PDA

View Full Version : Aslan'ın Rakibi: Bayer Leverkusen

tombul taho
20.Aralık.2006, 21:41
Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi belli oldu. Rakip Almanya'nın güçlü takımlarından: Bayer Leverkusen

İlk maçını Ali Sami Yen'de oynayacak olan Galatasaray ikinci maç için avantajlı skor yakalamaya çalışacak. İlk maçın burada olması bence bir avantaj. Gerçi sonuçta Almanya'ya gidecek. Yani Türklerin en çok olduğu memleketlerden birine. Umarım herşey hayırlı olur Galatasaray için.

Ayrıca Galatasaray'ın 4.tura kalması halinde de rakibi belli oldu. Eğer Aslan 4.tura kalırsa rakibi Zurich-Hamburg maçının galibi olacak.

Haydi bakalım Aslan! İş artık sende bitiyor!!!

RaSenGan
20.Aralık.2006, 21:46
Evimizde gol yemeden kazanırsak deplasmanda taraftarımızın etkisiyle üst tura çıkarız.

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 21:47
Türk takımları için güzel bir gün..eliyecegimize adım kadar eminim..

El Comandante
20.Aralık.2006, 21:52
Sunu bilin ki Almanyadaki mac deplasman olmayacak.Adamlar bile diyorlar iki maci da deplasmanda yapacagiz diye.Gurbetciler stadi donatacak :D

Ayrica bu turu gecersek öbür turda Zürih-Hamburg galibiyle eslesecez,yani yolumuz acik (:

tombul taho
20.Aralık.2006, 21:55
Sunu bilin ki Almanyadaki mac deplasman olmayacak.Adamlar bile diyorlar iki maci da deplasmanda yapacagiz diye.Gurbetciler stadi donatacak :D

Ayrica bu turu gecersek öbür turda Zürih-Hamburg galibiyle eslesecez,yani yolumuz acik (:
Üstelik öbür taraftan ben büyük ihtimalle Hamburg'un çıkacağı kanısındayım. Hamburg çıkarsa yine Almanya'ya gidecez ve yine ilk maç burada yani kağıt üzerine baktığınız zaman ve mantıklı düşündüğünüz zaman Çeyrek Final yolu açık gibi duruyor. Tabii GERÇEK GALATASARAY GİBİ OYNARSAK! OYNATILIRSAK!!!!

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2006, 21:56
Galatasaray maçlar öncesinde iyi durumda olursa turu geçer..

nerazzuri
20.Aralık.2006, 21:56
Galatasaray'da bi bakıma Alman takımı :p Çok Kolay olucak 3. ve 4. Tur.

Ziya38
20.Aralık.2006, 21:57
Bayern Leverkusen suan iyi bir performans sergiliyor ancak Almanyadaki mac deplasman sayilmaz:) ben kendim de gidecem bilet bulursam tabi :) Bu transfer doneminde defansa takviye yapilsin her 2 macida yenecik..

Emurafu
20.Aralık.2006, 21:57
2000 senesindeki dortmund maçındaki gibi stadın %70 Galatasaraylı olmalı..

Almanlar en zor kura Leverkusene cıktı diyorlar:):)Ayrıca Leverkusen taraftarları 2 tane deplasman oynuyacaz yazıyorlar:):)

Sakatlıklar dönecek,Hocamız Alman..Üstelik transferler lacak Adnan sezginde dedi biraz önce...

Ya zürih-Leverkusen macını ölçü almayın;Zürih bilerek yenildi 2olmamak için..Bütün yabancı basınlar yazdı haberiniz yokmu...

tombul taho
20.Aralık.2006, 22:02
tarih tekerrür mü ediyo acaba? Alman rakipler falan... =) Çeyrek finalde ispanyol yarı finalde de ingiliz gelirse hiç şaşırmayın... :zuhaha

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 22:05
Galatasaray bu iki turu geçerse çeyrek finale mi çıkıyor ?? yoksa yarı finalemi ?? ben çeyrek final diye biliyorum ama ..bilgilendirirseniz sevinirm..

Emurafu
20.Aralık.2006, 22:06
Arkadaşlar bizim takımda Alman sayılır:)Hocamızda Alman:)

Almanyadaki Maçlarda Lincoln Çok istekli olur..Çünkü onlara kendini daha fazla ispatlamak isteyebilir..Tıpkı Delgadonun Zürih maçları gibi..

Barışın,Serkanın performansı da iyi olur..Onlarda milli takıma alınmak için:)

Ayhan-Linderoth-Lincoln ortsahası geri dönecek:)

tombul taho
20.Aralık.2006, 22:12
Galatasaray bu iki turu geçerse çeyrek finale mi çıkıyor ?? yoksa yarı finalemi ?? ben çeyrek final diye biliyorum ama ..bilgilendirirseniz sevinirm..
4. turdan sonra çeyrek final geliyor.. şuanda 3.turdayız..

ya beni bi heyecan kapladı ve yeniden ümitlendim kura çekimi sonrası.. sizde de oldu mu o???

erdemzorer10
20.Aralık.2006, 22:16
sakatların dönecegini..artı transferlerin yapılacagını düşündükçe..ve leverkusenli yöneticilerin surat ifadeleri aklıma geldikçe..maç günü hemencecik gelsin istiyorum..

..çok ümitliyim

batuhanry
20.Aralık.2006, 22:16
4. turdan sonra çeyrek final geliyor.. şuanda 3.turdayız..

ya beni bi heyecan kapladı ve yeniden ümitlendim kura çekimi sonrası.. sizde de oldu mu o???

Hemde nası abi :)

Adnan Sezgin transfer hakknda konuştumu? :S

Emurafu
20.Aralık.2006, 22:17
Cagrı zaten Mucize şekilde turu geçince ümitlendim..Çünkü HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR !!!

Zar zor cıkanlar ilerki turlarda hep basarılı olyor...Ayrıca Türk takımları her zaman zor zor cıkmısdır..

BAYER LEVERKUSEN Taraftar Forumları
www.werkself.de

Leverkusen temsilcisinin yüzünü gördünüz mü kurayı görünce:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güntekin onay’ın söylediğine göre; stadın coğu kombine oldugu için rakip takım seyircisine cok az yer ayırıyorlarmış.

batuhanry
20.Aralık.2006, 22:22
Cagrı zaten Mucize şekilde turu geçince ümitlendim..Çünkü HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR !!!

Zar zor cıkanlar ilerki turlarda hep basarılı olyor...Ayrıca Türk takımları her zaman zor zor cıkmısdır..

BAYER LEVERKUSEN Taraftar Forumları
www.werkself.de

Leverkusen temsilcisinin yüzünü gördünüz mü kurayı görünce:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güntekin onay’ın söylediğine göre; stadın coğu kombine oldugu için rakip takım seyircisine cok az yer ayırıyorlarmış.

2000 yılında Dordmund taraftarına bilet fiyatının 4-5 katını vererek stada giden bir taraftarımız var bizim:);)

tombul taho
20.Aralık.2006, 22:23

Merak etme halleder bizimkiler.. ne yapar eder doldururlar o stadı.. :zuhaha

Türk'üz olum biz. Yapmayacağımız şey yok!!! :zuhaha

Emurafu
20.Aralık.2006, 22:25
Leverkusen forumlarından Tercüme:):)

Galatasaray cikdikdan sonra Ilk tepkiler , Bire bir tercüme ile degil , anlamlariyla yazacagim

Gonzo04
Bayer 04 FAN

Scheisse, Galatasaray

Lanet olsun Galatasaray

gonzo27
Bayer 04 FAN

oh nein gegen die türken

Hayir Türkler

Ulli04
Bayer 04 FAN

nääääääääääääääää

ya offffff :D

Grimaudino
Bayer 04 FAN

Kacke

Lanet olsun gibi birsey :D

gonzo27
Bayer 04 FAN

geil dann haben die ja wieder zwei heimspiele

süper iki kere kendi sahalarinda oynayacaklar..

