PDA

View Full Version : Ofsayt ve faul sorunu...

spawn_21
21.Aralık.2006, 01:47
Fm2008 çıktığından beri bir çok takımla oynadım,hemen hemen bütün üst düzey ligleri oynadım,küçük takımlarıda bütük takımlarıda yönettim ama ortak sorunum forvetlerimin hatta ortasaha oyuncularımın çok fazla ofsayt a düşmeleri,bi keresinden bir maçta 14 kere ofsayta düştüm,bu sorunu nasıl en az a indirebilirim?
mesela luca toni nin en önemli özelliği ofsayt kırıcı olması,ama o bile defalarca kez ofsayta düşüyor,attığım gollerin çoğu ofsayt gerekçesiyle sayılmıyor,ayrıca kornerlerde ve duran toplarda attığım goller de genelde faul gerekçesiyle sayılmıyor.

evt arkadaşlar çözümlerinizi bekliyorum.

El Barto
21.Aralık.2006, 01:50
801 yamasını yükle yada taktiğindeki oyuncu komutlarını bir elden geçir.

spawn_21
21.Aralık.2006, 01:51
oyuncu komutlarında ofsaytı engellemek için bir durum göremiyorum ben yada ben bilmiyorum.

El Barto
21.Aralık.2006, 01:54
Açık söylemek gerekirse onu neden yazdım bende bilmiyorum. :) Komutlarda böyle birşey yok sanırsam. :p

Ama 801'i yüklediğinde sorunların hallolacaktır.

spawn_21
21.Aralık.2006, 01:56
Açık söylemek gerekirse onu neden yazdım bende bilmiyorum. :) Komutlarda böyle birşey yok sanırsam. :p

Ama 801'i yüklediğinde sorunların hallolacaktır.

hahahah süpersin...ama şöyle bir sorun varki 801 yükleyemem,lisanlı değil oyun :(

El Barto
21.Aralık.2006, 01:59
Oyunun 800 sürümünde bu sorunları hep yaşarsın o zaman. Lisanssız oyun hakkında da bilgi alışverişi yapmak forumlarımızın kurallarına aykırı.

O yüzden konuyu kilitliyorum. 801'i yüklemen gerekiyor ancak bu sorunları çözebilmek için.

Saygılar.