebilir golü atabilirler.Sonrası sizin becerinize değil onların yapacağı hatalara bağlı :)
Tamam kabul ediyorum çok güçlü bir hücum hattı var ama inter´i yendik arkadaşlar biz.Yenebiliriz Sevilla´yı.Ayrıca orta saha da DENİZ ve AURELİO yardımlarına gelen LUGANO ve kanatları absorbe eden DEİVİD ‚ VEDERSON ile çok rahat hücum hatlarını kitleyebiliriz.Rahat olun.
Kesinlikle katılıyorum.

Sevilla İspanyol medyasının sayesinde bizi daha da küçümseyecekler. Her ne kadar teknik direktör küçümsemeyin desede futbolcular medyadan etkilenir. Ligde gücümüz belli olduğundan oyunu daraltıp bizi kitliyorlar ama avrupa takımları fenerbahçe karşısında oyunu geniş alana yayıyor Fenerbahçe çok rahat bir futbol oynuyor.Sevilla'da öyle yapacaktır.

Benim tahminim Sevilla'yı evimizde yeneriz. Ama orda 1 gol atsak yeter. İspanya'da yenebileceğimizi zannetmiyorum.

RaSenGan
20.Aralık.2006, 21:07
UEFA kuraları Star'da verilmiyor.

www.uefa.com'dan takip edebiliriz.

eGowiCh
20.Aralık.2006, 21:09
Gelebilecek iki takım vardı, biri Porto, biri de Sevilla idi, Sevilla geldi. Bence iyi bir kura çektik. Sene başından beri böyle güzel kuralar çekiyorduk, yine şansımız yaver gitti. Ayrıca yine en son çekildik kurada :D

Sevilla çok güçlü bir takım, son 3 yıla damgasını vurmuş bir takım, fakat Juande Ramos gittikten sonra Sevilla düşüşe geçti. Grubuna aldanmayın, Steau Bükreş, Slavia Prag gibi basit takımlar olduğu için lider oldu zaten, ekstra olarak Arsenal'i yendi sadece. Liginde de iyi sonuçlar alamıyor. Ayrıca Daniel Alves'in satılması gündemde, isteyen isteyene, inşallah devre arası satarlar. Tehlikeli olarak Kanoute var, en çok korktuğum isim, Luis Fabiano ve Kone de o derece tehlikeli.

İlk maçta alacağımız sonuç turu belirler. Gol yemeden galip gelirsek (1-0, 2-0) gibi, tur atlayan taraf oluruz. Devre arası yapacağımız transferler çok etkili olacak, özellikle yabancı bir santrafor almamız gerekiyor mutlaka.

EreN
20.Aralık.2006, 21:11
Şu an sevilla forumlarında bu videoyu yayınladılar : http://www.youtube.com/watch?v=VvxlKU9UEss
"fenerbahçe taraftarından tribün adına çok şey öğrenmeliyiz avrupa maçlarında , adamlar sahaya 12 kişi çıkıyor , bir türk takımına göre çok iyi tribünler gibi yorumlar var.."

Universal
20.Aralık.2006, 21:13
Sevilla, çok gol atıp çok gol yiyen bir takım maçlar bol gollü olacak. Çok gol atan çıkacak. Barça veya Mancehster gelse daha iyiydi.

yusufislam
20.Aralık.2006, 21:17
Carlos son macinda kotu oynamis olabilir, malum CSKA GS maclarinda dokturdugu icin kafa olarak rahatladigi icin 15 mactir dokturdugu icin rahatlayarak bir macda kafasina takmamis olabilir,
hata yapti diye CARLOS DUSUSTE demek bana gore

'soylemek istenileni soylemek'dir diyorum!

tam aksine CARLOS DUSUSTE DEGIL, gecen senelere gore CIKISTA!

15e1 ...