Big O
Bayer 04 FAN

neeeeeeeeeeeeein! den schwierigsten Gegner gleich am Anfang.....

hayir en zor rakiple en bastan oynayacagiz..

Bay_Arena
Bayer 04 FAN

2 auswärtsspiele..na super

Richtig, wie haben einfach übelst in die Sch**** gegriffen...

üstdeki 2 deplasman macina cikacagiz diyor , altdakide ona cevab olarak evet cok lanet bi kura cekdik diyor

LL-Hausmeister
Bayer 04 FAN

Neeiiiiiiin, das besch***** Los was dabei war!!!Ich glaubs nicht. Wir haben echt kein Losglück!

cekilebilecek en kötü kurayi cekdik, Kuralarda sansimiz yok

marion
Bayer 04 FAN

Aber es ist wie immer - kein Wunschkonzert. LEV15

PS. Holzi stand die Begeisterung auch ins Gesicht geschrieben.

Istedigimiz olmadi , PS.(bu arada) Holzi (leverkusenin menejeri) nin duygulari yüzüne yansidi! :D

simdilik bukadar , devami gelir .. ummarim hosunuza gider...

El Comandante
20.Aralık.2006, 22:31
Leverkusen forumlarina girdim,öyle bi baktim.Adamlar lanet ediyorlar kuraya,bizim ciktigimiza üzülmüsler :zuhaha
En cok güldügüm taraf ise,2 deplasman maci oynayacaz diyorlar :D

Oghuse
20.Aralık.2006, 22:38
Alman bir teknik adama sahip olmamız bizim için avantaj olabilir.2 maçta da seyirci arkamızda olacak.Bir de iyi bir futbol sergilersek Leverkusen geçilemiyecek takım değil..

Emurafu
20.Aralık.2006, 22:47
Bayer Leverkusen Yöneticisi Wolfgang Holhauser, Galatasaray ile şanslarının eşit olduğunu söyledi.

UEFA Kupası'nın kura çekiminden sonra Galatasaray Kulübü Stat ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Toroslu ile bir araya gelen Wolfgang Holhauser, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu ve iyi oyuncuları bulunduğunu ifade ederek, "Galatasaray ile şanslarımızı eşit görüyorum. Ali Sami Yen Stadı'nın atmosferini biliyoruz. Tipik bir Türk stadyumu, sıcak bir atmosfer olacak. Takımın başında çok tecrübeli bir teknik direktör var. Feldkamp'ı yaşı konusunda eleştirenler olabilir, ama çok zeki ve futbol bilgisi çok iyi bir teknik adam" diye konuştu.

Lincoln'den de övgü dolu sözlerle bahseden Wolfgang Holhauser, "Lincoln, takımın en iyi oyuncusu. Almanya'da oynarken bize frikikten 4 gol attı. Kendisi gerçekten çok önemli ve zeki bir oyuncu" ifadesini kullanarak, esprili bir dille, "Biz bu gollerden sonra kalecimizi bile değiştirdik" dedi.

Galatasaray Kulübü'nü kura çekiminde temsil eden Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile Stat ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Toroslu ise açıklama yapmadı.

Lincoln Almanlara tekrar kendini gösterecek..Delgadoda Zürih maçında göstermişdi..

tombul taho
20.Aralık.2006, 22:49
Lincoln'den de övgü dolu sözlerle bahseden Wolfgang Holhauser, "Lincoln, takımın en iyi oyuncusu. Almanya'da oynarken bize frikikten 4 gol attı. Kendisi gerçekten çok önemli ve zeki bir oyuncu" ifadesini kullanarak, esprili bir dille, "Biz bu gollerden sonra kalecimizi bile değiştirdik" dedi..
Bu lafa çok koptum yaaa... :zuhaha

Roberto Baggio
20.Aralık.2006, 23:09
2 tane evimizde maç oynayacağız eğer üst tura çıkarsak yine 2 tane kendi sahamızda oynayacağız takım iyice kenetlenmeli ne hamburg ne leverkusen bize rakip bile olamaz...

GebzeLi1907
20.Aralık.2006, 23:10
Çantada KekLik Bir Kura değiL Bence
GaLatasaray;Linderoth LincoLn Ayhan Arda Gibi İsimLerinden Tam Verim aLırsa gecebiLr bu turu..

Emurafu
20.Aralık.2006, 23:12
Rudi Völler'in aciklamasi ;

Rudi Völler:
"Das Los ist schwer, aber machbar. Die bessere Tagesform in beiden Spielen wird entscheiden. Wir haben den Vorteil, dass wir zuerst auswärts spielen. Aber das haben wir uns durch den Gruppensieg verdient. Wir wollen natürlich in die nächste Runde. Es ist eine tolle Herausforderung gegen eine tolle türkische Mannschaft, die national und international in den letzten Jahren tolle Leistungen gezeigt hat. Das wird sicher ein ganz heißer Fight."

Kura zor ama gecilebilir.Mac günleri form düzeyi belirleyici olacaktir. Ilk maci deplasmanda oynamamiz bizim icin avantaj , ama bunu zaten grup maclarindaki galibiyetlerle hak ettik. Tabii ki turu gecmek istiyoruz. Kendi ülkesinde ve disarda son yillarda iyi basarilar göstermis bir takimi elemek zorundayiz. Cekismeli bir mücadele olacak.
Rudi Völler'in aciklamasi ;

Sir FRD
20.Aralık.2006, 23:13
Austria Wien'e gol atamayan Sion ve Helsinborg'a yenilen Galatasaray Leverkusen'e ne yapar bilemem.Bir an önce Galatasaray'ın toparlanması lazım

El Barto
20.Aralık.2006, 23:14
Ben Galatasaray'ın üst tura çıkabileceğine inanmıyorum. Umarım beni yanıltırlar ancak Leverkusen şuanda daha formda ve tura yakın taraf bence.

YusufT
20.Aralık.2006, 23:34
Leverkusen forumlarından Tercüme:):)

Galatasaray cikdikdan sonra Ilk tepkiler , Bire bir tercüme ile degil , anlamlariyla yazacagim

Lanet olsun Galatasaray

Hayir Türkler

ya offffff :D

Lanet olsun gibi birsey :D

süper iki kere kendi sahalarinda oynayacaklar..

hayir en zor rakiple en bastan oynayacagiz..

üstdeki 2 deplasman macina cikacagiz diyor , altdakide ona cevab olarak evet cok lanet bi kura cekdik diyor

cekilebilecek en kötü kurayi cekdik, Kuralarda sansimiz yok

Istedigimiz olmadi , PS.(bu arada) Holzi (leverkusenin menejeri) nin duygulari yüzüne yansidi! :D

simdilik bukadar , devami gelir .. ummarim hosunuza gider...

koptum yaa...

Almanlar bizi hic sevmiyor yau :D

El Comandante
20.Aralık.2006, 23:39
Austria Wien'e gol atamayan Sion ve Helsinborg'a yenilen Galatasaray Leverkusen'e ne yapar bilemem.Bir an önce Galatasaray'ın toparlanması lazım

Haklisin gruplarda kötü oynadik,cikmayi haketmedik ama ben öbür turlarda gercek performansimizi gösterecegimizi düsünüyorum.Bu takima daha Ayhan,Linderoth,Lincoln,Hakan Balta ve yeni transferler gelecek.Takimimizda Almanyada yasamis futbolcu sayisi fazla.Teknik direktör Alman.Yani olaya bu yönden de bakmak gerekiyor.

tombul taho
20.Aralık.2006, 23:47
ben orta saha tekrardan gerçek kimliğine büründüğünde bişeyler olacağını düşünüyorum. ama öncelikle ayhan'ın falan kesinlikle iyileşmesi gerekiyor. onlar olmadan kesinlikle olmaz.

