View Full Version : Bay Önder
Universal
21.Aralık.2006, 02:27
Program 21-24 Aralık 2007:
211: Ankaragücü - Kayserispor: 1/2.00=> Kayserispor bu sezon deplasmanda oynadığı sekiz maçta'da galibiyet elde edemedi. Bunun yanı sıra Ankaragücü kendi evinde daha mağlubiyeti yok. Ankaragücü kazanarak Kayserispor ile puanlarını eşitlyerek UEFA yarışından kopmamak için çıkacak.
213: Arsenal - Tottenhan: 1/1.35=> Arsenal ile Tottenham arasında oynanan son 19 maçta(9 yıl) Arsenal kaybetmiyor. Buda Londra derbisinde Arsenal'i galibiyet alma ihtimalini yüksek tutuyor. Mutlaka bu hafta seçebileceğiniz banko maçlardan birisi olmalıdır. Ben ilk yarı-ikinci yarı oynamayı seviyorsanız ilk yarı: 1, ikinci yarı: 1 olarak oynamanız size daha yüksek oranda kazanç sağlayacaktır bu oran ise: 1.70'dir.
216: Aston Villa - Manchester City: 1/1.90=> Bu sezon deplasmanda umduğunu bulamayan City sadece 1 galibiyet elde edebildi. Bu haftaa Aston önünde galibiyet almayı bırakın beraberlik bile elde edebileceklerini düşünmüyorum. Villa evindeki son galibiyeti 2002 yılında elde etti ama bu sezon bu kötü sonuçlara son verip bu maçtan üç puan alarak üst sıralardan kopmamaya çalışacaklardır.
225: Reading - Sunderland: 1/1.70=> Reading son haftalarda tırmanan performanslarını bu maçta galibiyet ile süsleyip Sunderland'i evine puansız gönderecektir. Bu oran kaçmaz.
356: Fenerbahçe - Trabzonspor: Üst/1.55=> İki takımın son zamanlarda aralarında yaptıkları maçların üst bitmesi ve iki takımın gol yollarında etkili olması bu maçı üst olarak gösteriyor.
364: Heereven - Twente: Üst/1.40=> Aralarında oynadıkları son 12 maçın 9'ü üst bitmesi yüzünden bu maçtada üst ağırlıklı basıyor. Bu yüzden bu tercih edilmelidir. İki takımında kazanma oranları birbirine yakın olması nedeniyle bir takım burada seçmek yanlış olur ama risk'e girerek Heereven'e 10 açık verilerek iyi bir oran elde edilebilir.
Pazar günkü maçlar daha sonra eklencektir. Bol kazançlar...
Emurafu
21.Aralık.2006, 03:21
Ben babamdan izinsiz inegimi sattım..İnsallah kurtarırım:)
Universal
21.Aralık.2006, 21:37
23 Aralık 2007 Maçları
511: Excelsior - Ajax: Üst/1.30 => Hollanda liginde ki çoğu maçların üst bitmesi ve bu iki takımda aldığı sonuçların genelde üst bitmesi yüzünden bu maçında üst bitme olasılığı çok yüksektir.
523: Manchester Unt - Everton: Üst/1.55 => Everton son haftalarda iyi performans yakalamasına rağmen bu maça katı bir defans yapacaklarını düşünüyorum. İlk hedeflernin bir puan olacaktır bu yüzden Manchester rakip kalede çok pozisyon bulacaktır ve bu maç toplamda 3 gol bulma ihtimalinin yüksek olması maçın üst bitmesini sağlayacaktır.
534: Sivasspor - Gençlerbirliği: 1/1.35 => Bu sezon evinde oynadığı bütün maçları kazanan Sivas, bu sezon umduğunu bulamayan moralsiz Gençlerbirlğini yenerek ligi lider bitirmek için üç puan alacaktır.
