View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
eXcitinG
08.Ocak.2007, 00:59
Bir savunma oyuncusu kesin aLıcaz ama bakaLım. Son anda gidip hiç adı anıLmamış birisini de aLabiLirLer. Bizim yönetimden herşey bekLenir.
anilton
08.Ocak.2007, 01:01
Basel forumundan :
Daniel Majstorovic verlässt den FC Basel
Ich habe heute bzw. gestern aus unbestätigter Quelle erfahren, dass Daniel Majstorovic vom FCB zu Beşiktaş Istanbul wechselt. Es also Matthias Delgado gleicht tut. Anscheinend ist zwischen Majstorovic und Beşiktaş alles geregelt. Nur der FCB ist mit den Modalitäten noch nicht einverstanden, bzw. dementiert zur Zeit noch alles. Doch das ist ja nichts neues. Der FCB war noch nie der schnellst mit solchen Publikationen. Und was es heisst, wenn ein Spieler mit dem neuen Verein einig ist, wissen wir ja schon zu gut. Der FCB muss den Spieler wohl oder übel ziehen lassen, Vertrag hin oder her.
Özetle;Daniel Majstorovic ve Beşiktaş her konuda anlaştı ama henüz kaynaklar tarafından doğrulanmadı yazmış...
eXcitinG
08.Ocak.2007, 01:04
Aman bu adamda sonra DeLgado gibi 1,5 sezon sonunda performans göstermeye başLayacaksa hiç geLmesin daha iyi :D
YusufT
08.Ocak.2007, 01:21
Iskandinav ülkerelerinden defans oyuncusu alinsin, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mr.CordiaL
08.Ocak.2007, 01:33
Majstorovic de iyi oyuncu. BJK'nin tam arardığı tipte bir isim. Alınırsa eksiği büyük ölçüde tamamlar. Coloccini kadar olmasa da...
GeNç KaRTaL
08.Ocak.2007, 06:22
Aman bu adamda sonra DeLgado gibi 1,5 sezon sonunda performans göstermeye başLayacaksa hiç geLmesin daha iyi :D
Aslında önemli bir noktaya değindin Hayrettin abi.Yeni gelecek yabancı stoperin uyum süresi çok önemli.İnşallah bu uyum süresi dediğin gibi uzun sürmez..
Ve içime doğan isimde Majstorovic.Büyük ihtimal onu alacağız.Hayırlısı olsun..
besiktas1903
08.Ocak.2007, 06:27
busuru transfer haberleri var. sezon basindada busuru defans oyunculari adi gecmisti ama yonetim gitti diattayi almisti. umarim bu sefer yanlis yapmazlar.
defansa oyuncu transfer edersek herhalde ricardinhoyu gonderirler, umarim iyi bi fiyatta satabiliriz.
Emurafu
08.Ocak.2007, 16:57
''HOLOSKO ÇOK KALİTELİ BİR FUTBOLCU!.."
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Fortis Türkiye Kupası'nda, Ankaraspor karşısında iyi oynayıp farklı kazandıklarını ve ligin ikinci yarısı öncesi moral bulduklarını söyledi.
Engin, maç sonrası yaptığı açıklamada, Ankaraspor karşısında daha farklı kazanabileceklerini kaydederken, yeni transfer Holosko ile ilgili bir soru üzerine, ''Holosko çok kaliteli bir oyuncu ve takımımıza güç katıyor, ama Holosko'yu lütfen çok baskı altına almayalım. '5 milyon avroya geldi' diye bunu büyütmek ve sürekli gündeme getirmek çok doğru değil. Biz Avrupa'da futbolcu arıyoruz. Hangi futbolcular için ne paralar isteniyor. Holosko çok iyi futbolcu, Beşiktaş'a da ileriki dönemlerde çok büyük yararları olacak'' dedi.
Sinan Engin, savunmaya yapacakları transferle ilgili bir soruyu da ''Colocini'yi istiyorduk, ancak kulübü vermedi. Şu an için net bir isim yok'' diye yanıtladı.
Takıma mutlaka bir stoper alacaklarını vurgulayan Engin, isim vermekten kaçınırken, yapacakları transferin bir hafta veya 10 gün içinde netlik kazanacağını sözlerine ekledi
Colocconi transferi yatmış..Basel'li stoper gelebilir..
anilton
08.Ocak.2007, 22:12
Majstorovic Beşiktaş yolunda
Beşiktaş yönetimi, yabancı stoper arayışında son noktayı koymaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar sezon başında transfer ettikleri Lamine Diatta'nın takımdan gönderilmesinin ardından özellikle Portekiz, Fransa ve İspanya'da oyuncu arayışlarını sürdürüyordu. Ancak şimdiye kadar ciddi olarak ilgilenilen Ze Castro, Sotirios Kyrgiakos ve Fabricio Coloccini'nin kulüpleri ile maddi konularda anlaşamayan siyah beyazlılar, bir süredir beklettikleri İsveçli defans oyuncusu Daniel Majstorovic'i transfer etmeye hazırlanıyor.
31 yaşında ve 1.90 boyundaki Majstorovic, İsviçre'nin Basel takımında forma giyiyor. Kariyerinde şimdiye kadar Övergrans, Habo FF, Brommapojkarna, Fortuna Köln, Västeras SK, Malmö ve Twente Enschede takımlarında oynayan tecrübeli futbolcu, 2005 yılından bu yana Basel formasını giyiyor. Sırp asıllı olan ve İsveç milli takım formasını giyen Daniel Majstorovic, defans oyuncusu olmasına rağmen attığı kafa golleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle Basel forması ile geçen sezon 8 gol atan Majstorovic'in kariyerinde 40'a yakın golü bulunuyor.