Emurafu
20.Aralık.2006, 23:49
Haklisin gruplarda kötü oynadik,cikmayi haketmedik ama ben öbür turlarda gercek performansimizi gösterecegimizi düsünüyorum.Bu takima daha Ayhan,Linderoth,Lincoln,Hakan Balta ve yeni transferler gelecek.Takimimizda Almanyada yasamis futbolcu sayisi fazla.Teknik direktör Alman.Yani olaya bu yönden de bakmak gerekiyor.
Ayrıca Baran Barış,Serkan milli takıma alınmak için,Lincoln ise kendini Almanlara iyice ispatlamak için hırslı olacaklar..
Delgadonun Zürih maçlarında yaptıgı gibi...HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR !!!

Bu sene Ülke olarak rekor puan ladık..10.sıradayız..9. olma sansımız yok hallanda çünkü6 puan farkla önde..Biraz daha puan toplarsan Uefa ya bir takım fazla gidebilecek..Buda Ligde kaliteyi artıracak..Oyüzden dua edelim,Bütün takımlarımıza basarılar dileyelim..Cekememezligi bırakalım..

Krusty
20.Aralık.2006, 23:58
Galatasaray'ın ne kadar verimsiz bir futbol oynadığı ortada. Gruplardan bile ite kaka çıktılar; gördük. Uefa'daki en iyi kurayı çekti ama ben yine de Galatasaray'ın bu gidişle eleneceğini düşünüyorum, inşallah yanılırım.

Fietra 10
21.Aralık.2006, 00:30
Leverkusen her ne kadar bu sene iyi gitsede Linderoth ve Lincoln'lü Galatasarayın turu geçecegini tahmin ediyorum

Ahmet_77
21.Aralık.2006, 00:34
Rahatlıkla geçebilecek güçteyiz. Ancak Gruplardaki gibi berbat bir futbolla karşılaşırsak "5"Yeriz...

eGowiCh
21.Aralık.2006, 00:34
Ben Galatasaray'ın bu turu geçebileceğini sanmıyorum. Nedeni de basit, Galatasaray'ın ve Leverkusen'in performansları...

Galatasaray, Leverkusen'den çok daha üstün bir takım esasında; ama baktığımızda Galatasaray epey kolay olan grubundan zorla çıktı, umut vermiyor. Leverkusen'e baktığımızda ise kendi liginde ilk yarıyı 4. bitirdi, lider Bayern Münih'in 6 puan gerisinde. Kendi sahasında tek mağlubiyeti var, o da lider Bayern Münih'e...

Leverkusen'i geçse bile Galatasaray, bir sonraki turdaki rakibi Hamburg, oldukça güçlü bir ekip. Kendi liginin ilk yarısını 3. sırada tamamladı, liderin 4 puan gerisinde. Kendi sahasında mağlubiyeti yok. Oldukça dişli bir ekip, kadrosu kaliteli.

Galatasaray, grup liderleri arasından en kolay 2. takımı seçti, ancak o takım da oldukça güçlü bir takım.

Galatasaray'a başarılar, umarım yanılan ben olurum.

deniz.91
21.Aralık.2006, 00:38
lincoln linderoth arda ümit karan gibi isimlerin bu maçta kendilerini göstermesi gerek artık buraya kadar yattılar ama artık iş daha ciddiye bindi bu oyuncular gerektiği gibi oynarsa gs rahat geçer

Fernando Gago
21.Aralık.2006, 01:22
Galatasaray tur için daha şanslı ...

Fıratcan Alçınkaya
21.Aralık.2006, 01:25
çekebilcek en iyi kurayı çekmiş GS...

RaSenGan
21.Aralık.2006, 01:26
İşte Leverkusen

Galatasarayımız'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga'nın köklü ekiplerinden biri. 1904 yılında kurulan ekip, maçlarını 22500 kişilik BayArena Stadyumu'nda oynuyor. Takımın teknik direktörlüğünü ise Michael Skibbe yapıyor. Kadrosunda Sergej Barbarez, Theofanis Gekas, Stefan Kiessling, Manuel Friedrich, Bernd Schneider ve Carsten Ramelow gibi yıldız isimleri bulunduruyorlar.

İlk yarısı tamamlanan Almanya Bundesliga'da da son haftalardaki etkili performansıyla dikkat çeken Bayer Leverkusen, ligde lider Bayern Münih'in 6 puan gerisinde, 30 puanla 4. sırada bulunuyor.

KADRO

Kaleciler

René Adler
Benedikt Fernandez
Erik Domaschke

Defans

Arturo Vidal
Karim Haggui
Jan-Ingwer Callsen-Bracker
Ricardo Faty
Jan-Ingwer Callsen-Bracker
Manuel Friedrich
Vratislav Greško
Lukas Sinkiewicz

Orta saha

Sascha Dum
Hans Sarpei
Pirmin Schwegler
Simon Rolfes
Tranquillo Barnetta
Paul Freier
Bernd Schneider (İkinci kaptan)
Gonzalo Castro
Carsten Ramelow (Kaptan)

Forvet

Theofanis Gekas
Stefan Kießling
Dmitri Bulykin
Atanas Kurdov
Michal Papadopulos
Sergej Barbarez

KÜNYE

Tam ad: TSV Bayer 04 Leverkusen e.V.
Lakaplar: Werkself ("İşçi sınıfı")
Kuruluş yılı: 1904
Stat: BayArena, Leverkusen
Stat kapasitesi: 22500
Başkan: Wolfgang Holzhäuser
Teknik direktör: Michael Skibbe

Kaynak: Webaslan.com

tombul taho
21.Aralık.2006, 01:34
Adnan Sezgin değerlendirme yapmış kura çekimi için:

''Tek amacımız Bayer 04 Leverkusen'i eleyerek bir üst tura çıkmak ve daha üst turlarda yolumuza devam etmek. İstanbul'daki maçın yanı sıra, Almanya'daki karşılaşmada da seyirci avantajının bizde olacağını düşünüyoruz. Bu da bizim için önemli bir artı''

''O maçlara en olumlu koşullarda çıkacağız. Tek isteğimiz rakibimizi eleyerek yolumuza devam etmek. Grup maçlarında sergilediğimiz performansla, bu turda ortaya koyacağımız oyun arasında mukayese dahi olmayacak. Ayrıca eleme usulü olmasının da farklı bir havası olacaktır''
Bizim söylediklerimizi söylemiş aslında o da.. Pek bi fark yok yani. Biz de burda aynı şeyleri sölüyoruz ama Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü o oluyor. :zuhaha

Aşk-ı Şehir
21.Aralık.2006, 01:37
Valla ben inanıyorum ve hissediyorum bu turu geçeceğiz. Neden mi istiyorsunuz. Alın size nedenler:

1-Devre arasında öyle veya böyle gerekli yerlere elden geldiği kadar transfer yapılacak. Yani Song mu yok? Bouzid'e kalmayacağız.vs.vs
2-Her ne kadar son maçında Zürih'i 5-0 yenmiş olsada Alman liginde son haftalardaki performans'ı o kadar da iyi değil.
3-Almanyadaki maçları biz evimizdeymişiz gibi oynuyoruz. Taraftar sıkıntısı çekmeyiz. Belki Ali Sami Yen'dekinden fazla taraftarımız olur. :)
4-Defans hatları kötü. Bundan faydalanabilecek bir sürü oyuncumuz var. Nonda, Ümit Karan, Serkan, Barış vs vs.
5- Sakatlıktan çıkacak olan Ayhan, Lincoln ve Linderoth kendini göstermek isteyecektir.
6- Feldkamp ona yapılan eleştirilere en iyi şekilde cevap verecektir.

