PDA

View Full Version : Bursaspor Transfer Haberleri



Sekopej
21.Aralık.2006, 07:52
Bursaspor ile ilgili transfer gelişmelerini bu konu altında paylaşabilirsiniz.

NOT: Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri lütfen koymayınız, ayrıca kafe muhabbeti kesinlikle yapmayınız. Aksi halde mesajlarınız silinir, okur grubuna alınırsınız.

ForsakeN
22.Aralık.2006, 19:34
Cisse Bursa'ya veda etti


Bursaspor, Gineli savunma oyuncusu Lamine Cisse ile yollarını ayırdı.

Bursaspor'da Teknik Direktörü Samet Aybaba, göreve geldiği günden bu yana istediği verimi alamadığı futbolcuların isimlerini yönetime sundu.

Bursaspor Yönetim Kurulu, verilen rapor doğrultusunda bazı oyuncularla görüşmelere başlayarak kendilerine takım bulmalarını istedi.

Bu doğrultuda sezon başında transfer edilen Gineli defans oyuncusu Mohamed Lamine Cisse ile yolların ayrıldığı bildirildi. Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla vedalaşan Cisse, kentten ayrıldı.

bursa_mc
26.Aralık.2006, 01:40
Yeni Timsah, Ümit Aydın !

İstanbulspor`dan orta saha oyuncusu Ümit Aydın ile 1.5 yıllığına anlaşmaya varıldı. Özlüce Tesislerinde yapılan imza töreninde Ümit "Türkiye`nin en büyük takımlarından birisine geldiğim için mutluyum" dedi.

Başkanımız İbrahim Yazıcı`nın yanı sıra Yöneticilerimiz Osman Çelik, Suat Mutafoğulları, Suat Özkan, İrfan Koç, Recep Bölükbaşı, Turgay Dursun ve Erhan Cengiz hazır bulundu.

Başkanımız İbrahim Yazıcı yapıtğı konuşmada " Tahmin ediyorum ki ara transferin en hızlı kulübü bu imzayla biz oluyoruz. Eksiklerimizi gidermek açısından Sayın Hocamız Samet Aybaba`nın verdiği rapor doğrultuunda ön libero oynayan Ümit arkadaşımızı Bursaspor`a akanzandırdık. Hem yönetim kurulum adına hem de kendi adıma kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Ümit Aydın ise yaptığı açıklamada " Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hedeflerim çok büyük olduğu ve Bursaspor`u çok sevdiğim için geldim. Bursaspor`un potansiyelini Türkiye`de bilmeyen yok. Bursaspor`un büyük takımlardan eksiği yok fazlası var. Sadece sahada yansıtmamız gerekiyor. İnşallah hepberaber başarılara ortak oluruz " dedi.

Birçok takımda forma giymesinin kulüpler ile arasında yaşanan sorunlardan kaynaklandığını söyledi. Ümit " Büyük takımlarda oynadığım için 5 sene kiralık olarak verildim. Bu yüzden de her sene kulüp değiştirmek zorunda kaldım. Bazılarından ise maddi sorunlar nedeniyle ayrıldım. Artık o günler geride kaldı. Şimdi Türkiye`nin en iyi kulübüne geldiğimi düşünüyorum. İnşallah burada sürekliliği ve başarıyı yakalarım " dedi.

Ümit Aydın kimdir ?

Ümit Aydın 16 Ocak 1980 İstanbul doğumlu. 2000 yılında Galatasaray takımında profesyonel oldu. Ümit Aydın ön libero mevkiinde görev yapıyor.

Ümit sırasıyla;Galatasaray, Petrolofisi, Konyaspor, Galatasaray, Türk Telekomspor, Saran Keskinspor, Altay, Adana, Beşiktaş, Denizlispor, Ankaraspor, Antalyaspor, Eskişehirspor, Kayserispor, İstanbulspor, Kayserispor ve son olarak yine İstanbulspor`da oynadı.

El Comandante
26.Aralık.2006, 01:42
17.kulübü olacak bu :n:

Hayirli olsun ...

bursa_mc
26.Aralık.2006, 01:47
17.kulübü olacak bu :n:

Hayirli olsun ...

gerçekten öle ya..Bursaspor da nerde eski adam var onları buluyor.

BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2006, 01:47
Maşalah seyyah gibi gezmiş tüm Türkiye'yi. Hayırlı olsun Bursaspor'a.