Beşiktaş yönetimi Daniel Majstorovic ile yıllık 1 milyon Euro, Basel kulübü ile de 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılırken, transferin resmi olarak bitmesinin önümüzdeki günlerde olacağı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin bu süre içinde arayışlarını da sürdüreceği, farklı bir futbolcuyu da renklerine katabileği kaydedildi.
09.01.2008
Kaynak : DHA
Emurafu
08.Ocak.2007, 23:12
Bonservisi ne kadar ucuzmuş.Bende pahallı sanıyordum.İyi oyuncu.
LaigLeNoiR
08.Ocak.2007, 23:13
Caner: "Kulübüm izin vermedi"
Bir süredir ismi Beşiktaş ile anılan ancak daha sonra pahalı olduğu için transferinden vazgeçilen Caner bugün Rusya'ya gitti.
Rusya'nın CSKA Moskova Takımında oynayan Caner Erkin takımının hazırlık kampına katılmak için Moskova'ya gitti.
Transfer sezonunun başlaması ile birlikte adı Beşiktaş kulübü ile anılan ve daha sonra bonservis'inin pahalı olması nedeniyle Beşiktaş'ın vazgeçtiği Caner Moskova'ya gidişi sırasında Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. Beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini söyleyen Caner "Böyle bir durum vardı ama kulübüm izin vermedi. Benim Kulübüm ile daha dört yıllık sözleşmem var. Benim için inşallah bu sene daha iyi olur.Şu an zaten hazırlık kampına gidiyorum. Bu sene bütün sezon oynamak istiyorum takımda.Geçen sene sezon başı kampına katılamadım. Farkı bir ülke sonuçta.Bunlarında takıma giremememde etkileri var. İnşallah bu sezon orada forma şansı bulurum.Takımda forma şansı bulursam Fatih Hoca'da beni Milli takıma çağırır" dedi. Caner ayrıca Vestel Manisaspor'dan arkadaşı Holosko 'nun Beşiktaş'a transferi için ise, Holosko iyi bir oyuncu derken" Holosko Beşiktaş için yararlı olur.Çünkü o iyi bir oyuncu" diye konuştu.
09.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
erdemzorer10
08.Ocak.2007, 23:14
isim önemli degil uyum sagladıktan sonra iş yapar..örnek falko,tomas..
BlackEagle19o3
08.Ocak.2007, 23:15
Coloccini, Ze Castro, Krygiakos diyip yine bizi boşuna umutlandırdılar.Alcakları adam maksimum Majstrovictir bizim yönetimin.Holosko için 5m Euro+ 2 futbolcu ver,Coloccini için 6m Euru'yu çok gör:S
Emurafu
08.Ocak.2007, 23:33
Sol bek için kimse düsünülmüyormu Hayrettin mesela:)
Bu arada Suanda kontejan dolu galiba önce birinin gönderilmesi lazım..
anil luque
08.Ocak.2007, 23:41
Coloccini, Ze Castro, Krygiakos diyip yine bizi boşuna umutlandırdılar.Alcakları adam maksimum Majstrovictir bizim yönetimin.Holosko için 5m Euro+ 2 futbolcu ver,Coloccini için 6m Euru'yu çok gör:S
doğru söze ne hacet..
LaigLeNoiR
08.Ocak.2007, 23:49
Defansa acil adam gerekmiyor bence.
İdare edilebilir.Ama gelirse tabi çok iyi olur.
RoNNiE91
09.Ocak.2007, 01:58
Bence de defans bu sene idare edebilir.İbrahim Kaş güzel oturdu.Tekrardan Diatta gibi bir defans almaktansa İbrahim Kaş oynasın daha iyi.
Emurafu
09.Ocak.2007, 03:19
Fm'ye göre Majstorovic
http://img160.imageshack.us/img160/8205/adszta1.jpg (http://imageshack.us)
Fm'ye göre havadan çok iyi..Ama yerden kötü gibi..Biraz agır biri sanırım:)
GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 03:25
Kerem dediğinde haklısın.Coloccini'yi ikna ettiysek biraz daha fazla para verip almamız gerekiyor.Ama adamlar satmıyorsada yapacak bir şey yok.Ama isime bakmamak lazım.Önemli olan yapacağı katkı.Bu sefer seçimlerinde daga titiz davranmak zorundalar.Transfer yapmak için transfer yapmayacaklar.Bu yüzden eğer Mastrojovic bizim aradığımız adam ise ve buna inanıyorlarsa alınmasında kusur yok bana göre..
Oo Emrah abi eyvallah ya.Ne zamandır bakacam fmden unutuyorum.:D
Özelliklerinden göze çarpanlar kafa,pas,ve güç.Pas özelliğinin yüksek olması Zago tipi olma olasılığını artıyor.Hayırlısı olsun diyelim.Ama yinede sezon başındaki gibi ucuza kaçmaktansa pahalı ama kaliteli transfer yanlısıyım.