Gruptan öyle veya böyle çıktık. Artık o geride kaldı. Önümüze bakmalıyız. Eminim ki Bayer Leverkusen maçlarında çok iyi oynayacağız.

Emurafu
21.Aralık.2006, 01:40
Ya leverkusen Son maçını ölçü almayın..Haberiniz yok sanırım:)
Zürih 2.olmamak için yenildi yabancı basınlardada cıktı...O maça aldanmayın..

Umutluyum Çünkü;

1-Galatasarayın Almanlara karsı elde ettigi bircok basarı var:)
2-Hocamız Alman...
3-Takım Alman ekolünden geliyor...
4-Barış,Serkan Alman milli takıma girebilmek için hırslı olacaklar
5-Lincoln Almanlara tekrar kendini ispat etmek için hırslı olacak(Delgado isvicre misali)
6-Ayhan-Lincoln-Linderoth-Hakan balta gibi oynucularımız takımda yerlerini büyük ihtimal alacaklar...Topal-Barış-Sabri bu 3'lü ortasahayı kaldıramıyordu
7-Takıma takviyeler olacak rekabet daha cok artacak..
8-Gurbetcilerin büyük destegi olacak..Baran şimdiden hazır:)
9-HERSEYE BİR HAYIR VARDIR !!!!

Subata daha çok var..Ozamana kadar iki takımda sakatlıklar olabilir,Üstelik form düsüsü yasayabilirler..Almanlardanbizden cekiniyor..En kötü kuranın onlara cıktıgını savunuyorlar..Ayrıca 2 deplasman oynuyacaz diyorlar...

Fıratcan Alçınkaya
21.Aralık.2006, 01:55
abartılıcak bir kadroları yok kaldıki forvetleri o kadar ölümcü değil Kiebling-Barbarez oynuyolar ztn bildiğim. İş orta saha da bitiyor oldukça iyi tecrübeli isimleri var..

Roberto Baggio
21.Aralık.2006, 02:11
Şimdi Bayer Leverkusen'in tehlikeli oyuncularını analiz edelim:)

Manuel Friedrich:Bayer Leverkusen defans hattının en sağlam ismi zaten Leverkusen'in en büyük eksilerinden biri defans hattının çok gol yiyip güven vermemesi bu bizim için iyi olacak Manuel Alman milli takımında da görev almıştır...

Karim Haggui:Cezayirli stoper kafa toplarında çok etkili çok sık duran toplara gidip gol atıyor aman dikkat.

Tranquilo Barnetta:İsviçreli Sol kanat oyuncu Leverkusen'in en tehlikeli oyuncularından biri rahat adam eksiltiyor ve çok sprinter,dribblingleri iyi bir oyuncu ayrıca uzaktan şut attırtmamalı Barnetta'ya.

Bernd Schneider:Çok fazla tecrübeli yılların Leverkusen'lisi yılların kaptanı ve hala Alman milli takımına bile girebiliyor 34-35 yaşlarında DMC,MC mevkiinde oynuyor pasları ve şutları çok etkili özellikle şutları çok tehlikleli tam bir yaşlı kurt her an oyuna girip maçı değiştirebilir.

Gonzalo Castro:Gonzalo için Alman ve İspanyol milli takımları bol bol gerilim yaşamıştı sonucunda Alman milli takımını tercih etti 20 yaşında sağ bek/sağ kanat mevkiinde oynuyor gerçekten yetenekli dikkat edilmesi gerekiyor.

Simon Rolfes:Tam bir görev adamı orta sahada büyük yük düşüyor Simon'a Alman milli takımda da forma giydi MC oynuyor pas dağıtımını ve markajı mükemmel yapıyor.

Theofanis Gekas:Yunanlı forvet oyuncusu,öncelikle çok golcü dikkat edilmesi gereken bir oyuncu fakat kendisi hiç büyütülecek yetenekte bir oyuncu değil sadece boş olduğu zaman asla affetmiyor bitiriciliği muazzam bir oyuncu sıkı markaj lazım.

Dmitri Bulykin:Sanıyorsam Leverkusen'e bu sene geldi son Zürih maçında 2 gol attı şu an formda gözüküyor yedek golcü Leverkusen genellikle KieBling-Gekas ikilisini oynatıyor..

Stefan KieBling:24 yaşında Alman oyuncu hızlı çevik ve bencil bir oyuncu fakat defans hattımız her an dikkat etmesi lazım bu adama dediğim gibi biraz bencil olsada bitiriciliği gayet iyi bulduğunu affetmiyor..

Michal Papadapoulos:Yunan asıllı Çekoslovak oyuncu yetenekli uzun boylu Koller tarzı bir oyuncu çok fazla forma şansı bulamıyor u-21 şampiyonasında iyi oynamıştı.

Bu arada eklemek gerekirse kalelerinde çok sağlam bir kaleci var Rene Adler Almanya'da geleceğin kalecisi olarak lanse ediliyor gerçekten kaliteli bir kaleci.

tombul taho
21.Aralık.2006, 02:22

Manuel Friedrich:Bayer Leverkusen defans hattının en sağlam ismi zaten Leverkusen'in en büyük eksilerinden biri defans hattının çok gol yiyip güven vermemesi bu bizim için iyi olacak Manuel Alman milli takımında da görev almıştır...

Karim Haggui:Cezayirli stoper kafa toplarında çok etkili çok sık duran toplara gidip gol atıyor aman dikkat.

Tranquilo Barnetta:İsviçreli Sol kanat oyuncu Leverkusen'in en tehlikeli oyuncularından biri rahat adam eksiltiyor ve çok sprinter,dribblingleri iyi bir oyuncu ayrıca uzaktan şut attırtmamalı Barnetta'ya.

Bernd Schneider:Çok fazla tecrübeli yılların Leverkusen'lisi yılların kaptanı ve hala Alman milli takımına bile girebiliyor 34-35 yaşlarında DMC,MC mevkiinde oynuyor pasları ve şutları çok etkili özellikle şutları çok tehlikleli tam bir yaşlı kurt her an oyuna girip maçı değiştirebilir.

Gonzalo Castro:Gonzalo için Alman ve İspanyol milli takımları bol bol gerilim yaşamıştı sonucunda Alman milli takımını tercih etti 20 yaşında sağ bek/sağ kanat mevkiinde oynuyor gerçekten yetenekli dikkat edilmesi gerekiyor.

Simon Rolfes:Tam bir görev adamı orta sahada büyük yük düşüyor Simon'a Alman milli takımda da forma giydi MC oynuyor pas dağıtımını ve markajı mükemmel yapıyor.

Theofanis Gekas:Yunanlı forvet oyuncusu,öncelikle çok golcü dikkat edilmesi gereken bir oyuncu fakat kendisi hiç büyütülecek yetenekte bir oyuncu değil sadece boş olduğu zaman asla affetmiyor bitiriciliği muazzam bir oyuncu sıkı markaj lazım.

Dmitri Bulykin:Sanıyorsam Leverkusen'e bu sene geldi son Zürih maçında 2 gol attı şu an formda gözüküyor yedek golcü Leverkusen genellikle KieBling-Gekas ikilisini oynatıyor..

Stefan KieBling:24 yaşında Alman oyuncu hızlı çevik ve bencil bir oyuncu fakat defans hattımız her an dikkat etmesi lazım bu adama dediğim gibi biraz bencil olsada bitiriciliği gayet iyi bulduğunu affetmiyor..

Michal Papadapoulos:Yunan asıllı Çekoslovak oyuncu yetenekli uzun boylu Koller tarzı bir oyuncu çok fazla forma şansı bulamıyor u-21 şampiyonasında iyi oynamıştı.

