View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Sheriff
17.Ocak.2007, 02:04
Maldonado'dan bahsediyorsan evet çok iyi..
Universal
17.Ocak.2007, 02:11
Ofansif sağ kanatta Kazım ve Deivid oynayabiliyor.. Bu nedenle Mateus'a gerenk yok..(hatta birde Ali Bilgin var) Forvet ve bir ön libero.. Maldonado ve Fred kulağa hoş geliyor..
Fred sadece bir kaç dakika oynadığı için Şampiyonlar Liginde oynatamıyoruz, o yüzden verilen para sadece TSL ve Kupa için işimize yarar ki bu kadro zaten ikisinede yeter.
Maldonada'yu alırsak takım iyice Samba havası esecek ne kadar Şili'li olsada Brezilya'da oynuyor. Bu yüzden karşıyım takımda ayrımlaşma olabilir. Gelirse yararlı olabilir ama ismini sevmedim okuyamıyorum bile... :)
Sheriff
17.Ocak.2007, 02:15
Fred sadece bir kaç dakika oynadığı için Şampiyonlar Liginde oynatamıyoruz, o yüzden verilen para sadece TSL ve Kupa için işimize yarar ki bu kadro zaten ikisinede yeter.
Maldonada'yu alırsak takım iyice Samba havası esecek ne kadar Şili'li olsada Brezilya'da oynuyor. Bu yüzden karşıyım takımda ayrımlaşma olabilir. Gelirse yararlı olabilir ama ismini sevmedim okuyamıyorum bile... :)
Evet sonraki mesajımda belirttim zaten.. Hatta Kezman'ın gideceği kesinleşsin Hemen Afonso Alves formalarınızı hazırlayın:)
Maldonado ismi tam tersi bana çok hoş geliyor :) Hatta çok yararlı bir transfer olacaktır.. Gelmesini isterim..
KaF KeF
17.Ocak.2007, 05:12
Kezman kararını verdi
Fenerbahçe'yle yollarının ayrılması beklenirken, Şanlıurfaspor maçından sonra "Buradayım, hiçbir yere gitmiyorum" açıklaması yapan Kezman'ın bu kararının ardında Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmenin olduğu ortaya çıktı.
Fenerbahçe'de "Bir yere gitmeyeceğim" şeklinde açıklama yapan Kezman'ın başkan Aziz Yıldırım'a "Bazı kulüplerle görüştüm ancak teklifleri yeterli değildi. Ben de kulübümün zarara uğramasını istemediğim için kalmaya karar verdim" dediği öğrenildi.
Kezman'ın Fenerbahçe'den yılda 3.3 milyon Avro aldığı, diğer kulüplerin ise en fazla yılda 1 milyon Avro önerdiği belirtildi
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2007, 05:18
Evet sonraki mesajımda belirttim zaten.. Hatta Kezman'ın gideceği kesinleşsin Hemen Afonso Alves formalarınızı hazırlayın:)
AZ bugün haklı bulundu.
Hollanda'da ara transfer döneminde gündemden düşmeyen Brezilyalı gol makinesi Afonso Alves, Tuncay Şanlı'nın top koşturduğu Middlesbrough'la anlaşma sağladı. Yaklaşık 20 Milyon Euro karşılığında futbolcuyla anlaşma sağlayan İngiliz kulübü, futbolcuyu taraftarlarına tanıtmak için Hollanda Futbol Federasyonu'ndan bu akşam çıkacak kararı beklemeye başladı. Afonso Alves'in menajeri bu akşam Hollanda'da yapılacak olan toplantıdan her hangi bir endişe ve kaygı duymadıklarını dile getirirken, Alves'in Middlesbrough'ta top oynamak istediğini resmen açıkladı.
GÖZLER HOLLANDA FUTBOL FEDERASYONU'NDA
Afonso Alves'in transfer konusu bu akşam karara bağlanacak. Saat 19:30 (yerel saate göre) da Zeist kentinde bir araya gelecek olan Hollanda Futbol Federasyonu Bağımsız Kurulu, AZ Alkmaar ile Heerenveen arasındaki Afonso Alves transfer karmaşasına açıklık getirecek. Bağımsız kurul, AZ Almaar'ı haklı bulursa İngiliz kulübü Middlesbrough, Alkmaar kentinin takımı olan AZ ile masaya oturması bekleniliyor.
Kısa süre önce Afonso Alves'in tarsferini bitirdiklerini iddia eden AZ Alkmaar, "Afonso Alves ile her konuda anlaştık, imzalar atıldı" açıklamalarının ardından karşı atağa geçen Alves'in kulübü Heerenveen, "Hayır, açıklamalar asılsızdır. Afonso Alves bizim futbolcumuzdur" diyerek her iki kulüp arasında restleşmeler olmuştu. Olayın açıklığa kavuşması için Hollanda Futbol Federasyonu'na başvuru yapan AZ Alkmaar, Afonso Alves'in transferini bitirdiklerini ve Heerenveen'in kendilerine haksızlık ettiğini savunuyor.
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
GeNç KaRTaL
17.Ocak.2007, 05:38
Fenerbahçe geçen sezon stoperleri G.Amerika'dan buldu.(Edu-Lugano) Ve şu an ikisindende aldıkları verimdem memnunlar bildiğim kadarıyla.Tabii bu oyuncuları kendilerimi izleyipte buldular yoksa menajerler yoluyla mı buldular bilmiyorum.Büyük ihtimal menajerler aracılığıyla alınmıştır.Çünkü bu transferler kısa zamanda bitti ve bu transferden önce uzun bir süre takımın başına Aziz Yıldırım'ın dönmesi için uğraşıldı.Bilmiyorum belkide öyle değildir.
Maldonado'da G.Amerika'dan ve buda menajerler aracılığıyla önerilmiş olabilir.Belkide Zico takip ettirdi.Bunuda bilemeyiz tabii.Fenerbahçe G.Amerika'lı oyunculardan aldığı faydadan sonra yine bir G.Amerika'lı almak istemesi akıllıca bir transfer hamlesi.Ayrıca oyuncunun kaliteli bir oyuncu olduğundanda şüphe yok.Tek eksisi uyum süresi olabilir.Çünkü hiç Avrupa'da oynamamış.Her ne kadar takımda bir sürü G.Amerika'lı oyuncu olsada yeni bir kıta uyum süreci gerektiriyor.Bir röportajında Tello eğer Beşiktaş'a Şili'den gelseydim daha çok zorlanırdım demişti.
Bu arada herhalde Kezman'ın satışından vazgeçildi.Bu yüzden bir tek orta saha alınacak büyük ihtimal.Fenerbahçe için hayırlısı olsun..
Sheriff
17.Ocak.2007, 05:39
Alves'de yalan oldu desene..
KaF KeF
17.Ocak.2007, 05:41
aynen..Yalan OLdu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe bir adım önde !..
Fenerbahçe'nin, müzmin sakat futbolcusu Appiah'ın sözleşmesinin dondurulması yönünde talebini TFF'ye iletmesinin ardından, adı Fenerbahçe'yle anılmaya başlayan Claudio Maldonado transferinde, İspanyol rakiplerinin bir adım önünde olduğu belirtildi.
Appiah'ın yerine yapılacak transferin bir türlü netleşmemesi Arthur Zico'yu sıkıntıya soktu.
Orta sahada şans verdiği isimlerin bir türlü beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle bir an önce transfer yapılmasını isteyen Brezilyalı çalıştırıcınınlistesindeki ilk isim olan Maldonado ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı.
Şilili futbolcuyu bazı ispanyol kulüplerinin de istediği ancak oyuncunun menajeri Juan Figer'in sarı-lacivertli kulüple olan yakın ilişkilerinin Fenerbahçe'yi yarışta bir adım daha öne çıkardığı ileri sürüldü.
...........
Professeur
17.Ocak.2007, 16:09
Maldonado'da geri sayım
F.Bahçe yönetimi, Güney Amerika'da üst düzey futbolcular arasında yer alan 28 yaşındaki Maldonado ve kulübü Santos'la kesin anlaşmaya vardı. Pazar günü İstanbul'a gelecek olan tecrübeli oyuncu, 4 yıllık sözleşme imzalayacak.Hürriyet Gazetesini'nin 18 Ocak tarihli sayısında Sadi Kemal Yaşar imzalı haberde yer alan bilgiye göre; Devre arasının suskun takımlarından Fenerbahçe ilk bombasını patlattı... Sarı lacivertli yönetim, sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Stephen Appiah'ın boşluğunu Şilili Claudio Maldonado'yu alarak doldurdu.
Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Santos'un ön liberosu ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Kaptan Alex de Souza'nın da Cruzeiro'da oynadığı dönemlerde takım arkadaşı olan ve İspanya'dan birçok kulübün transfer listesinde bulunan 28 yaşında ve 1.73 metre boyundaki Maldonado, pazar günü İstanbul'a geliyor.
Sevilla maçlarında sahada
Appiah'ın sözleşmesinin dondurulmasıyla birlikte harekete geçen yönetim, Şilili futbolcunun Brezilyalı kulübü Santos ile kesin olarak anlaştı. Bonservisiyle birlikte satın alınan Maldonado, daha önce Avrupa'da hiç forma giymediği için, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile yapacağı 2. tur maçlarında takımdaki yerini alabilecek. Ön libero mevkisinde Güney Amerika'nın üst düzey futbolcuları arasında gösterilen Maldonado, pazartesi günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
18.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Hürriyet
Maldonado gelirse heralde formasını ilk ben satın alırım. Hayranıyım yahu o futbolcunun.
yusufislam
17.Ocak.2007, 20:15
Fenerbahçe geçen sezon stoperleri G.Amerika'dan buldu.(Edu-Lugano) Ve şu an ikisindende aldıkları verimdem memnunlar bildiğim kadarıyla.Tabii bu oyuncuları kendilerimi izleyipte buldular yoksa menajerler yoluyla mı buldular bilmiyorum.Büyük ihtimal menajerler aracılığıyla alınmıştır.Çünkü bu transferler kısa zamanda bitti ve bu transferden önce uzun bir süre takımın başına Aziz Yıldırım'ın dönmesi için uğraşıldı.Bilmiyorum belkide öyle değildir.
Maldonado'da G.Amerika'dan ve buda menajerler aracılığıyla önerilmiş olabilir.Belkide Zico takip ettirdi.Bunuda bilemeyiz tabii.Fenerbahçe G.Amerika'lı oyunculardan aldığı faydadan sonra yine bir G.Amerika'lı almak istemesi akıllıca bir transfer hamlesi.Ayrıca oyuncunun kaliteli bir oyuncu olduğundanda şüphe yok.Tek eksisi uyum süresi olabilir.Çünkü hiç Avrupa'da oynamamış.Her ne kadar takımda bir sürü G.Amerika'lı oyuncu olsada yeni bir kıta uyum süreci gerektiriyor.Bir röportajında Tello eğer Beşiktaş'a Şili'den gelseydim daha çok zorlanırdım demişti.
Bu arada herhalde Kezman'ın satışından vazgeçildi.Bu yüzden bir tek orta saha alınacak büyük ihtimal.Fenerbahçe için hayırlısı olsun..
iyi hosta sence-bence+bizce Diego Lugano,Edu Dracena, Maldonado gibi oyunculari takip ettirmek cok mu onemli?
Bu oyuncular gozun kapali alman gereken oyunculardir !
PesimiSTyLa
17.Ocak.2007, 20:30
Bugun fotomacta okudum MaLdonado'nun menejeri İspanyada bir kuLübe gidecegini söyLemiş. Tabi Fotomac a ne kadar inanıLır (!)
GeNç KaRTaL
17.Ocak.2007, 20:41
iyi hosta sence-bence+bizce Diego Lugano,Edu Dracena, Maldonado gibi oyunculari takip ettirmek cok mu onemli?
Bu oyuncular gozun kapali alman gereken oyunculardir !
Ne demek istediğini tam anlayamadım.Transfer yaparken tabii ki almak istediğin adamı izleyeceksin.Menajerlerin lafıyla transfer yapılmaz.Ki bu oyuncular çokta göz önünde olan oyuncular değil.Haberleri çıkmadan önce kaç tane Fenerli yada futbolsever bu adamları tanıyordu?
Hadi Avrupa'da göz önünde oynar.Bilinen bir takımdadır ve formu iyidir alırsında G.Amerika'dan oyuncu alırken böyle olmaz bence.
Zaten benim demek istediğimde tam bu değildi.Acaba Fenerbahçe yönetimi bu oyuncuları kendi imkanları ile mi buldu(Scout vb..) yoksa menajerler aracılığıyla mı ilgilenmeye başladı.
TürkuAz
17.Ocak.2007, 20:41
İşin içinde İspanya varsa Maldonado'nun Fener'e gelmesi zor bana göre. Tabi bu Maldonado'yu isteyen İspanyol kulübe bağlı..
LaigLeNoiR
17.Ocak.2007, 21:44
Pazartesi İstanbul'a geliyormuş Maldonado hayırlı olsun.
Sheriff
17.Ocak.2007, 23:29
Pazartesi İstanbul'a geliyormuş Maldonado hayırlı olsun.
Haber kaynak?? Nerden öğrendin bu haberi.. Maldonado gibi bir futbolcunun eminimki peşinde koşan çok takım vardır.. Bu kadar çabuk bitmesini beklemiyordum..
YusufT
18.Ocak.2007, 00:14
Ajansporda yaziyor!!!
Prenspite anlasilmis yaziyor. hayirli ugurlu olsun.
GodfatheR
18.Ocak.2007, 00:19
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah Sivas maçından önce takıma katılır.
Emurafu
18.Ocak.2007, 00:28
MALDONADO FENERBAHÇE'DE!
Appiah'ın lisansını dondurması ile transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, bir süredir peşinde olduğu Şilili Maldonado'yu renklerine kattı! İlk olarak Ajansspor.com'un duyurduğu transferin "kiralık" olarak noktalandığı belirtildi. Maldonado yarın İstanbul'da olacak!
Appiah'ın sözleşmesinin dondurulmasının ardından Fenerbahçe'nin yeni transferi belli oldu; Brezilya'nın Santos takımında oynayan Şilili ön libero Maldonado!
Ajansspor.com'un günler önce Maldonado'nun İtalya'da sağlık kontrolünden geçtiğinin transferin sadece imzaya kaldığını Türkiye'ye duyurmuştu.
Ajansspor.com'un edidiği son bilgiye göre transfer netleşti! 28 yaşındaki oyuncu ve kulübü Santos'la anlaşan Kanarya'nın, yıldız futbolcuyu 6 ile 18 aylığına kiraladığı belirtildi. Maldonado, cumartesi günü İstanbul'a geliyor.
Daha önce Colo-Colo, Sao Paolo ve Cruzeiro formaları da giyen 28 yaşındaki futbolcu, halen Brezilya'nın Santos takımının formasını giyiyor. Şili milli takım formasını da 39 kez sırtına geçiren Maldonado, daha önce Cruzeiro'da Nobre ve Alex'le birlikte forma giymiş ve iki oyuncunun sarı lacivertli takıma transferinin ardından anlaşılmasına rağmen transferi noktalanmamıştı. Maldonado, Güney Amerika'nın en önemli defansif orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor.
28 yaşında ve 1.73 metre boyundaki futbolcu, İspanya'dan da birçok kulübün transfer listesinde bulunuyordu.
Ajansspor Özel..
Maldonado imzaladı. C-tesi İstanbul'da
Bana kızgın olan Fenerbahçeli okuyucularıma bir müjde vereyim.
Appiah'ın sözleşmesinin dondurulmasının ardından Fenerbahçe'nin yeni transferi netleşti. Brezilya'nın Santos takımında oynayan Şilili 28 yaşındaki ön libero Maldonado Fenerbahçe'ye imza attı.
İtalya'da sağlık kontrolünden geçirilen Şilili futbolcu cumartesi günü İstanbul'a geliyor.
Uzun süredir Fenerbahçe ile adı anılan Şili Milli Takımı'nın kaptanı ve Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Claudio Maldonado artık resmen
Fenerbahçeli.
Colo-Colo, Sao Paolo ve Cruzeiro formaları da giyen 28 yaşındaki futbolcu, en son Brezilya'nın Santos takımının formasını giyiyordu. Şili milli takım formasını da 39 kez sırtına geçiren Maldonado, daha önce Cruzeiro'da Nobre ve Alex'le birlikte forma giymiş ve iki oyuncunun sarı lacivertli takıma transferinin ardından anlaşılmasına rağmen transferi noktalanmamıştı. Maldonado, Güney Amerika'nın en önemli defansif orta saha oyuncularından biri olarak biliniyor.
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Bence iyi transfer. Haber doğrudur. Merak etmesin Fenerbahçeliler. Bu transfer kesinleşmiştir. Moldonado artık Fenerbahçilidir. (18.01.2008)
http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=3113
goosfraba
18.Ocak.2007, 01:01
Resmi site yarın duyurur artık, iyi transfer bence. Appiah'ın yokluğunda ilaç gibi olacaktır
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
Kiralık ise sezon sonu için bonservisini alabilme hakkı ile alınmıştır.Zaten böyle alınması daha iyi, ayrıca Santos da böyle ister.Zira Fenerbahçe almazsa Ş.L.'de oynaması sayesinde piyasası yükselecek.
Maldonado gitmek istiyordu, Appiah transferi sırasında 3. düşünülen isimdi.
2. sırada bir Brezilyalı önlibero vardı, ismini hatırlayamıyorum şu an, sonrasında sanırım Lucescu Shakhtar Donetsk ile imzalamıştı.
Appiah özel bir isimdir, kolayca vazgeçilmez.Overrated ile World Class arası bir oyuncu.Hem defansif hem ofansif özellikleri her noktada oynatılabilen çok yönlü teknik ve güçlü bir oyuncu.Appiah'ın sezon sonu devam edeceğini sanıyorum, eğer gelecek sezon oynayamazsa gönderilebilir ama sezon sonu Kezman'ın gönderilerek elde tutulması durumu da yabancı sıkıntısı olarak yansıyabilir.
Yine de yerli bir forvet ile çözülmeye çalışılabilir.Bir de sezon sonu için yerli bir orta saha alınacağını zannediyorum, bu da yine Selçuk İnan gibi bir isim olabilir.
Maldonado çok kaliteli bir isimdir, oyun olarak artık Avrupa'ya yatkın durumdaydı, ayrıca Şili Milli Takım kaptanıdır.
eger geldiyse ki büyük ihtimalle gelmiş çok iyi transferdir yararlı olacak futbolcudur.
LaigLeNoiR
18.Ocak.2007, 01:15
TV8'de de söylemişti Cumartesi yada Pazartesi İstanbul'daymış.
erdemzorer10
18.Ocak.2007, 01:26
hayırlı olsun Fenerbahçeli arkadaşlar..
KaF KeF
18.Ocak.2007, 01:31
BİZ SORDUK, ONLAR ANLATTI!
Fenerbahçe Stephen Appiah'ın sözleşmesini TFF'ye başvurarak askıya aldırdı ve Ganalı futbolcunun yerine Şilili oyuncu Claudio Maldonado'yu transfer etmek üzere. Sarı-lacivertli kulüpten resmi açıklama bekleniyor. Öte yandan futbolcunun yarın İstanbul'a geleceği ifade ediliyor...
Güney Amerika'da oynadığı takımların hemen hemen hepsinde önemli başarılar elde eden defansif orta saha oyuncusunu editörümüz Esat DERGİ Brezilyalı gazetecilere sordu. Futbolseverlerin merakla beklediği ve nasıl bir futbolcu olduğu konusunda fikirler ürettiği Maldonado'yu Brezilyalı gazeteciler böyle anlatıyor;
Bruno Furtado / Super Esportes: 'Fenerbahçe'de başarılı olacaktır'
“Maldanodo oldukça iyi bir futbolcu. Şili doğumlu, 2000 yılında São Paulo ile Brezilya'da oynamaya başladı. São Paulo’nun Paulista, Rio-São Paulo Kupası ve Super Paulista Şampiyonluğu yaşadığı dönemde takımına büyük katkısı olmuştu. Ardından muhabir olarak yakından takip ettiğim Cruzeiro'ya geldi. O dönemde Alex, Deivid, Marcio Nobre ile birlikte oynadı.
Mineiro Şampiyonluğu, Brezilya Kupası ve Brezilya Ligi'nde Cruzeiro ile şampiyonluk yaşamasından sonra söyleyebilirim ki kulübün idol isimlerinden biri olmuştu. 2006'dan beri Santos'da oynuyor fakat teknik direktör Emerson Leao bir takım sorunlar yaşamıştı. Kişisel özellikleri bakımından söyleyebilirim ki Maldanodo defansif yönü çok daha ağır basan ve özellikle alan markajı konusunda gayet başarılı biri. Fenerbahçe'de başarılı olacaktır çünkü yıllardır Avrupa hayali kuruyordu. Bir ara tam Avrupa'ya gidecekken çok ciddi bir sakatlık yaşamıştı ki, eminim hatırlamak istemiyordur o da...”
Erich Beting / Cidade do Futebol: 'İki stoperin önünde oynamalı'
“Maldonado güçlü bir orta saha oyuncusu. 2003 yılında Brezilya'da oynayan futbolcular arasında bir Altın 11 kurulduğunda rahatlıkla kendine o listede yer bulmuştu. Fenerbahçe'de de eğer iki sağlam stoper varsa en iyi performansını bunların önünde sergileyecektir. Fenerbahçe onu orta sahada oynatmaktan çok bu şekilde oynatırsa verim alacağını düşünüyorum. Öte yandan Maldonado bir takımı çok iyi kontratağa çıkartabilecek yetenekte futbolcu. Herkes onun defansif özelliğine dikkat çekebilir ama ilk paslarının olumlu olma yüzdesi oldukça fazla… İlginç bir bilgi vermek gerekirse yemeklerde acıyı çok fazla sever, belki sizin ülkenizin mutfağı da sanırım bu konuda uyumlu…”
Rodrigo Leitao / Cidade do Futebol: 'Markajı çok kuvvetli"
"Diğer spor yazarı arkadaşlarım ne düşünüyor bilmem ama bana kalırsa Maldonado harika bir futbolcu. Onun kadar iyi alan markajı yapan ön libero sayısı Güney Amerika'da oldukça az. Markajı çok kuvvetli. Özellikle çok iyi yer tutuyor ve topa ne zaman müdahale yapacağı konusunda iyi. Taktik anlamda da başarılı bir futbolcu. Futbolda şu dönemde sade oynayan, takıma katkı futbolcular lazım ve o da onlardan biri. Ofansif konuda ise ondan çok iyi şeyler beklemeyin sadece atak başlangıçlarını sağlar ve daha sonra sakin davranır..."
