Log in

View Full Version : Semih: Boş mukaveleye imza atarım

eGowiCh
21.Aralık.2006, 00:28
Semih: Boş mukaveleye imza atarım
Fenerbahçeli Semih Şentürk, takımında çok mutlu olduğunu belirterek, ''Bugün önüme boş mukaveleyi koysalar imzalarım'' dedi.

http://www.ntvspor.net/Images/23602.jpg

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu ve ikinci kaptanı Semih Şentürk, sarı-lacivertli takımdan bir yere ayrılmayı düşünmediğini vurgulayarak, ''Bu kulübün oyuncusuyum ve bundan da çok memnunum. Bugün önüme koysunlar, boş mukaveleye imza atarım'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesine açıklamalar yapan Semih Şentürk, ''9 sezondur Fenerbahçe'deyim. Biraz başarılı olunca, hemen beni bir yerlere göndermeye çalışıyorlar. Benim gideceğim tek yer, aklımdaki tek takım yine Fenerbahçe'dir. Ben bu kulübün oyuncusuyum ve bundan da çok memnunum. Bugün önüme koysunlar, boş mukaveleye imza atarım'' diye konuştu.

Kezman'ın yokluğunda attığı kritik gollerle dikkat çeken Semih, ''Fenerbahçe gibi büyük takımlarda bir çok kaliteli oyuncu birarada bulunur. Sahaya çıkan kadrolar zaman zaman değişebilir. Yarın hoca, yeniden benim yerime Kezman'ı oynatabilir ya da ikimize birden şans verebilir. Her türlü değişiklik olabilir. Bunlar teknik ekibin bileceği işlerdir. Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısıdır'' şeklinde konuştu.

"BASIN ATTIĞIM GOLLERLE İLGİLENİYOR"
Basının sadece attığı gollerle ilgilendiğini iddia eden Semih, bu durumdan yakınarak, ''Basınımız sadece skorlarla ve attığım gollerle ilgilenmek yerine, benim oyunculuğuma katkıda bulunabilecek yorumlar yapsa daha iyi olur. Çünkü ben sadece gol atarak değil, oyunculuğumla da bu takıma katkı yaptığımı düşünüyorum. Hala, her antrenmanda Zico'dan olsun, Carlos'tan olsun, Alex'ten olsun bir şeyler öğreniyorum. Onlar ve onlar gibiler burada olduğu sürece de öğrenmeye devam edeceğim'' diye görüş belirtti.

Kendisine yakıştırılan ''Nöbetçi Golcü'', ''Fırsatçı Golcü'' gibi nitelendirmelerden sıkıldığını ifade eden Semih Şentürk, ''Ben sadece Fenerbahçe'nin forvet oyuncularından biriyim. Ben Fenerbahçe'nin kadrosundaki oyunculardan biriyim. Ne nöbetçiyim, ne de fırsatçıyım'' dedi.

Yaşıyla ilgili yanlış anlaşılmalar olduğunu da belirten Semih Şentürk, ''Gençlerbirliği maçı sonrası '30 yaşıma gelince bile beni yine 'Genç Semih' olarak anacaklar' demiştim. Bu benim için çok güzel bir şey. Ancak, bu söylemim bile yanlış anlaşılmış. Şimdi bu sözümden yola çıkarak, benim yaşım 29 gibi algılandı. Oysa ben 1983 doğumluyum ve 29 değil, 24 yaşındayım'' diye konuştu.

Fenerbahçe'de kalıcı olmak istediğini yineleyen Semih Şentürk, ''Fenerbahçe'de kalmayı düşünüyor ve istiyorum. Burada kalıcı olmak sadece gol atmaktan geçmiyor. Fenerbahçe'de kalıcı olmanın, her zaman hazır durumda olmak, her durumda takıma katkı sağlayabilecek kapasitede olmak, kendini yenilemek, büyük düşünmek gibi kriterleri var ve ben bunları biliyorum'' şeklinde konuştu.