Bu arada eklemek gerekirse kalelerinde çok sağlam bir kaleci var Rene Adler Almanya'da geleceğin kalecisi olarak lanse ediliyor gerçekten kaliteli bir kaleci.
Güzel bir inceleme olmuş tebrik ediyorum... Bayaa uğraşmışsın ellerine emeğine sağlık. ;)

Arkadaşlar ben bi takımda ne kadar yıldız varsa okadar iyi olur o kadar kupa alır görüşünü beğenmem ve sevmem çünkü biz UEFA'yı aldığımızda yıldız mı vardı? Evet vardı ama hepsi eski zamanın yıldızlarıydı. Bizde hırs vardı azim vardı kazanma isteği vardı ruh vardı Benim için oyuncunun nası oynadığından çok takımın nası oynadığıdır. Bayer Leverkusen'i bu kura çekimini öğrendikten sonra birz daha takibe alıcam. NTV zaten Bundesliga maçlarını veriyor. Öyle düşünüyorum ki bu kura çekiminden sonra Bayer Leverkusen maçlarını da vereceklerdir artık.

Fakat tekrar sölüyorum bir takım eğer TAKIM gibi oynuyorsa başarıya gider. Tek kişiyle takım başarı yakalamaz. Gördüğüm kadarıyla da Leverkusen öyle çok iyi bi takım oyunu oynamıyor. Hoş biz de oynamıyoruz. Doğruya doğru... Ama bu noktada da tecrübe konuşmalı bence...

uAburak89
21.Aralık.2006, 02:44
Gurbetçilerimizin desteği ile deplasmanda avantajımız olacak.. Gönlümden geçen takım geldi, sakatlık belasından kurtulursak neden olmasın ?

Rodrigo Tello
21.Aralık.2006, 02:48
Gelebilcek en kolay rakip geldi,Leverkusen Bundesliga'da süper bir çıkış içinde Gs'nin işi zor.

Umarım elersiniz..

RoNNiE91
21.Aralık.2006, 02:50
Kolay bir rakip değil ama Galatasaray eleyebilecek güçte.Umarım Wien maçındaki performansı ile oynamaz Galatasaray.Deplasmanda gurbetçilerin desteğiyle de tur geçilebilir.

Universal
21.Aralık.2006, 02:57
G.Saray'ın eleneceğini düşünüyorum. Çünkü G.Saray grup maçlarında gösterdiği performans çok kötüydü. İyi oynayarak kaybetseler neyse oynadılar kazanamadılar derdim ama oyun olarak kötü olmaları beni şüpelendiriyor. Eğer G.Saray toparlanır iyi oyun ile turu geçerse sonra eşleşeceği Zurich veya Hamburg'u da eleyerek çeyrek final diyecektir.

RaSenGan
21.Aralık.2006, 03:01
Gelebilcek en kolay rakip geldi,Leverkusen Bundesliga'da süper bir çıkış içinde Gs'nin işi zor.

Umarım elersiniz..

Onlar Bundesliga'da çıkış içindeler ama biz ligde lideriz ;) Lincoln-Linderoht gelince toparlanırız.

tombul taho
21.Aralık.2006, 03:03
Onlar Bundesliga'da çıkış içindeler ama biz ligde lideriz ;) Lincoln-Linderoht gelince toparlanırız.
Ben en çok Ayhan'ı bekliyorum açıkçası. Aslında Ayhan'ı sevmezdim fakat sakatlıktan sonra gerçeği gördüm desem heralde yalan olmaz. Ortasahada gerçekten toparlayıcı ve dinamo görevi gören Ayhan'dan başka adam yok.

TR.CaPTaiN
21.Aralık.2006, 04:18
Kießling'in iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Schneider ve Barnetta ise çok tehlikeli. Schneider zaten takımın sembolü gibi ve ilerleyen yaşına rağmen çok önemli bir oyuncu. Galatasaray kanatları iyi kapatabilirse şansı artar.

uAburak89
21.Aralık.2006, 04:41
Barış - Linderoth - Ayhan

--------Lincoln---------

Bu orta saha dizilişi ile çıkabilirsek maçlara, turu geçme şansımız çok yüksek..

Emurafu
21.Aralık.2006, 05:41
Ya su grub maçlarını unutun..Yok performans kötü elenirmişiz..Arkadaslar daha Şubata cok var..Bizim takım alman ekölü ve almanları iyi tanıyor..Gurb maçlarında Gençlerle oynadık herkez bunu göz ardı ediyor..Tecrübeliler gelince takım oturacak..

Almanyadaki maca bilet bulmak zor olucak

Club- und Löwenclubmitglieder, die bereits vor dem 21.12.2007 Mitglied waren, können ab dem 14. Januar 2008

Ayin 21 inden(bugünden önce üye olanlara) ayin 14 ünden itibaren bilet satacaklar

Der freie Kartenverkauf (sofern noch Tickets verfügbar) startet am Montag, 28.01.2008 über die bekannten Vertriebswege (Fanshop, Servicecenter und Versand)

Onun disinda hala bilet kalirsa! ocak ayinin 28 inden sonra anca bilet saticaklar.

Türk girmesin diye herseyi yapiyorlar yani..
Dortmund yada shalke olsa idi tanidik cokdu ama simdi is biraz sora girdi
Bayer04 üyesi bir iki tanidik yokki bilet aldiralim

altiner93
21.Aralık.2006, 06:30

Eline sağlık,emeğine sağlık Efecim.
Büyük bir sabırla yazmışsın.Güzel bir inceleme olmuş.

bursa_mc
21.Aralık.2006, 06:37
Kolay rakıp değil ama Gs iyi futbol oynarsa turu atlar gibi..

BeeTLeJuiCe
21.Aralık.2006, 08:31
Leverkusen iki deplasmandan da çıkamaz. Galatasaray turu geçer.

erdemzorer10
21.Aralık.2006, 09:30
Barış - Linderoth - Ayhan

--------Lincoln---------

Bu orta saha dizilişi ile çıkabilirsek maçlara, turu geçme şansımız çok yüksek..

kesinlikle katılıyorum..ayrıca lincolnün yanına ardayıda koyup tek forvet nonda ile de çıkabilirz..kalli Ts deplasmanına benzeri bi anlayışla çıkmıştıı..hayli işe yaramıştı..

Roberto Baggio
21.Aralık.2006, 09:33
Kesinlikle Nonda tek forvet oynasın ama deplasmanda..

erdemzorer10
21.Aralık.2006, 09:37
Kesinlikle Nonda tek forvet oynasın ama deplasmanda..

_______________________isaksonn:):)_______________ ______

uğur__________song___________servet______________b alta___

______barış______________linderoth__________ayhan_ ___

__________________lincoln_____________arda________ _
_____________________________nonda________________ ____

bu kadro çok iş yapar bence

Roberto Baggio
21.Aralık.2006, 09:39
Kesinlikle Erdem katılıyorum isaaksonn yazmışsın birde inşallah İsveç basını doğrudur:D

erdemzorer10
21.Aralık.2006, 09:41
Kesinlikle Erdem katılıyorum isaaksonn yazmışsın birde inşallah İsveç basını doğrudur:D

Vallahi Efecim ben bu isakksona 2004 euro cup tan beri hayranım :) inşallah gerçekleşir de hayal kalmaz :)

Roberto Baggio
21.Aralık.2006, 09:44
Kesinlikle abi tam aradığımız kaleci birde o olmazsa Sorensen'ide düşünebilir yönetim yani kuzeyden biri gelecek:D

erdemzorer10
21.Aralık.2006, 09:48
Kesinlikle abi tam aradığımız kaleci birde o olmazsa Sorensen'ide düşünebilir yönetim yani kuzeyden biri gelecek:D

Efe zaten artık dünya futbolunda savunma hattında britanyalı futbolcular iyice ünlendi..

bizde de linderothla başlayan bu akım devam eder umarm..çünkü çok sağlam bir fundamentalleri var savunmada..