Emurafu
09.Ocak.2007, 03:34
Şemsi sanırım topu oyuna iyi sokuyor:)havadan çok iyi yerden agır biri sanırım...Yerden toraman adam geçirmez buda havadan kuş uçurtmaz:D:D
GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 03:42
Gazetelerde liderlik özelliğinin yüksek olduğundan bahsediyorlardı.Eğer bu özelliğide varsa ihtiyacımız olan stoper tipine benziyor.Ama tabii her transfer olan oyuncu katkı yapacak diye bir şey yok.Transfer her zaman riskli bir iştir.
El Barto
09.Ocak.2007, 04:50
Ben Belçika scoutlarına güvenmem. ;;)
Hele bir gelen olsunda bakalım. Holosko iyi başladı bakalım devamıda gelir inşallah. Savunmaya takviye yapılmalı Gökhan çok istikrarsız. Toraman da keza...
GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 04:57
Bazı arkadaşlar sezon sonuna kadar idare ederiz demişler mevcut elemanlarla ama eğer sonuna kadar şampiyonluk için savaşacaksak idare edemeyiz.Savunma çok önemli.Eksiği kapatacak bir adam alınmalı mutlaka.Ama tabii transfer için transfer yapmamız lazım ki o yönden bu sefer transfer komitesine güveniyorum.
anilton
09.Ocak.2007, 06:13
La Lazio si sta muovendo sul mercato.
Il primo obiettivo della società biancoceleste è un difensore e gli osservatori hanno segnalato alla dirigenza un centrale svedese: Daniel Majstorovic.
Ha trent'anni, gioca nel Basilea e a fine stagione scadrà il contratto che lo lega al club svizzero. Alto un metro e novanta, ha grandi mezzi fisici e una discreta tecnica: diverse società hanno già messo gli occhi su di lui
Lazio da Majstorovic ile ilgileniyormuş
BeeTLeJuiCe
09.Ocak.2007, 18:07
Kartal'ın gündeminde Cesar var Siyah-beyazlı yöneticiler, aradığı stoperi komşuda buldu Kartal, Olympiakos'ta forma giyen Brezilyalı'nın peşinde.
Colloccini'den kulübü Deportivo vermeyince vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş, gündemine Olympiakos'da oynayan Brezilyalı Cesar'ı aldı. 30 yaşında, kariyeri başarılarla dolu Julio Cesar ismini menajerler siyah-beyazlı kulübün gündemine taşıdı. Valladolid, Real Madrid, Real Sociedad, Benfica gibi kulüplerde oynayan ve geçen yıl Olympiakos'un 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle aldığı Cesar, Austria Wien'de Christoph Daum ile şampiyonluk da yaşadı. Beşiktaşlı yöneticilerin, Yunan ekibinde ilk 11'de oynayan ve Şampiyonlar Ligi'nde takımına önemli katkılar yapan Brezilyalı futbolcunun transferinde Colloccini'de yaşanan sorunların yenilenmemesi için oldukça temkinli davrandığı öğrenildi.
Sabah
eXcitinG
09.Ocak.2007, 18:09
Bizim savunmaya transfer oLayıda YıLan hikayesine dönmeye başLadı. Her gün isimLer üretiLiyor. GazeteciLerin fazLa işi yok herhaLde bu kış ayLarında :)
goosfraba
09.Ocak.2007, 20:19
BEŞİKTAŞ'IN 19'LUK SÜRPRİZİ OLABİLİR
Geçtiğim gün Beşiktaş'ın transfer politikasını ağır bir dille eleştirmiştim.
Transferlerin ezbere yapıldığı dile getirmiştim.
Yeterli araştırmaların yapılmadığı ve scout ekibinin zayıflığıydı konumuz.
Bu sözleri bir süreliğine geri alabilirim, çünkü aldığım bir bilgiye göre Beşiktaş yönetimi önemli bir girişim içinde şu an.
Arjantin U-19 takımında oynayan yetenekli bir orta saha futbolcusunu renklerine bağlayarak Türkiye'de eşine rastlanmamış bir transferi gerçekleştirmeye çalışıyorlar.
Evet çok zor ama...
Gerçekten okuduğumda hayal mahsülü olduğunu bol bol düşünürdüm, ama yakın isimlerden direkt böyle şeyler duyduktan sonra...
Bu transfer için iki sorun var.
Biri İspanyol kulüplerin oyuncu üzerindeki yoğun baskısı.
Diğeri Beşiktaş'tan gönderilmesi düşünülen Ricardinho'nun sözleşmesindeki fahiş tazminat!
Fahiş diyorum çünkü bu da eğer olur da o Arjantinli gelir Ricardinho gönderilmek istenirse, Del Bosque gibi bu konu uzun süre her yere malzeme olacak!
Türkiye'ye gelen yabancıların yaşattığı klasik sorun işte.
Sözleşmelerinde kendilerini öyle bir garantiye alıyorlar ki...
Türkiye'ye her şeyi kabul ettirerek getirebiliyoruz bu isimleri.
Düşünün ya futbolcunun kendisi sözleşme için notere yöneticiyle birlikte gidiyor.
Bu kadar sağlamda olmak istiyor işte.
Türkiye'ye gelen yabancı futbolcuları 'zengin' etmeye devam ediyoruz.
Arjantin'de aylık 30 bin dolara oynayanlar burada o rakamı haftada alıyorlar.
Bu arada Beşiktaş yönetimi Fransazlara karşı boykot uygulamaya karar vermiş gibi.
Bu işin esprisi ama Diatta transferinden sonra kolay kolay Fransa'dan bir futbolcu almayı düşünmüyorlar.
Bakalım Beşiktaş'ta bu 19'luk sürpriz ile uzun süre sonra iyi bir iş yapılmış olabilecek mi?