T.Gozzer / Gazzetta Esportivo: 'Aurelio'dan daha iyi'
“Maldonado'nun Marco Aurelio'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim. Geriye dönük oynamayı seviyor ama zaman zaman onu hucüm bölgesinde de görebilirsiniz. Bir ön liberoda bulunması gereken yüksek pas yüzdesine her zaman sahiptir. Nadir de olsa ceza sahası dışında sert şutları var. Tek eksiği biraz aşırı sert futbolu ve kart konusunda bazen takımına sıkıntı yaratması. Onu birine benzetmek gerekirse ise Liverpool'lu Mascherano diyebilirim. Tabii onun kadar hızlı ve canlı bir futbolu değil. Aurelio ise bence ondan daha dayanıklı bir futbolcu, fakat teknik açıdan baktığımızda Maldonado Aurelio'dan bir adım daha önde...”
Eugenio Goussinsky / Globe Esporte: 'Muhteşem diyemeyiz'
“Maldonado'nun verimli bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim ama asla muhteşem diyemeyiz. Sade paslarıyla, düzgün hamleleriyle defansı rahatlatan bir futbol stili var. Ofansif yönü defansif yönüne göre oldukça zayıf. Fenerbahçe orta alanındaki futbolcularına da Maldonado ile rahat bir nefes aldırabilir. Zaten 2003'te Cruzeiro'da Alex ile uzun süre birlikte oynamıştı, şampiyonluk yaşamışlardı. Fakat ben onun en iyi döneminin Cruzeiro'daki görüntüsünden öte São Paulo yıllarında olduğunu düşünüyorum. Raí, Marcelinho Paraíba, Fábio Aurélio, Edu ve França ile birlikte oynamıştı. O dönem hocası olan Levir Culpi'yi oldukça fazla mutlu eden isimlerden biri olduğunu söyleyebilirim.”
Maldonado Vanderlei Luxemburgo ile kendini buldu. Luxemburgo ona güvendi, hatta o kadar güvendi ki kızıyla ilişkisi bile oldu. Onun çıkış döneminin deneyimli çalıştırıcı ile birlikte başladığını söyleyebilirim. Öte yandan Brezilya'da şöyle bir durum var Avrupa'da çalışan hocalara göre buradaki çalıştırıcılar onun oynadığı mevkideki futbolculara, iyi markaj yapan isimlere ağırlıklı olarak taktik anlamında çok daha fazla değer veriyorlar. Bu yüzden Brezilya'da çalışan hocaların tamamına sorsanız, onu kadrosunda görmek istediğini söyleyecektir.
Özel yaşantısı konusunda ise Fenerbahçe'nin bir çekincesi olmasına gerek yok. Sakin ve sadece işine konsantre olan yapısı onun karakterinin en önemli ve sağlam özelliği. Son olarak ise onu bazı futbolculara benzetmek gerekirse, Makelele (Chelsea), Gattuso (Milan), Josué (Wolfsburg) ve Brezilya Milli Takımı'nda oynadığı zamanlardaki Dunga diyebilirim. Şu an Dunga'dan çok daha etkileyici o kesin...
Gustavo Poli / Globo Esporte: 'Artık genç değil'
“Maldonado kaliteli bir Şilili futbolcu. En net özelliği defansif yönü. Tam bir top savaşçısı ve top kapma konusundaki azmi onun en iyi yönü. Geçtiğimiz sezon birçok sağlık sorunu yaşamıştı. Artık genç olmadığını da düşünürsek bu sakatlıklar onu etkilemiş olabilir. Özel hayat konusunda ise disiplinli bir futbolcu olduğunu belirtebilirim. Avrupa'ya giden ve takımlarında sorun yaratan Güney Amerikalılar gibi olmayacaktır. Maldonado'ya 28 yaşında olduğu için şüphe ile bakabiliyorum çünkü yaşayacağı bir sakatlık onu daha fazla etkileyebilir....”
Sporx.com Özel...
eXcitinG
18.Ocak.2007, 01:38
Çok iyi bir transfer yaptı Fenerbahçe. Appiah tan daha verimLi oLacak savunma ve hücum arasında daha iyi işLer yapabiLecek bir oyuncu.
KaF KeF
18.Ocak.2007, 01:40
<H3>Maldonado kimdir?
Fenerbahçe'nin yeni transferi Maldonado'nun yarın İstanbul'a geleceği öne sürülüyor. Maldonado kimdir? Şilili futbolcuyu tanıyalım...
Claudio Maldonado ya da tam adıyla Claudio Andrés del Tránsito Maldonado Rivera. 3 Ocak 1980'de Şili'nin Curicio bölgesinde dünyaya geldi. Şili Milli Takımı'nda kaptanlık yaptı. Futbol stiline bakıldığında onun benzetildiği isimler Ivan Campo, Claude Makelele, Mahamadou Diarra. Kondisyonu, iyi pas yapışı ve defansif yöndeki başarısı onu Güney Amerika'da futbol oynayan ön liberolar arasında en iyiler arasına girmesini sağlıyor. Zaman zaman hucüma çıkarak ofansif anlamda da oynadığı takımlara katkısı oluyor.
Kariyerine Şili'nin Colo - Colo kulübüyle başladı. Çocukluktan beri Colo-Colo'nun büyük bir taraftarıydı. 2000 yılında Brezilya ekiplerinden São Paulo FC'ye satıldı. O dönemde rakamın 2.1 milyon dolar olduğu açıklandı. Colo-Colo ile oynarken ise siyah-beyazlı ekipte Campeonato Chileno'da mutlu sona ulaştı.
Brezilya'da ilk ekibi olan São Paulo FC’de 3 sezonda 35 kez forma giydi. 2003 yılının Mayıs ayında ise Cruzeiro'yu çalıştıran Wanderley Luxemburgo onu ısrarla isteyerek takımına aldırdı. O dönem Maldonado'nun kız arkadaşı aynı zamanda hocası Luxemburgo'nun kızıydı. Kariyerinin en önemli yıllarını Cruzeiro'da geçirdi. 2003 yılında Brezilya'da bütün kupaları kaldıran Cruzeiro'nun başarısının önemli mimarlarından biriydi.
2006 yılında ise yine Luxemburgo'nun peşinden gitti. Santos Futebol Clube'un başına geçen Luxemburgo onu bu sefer 4.5 milyon bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Buı dönemde dizinden ciddi bir şekilde sakatlandı ve iki ay kadar meşin yuvarlağa dokunamadı. Sakatlığından sonra ise Copa Libertadores'te mücadele eden Santos'un ilk 11'indeydi. 2007'de Campeonato Brasileiro Série A'da ligi ikinci sırada bitiren Santos, Copa Libertadores 2008'e doğrudan gitme hakkı elde etti. İki sezondur istikrarlı bir şekilde oynayan Maldonado Santos ile 84 maça çıktı.
Milli Takım kariyeri ise 2000 yılında başladı. Sidney 2000 Yaz Olimpiyatları'ndan Bronz madalya ile dönen Şili Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu içinde yer aldı. İlk milli maç deneyimini ise 12 Şubat 2000 tarihinde Bulgaristan karşı yaşadı. O tarihden beri 39 kez Şili forması giyen Maldonado bir kez fileleri havalandırabildi. 2006 Dünya Kupası Elemeleri'nde Şili Milli Takımı'nın en istikrarlı oyuncularından biri olan tecrübeli isim bu dönemde Milli Takım kaptanlığı da yapmaya başladı…
Künye
Tam ad: Cláudio Andrés Del Transito Maldonado Rivera
Doğum tarihi: 03/01/1980, Curió (ŞİLİ)
Boy: 1,74 m
Kilo: 74 Kg
OYNADIĞI KULÜPLER
Colo-Colo-ŞİLİ (1997/1999), São Paulo (2000/2003), Cruzeiro (2003/2005)
YAŞADIĞI ŞAMPİYONLUKLAR
Campeonato Chileno 1998 (Colo-Colo), Campeonato Paulista 2000 (São Paulo), Torneio Rio-São Paulo 2001 (São Paulo), Super-Campeonato Paulista 2002 (São Paulo), Campeonato Brasileiro 2003 (Cruzeiro), Campeonato Mineiro 2004 (Cruzeiro), Campeonato Paulista 2006-2007 (Santos FC)
KARİYER PERFORMANSI
Lig/Turnuva - Takım - Maç - Gol - Sarı Kart - Kırmızı Kart
Amistoso 2007 (Santos FC) / 1 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Brasileiro 2000 (São Paulo) / 11 Maç / 0 Gol / 4 / 1
Brasileiro 2001 (São Paulo) / 10 Maç / 0 Gol / 3 / 0
Brasileiro 2002 (São Paulo) / 15 Maç / 0 Gol / 6 / 0
Brasileiro 2003 (Cruzeiro) / 28 Maç / 0 Gol / 8 / 1
Brasileiro 2004 (Cruzeiro) / 32 Maç / 3 Gol / 5 / 0
Brasileiro 2005 (Cruzeiro) / 31 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Brasileiro 2006 (Santos FC) / 19 Maç / 0 Gol / 6 / 1
Brasileiro 2007 (Santos FC) / 15 Maç / 0 Gol / 1 / 0
Copa do Brasil 2005 (Cruzeiro) / 7 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Copa do Brasil 2006 (Santos FC) / 3 Maç / 0 Gol / 1 / 0
Libertadores 1999 (Colo Colo-ŞİLİ) / 1 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Libertadores 2004 (Cruzeiro) / 7 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Libertadores 2007 (Santos FC) / 12 Maç / 1 Gol / 0 / 0
Mineiro 2004 (Cruzeiro) / 13 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Mineiro 2005 (Cruzeiro) / 11 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Paulista 2006 (Santos FC) / 18 Maç / 0 Gol / 5 / 0
Paulista 2007 (Santos FC) / 17 Maç / 0 Gol / 3 / 0
Sul-Americana 2003 (Cruzeiro) / 1 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Sul-Americana 2004 (Cruzeiro) / 4 Maç / 0 Gol / 0 / 0
Derleyen: Esat DERGİ
</H3>
Roberto Baggio
18.Ocak.2007, 01:46
Tebrikler Fenerbahçe çok yerinde bir transfer...
KaF KeF
18.Ocak.2007, 01:47
Maldonado yarın geliyor
Fenerbahçe'nin yeni transferi Claudio Maldonado'nun, yarın İstanbul'a geleceği öğrenildi. Sakatlığı süren Stephen Appiah'ın yerine transfer edilen Şilili futbolcunun yarın öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve Gaziantepspor maçından sonra Antalya'da yapılacak kampa dahil olacağı ifade edildi. Bu arada sarı lacivertli kulüpten resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Maldonado ve kulübü ile resmi imzaların atıldığı öğrenildi.
Bekliyoruz...
PesimiSTyLa
Takıma uyum sorunu yasamaz, yararLı oLur. TebrikLer FB. HayırLı oLsun.
GeNç KaRTaL
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.Mutlaka yararlı olacaktır Appiah'ın yokluğunda..
Arkadaşlar ne kadar Fenerbahçe'de bir çok G.Amerika'lı oyuncu olsada kıta değişikliği yapacak Maldonado.Yani uyum problemi mutlaka olacaktır ama bu süre daha kısa olur..
Emurafu
18.Ocak.2007, 01:49
Seneye Appiah gönderilir kesin..Maldonado-Aurellio ikilisi kalıcı olur
LaigLeNoiR
18.Ocak.2007, 01:56
Pazartesi geliyor dedim ama yanlış söylemişim.Cumartesi geliyormuş :)
http://www.sporx.com/images/1/29/8723_9010_B_maldonado005.jpg
Maldonado yarın geliyor
Fenerbahçe'nin yeni transferi Claudio Maldonado'nun, yarın İstanbul'a geleceği öğrenildi. Sakatlığı süren Stephen Appiah'ın yerine transfer edilen Şilili futbolcunun yarın öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve Gaziantepspor maçından sonra Antalya'da yapılacak kampa dahil olacağı ifade edildi. Bu arada sarı lacivertli kulüpten resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Maldonado ve kulübü ile resmi imzaların atıldığı öğrenildi.
GeNç KaRTaL
18.Ocak.2007, 02:00
Oyundada süper bu arada :D CM03-04de değişilmez adamımdı.Apiah ile karşılastırıldıgınad defansif yönü ondan çok çok daha iyi ofansif yönü zayıf bir isim.Zaten defansta etkili olsun gerisi kolay:)
Buyrun Maldonado'nun ss'si Fm'de:
http://www.resim-yukle.com/img01/16/48818adsiz.JPG (http://www.resim-yukle.com)
Emurafu
18.Ocak.2007, 02:16
Appiah-Kezman gider seneye...Birde iyi yabancı forvet alırlar ozaman takım tam olur..
GodfatheR
18.Ocak.2007, 02:19
Fenerbahçe'mize hayırlı olsun,bu transfer inşallah Sevilla maçına kadar takıma adapte olur.
Sheriff
18.Ocak.2007, 02:34
Evet gelir gelmez CA sı düşürülmezse oyunda güzel tabi:)
Mükemmel bir transfer oldu.. Çok şey bekliyorum Maldonado'dan
Memedov
18.Ocak.2007, 02:46
Maldonado iyi bir transfer, Aurelio´nun yükünü fazlası ile afifletir.
Yönetime tebrikler, Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarada hayırlı olsun.
fmsmyrna
18.Ocak.2007, 02:51
Hayırlı olsun gerçekten iyi bir transfer.Faydalı olacağına inanıyorum
Universal
18.Ocak.2007, 03:13
Maldonado hakkında bir bilgim yok, o yüzden yanıt veremiyeceğim hiç futbol oynarken görmedim. Umarım hayırlı olur; ama en baştan söylediğim gibi Güney Amerika'lı bir Fenerbahçe istemiyorum artık Avrupa'nın göbeğinden oyuncu almak gerekiyor. Fransa Milli Takımda Oyanya, İngiltere Milli Takımda oynayan. İşte o zaman başarı gelir.
Hayırlı olsun yararlı olacağına inanıyorum.
Universal
18.Ocak.2007, 03:22
Bir iki bilgi topladım, oyuncu 29 yaşında ve daha önce hiç Avrupa Arenasına çıkmamış. Şimdi bu oyuncu iyi ve yetenekli olsa 20'li yaşlarda Avrupa'nın sensarları tarafından kapılmaz mıydı? Kapılır. Demekki yeteri kadar yetenekli değilmiş bana göre bu transferden karlı çıkmayacağız. Seneye satmak istesek 30 yaşında ki oyuncuyu kim alır?
Fernando Gago
18.Ocak.2007, 03:32
Senelerdir gündemimizde olan bir oyuncu Mutlaka yararı olacaktır
mersinlivolkan
18.Ocak.2007, 03:34
Maldonado süper olcak.
Sheriff
18.Ocak.2007, 03:36
Bir iki bilgi topladım, oyuncu 29 yaşında ve daha önce hiç Avrupa Arenasına çıkmamış. Şimdi bu oyuncu iyi ve yetenekli olsa 20'li yaşlarda Avrupa'nın sensarları tarafından kapılmaz mıydı? Kapılır. Demekki yeteri kadar yetenekli değilmiş bana göre bu transferden karlı çıkmayacağız. Seneye satmak istesek 30 yaşında ki oyuncuyu kim alır?
Kiralık geliyor..Fransa, İngiltere milli takımında oynayan adam almak için kafadan 20.000.000£ i gözden çıkarman lazım.. Güney Amerika kaliteli ucuz oyuncuların rahat bulunduğu bir yer.. Ve bu işten zararımız olamaz.. En kötü olasılıkla sezon sonu geri göndeririz..
ForsakeN
18.Ocak.2007, 03:41
Aynı Nobre,Deivid gibi Maldonado da Alex'in Cruzerio dan takım arkadaşı.Rahatsız olmaya başladım bu durumdan.Alex mi bu oyuncuları tavsiye ediyor diye içimde şüphe oluşmuyor değil?
Sheriff
18.Ocak.2007, 03:45
Aynı Nobre,Deivid gibi Maldonado da Alex'in Cruzerio dan takım arkadaşı.Rahatsız olmaya başladım bu durumdan.Alex mi bu oyuncuları tavsiye ediyor diye içimde şüphe oluşmuyor değil?
Ben bu durumdan rahatsız olmuyorum tam tersi gelen oyuncular bu sayede daha iyi adapte oluyor ve bize gelme olasılığı çok iyi olmayan oyuncular bu sayede geliyor..
Universal
18.Ocak.2007, 03:45
Kiralık geliyor..Fransa, İngiltere milli takımında oynayan adam almak için kafadan 20.000.000£ i gözden çıkarman lazım.. Güney Amerika kaliteli ucuz oyuncuların rahat bulunduğu bir yer.. Ve bu işten zararımız olamaz.. En kötü olasılıkla sezon sonu geri göndeririz..
Almadan Şampiyonlar Liginde başarı gelmez. Maldonado'dan ben başarı beklemiyorum. Mehmet Aurelio ile birlikte oynayacaklar. Uyum sorunu olacak kısa sürede iyi ilişki kurmaları gerekiyor. Sevilla maçına kadar bu eksiklik kapanmayacaktır. Deniz Barış bana göre o mevkide Maldanado'dan daha yararlı olacaktır.
Sheriff
18.Ocak.2007, 03:47
Almadan Şampiyonlar Liginde başarı gelmez. Maldonado'dan ben başarı beklemiyorum. Mehmet Aurelio ile birlikte oynayacaklar. Uyum sorunu olacak kısa sürede iyi ilişki kurmaları gerekiyor. Sevilla maçına kadar bu eksiklik kapanmayacaktır. Deniz Barış bana göre o mevkide Maldanado'dan daha yararlı olacaktır.
Tamam Batu.. Aradım şimdi geri gönderiyolar :zuhaha
Yav yapma gözünü seveyim takımın yarısı Portekizce, İspanyolca biliyor.. Adam avrupa arenasında kendini gösterme şansı yakalamış.. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek ister.. Yapılacak en mantıklı transferdi ve yapıldı..
nerazzuri
18.Ocak.2007, 03:50
Batu bize başarıya aç oyuncu lazım. Tam adamı Maldonado. Ayrıca G.Amerikalı olması ver mailyeti az olması çok süper. O'na yapılan yorumlardan bir tanesi.
“Maldonado güçlü bir orta saha oyuncusu. 2003 yılında Brezilya'da oynayan futbolcular arasında bir Altın 11 kurulduğunda rahatlıkla kendine o listede yer bulmuştu. Fenerbahçe'de de eğer iki sağlam stoper varsa en iyi performansını bunların önünde sergileyecektir. Fenerbahçe onu orta sahada oynatmaktan çok bu şekilde oynatırsa verim alacağını düşünüyorum. Öte yandan Maldonado bir takımı çok iyi kontratağa çıkartabilecek yetenekte futbolcu. Herkes onun defansif özelliğine dikkat çekebilir ama ilk paslarının olumlu olma yüzdesi oldukça fazla… İlginç bir bilgi vermek gerekirse yemeklerde acıyı çok fazla sever, belki sizin ülkenizin mutfağı da sanırım bu konuda uyumlu…”
İşte tam aradığımız oyuncu. Tebrikler yönetim.
Universal
18.Ocak.2007, 03:50
Tamam Batu.. Aradım şimdi geri gönderiyolar :zuhaha
Yav yapma gözünü seveyim takımın yarısı Portekizce, İspanyolca biliyor.. Adam avrupa arenasında kendini gösterme şansı yakalamış.. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek ister.. Yapılacak en mantıklı transferdi ve yapıldı..
Dil önemli değil istese takımın hepsi bilir. Bir insana organ nakli yaparsın, organ o insan için tamamen uygundur; ama bu organın tam verim ile çalışması için üç-dört ay beklersin. Bu oyuncu içinde beklemek gerekiyor. Sevilla maçına kadar tam kapasite olabileceğine inanmıyorum. He olurda çok iyi oynarsa o zaman burada rezil olmaya razıyım. :icon_cool:
BeeTLeJuiCe
18.Ocak.2007, 03:56
Maldonado gelirseki büyük ihtimal geliyo, eminim yararlı olacaktır. Sağdan soldan okuduklarımdan şöyle bir anlam çıkardım oyun stili Aurelio'ya benziyor. Sahanın gizli kahramanı rolunu cok iyi yapıyor. FM diliyle ilk dokunuşlar, paslar çok iyimiş. En büyük artısı defansif yönü çok iyi. Stoper olarak oynadığı dahi oluyormuş. Ortasahayı toplarlar diye düşünüyorum. Aurelio da biraz rahatlayacaktır onun gelişi ile. Bakalım kumaşı kaliteliye benziyor uyum sürecini çabuk atlatırsa iş yapacaktır.
gorkemyilmazkarasu
18.Ocak.2007, 03:57
fener turnayı gözünden vurdu çok teknik bir oyuncu yararlı olacaktır mutlaka..
fmsmyrna
18.Ocak.2007, 04:05
Maldonado hakkında bir bilgim yok, o yüzden yanıt veremiyeceğim hiç futbol oynarken görmedim. Umarım hayırlı olur; ama en baştan söylediğim gibi Güney Amerika'lı bir Fenerbahçe istemiyorum artık Avrupa'nın göbeğinden oyuncu almak gerekiyor. Fransa Milli Takımda Oyanya, İngiltere Milli Takımda oynayan. İşte o zaman başarı gelir.
Fransa'yı bilmem ama İngiliz,İtalyan,İspanyol milli takımında oynayan oyuncuları yutdışına çıkarmak zordur.Çıktıkları zamanda Avrupa'da her zaman zirveye oynayan takımları tercih ederler Bayern bu sene Şamp liginde yok ama geçmiş başarıları onlara Toni,Ribery gibi oyuncuları getirdi.Yada Torres gibiler Liverpool gibi takımları tercih ediyorlar.Fransız milli takımında Anelka'yı aldık(ki onuda çağrılmadığı dönemde) çeşitli nedenlerle elimizde tutamadık.Lyon,Psv bu takımlarda İngiliz,İtalyan oyuncu alamıyor.
CeSC FaBReGaS
18.Ocak.2007, 04:20
İnşallah Fenerbahçe'ye hayırlı bir transfer olur.Bence kaliteli bir oyuncu.