Roberto Baggio
21.Aralık.2006, 09:57
Efe zaten artık dünya futbolunda savunma hattında britanyalı futbolcular iyice ünlendi..

bizde de linderothla başlayan bu akım devam eder umarm..çünkü çok sağlam bir fundamentalleri var savunmada..

Kesinlikle devam ettirmeliyiz bu akımı..

erdemzorer10
21.Aralık.2006, 10:01
Kesinlikle devam ettirmeliyiz bu akımı..

umarım devamı gelir..özellikle savunma bölgesine :)

Roberto Baggio
21.Aralık.2006, 10:04
Kesinlikle, kaleye de lazım o akımdan inşAllah almışızdır yaw İsakssonn'u:D

erdemzorer10
21.Aralık.2006, 10:08
inşallah :D

BlackEagle19o3
21.Aralık.2006, 19:03
Bence sandığınız kadar kolay olmayacak.Galatasaray'a başarılar...

Emurafu
21.Aralık.2006, 22:03
"- Anhänger von Galatasaray können Tickets ausschließlich über Galatasaray Istanbul erwerben."

Galatasaray´li taraftarlar biletlerini sadece Galatasaray Spor Kulübünden temin ede bilirler.

Bayer Leverkusenin resmi sitesinden alintidir.

Arkadaşlar çok ümitli olmayın..Leverkusen yöneticileri Türk seyirciler gelmesin diye herseyi yapıyor:(:(

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 22:12
Adamlar her türlü önlemi alacaklar tabii ki.Eşşek değiller ya.:icon_biggrin:

PesimiSTyLa
21.Aralık.2006, 22:13
Galatasaray´li taraftarlar biletlerini sadece Galatasaray Spor Kulübünden temin ede bilirler.

Bayer Leverkusenin resmi sitesinden alintidir.

Arkadaşlar çok ümitli olmayın..Leverkusen yöneticileri Türk seyirciler gelmesin diye herseyi yapıyor:(:(

2000 de kupayı aldığımızda Dortmund macında bizim taraftarlar almanlardan onların biletlerini 2-3 katı fiyata alıp takımı desteklemişlerdi. Orada yalnız kalmayız :)

LaKe
22.Aralık.2006, 19:52
Götürebileceğimiz maksimum taraftar sayısı bize ayırdıkları yer kadar olacak zaten. Burada taraftarın değil, takımımızın büyük önemi var. Ne de olsa deplasmandayız değil mi? Bize 7-8 bin koltuk ayıracak değiller.

Maça gelirsek, bence zor bir kura çekmedik. Leverkusen, Almanya'nın iyi takımlarından biri. Ama eski gücü olmadığı kanaatindeyim. Tabi şu da var ki Galatasaray'ın oynadığı futbolda pek umut vermedi bizlere. Ama sakatları düzelmiş, tam kadro bir Galatasaray, HATASIZ oynayan bir Galatasaray bu turu geçer diye düşünüyorum. İnşallah onları yenip yolumuza devam edeceğiz.

Nedvedmania
23.Aralık.2006, 20:40
Bu turu geçersek uefada çok güzel yerlere geliriz. Bence geçicez çünkü takımda almak takımlarını çok iyi tanıyan adamlar var.

Deplasman maçında ne kadar taraftarımızın olucağı önemli değil. Bizim taraftarımız her deplasman maçı olduğu gibi o maçtata Leverkuzen taraftarından daha çok sesleri çıkıcaktır.

Fıratcan Alçınkaya
23.Aralık.2006, 20:52
Bu futbolla zor GS nin tur atlaması Lincoln,Linderoth oynarsa işin rengi değişir tabi ..

El Comandante
23.Aralık.2006, 20:56
Lincoln ve Linderoth´un eksikligini cok cok hissediyoruz.
Lincoln oldugunda hatirlarsaniz tek kale oynuyorduk,mac boyunca inanilmaz ataklar yapiyorduk.Onsuz oyun kuramiyoruz.
Lincoln´ün nasil bir futbolcu oldugu,bize ne kadar katki sagladigi o oynamayinca belli oldu.
Mehmet Topal Linderoth´un eskikligini gidermeye calisiyor ama Linderoth mükemmel bir futbolcu,onun da takima geri dönmesi gerekiyor.

Baris-Linderoth-Ayhan
------Lincoln--------

Uefa macinda bu orta sahayi görmek dilegiyle (:
Tek forvet oynarsak;

Baris-Linderoth-Ayhan-Arda
---------Lincoln-----

Cengo
26.Aralık.2006, 08:21
Gekas - KieBling ikilisi çok tehlikeliler.
Gekas Bundesliga gol kralı, yeni sakatlıktan çıkan oyunculara bu kadar güvenmeniz de şaşırtıyor, hazırlık dönemi geçiremeyeceklerini de göze alın, sadece 45-60dklık performans alabilirsiniz onlardan..

PesimiSTyLa
26.Aralık.2006, 08:33
Gekas - KieBling ikilisi çok tehlikeliler.
Gekas Bundesliga gol kralı, yeni sakatlıktan çıkan oyunculara bu kadar güvenmeniz de şaşırtıyor, hazırlık dönemi geçiremeyeceklerini de göze alın, sadece 45-60dklık performans alabilirsiniz onlardan..

Öyle ama sonuçta bahsedilen oyuncular Lincoln - Linderoth elbette beklentilerimiz var inş karsılarlar .

Yalnız Linderoth'ta ameliyat fln söz konusuymuş onda şüpheliyim...

uAburak89
26.Aralık.2006, 09:17
Linderoth Leverkusen maçında büyük ihtimal yok..

El Comandante
26.Aralık.2006, 09:19
Adam hayatinda sakatlik gecirmemis,bize geldi yatalak oldu cikti.Dogru düzgün top oynamadi bile...

tombul taho
26.Aralık.2006, 18:51
Lincoln oynadi mi? Ligin ilk 4-5 haftasi cok iyiydi daha sonra Besiktas macinda Feldkamp'in Hakan Sükür'le beraber kadro disi birakmasi Lincoln'u bitirdi. Adam her maca isteksiz tavirlarla cikmaya basladi. Aslinda gidisatimiz iyi degil ve bu sorunun nedeni futbolcular olarak genelde gosteriliyor. Fakat insanlarin goremedikleri bir sey var o da bunun nedeninin futbolcular degil de Feldkamp olmasi bence...

Ama ben her seye ragmen en azindan Ali Sami Yen'de oynayacagimiz olan macta Leverkusen karsisinda avantajli bir skor elde edecegimizi ve Almanya'ya biraz olsun rahat gidecegimizi dusunuyorum.

PesimiSTyLa
26.Aralık.2006, 20:11
Lincoln oynadi mi? Ligin ilk 4-5 haftasi cok iyiydi daha sonra Besiktas macinda Feldkamp'in Hakan Sükür'le beraber kadro disi birakmasi Lincoln'u bitirdi. Adam her maca isteksiz tavirlarla cikmaya basladi. Aslinda gidisatimiz iyi degil ve bu sorunun nedeni futbolcular olarak genelde gosteriliyor. Fakat insanlarin goremedikleri bir sey var o da bunun nedeninin futbolcular degil de Feldkamp olmasi bence...

Ama ben her seye ragmen en azindan Ali Sami Yen'de oynayacagimiz olan macta Leverkusen karsisinda avantajli bir skor elde edecegimizi ve Almanya'ya biraz olsun rahat gidecegimizi dusunuyorum.

Abi bu söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım ;;) Herseyin özeti...