536: Fiorentina - Cagliari: Üst/1.65 => Ligde son sırada bulunan Cagliari bu maçtan bir puan çıkarması zor o yüzden Fiorentina'ya galibiyet oynamak akıl karı ama bu oranın 1.15 olması ve fazla kazanç sağlamayacağından Fiorentina'na üst oynayarak 1.65 oranı tutturmak daha akıl karıdır. Bu yüzden bu maçın bol gollü geleçeceği için üst oynamak gerekir.
541: Inter - Milan: 1/2.00 => Milano derbisinde iki taraftar galibiyete yakın ama bu sezon sadece resmi maçlarda Fenerbahçe'ye kaybeden Inter bu haftada mutlaka puan alacaktır. Maçın derbi olması nedeniyle Inter kendi seyircisi önünde Milan'ı yenerek üç puana ulaşacaktır. Bu oran kaçmaz.
616: G.Oftaşspor - Galatasaray: 10(Çifte Şans)/2.06 => Avrupa yorgunu olan ve son haftalarda kötü bir oyun sergileyen G.Saray Ankarada ki kötü zeminde futbol oynarken zorlanacaktır ve bu yüzden sahadan en iyi bir puan alacağı için G.Oftaşspor'a çifte şans vermek iyi olacaktır.
621: Barcelona - Real Madrid: 1/1.75 => Bu tip derbilerde evinde oynayan takım üç puana yakın oluyor. Bu yüzden Barça'nın kazanacağını düşünüyorum. Ama işi garantiye almak isteyenler üst oynayabilir bu oran ise 1.50'dir.
623: ST Etienne - PSG: 1/1.65 => Son haftalarda kötü performans sergileyen ve geçen hafta evinde Troyes'a keybeden PSG bu haftada deplasmanda tek puan alması bile mucize olarak görüyorum. ST Etienne maçı alacaktır.
Bol Kazançlar...
BeaT
22.Aralık.2006, 09:14
Ben babamdan izinsiz inegimi sattım..İnsallah kurtarırım:)
Bay tahmini çok izliyorsun galiba :D
önder bey kız arkadasıma köpek alcam 4 maç verirmisiniz :icon_biggrin:
c.tesi maçlarından ankaragucu ve aston villa yı yanlış tahmin etmişsin olsun gene iyidir
Universal
22.Aralık.2006, 18:46
Ankaragücü maçına bende oynayamadım, çünkü vaktini kaçırdım bayram diye geç uyanıyoruz. :) Buraya koyduğum bütün maçları oynuyorum tabii içlerinde koymadıklarım var. Zaman ilerledikçe daha fazla yorum yapacağım. Teşekkürler. ;)
Krusty
27.Aralık.2006, 09:39
211: Ankaragücü - Kayserispor: 1/2.00=> :(
213: Arsenal - Tottenham: 1/1.35=> :)
216: Aston Villa - Manchester City: 1/1.90=> :(
225: Reading - Sunderland: 1/1.70=> :)
356: Fenerbahçe - Trabzonspor: Üst/1.55=> :)
364: Heereven - Twente: Üst/1.40=> :)
511: Excelsior - Ajax: Üst/1.30 => :)
523: Manchester Unt - Everton: Üst/1.55 => :)
534: Sivasspor - Gençlerbirliği: 1/1.35 => :)
536: Fiorentina - Cagliari: Üst/1.65 => :)
541: Inter - Milan: 1/2.00 => :)
616: G.Oftaşspor - Galatasaray: 10(Çifte Şans)/2.06 => :)
621: Barcelona - Real Madrid: 1/1.75 => :(
623: ST Etienne - PSG: 1/1.65 => :(
Batu çok maç oynaman aleyhine illa içinden biri yatıyor. Eğer böyle oynayacaksan sistemli falan oyna derim. Ama gene güzel tahminlerde bulunmuşsun özellikle 2. tahminlerin. Son iki maç olmasaymış harika olacakmış. :)
Universal
28.Aralık.2006, 03:03
29 Aralık 2007 Maçları
216: Birmingham - Fulham: 1/1.70 => Bu sezon deplasmanda galibiyet ile tanışamayan Fulham Birgmingham deplasmanında üç puan alma olasılığını azaltıyor. Birmingham ise bu sezon evinde aldığı galibiyetler ile aşağı sıralardan uzak durmaya çalışırken düşme potasında olan Fulham'ı yenerek aralarında ki puan farkını artırıp rahat bir nefes almak isteyecektir. Taraftarı ile zafere ulaşır.