Aşk-ı Şehir
26.Aralık.2006, 03:20
Müthiş yanlış bir transfer. Futbolun sadece para olduğunu zanneden ve bu uğurda oynadığı takımı yarı yolda bırakıp daha büyük paralar için başka takımlara giden bir futbolcu. Sezon sonuda Bursaspor'dan ayrılırsa şaşırmam.

Emurafu
26.Aralık.2006, 03:27
Orduyada bekleriz:zuhaha:

Aşk-ı Şehir
26.Aralık.2006, 03:48
Orduyada bekleriz:zuhaha:

Abi şayet takımının TSL'ye çıkmasını istiyorsan dua et gelmesin Ordu'ya :D

World Hollow o1
27.Aralık.2006, 01:03
Of anam su gezdıgı takımlara bak yahuu :p

bursa_mc
28.Aralık.2006, 04:33
Fazla koşmayan ama iyi top saklayan ve iyi pas atan bir adam ama koşmazsa Bursaspor'da barınamaz..

Cengo
28.Aralık.2006, 12:41
Dikkat edin sürekli bir büyük takımlardan ayrıldıktan sonra alt lige gelerek yine başı çeken büyük takımlara kademe kademe takım değiştirerek geliyor :S

Son 4 müthiş, Kayseri - İstanbul - Kayseri - İstanbul :D

bursa_mc
30.Aralık.2006, 04:04
Samet Aybaba Beşiktaş'ta forma giyen Bakı Mercimek ile ilgileniyormuş..

KaF KeF
11.Ocak.2007, 20:57
Bursaspor'da Ceyhun harekatı

Trabzonspor'da dün gece ani bir kararla kulübü ile yolları ayrılan Ceyhun Eriş için Bursaspor Kulübü devreye girmeye hazırlanıyor. Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, Samet Aybaba'nın vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Dün gece yarısı yapılan görüşmelerin ardından Bordo-mavili takımda, Ceyhun Eriş ve Celalettin Koçak ile yolların ayrılmasına karar verildi. Transfer döneminin bitmesine az bir süre kala aradığı orta saha oyuncusunu bulamayan Bursaspor'un Ceyhun ile görüşeceği öğrenildi. Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın Ceyhun'u yakından tanıdığını belirten 2. Başkan Osman Çelik, "Hocamızın raporu doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.

Diğer yandan İbrahim Dağaşan ve Jason'un kulüpte kaldığı öğrenilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in bugün işadamlarıyla Bursaspor'a yardım kampanyası başlatılması konusunda bir görüşme yapacağı ifade edildi.

12.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA

Emurafu
15.Ocak.2007, 23:05
Aldıgım duydugum haberlere göre Bursaspor şu iki oyuncuyu bitirmek üzere:)Radoslaw Sobolewski(önlibero),Kamil Kosowski(sol kanat) ikiside polonya milli takımı oyuncuları..

Kosowski ile anlasılmış sanırım bakalım neler olacak kokusu cıkar yakında:)

anilton
16.Ocak.2007, 22:36
Evet Emrah Kosowski büyük ihtimal Bursa'da ve çok iyi olur gerçekten.Mükemmel bir sol ayağı var...

asatilla
19.Ocak.2007, 21:21
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, yarın akşam deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray maçından iyi bir sonuçla dönmeyi düşündüklerini söyledi. Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, camia olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından hafta başında başlatılan yardım kampanyasına odaklanmış gibi görünseler de Galatasaray maçına büyük önem verdiklerini kaydetti.



Galatasaray'ın gücünü bildiklerini ancak karşılaşmaya iddialı hazırlandıklarını belirten Çavuşoğlu, "Yardım kampanyası camianın yanı sıra futbolcularımıza da büyük moral oldu. Bu moral ve motivasyonla Galatasaray karşısında iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi. Çavuşoğlu, transfer çalışmaları doğrultusunda prensip anlaşmasına vardıkları Polonyalı Kamil Kosowski'nin gelişinin menajerinin babasının vefat etmesi üzerine pazartesi gününe ertelendiğini bildirdi.

Pazartesi günü bu oyuncuyu beklediklerini anlatan Çavuşoğlu, "Polonyalı Kosowski'nin transferi gerçekleşmezse Ceyhun'u kadromuza dahil edebiliriz. Bu oyuncuyla da görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.

BURSA'DA YARDIM KAMPANYASI
Bursaspor Kulübü Mali Asbaşkanı Serkan Sabuncuoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından başlatılan yardım kampanyasına olan ilginin kulübün geleceği açısından tüm Bursalıları sevindirdiğini söyledi.