Sporx'ten Esat Dergi yazmış.
Emurafu
09.Ocak.2007, 20:26
Celal kolot dönemine döndü aynen...Yada basın iyi sallıyor.
GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 21:07
Allah Allah kim acaba bu 19 luk yıldız.Ertuğrul hoca bir orta saha alınacağından bahsediyordu acaba diyorum.Çok merak ettim açıkcası..
Emurafu
09.Ocak.2007, 21:25
Ortasaha büyük ihtimal Önlibero tibinde biridir..Aslında sol bek alsalar daha iyi..
Rodrigo Tello
09.Ocak.2007, 23:21
Sezon başında aklı nerdeydi bunların ?
Alllah'a şükür akıllanmaya başladılar,defansa gelicek ismi merakla bekliyorum şuan hiçbir habere inanmak mümkün degil medya bir sürü oyuncu getiriyo Beşiktaş'a.
Sürpriz bir isim olabilir..
YusufT
10.Ocak.2007, 00:19
Su Arjantinli genc oyuncu bunlardan biri olabilir.
Claudio Yacop, Gabriel Mercado,Lautaro Acosta, Matias Sanchez, Alejandre Gomez yada Alejandro Cabral.
Besiktas eger Gomez'i yada Acosta'yi getirmeyi basarirsa büyük is yapmis olur.
LaigLeNoiR
10.Ocak.2007, 01:32
Piatti olabilir mi bu genç arjantin'li :)
GeNç KaRTaL
10.Ocak.2007, 01:38
Piatti olabilir mi bu genç arjantin'li :)
Piatti ofansa dönük.Bu yüzden o değildir bence.
Emurafu
10.Ocak.2007, 09:37
Colocconi Haberi bile yokmuş
Bonservis pazarlığı için İstanbul’a bekledikleri Deportivo yöneticilerinin gelmemesi üzerine İspanya’ya telefon açan siyah beyazlılar, şoke edici bir cevap aldılar: "Sizin Coloccini’yi istediğinizi bilmiyorduk."
BEŞİKTAŞ’ın, Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini’ye talip olması siyah beyazlı camiada büyük heyecan yaratmıştı. Yaklaşık bir hafta süreyle tüm transfer sohbetlerinin baş konusu buydu. Ne varki, Beşiktaşlılar’ın Coloccini rüyası fazla uzun sürmedi. Söylentilerin ortaya çıkışından birkaç gün sonra, Beşiktaş’ın Ankaraspor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçının ardından medyaya açıklama yapan genel menajer Sinan Engin, "Coloccini’yi kulübü vermedi. Başka futbolcu bakıyoruz" diyerek, siyah beyazlı taraftarları üzen haberi verdi.
İspanya’da artık sıra takımı haline gelen Deportivo La Coruna’da bile doğru dürüst oynayamayan Coloccini’nin Beşiktaş gibi iddialı bir ekibe gelmeyişi gerçekten garipti. Mutlaka önemli bir sebebi vardır diyerek araştırdık ve çarpıcı bir gerçekle karşılaştık. Beşiktaş’ın Coloccini’yi istediğinden, ne futbolcunun, ne de kulübü Deportivo’nun haberi vardı....
"Evet" derseniz, olur
Olayın kahramanları adları bizde saklı iki Türk menajer. Beşiktaş’ın yabancı defans oyuncusu aradığını öğrenen iki menajer, kulüple temasa geçerek, "Deportivo La Coruna’dan Coloccini’yi getirebiliriz. Biz futbolcuyla konuştuk. Beşiktaş’a gelmeye hazır. Bonservis ücreti de düşük. Siz evet derseniz bu iş hemen olur" dediler. Siyah beyazlı yöneticiler bu teklifi teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a iletirken, bir yandan da Arjantinli futbolcuları Delgado’dan Coloccini konusunda bilgi istediler. Hem Sağlam hem Delgado olumlu referans verince menajerlerle temasa geçilip, "Tamam. Coloccini’yi istiyoruz. Deportivo yöneticilerine söyleyin, hemen gelsinler bonservis pazarlığına başlayalım" mesajı iletildi. Menajerler de, "O işi oldu bilin. Deportivo yöneticileri pazartesi günü İstanbul’a gelip, sizinle görüşecek" cevabını verdi. Beşiktaşlı yöneticiler, menajerlerin bu ümit verici sözleri sonrası doğal olarak, "Coloccini transferi bitti" diye düşünmeye başladılar.
Ne gelen var, ne giden
Pazartesi günü geldi, Beşiktaşlılar heyecanla Deportivo yöneticilerini bekledi. Fakat ne gelen vardı, ne giden... Bunun üzerine menajerleri arayan siyah beyazlılar, tatmin edici bir yanıt alamayınca, Deportivo La Coruna Kulübü Genel Direktörü Manuel Montiel Duque’nin 003498 numarası ile başlayan telefonunu arayıp, "Biz sizi Coloccini’nin bonservis pazarlığı için bekliyorduk. Niye gelmediniz?" diye sordular. Duque, kendisinin ve Coloccini’nin olaydan haberi olmadığını belirtip, "Başkanımız Augusto Cezar Lendoiro’ya soracağım. Belki onun bilgisi vardır. Onunla konuştuktan sonra size açıklama yapabilirim" dedi. Başkan Lendoiro’nun verdiği cevap son derece şaşırtıcı idi...