ShevAnil
26.Aralık.2006, 23:45

Aynen Katılıyorum Ne Yapıp Edip Burda Awantaj Yakalamalıyız Sonrası Zaten Gelir..

uAsamet91
28.Aralık.2006, 01:04
Gelebilecek takımların en iyisi geldigini düşünüyorum.İyi oynarsak eleriz Leverkuseni.

ThersoN
28.Aralık.2006, 03:21
her maç zor artık.. biraz toparlanırsak geçeriz

Mirza
29.Aralık.2006, 22:33
Yorum bile yapılmaz yahu, tur bizim. Leverkusen kiiim Galatasarayı elemek kiim.

CeNTeR_TR
30.Aralık.2006, 00:38
Şunu unutmamak lazımki Galatasarayımız Avrupaya çıktığı zaman İsminin getirdiği +1 ile sahaya çıkıyor tabiyki Galatasarayımız Rakibini eler ve bir üst tura çıkarız

Emurafu
02.Ocak.2007, 00:16
Leverkusen Maçı BayArena da

Galatasaray ile Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer 04 Leverkusen arasında, Almanya’da oynanacak UEFA Kupası karşılaşması BayArena Stadı’nda yapılacak.

Bayer 04 Leverkusen Kulübü’nden yapılan açıklamada, kulüp yöneticileriyle, güvenlik sorumluları arasında yapılan görüşmede, karşılaşmanın henüz tadilatı süren BayArena’da yapılmasına karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, stadda yapılan restorasyon çalışmalarına rağmen stat içinde ve dışında güvenliğin her an sağlanabileceği kaydedildi.

BayArena’nın tadilatta olması nedeniyle karşılaşmanın Düsseldorf ya da Köln kentinde yapılması düşünülüyordu.

Öte yandan, Bayer 04 Leverkusen ile Galatasaray arasında oynanacak rövanş karşılaşmasının 20 ya da 21 Şubat’ta yapılacağı, maçın başlangıcının ise yerel saat ile 17.00 olacağı, kesin tarihin ise gelecek hafta içinde açıklanacağı bildirildi.

uAsamet91
02.Ocak.2007, 00:17
Nerede oynanırsa oynansın farketmez:=)

goosfraba
05.Ocak.2007, 22:24
Barnetta: "Bu bir erken final"

Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bayer 04 Leverkusen, kamp için geldiği Antalya'da ilk idmanını yaparken, Alman ekibinin İsviçreli yıldızı Tranquillo Barnetta, "Turnuvanın en iyi iki ekibi eşleşti. Bu bir erken finaldir'' dedi.

Belek'teki Sueno Golf Otel'de 10 günlük kampa giren Bayer 04 Leverkusen ekibi, ilk idmanda kondisyon, teknik ve taktik çalıştı.

İdman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Michael Skibbe, Antalya'da çok iyi karşılandıklarını söyledi.

UEFA Kupası'nda Galatasaray ile oynamanın heyecan verici olduğunu belirten Skibbe, şöyle konuştu:

''Galatasaray çok güçlü bir ekip ve Avrupa'da başarıları var. Her iki maç da iki ekip için zor olacak. Galatasaray'ın başında Alman teknik direktör ve kurt hoca Feldkamp var. Bizim için bu dezavantaj olacak, ama inanıyorum ki Feldkamp da Alman bir ekiple oynayacağı için düşünce içindedir. Galatasaray'da çekindiğim oyuncular Lincoln, Hakan Şükür ve Arda. Bunlar hem yetenekli, hem de oyunun kaderini etkileyecek oyuncular.''

-''GALATASARAY İYİ BİR EKİP''-

Bayer 04 Leverkusen'in İsviçreli yıldızı Tranquillo Barnetta da birinci maçın İstanbul'da olmasının kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

Bu maçı geçen ekibin UEFA'da finale kadar yükseleceğini belirten Barnetta, ''Turnuvanın en iyi iki ekibi eşleşti. Bu bir erken finaldir'' dedi.

Türkiye ile İsviçre'nin Avrupa Şampiyonası'nda aynı grupta olmasını da değerlendiren Barnetta, ''Biz İsviçre olarak, daha önce iki ülke arasında yaşanan olayları unuttuk. Bizim için kimin rakip olduğu önemli değil. Sahaya çıkar oynarız. Türkiye de bizim için sıradan bir rakip'' diye konuştu.

tombul taho
05.Ocak.2007, 22:41
Barnetta: "Bu bir erken final"

Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bayer 04 Leverkusen, kamp için geldiği Antalya'da ilk idmanını yaparken, Alman ekibinin İsviçreli yıldızı Tranquillo Barnetta, "Turnuvanın en iyi iki ekibi eşleşti. Bu bir erken finaldir'' dedi.

Belek'teki Sueno Golf Otel'de 10 günlük kampa giren Bayer 04 Leverkusen ekibi, ilk idmanda kondisyon, teknik ve taktik çalıştı.

İdman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Michael Skibbe, Antalya'da çok iyi karşılandıklarını söyledi.

UEFA Kupası'nda Galatasaray ile oynamanın heyecan verici olduğunu belirten Skibbe, şöyle konuştu:

''Galatasaray çok güçlü bir ekip ve Avrupa'da başarıları var. Her iki maç da iki ekip için zor olacak. Galatasaray'ın başında Alman teknik direktör ve kurt hoca Feldkamp var. Bizim için bu dezavantaj olacak, ama inanıyorum ki Feldkamp da Alman bir ekiple oynayacağı için düşünce içindedir. Galatasaray'da çekindiğim oyuncular Lincoln, Hakan Şükür ve Arda. Bunlar hem yetenekli, hem de oyunun kaderini etkileyecek oyuncular.''

-''GALATASARAY İYİ BİR EKİP''-

Bayer 04 Leverkusen'in İsviçreli yıldızı Tranquillo Barnetta da birinci maçın İstanbul'da olmasının kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

Bu maçı geçen ekibin UEFA'da finale kadar yükseleceğini belirten Barnetta, ''Turnuvanın en iyi iki ekibi eşleşti. Bu bir erken finaldir'' dedi.

Türkiye ile İsviçre'nin Avrupa Şampiyonası'nda aynı grupta olmasını da değerlendiren Barnetta, ''Biz İsviçre olarak, daha önce iki ülke arasında yaşanan olayları unuttuk. Bizim için kimin rakip olduğu önemli değil. Sahaya çıkar oynarız. Türkiye de bizim için sıradan bir rakip'' diye konuştu.
Bence Galatasaray'ın şuandaki durumunu değil sadece ismini bildikleri için böyle düşünüyorlar gibime geliyor. Çünkü takımımızın şuandaki durumu bence hiç iç açıcı değil ama umarım ben yanılırım. Yanılmak istiyorum çünkü...

ShevAnil
08.Ocak.2007, 06:29
Leverkusen'in Şifresi

Schalke'nin iki Türk yıldızı Halil Altıntop ve Mesut Özil'den, FANATİK'e özel...
8.1.2008

Halil: 'Özellikle Gekas çok tehlikeli. Leverkusen şu an Almanya’nın en formda ekiplerinden. Turun anahtarı Ali Sami Yen’de...'
Mesut: 'Galatasaray sadece evinde değil, deplasmanda da şanslı. Çünkü Almanya’da onları destekleyen tribünler olacak...'
'Gekas’a çok dikkat edin'
Schalke’de forma giyen milli futbolcu Halil Altıntop, Galatasaray-Leverkusen maçı öncesi Sarı-Kırmızılı ekibe önemli mesajlar gönderdi. Halil, “Yunan oyuncu Gekas çok tehlikeli. Galatasaray’ın bu oyuncuyu mutlaka durdurması gerekli. Ali Sami Yen’deki maç, turu geçme açısından belirleyici olacaktır. Leverkusen şu anda Almanya’nın en formda ekiplerinden biri. Bizim de üstümüzdeler. İşin tehlikeli tarafı, bu form grafiğini sezon içerisinde pozitif yönde yükseltmeleri. Yani kötü başladılar, normale döndüler ve şimdi gerçekten iyiler. Daha da iyi olabilirler...” dedi.