Sabuncuoğlu, yaptığı açıklamada, Bakan Çelik tarafından hafta başında başlatılan yardım kampanyasında şu ana kadar yaklaşık 2.5 milyon YTL'nin toplandığını, bunun yanı sıra yönetim kurulu olarak 3 milyon 265 bin YTL de bağışta bulunduklarını hatırlattı.

Tüm Bursa'nın bu kampanyayı kucaklayarak, kulübüne sahip çıktığını belirten Sabuncuoğlu, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik tarafından başlatılan kampanyaya ilgili kulübün geleceği açısından tüm Bursalıları sevindirdi" dedi.

Sabuncuoğlu, yönetim kurulu olarak başta Bakan Çelik olmak üzere, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçe belediye başkanlarına teşekkür ederek, şunları söyledi: "Sayın Bakanımız ne kadar büyük Bursasporlu olduğunu gösterdi. Kendisi tam bir Bursaspor sevdalısı. Gördüğümüz destek bizleri yönetici olarak oldukça sevindiriyor. Maddi olarak uzun süredir yaşadığımız sıkıntılar son bulacak diye düşünüyorum. Artık Bursaspor önüne daha iyi bakacak. Kentteki birlik ve beraberlikle Bursa ve Bursaspor Kulübünün ne kadar büyük olduğunu tüm Türkiye gördü. Maddi sıkıntıların aşılmasıyla Bursaspor yine korkulu rüya olacaktır."

FUTBOLCULARA MÜJDE
Sabuncuoğlu, İbrahim Yazıcı başkanlığındaki yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinde futbolcuların geçmiş dönemden biriken yaklaşık 8.5 milyon YTL'lik alacaklarının bulunduğunu hatırlattı.

Yönetim kurulu olarak bugüne kadar futbolcu alacaklarının 4.5 milyon YTL'lik bölümünü ödediklerini vurgulayan Sabuncuoğlu, "Kampanyayla ilgili olarak önceliği futbolcu kardeşlerimizin alacaklarına vereceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

anilton
27.Ocak.2007, 20:03
Maksim Romachenko Bursa'da!

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, daha önce Gaziantepspor ve Trabzonspor'da forma giyen Belaruslu oyuncu Maksim Romachenko'yu Bursa'ya getirdi.
Futbol şube sorumlusu Evsel Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda yürütülen transfer çalışmaları kapsamında, Romachenko'yu kente davet ettiklerini belirtti.

Belaruslu oyuncunun gece geç saatlerde Bursa'ya geldiğini kaydeden Yılmaz, ''Romaschenko ile görüşüyoruz. Anlaşma sağladığımız taktirde bu oyuncuyu kadromuza katmayı düşünüyoruz'' dedi.

Yılmaz, Romashenko'nun dışında 2 yabancı oyuncuyla daha görüşmelerin sürdürüldüğünü bildirdi.

Samet Aybaba'nın, Gaziantepspor ve Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemlerde oyuncusu olan Romaschenko'nun, sözleşme imzalaması halinde akşam Gençlerbirliği ile oynanacak lig maçını izleyeceği öğrenildi.




28.01.2008

Kaynak : AA

Aşk-ı Şehir
27.Ocak.2007, 21:38
Bu adam G.Antepspor'da harika oynuyordu. Frikik uzun şutları müthiş. Hayırlı olsun ne diyelim. :)

Cengo
28.Ocak.2007, 04:27
Mbesuma'nın kontratını fesh edeceklermiş..

TR.CaPTaiN
28.Ocak.2007, 17:51
Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Evsel Yılmaz'dan taraftara müjde

Bursaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Evsel Yılmaz, takıma takviye için çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürdüklerini belirterek, ''Bolivyalı bir orta saha oyuncusu, yarın Bursa'ya gelecek'' dedi.

Evsel Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belaruslu oyuncu Maksim Romaschenko ile görüştüklerini ve büyük ölçüde anlaştıklarını, ancak bu oyuncunun transferinin Bolivyalı oyuncuya bağlı olduğunu söyledi. Bolivyalı oyuncunun, ülkesinde ''yılın futbolcusu'' seçildiğini belirten Yılmaz, ''Bolivyalı bir orta saha oyuncusu, yarın Bursa'ya gelecek. Oyuncunun ismini açıklamak istemiyoruz. Anlaşırsak, sözleşme imzalayacağız. Bu arada yabancı oyuncu kontenjanını da açabilirsek, Maksim Romaschenko'yu da kadromuza katacağız'' diye konuştu.