Universal
18.Ocak.2007, 04:29
Fransa'yı bilmem ama İngiliz,İtalyan,İspanyol milli takımında oynayan oyuncuları yutdışına çıkarmak zordur.Çıktıkları zamanda Avrupa'da her zaman zirveye oynayan takımları tercih ederler Bayern bu sene Şamp liginde yok ama geçmiş başarıları onlara Toni,Ribery gibi oyuncuları getirdi.Yada Torres gibiler Liverpool gibi takımları tercih ediyorlar.Fransız milli takımında Anelka'yı aldık(ki onuda çağrılmadığı dönemde) çeşitli nedenlerle elimizde tutamadık.Lyon,Psv bu takımlarda İngiliz,İtalyan oyuncu alamıyor.
Xavi, Edmilson gibi oyuncularda alınabilinirdi. Sonuçta artık bunlar dönemlerini kapatıyorlar. Şuanda Fenerbahçe gibi Avrupa'da yer tutunmaya çalışan bu oyunlar Fenerbahçe'yi seçebilirler. Bu tip oyuncular bana göre tecrübesi ile Maldonado'dan daha yararlı olur. Belki yaşları ileri olduğu için bir iki yıl oynarlar ama o bir iki yılda hiç olmassa genç oynucularıma tecrübe aktararak yararlı bir transfer olmuş olur.
Sheriff
18.Ocak.2007, 04:50
Mutlaka transfer gerekiyordu ve yapılacak her transferde aynı sorun olacaktı.. Ama Maldonado bu sorunu 1-2 maçta halledecektir emin ol;;)
Xavi imkansız.. Edmilson yaşını doldurmuş artık eskisi gibi yararlı olmaz, orada oynayacak adamın okşması lazım sürekli.. Biraz sabret yargısız infaz yapma..
Universal
18.Ocak.2007, 04:54
Mutlaka transfer gerekiyordu ve yapılacak her transferde aynı sorun olacaktı.. Ama Maldonado bu sorunu 1-2 maçta halledecektir emin ol;;)
İnşallah dediğin gibi olur. Keşke bir kaç gün önce geitirilip G.Antep maçında son 10-15 dk yedek olarak soyundurulsaydı. Takıma ısınma süresini ve maç eksiğini daha çabuk kapatabilirdi.
YusufT
18.Ocak.2007, 06:52
Fizik acidan o kadar iyi degil onu söyleyim. ama yinede iyi transfer
Wesley Sneijder
18.Ocak.2007, 15:10
Maldonado DM pozisyonunda oynuyor. O bölgede Aurelio var. Bize forvet lazım. İyi transfer ama gereksiz.
ordulu5252
18.Ocak.2007, 15:56
Fenerbahçe için hayırlı olsun.......
Forma satışları başlamış......İşte yeni formalar:
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_195398_forma1901bb.jpg
Tello: Yılın transferi
Brezilya'nın en prestijli turnuvalarından biri olan Paulista’da Sao Paolo’ya 2-0 kaybettikleri maçta forma giymeyen Maldonado’nun Santos’un resmi internet sitesindeki oyuncular bölümünden de çıkartılması ‘Mutlu son Fenerbahçe’nin’ şeklinde yorumlandı. Sevilla karşılaşmalarında Sarı-Lacivertli forma altında mücadele edecek olan Maldonado’yu, Beşiktaş’ta forma giyen vatandaşı Tello ise şöyle özetledi: “Türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu. Yılın transferi olur.”
nerazzuri
18.Ocak.2007, 17:26
Ama Formalar eski :p :zuhaha
Gerçekten süper yorumlar var Maldonado için cidden merak etmeye başladım nasıl bir futbolcu acaba ?
ForsakeN
18.Ocak.2007, 17:33
Fanatikteki Fotoshopcu işini iyi yapamıyor.Gitmiş eski formaların üzerine yazmış. :n: Maldonado hakkında pek bir bilgiye sahip değilim sadece internetten okuduklarımla yetiniyorum.inşAllah iyi çıkar da Selçuk'tan kurtuluruz
anilton
18.Ocak.2007, 17:50
Ama Formalar eski :p :zuhaha
Gerçekten süper yorumlar var Maldonado için cidden merak etmeye başladım nasıl bir futbolcu acaba ?
Hırçın,basan,rakibi yoran,savunmaya yardım eden teknik açıdan biraz zayıf Gattuso tarzı bir önlibero.Kart görmeye meyilli...
deniz.91
18.Ocak.2007, 18:04
fanatiğin yaptığına bak yav :zuhaha
a.arıcı-11
18.Ocak.2007, 18:12
appiah yollanmazsa büyük bir transfer yapmayız demiş ve uzun süredirde buraya girmiyodum
resmi sitede bişe göremesemde transfer gerçekleşmiş ise hayırlı olur inşallah ne diyelim
Mr.CordiaL
18.Ocak.2007, 18:16
Hayırlı olsun. Alışma dönemini kısa tutarsa FB'de çok iyi işler yapacağını düşünüyorum... (:
YusufT
18.Ocak.2007, 19:46
Hırçın,basan,rakibi yoran,savunmaya yardım eden teknik açıdan biraz zayıf Gattuso tarzı bir önlibero.Kart görmeye meyilli...
Teknik acidan bence zayif degil, aksine teknigi bayaa iyi. Fizik acidan cokta iyi degil, ama Mental acidan süper.
ya ne zaman gelicek gidip görmek istiyorum bugun gelcek dendi ama klupten herhangı bır acıklama yok beklemedeyiz.
Memedov
18.Ocak.2007, 20:16
Oynadığı mevkie göre çıkıp süpriz goller atabiliyor. Appiah´dan daha hırçın ve sinirli olduğunu biliyorum..
Fernando Gago
18.Ocak.2007, 20:19
Hala resmi açıklama yok Yalanlamada yok :) merakla bekliyoruz
sonOsmanLI
18.Ocak.2007, 20:38
cruzeiro da alex in takım arkadaşı... Cruzeiro da çok iyi anlaşıyolarmış. Alex şu an harika ve maldonado nun gelmesiyle verimi daha da artacaktır. Ayrıca defansif yönden de iyi bir oyuncu. Aurelio nun hücuma daha rahat çıkmasını sağlayacaktır. Takımda olması gereken bir oyuncu.
Tello ne dedi: "Yılın transferi"
anil luque
18.Ocak.2007, 21:35
fener'in ihtiyacın olsaydı çok iyi bir transfer derdim ama aurelio var deniz iyileşiyor yeri geldiğinde gökçek var kısacası gereksiz..
CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 21:39
Eğer alınırsa gerçekten çok iyi olur..Hem hırçın hemde koşan basan bir futbolcu..Beklenmedik yerlerde uzakdan şu deneyip gol atan bir futbolcu..Ve en önemlisi Alex'in eski takım arkadaşı ve süpre üçlü gibi bunlarda Süper ikili gibi birşey :)
Ayrıca FM 2006 daydı yanılmıyorsam Alexe oyuncu tavsiye et deyince direk bu oyuncuyu tavsiye ediyor :)
Bu arada Tello açıklamasında ; Türkiye seviyesinin üstünde bir oyuncu yılın transferi olur dediydi ;;)
GodfatheR
18.Ocak.2007, 22:21
fener'in ihtiyacın olsaydı çok iyi bir transfer derdim ama aurelio var deniz iyileşiyor yeri geldiğinde gökçek var kısacası gereksiz..
Vederson'u ortada mı oynatıcaz daha neler.Hem biz bu kadronun Deniz'in Selçuk'un Türkiye ligine yeticeğini biliyoruz.Ama hedef avrupa Maldonado bu yüzden alındı.
CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 22:25
Selçuk bana göre Türkiyeye bile yetmez ama neyse..Sonuçta yine bir yetenek geldi bakalım ne olacak..Geldi ya önemli olan bu..Söylemde kalmadı işleve geçildi ;;)
CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 22:27
-TELLO: ''APPIAH'IN YERİNİ EN İYİ O DOLDURUR''-
Fenerbahçe'nin yeni ön libero adayını, Şili Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Beşiktaşlı Tello’ya sorduk. İşte Tello’nun anlattıkları: “Maldonado, çok klas oyuncu. Uzun yıllardır Brezilya’da ve sergilediği performansla herkesin takdirini kazandı.. Zico ve Alex dahil herkesle iyi ilişkiler içinde. Kariyerli, inatçı, sert.. F.Bahçe’de büyük iş yapar, Appiah’ın boşluğunu da doldurur. Beni arayıp geçenlerde Türkiye’nin nasıl bir yer olduğunu sormuştu.”
ajanspor...
CeNTeR_TR
18.Ocak.2007, 22:29
Tello: Yılın transferi
Brezilya'nın en prestijli turnuvalarından biri olan Paulista’da Sao Paolo’ya 2-0 kaybettikleri maçta forma giymeyen Maldonado’nun Santos’un resmi internet sitesindeki oyuncular bölümünden de çıkartılması ‘Mutlu son Fenerbahçe’nin’ şeklinde yorumlandı. Sevilla karşılaşmalarında Sarı-Lacivertli forma altında mücadele edecek olan Maldonado’yu, Beşiktaş’ta forma giyen vatandaşı Tello ise şöyle özetledi: “Türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu. Yılın transferi olur.
Fanatik..
TürkuAz
18.Ocak.2007, 22:31
Hayırlı olsun Fenerbahçe..
uAsamet91
18.Ocak.2007, 22:33
iyi oyuncu hayırlı olsun
Sheriff
18.Ocak.2007, 22:47
Teknik acidan bence zayif degil, aksine teknigi bayaa iyi. Fizik acidan cokta iyi degil, ama Mental acidan süper.
Aynen Appiah gibi top tutabilen, pas dağıtabilen, uzaktan şut atabilen bir oyuncu..
a.arıcı-11
19.Ocak.2007, 00:40
beyler bu arada eğer fm 2008 de yanlış bilgi yoksa ben baktım adam 29 yaşında değil 27 yaşında 1980 doğumlu görünüyor
Emurafu
19.Ocak.2007, 00:43
Forma satısları baslamış:n::n:Fanatik photoshop yapmış:D:D
Maldonado yararlı olacak..Hala istanbula gelmedi..
CeNTeR_TR
19.Ocak.2007, 00:47
Herkes hala daha photoshop ta..Neyse gelen gelir gelmeyen kendi bilir..Bütün gazeteler,siteler yazdığına göre vardır heralde gerçekliği :)
Sheriff
19.Ocak.2007, 01:21
Herkes hala daha photoshop ta..Neyse gelen gelir gelmeyen kendi bilir..Bütün gazeteler,siteler yazdığına göre vardır heralde gerçekliği :)
Zaten yalanlama gelmedi ama daha resmiyet yok herhalde..
Emurafu
19.Ocak.2007, 01:27
Turgut Bütün Basın Basinası'da yazdılar..Persembe geliyor dediler.Vardır bizim basının bildikleri..Şimdi maldonado bugün gelmediya basın kimbilir neler yazar..Maldonado bence de gelecek(Çünkü bu sefer yalanlama gelmedi) bakalım basın gelecegi günü bilecekmi:D:D
Maldonado-Aurellio çok iyi ikili olacaklar..Kezmanda gidince bir forvet alırsınız.Birde Sag kanata Topuz gibi biri alındınmı takım tamamlanır...
Sheriff
19.Ocak.2007, 02:41
Sağ kanat gerekmiyor bence.. Kazım ve Deivid orada oynayabiliyor.. Deivid'i Kezman'ın yerine koyarsak Kazım'ı da sağ kanada, alın size bomba kadro..
CeNTeR_TR
19.Ocak.2007, 03:15
Bakalım dün doğmadan neler doğar :)
Deividin yerine Kazım,Forvetede iyi bir golcü tamamdır o zaman bu iş :)
YusufT
19.Ocak.2007, 03:35
Aynen Appiah gibi top tutabilen, pas dağıtabilen, uzaktan şut atabilen bir oyuncu..
aynen. uzaktan cok iyi sut atiyor, uzun paslari süper ama fizik acidan appiah kadar güclü degil, ama o acigida akliyla kapatiyor.
TR.CaPTaiN
19.Ocak.2007, 04:51
Kontenjan için hep Kezman'ın ismi geçiyor ama bence Deivid gönderilmeli. Tamam ara sıra çıkıyor,kritik goller atıyor ama takım oyununa hiçbir katkısı yok, adam geçme desen o da yok, hız desen o da yok. Inter ve CSKA'ya attığı goller tamam çok önemliydi ama bu goller gerçeklerin görünmesini engellememeli.
GodfatheR
19.Ocak.2007, 05:45
Kontenjan için hep Kezman'ın ismi geçiyor ama bence Deivid gönderilmeli. Tamam ara sıra çıkıyor,kritik goller atıyor ama takım oyununa hiçbir katkısı yok, adam geçme desen o da yok, hız desen o da yok. Inter ve CSKA'ya attığı goller tamam çok önemliydi ama bu goller gerçeklerin görünmesini engellememeli.
Kesinlikle çok doğru Deıvıd koşmuyo,mücadele etmiyo,savunma desen hiç yok.İdeal bir kanat oyuncusu değil takımı yavaşlatıyo Deıvıd'in gönderilip hızlı,teknık bir kanat oyunucsu gerek yada Önder-Gökhan önlü arkalı oynamalı.
Fernando Gago
19.Ocak.2007, 05:49
Dediklerine hak veriyorum ama böyle bir Kezman Deivid'den önce gönderilmeli diye düşünüyorum. Ayrıca sağ kanatta yeterli alternatifler yok Kazım istenilen seviyede değil olamazda zaten kapasitesi o kadar
Universal
19.Ocak.2007, 06:05
Sporx.com editörlerinden Esat Dergi, F.Bahçe'nin Appiah'ın sözleşmesinin askıya almasının ardından prensipte anlaşmaya vardığı Santos takımında forma giyen Cláudio Maldonado'yu Brezilyalı gazetecilere sordu.
Fenerbahçe Ganalı oyuncusu Stephen Appiah'ın sözleşmesini TFF'ye başvurarak askıya aldırmıştı ve Appi'nin yerine Şilili oyuncu Claudio Maldonado ve kulübü Brezilyalı Santos ile prensipte anlaştı. Sarı-lacivertli kulüpten resmi açıklama henüz yapılmamasına rağmen, futbolcunun yarın İstanbul'a geleceği ifade ediliyor...
Güney Amerika'da oynadığı takımların hemen hemen hepsinde önemli başarılar elde eden defansif orta saha oyuncusunu editörümüz Esat DERGİ Brezilyalı gazetecilere sordu. Futbolseverlerin merakla beklediği ve nasıl bir futbolcu olduğu konusunda fikirler ürettiği Maldonado'yu Brezilyalı gazeteciler böyle anlatıyor;
Bruno Furtado / Super Esportes: 'Fenerbahçe'de başarılı olacaktır'
“Maldanodo oldukça iyi bir futbolcu. Şili doğumlu, 2000 yılında São Paulo ile Brezilya'da oynamaya başladı. São Paulo’nun Paulista, Rio-São Paulo Kupası ve Super Paulista Şampiyonluğu yaşadığı dönemde takımına büyük katkısı olmuştu. Ardından muhabir olarak yakından takip ettiğim Cruzeiro'ya geldi. O dönemde Alex, Deivid, Marcio Nobre ile birlikte oynadı.
Mineiro Şampiyonluğu, Brezilya Kupası ve Brezilya Ligi'nde Cruzeiro ile şampiyonluk yaşamasından sonra söyleyebilirim ki kulübün idol isimlerinden biri olmuştu. 2006'dan beri Santos'da oynuyor fakat teknik direktör Emerson Leao bir takım sorunlar yaşamıştı. Kişisel özellikleri bakımından söyleyebilirim ki Maldanodo defansif yönü çok daha ağır basan ve özellikle alan markajı konusunda gayet başarılı biri. Fenerbahçe'de başarılı olacaktır çünkü yıllardır Avrupa hayali kuruyordu. Bir ara tam Avrupa'ya gidecekken çok ciddi bir sakatlık yaşamıştı ki, eminim hatırlamak istemiyordur o da...”
Erich Beting / Cidade do Futebol: 'İki stoperin önünde oynamalı'
Rodrigo Leitao / Cidade do Futebol: 'Markajı çok kuvvetli"
"Diğer spor yazarı arkadaşlarım ne düşünüyor bilmem ama bana kalırsa Maldonado harika bir futbolcu. Onun kadar iyi alan markajı yapan ön libero sayısı Güney Amerika'da oldukça az. Markajı çok kuvvetli. Özellikle çok iyi yer tutuyor ve topa ne zaman müdahale yapacağı konusunda iyi. Taktik anlamda da başarılı bir futbolcu. Futbolda şu dönemde sade oynayan, takıma katkı futbolcular lazım ve o da onlardan biri. Ofansif konuda ise ondan çok iyi şeyler beklemeyin sadece atak başlangıçlarını sağlar ve daha sonra sakin davranır..."
T.Gozzer / Gazzetta Esportivo: 'Aurelio'dan daha iyi'
“Maldonado'nun Marco Aurelio'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim. Geriye dönük oynamayı seviyor ama zaman zaman onu hucüm bölgesinde de görebilirsiniz. Bir ön liberoda bulunması gereken yüksek pas yüzdesine her zaman sahiptir. Nadir de olsa ceza sahası dışında sert şutları var. Tek eksiği biraz aşırı sert futbolu ve kart konusunda bazen takımına sıkıntı yaratması. Onu birine benzetmek gerekirse ise Liverpool'lu Mascherano diyebilirim. Tabii onun kadar hızlı ve canlı bir futbolu değil. Aurelio ise bence ondan daha dayanıklı bir futbolcu, fakat teknik açıdan baktığımızda Maldonado Aurelio'dan bir adım daha önde...”
Eugenio Goussinsky / Globe Esporte: 'Muhteşem diyemeyiz'
“Maldonado'nun verimli bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim ama asla muhteşem diyemeyiz. Sade paslarıyla, düzgün hamleleriyle defansı rahatlatan bir futbol stili var. Ofansif yönü defansif yönüne göre oldukça zayıf. Fenerbahçe orta alanındaki futbolcularına da Maldonado ile rahat bir nefes aldırabilir. Zaten 2003'te Cruzeiro'da Alex ile uzun süre birlikte oynamıştı, şampiyonluk yaşamışlardı. Fakat ben onun en iyi döneminin Cruzeiro'daki görüntüsünden öte São Paulo yıllarında olduğunu düşünüyorum. Raí, Marcelinho Paraíba, Fábio Aurélio, Edu ve França ile birlikte oynamıştı. O dönem hocası olan Levir Culpi'yi oldukça fazla mutlu eden isimlerden biri olduğunu söyleyebilirim.”
Maldonado Vanderlei Luxemburgo ile kendini buldu. Luxemburgo ona güvendi, hatta o kadar güvendi ki kızıyla ilişkisi bile oldu. Onun çıkış döneminin deneyimli çalıştırıcı ile birlikte başladığını söyleyebilirim. Öte yandan Brezilya'da şöyle bir durum var Avrupa'da çalışan hocalara göre buradaki çalıştırıcılar onun oynadığı mevkideki futbolculara, iyi markaj yapan isimlere ağırlıklı olarak taktik anlamında çok daha fazla değer veriyorlar. Bu yüzden Brezilya'da çalışan hocaların tamamına sorsanız, onu kadrosunda görmek istediğini söyleyecektir.
Özel yaşantısı konusunda ise Fenerbahçe'nin bir çekincesi olmasına gerek yok. Sakin ve sadece işine konsantre olan yapısı onun karakterinin en önemli ve sağlam özelliği. Son olarak ise onu bazı futbolculara benzetmek gerekirse, Makelele (Chelsea), Gattuso (Milan), Josué (Wolfsburg) ve Brezilya Milli Takımı'nda oynadığı zamanlardaki Dunga diyebilirim. Şu an Dunga'dan çok daha etkileyici o kesin...
Gustavo Poli / Globo Esporte: 'Artık genç değil'
“Maldonado kaliteli bir Şilili futbolcu. En net özelliği defansif yönü. Tam bir top savaşçısı ve top kapma konusundaki azmi onun en iyi yönü. Geçtiğimiz sezon birçok sağlık sorunu yaşamıştı. Artık genç olmadığını da düşünürsek bu sakatlıklar onu etkilemiş olabilir. Özel hayat konusunda ise disiplinli bir futbolcu olduğunu belirtebilirim. Avrupa'ya giden ve takımlarında sorun yaratan Güney Amerikalılar gibi olmayacaktır. Maldonado'ya 28 yaşında olduğu için şüphe ile bakabiliyorum çünkü yaşayacağı bir sakatlık onu daha fazla etkileyebilir....”
Esat DERGİ / Sporx.com
Sheriff
19.Ocak.2007, 09:45
Kesinlikle katılmıyorum.. Teknik, top tutabilen, çalım atabilen bir oyuncu, boyu uzun hava toplarında da etkili olabilir.. Uzaktan şutları iyi ve güçlü.. Bence Deivid takımdan gönderilmesi gereken son oyunculardan..
ordulu5252
19.Ocak.2007, 14:47
Necati Ateş Fener'e doğru
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_195541_necati2001bb.jpg
Ankaraspor'la yollarını ayıran golcü futbolcu, Sarı-Lacivertliler'le görüşme halinde. Tek sıkıntı, bonservisinin Galatasaray'da olması...
Appiah’ın sözleşmesini dondurarak yabancı kontenjanını açan ve bu hakkını ön liberoda Maldonado ile kullanan Fenerbahçe, forvet hattındaki sorunu da yerli bir isimle çözmek için çok gizli bir operasyon başlattı. Ankaraspor’la yollarını ayıran Necati Ateş ile temasa geçen Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcuyla her konuda anlaştı. Ancak, golcü oyuncunun bonservisinin Galatasaray’da olması sıkıntı yarattı. Fenerbahçe, her konuda el sıkıştığı Necati’ye çok açık bir teklif yaptı: “Bonservisini al ve gel...” Ateş’in bu sorunu çözmek için uğraş verdiği öğrenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maldonado tam isabet
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_195545_maldonado1701bb.jpg
Brezilyalı gazeteciler, Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Şilili oyuncu için övgü dolu sözler sarfetti: O tam bir top hırsızı... Aurelio'dan daha iyi... Süper bir ön libero...
Hem kendisiyle hem kulübü Santos’la prensip anlaşmasına varılan Maldonado için top koşturduğu Brezilya’dan olumlu referans geldi. www.sporx.com (http://www.sporx.com/) isimli internet sitesinin editörü Esat Dergi, Brezilyalı 6 gazeteciye Şilili futbolcuyu sordu. İşte Brezilyalı gazetecilerin söyledikleri...
