PDA

View Full Version : Emra Güngör Satılıyor !!!

Emurafu
21.Aralık.2006, 00:30
Ankaragücü'nde Emre satılıyor

Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan stoper Emre Güngör'ün satılmasına karar verirken, bonservis bedelini de 1 milyon 800 bin dolar olarak belirledi.

Ankaragücü Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Emre'nin birkaç gün önce kulüp yetkilileriyle görüşerek takımdan ayrılmak istediğini kendilerine ilettiği ifade edilerek, şu görüşlere yer verildi:

''Sayın başkanımız, sporcunun bu konudaki ısrarlı tutum ve talepleri karşısında konuyu yönetim kurulu gündemine taşımıştır. Yönetim kurulu, yaptığı görüşmeler sonucunda, futbolcunun kariyeri ne olursa olsun Ankaragücü Spor Kulübü'nden üstün olamayacağını değerlendirerek, bahsi geçen sporcunun bir başka kulübe gitme isteğine izin verilmesi ve bonservis bedeli olarak da 1 milyon 800 bin dolar talep edilmesi kararına varmıştır.''

21.12.2007

Kaynak : AA

Bu adamı bizim almamız lazım..Tami bize lazım olan alternatif..Kendisinide çok begeniyorum...Biçtikleri fiyatta iyi bizim yönetim onubiraz indirir..Bu adamı almamız lazım...

Fietra 10
21.Aralık.2006, 00:32
Geçen seneden beri adı bizimle geçiyor..Fiyatıda çok pahalı değil..Sene başında katılmasını isterdim..Devre rasında alabileceğimiz türden bir oyuncu..

Emurafu
21.Aralık.2006, 00:40
Avniaker ayrılmak istiyorum dedigine göre 4 büyük takımdan birisi bence teklif yapmısdır:)

Fietra 10
21.Aralık.2006, 00:50
@Emurafu

Teklif gekmişse fazla emin olmak istemiyorum ama bizdendir. çünkü dediğim gibi hem Ersun Hoca istiyor hemde yönetimin daha öncede girişimleri olmuştu..Gelirse iyi işler yapacagına inanıyorum..En azından Erdinç'ten Tolga'dan kaliteli bir oyuncu..

nekop
21.Aralık.2006, 00:54
Kesinlikle Trabzon'a gelmeli bu oyuncu yoksa sene sonuna kadar Erdinç'le kümeye gideriz biz...

Emurafu
21.Aralık.2006, 00:56
@Emurafu

Teklif gekmişse fazla emin olmak istemiyorum ama bizdendir. çünkü dediğim gibi hem Ersun Hoca istiyor hemde yönetimin daha öncede girişimleri olmuştu..Gelirse iyi işler yapacagına inanıyorum..En azından Erdinç'ten Tolga'dan kaliteli bir oyuncu..Haklı olabilirsin:) Sizee 2 stoper sart.

Biz bununla sezon bası ilgileniyorduk..Şimdi bildigim kadarı ile Gurbetci savunma ile ilgileniyoruz..Bekleyip görelim:)

deniz.91
21.Aralık.2006, 01:53
çok iyi bir stoper bence bizim başkan para bol deyip duruyordu defansta sınıkıntımız var zaten keşke alsalar

TR.CaPTaiN
21.Aralık.2006, 03:44
Gemiyi ilk terk eden Kaptan oluyor. Yazık.. Ayrıca bizim yönetim biraz olsun Cavcav'ı örnek alsa, takımı en değerli oyuncusunu bu fiyata satıyor. Acizlik.

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 04:04
Hocam bu adam bu kadar iyiyse bizim yönetim alsa keşke.

Emurafu
21.Aralık.2006, 04:09
Hocam bu adam bu kadar iyiyse bizim yönetim alsa keşke.İyi semsi:)
Açık söylemek gerekirse size gerek yok..Size tecrübeli 2 tane yabancı sart..Zago-Ronaldo misali..

Türk zaten bol sizde..Üstelik Kaş var..Oyüzden Türk stopere gerek yok:)

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 04:15
Gerekli yada gereksiz bizim yönetim kesin alır.:D