Yılmaz, uzun süredir temasta oldukları Trabzonsporlu Ceyhun Eriş ile de anlaştıklarını dile getirerek, ''Ceyhun ile her konuda anlaştık. Kendisi 1-2 gün içinde Bursa'ya gelecek. Anlaşmamızı opsiyonlu yapacağız. Sezon sonunda birbirimizden memnun kalırsak, sözleşmesini uzatacağız'' dedi.


http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg

erdemzorer10
29.Ocak.2007, 02:46
Sumulikoski İpswich'le anlaştı

Bursaspor Kulübü, Makedon futbolcusu Sumulikoski'yi İngiltere'nin İpswich Town takımına sattı.
Bursaspor Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Sumulikoski'nin İngiltere'de sağlık kontrollerinden geçtiği, imzanınsa, çalışma izninin çıkmasının hemen ardından atılacağı belirtildi. Açıklamada, Yeşil-beyazlı kulübün bu transferden ne kadar bonservis ücreti alacağıysa belirtilmedi.

Daha önce yine İngiltere'nin Blackburn Rovers Kulübü tarafından deneme amaçlı olarak antrenmalara alınan Sumulikoski'nin İpswich'i tercih ettiği belirtildi. Makedonya milli takımında bugüne dek 46 kez forma giyme şansı bulan 26 yaşındaki oyuncunun transferi, İngiliz kulübünün resmi internet sitesinde de duyuruldu.

İngiltere 2. Ligi'nde (Championship) yeralan Ipswich takımı, sıralamada 8. sırada bulunuyor.




bence bursa ortasahası için çok iyi bir oyuncuydu..

GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 23:42
Bursaspor'un transfer etmek istediği ve prensipte anlaştığı Bolivyalı orta saha oyuncusu Ronald Gutierrez, Bursa'ya geldi.


Öğleden sonra kente gelen Gutierrez, menajeri ile birlikte Özlüce Tesisleri'ni gezdi. Gutierrez, daha sonra Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yöneticilerle görüşme yaptı.

Bursaspor'un, Gutierrez ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardığı, Bolivyalı oyuncunun, akşam saatlerinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Gutierrez, görüşmenin ardından tesislerde takım kaptanı Egemen Korkmaz ile de görüştü. Bolivyalı oyuncu, uzun uçak yolculuğuna karşın yorgun olmadığını, imzanın ardından antrenmana çıkacağını kaptan Egemen'e bildirdi.

Bu arada, Bursaspor'un önceki gün kente davet ettiği Maksim Romaschenko ile de 1,5 yıllığına anlaşmaya varıldığı, Belaruslu oyuncunun da Gutierrez ile birlikte sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Kaynak:Ligtv

Deza
30.Ocak.2007, 03:45
Bursaspor'da çifte imza!

Bursaspor'un prensipte anlaştığı Bolivyalı Ronald Gutierrez ile Belaruslu Maksim Romaschenko, kendilerini 1,5 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, bazı yöneticiler ve 100'e yakın yeşil-beyazlı taraftar hazır bulundu.

Yazıcı, yaptığı konuşmada, yönetim olarak konuşmaktan çok iş üretmeyi yeğlediklerini belirterek, ''Kadromuza, iki iyi oyuncu kattık. Maksim'i zaten herkes tanıyor. Bolivyalı Gutierrez de çok iyi bir futbolcu. Bu sezonu orta sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz. Gelecek sezon, zirveye oynayacak Bursaspor'un temellerini atıyoruz'' dedi.

Gutierrez de Bursaspor'a önemli başarılar yaşamak için geldiğini ifade ederek, şunları söyledi: ''Bursa ile ilgili çok olumlu şeyler duydum. Yeni yönetimin çıtayı yükselteceğini öğrendim. Bu hedefler doğrultusunda anlaşma imzaladım. Taraftarlar hakkında geniş bilgi aldım. Muhteşem bir taraftarımız var. Onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım.''

Konuşmasını Türkçe yapan Romaschenko ise teknik direktör Samet Aybaba ve kulüp başkanı İbrahim Yazıcı'nın transfer teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini, Bursasporlu olmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından iki futbolcu, kendilerini 1,5 yıllığına yeşil-beyazlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.


30.01.2008

Kaynak : AA

deniz.91
30.Ocak.2007, 07:29
Hayırlı olsun Bolivyalı nasıl biri acaba

goosfraba
08.Şubat.2007, 20:21
Transfer dönemi bittiği için konu kilitlenmiştir.