NTVSpor

El Barto
21.Aralık.2006, 00:34
Ne nöbetçiyim, ne de fırsatçıyım

Acaba gerçekten inanıyor mu bu dediklerine?? Yedekliği kabullenmiş herhalde. Başka takımda oynayacağıma FB'de yedek kalırım daha iyi diyor sanırım.

eGowiCh
21.Aralık.2006, 00:39
Helal olsun Semih'e, gözümde değeri kat kat arttı.

Acaba gerçekten inanıyor mu bu dediklerine?? Yedekliği kabullenmiş herhalde. Başka takımda oynayacağıma FB'de yedek kalırım daha iyi diyor sanırım.

Orada söylemek istediği farklı. Fenerbahçe'de oynamak istediğini, gerekirse bu kulüpte yedek bile kalabileceğini söylemiş sadece, nöbetçi veya fırsatçı golcü olmadığını, Fenerbahçe'nin bir forveti olduğunu söylemiş. Burada Fenerbahçe'ye bağlılığını açıkça dile getirmiş.

Volkan da sezon başında boş mukaveleye imza atarak bağlılığını göstermiş, bazıları (!) gibi yapmamıştı. Semih de aynı bağlılığı gösteriyor ve helal olsun ki boş mukaveleye imza atarım diyor. Yönetim Semih'e zam yapıp sözleşmesini 4-5 yıl daha uzatmalı, ona jest yapmalı diye düşünüyorum.

a.arıcı-11
21.Aralık.2006, 00:52
helal be işte zeki(baknz:gençlerbirliğine attığı aşırtma gol) çevik(bakınz:gs maçında alexin pasında hareketlenişi ve golü atışı ve frankfurt maçındaki rövaşetası) ve aynı anda ahlaklısı(bakınz:bu röpörtaj)

Aşk-ı Şehir
21.Aralık.2006, 00:56
helal be işte zeki(baknz:gençlerbirliğine attığı aşırtma gol) çevik(bakınz:gs maçında alexin pasında hareketlenişi ve golü atışı ve frankfurt maçındaki rövaşetası) ve aynı anda ahlaklısnı(bakınz:bu röpörtaj)

Gençlerbirliğine attığı gol aşırtmamıydı yahu yapma Allah aşkına.

Semih çok iyi forvet Avrupa standartlarında bana göre. Fenerbahçe'de bu gidişle yedek olacağı aşikar. Bence Avrupa'da bir klübe gitmeli hem kendisi hem de kariyeri açısından.

GebzeLi1907
21.Aralık.2006, 00:58
Semih daha yıLLarca Hizmet edecek Fenerbahce ye eminim bu tarz hareketLerde temeLini oLuşturuyor bu hizmetin.

Fernando Gago
21.Aralık.2006, 01:23
Semih'e de bu yakışırdı

El Barto
21.Aralık.2006, 01:46
Söylediklerimiz farklı şeyler değil gerekirse tabii ki yedek kalacak ama Semih'in gösterdiği performansı Kezman göstersinde sonra Semih kendine yer bulsun bakalım. Yedekliğe devam.

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 03:53
O kadar bekledi.Şimdide bu sabrının meyvasını alıyor.Tabii boş mukaveleye imza atar.Eğer bu sezonda forma şansı bulmasaydı giderdi belkide..

MeMo
21.Aralık.2006, 03:58
Semih'İn yedek kalacağını zannetmiyorum.Zico bir röportajında Semih Kezman'dan iyi oynadığı için oynuyor diye söylemişti.

BeeTLeJuiCe
21.Aralık.2006, 07:55
Semih şans verildiği takdirde değerlendirmeye devam edecektir. Rıdvan Dilmen diyordu bu adam tüm sezon oynasın 20 golü geçer diye. Yanılmıyorsam 8 yada 9 golü var şu anda ve bu performansını sürdürürse bunu gerçeleştirir.

Birde, bence Semih çift forvetli bir sistemde daha çok gol atar.