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:WUkbEFgxGbAC2M:http://www.ourofinoonline.com.br/superesportes.JPG (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.ourofinoonline.com.br/superesportes.JPG&imgrefurl=http://www.ourofinoonline.com.br/menu.htm&h=90&w=108&sz=17&hl=tr&start=36&tbnid=WUkbEFgxGbAC2M:&tbnh=71&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3D(SuperEsportes)%26start%3D20%26gbv%3D 2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dtr%26sa%3DN)
Bruno Furtado (Süper Esportes)
“Maldonado oldukça iyi bir futbolcu. Sao Paulo’nun Paulista, Rio-Sao Paulo Kupası ve Süper Paulista şampiyonluklarında takıma büyük katkısı olmuştu. Ardından Cruzeiro’ya gelip Alex, Deivid, Nobre ile birlikte oynadı. Defansif yönü çok ağır basan ve özellikle alan markajı konusunda çok başarılı biri. Fenerbahçe’de başarılı olacaktır. Çünkü uzun yıllardır Avrupa hayali kuruyordu. Bir ara tam gidecekken, sakatlık sorunu yaşamıştı ki, eminim hatırlamak istemiyordur.”
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:VNRJf61Ixip3yM:http://www.vencedoresporcristo.com.br/missao/imagens/jornal.gif (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.vencedoresporcristo.com.br/missao/imagens/jornal.gif&imgrefurl=http://www.gazetajuridica.com.br/index.php/fontes/&h=330&w=330&sz=28&hl=tr&start=3&tbnid=VNRJf61Ixip3yM:&tbnh=119&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3DCidade%2Bdo%2BFutebol%26gbv%3D2%26svn um%3D10%26hl%3Dtr%26sa%3DG)
Erich Beting (Cidade do Futebol)
“Güçlü bir orta saha oyuncusu. 2003’te Brezilya’da bir Altın 11 kurulduğunda rahatlıkla kendine yer bulmuştu. Eğer Fenerbahçe’de iki sağlam stoper varsa, en iyi performansını sergileyecektir. Fenerbahçe’nin onu orta sahadan çok, bu şekilde oynatırsa verim alabileceğini düşünüyorum. Maldonado bir takımı çok iyi kontratağa çıkartabilecek yetenekte bir futbolcu. Herkes onun defansif yönüne dikkat çekebilir, ama ilk paslarının olumlu olma yüzdesi çok fazla. Yemeklerde acıyı sever. Sanırım Türk mutfağı da bu konuda tam onun istediği gibi!”
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:wEsUtN**LIAv1M:http://www.midiamix.com.br/3763/publier4.0/dados/anexos/21.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.midiamix.com.br/3763/publier4.0/dados/anexos/21.jpg&imgrefurl=http://www.midiamix.com.br/3763/publier4.0/texto.asp%3Fid%3D21&h=325&w=176&sz=70&hl=tr&start=10&tbnid=wEsUtN**LIAv1M:&tbnh=118&tbnw=64&prev=/images%3Fq%3DCidade%2Bdo%2BFutebol%26gbv%3D2%26svn um%3D10%26hl%3Dtr%26sa%3DG)
Rodrigo Leitao (Cidade do Futebol)
“Diğer spor yazarı arkadaşlarım ne düşünüyor bilemem, ama bana kalırsa Maldonado, harika bir futbolcu. Onun kadar iyi alan markajı yapan ön libero sayısı Güney Amerika’da oldukça az. Markajı çok kuvvetli. Çok iyi yer tutuyor ve topa ne zaman müdahale yapacağını biliyor. Taktik anlamında da başarılı. Şu dönemde sade oynayan, takıma katkı sağlayan futbolcular gerekli ve o da onlardan biri. Ofansif anlamda ondan çok şey beklemeyin.”
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:YsASp47vh8Z4TM:http://www.gregoriano.org.br/portinhadotachina/imagens/jog002.gif (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.gregoriano.org.br/portinhadotachina/imagens/jog002.gif&imgrefurl=http://www.gregoriano.org.br/portinhadotachina/010.HTM&h=51&w=228&sz=4&hl=tr&start=10&tbnid=YsASp47vh8Z4TM:&tbnh=24&tbnw=108&prev=/images%3Fq%3DGazzetta%2BEsportivo%26gbv%3D2%26svnu m%3D10%26hl%3Dtr%26sa%3DG)
T.Gozzer (Gazzetta Esportivo)
“Maldonado’nun Aurelio’dan daha iyi biri olduğunu söyleyebilirim. Geriye dönük oynamayı seviyor, ama zaman zaman hücum bölgesinde de görebilirsiniz. Bir ön liberoda bulunması gereken yüksek pas yüzdesine her zaman sahiptir. Tek eksiği, biraz aşırı sert futbolu ve kart konusunda sıkıntı yaşaması. Onu birine benzetmek gerekirse, Liverpool’lu Mascherano diyebilirim. Aurelio ondan daha dayanıklı, fakat teknik açıdan baktığımızda Maldonado bir adım önde.”
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:_D8kh8r8BisVbM:http://www.lets-evo.net/skateboard/wp-content/energy-globe-award.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.lets-evo.net/skateboard/wp-content/energy-globe-award.jpg&imgrefurl=http://www.lets-evo.net/skateboard/category/eventos/&h=214&w=546&sz=64&hl=tr&start=18&tbnid=_D8kh8r8BisVbM:&tbnh=52&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3DGlobe%2BEsporte%26gbv%3D2%26svnum%3D1 0%26hl%3Dtr%26sa%3DG)
Eugenio Goussinsky (Globe Esporte)
“Verimli olduğunu söyleyebilirim, ama asla muhteşem diyemeyiz. Sade pasları, düzgün hamleleriyle defansı rahatlatan bir futbol stili var. Ofansif yönü, defansif yönüne göre zayıf. Brezilya’da çalışan hocaların tamamına sorsanız, onu kadrosunda görmek isteyecektir. Sakin ve sadece işine konsantre olan yapısı, onun karakterinin en önemli ve sağlam özelliği. Onu birilerine benzetmek gerekirse, Makalele (Chelsea), Gattuso (Milan) ve Brezilya Milli Takımı dönemindeki Dunga diyebilirim.”
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:oAAeCLsK1vnS-M:http://blog.casaca.com.br/up/c/ca/blog.casaca.com.br/img/20060518globoesporte.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://blog.casaca.com.br/up/c/ca/blog.casaca.com.br/img/20060518globoesporte.jpg&imgrefurl=http://blog.casaca.com.br/2006/05/20/que-venha-o-tri-vice-da-copa-do-brasil/&h=392&w=414&sz=54&hl=tr&start=14&tbnid=oAAeCLsK1vnS-M:&tbnh=118&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3DGloboEsporte%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26 svnum%3D10%26hl%3Dtr%26sa%3DN)
Gustavo Poli (Globo Esporte)
“Kaliteli bir oyuncu. En net özelliği defansif yönü. Tam bir top savaşçısı. Top kapma konusundaki azmi, onun en iyi yönü. Geçen sezon birçok sağlık sorunu yaşadı. Artık genç olmadığını düşünürsek, bu sakatlıklar onu etkilemiş olabilir. Özel hayatında çok disiplinli biri olduğunu söyleyebilirim. Asla; Avrupa’ya giden ve takımlarında sorun yaşayan bazı Güney Amerikalılar gibi olmayacaktır...”
a.arıcı-11
19.Ocak.2007, 16:17
tam diyecektim herkes kezmanı yollama derdinde ama biz deiividi yollayalım diye sen lafı klavyemden almışsın:)
arkadaşlar göz var nizam var niye kimse deividi attığı goller dışında sahada göremiyo belediye maçında ben sahada olduğunu 85 ten sonra anladım trabzon maçında golü attı sonra kayıp 2-1 yenildiğimiz kayseri maçında topla teması bir elin parmakları kadar tamam kritik goller atıyo ama cska maçında attığı golün kaleci hatası olduğu bir gerçek intere attığı gol estetik ama her ileri uç oyuncusunun atabilceği bir gol sadece trabzon maçında attığı golü herkes atamaz
adam pres yapmıyo topu ayağında tutmuyo sürekli sağ kanatta açık veriyo sonra uzaktan bir gol atıyo günü kurtarıyo yok böyle bişey abi
uAsamet91
19.Ocak.2007, 18:13
Necati haberinin kaynagı Akşam pek inanmıyorum böyle bir şey olduğuna.
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2007, 19:17
Bencede Fenerbahçe-Necati haberi yalandır.Fenerbahçe Galatasaray'ın bile istemediği almaz.Onu anca bizim yönetim yapar.Onlarda akıllandı sanki..
GodfatheR
19.Ocak.2007, 19:30
Bugün Sabah gazetesinde Maldonado'Nun en son seçim olduğu Mehmet Topuz-Carew yada Maldonado-Gökhan Ünal ikililerinden birinin alınacağı söyleniyor.
KaF KeF
19.Ocak.2007, 19:42
F.Bahçe'de hassas denklemler
Appiah'ın durumunun ciddiyetinin anlaşılmasından sonra orta sahasını takviye etme kararı alan Fenerbahçe'de Maldonado'nun durumu belirsizliğini koruyor.
Şilili futbolcuyla ilgilenen sarı-lacivertli kulüp, art arda gelen "Maldonado sakat" haberlerinin ardından bu transfere daha temkinli yaklaşmaya başladı. Sarı-lacivertli yöneticiler, ciddi bir sakatlık geçiren ve uzun süre sakatlanan Maldonado'nun durumunu, menajeri Juan Figer'e sordular. Figer'in cevabı, "Ciddi bir sakatlık yaşadığı doğru. Ancak tamamen iyileşti. Ben oyuncuma güveniyorum" şeklinde oldu.
Fenerbahçeli kurmayların tereddütlerinin devam ettiğini gören ünlü menajer, "İstiyorsanız İtalya'da çok sıkı bir kontrolden geçirelim" teklifini iletti. Bu arada Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'den "Kayserispor şampiyonluğa oynamayacaksa Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal satılmalıdır" demeci gelince sarı-lacivertli kulüp bu iki futbolcuyla yeniden ilgilenmeye başladı. Uzun dönemdir sarıkırmızılı takımın iki yıldızıyla ilgilenen Fenerbahçe, bu isimler için temaslarını hızlandırmaya hazırlanıyor.
BİR ÖN LİBERO, BİR SANTRFOR
Sarı-lacivertliler bir ön libero ve bir santrfor tranfseri gerçekleştirerek her kulvarda iddialı bir takım yaratmak istiyor. Alınacak oyuncuların birinin yerli, birinin ise yabancı olması bekleniyor. Bu bağlamda, "Maldonado+Gökhan Ünal" ve "Mehmet Topuz+yabancı santrfor" denklemleri gündeme geldi. Maldonado'dan vazgeçilirse orta sahayı güçlendirmek için Mehmet Topuz konusunda ısrarcı olunacak. İkinci seçeneğin hayat bulması durumunda ise John Carew'le ilgili girişimler hız kazanacak.
fmsmyrna
19.Ocak.2007, 21:11
Topuz'un geleceğini pek sanmıyorum aynı şekilde Gökhan'ında daha doğrusu Kayseri satmaz.
sonOsmanLI
19.Ocak.2007, 23:00
Topuz'un geleceğini pek sanmıyorum aynı şekilde Gökhan'ında daha doğrusu Kayseri satmaz.
bugün az önce kayserisporlu taraftarlar ile gökhan ünal arasında bir tatsızlık yaşandı. Gökhan oyundan alındığına çok sinirlendi ve bir tepki gösterdi. Taraftarlar da buna sinirlendi. İşler karıştı. Gökhan gelirse şimdi gelir walla
Universal
19.Ocak.2007, 23:08
Fenerbahçe Necati'yi alıp ne yapacak? Fenerbahçe'nin artık yedek kulübesinde oynatacak transfere ihtiyac yok. Semih ve Kezman tek forvetlik sistemde forvetlerimiz, bazende Kazım ve Deivid'de koyabiliyoruz. Necati fuzili olur. Eğer yerli forvet arıyorlarsa Nihat veya Tekke'yi düşünmeleri gerekiyor. Başka isim olamaz.
Roberto Baggio
19.Ocak.2007, 23:39
Fenerbahçe Necati'yi alıp ne yapacak? Fenerbahçe'nin artık yedek kulübesinde oynatacak transfere ihtiyac yok. Semih ve Kezman tek forvetlik sistemde forvetlerimiz, bazende Kazım ve Deivid'de koyabiliyoruz. Necati fuzili olur. Eğer yerli forvet arıyorlarsa Nihat veya Tekke'yi düşünmeleri gerekiyor. Başka isim olamaz.
Nihat Türkiye'ye gelmez Fenerbahçe'ye hiç gelmez...
Universal
20.Ocak.2007, 04:51
Nihat Türkiye'ye gelmez Fenerbahçe'ye hiç gelmez...
Gelmeyeceğini biliyorum, benim orada bahsetmek istediğim artık Fenerbahçe'nin başta takımların istemediği oyuncuları alamaması gerekiyor. Bu yüzden Bunu belirtmek istedim. Altarnatif olarak Gökha Ünal ile Mehmet Yıldız'da olabilir.
PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 19:30
'Fenerbahçe Topuz'u istedi'
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Mehmet Topuz'a yeniden talip olduğu bildirildi.
21.1.2008
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe yönetiminin Mehmet Topuz’u ara transfer döneminde renklerine katmak için kendilerine başvurduğunu belirterek, şunları söyledi: "Fenerbahçe yönetimi, bize (Mehmet Topuz’u satmak isterseniz biz yine talibiz) diye teklif getirdi. Biz de daha önce Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’ı sezon sonuna kadar satmayı düşünmediğimizi, bu kararımızın değişmediğini kendilerine bildirdik. Fenerbahçe yönetimi daha önce de bize Mehmet Topuz’u transfer etmek istediğini bildirmişti. Son tekliflerinde anlaşma sağlanamadığı için de bir rakam konuşulmadı."
Şahin, Kayserispor’un lig sıralamasında ilk 5 içindeki yerini koruduğunu da belirterek, "Kendi sahamızda Konyaspor’u 3-0 yenerek 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz. Kupadaki iddiamızı sürdürmek için Gaziantepspor ile Çarşamba günü yapacağımız maçtan da 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.
fanatik
KaPaLı
20.Ocak.2007, 20:28
Mehmet Topuz alanya kupa maçında eldivenleri kale içine fırlatarak soyunma odasına gitti Tolunay Kafkas'la arası iyi değil..Gökhan ÜNAL'da bu hafta oyundan çıktıktan sonra tepki gösterdi...Satmycz diolar ama transferin son gününde bişeler olabilir :p Alıştık nede olsa son saatlerde birşeyler olmasına :n:
CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 20:35
Valla ben olsam giderim abi Fenerbahçeye :p hem takımdada ant.. tartışmışım daha ne istiyosun bırakın gidin Kayseriyi :) Tabi gün doğmadan neler doğar :) Son dakikalarda iki bomba birden süper olur valla
a.arıcı-11
20.Ocak.2007, 21:06
yok abi bu kayseri gökhan ile mehmetin turşusunu kurup anca turşucuda satarlar
KaF KeF
20.Ocak.2007, 23:13
Her an gelebilir
Sezona olduğu gibi ikinci yarıya da kötü başlayan, ancak Gaziantep karşısında elde ettiği sezonun en farklı galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe’de taraftarların heyecanı transfere döndü. Yöneticilerin, Brezilya’nın Santos takımında oynayan Maldonado ile anlaşmaya varmasından sonra taraftarlar meraklı gözlerle, Şilili oyuncunun yolunu gözlemeye başladı. Bugün Türkiye’ye gelmesi beklenen Maldonado’yla, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
21.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Fanatik
uAsamet91
21.Ocak.2007, 19:55
Maldonado neden gelmiyor?
Fenerbahçeliler, merakla yeni transferleri Maldonado'yu bekliyor. Ancak haftasonu gelmesi beklenen Şilili'den henüz haber yok. Bu gecikmenin sebebinin ise sözleşmesi dondurulan Appiah'ın muvafakatnameyi imzalamaması olduğu iddia ediliyor.
Fenerbahçe taraftarı heyecanla onu bekliyor. Kulübe yakın kaynaklar, “Bugün, yarın İstanbul’da olacak” diyor. Ancak Claudio Maldonado bir türlü gelmiyor. İşte Maldonado olayındaki gerçekler: Sarı-Lacivertli yönetim, hem Santos hem de Maldonado ile her konuda anlaşma sağladı. Yani ne Brezilya Kulübü ne de Şilili yıldızla ilgili en küçük bir sorun yok. Problem içeride, daha net bir ifadeyle, rahatsızlığı nedeniyle sezonu kapatan Stephen Appiah’ta...
APPIAH İMZAYI ATMIYOR
Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin başvurusunu ‘acilen’ değerlendirmiş ve sakatlığı nedeniyle uzun süre futbol oynayamayacak olan Appiah’ın lisansının askıya alınmasına karar vermişti. Böylece Sarı-Lacivertliler’in önü açılmıştı. Ancak bu işin resmiyet kazanması için, son bir prosedür kalmıştı: Appiah muvafakatname göndermeli ve Fenerbahçe bu belgeyi Ankara bürosundaki ‘Profesyonel İşler’ birimine iletmeliydi. Afrika Kupası nedeniyle Gana’da bulunan Appiah, tüm beklentilere karşın henüz resmi evrakı imzalamadı.
İŞTE RESMİ AÇIKLAMALAR
Yönetim, bu krizi çözmeden Maldonado’yu İstanbul’a çağırmıyor. Fakat tekrar ediyoruz: Fenerbahçe, Santos ve Maldonado arasında sorun yok. Santos adına görüşmeleri yürüten Başkan Marcelo Teixeira: “Transfer bizim açımızdan bitmiştir...” Santos’un basın bürosu yetkilisi Juan: “Görüşmeler olumlu tamamlandı, ancak imza atılmadı. Bildiğim tek şey, Maldonado’nun Fenerbahçe’ye gideceği...” Maldonado’nun yakın dostu Herminio Menendez: “Sevilla ile hiç görüşmedi. O, Fenerbahçe’ye çok yakın...”
Kaynak: Fanatik
shamur1
21.Ocak.2007, 21:41
Tümer, Larissa ile prensipte anlaştı
Askerlik problemi sebebiyle futbol hayatını yurtdışında sürdürecek olan milli futbolcu Tümer Metin, Yunanistan'nın Larissa takımı ile prensip anlaşmasına vardı.
34 yaşındaki milli futbolcuyla Larissa dışında Belçika'dan Gent kulübü de son güne kadar ilgileniyordu. Tecrübeli futbolcu tercihini Yunanistan'nın Larissa ekibinden yana kullandı.
Yarın veya Perşembe günü resmi imza atmaya hazırlanan tecrübeli futbolcu Yunan ekibi ile sezon sonuna kadar anlaştı.
Larissa, 16 takımlı Yunanistan Liginde 13. sırada yer alıyor. Kırmız-Beyazlı ekip ligde 17 hafta sonunda 16 puan toplayabildi. Larissa geçen sezon ise ligi 10. sırada bitirmişti.
Tümer Metin'in transferinin resmiyet kazanması durumunda tecrübeli futbolcu Larissa'nın kadrosundaki 6. yabancı futbolcu olacak.
Öte yandan Yunan ekibi ile anlaşan ve resmi imza atmaya hazırlanan Tümer Metin'e İngiltere'den bazı 1. lig kulüplerinin de son dakikada teklif yaptığı ve tecrübeli futbolcudan, Yunan kulübüne imza atmamasını isteyip 1-2 gün daha bekledikten sonra yapacakları teklifi değerlendirmesini talep ettiler.
Kaynak: DHA
KaF KeF
21.Ocak.2007, 21:51
hayırlısı Olsun...
CeNTeR_TR
22.Ocak.2007, 03:32
Tümer de kurtardı bizde kurtardık :) Yoksa adamı maçın ortasında gelip alacaklardı sonra uraş dur rezillik :p Aslında bu tür şeylerin olmaması lazım gidip Adam gibi yapacaksın askerliğini bknz İbrahim Kutluay,Tümer Metin neden kaçıyorsunuzki? Ama hayırlısı olsun başarılar..
shamur1
22.Ocak.2007, 23:00
Doğru diyorsun ama adam gelmiş 33-34 yaşına son transferi son kez para kazanacak bu işten zaten futbolcu bıraktıktan sonra bu kazandığı paralar sayesinde rahat bir yaşam sürdürecek. O kadar çürük raporu verilen ülkemde neden adam gibi yasa çıkartmazlar futbolcular için .Sonra millet de o futbolcuları askerden kaçıyor diye düşünebiliyorlar.
GeNç KaRTaL
24.Ocak.2007, 04:42
Maldonado'dan hala bi ses seda yok.Acaba Fanatik'in dediği gibi Appiah sözleşmesinin askıya alınmasını kabul etmiyor mu? Yoksa Fenerbahçe yönetimi başka isimler peşinde mi?
Ne oluyor yahu.Gs'de Basinas bitti deniliyordu ondada bi ses seda yok.Bu 2 takım bi yıldız oyuncu için çekişiyorlar mı?:D
Ulan kolpa basın ne hale getirdin bizi.Binbir soru geliyor aklımıza.Neden acaba?
nerazzuri
24.Ocak.2007, 15:15
Maldonado'dan hala bi ses seda yok.Acaba Fanatik'in dediği gibi Appiah sözleşmesinin askıya alınmasını kabul etmiyor mu? Yoksa Fenerbahçe yönetimi başka isimler peşinde mi?
Ne oluyor yahu.Gs'de Basinas bitti deniliyordu ondada bi ses seda yok.Bu 2 takım bi yıldız oyuncu için çekişiyorlar mı?:D
Ulan kolpa basın ne hale getirdin bizi.Binbir soru geliyor aklımıza.Neden acaba?
Şemsi öyle bi konuşmussun ki :D Yormlayamadım :p
Galiba çok kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçiyor. Ama bu kadar da sürmezki baya büyük galiba bu sağlık kontrolü :zuhaha
physicist87
25.Ocak.2007, 00:00
Transferde hassas davranılıyor çünkü sezon sonunda kimin gidip kimin kalacağı belli değil, belki de sezonluk anlaşılacak Maldonadoyla..Bu zamana kadar yanlış sözleşmelerden dolayı çok ağzımız yandı o yüzden sağlam adım atıyoruz, sakat veya ileride sorun teşkil edicek futbolculardan kaçınılmalı..
amasyali
25.Ocak.2007, 02:36
Fenerbahçe'den gidecek ilk yabancı Appiah olur . Çünkü adam sözleşmeyi askıya aldırmıyor bu da yönetime karşı olan güveninin az olduğunu gösteriyor . Zico yada başkan bu durumu sezon sonunda düşünür . Zaten Appiah geriye dönük orta saha adamı . Aurelio da onunla aynı görevde . Ayrıca orta sahada Alex, solda Wederson yada Uğur Boral ikilisinden biri, Aurelio ve Deivid var . Sağ kanatta Kazım ile Ali Bilgin . Yeni bir forvet alınınca 4-4-2 ye döneceğimiz için Appiah'ın oynama ihtimali azalır .