"Bu olaydan benim de haberim yok. Coloccini için Türkiye’den beni kimse aramadı. Nereden çıktı bu? Kaldı ki, ben Coloccini’yi kesinlikle satmayacağım."Coloccini rüyası böylelikle biterken, Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
Hürriyet
Rodrigo Tello
10.Ocak.2007, 19:15
Kaynak Hürriyet başka bir kaynakta böyle bi haber görmedim,kısa zamanda acıklama yapılacaktır.
Madem haberi yok Colocci'nin versinler haberi..
Koray Düşova
10.Ocak.2007, 23:10
Bu haber bilerek yazdırılmış koca bir yalandan ibaret..
Kenan Öner birkaç gün önce yapıp Coloccini konusunda; "Yabancı defans oyuncusu arayışlarımız sürüyor. Şimdiye kadar anlaştığımız bir futbolcu yok. Bir çok isimle görüşüyoruz. Coloccini de bu isimlerden biri. Ama bu futbolcuyu almak kolay değil.'' şeklinde buram buram amatörlük kokan bir açıklama yaptı.
Bu açıklama sonrasında büyük ihtimal BEŞİKTAŞ A.Ş' ye uyarı yapıldı.Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den İMKB’ye bir açıklama yapılması gerekmektedir.Fakat Coloccini ile görüştüklerini borsaya şirket bildirmedi ancak şirkete bağlı bir isim basına ağzından kaçırdı.Bu manipülasyon riski demekti ve kulüp ceza alabilirdi.Yapılması gereken şey bu hatanın üstünü örtmekti,daha önce PAF takımla çıkarız açıklamasıyla şirketin değerini düşüren yönetim,bir kez daha hata yaptı ama bu hatayı telafi etmeliydi,bunu da tekrar basın yoluyla düzeltmek istedi.Bu haber baştan sana hayal ürünü,böyle bir saçmalık olamaz zaten,Coloccini hakkında görüşülen isimlerle Beşiktaş geçen yılda görüştü,bir hata söz konusu olamaz, fakat işin kökü yukarıda yazdıklarıma dayanıyor.Daha önce Chelsea kulübü buna benzer bir konuda manipüle yaptığı için ceza aldı.
Holosko'da da manipüle yapıldı ama neyse...
anilton
10.Ocak.2007, 23:40
Yeni hedef Beto !..
Beşiktaş, stoper transferi için ısrarını sürdürürken gündeme gelen son isim İspanya'nın Recreativo Huelva takımında oynayan Portekizli Beto oldu. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin'in dün gece Huelva'da oynayan Ersen Martin'den yardım istediği ve "Bu futbolcu sana Beşiktaş'ı sorabilir. Olumlu konuşmanı bekliyoruz." dediği öğrenildi.
Lig TV'de verilen haberde Beto'nun da yapılan ilk teklife olumlu yaklaştığı ileri sürüldü. Portekizli futbolcunun "Birkaç gün düşünmem gerekiyor ancak olabilir. Ama sözleşmem devam ediyor. Öncelikle kulübümle anlaşmalısınız" ifadelerini kullandığı belirtildi.
31 yaşında ve 1.85 boyundaki Portekizli oyuncunun bonservis bedelinin 800.000 Avro civarında olduğu bildiriliyor. 2010 Haziran'ında kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Beto Huelva'dan önce Portekiz'de Sporting Lizbon ve Fransa'da Bordeaux'da oynadı.
GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 00:12
Beto meto böyle isimler alınacaksa hiç alınmasın daha iyi..
Bu arada Koray abi hürriyetin haberi ile ilgili yaptığın açıklama için teşekkürler..:)
Kaleci Murat için Gaziantep'in teklifini kabul etmişiz.
Beşiktaşımız, kadrosunda bulunan kalecilerden Murat Şahin'i Gaziantepspor'a veriyor. İki kulüp transfer konusunda anlaşırken, Gaziantepspor, Murat'ın transferini tamamlamak için deneyimli kaleciyle görüşmelerini sürdürüyor. Genel Menajerimiz Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Murat Şahin'in transferi konusunda Gaziantepspor Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ''Bu konuda iki kulüp arasında sorun yok. Görüşmelerimizi yapıyoruz. Murat da Gaziantepspor Kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Anlaşırlarsa Murat gidecek'' dedi.
Beşiktaş'a 2004-2005 sezonunda transfer olan Murat Şahin, 3,5 sezon siyah-beyazlı formayı giydi. Murat, özellikle geçen sezon Hırvat kaleci Vedran Runje'nin cezalı duruma düşmesi sonrası takımının ligde Antalyaspor ile yaptığı maçta sakat sakat oynayıp, yaptığı kurtarışlarla siyah-beyazlı taraftarların sevgisini kazanmıştı. 1976 doğumlu Murat Şahin, ciddi sakatlığına rağmen Antalyaspor karşısında başarılı bir performans sergilemişti. Murat Şahin, daha sonra diz ön çapraz bağlarından ameliyat olmuş ve uzun süre takımdan ayrı kalmıştı.