RaSenGan
21.Aralık.2006, 08:44
Mukaveleyede şunu yazarlar "Yedek kulübesinde 1 koltuğu Semih Şentürk'e sezon sonuna kadar kiraladık" :)

Semih gibi birisi yedek kalmamalı gerekirse forvet çiftlenmeli ama böyle giderse Semih'in performansı düşer.

RoNNiE91
21.Aralık.2006, 18:23
Adam kaç senedir Fenerbahçe'de oynuyor.Nöbetçi deseler bile çok emeği geçti.Kendisine yakışanı yapmış.Bundan sonra yedek kalmamalı Semih.

senderson
21.Aralık.2006, 19:29
Kendine yakışır bir röportaj vermiş.Fenerbahçe'nin işte böyle oyunculara ihtiyacı var.Yedek kalsa bile çalışacak ve fırsat bulduğu zaman formayı bırakmayacak oyunculara..

GENÇ FENERLİ SEMİH, GENÇ FENERLİ !!

World Hollow o1
21.Aralık.2006, 19:38
Mukaveleyede şunu yazarlar "Yedek kulübesinde 1 koltuğu Aygun'e sezon sonuna kadar kiraladık" :)

Semih gibi birisi yedek kalmamalı gerekirse forvet çiftlenmeli ama böyle giderse Semih'in performansı düşer.

Aygun anca o mukavele sana sunulur...:p

Semih i cidden bende pek beğenmiyorum ama adam illa kurtarıcı goller atıyor..

hayırlısı

Fietra 10
21.Aralık.2006, 19:40
Boş Mukaveleye imza atmak için fazla genç yahu,futboldan biraz para yesin :p

Universal
21.Aralık.2006, 22:42
Semih'in bu demeçleri gerçekten güzel, zaten Alex'ten sonra ki diğer kaptanmız artık forvet aramamıza gerek yok çünkü Semih'imiz var. Gün geçtikçe kalitesine kalite katıyor. Futbol kültürü içinde büyüdü buda en büyük avantajı. Umarım futboluda burada bırakır.

Varonil
21.Aralık.2006, 22:43
Baba Semih :p

Gözümde kat kat daha değerli oldu Semih helal olsun.

Semih epey bekledi oynamak için.Daum döneminde lakabaı 79 Semih olmuştu hatta,hep maçın 79.cu dakikalarında oyuna girdiği için.
Kendi sahamızda oynadığımız 6-2 kazandığımız bir Denizli maçı vardı,Semih'de 4 gol atmıştı hatta.Hiç unutmuyorum Daum'un bir demeci olmuştu maçtan sonraŞimdi Semih’in toplam oynadığı dakikalara bakılırsa, Türkiye’nin en tehlikeli forveti. Semih antrenmanlarda çok iyi çalışıyor kendini hazır tutuyor.
demişti.Semih gerçekten kaliteli bir santrafor.Bu sene sırtlıyor bütün takımı.

GebzeLi1907
21.Aralık.2006, 23:44
artık forvet aramamıza gerek yok çünkü Semih'imiz var.

Yinede bi Forvet Transferi Şart Bize alternatif oLmadan oLmaz..

GodfatheR
21.Aralık.2006, 23:54
İşte gerçek Fenerli,kulübünü 250-300 bin dolar için yarı yolda bırakan adamlardan değil. zaten çok severdim Semih'i şimdi gözümde değeri kat kat arttı.Sezon sonuna kadar düzenli oynasın gol kralı olacağına hiç şüphem yok.

Universal
22.Aralık.2006, 00:41
Yinede bi Forvet Transferi Şart Bize alternatif oLmadan oLmaz..

Semih'in nesini beğenmiyorsun? Aykut'tan sonra çıkan ilk yerli golcümüz. Bence Semih ile devam Kezman altarnatif olabilir transfer şart değil.

Cengo
22.Aralık.2006, 01:09
Deivid olduğu sürece Semih'in yanına illa santrafor aramaya gerek yok.
Deivid içeriye kat ederse Alex'i forvete kaydırıyor, ayrıca onun top taşıma işini de dribblinglerle gayet iyi bir şekilde yapıyor.