Ayrıca Deivid gitmeli . 4-5-1 de orta saha da görev alıyor ama dediğim gibi yeni bir forvet gelirse Deivid yine sağ kanatta oynar . Bu da hem Deivid'e hem de Avrupa'da başarı isteyen Fener'e zararlı olur .
Maldonado sezon sonunda gelecektir bence . Zico, takıma yeni bir kişinin, oyuncular arası iletişim ve yardımlaşmayı bozacağını düşünebilir .
Kezman gitmeli ...
nerazzuri
25.Ocak.2007, 18:59
İşler Çok Kötü Karıştı !..
Moldanado'ya kayınpeder engeli !...
Fenerbahçe'nin resmi sitesi www.fenerbahçe.com (http://www.fenerbah%c3%a7e.com/) Moldanado transferinin çıkmaza girdiğine ilişkin bir haber yayınladı.
Habere göre Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sırayı alan Brezilya'nın Santos takımında oynayan Şilili orta saha oyuncusu Maldonado, eski hocası ve aynı zamanda kayınpederi olan Luxemburgo'nun engeline takıldı.
KAYINPEDER ENGELİ
Maldonado'yu Cruzeiro ve Santos takımlarını çalıştırırken transfer eden Teknik Direktör Luxemburgo'nun Şilili oyuncuyu şimdi de görev yaptığı Palmeiras Kulübü'ne almaya çabaladığı ortaya çıktı. Maldonado'nun Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen menajer Juan Figger ile de sorunlar yaşadığı öğrenildi.
Brezilya'da yayınlanan Lance gazetesi, Claudio Maldonado'nun 31 Ocak tarihine kadar Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasının zor olduğunu ileri sürdü.
Gazete, Wanderley Luxemburgo'nun başında olduğu Palmeiras Kulübü ile Maldonado'yu Fenerbahçe'ye götürmek için Santos takımından bonservisini alan menajer Juan Figger arasında kıyasıya bir savaş yaşandığını belirterek, bu ikili arasında kalan Şilili yıldızın tercihini eski hocasından yana kullanacağını iddia etti.
FENER'DEN ÇOK PALMEİRAS'A YAKIN
Maldonado'nun gönlünün Brezilya'da kalmaktan yana olduğunun da altını çizen gazete, Fenerbahçe'nin Palmeiras'tan daha fazla para teklif etmesinin bu işi çıkmaza soktuğuna dikkat çekti.
Lance gazetesi, Şilili yıldızın basına "Maldonado'nun bonservisini Santos kulübüne 1 milyon 400 bin dolar ödeyerek aldım" açıklaması yapan menajer Juan Figger'i yalanladığını belirterek, "Maldonado artık Fenerbahçe'den çok kayınpederinin yeni takımı Palmeiras'a yakın" yorumunda bulundu.
Bu arada Maldonado aynı gazeteye verdiği bir demeçte "Beni kimse kendi isteğimin dışında başka bir kulübe götüremez" dedi. Menajer Juan Figger'e Avrupa'ya gitmek istediği yönünde bir talepte bulunmadığını da hatırlatan Maldonado, "İlle de Avrupa'da futbol oynayacağım diye bir düşüncem yok. Profesyonel hayatıma Brezilya'da devam edebilirim" dedi.
Maldonado işi zor gibi görünüyor... Gelmeyecek gibi eğer gelmezse transferde kapanır diye düşünüyorum ben.
Appiah Gana basınına açıklamalarda bulundu İşte o açıklamalar ;
Appiah’ın kalbi kırık.. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi Fenerbahçe Yönetimi tarafından dondurulmak istenen Ganalı futbolcu, Ülkesinde yayın yapan Ganaweb adlı gazeteye konuştu.
Appiah ‘Fenerbahçe’de çok güzel günlerim geçti. Ama yaşadığım bir sakatlık sonrası beni bir kenara ittiler’ dedi.
‘Bana sırt çevirdiler’
Ganalı star, yönetime sitem ederken ‘Ben Fenerbahçe forması için mücadele ederken, maç sırasında, sahada sakatlandım. Daha sonra başarısız geçen bir ameliyat yapıldı. Türkiye’de yapılan bu operasyon hatası nedeniyle bugünkü sıkıntıları yaşamaya başladım. Futbol oynayamadığım dönemlerde birçok kişi bana sırtını döndü. Bu da beni kahretti’ diye konuştu.
‘Bomba gibi döneceğim’
Kendisine yapılan davranışları haketmediğini de kaydeden Appiah, ‘Fener taraftarını çok seviyorum ama bana yapılan bu muameleleri kabul edemem. Sakatlıktan sonra çektiklerimi bir tek ben bilirim. Ama pes etmedim. Tedavim sürüyor. İyileşerek sahalara bomba gibi döneceğim ve bana kötü muamelede bulunanlara gerekli dersi vereceğim’ dedi.
Bu arada Sevilla'nın golcülerinden Luis Fabiano Man. City ile anlaştı.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sevilla, Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'yu İngiliz Premier Ligi takımlarından Manchester City'e verme kararı aldı.
Teknik Direktör Eriksson'un çalıştırdığı Manchester City, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala 27 yaşındaki yıldızı ikna etmeyi başarırken, ücret konusunda bir açıklama yapılmadı. İngiliz ekibi bilindiği gibi İtalyan oyuncu Rolando Bianchi'yi Lazio'ya kaptırmıştı.
Son iki yılın UEFA şampiyonu Sevilla, yakın zamanda Tottenham'a giden hocası Juande Ramos'tan sonra şimdi de önemli bir oyuncusunu kaybederken, İspanya'da en fazla gol atan isimlerden biri olan Fabiano, "Sevilla'yı çok seviyorum ancak bu benim için büyük bir fırsat. Bunu değerlendirmek istiyorum" açıklamasını yaptı.
:D Birde Fenerbahçeli futbolcular aralarında kendilerine lakaplar takmışlar işte onlar ;
Bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Fortis Türkiye Kupası’nda zirveye oynayan Fenerbahçe’de başarının en büyük sırrı arkadaşlık... Futbolcular öylesine kaynaşmış durumda ki, sevgilerini birbirlerine ilginç lakaplar takarak adeta haykırıyorlar. Bazıları sinir bozucu olsa da futbolcular kendilerine lakaplarıyla seslenen arkadaşlarına asla kızmıyor. Arkadaşları, tipi kabadayı ve sert göründüğü, biraz da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a benzetildiği için Brezilyalı stoper Edu Dracena’ya "Kasımpaşalı" lakabını uygun görürken, lakap takma konusunda ilk sırayı Can Arat alıyor.
Can, başta yabancı futbolcular olmak üzere tüm futbolcuların sevgiyle yaklaşığı bir isim. Kelimenin tam anlamıyla takımın iri kıyımlı maskotu. Gençliği, sıcakkanlılığı ve espri yeteneği Can Arat’ı takımın en haşarı oyuncusu yapmakta. Arkadaşlarının tipine, hareketlerine bakıp isimler takan Can Arat, takımda direkt oynamasa da kadronun olmazsa olmazı.
Deivid neşe kaynağı
Can Arat’tan sonra takımın şaka makinesi Deivid. Geçen yıl yeterince şans bulamadığı için içine kapanık bir görüntü sergileyen Brezilyalı golcü, bu yıl adeta kabak çiçeği gibi açıldı. Sürekli şaka yapan Deivid de arkadaşlarına lakap takmakta Can’dan geri kalmıyor. Can ve Deivid’i lakap takma konusunda Önder Turacı ve Colin Kazım izliyor.
Birbirlerine 24 saat her türlü şakayı yapan, bazıları sinir bozucu da olsa lakaplarına gülüp geçen futbolcular nerede duracaklarını da biliyorlar. Örneğin takımın büyük otoritesi teknik direktör Arthur Zico ve karizmasıyla futbolcular üstü gözüken kaptan Alex de Souza’ya lakap takmayı akıllarından bile geçirmiyorlar.
Carlos’a Ufaklık, Volkan’a Dalton diyorlar
Fenerbahçe’de teknik direktör Arthur Zico ile takım kaptanı Alex’in dışında her futbolcunun bir lakabı var. Futbolcular özellikle idmanlarda birbirlerine lakaplarıyla sesleniyorlar. Kimse de birbirine kızmıyor. İşte F.Bahçeli futbolcuların lakapları...
UFAKLIK: Roberto Carlos (Arkadaşlarının taktığı bu lakabı kendisi de çok seviyor)
KASIMPAŞALI: Edu (Tipi kabadayı ve sert göründüğü, biraz da Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a benzetildiği için)
KEDİ: Serdar Kulbilge (Hem suratı kediye benziyor, hem de çevik hareketlerinden dolayı arkadaşları ona ’kedi’ diyor)
BANDERAS: Uğur Boral (Ünlü sinema oyuncu Antonio Banderas’a benzediği için)
PAŞA: Marco Aurelio (Adı eski Osmanlı paşasını Marko Paşa’yla aynı olduğu için kısaca ’Paşa’ diye çağırılıyor)
NİNJA: Ali Bilgin (Saçlarını Ninja gibi tepesinde topuz yaptığı için)
ÖNDERSON: Önder Turacı (Esmer teni ve top cambazlığındaki ustalığı yüzünden)
BÜLBÜL VEDO: Vederson (Kuş taklidi yaptığı için adının önüne bülbül konuyor)
BABA: Yedek kaleci Volkan Babacan (Soyadı kısaltılıyor ve ’Baba’ olarak çağırılıyor)
BARIŞ BABA: Deniz Barış (Hayranlık uyandıran babalığı yüzünden bu lakabı aldı)
KONSOLOS: Can Arat (Tüm yabancı futbolcuların en sevdiği oyuncu olması yüzünden)
JOE DALTON: Volkan Demirel (Arkadaşları onun yüz yapısını Red Kit’in ünlü dalton kardeşlerin en küçüğü Joe’ya benzetiyor. Ayrıca Volkan’ın köpeğinin adı da Co)
ÇOCUK: İlhan Parlak (Çocuk yaştaki star adayı olduğu için arkadaşları bu adı koydu)
KABELİNYO: Gökhan Gönül (Bu ismi ona Brezilyalılar verdi. Anlamı kısa boylu uzun saçlı adam)
BEBEK YÜZ (BABY FACE): Lugano (Sahada acımasız gibi görünmesine rağmen yüzündeki sevimlilik yüzünden)
DAYI: Kemal Aslan (Yürüyüşü nedeniyle Kemal bu lakabı aldı)
ŞAŞI: Selçuk Şahin (Gözlerinin şehla olması yüzünden)
FIRLAMA: Deivid (Takımda şaka yapmadığı kalmayan Deivid’e en yakışan lakap bu)
BATMAN ve MATİ: Kezman (Çizgi roman kahramanı Batman’a benzemesi ve ön adı yüzünden iki lakabı var)
GOLCÜ: Semih Şentürk (Genç takımdan bu yana her tanıyan ’golcü’ diyor)
OTİSTİK ve HARLEM: Colin Kazım (Futbol topuyla inanılmaz akrobatik hareketler yaptığı için ’Harlem’, baygın bakışları ve başını sallayarak yürümesi nedeniyle de ’Otistik’ deniyor)
changeTarget(document.getElementById("news_content"))
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kezman'a ilgi arttı!
Fenerbahçemiz'in bir türlü yeterli verim alamadığı golcü oyuncusu Mateja Kezman için İngiltere'nin Birmingham Kulübü'nden sonra Tottenham ve Portsmouth'un da devreye girdiği öğrenildi. Sırp golcüyü elinden çıkarmak için acele etmeyen ve bonservis bedelinde zarara uğramak istemeyen sarı-lacivertli yönetimin teklifleri değerlendirmeye aldığı bildirildi.
Yılda üç milyon euro alan Kezman için ilk planda 10 milyon euro isteyen Fenerbahçe Kulübü'nün 8 milyon euroya kadar inebileceği belirtildi.
Birmingham Kulübü salı günü yapacağı yönetim kurulu toplantısından sonra Kezman için son teklifini Fenerbahçe'ye sunmaya hazırlanırken, Tottenham ve Portsmouth'dan da bu oyuncuya talip olması sarı-lacivertli kulübün pazarlık gücünü artırdı.
Kezman beklemede
Her fırsatta Fenerbahçemiz'de kalmak istediğini açıklamasına rağmen, İngiltere'ye geri dönmeyi çok isteyen Kezman'ın bu üç kulübe de gitmeye hazır olduğu ve gözünü kulüplerin yapacağı pazarlıklara çevirdiği ifade edildi.
İngiliz The Guardian Gazetesi de Kezman'ın İngiliz kulüpleri ile yakın temasta olduğunu yazarken, bu oyuncunun yeniden Premier Lig'e dönmesinin sürpriz sayılmayacağını belirtti.
Fenerbahçe'nin Kezman'ı elinden çıkarması halinde sürpriz bir forvet transferine imza atabileceği kaydedildi.
Kaynak: Milliyet
Emurafu
25.Ocak.2007, 21:11
Maldonado baska takımla anlasmış...1 hafta önce medya basinas persembe günü geliyor..Maldonado cumatesi günü geliyor..Türk medyası su gün gelecek dedi ise O transfer yatar...Basinas ve Maldonado hakkında ne haberler yapıldı..adamların sülalesini tanıttılar ne oldu ikiside büyük ihtimal gelmiyor...
erdemzorer10
25.Ocak.2007, 21:19
bende biraz önce bir programda izledim..maldonado başka bir takımla anlaşmış arkadaşlar..Emrah abiye katılıyorum Türkiye de medya insanları boş hayallere sürüklüyor..
scar face
25.Ocak.2007, 21:46
transfer yapmamız lazım iyi bi orta sahaoyuncusu almamız gerekkkkkk
TR.CaPTaiN
25.Ocak.2007, 21:51
Kayınpeder ile ilgili olan haberde resmi site olarak gösterilen fenerbahce.com Fenerbahçe'nin resmi sitesi değil.
Sekopej
25.Ocak.2007, 22:08
Kayınpeder ile ilgili olan haberde resmi site olarak gösterilen fenerbahce.com Fenerbahçe'nin resmi sitesi değil.
Ben de bunu diyecektim. Daha resmi siteyi bile doğru düzgün bilmeyen basınımızdan doğru haber beklemek ne kadar doğrudur bilemem?;)
goosfraba
27.Ocak.2007, 01:24
Fotomaç, Gökhan Ünal'ın Rubin Kazan'ı reddetiği ve %80 Fenerbahçe'de olduğunu yazdı. Ne kadar doğru tartışılır.
Gökhan Ünal yüzde 80 F.Bahçe'de
Rubin Kazan'a gitmek istemeyen Gökhan Ünal için Fenerbahçe devreye girdi ve Kayserispor ile küçük pürüzler dışında anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, G.Saray'ın da istediği Gökhan için Kayseri'ye para artı futbolcu verecek. Fenerbahçe'nin bu transferi şimdilik gizli tuttuğu öğrenildi.
Gökhan tamam
G.Saray'dan daha çabuk davranan F.Bahçe Kayseri ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
F.Bahçe yerli transferinde 2008'in ilk bombasını patlatmak üzere. Teknik direktör Zico'nun "Hazır durumda olan ve takıma hemen uyum sağlayacak yerli oyuncu" istemesi üzerine kolları sıvayan F.Bahçe, Kayserispor'un satmaya karar verdiği Gökhan Ünal için G.Saray'dan daha çabuk davranarak transferde önemli aşama kaydetti. F.Bahçe'nin Kayseri yönetimiyle yaptığı temaslar sonucunda büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenildi.
RUBİN KAZAN'I REDDETTİ
F.Bahçe, Gökhan'a karşılık, Kayserispor'a para+futbolcu verecek. Ancak anlaşmanın henüz kesin sonuçlanmadığı ve arada küçük pürüzler kaldığı belirtildi. F.Bahçe'nin sarı-kırmızılı ekibe ne kadar para ödeyeceği konusunda bir açıklama yapılmazken, Gökhan'ın Rubin Kazan'ın teklifini reddederek "Ben İstanbul'da oynamak istiyorum" demesinin bu transferde belirleyici rol oynadığı vurgulandı.
4,5 gün kaldı, transfer beklemeyin derim..
uAburak89
27.Ocak.2007, 21:22
Gökhan Fenerbahçe'ye "Evet" dedi
Kayserispor'un başarılı golcüsü Gökhan Ünal, kendisi için Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin değerlendirildiğini söyledi.
Ünal, yaptığı açıklamada, daha önce Kayserispor yönetiminin prensipte anlaştığı Rusya'nın Rubin Kazan takımına gitmek istemediğini bildirdi. Rubin Kazan yönetiminin maddi açıdan iyi teklifler yaptığını, ancak Rusya'da futbol oynamak istemediğini ifade eden Ünal, "Rusya futbolu ile Türkiye'deki futbol kalitesini karşılaştırınca Rusya defterini kapattım. Orada tanınmayan, bilinmeyen bir futbolcu olmaktansa Türkiye'de futbol oynamayı tercih ederim" dedi.
Başka bir takıma transferi konusunda çok sayıda haber çıktığını, ancak netleşen bir anlaşma olmadığını kaydeden Ünal, Fenerbahçe yönetiminin kendisi için Kayserispor'a teklif getirdiğini bildirdi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Ünal, şunları söyledi: "Fenerbahçe yönetimi, kulübüme teklifte bulunmuş. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Kayserispor yönetimi teklifi değerlendiriyor. Menajerim de Feherbahçe ile görüşüyor. Kayserispor yönetimi anlaşma sağlarsa, ben de Fenerbahçe'ye sıcak bakıyorum. İlle de bir takıma gideceğim diye bir şey yok. Hangi takımla anlaşılırsa oraya gideceğim. Hayırlısı olsun."
Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin de iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Gökhan'ın mutlu olacağı takıma gitmesini istiyoruz. Diğer taraftan iyi teklif veren bir kulüp ile anlaşmak istiyoruz" diye konuştu.
LİG TV
GeNç KaRTaL
27.Ocak.2007, 22:34
Fenerbahçe için iyi bir yedek olur Gökhan Ünal..
GebzeLi1907
27.Ocak.2007, 22:43
Fenerbahçe için iyi bir yedek olur Gökhan Ünal..
iyi bir yedek ama pahaLıda bir yedek..
Nedvedmania
27.Ocak.2007, 22:44
Kayseri sporun teknikdrektörü geçenlerde açıklama yapmıştı. "Gökhanı rusyaya göndericez biz klüp ile anlaştık gökhanda anlaşırsa göndeririz gökhanı " 3 büyüklere neden vermediniz sorusuna ise şu cevabı verdi " Galatasaraydan teklif aldık ama uygun fiyatta anlaşamadık"
Bence parayı veren düdüğü çalar :) Ama Gökhan fenere gitmez gibi geliyor bana
GeNç KaRTaL
27.Ocak.2007, 22:47
Kayseri sporun teknikdrektörü geçenlerde açıklama yapmıştı. "Gökhanı rusyaya göndericez biz klüp ile anlaştık gökhanda anlaşırsa göndeririz gökhanı " 3 büyüklere neden vermediniz sorusuna ise şu cevabı verdi " Galatasaraydan teklif aldık ama uygun fiyatta anlaşamadık"
Bence parayı veren düdüğü çalar :) Ama Gökhan fenere gitmez gibi geliyor bana
Gökhan Rusya'ya gitmek istemedi.Fenerbahçe'nin teklifinide kabul etmiş.Eğer Fenerbahçe Kayseri ile anlaşırsa renklerine katar Gökhan'ı..
Emurafu
27.Ocak.2007, 23:06
Gökhan biraz zor oynar..Kezman zaten form tuttı:)
TR.CaPTaiN
27.Ocak.2007, 23:16
Fenerbahçe'nin Gökhan için Rubin Kazan gibi 7.5 milyon € vereceğini hiç zannetmiyorum.
BeeTLeJuiCe
27.Ocak.2007, 23:20
Forvet olarak Semih, İlhan, Kezman var.
Forvette oynayabilecek Deivid, Kazım, Alex'ide sayabiliriz Zaten tek forvet oynayan bir takımız bu isimlerden biri gitmeyecekse lüks olur bizim için. Gökhan'dan çok Topuz'a ihtiyacımız var bizim onu alsınlar :p
CeNTeR_TR
27.Ocak.2007, 23:31
Aslında bu saatten sonra yapılacak transfer boş transfer olur..Ya dünyanın parasını vereceksiniz adam gibi bir topçu alacaksınız yada az para ile takımınıza yedek bir oyuncu alacaksınız..Ki şuanki takıma bir yedek lazı mdeğil 11 deki herkesin yedeği var kanımca :)
Volkan-Serdar
Carlos-Wederson
Lugano-Yasin
Edu-Can
Gökhan-Önder
Aurelio-Kemal
Deniz-Selçuk
Uğur-Gurhan
Deivid-Kazım
Alex-Ali Bilgin
Semih-Kezman
Bunlarda cabası ;Volkan Babacan,Fehmi Mert Günok,İlhan Parlak 25 kişilik kadro 4 kaleci 21 tane oyuncumuz var daha yapılacak transfer yedekten başka birşey olamaz..İyi para vermeden yapılacak transfer :)
Emurafu
27.Ocak.2007, 23:37
Fenerbahce zaten tek forvet cıkıyor maçlara..Duruma göre maç içersinde Kezman-Semih oluyor..Gökhan biraz zor oynar..Çünkü Fenerbahce sisteminde oynaması zor..Kezman veya semih sakatlanırsa sans bulur..eger gelirse:)
El Comandante
27.Ocak.2007, 23:40
Gökhan Fenerbahce´ye gelirse Kezman gidecek demektir.
Yok Kezman da kalirsa fazla abartili bir transfer olur.