'Galatasaray turu geçer'
Alman temsilcisinin Türk futbolcusu Mesut Özil, hocasının aksine UEFA’da tur atlayan tarafın Leverkusen değil, Galatasaray olacağına inanıyor. Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübesiyle daha avantajlı konumda bulunduğunu belirten Özil, “Özellikle Ali Sami Yen Stadı’nın ne denli ateşli bir atmosfere sahip olduğu Almanya’da iyi biliniyor. Ayrıca Almanya’daki maçta da Galatasaray’ı destekleyen binlerce taraftar olacak tribünlerde. Bu da ayrı bir avantaj olacaktır Galatasaray için. Taraftar desteği elbette müthiş bir itici güç sağlayacaktır. Buna gönülden inanıyorum” diye konuştu.
‘Güçlü tarafı savunması’
Leverkusen’in özellikle savunma gücüyle ön plana çıktığını vurgulayan Özil, şöyle devam etti: “Defanstaki güçlü isimleri takımı ileriye taşıyor. Bu da haliyle rakip takımların kolay gol bulmasını engelliyor. Galatasaray’ın teknik ve çabuk isimlerine büyük iş düşüyor bu nedenle. Dikkat edilmesi gereken bir başka konu, hızlı hücumlar... Bu konuda gerçekten etkili oyuncuları var Leverkusen takımının. Ama dediğim gibi Feldkamp faktörünü de göz önünde bulundurursak, Galatasaray’ın Leverkusen’i eleyecek kalitede olduğunu rahatça söyleyebiliriz.”

Leverkusen Kalesi Gole Kapalı

Galatasaray'ın UEFA'daki rakibi Bayer Leverkusen'in kalecisi Rene Adler'e büyük onur...
8.1.2008

Galatasaray'ın UEFA'daki rakibi Bayer Leverkusen'in kalecisi Rene Adler'e büyük onur... Kicker dergisinin Bundesliga'da top koşturan 275 futbolcuyla yaptığı ankette yılın en iyi kalecisi yüzde 35.8 ile Adler seçildi. Tecrübeli eldiveni Hannover 96'nın file bekçisi Robert Enke yüzde 28'le izledi. Hamburg'un kalecisi Frank Rost ise yüzde 11.4'le üçüncü sırada yer aldı

uAsamet91
09.Ocak.2007, 00:03
Orkun ligin en az goL yiyen kalecisi;) .Bu ölcü olmamalı:). Gekası tutmamız gerekicek

RaSenGan
09.Ocak.2007, 03:59
Bak şu konuşana!

Galatasarayımız'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bayer Leverkusen'in teknik direktörü Michael Skibbe, sarı kırmızılı takımla şanslarının eşit olduğunu, ancak Leverkusen'de işi bitireceklerini söyledi.

Antalya Belek'te hazırlıklarını sürdüren Alman ekibinin teknik direktörü, "Aynı paralelde iki takım. Galatasaray ile eşleştiğimiz için çok mutluyuz. İki takımın da şansı aynı. İki müsabaka da çok enteresan olacak.Ancak Leverkusen'de bu işi bitireceğimize inanıyoruz" dedi.

Skibbe özellikle Galatasaray'ın teknik bir ekip olduğunu ve Brezilyalı yıldız Lincoln'ün çok etkili bir isim olduğunu belirterek, "Müsabakaya 1 ay daha var. İki takımında o tarihe kadar hazır olacağını düşünüyorum. Galatasaray teknik ve iyi bir ekip. Hakan Şükür ve Nonda etkili isimler. Çok dribling gücüne sahip bir takım. Lincoln"ü de yakından tanıyorum. Şu anda oynamaması çok önemli değil. Müsabakada bir anda patlama yapabilir" şeklinde konuştu.

Turu geçecek takımın UEFA Kupası'nda yolunun açık olduğunu ifade eden Skibbe, Ali Sami Yen'de oynanacak maçta atmosferden çekinmediklerini söyledi. Skibbe şöyle konuştu:

"İstanbul'daki maç için herhangi bir çekingenliğim yok. Böyle bir stadyumda ve atmosferde oynayacağmız için mutluyuz. Çünkü her zaman böyle bir atmosfer bulunmuyor."

Takımın önemli isimlerinden Simons Rolfes ise, turu geceklerinden emin olduklarını söyledi. Rolfes, "İki takımda aynı şansta. İlk müsabakada alınacak iyi sonuç bizim için çok önemli. İkinci müsabakada seyircimizi arkamıza alarak turu geçeceğimize inanıyorum. Lincoln'ü etkisiz kılarsak bizim adımıza çok iyi olacak. Leverkusen'de eminiz ki turu geçeceğiz. Çok genç bir takımız kadroda 3-4 tecrübeli oyuncumuz var. İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynamak kolay değil, ama çekinmiyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 04:11
Başlık çok saçma olmuş.Bak şu konuşanaymış.Adam mantıklıca yorumlar yapmış.Küçümseme havası sezdim.Galatasaray Leverkusen'ide küçümseyecekse hiç maç yapmadan turu Leverkusene versin daha iyi..

erdemzorer10
10.Ocak.2007, 02:03
Galatasaray,küçümsemezse leverkuseni de hamburgu da eler..lig de de sakatlıklar peşimizi bırakırsa herkes cevabını alır..

Emurafu
18.Ocak.2007, 01:47
Leverkusen Maçı Biletleri Tükendi

UEFA Kupası 3. turunda oynayacağımız Bayer Leverkusen maçının biletleri GS EUROPA Ofisi'nde satışa çıkmiş ve ilk iki saat içinde tükenmiştir. Ofisimizde bilet kalmamıştır!

SADECE Avrupa Taraftar Kartı sahiplerine satılan biletleri almak isteyen taraftarlarımızın, yoğun telefonları sebebi ile şirket telefonlarımızın kilitlendiğini belirtir taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

GS EUROPA Ofisi

http://www.galatasaray.org/taraftarkart ... rID=303362

RaSenGan
29.Ocak.2007, 10:52
Leverkusen maçının bilet fiyatları!

Galatasarayımız'ın, UEFA Kupası'nda 13 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımıyla yapacağı 3. tur ilk maçının biletleri yarın satışa çıkarılacak.

Kulübümüzden yapılan açıklamaya göre, Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.45'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin satışına Biletix gişelerinden yarın saat 11.00'den itibaren başlanacak.

Galatasaray-Bayer 04 Leverkusen maçı bilet fiyatları şöyle:

Numaralı Grup 1: 250 YTL
Numaralı Grup 2: 200 YTL
Kapalı Üst: 80 YTL
Kapalı Alt: 70 YTL
Yeni Açık Üst: 40 YTL
Yeni Açık Alt: 30 YTL
Eski Açık: 40 YTL

Kaynak: AA 29.01.2008

ThersoN
18.Şubat.2008, 18:25
Uefa Kupası

http://www.ajansspor.com/resim/dmitri_bulykin.jpgBulykin Aslan'a karşı yok!

Dmitri Bulykin, Galatasaray'ın UEFA Kupası 3. tur ikinci maçında Bayer 04 Leverkusen'le karşılaşacağı maçta, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Bulykin'in birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan haberde, 28 yaşındaki Rus oyuncunun, takımının geçen cumartesi günü Karlsruher'le 2-2 berabere kaldığı maçta sol ayak bileğini sakatladığı, bu nedenle perşembe günkü maçta yer alamayacağı bildirildi.

Ajansspor.com