Kaynak: AA
deniz.91
11.Ocak.2007, 03:37
BEŞİKTAŞ'A GEL DAVETİ Sağlam davet !. Kayserispor’un Bulgar kalecisi Dimitar Ivankov’a eski hocasında çağrı var.. sarı-Kırmızılı forma altında 3. sezonunu yaşayan başarılı file bekçisi, sezon başında Beşiktaş’ın Teknik Direktörü olan Ertuğrul Sağlam tarafından takımına çağrıldı.. Halen Bulgaristan milli takım kampında bulunan 32 yaşındaki file bekçisi için, menajerler aracılığı ile haber gönderen Beşiktaş’ın hocası, “Seni Kayserispor’a kazandıran benim.. Senin gibi başarılı bir kaleciye Beşiktaş’ın ihtiyacı var. Eğer sen devre arasında Beşiktaş’a gelmeyi kabul edersen, biz de yöneticilerimizi devreye sokup, bu transferin gerçekleşmesi için çaba sarfederiz” dedi.. Düşünmüyor !. Bulgar file bekçisi Dimitar Ivankov, ligler ve milli maçlar devam ederken, takım değiştirmeyi kesinlikle düşünmediğini ifade ederek, “şu an için kimseye söz veremem. Kayserispor ile sözleşmem devam ediyor. Eğer, kendileri beni göndermeyi düşünürlerse o zaman konuşuruz. Ama şimdiden benim bu teklife bir cevap vermemi beklemeyin” dediği öğrenildi.. Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin’in önümüzdeki günlerde Kayserispor yönetimine Ivankov’a talip oldukları yönünde resmi bir teklifle gelmesi bekleniyor.. Kayserispor yöneticileri ise şu an için kesinlikle Bulgar file bekçisi Dimitar Ivankov ile devam eden sözleşmeyi feshetmeyi düşünmediklerini, sezon sonuna kadar takım içerisindeki hiç bir futbolcu ile yollarını ayırmayacaklarını ifade ediyorlar.. www.kayseritempo.com
anil luque
11.Ocak.2007, 03:42
nerden cıktı şimdi ivankov yav :-| bize defans lazım yabancı haklarını niye böyle bişe için kullansınlar balon habere benziyor..
Emurafu
11.Ocak.2007, 03:58
Holoskodan sonra Yüksek Bonservisli transfer beklemiyorum..Uygun biri bulmaya calısıyorlar bence..Basel'li stoper alınacak gibime geliyor...
Gündem Beto ve Cahill !..
Yabancı bir stoper transfer etmek için neredeyse çalmadık kapı bırakmayan Beşiktaş'ın son hedefi İspanya'nın Recreativo Huelva takımında oynayan Portekizli Beto oldu. İngiltere'de yayınlanan Mirror gazetesi ise Beşiktaş'ın Aston Villa'nın sezon sonuna kadar kiralayacağını açıkladığı genç savunma oyuncusu Gary Cahill'i istediğini yazdı.
Ligtv
Videolu haber linki:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=32165
RoNNiE91
11.Ocak.2007, 04:37
İvankov'a hiç gerek yok.Birde kontejyanı onun için mi harcıyacağız?
Koray Düşova
11.Ocak.2007, 10:58
Cahill haberi dogru ve benim gorusume gore dogru bir transfer olur.Bu oyuncu Aston Villa kadrosu icin aslinda degerlidir.Nice oyuncular vardir formda oyuncular yuzunden kesik yemek zorunda kalir.Iste Emre Belozoglu, Faye ve Butt formda oldgu icin kadroya giremiyor,iste Cahill"de suan bu durumda ,bu sebeple sadece kiralik gitmek istiyor.Gercekten iyi tespit...
Gordone Milne araya girerse bu is olur...
GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 15:09
Beto'yu sallasınlar bence.Çünkü yaşlı ve bizim aradığımız tip stoper değil.Gelirse yine Diatta gibi istenileni veremeyince elimizde patlayacak.
Cahill ise yaşı genç.Bize şu an için daha tecrübeli,defansı toparlayacak bir isim lazım bence ama bu adam ileriye dönük olarak transfer edilebilir.Sezon sonuna kadar kiralanır ve sene sonu transfer opsiyonu bizde olursa bu transfer akıllıca olabilir.Bobo içinde aynısını yapıp bayağı karlı çıkmıştık.Eğer beğenmezsek almayız.Bundan dolayı bu transfer olabilir.
Ama ben yinede daha tecrübeli,geldiğinde defansı toparlayabilecek lider bir oyuncu transferinden yanayım.Bu zamanda böylesini bulmak zor ama yönetimde kesenin ağzını açmışken kapatmamalı kanımca..
Ve son olarak ah keşke Coloccini'yi alabilsek..:D
eXcitinG
11.Ocak.2007, 18:14
Beto tam isabet oLur. Bu adamı biLiyorum. Tecrübesi,deneyimi ve aradığımız özeLLikLeri taşıması açısından çok faydaLı oLacaktır.
Tabi birde işin cidden varmı böyLe bir oLay tarafı var.
GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 21:23
Hayrettin abi bu adamda iş var diyorsa iş vardırda Beto'nun transferi olmayacak büyük ihtimal.Büyük ihtimal Mastrojovic gelecek.Takımı ve kendisiyle anlaşılmış ama geri planda tutuluyormuş.Daha iyisini bulmaya çalışıyor bizimkiler ama sanmıyorum daha iyisini alabileceklerini.Bakalım en geç 1 hafta içerisinde sonuçlanır bu transfer.
Bu arada kontenjanı boşaltmak için Higuain gönderilecek herhalde.Çünkü Rico'ya talip çıkmadı ve onu göndermek bayağı tuzlu.Bu yüzden Higuain tercih edildi.Higuain'e Ankara ve Gaziantep'in talip olduğu söyleniyor.Bari ikinci yarı Ricardinho kalitesini ortaya koysada aldığı parayı hak etse..