KaF KeF
28.Ocak.2007, 00:11
Gökhan Ünal'da son durum
Sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminde de adından en çok söz edilen isimlerden biri Gökhan Ünal. Golcü oyuncuya şu ana kadar en yüksek teklifi Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan yaptı. Kayserispor Kulübü'yle de anlaşan Rus kulübünün teklifini (tam rakam açıklanmasa da bu teklifin yaklaşık 6.5 milyon dolar civarında olduğu konuşuluyor) Gökhan, Rusya'da futbol oynamak istemediği için geri çevirdi. Fransa'dan da ciddi teklifler alan golcü oyuncu, bu tekliflere sıcak bakmasına rağmen Kayserispor kulübü yaklaşık 3.5-4 milyon dolarlık bonservis bedelini yeterli bulmadı. Bugün ise Fenerbahçe'nin, Gökhan için sarı-kırmızılı kulübe çok ciddi bir teklifte bulunduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Bu haber üzerine görüştüğümüz golcü oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, Fenerbahçe'nin Kayserispor'a Rusya'nın Rubin Kazan takımının yaptığı teklife yakın bir teklif yaptığını ve Kayserispor kulübünün kabul etmesi halinde bu transferin gerçekleşeceğini söyledi.
Telefonla ulaştığımız golcü oyuncu da Fenerbahçe'nin teklifinin kendisini sevindirdiğini, kulübünün vermesi halinde sarı-lacivertli takıma seve seve gideceğini söyledi.
Hilmi SEVER / Sporx.com
barahir
28.Ocak.2007, 00:15
Baya bi ciddi teklif desenize.. İnşallah gerçekleşir bu transfer..
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 00:18
İşte Appiah gerçeği
Ganalı futbolcu Stephen Appiah'ın, sözleşmesinin askıya alınması için gerekli olan imzayı neden atmadığı ortaya çıktı. Appiah, Sarı-lacivertli kulüpten başka bir kulübe gitmek için bonservisinde kolaylık sağlanmasını, yani bir anlamda bonservisinin verilmesini istediği için bu kriz bir türlü çözülemedi. DHA kaynaklı haber şöyle devam ediyor:
APPİAH NEDEN İMZA ATMIYOR?
Fenerbahçe'ye 2005 -06 sezonunda transfer olan ve o sezon gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Ganalı yıldız için, İngiltere'nin Porsmouth kulübü 2005-06 sezonun sonunda futbolcunun bonservisine yaklaşık 8.5 milyon pound teklif etmişti. Takımdan ayrılmak istediğini ve futbol hayatını İngiltere'de sürdürmek istediğini ifade eden Appiah'a Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'Sana ihtiyacımız var' diyerek izin vermemişti. Bu sezon başında ise Schalke'nin talip olduğu Ganalı için Alman Kulübü 4 milyon Euro önermişti ve Appiah yine takımdan ayrılmak istemişti. Fakat, Fenerbahçe'de 8 milyon Euro talep edince bu transfer gerçekleşmemişti. Sol bacağındaki damar tıkanıklağı sebebiyle sezonun büyük bölümünde oynayamayacak olan Appiah ise Sarı-lacivertli yönetime, "Benden yararlanmayacaksınız bonservisimi verin" dedi.
Çünkü Appiah, sözleşmesinin askıya alınması için imza verirse sezonun geri kalan son maçlarında oynamayacağı için kendini gösterme fırsatı bulamayacak ve transferide başka bir bahara kalacak.
Appiah'ın avukatı ile görüşmelerini sürdüren Sarı-lacivertli yönetim ise bu krizi bir an önce çözüp beklemeye aldıkları Claudio Maldonado'yu İstanbul'a getirmek istiyor.
Senad OK - Doğan Haber Ajansı
a.arıcı-11
28.Ocak.2007, 19:10
Kulübümüz, Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
gökhan değilde topuz olursa tam süper olur gökah tek forvetli bir sistemde çok gereksiz kaçar bu saatten sonrada tıkır tıkır işleyen sistemi değiştirmek saçmalık olur
BeeTLeJuiCe
28.Ocak.2007, 19:13
Resmi ağızdanda yanıt gelmiş. Gökhan'ı bilmem ama Mehmet tam ihtiyacımız olan oyuncu.
tosunpasa
28.Ocak.2007, 19:19
Resmi olarak duyurulduğuna göre bu iki oyuncudan birisi mutlaka Fenerbahçe'li olacaktır.. Mehmet Topuz'u çok isterim ama tek forvetli bir sistemde Semih, Kezman ve Gökhan Ünal çok fazla seçenek yaratır. Bu da ilk onbirde oynamamaktan kaynaklanan sorunlar yaratabilir. Mesela formda olan bir Semih onbirden kesilirse gitmek isteyebilir..
Professeur
28.Ocak.2007, 19:23
Mehmet Topuz gelirse formasını kesin alırım...İnşallah ikiside gelir ama birisi gelecekse Mehmet Topuz olmalı.
xerenx_91
28.Ocak.2007, 19:26
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_196897_maldaaaa28000.jpg
Maldonado'ya İngiliz kancası!
Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı, ancak henüz Türkiye'ye getiremediği Şilili Maldonado'ya İngiltere'den talip çıktı.
29.1.2008
BBC'nin internet sitesinde yeralan bir habere göre Tugay'ın da formasını giydiği İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers, Şili milli takımında kaptanlık yapan Claudio Maldonado için girişimlere başladı. Savage ile yollarını ayıran Blackburn'ün orta sahadaki boşluğu Maldonado ile doldurmak istediği ifade edilirken, İngiliz ekibinin bu transfer için Santos'a 1 milyon pound önerdiği iddia edildi. Fenerbahçe, Şilili yıldızla her konuda anlaşmasına rağmen, Appiah'ın sözleşmesindeki sorun nedeniyle resmi imzayı attıramamıştı.
Fanatik
Moldonado da çok sorun çıkmaya başladı.Transfer sezonu bitecek hala gelmedi.
ForsakeN
28.Ocak.2007, 19:57
İnşallah Gökhan değil de Mehmet Topuz'u alırız. Şuan için Mehmet Topuz'a çok ihtiyacımız ar.Sağ kanat açığımızı kapatır.Harika bir oyuncu.
Gökhan Ünal transfer hem mevkii hem de ücret bakımından çok gereksiz olur. Gökhan'a verilecek 7,5M ile çok daha kaliteli oyuncular alınabilir.Şuan için sadece Mehmet Topuz transferi yeterli olacaktır.
Varonil
28.Ocak.2007, 20:00
Resmi sitemiz duyurmuş bu transfer haberini.Aslında ikisi de gelse iyi olur çünkü tam eksik olan mevkilerimizde oynuyorlar.
Fernando Gago
28.Ocak.2007, 20:27
Semih'in sözleşmesinde pürüzler varmış büyük ihtimal seneye bi Avrupa takımına gidecek o yüzden Gökhan transferi çok güzel olur
Mehmet Topuz zaten tartışmasız müthiş transfer olur
Emurafu
28.Ocak.2007, 20:35
Mehmet Topuz satmıyoruz diye yine acıklama geldi..Topuz Kontratı devam ettigi için satmıyorlar..
Gökhan ünal'a son kanca PSG den:)
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 20:36
Kayseri vermez inşallah Topuz'u.:D Gökhan'ı verebilirler onda problem yok.
Emurafu
28.Ocak.2007, 20:41
PSG 7M Veriyormuş..Fenerbahce 5m Civarı..
http://www.sport365.fr/la-une/article_217757_60_Kayserispor-Paris-sur-G%C3%B6khan-%C3%9Cnal.shtml
Topuz oynar fenerbahce ünal oynaması zor olur..
Hurma´dan Gökhan´a rest
Kayserispor Genel Menajer Süleyman Hurma‚ golcü futbolcuları Gökhan Ünal´ın Rus kulübü Rubin Kazan´a gitmek istememesi konusunda‚ "Gökhan‚ bir başka kulübe gitmek istiyorsa‚ aradaki farkı getirsin" dedi.
Genel Menajer Hurma‚ öncelikle Sarı-kırmızılı kulübün menfatlerini ön planda tutacaklarını söyledi. Rubin Kazan´ın Gökhan Ünal´ın transferi için Kayserispor´a 7.5 milyon euro verdiğini hatırlatan Süleyman Hurma‚ şöyle devam etti:
"Rus takımıyla prensipte anlaştık. Ancak Gökhan‚ bu kulübe gitmek istemediğini Fransız veya İspanyol kulüplerinde oynamak istediğini söylüyor. O kulüplerin de bize menajerleri aracılığıyla yaptıkları öneri‚ Rus kulübünden 1´le 2.5 milyon euro daha az. Aradaki fark‚ hayli büyük. Biz‚ oyuncumuz için fedakarlık yaparız ama aradaki farkın büyüklüğü de kulübümüz için sıkıntı yaratıyor. Gökhan Ünal‚ Rubin Kazan´a gitmemekte ısrar ederse‚ kendisini isteyen kulübün verdiği rakamın üstünü tamamlar. Yani aradaki farkı kendi ücretinden karşılar. Bizim kulüp olarak düşüncemiz bu."29.01.2008
uAburak89
28.Ocak.2007, 21:14
Kayseri Mehmet Topuzu satarsa yerini nasıl dolduracak acaba..
Fenerbahçe açısından bakarsak Semih veya Kezman gitmeyecekse Gökhan gereksiz bir transfer olur, Mehmet Topuz ise nokta transfer..
CeNTeR_TR
28.Ocak.2007, 21:22
Bu devrede boş haberlerle geçilecek kanımca .) Son 2 gün artık bakalım neler olacak..Klube için kimi alacaklar acaba :?
Emurafu
28.Ocak.2007, 21:25
http://www.allpsg.com/ftopic-13736-120.html
PSG li taraftarlara göre Ünal onlardamış:)
erdemzorer10
28.Ocak.2007, 21:27
ben psg ye gitmesini isterim pauleta-ünal iyi ikili olabilir..ordan da benzema barça ya gidince ünal lyona geçer :D
fb nin en büyük eksigi sag kanat oraya topuz çok iyi bir transfer olur ama bence bu yılı kayseride tamamlyacak..
Emurafu
28.Ocak.2007, 21:30
Süleyman Hurma Şimdi Ligtvde konusdu;Mehmet Topuz´un gitmesi söz konusu degil dedi..
uAburak89
28.Ocak.2007, 21:50
Topuz-Gökhan bilmecesi sürüyor
Fenerbahçe'nin resmi teklif yaptığını açıkladığı Gökhan Ünal-Mehmet Topuz ikilisi hakkında Keyseri cephesinden ilk cevap menajer Süleyman Hurma'dan geldi. Mehmet Topuz'u kesinlikle satmayacaklarını açıklayan Hurma, "Gökhan'ın da gitmesi taraftarı değiliz" dedi.
Fenerbahçe'nin ikilinin transferi hakkındaki açıklaması gündeme bomba gibi düşerken, Kayserispor menajeri Süleyman Hurma, transfer görüşmelerinin detaylarını Lig TV'ye açıkladı. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanan Hurma, Gökhan'ın kararını beklediklerini, Mehmet'i ise kesinlikle satmayacaklarını söyledi. İşte Hurma'nın sözleri:
"MEHMET TOPUZ KALACAK"
"Mehmet Topuz'in transferi kesinlikle söz konusu değil. Çünkü burada çok mutlu, kendisi de bunu söylüyor. Mehmet Topuz'un 31 Mayıs 2009'a kadar sözleşmesi var, ondan önce hiçbir şekilde satmayı düşünmüyoruz. Gökhan Ünal meselesine gelince artık bu söylentilerden bıktık ve sezon başında 2011 yılına kadar sözleşme yeniledik. Ancak Gökhan ve menajeri bize gelip burada görevlerinin dolduğunu söylediler. Biz de buna saygı göstererek Rubin ile prensip anlaşmasına vardık. Ancak o da kararsız, gitmek istemiyor. Biz Gökhan gitmesse de mutlu oluruz, oyuncumuzun kalmasını istiyoruz zaten. "
"FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ TATMİNKAR"
"Fenerbahçe'nin Gökhan ile ilgili münferit bir teklifi yok. Gökhan ve Mehmet'i beraber istiyor. Biz de Mehmet'i hiçbir şekilde satmayı düşünmediğimiz için görüşme olmadı. Yani tek başına Gökhan'ın satışı için Fenerbahçe ile görüşmedik. Bizim zaten oyuncuları satmak gibi bir niyetimiz yok. Mehmet meselisinin ise parayla hiç alakası yok. Zaten F.Bahçe'nin teklifi Türkiye için gerçekten tatminkardı. Ama biz inşaat şirketi değiliz, kadromuzu korumak zorundayız. Bazı takımlar Fatih Tekke ve Nihat gibi önemli isimleri sattılar yerlerini doldurmak için çok daha fazla para harcadılar. Biz bu durumda kalmak istemiyoruz."
"G.SARAY BİZİ ARAMADI"
"Sezon başında Galatasaray, Gökhan Ünal ile bizden habersiz birçok kez görüştü. Tüm kamuoyu bunu biliyor. Başkanımız daha sonra onlara, "Bir teklif gelirse size bildiririz" demişti. Biz onlara bunu söyledik, onlardan cevap gelmedi. "
LİG TV
TR.CaPTaiN
28.Ocak.2007, 21:52
Devre arası zor ama sezon sonu Mehmet Topuz ayrılabilir. Kayserispor her ne kadar hedef yükseltse de Mehmet Topuz artık kariyeri için ayrılmalı. Kayserispor Mehmet Topuz'a çok şey verdi,Mehmet Topuz da Kayserispor'a. Sene sonu iyi bir bonservis ücretiyle ayrılması her iki tarafın da hayrına. Direk Avrupa'ya gitmesi en güzeli veya 3 büyükleri basamak olarak kullanıp Avrupa'ya gidebilir. Transferde Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda Aziz Başkan'ın tüm sınırları zorlayacağından şüphem yok.
CeNTeR_TR
28.Ocak.2007, 22:06
"Gökhan ve Mehmet'i istiyoruz"
Fenerbahçe Kulübü, Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u renklerine katmak için sarı-kırmızılı kulüpten yanıt bekliyor. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır'' denildi.
www.superpor.com
uAburak89
28.Ocak.2007, 22:25
Fenerbahçe sadece Gökhan'ı isterse alır zaten, o konuda şüphesi olan yoktur herhalde..
Fernando Gago
28.Ocak.2007, 22:31
Kayserisporlu yöneticilerde Gökan'ı gözden çıkarmış gibiler esnek davranıyorlar bu konuda . Fenerbahçede resmi siteden duyuruyorsa ciddi adımlar atılmış demektir Gökhan'ı büyük ihtimalle alıcaz hatta para + İlhan'ı kiralık verebiliriz
Mehmet Topuz transferi çok çok zor Kayseri devre arasında bırakacağını sanıyorum bu girişimden sonuçsuz ayrılıcaz gibi
erdemzorer10
28.Ocak.2007, 22:33
arada 2.5 milyon euro var ve bu para kayserispor gibi klüpler için ciddi paralar..
yönetim de belirtti zaten fb rubinin verdigi parayı verirse gökhanı satacaklar..daha net konuşamazlardı..
ForsakeN
28.Ocak.2007, 22:33
Belki de resmi sitedeki haber taraftarın gözünü boyamak içindi.Hiçbir transfer yapılmazsa "oyuncuları istedik,kulüpleri vermedi" demek için
a.arıcı-11
28.Ocak.2007, 22:56
Belki de resmi sitedeki haber taraftarın gözünü boyamak içindi.Hiçbir transfer yapılmazsa "oyuncuları istedik,kulüpleri vermedi" demek için
arkadaşım lig tv de yayınlanan haber yukarda yazıyor okumadınmı kayserispor yöneticisi canlı yayında fener iksini birden istiyor teklifleride türkiye şartlarında çok iyi diyor ne göz boyamasından bahsediyorsun
scar face
29.Ocak.2007, 00:24
Bende Coğu arkadasım Gibi Topuzu istiyorum....Gokhanda gelse fena olmaz...Mehmet Topuz ligin en tempolu,en güçlü oyuncuların biri.İnsallah kadromuza katarız
TR.CaPTaiN
29.Ocak.2007, 00:32
Kulübümüzün yeni transferi Claudio Andres Maldonado Rivera bu akşam İstanbul'a geliyor. Kulübümüz ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan yeni oyuncumuz bu akşam saat 22:45'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na Amsterdam üzerinden gelecek.
MALDONADO KİMDİR?
Tam adı Claudio Andrés del Tránsito Maldonado Rivera. 3 Ocak 1980'de Şili'nin Curicio bölgesinde dünyaya geldi. Şili Milli Takımı'nda kaptanlık yaptı. Futbol stiline bakıldığında onun benzetildiği isimler Ivan Campo, Claude Makelele, Mahamadou Diarra. Kondisyonu, iyi pas yapışı ve defansif yöndeki başarısı onu Güney Amerika'da futbol oynayan ön liberolar arasında en iyiler arasına girmesini sağlıyor. Zaman zaman hücuma çıkarak ofansif anlamda da oynadığı takımlara katkısı oluyor.
Kariyerine Şili'nin Colo - Colo kulübüyle başladı. Çocukluktan beri Colo-Colo'nun büyük bir taraftarıydı. 2000 yılında Brezilya ekiplerinden São Paulo FC'ye satıldı. O dönemde rakamın 2.1 milyon dolar olduğu açıklandı. Colo-Colo ile oynarken ise siyah-beyazlı ekipte Campeonato Chileno'da mutlu sona ulaştı.
Brezilya'da ilk ekibi olan São Paulo FC'de 3 sezonda 35 kez forma giydi. 2003 yılının Mayıs ayında ise Cruzeiro'yu çalıştıran Wanderley Luxemburgo onu ısrarla isteyerek takımına aldırdı. O dönem Maldonado'nun kız arkadaşı, hocası Luxemburgo'nun kızıydı. Kariyerinin en önemli yıllarını Cruzeiro'da geçirdi. 2003 yılında Brezilya'da bütün kupaları kaldıran Cruzeiro'nun başarısının önemli mimarlarından biriydi.
2006 yılında ise yine Luxemburgo'nun peşinden gitti. Santos Futebol Clube'un başına geçen Luxemburgo onu bu sefer 4.5 milyon bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Buı dönemde dizinden ciddi bir şekilde sakatlandı ve iki ay kadar meşin yuvarlağa dokunamadı. Sakatlığından sonra ise Copa Libertadores'te mücadele eden Santos'un ilk 11'indeydi. 2007'de Campeonato Brasileiro Série A'da ligi ikinci sırada bitiren Santos, Copa Libertadores 2008'e doğrudan gitme hakkı elde etti. İki sezondur istikrarlı bir şekilde oynayan Maldonado Santos ile 84 maça çıktı.
Milli Takım kariyeri ise 2000 yılında başladı. Sidney 2000 Yaz Olimpiyatları'ndan Bronz madalya ile dönen Şili Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu içinde yer aldı. İlk milli maç deneyimini ise 12 Şubat 2000 tarihinde Bulgaristan karşı yaşadı. O tarihden beri 39 kez Şili forması giyen Maldonado bir kez fileleri havalandırabildi. 2006 Dünya Kupası Elemeleri'nde Şili Milli Takımı'nın en istikrarlı oyuncularından biri olan tecrübeli isim bu dönemde Milli Takım kaptanlığı da yapmaya başladı…
KÜNYE
ADI SOYADI: Cláudio Andrés Del Transito Maldonado Rivera
DOĞUM TARİHİ: 03/01/1980, Curió (ŞİLİ)
BOYU: 1,74 m
KİLOSU: 74 Kg
OYNADIĞI KULÜPLER
ŞAMPİYONLUKLARI
Campeonato Chileno 1998 (Colo-Colo), Campeonato Paulista 2000 (São Paulo), Torneio Rio-São Paulo 2001 (São Paulo), Super-Campeonato Paulista 2002 (São Paulo), Campeonato Brasileiro 2003 (Cruzeiro), Campeonato Mineiro 2004 (Cruzeiro), Campeonato Paulista 2006-2007 (Santos FC)
Fenerbahce.org
nerazzuri
29.Ocak.2007, 00:33
FbTv Alt yazı geçti Maldonado Fenerbahçe'de
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 00:34
Şimdi anlaşıldı Maldonado'nun neden bekletildiği..:rolleyes:
Neyse hayırlı olsun..
aykut_gencfb
29.Ocak.2007, 00:37
çok süper bi transfer ya alex iiice rahatladı artık
Fernando Gago
29.Ocak.2007, 00:37
Sonunda bee :) Kayseriden gelen haberleri beklemedeyiz şimdi :)
TürkuAz
29.Ocak.2007, 00:39
Hayırlı olsun..
GebzeLi1907
29.Ocak.2007, 00:40
güzeLL bi haberr :) Appiah'ın sözLeşme askıya aLınmadan gerçekLeşti bu transfer anLaşıLan..
cok güzeL oLdu bide Topuz geLse :)
anilton
29.Ocak.2007, 00:41
Hayırlı olsun...
fenerbahce_1907
29.Ocak.2007, 00:43
İyi bir transfer yaptık.Hayırlı olsun.
Wesley Sneijder
29.Ocak.2007, 00:45
6+2 federasyonun hediyesi. :D Maldonado bu akşam geliyormuş da Gökhan da gelirse süper olacak.
goosfraba
29.Ocak.2007, 00:55
Saat 22.45'te Hollanda/Amsterdam üzerinden İstanbul'a gelecek Maldonado.
goosfraba
29.Ocak.2007, 01:05
Sadece transfer konuşalım, 6+2 hakkında aklınızda ne var ise gereken konu açıldı, oradan konuşun.
Varonil
29.Ocak.2007, 01:12
Burada 6+2 için konuşmak yersiz.Fenerbahçe için yapıldı denmiş,saçma.Sonuçta Fenerbahçe'de bu ülkenin kulübü,Galatasaray'da, Beşiktaş'ta.
Maldonado transferi hayırlı olsun bütün Fenerbahçe camiasına.Appiah'ın sezonu kapatmasının ardından ortasahaya gerekiyordu bu transfer.İyi bir futbolcu mu değil mi bunları konuşmak için şu an erken,bütün bunları zaman gösterecek.
goosfraba
29.Ocak.2007, 01:34
Transfer konuşmaya devam. Federasyonun aldığı 6+2 kararını gereken yerde konuşalım arkadaşlar.
BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2007, 02:07
Maldonado transferi camiamıza hayırlı olsun. Karar çıkınca bekletmeden hemen duyurdu yönetim. Hadi bakalım sırada Topuz ve Gökhan :)
Aşk-ı Şehir
29.Ocak.2007, 02:10
Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye. İyi transfer.
Memedov
29.Ocak.2007, 02:17
Hayırlı uğurlu olsun, beklenen transfer gerçekleşti sonunda. Maldonado Fenerbahce takımına faydalı olacaktır..