221: Chealse - Newcastle UTD: 1/1.20 => Maviler bu sezon evinde mağlubiyet tatmadı, zirve ile araları açılmaması için kazanmak zorunda olduğu bu maçı kazancaktır. Eğer sistem kuponu yaparsanız banko olarak işaretleyebilirsiniz.
226: Wigan - Aston Villa: Üst/1.75 => Aston Villa son oynadığı lig maçında Maviler deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen golü düşünerek oynadı ve maçı 4-4 bitirmeyi başardı. Bu maçtada cesur oynayarak Wigan kalesine gidecektir. Wigan ve Aston Villa arasında oynanacak maçın bol pozisyonlu geçeceğini düşünüyorum. Maçın üst olarak işaretlemek mantıklı görüyorum. Bu oranın iyi olması mutlaka bir kuponunuzda yer vermeniz gerekiyor.
343: V.Manisaspor - Altay: 1/1.60 => V.Manisaspor oynanacak Akdeniz Kupası maçında getirdiği Süper Lig tecrübesi ile Altay'ı yenecektir. Hazırlık maçları süprizler ile doludur ama eğer süpriz olmayacağına inanıyorsanız mutlaka kuponunuza koynamınızı tavsiye ediyorum.
345: Everton - Arsenal: Alt/1.65=> Everton ile Arsenal arasında oynanan son beş karşılaşmanın alt bitmesi ve Everton son dönemlerde gösterdiği çıkış ve maçı kendi evinde oynanması nedeni ile Arsenal'a uygulayacağı katı savunma nedeni ile maç alt bitecektir.
http://img341.imageshack.us/img341/9027/87249857xy2.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=87249857xy2.jpg)
Cumartesi maçlarını bu kadar. Pazar günkü maçlar sonra eklenecektir. Bol iddaalı günler diliyorum. Kazancınız bol olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
211: Ankaragücü - Kayserispor: 1/2.00=> :(
213: Arsenal - Tottenham: 1/1.35=> :)
216: Aston Villa - Manchester City: 1/1.90=> :(
225: Reading - Sunderland: 1/1.70=> :)
356: Fenerbahçe - Trabzonspor: Üst/1.55=> :)
364: Heereven - Twente: Üst/1.40=> :)
511: Excelsior - Ajax: Üst/1.30 => :)
523: Manchester Unt - Everton: Üst/1.55 => :)
534: Sivasspor - Gençlerbirliği: 1/1.35 => :)
536: Fiorentina - Cagliari: Üst/1.65 => :)
541: Inter - Milan: 1/2.00 => :)
616: G.Oftaşspor - Galatasaray: 10(Çifte Şans)/2.06 => :)
621: Barcelona - Real Madrid: 1/1.75 => :(
623: ST Etienne - PSG: 1/1.65 => :(
Batu çok maç oynaman aleyhine illa içinden biri yatıyor. Eğer böyle oynayacaksan sistemli falan oyna derim. Ama gene güzel tahminlerde bulunmuşsun özellikle 2. tahminlerin. Son iki maç olmasaymış harika olacakmış. :)
Ben kupon tutturmaya çalışmıyorum benim burada yaptığım amaç sadece yorum getirmek, yorumlarıma göre bu maçları kuponunuza koyabilirsiniz. Ben hepsini aynı kupona koymuyorum. ;)
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.