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 21:17
GS TV veriyor izleyebilirsiniz ;;)

EreN
20.Aralık.2006, 21:18
Takip ediyorumda şu andan daha uçak bileti muhabbetleri dönüyor ve kadıköydei maçların videolarını koyuyorlar.Ayrıca kendi stadlarıyla stadımızı karşılaştırıyorlar forumlarda.Ve bizi bas baya küçük görenler ezeriz geçeriz diyenler var :)
bazılarıda buna karşılık gelmiş.

yusufislam
20.Aralık.2006, 21:18
tek bizim mi sansimiz yaver gidiyo bu dunyada :)

bizimki sans iste,ama bazi takimlar icin "futbolun sans perisi tut elimizi" ...
diyelim :D

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 21:20
UEFA Kurasını netten izlemek isteyenler buyurun link ;;)

http://video.uefa.com/video/Competitions/UefaCup/Season=2008/liveDraw_video.html

RaSenGan
20.Aralık.2006, 21:21
http://video.uefa.com

izleyebilirsiniz.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Münih gitti oh be :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Getafe gitti :(

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 21:22
Getafe gitti

EreN
20.Aralık.2006, 21:23
atletico gitti..iyi

RaSenGan
20.Aralık.2006, 21:23
Atletico Madridte giti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Villarreal'de gitti.

EreN
20.Aralık.2006, 21:25
baran az önce msnde dedi levekursen gelse de maça gitsem diye :) tutturdu vallahi de zor rakip :(

RaSenGan
Galatasaray-Leverkusen

PesimiSTyLa
Leverkusen geldi cok iyi oldu :)

Deza
Leverkusen cikti.

ShevAnil
Çok Güzel Leverkusen

M.Scofield
20.Aralık.2006, 21:26
iyi bir kurada biz çektik

El Comandante
Oley be dua ediyordum Leverkusen ciksin diye,cikti :D

Almanyadaki macta yerimi alacagim (:

nerazzuri
Hamburg gitti :)

T_A_N_E_R
gusel kura ;)

EreN
20.Aralık.2006, 21:27
(1:37 PM) EreN / İstanbuld: kim istiyosun gsye
(1:37 PM) EreN / İstanbuld: ben sevillayı istiyodum o geldi
(1:38 PM) BaRaN / Ernesto: leverkusen

hehehe :) :)

Rsa
Galatasaray-Leverkusen.%50 şansı var.

nerazzuri
Çok güzel :D Ama Gekas'a Dikkat :p

Aşk-ı Şehir
20.Aralık.2006, 21:28
Leverkusen-Sevilla

süper kura diyebilirim. Umarım iki takımımızda tur atlayacak.

Deza
20.Aralık.2006, 21:29
Bence iki takimimiz da iyi kura cekti. Cikabilecek en kolay rakipler bence Porto ve Getafe idi. Bu ikiliden sonra da Sevilla ve Levekusen derdim. Baska cikabilecek rakiplere göre "daha zayif" takimlar cikti. Iki takimimiz da turu gecme sanslari büyük. Tabi Fener iyi oynamaya devam ederse Avrupa´da ve Galatasaray´da eski iyi halini bulabilirse.

El Comandante
20.Aralık.2006, 21:30
(1:37 PM) EreN / İstanbuld: kim istiyosun gsye
(1:37 PM) EreN / İstanbuld: ben sevillayı istiyodum o geldi
(1:38 PM) BaRaN / Ernesto: leverkusen
hehehe :) :)

Valla Eren icime dogmustu,Leverkusenin gelecegini biliyodum.Yanilmadigima cok sevindim.Eleyebilecek gücümüz var onlari.Isin en güzel tarafi da uzun zaman sonra Galatasaray macina gidecegim (:

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 21:30
Bence cok iyi oldu :) Madrid, villareal, bayern, everton a göre iyi bir kura :)

Orası da deplasman sayılmaz :D

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 21:31
Galatasaray sorunlarını aşabilirse Leverkusen'i eleyebilir.

RaSenGan
20.Aralık.2006, 21:31
2.olsak PSV gelecekti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte UEFA eşleşmeleri

http://img212.imageshack.us/img212/6152/maclarks6.jpg

eGowiCh
20.Aralık.2006, 21:36
Galatasaray iyi kura çekti, gelebilecekler arasında en kolayı geldi. Galatasaray sorunlarını aşarsa turu geçebilir. Gekas var tehlikeli Leverkusen'de, Galatasaray'ın mutlaka sorunlarını çözmesi gerekiyor tur için, aksi halde işi çok zor.