Eğer top doldurulacaksa Deivid içeriye kaçar, Aurelio orayı doldurur.

Deivid kanatta iken de topun ya savunma kısmında olduğu durumlar var demektir ya da alan daraltılması gerekiyor demektir.
Bu takımın yedek oyun kurucusu/santraforu Deivid, bu işi geriden gelerek yapıyor.Daha önceleri sürati ile Tuncay bu işi yapmaya çalışıyordu ama eline yüzüne bulaştırıyordu..

Bence oraya Farfan da uygun olurdu..

Ayrıca 1,90-1,95lik yetenekli uzun bir santrafor alınırsa asla hayır demem, böylece Semih ile beraber yedek sıkıntısı kalmayacaktır hazır Semih huzurluzluk çıkarmam demişken..

Bu arada Kastamonu'dan herkese selam..
Bayramınız Mübarek Olsun..

Fıratcan Alçınkaya
22.Aralık.2006, 01:16
İşte gerçek Fenerli,kulübünü 250-300 bin dolar için yarı yolda bırakan adamlardan değil. zaten çok severdim Semih'i şimdi gözümde değeri kat kat arttı.Sezon sonuna kadar düzenli oynasın gol kralı olacağına hiç şüphem yok.

Umarım Yönetim & Zico da İsmi oan oyuncuları için bu kadar emek harcayan futbolcuları yarı yolda bırakmaz...

Semih her zaman FB nin en iyi oyuncularındandır... Zaten bilidğim kadarıyla 2.kaptan...

GebzeLi1907
22.Aralık.2006, 01:24
Semih'in nesini beğenmiyorsun? Aykut'tan sonra çıkan ilk yerli golcümüz. Bence Semih ile devam Kezman altarnatif olabilir transfer şart değil.

Semihi begenmemk değiL yedek kLubesinde GoLcümüz yok Kezman ın durumu zaten ortada..Önceden Sıkıntı cekiLdiğinde Baskı Kurup goL atıLamadıgında Forvet yetersiz kaLdıgında Semih yedekten girip oyunu ceviyordu.Ama şimdi Semih bir mac için biLe oLsa yetersiz kaLdıgında Kenardan onun yanına takviye yapacak oyuncu yok.

YusufT
22.Aralık.2006, 01:25
Deivid olduğu sürece Semih'in yanına illa santrafor aramaya gerek yok.
Deivid içeriye kat ederse Alex'i forvete kaydırıyor, ayrıca onun top taşıma işini de dribblinglerle gayet iyi bir şekilde yapıyor.

Eğer top doldurulacaksa Deivid içeriye kaçar, Aurelio orayı doldurur.

Deivid kanatta iken de topun ya savunma kısmında olduğu durumlar var demektir ya da alan daraltılması gerekiyor demektir.
Bu takımın yedek oyun kurucusu/santraforu Deivid, bu işi geriden gelerek yapıyor.Daha önceleri sürati ile Tuncay bu işi yapmaya çalışıyordu ama eline yüzüne bulaştırıyordu..

Bence oraya Farfan da uygun olurdu..

Ayrıca 1,90-1,95lik yetenekli uzun bir santrafor alınırsa asla hayır demem, böylece Semih ile beraber yedek sıkıntısı kalmayacaktır hazır Semih huzurluzluk çıkarmam demişken..

Bu arada Kastamonu'dan herkese selam..
Bayramınız Mübarek Olsun..

Aboo Kastamonuda ne yapiyorsun :icon_razz:

Zigic'i alin iste, zaten Koeman takimda istemiyor onu....

ForsakeN
22.Aralık.2006, 03:25
Semih böyle giderse gol kralı olacak vallahi.Fenerbahçe Semih'ten daha iyisini bulabilirse(!) transfer yapmalı.Yoksa şimdiki Semih bize yeter.