KaF KeF
29.Ocak.2007, 02:19
22.45'te İstanbul'da!
Haydi hep birlikte Şilili futbolcuyu karşılamaya...
Fenerbahçemiz'in yeni transferi Claudio Andres Maldonado Rivera'nın bu akşam İstanbul'a geleceği açıklandı. Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 1.5 yıllık sözleşme imzalanan 28 yaşındaki Şilili futbolcunun bu akşam saat 22:45'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na Amsterdam üzerinden geleceği duyuruldu.
OYNADIĞI KULÜPLER
ŞAMPİYONLUKLARI
erdemzorer10
29.Ocak.2007, 02:30
iyi transfer yaptı fenerbahçe..lig için yeterliydi orta saha fakat avrupada maldonado gibi bir oyuncuya ihtiyaç vardı..hayırlı olsun fenerbahçeli arkadşlar..
CeNTeR_TR
29.Ocak.2007, 02:33
Hayırlı olsun Camimıza..Gücümüze güç atar umarım :)
a.arıcı-11
29.Ocak.2007, 02:36
camiamıza hayrılı olsun demkki presnsipte zaten anlaşılmış appi bekleniyomuş ama gerek kalmadı bu transfer güzel oldu şlde oynayabilecek olmasıda cabası
adam gelicek ve bir kaç gün sonra gs maçı büyk ihtimalle o maçı tribünden izliyecek ama genede fenerbahceyi tercih etmekle ne kadar doğru bir iş yapmış olduğunu bir kez daha anlayacak hele ki o muteşem atmosferi görünce
Wesley Sneijder
29.Ocak.2007, 02:37
Formasını alabilirim belki. Bakalım ismi yakışacak mı formaya... :D
NisRoc
29.Ocak.2007, 03:25
Mehmet Topuza yazık oldu o zaman.. Hayırlı olsun camiamıza..
barahir
29.Ocak.2007, 03:28
Bence çok yerinde bi transfer oldu.. Sanırım 2-3 yıl öncesinden Daum da istemişti.. Hepimize hayırlı olsun.. Gökhan ve Topuz haberleri de çok yakında gelebilir bence.. Hazır olun..
physicist87
29.Ocak.2007, 03:30
Hayırlı uğurlu olsun, ii bir transfer olduğunu düşünüyorum, nokta transfer yapılmıştır :) gökhan ve mehmet konusunda da çalışmalar sürüyormuş transfer transferdir bence gerek yok falan demeyelim bugün olmazsa yarın ;)
goosfraba
29.Ocak.2007, 03:40
Zaten 6 şubata kadar uzamış transfer Gökçe, ben inanıyorum Gökhan-Mehmet ikilisinden birisi gelecek :)
GodfatheR
29.Ocak.2007, 03:57
Zaten 6 şubata kadar uzamış transfer Gökçe, ben inanıyorum Gökhan-Mehmet ikilisinden birisi gelecek :)
6 şubat çok geç 1 şubatta CL'ne listeler veriliyo Topuz veya Gökhan CL'nde oynayamayacaksa almanın hiç gereği yok.
UlquioRRa
29.Ocak.2007, 03:58
Güzel bir transfer. Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye. Ancak adam daha ilk kez Avrupa'da oynayacak. Türkiye'ye zor alışır, uyum sağlayamaz diye tahmin ediyorum.
TR.CaPTaiN
29.Ocak.2007, 05:58
Güzel bir transfer. Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye. Ancak adam daha ilk kez Avrupa'da oynayacak. Türkiye'ye zor alışır, uyum sağlayamaz diye tahmin ediyorum.
Takımda Güney Amerikalı oyuncuların fazla olması ayrıca Maldonado'nun Alex ve Deivid'in eski takım arkadaşı olması bu sorunu kaldırabilir Ömer.
goosfraba
29.Ocak.2007, 06:08
Maldonado şuanda İstanbul'da uçaktan yeni indi :) FB TV'de canlı olarak veriyor.
Yarın sabah sağlık kontrollerinden geçecekmiş.
El Barto
29.Ocak.2007, 06:16
Uçakta tuvalete gitmiş kabinden canlı yayın. :)
Bir adamı bukadar büyütmemek lazım. Ortega'nın gelişide olay olmuştu ama...
Umarım yararlı olur Türk futbolu adına iyi bir transfer.
GebzeLi1907
29.Ocak.2007, 06:17
HayırLı oLsun Fenerbahçe'mize..Çok yerinde bir transfer oLdu gercekten..
Kaç Numarayı giycek biLgisi oLan var mı ? :)
BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2007, 06:20
Milli Takımda, Santos'da, oynadığı tüm takımlarda 3 numarayı giymiş. Carlos o formayı giydiğine göre bilinmiyor galiba :)
PesimiSTyLa
29.Ocak.2007, 06:23
Hayırlı olsun fb ye ;)
KaF KeF
29.Ocak.2007, 06:25
Ve Maldonado İstanbul'da!
Maldonado İstanbul'da! Fenerbahçe'nin Şilili yeni transferi Claudio Maldonado İstanbul'a indi. Saat 22.45'te İstanbul'a gelen futbolcuyu büyük bir basın ordusu karşıladı.
Fenerbahçe'ye 1.5 yıllık imza atan Şilili futbolcu havalimanında açıklamalarda bulundu. Maldonado "Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex'le konuştum. Türkiye ve Fenerbahçe hakkında çok güzel şeyler söyledi. Benim için artık Brezilya defteri kapandı. Fenerbahçe'ye verimli olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
NisRoc
29.Ocak.2007, 06:54
Bu arada Gökhan Ünal'ıda almışız.. Topuz için de yarın son gün.. oldu oldu olmadı sağlık olsun :)
goosfraba
29.Ocak.2007, 06:56
Gökhan Ünal için henüz kesin birşey yok, kaynağın varsa koy ona göre konuşalım.
goosfraba
29.Ocak.2007, 07:02
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-29_resim3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-29_resim5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-29_resim6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-29_resim7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-29_resim8.jpg
Fernando Gago
29.Ocak.2007, 07:20
Bonservisi hakkında bilgisi olan var mı ?
physicist87
29.Ocak.2007, 09:52
İnşallah Umut inşallah :) Ben de inanıyorum Gökhan ya da Mehmetten birini alıcaz ama elimizi çabuk tutmamız gerekiyor, şampiyonlar liginde yarara sağlayabilecek oyuncular ikisi de :)
GebzeLi1907
29.Ocak.2007, 09:59
Gökhan takımda dengeLeri bozabiLecek bi oyuncu Zaten Semih Kezman var ve tek forvetLi sistem oynuyoruz.İLhan'da var Gökhan geLip ancak İLhan'ın yerini aLır şuan.Onuda geLdiğinde kabuL edecegini sanmıyorum.ama TOPUZ transferi Çok güzeL ve İsabetLi oLur
Bonservisi hakkında bilgisi olan var mı ?
Bonservisi yok, Santos ile karşılıklı fesh ettiler.
O lig ile ilgili misyonunu tamamladığına inanıyor sanırım..
RaSenGan
29.Ocak.2007, 11:05
Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal 48 saat içinde Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal için Kayserispor'a tam 12 milyon euro artı Gürhan ile Can Arat'ı önerdi. Kayserispor yönetimi, düşünmek için 48 saat süre istedi. Her iki cephede de nefesler tutuldu! Fenerbahçe bu iki transferi yarın resmen açıklayabilir
Yanıt bekleniyor...
Fenerbahçe, Kayserispor'un iki süper yıldızı Gökhan
Ünal ve Mehmet Topuz'u renklerine katmak için sarı-kırmızılı kulüpten yanıt bekliyor. Fenerbahçe kulübünün resmi internet sitesinden dün yapılan açıklamada "Kulübümüz, Kayserispor kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları, kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır" denildi.
Kayseri kararsız
Gazeteniz Fotomaç, Fenerbahçe'nin Kayserispor'a iki süper futbolcu için yaptığı müthiş teklifin detaylarını ve perde arkasını öğrendi. Fenerbahçe'nin, Mehmet Topuz Gökhan Ünal için Kayserispor'a tam 12 milyon euro bonservis bedeli artı Can Arat ve Gürhan'ı önerdiği belirlendi. Sarı-kırmızılıların, bu rüya gibi cazip teklifi düşünmek için 48 saat süre istedikleri ifade edildi. Fenerbahçe kulübünün, yarın Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz transferini açıklayabileceği sızan bilgiler arasında.
PasFotomaç
Pas-Fotomaç :D
Kaynak çok güzelmiş :) :)
a.arıcı-11
29.Ocak.2007, 16:40
abi olay belli fener gökhan ile mehmeti beraber istiyor kayseri sadece gökhanı veriyor bu iş yatar bence
ForsakeN
29.Ocak.2007, 18:17
Fotomsç'ın dediği doğruysa(ki sanmıyorum) Gürhan ve Can'ın verilmemesi lazım. Özellikle Can bir defans için gereken tüm özelliklere sahip.Çok iyibir stoper olacak.
BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2007, 18:21
Haberi güzel yazmış fotomaç. Aslında Gürhan ve Can verilebilir ama kiralık olarak. Bir-iki sene oynasınlarda nasıl futbolcu olduklarını bizde görsek.
deniz.91
29.Ocak.2007, 18:44
Kayserispor Mehmet Topuzu kesinlikle satmaz.Kimse Topuz gelecek diye heveslenmesin bence.Ama Gökhan Ünal ilke küçük pürüz kalmış o gelebilri FBye Gökhan çok kaliteli bir forvet.FBye katkısı olur kesinlikle çok iyi top saklayan kafa vurabilen güzel şut çeken bir forvet çok faydası olacağına inanıyorum.Arkasınada Alexi alırsa tamam bence.Gökhan Ünalın gitmesini kesinlikle istemiyorum Kayseriden ama o artık kafasına koymuş.Gitmesi her iki tarafada yaralı olacaktır artık.KRAL bizim hep gönlümüzde oalcak.
Memedov
29.Ocak.2007, 19:10
Bence medya yine şişiriyor, bundan 2-3 hafta önce Gökhan Ünal Galatasaray' da diye haberler dolanıyordu piyasada, şimdi ibreyi Fenerbahçe' ye çevirdiler.
Gelirsede Mehmet Topuz çok faydalı olur. Gökhan Ünal' ı istemem açıkcası.
ForsakeN
29.Ocak.2007, 19:14
Takas iddiaları doğru değil
http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg
Bugün tarihli bazı gazetelerde Kayserispor'dan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u almak için yaptığımız teklifte, oyuncu takasını da önerdiğimiz iddia edilmektedir. Kulübümüzün kesinlikle transfer görüşmelerinde bir takas önerisi olmamıştır. Söz konusu haberler doğru değildir. Daha önce de açıkladığımız üzere kulübümüz, teknik heyetin de verdiği raporlar neticesinde kadrosunu koruma kararı almıştır. Dolayısıyla herhangi bir oyuncumuzun gönderilmesi ya da takası mümkün değildir.
BlackEagle19o3
29.Ocak.2007, 19:34
Gökhan Ünal'ı pek beğenmem de eğer Fenerbahçe Mehmet Topuz'u alırsa Beşiktaş böyle bir adam kaçırdığı için üzülürüm;)Bence Fenerbahçe bu ikiliyi özellikle de Mehmet'i alırsa şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atmış olur...Maldonado da hayırlı olsun bu arada,bu adam özellikle Sevilla maçlarında baya yararlı olacak kanımca;)
ForsakeN
29.Ocak.2007, 19:42
Maldonado UEFA manşetinde
http://www.sporx.com/images/1/29/2102_B_maldonadouefa.jpg
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, Fenerbahçe'ye dün transfer olan Maldonado'ya ilişkin bir haber yayımlandı. Habere, ''Fenerbahçe'deki boşluğu Maldonado doldurdu'' başlığı atıldı.
UEFA'nın sitesinde yer alan haberde, sarı-lacivertli takımın yeni transferinin, Şilili Maldonado olduğu belirtilerek, 28 yaşındaki futbolcu ile ilk etapta 18 aylık sözleşme imzalandığı hatırlatıldı.
Maldonado'nun, bacağındaki kan pıhtılaşmasından ötürü bir süredir forma giyemeyen Ganalı oyuncu Stephen Appiah'ın yerini doldurmaya yardımcı olacağı ifade edilen haberde, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında, İstanbul'da Sevilla ile karşılaşacağı anımsatıldı.
Yayın organında Zico'nun yeni oyuncusunun, futbol kariyerine Colo Colo takımında başlayıp, Sao Paulo, Cruzeiro ve Santos takımlarında top koşturduğu ifade edildi.
Kaynak : AA
http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=650986.html
"Alex beni heyecanlandırdı"
http://www.sporx.com/images/1/29/2484_8623_7844_9542_sondakika001.jpg
Fenerbahçe'nin yeni transferi Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.
Brezilya'dan özel uçakla Amsterdam aktarmalı olarak İstanbul'a gelen Şilili futbolcu Maldonado, Atatürk Havalimanı'nda Sarı-lacivertli taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Sarı-lacivertli taraftarlar, Maldonado'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Havalimanında FB TV'ye açıklamalarda bulunan Şilili futbolcu Maldonado, dünya çapında bir kulübe geldiğini belirterek, "Fenerbahçe, dünya çapında bir kulüp. Burada yakından tanıdığım oyuncular var. Edu, Alex ve Deivid ile birlikte oynadım. Lugano ile karşı karşıya oynadım. Bu futbolcularla aynı takımda oynamak mutluluk verici. Çok çalışarak bu takımda yer almak ve Fenerbahçe'ye yarıştığı bütün kulvarda katkıda bulunmak istiyorum. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile görüştüğünü ifade eden Maldonado, "Fenerbahçe'ye gelmeden önce Alex ile konuştum. Bana Fenerbahçe'yi, tesisleri, ateşli taraftarlarını anlattı. Fenerbahçe ile ilgili anlattıkları beni çok heyacanlandırdı. Fenerbahçe'de oynayacağım için çok mutluyum" diye konuştu.
Şilili futbolcu Claudio Maldonado, yarın sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 1.5 yıllığına Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.
Kaynak : İHA
Maldonado muayene edildi
http://www.sporx.com/images/1/29/6338_6891_8076_B_maldonado009.jpg
Fenerbahçe'nin yeni transferi Clauido Maldonado sağlık kontrolünden geçti.
Kulüp yetkilileriyle birlikte sabah erken saatlerde Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen Maldonado'ya çeşitli testler uygulanıp, muayeneler yapıldı.
Şilili futbolcunun salık kontrolü sırasında sıcak ve sempatik hareketleri dikkat çekti.
Maldonado, bugün öğleden sonra FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak.
Kaynak : AA
erdemzorer10
29.Ocak.2007, 19:46
bildiğim kadarıyla bonservisini menajeri santos tan 2.7 milyon euro karşılıgında satın almış...fb bu oyuncu için bonservis ödemediyse gerçekten büyük iş yapmış demektir..
Universal
29.Ocak.2007, 20:07
Gökhan ile Mehmet Topuz gelirse çok güzel olacak. İlk kez internet sitesi ilgilendiğimizi açıkladı. Ama gelirler ise Deivid ile Semih kesilecek gibi gözüküyor.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 20:11
Kayserispor Mehmet Topuzu kesinlikle satmaz.Kimse Topuz gelecek diye heveslenmesin bence.Ama Gökhan Ünal ilke küçük pürüz kalmış o gelebilri FBye Gökhan çok kaliteli bir forvet.FBye katkısı olur kesinlikle çok iyi top saklayan kafa vurabilen güzel şut çeken bir forvet çok faydası olacağına inanıyorum.Arkasınada Alexi alırsa tamam bence.Gökhan Ünalın gitmesini kesinlikle istemiyorum Kayseriden ama o artık kafasına koymuş.Gitmesi her iki tarafada yaralı olacaktır artık.KRAL bizim hep gönlümüzde oalcak.
Deniz bu ülkede kesin olmaz diye bir ifade kullanmayacaksın.Ne olmazlar gördük..
a.arıcı-11
29.Ocak.2007, 20:46
Gökhan ile Mehmet Topuz gelirse çok güzel olacak. İlk kez internet sitesi ilgilendiğimizi açıkladı. Ama gelirler ise Deivid ile Semih kesilecek gibi gözüküyor.
semihin kesilmesi kötü olur ama deivid için üzüleceğimi pek sanmıyorum
ayrıca bu oyuncuların ikisinin birden gelme ihtiamlide çok küçük
Wesley Sneijder
29.Ocak.2007, 20:48
Maldonado sağlık kontrolünden geçti
30 Ocak 2008 Çarşamba
Fenerbahçemizin yeni transferi Clauido Maldonado sağlık kontrolünden geçti. Kulüp yetkilileriyle birlikte sabah erken saatlerde Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen Maldonado'ya çeşitli testler uygulanıp, muayeneler yapıldı. Maldonado için bugün saat 13.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda bir imza töreni düzenlenecek.
Kaynak:Fenerbahçe.org
Saat 13'ü geçti ama bakalım...
http://fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-30_mldn3.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-30_mldn4.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-30_mldn5.jpg
deniz.91
29.Ocak.2007, 21:33
Deniz bu ülkede kesin olmaz diye bir ifade kullanmayacaksın.Ne olmazlar gördük..
Valla Şemsi bnim dediğim zaman hiç olmadı.Geçen sene herkese diyordum kimse inanmıyordu ama ikiside yuvada kaldı.
Ayrıca Mehmet Topuzunda Gökhan Ünalında sözleşmeleri 2009a kadar isteyen bakabilir.TFFDEN
KaF KeF
29.Ocak.2007, 21:47
Açıklama 15:00'te...
ForsakeN
29.Ocak.2007, 21:51
Açıklama 15.00'te
Profesyonel Futbol A Takımımızın yeni transferi Claudio Andres Maldonado Rivera'nın, 13.00'te yapılması planlanan imza töreni ileriki saatlere ertelenmiştir. Oyuncunun ülkesinden beklenen bir belge yüzünden ertlenen imza töreni için, bugün saat 15.00'te, resmi sitemizden tören saatiyle ilgili bir açıklama yapılacaktır
İmza töreninin saati 15:00 de açıklanacak.Tören saati belli değil henüz
asatilla
29.Ocak.2007, 22:05
Maldonado transferi hepimize hayırlı olsun.Gerçektende iyi bir futbolcu transfer ettik.Özelikle oyuncunun savaçı ruhu ve zamanlamasının mükemmel olması fenerbahçeye savunma hattında artı puanlar kazandırdı.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 22:09
Valla Şemsi bnim dediğim zaman hiç olmadı.Geçen sene herkese diyordum kimse inanmıyordu ama ikiside yuvada kaldı.
Ayrıca Mehmet Topuzunda Gökhan Ünalında sözleşmeleri 2009a kadar isteyen bakabilir.TFFDEN
Fenerbahçe'li arkadaşlar Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal transferini boşuna beklemeyin.Çünkü 2 sini istiyormuşsunuz.Kayseri'de kesin ve net olarak Mehmet Topuz'u vermiyor.Bu transfer yatar..
asatilla
29.Ocak.2007, 22:18
Fenerbahçe'li arkadaşlar Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal transferini boşuna beklemeyin.Çünkü 2 sini istiyormuşsunuz.Kayseri'de kesin ve net olarak Mehmet Topuz'u vermiyor.Bu transfer yatar..
Evet doğru.Geçenlerde spor haberlerindede izlemiştim.Kayserispor yönetiminden(başkan yardımcısıydı herhalde) biri mehmet tpouz'un bonservis ücretinin asla belirtilmeyeceğini çünkü bu oyuncuyu asla satmayacaklarını söyledi.Ama gökhan ünal gelebilir fenerbahçe'ye.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 22:32
Evet doğru.Geçenlerde spor haberlerindede izlemiştim.Kayserispor yönetiminden(başkan yardımcısıydı herhalde) biri mehmet tpouz'un bonservis ücretinin asla belirtilmeyeceğini çünkü bu oyuncuyu asla satmayacaklarını söyledi.Ama gökhan ünal gelebilir fenerbahçe'ye.
Gökhan Ünal'da gelmeyecek bence.Çünkü olursa 2'si birden olsun diyormuş Fenerbahçe yönetimi herhalde.
Ayrıca ben bu yazıyı bugün Ntv'de Yakın Plan(spor) programına katılan Kayseri menajeri Süleyman Hurma'nın sözlerine dayanarak yazdım.Daha yeni ve daha etkili bir açıklama yani.:) Bazı Fenerbahçe'li oyuncular bu transferden umutlu.Onun için yazdımda denebilir..
LaigLeNoiR
29.Ocak.2007, 23:17
Gökhan Ünal F.Bahçe'ye gelirse bence hiçbir katkı sağlayamaz.
Umarım yanılırım ama Kayseri'de fırtına gibi eser F.Bahçe'de dökülür.
Topuz'u ise Kayseri satmaz diye düşünüyorum.
Maldonado transferi bencede müthiş oldu.F.Bahçe'nin tam aradaığı isimdi.
asatilla
29.Ocak.2007, 23:26
Maldonado sözleşmeyi imzaladı.Tekrar dan camiamıza hayırlı olsun diyorum.
GebzeLi1907
29.Ocak.2007, 23:32
33 NumaraLı Formayı giyecekmiş.MentaL açıdan hazırım görev veriLrse oynarım da dedi.Sakat iddaLarını Murat ÖzaydınLı yaLanLadı Medyamız artk öküz aLtında buzağı aramasın Sakat oyuncu Fenerbahce kLubu getrmez dedi.
HayırLı oLsun gerçekten çok isabetLi bir transfer yaptık :)
Fernando Gago
29.Ocak.2007, 23:33
Maldonado imzaladı 33 numaralı formayı giyecek
Murat Özaydınlıya transfer bitiş süresinin uzatıldığı ve transfer hakkında soru sordular ama Özaydınlı Biz UEFA'ya listemizi 1 şubatta vericez dedi.. bence transfer olmayacak
goosfraba
29.Ocak.2007, 23:41
Maldonado şuan da canlı yayında, Fenerbahçe forması üzerinde :) Cuk diye oturmuş forma.