Emurafu
20.Aralık.2006, 21:39
Benim gönlümden Bayer Leverkusen geçiyor.Hamburg da kötü olmaz.(Bayern Münih olmasın)Hem hocamızın Alman olması,hem Almanya’daki taraftar desteği hem de geçmişte Alman takımlarına karşı aldığımız başarılı sonuçlar tercihimde önemli etken.Bayern Münih ve Atletico Madrid tercih etmediğim takımlar
dilegim oldu:):)

Leverkusen son maçına aldanmayın zürih 2.olmamak için yenildi..Yabancı basında bile cıktı..sakatlıklar geri dönecek..
Adnan sezgin biraz önce konusdu transfer için yogun calısıyoruz dedi..Subata daha çok var.

Oley be dua ediyordum Leverkusen ciksin diye,cikti :D

Almanyadaki macta yerimi alacagim (:Baran konuk takıma azbilet veriyorlamrış :D:D

Çünkü onların stadyumu küçükmüş..Bu yüzden kombinelerde satılmış..Erken gitde Yerini kap:)::)

altiner93
20.Aralık.2006, 21:47
Her iki takımımız içinde hayırlı olsun

Emurafu
20.Aralık.2006, 21:47
Eğer turu geçersek, Çeyrek Final'e kalmak için Zürih - Hamburg galibi ile oynayacağız..!

Valla önümüz açık..Baran turu gecersek..Hamburg macınada gidersin:):)

PesimiSTyLa
20.Aralık.2006, 21:48
Turu gecersek Hamburg - Zürih galibi ile oynuyacagız bu da iyi :)

Gecersek yolumuz acık :)

Emurafu
20.Aralık.2006, 21:52
Bir haber:):) Alman eurosport’da izliyorum, "" spiker aynen söyle dedi ""

ŞUAN EN KÖTÜSÜ LEVERKUSENE ÇIKTI; ONLAR GALATASARAYA KARŞI’’

Bu arada Leverkusen forumlarında adamlar korkuyor..Bir tanesi sey yazmış..2 tane deplasman oynuyacaz yazmış:):)
Link veririm...

altiner93
20.Aralık.2006, 21:56
B.Leverkusene biz çıktığımızda onların yüzlerini gördümde birden yüzleri değişti TV gösterdi.

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 21:56
lincoln ayhan linderoth dönecek + transferler yapılacak...bir defans ve bir forvet alırsak...leverkusen in çoookk çalışması gerekecek çooook :):)

Roberto Baggio
20.Aralık.2006, 23:01
Leverkusen 3. lerden kolay bir takım geliceğini zannetti kısaca belasını buldu Leverkusen..

Fietra 10
20.Aralık.2006, 23:13
Leverkusen kurası bence diğer rakipleri kadar iyi bi takım olmasada yine de dikkate alınmalı..Bu seneki performansları hiçte fena değil..Sevilla ise Fener'le tıpatıp aynı:)..Ligde bir türlü istedikleri sonuçları alamasalarda Şampiyon Liginde ligde oynadıkları futbolun kat be kat iyisini oynuyorlar..Fenerbahçe'de şampiyonlar liginde bir başka ounuyor..İlginç bir maç olacak...

goosfraba
20.Aralık.2006, 23:18
Sevilla 1905 de kurulmuş ve UEFA şampiyonu‚bayrağıda sarı kırmızı bu demek oluyor ki hiç şansımız yok

Eşleşme ile bunun alakasını anlayamadım. Eren şaka mahiyetinde söylediğini yazmış, ama ben ciddi olduğunu düşünüyorum ve bu yazının gerek olmadığı düşüncesindeyim. Neyse..

Sevilla, diğer rakiplere nazaran iyi bir eşleşme diyebileceğimiz bir rakip. Diğer arkadaşların dediği gibi her iki takımda maçları kendi evinde yener. Bu turda kendi evlerinde attıkları gollerle çıkar her iki takımda.