BeeTLeJuiCe
12.Ocak.2007, 00:30
Higuain yolun sonuna geldi
Beşiktaş'ın yabancı bir stoper transferi halinde göndermeyi planladığı Higuain’e teklifler gelmeye başladı. Arjantinli oyuncuya Gaziantepspor ve Ankaraspor talip oldu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın gönderilmesi yönünde rapor verdiği Higuain, Gaziantepspor veya Ankaraspor’dan gelen teklifleri kabul etmezse ülkesi Arjantin’den bir kulübe kiralanacak. Öte yandan Başkan Yıldırım Demirören’in, Arjantinli futbolcuya karşılık Gaziantep’ten stoper Bekir’i istediği iddia edildi.
KORAY PAZARLIĞA BAŞLADI
Beşiktaş’ın Holosko’nun transferinde kullandığı Koray, Vestel Manisaspor ile görüşme masasına oturdu. Koray Avcı’nın menajeri Ahmet Bulut, tecrübeli futbolcunun Vestel Manisaspor Kulübü’nde oynamamak gibi bir niyeti olmadığını belirtip görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
12.01.2008
Kaynak : Akşam
RoNNiE91
12.Ocak.2007, 01:16
Krygiakos bizi küçümsemişti.Beklentilerini karşılayamazmışız.Böyle burnu kalkık bir adamın gelmesini istemem.Stuttgart'a gitmek istiyormuş.Stuttgart Şampiyonlar Ligi'nde güç bela 3 puan topladı.Biz 6 puan topladık.Ayrıca şuan oynadığı kulüpte Frankfurt.
anilton
13.Ocak.2007, 23:35
Yattara Beşiktaş yolunda
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gineli Yattara, sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini söyledi. Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın verdiği bilgiye göre Yattara, Beşiktaş'tan teklif aldığını ve sezon sonunda da bordo-mavili ekipten ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Yattara'nın sezon sonunda gelen teklifleri değerlendireceği ve Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.
14.01.2008
Kaynak : Sporx.com
Emurafu
14.Ocak.2007, 00:13
Besıktasda stoper arayısı devam ediyor..Pahallı oyuncudan ucuz oyuncuya dogru inmişler..Beto gelecek deniliyor..Meite pahallı gelmiş.
Dün celal kolot konusuyor fox da dinledinizmi???
Legrotaglia ve cole ile anlasdım diyor..Legrotaglia transferi tam faks atarken vazgectik..Bir faks lık işi varmış yani(ertugrul saglam istememiş)..Eger o oyuncular alınsa idi suanda Sampiyonlar ligi grubundan cıkmısdık dedi...
Rodrigo Tello
14.Ocak.2007, 02:06
Her zamanki gibi boş konuşmuş Kolot,zaten hangi yönetici şutlansa takım hakkında atıp tutuyor.
Emrah abi kim diyo ucuz oyuncuya indigimizi kaynak varmı ? Sence ucuz oyuncu Toraman'dan ve Gökhan'dan iyi olurmu ? Yönetim akıllanmıştır artık.(Bknz:Diatta,Huguain)
Beşiktaş bu saatten sonra transfer yapmak için transfer yapmaz..
Emurafu
14.Ocak.2007, 02:53
Dün Foxda söylediler yalanda olabilir.Yani bonservisi pahallı olan transfer daha olmaz dediler(Besıktas yönetimi 1M,2M civarı adam bakıyormuş)..Ayrıca ATV de eski bir Bjk li yöneticide aynısını dedi..Sakatlı biri ismini unuttum:D
Beto olacakmış büyük ihtimalle öyle dediler..
GeNç KaRTaL
14.Ocak.2007, 04:12
Mastrojovic bekliyordum ama rota Beto'ya dönmüş.Pahalı transfer yapmayacağımız kesinleşti.Valla açıkcası ne Beto'yu canlı izledim nede Mastrojovic.İnşallah yine transferde hata yapılmaz.
Beto için Hayrettin abi iyi şeyler demişti.Mastrojovic içinde Anıl iyi şeyler demişti.Neyse hayırlısı olsun.
Bu arada Yattara için teklif yapmışız sezon sonu için.Yattara iyi bir oyuncu ama riskli bir transfer olur.Sergen gibi bir şey işte.Yattara herhalde sol taraf için alınılması düşünülüyor.Tello beke çekilip sol açıkta Yattara'yı düşünüyor olabilir teknik kadro.Kanımca güzel olabilir.Yattara özellikle Nobre'yi coşturur.
Bu arada Bjk tv'de aşağıdan geçen mesaj bandında millet Yattara Yattara diye yalvarıyordu yönetime.Yönetim anlaşılan takip ediyor o yazı bandını..
:D
besiktas1903
14.Ocak.2007, 06:36
yonetim insallah transfer olsun diye transfer yapmaz. dogru duruz defans bulamazlarsa hic almasinlar yeni diatta cikmasin. ligte ve kupa da toraman, gokhan zan, i. kas ve baki sezon sonuna kadar idare ederler ve bu arada transfer arayislari yaparlar oyuncu izlerler.
shamur1
14.Ocak.2007, 08:06
http://img526.imageshack.us/img526/5920/yattarakd7.jpg
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yattara'nın, sezon sonunda ayrılacağı iddiası ortalığı karıştırdı.