YusufT
29.Ocak.2007, 23:51
Tebrik ederim süper transfer yaptiniz, darisi basimiza :D
Wesley Sneijder
30.Ocak.2007, 00:22
http://fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-30_maldonado10.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-30_maldonado11.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2008-01-30_maldonado7.jpg
Forma yakışmış bayağı. İyi bir transfer oldu. FM'de Maldonado ile oynamak güzel olacak. :D
LaigLeNoiR
30.Ocak.2007, 00:25
"F.Bahçe'ye satmıyoruz"
Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe'ye transferleri gündeme gelen yıldız futbolcuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı kesinlikle sarı-lacivertli kulübe vermeyeceklerini söyledi.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, bazı basın organlarında Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair çıkan haberlerle ilgili olarak, basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, her iki oyuncuyu da kesinlikle Fenerbahçe'ye vermeyeceklerini söyledi. Bu konunun artık sıkıntı vermeye başladığını ifade eden Hurma, "Ne dersek anlaşılmayacağı için konuyla ilgili başka açıklama yapmayacağım" dedi.
30.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA
nerazzuri
30.Ocak.2007, 00:31
Sanki Biraz Kilolumu ? Bana mı öyle geldi yoksa ? :)
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 00:40
niye Sırf Fenerbahçe? Bende bunu anlayamıyorum...:mad::mad:
Çünkü şu an Fenerbahçe ilgileniyor 2 si ile.Hee Gökhan Ünal ile ilgilenen Avrupa kulüpleri var.Onu kastediyorsan yönetiminiz 2'sini birden istiyor..
Maldonado-Aurelio bence iyi bir ikili oluşturacak. Fiziği çok iyi. Şimdi Fenerbahçe'nin Appiah'ın lisansının dondurulması durumunda 1 transfer daha yapmasını bekliyorum. Açıkçası beklentim Mehmet Yıldız'ın alınması yönünde. Ama Sivas'ın vermemesi durumunda Avrupa'dan bir oyuncu da getirilebilir. Temennim yine Güney Amerika kökenli, Semih gibi sırtı kaleye dönük oynayıp iyi pas dağıtabilen, fizikli bir forvet alınması. Semih Sevilla'nın göbeğini kapayan Poulsen, Escude ve Mosquera arasında eriyebilir.
Evet target striker lazım İlhancım ama bunu anlatamıyorsun ki. Yönetim bazlı hemen Semih yok olacak geyiğine getiriyorlar olayı..
Ben de aynı kanaatteyim, daha önceden de yazmıştım; en kötü sene sonu yerli bir snatrafor düşünülecek, alınmasına çalışılacak.
Appiah gönderilse de yerine gelecek isim kulübede oturmayı kabul eder mi bakalım?
BeeTLeJuiCe
30.Ocak.2007, 00:55
Hep 3 numarayı giymiş, 33 numarayı alacağını tahmin etmiştim :) Mersinli Maldonado :p :)
İlhan'ın dediği gibi Aurelio ile iyi bir ikili olacaktır. Aurelio'yu artık daha ofansif izleyeceğiz galiba.
canavar20
30.Ocak.2007, 01:06
Çok umutluyum bu oyuncudan.
Maldonado-Aurelio bence iyi bir ikili oluşturacak. Fiziği çok iyi. Şimdi Fenerbahçe'nin Appiah'ın lisansının dondurulması durumunda 1 transfer daha yapmasını bekliyorum. Açıkçası beklentim Mehmet Yıldız'ın alınması yönünde. Ama Sivas'ın vermemesi durumunda Avrupa'dan bir oyuncu da getirilebilir. Temennim yine Güney Amerika kökenli, Semih gibi sırtı kaleye dönük oynayıp iyi pas dağıtabilen, fizikli bir forvet alınması. Semih Sevilla'nın göbeğini kapayan Poulsen, Escude ve Mosquera arasında eriyebilir.
Katiliyorum Ilhan abi. Adriano keske gelseydi. Senin anlatigin tipte oynayabilen, iyi fizigi olan bir futbolcu. Fener´in oyun tarzina da uyacagini düsünüyorum ve Avrupa maclarinda takim icin cok faydali olurdu. Biraz problemli biri ama Zico ve Alex, Carlos gibi oyuncular onu düzeltirlerdi ve bence takima iyi uyum saglardi. Adriano´yu kacirmak yazik oldu.
Hep 3 numarayı giymiş, 33 numarayı alacağını tahmin etmiştim :) Mersinli Maldonado :p :)
İlhan'ın dediği gibi Aurelio ile iyi bir ikili olacaktır. Aurelio'yu artık daha ofansif izleyeceğiz galiba.
Hemşerim :p :D
erdemzorer10
30.Ocak.2007, 03:09
Maldonado bizden çıktı yav :D Mersinli adamın başımız üstünde yeri var :)
ama takımı yanlış seçtin be hemşerim :p
hayırlı olsun arkadaşlar umarım avrupada Fb ye çok yararlı işler yapacaktır ..
Maldonado demişken hazır hatırladım söyleyeyim..
Appiah dönemini hatırlayın, Appiah transferi olmasa bekletilenler vardı.
Gerçektir, Appiah olmasaydı iki isim daha vardı.
http://www.footballguru.org/news_images/play_66.jpg
Mozart (Mozart Santos Batista Junior), 2. isim olarak bekletildi ama Appiah transferinin ardından o da başının çaresine baktı, Spartak Moskova ile anlaştı.
3. isim ise Maldonado, biliyorsunuz zaten :)
a.arıcı-11
31.Ocak.2007, 16:55
5 Milyon Euro'ya Ronaldo'yu alırız
"Milan ile Ronaldo için görüştüğümüzde 'Bonservisi 7 milyon euro' demişlerdi. Sık sakatlandığı için değeri 5 milyon euro'ya kadar indi. Gökhan Ünal'a 7.5 milyon euro vermektense gider dünyanın en büyük forvetlerinden biri olan Ronaldo'yu alırız"
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, F.Bahçe'nin Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı almak için yaptığı http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)teklifi kabul etmediklerini bildirdi. Şahin, "Mehmet Topuz'u satmayacağız. Gökhan Ünal ise 7.5 milyon euro. Rubin Kazan, Gökhan Ünal için 7.5 milyon euro teklif etti. F.Bahçe, bize 7.5 milyon euro getirip, Gökhan'la da anlaşırsa bu transfer gerçekleşir. Biz F.Bahçe'nin Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı birlikte almak için yaptığı teklifi kabul etmedik" dedi.
F.BAHÇE'nin 12 milyon euro'luk teklifini reddeden ve sadece Gökhan için tam 7.5 milyon euro isteyen Kayserispor'a sarı-lacivertlilerden cevap geldi. Yöneticiler, "Milan ile Ronaldo için görüştüğümüzde 'Bonservisi 7 milyon euro' demişlerdi. Son zamanlarda sık sakatlandığı için Ronaldo'nun bonservisi 5 milyon euro'ya indi. Gökhan'a 7.5 milyon euro vermektense gider dünyanın en büyük ve en kariyerli forvetlerinden Ronaldo'yu transfer ederiz" dediler.
Kaynak:Fotomaç
deniz.91
31.Ocak.2007, 21:39
Kardeşim Kayseri size zorla satmıyor ya alıyorsanız fiyatı bu diyor.Gidin Ronaldoyu alın o zaman.Ayrıca Ronaldo en fazla bir iki sezon faydalı olabilir.25 yaşındaki biriyle karşılaştırmak yanlış olur.Beğenmediğiniz Gökhan Ünal son üç sezonda 90 gol attı.Kezmanı getirdiniz 8 mn euroya onla niye karşılaştırmyosunuz!...
ThersoN
01.Şubat.2007, 21:59
'Eğer Brezilyalı olsaydı..''
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ı eleyip, bu sezon kupayı kazanmak istediklerini söylerken yeni transfer Şilili Maldonado için ''Brezilyalı olsaydı, Brezilya Milli Takımı'nda şu anda çok rahat oynardı'' şeklinde konuştu.
Zico, FB TV'ye yaptığı açıklamada, derbi maçların skorlarının önceden kestirilemeyeceğini belirterek, ''Galatasaray güçlü bir ekip, ezeli rakibimiz. Fakat rakip kim olursa olsun, biz maçı kazanıp bir üst tura çıkmak istiyoruz'' dedi.
Bu sezon Türkiye Kupası'na almak istediklerini kaydeden Brezilyalı teknik adam, ''Bu sene Türkiye Kupası'na talibiz, kupayı almak istiyoruz. Özellikle son zamanlarda bir çıkışımız var. Bu çıkışımızı da sürdürmek istiyoruz. Ciddiyetimizden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğiz. Bu ciddiyetimizle de sahaya çıkıp, ezeli rakibimiz karşısında galibiyete ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
-''MALDONADO GİBİ OYUNCU ÇOK FAZLA YOK''-
Yeni transfer Maldonado'dan övgüyle söz eden Zico, ''Brezilyalı olsaydı, Brezilya Milli Takımı'nda şu anda çok rahat oynardı. Çünkü onun tarzında oyuncu dünya üzerinde çok fazla yok'' dedi.
Şilili futbolcunun çok kaliteli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Brezilyalı teknik adam, şöyle devam etti:
''Saha içinde pozisyon alması, arkadaşlarıyla yardımlaşması, saha içindeki üst düzey mücadelesiyle gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Uzun süredir Brezilya'da oynuyor. Eğer Brezilyalı olsaydı, Brezilya Milli Takımı'nda şu anda çok rahat oynardı. Çünkü onun tarzında oyuncular dünya üzerinde çok fazla yok. Çok olumlu, çok güzel bir transfer ve ailemize hoş geldi. Yaşadıkları başarılar itibariyle, Brezilya'daki eski takımları gerek Cruzeiro, gerek Santos'la kupalardan kupalara koştular. Bu takımların içerisinde Maldonado da vardı. Burada, eskiden birlikte oynadığı Alex, Deivid gibi takım arkadaşları da var. Maldonado bizim oyuncularımızla da güzel bir uyum sağlayarak, ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterecek. Defansa güven veren bir oyuncu. Bu bakımdan da, daha önceki oynadığı takımlara baktığımızda, Maldonado'nun kademe anlayışının çok iyi olduğunu görüyoruz. Özellikle bek oyuncularının, sağ bekin, sol bekin oyuna katılmalarında ya da onlardan bir tanesi yerini kaybettiğinde yerini doldurması, kademe anlayışı, ikili mücadelelerde ayakta duruşu, Maldonado'nun takımımıza ekleyeceği şeyler diyebiliriz. Aynı zamanda saha içindeki görüşü, arkadaşlarını görüşü, vizyonu da olumlu diyebiliriz. Özellikle defansif yönden bize daha fazla güç katacağını söyleyebiliriz. Başka bir yönden baktığınızda ise atak yaptığınız zamanda, ilerideki oyuncu bir şekilde sıkıştığı zamanlarda ya da atak yediğimiz zamanlarda, o bir anda kendisini boşa kaçırarak, takımının ve arkadaşlarının rahatlamasını sağlayabilir.''
Zico, Maldonado'nun Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağına bu hafta yapacağı antrenmanlardan sonra karar vereceklerini ifade ederek, ''İlk 11'de çıkması zor. Çünkü transfer döneminde çok fazla sağlıklı bir şekilde çalışamadığını söyledi. O yüzden bu tip bir maçta, bu tip bir dönemden geçtikten sonra, çalışamadıktan sonra, bu kadar stresi, tansiyonu ve zorluğu yüksek bir maçta direkt olarak forma giymek çoğu zaman futbolcu için de, takım için de risktir. Önemli olan bir futbolcunun tamamen hazır olduğu, takıma maksimum yarar verebileceği zaman oynatılmasıdır. Ancak asıl kararı, yapacağımız antrenmanlardan sonra vereceğiz'' diye konuştu.
ajansspor.com
Mr.CordiaL
02.Şubat.2007, 06:43
Kardeşim Kayseri size zorla satmıyor ya alıyorsanız fiyatı bu diyor.Gidin Ronaldoyu alın o zaman.Ayrıca Ronaldo en fazla bir iki sezon faydalı olabilir.25 yaşındaki biriyle karşılaştırmak yanlış olur.Beğenmediğiniz Gökhan Ünal son üç sezonda 90 gol attı.Kezmanı getirdiniz 8 mn euroya onla niye karşılaştırmyosunuz!...
Türkiye'de yabancı sınırlandırılması diye kötü bir gerçek var. Ülkemizdeki büyük kulüpler sınırları dahilendi alabilecekleri en uygun futbolcuyu almaya çalışıyor. Yabancı hakkı da dolunca mecburen Anadolu kulüplerinde oynayan kalburüstü futbolculara yöneliyorlar. Anadolu kulüpleri de bu kulüplerin bu oyunculara muhtaç olduklarını bildikleri için fiyatları olabildiğince yüksek tutuyorlar. Sorun burda. Eğer Türkiye'de birgün yabancı sınırlandırılması olmazsa o zaman görmek nasip olur inşallah bu oyuncuların fiyatlarını...
NisRoc
05.Şubat.2007, 00:49
3 sezonda 90 golmü ? (: Antremanda attığı gollerde dahil galiba.. Aslında KayseriSpor'a da hak veriyorum. Adamların hayallerinde Avrupa Kupalarında oynamak var, hatta bi ara Şampiyon bile olmayı düşünüyorlardı. Gökhan'ın 7.5 milyon Avro etmiyeceğini bildiği için o kadar fiyat biçtiler. Nasılsa kimse almaz, oyuncumuzda elimizde kalır diye. Yabancı sınırı kalkarsa acaba kaç paraya satacaklar bekleyelim görelim..
deniz.91
05.Şubat.2007, 01:24
3 sezonda 90 golmü ? (: Antremanda attığı gollerde dahil galiba.. Aslında KayseriSpor'a da hak veriyorum. Adamların hayallerinde Avrupa Kupalarında oynamak var, hatta bi ara Şampiyon bile olmayı düşünüyorlardı. Gökhan'ın 7.5 milyon Avro etmiyeceğini bildiği için o kadar fiyat biçtiler. Nasılsa kimse almaz, oyuncumuzda elimizde kalır diye. Yabancı sınırı kalkarsa acaba kaç paraya satacaklar bekleyelim görelim..
Çok komiksin inanmıyosan git araştır.Resmi müsabakalarda 90 golu var 3 sezonda
NisRoc
05.Şubat.2007, 01:42
Süper Lig : 57
Türkiye Kupası : 11
Milli Maç : 2
Son 4 sezonda resmi maçlarda attığı gol sayıları.. tff.org ta kaynak..
deniz.91
05.Şubat.2007, 17:17
Süper Lig : 57
Türkiye Kupası : 11
Milli Maç : 2
Son 4 sezonda resmi maçlarda attığı gol sayıları.. tff.org ta kaynak..
Avrupa kupalarınıda kat inter-toto faklan ordada baya var golü bizi sırtlayan isimdi o
GodfatheR
05.Şubat.2007, 20:28
Mehmet Yıldız % 90 Fenerbahçe'de
Kayserispor'a 5 milyon Euro teklif edip Gökhan Ünal'ı alamayan Sarı-Lacivertliler, Sivasspor'un milli golcüsüyle her konuda anlaşma sağladı.
6.2.2008
Semih sakatlanınca...
Flaş... Flaş... Flaş... Bugün bitecek olan ara transfer döneminin son bombasını Fenerbahçe patlatmak üzere... Ön liberodaki sıkıntıya Şilili Maldonado’yu kadrosuna katarak son veren Sarı-Lacivertliler, Galatasaray derbisinde Semih Şentürk’ün sakatlanmasının ardından yeniden forvet arayışlarına hız vermişti. Kanarya’nın ilk durağı, kısa bir süre önce anlaşma sağlayamadığı Kayserispor oldu. Sarı-Kırmızılı kulübe, Gökhan Ünal için yine aynı rakam önerildi: 5 milyon Euro...
İki takımın ilişkileri iyi
Ancak Kayserispor Yönetimi, 7.5 milyon Euro’da indirime gitmedi. Gökhan Ünal ile arasında pürüz bulunmayan, ancak kulübünü ikna edemediği için bu transferden vazgeçmek zorunda kalan Fenerbahçe, ibreyi bir diğer gözağrısı Mehmet Yıldız’a çevirdi. Yıldız ile her konuda anlaşma sağlayan Sarı-Lacivertliler’in iyi ilişkiler içinde bulunduğu Sivasspor’un Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bugün masaya oturup transfere son noktayı koyması bekleniyor.
Kaynak=FANATİK
Resmi sitedende bi yalanlama gelmedi bende bugün bu transferin biteceğini düşünüyorum.
Fernando Gago
05.Şubat.2007, 20:31
Mehmet Yıldızı alırsak çok çok büyük hata etmiş oluruz soradan bir futbolcu Mehemt Yıldız
GodfatheR
05.Şubat.2007, 20:35
Mehmet Yıldızı alırsak çok çok büyük hata etmiş oluruz soradan bir futbolcu Mehemt Yıldız
Aslında haklısın ama M.Yıldız bizim sistemimiz için çok önemli bi oyuncu olur top saklıyabiliyo,hızlı da sayılır bizim sistemimizde başarılı olur.
Emurafu
05.Şubat.2007, 20:38
Mehmet yıldız suanda Türkiyeden alınabilecek en iyi transfer olur..Çünkü sisteme uygun..
Fernando Gago
05.Şubat.2007, 20:41
Sisteme uygun olup olmadığını kağıt üzerinden söylemek çok zor sahada görmek lazım Alex ile anlaşabilecek mi en büyük soru işareti orada zaten.Yönetim bu yanlışı yapmayacatır eminim
goosfraba
05.Şubat.2007, 20:42
Mehmet Yıldız alındıysa İlhan Parlak'ta kiraya verilsin o zaman, yazık oldu o çocuğa.
Varonil
05.Şubat.2007, 20:49
Bu saatten sonra bir transfer yapılacağını sanmıyorum.Çoğu planlar sezon sonuna kaldı..
Universal
05.Şubat.2007, 20:50
Mehmet Yıldız alındıysa İlhan Parlak'ta kiraya verilsin o zaman, yazık oldu o çocuğa.
Hayır. Eğer verirlir ise Avrupa Kupalarında sadece iki forvet oyuncumuz kalacak. Malum Mehmet'i Avrupa Kupalarında oynatamıyoruz. Bu yüzden kalmalı ve kadroya genişlik katması gerekiyor.
Fernando Gago
05.Şubat.2007, 20:51
Zaten Murat Özaydınlı Maldonado ile sözleşme imzalarken transferlerle ilgili gelen soruda demişti -Bizim için tramsfer süresinin uzatılması birşey ifade etmiyor çünkü 1 Şubatta Uefaya listelerimizi vericez- diye . Bu saatten sonra hele son dakikada transfer yapmayız umarım .
BlackEagle19o3
05.Şubat.2007, 20:53
Gökhan Ünal için de %80 bitti diyordu değerli(!) basınımız;)Bence bu transfer de yatar...
goosfraba
05.Şubat.2007, 21:07
Hayır. Eğer verirlir ise Avrupa Kupalarında sadece iki forvet oyuncumuz kalacak. Malum Mehmet'i Avrupa Kupalarında oynatamıyoruz. Bu yüzden kalmalı ve kadroya genişlik katması gerekiyor.
Orasını düşünmemiştim. Ayrıca Mehmet Yıldız transferi takımın huzurunu da bozabilir.
deniz.91
05.Şubat.2007, 21:08
Bence Mehmet Yıldız FB de çok iş yapar en azından beleşci semihten iyidir
fmsmyrna
05.Şubat.2007, 21:58
Sarı Lacivertli takımın İsviçre'nin FC Zurih takımında forma giyen Tunuslu Yassine Chikhaoui ile ilgilendiği ileri sürüldü. Ara transfer döneminin bitimine saatler kala Fenerabahçe her an bombayı patlatabilir. Gole dönük orta saha mevkinde oynayan oyuncu için geleceğin Zidane'i benzetmesi yapılıyor.
FC Zurih'te oynadığı başarılı futbolla dikkat çeken ve Zidane'ın varisi olarak anılan Tunuslu hücuma dönük orta saha oyuncusu için sarı lacivertli kulübün 6.5 miyon euro önerdiği iddia edilirken, Chikhaoui için Avrupa'nın önde gelen pek çok kulübünün de devrede olduğu biliniyor.
Bu sezon başı 2.8 milyon euro bonservis bedeliyle FC Zurih ile 5 yıllık sözleşme imzalayan 21 yaşındaki genç oyuncu, 23 maçta 8 gol kaydetti.
2006 yılında Tunus'ta yılın futbolcusu seçilen Chikhaoui, FC Zurih'e Tunus'un Etoile du Sahel takımında transfer oldu. Chikhaoui, Etoile du Sahel'de daha 17 yaşındayken kaptan olarak sahaya çıkma başarısını göstererek kulüp tarihinde bir rekor kırdı.
Ara transferde adı, Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Middlesbrough ile anılan Chikhaoui, Juventus, Bayern Münih, Monaco ve Arsenal gibi Avrupa'nın dev kulüplerinin de listesinde yer alıyor.
Yeni Zidane olarak lanse edilen 21 yaşındaki genç yıldız, özellikle ayağının yumuşaklığı ve top tekniğiyle Fransız oyuncuya benzetiliyor...
Bu arada Tunuslu oyuncu, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda FC Zürih formasıyla Beşiktaş'a karşı iki maçta da oynamıştı.
YASSİNE CHİKHAOUİ KİMDİR?
Adı: Yassine Chikhaoui
Forma Numarası: 17
Doğum Tarihi: 22.09.1986
Doğum Yeri: Tunus
Mevkiisi: Orta Saha
Boy: 189 cm
Kilo: 80 kg
kaynak:Maraton
KaF KeF
05.Şubat.2007, 22:23
Beleşcimi? Sizede mi beleşe attı?:)
Lütfen ortamı germe..
Emurafu
05.Şubat.2007, 22:24
Tunuslu oyuncu ile Galatasaray'ında ilgilendigi ileri sürüldü:D..Bu saatten sonra yabancı transfer olmaz..
CeNTeR_TR
06.Şubat.2007, 19:28
Transfer dönemi bitti ve gelen giden oyuncular ;
Gelenler ; Maldonado (Santos)
Gidenler ; Onur Tuncer (Sivasspor), Tümer Metin (Larissa)
GodfatheR
06.Şubat.2007, 20:55
Beleşçimi Gençlere attığı iki gol,Ankaraspor'a attığı kafa golü,GS'ye attığı gol bunların hepsi beleşti dimi.
Ilhan
08.Şubat.2007, 20:17
Transfer dönemi kapandığına ve bu bölüm durgunlaştığına göre konu kilitlenir. Yakında bölümden görevli arkadaşlarımız GMA'ya taşıyacaktır.
KaF KeF
29.Ocak.2008, 16:07
NtvSpor'da alt yazı geçti demin;
Gökhan Ünal;Yönetim Fenerbahçe ile Görüşüyor.Bende Transfere Sıcak Bakıyorum...