T_A_N_E_R
21.Aralık.2006, 00:30
leverkusenle oyniyacagimiz macta lincoln ayhan ve linderoth ta olursa basa bas bir mucadele oluy diye dusunuyorum.. insallah hepsi formda ve oynayabilir duruma gelirler o zamana kadar ilk mac ne zaman tarih verildimi ?

RaSenGan
21.Aralık.2006, 01:37
leverkusenle oyniyacagimiz macta lincoln ayhan ve linderoth ta olursa basa bas bir mucadele oluy diye dusunuyorum.. insallah hepsi formda ve oynayabilir duruma gelirler o zamana kadar ilk mac ne zaman tarih verildimi ?

19 Şubatta mıydı ne

BeeTLeJuiCe
21.Aralık.2006, 07:50
Bi ihtimal diyebileceğimiz Sevilla geldi. Diğer takımlara göre bakınca yine 4 ayak üstüne düştük diyebiliriz. İspanyol takımı gelmesini istiyodum öyle oldu.

Kadıköy'de en kötü berabere kalırız. Eğer burdaki maçı gol yemeden kazanırsak kesinlikle turu geçeriz.

19-20 şubat galiba CL maç tarihleri. İnşallah maça da gideceğim. Şimdiden planına başladım :)

BlackEagle19o3
21.Aralık.2006, 18:50
Fenerbahçe'ye kim gelirse gelsin işi çok zor.Benim içimden Sevilla geçiyor...
Galatasaray'a en uygun rakip Leverkusen bana göre.
;)
Çok temiz kalpliyim:p

2 takımımız için de hayırlı olsun:)

Varonil
21.Aralık.2006, 22:33
Kura çekimi öncesinde Porto,AC Milan veya Sevilla'yı istiyordum.Sevilla geldi.Rahat geçeriz,boğarız,ezeriz gibi yorum yapmak Sevilla'nın oynadığı futbolu ve kazandığı 2 UEFA Kupasını hiçe sayıp futbola ihanet etmek olur.
Sevilla çok kolay gol atan ve çok kolay gol yiyen bir ekip.Savunma kurguları çok iyi değil.Ancak çok iyi takım oyunu oynuyorlar.Juande Ramos'un ayrılmasından sonra göreve gelen Jimenez'i benimsedi Sevilla camiası.Kadıköyde oynaycağımız maçta gol yemeden alacağımız 2-0,3-0 gibi galibiyetler 4 Mart'ta Ramon Sanchez Pizujan'da oynayacağımız maçta işimizi kolaylaştıracaktır.İşi İspanya'ya bırakmamamız lazım.Çünkü kendi sahasında seyirci avantajını çok iyi kullanan bir ekip Sevilla.

Galatasaray için Getafe veya bir Alman takımı içime doğmuştu.Leverkusen iyi oldu diyebilirim.Gekas,Kiebling,Barnetta gibi çok önemli kozları var.Ali Sami Yendeki maçta Galatasaray'ın çok rahat kazanacağını düşünüyorum.Almanyada ki maçta gurbetçilerimiz dolduracaktır Bay Arena'yı.
Galatasaray turu atladığı takdirde Zürich-Hamburg eşleşmesinin galibi ile oynayacak çeyrek final için.Bu eşleşmeden bir süpriz olmassa Hamburg çıkacaktır.

Fıratcan Alçınkaya
21.Aralık.2006, 22:59
Bir haber:):) Alman eurosport’da izliyorum, "" spiker aynen söyle dedi ""

ŞUAN EN KÖTÜSÜ LEVERKUSENE ÇIKTI; ONLAR GALATASARAYA KARŞI’’

Bu arada Leverkusen forumlarında adamlar korkuyor..Bir tanesi sey yazmış..2 tane deplasman oynuyacaz yazmış:):)
Link veririm...

Bu adamlar ya Dünya'dan haberi yok ya da GS ile başka takımı karıştırıyolar...

Ya da her Avrupalının taktiği rakibi gaza getiriyolar...