14.1.2008
Yattara'nın, Beşiktaş'tan teklif aldığı ve sezon sonunda da Bordo-Mavili ekipten ayrılmayı düşündüğü belirtildi. Gineli oyuncunun sezon sonunda gelen teklifleri değerlendireceği ve Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Kaynak:Fanatik
Hadi Nuri aLbayrak çıksın da bizim satıLacak oyuncumuz yok desin ?? Ama yok zaten tezgahları bu,işine geLir çünkü .. Fatih Tekke zorla gönderildi.Stepanov yedek bırakıldı satıLmasına zemin hazırlandı.Marcelinho devre arası 1-2 saatte satıldı.Ersen Martin satıLdı,geri çağrıldı reziL oLduk .Bu adam gidene kadar rahat yüzü yok Trabzonspor'a
Bordo61Mavi
14.Ocak.2007, 08:35
Hem$o az kaldi gidiyo $ubatta.
Yattara gidersede avrupaya gider, BJK yonetimi istemiyo onu.
Yattara gitse çoktan giderdi adam her açıklamasında Trabzonu ne kadar çok sevdiğini söylüyor ki Trabzonsporlu taraftarlarında ona gösterdiği sevgide ortada...
Transfer haberlerini ayrı konu olarak açmamaya özen gösterelim.
anilton
15.Ocak.2007, 00:36
Juventus, Boumsong verso la Turchia
15.01.2008 11.10 di Marco Conterio Contatta Marco Conterio articolo letto 3079 volte
Sono attese nelle prossime ore novità importanti sul futuro del centrale transalpino della Juventus, Jean-Alain Boumsong (28). Saltata per il momento l'ipotesi Fulham, torna in auge l'ipotesi Beşiktaş, l'unica squadra che al momento pare poter garantire a Boumsong l'ingaggio percepito a Torino.
http://www.tuttomercatoweb.com/index.ph ... d&id=88440
JUVENTUS, Boumsong: Turkey future
15.01.2008 11.15 by Redazione TMW Contact Redazione TMW read 64
During next hours there will be important news about Juventus' Jean-Alain Boumsong (28) future. Rejected Fulham hypothesis, come back Beşiktaş idea, the only team that at the moment can guarantee to Boumsong the same wage he earns in Torino.
http://www.transfermarketweb.com/index. ... idsel=9394
Boumsong Fulham teklifini geri çevirmis ve yine Beşiktaş'ın teklifine yönelmiş çünkü istedigi parayı yani Juventus'ta aldığı paranın devamını sadece Beşiktaş'ta alabiliyormuş...
Bu transfer hakkında ilerleyen saatlerde önemli gelişmeler olabilirmiş...
http://www.footmercato.net/IMG/cache-300x236/arton14539-300x236.jpg
Emurafu
15.Ocak.2007, 01:18
Haziran ayına döndü İyice..Yine Pahallıdan ucuza dogru iniliyor sanırım...Transfer komitesi bence A planından D planına kadar indiler bence..Emir'in dedigi gibi bende öyle bir hata beklemiyorum..
KaF KeF
15.Ocak.2007, 05:15
[B]Batuhan Bundesliga'ya
Beşiktaş'ın 16 yaşındaki genç futbolcusu Batuhan Karadeniz'e Almanya yolu gözüktü. Siyah beyazlı takımın bu sezon Süper Lig'de oynadığı Gaziantepspor maçında attığı golle takımına 3 puanı getiren genç futbolcu, son dönemdeki disiplinsiz hareketleri sebebiyle birkaç kez yönetim ve teknik heyet tarafından uyarılmıştı.
Bugün yaşanan bir gelişme sonrası Batuhan Karadeniz'in Almanya ikinci lig takımlarından Köln'e kiralanacağı öğrenildi. Bugün Christoph Daum, Genel Menajer Sinan Engin'i arayarak genç futbolcuyu sezon sonuna kadar istediği ve onun tecrübe kazanmasının kendisi için de faydalı olacağını söyledi. Engin, kendilerinin de böyle bir düşüncede olduğunu, Batuhan'ı sezon sonuna kadar Köln'e kiralayarak hem oradaki mantaliteyi öğrenmesini, hem de yeteneklerini geliştirerek Beşiktaş'a dönmesinin her iki taraf açısından da iyi olacağını ifade etti.
GeNç KaRTaL
15.Ocak.2007, 06:05
Bu stoper transfer arayışıda sıktı açıkcası.Zaten bu dönemde transfer risklidir.Olmasada olur.Ama arayışlar bitmesin devam etsin.Sezon sonunda alırız.Gökhan Zan'da iyileşince sezon sonuna kadar idare eder eldekiler kanımca.Şimdi gidip alacaz birisini.Yok uyum sorunuydu ırttı zırttı.. Geç olsun temiz olsun.
KaPaLı
15.Ocak.2007, 07:52
Stoper Stoper diyolar sürekli ama Ön Libero kim oynyck kimse sormuo? Cisse sakatlansa veya kart cezası olsa kim oynyck orda? 1 senedir oynamayan Serdarmı? Telllomu? eğer bu oyunculardan Ön libero yaparsa kimse kusura bakmasn ama çok zorlk çeker beşiktaş çünkü Serdar tek başına Ön liberoyu kaldıramaz Tello zaten kanat oyuncusu 1 maçta denedi zorlandı defans...Toraman-Gökhan Zan-İbrahim Kaş-Baki var elinde en azından bu sene kaldırır bu oyuncular çünkü haftada 1 maç olck belki 3-4 haftada bir 2 maç olck..Eğer kaldıramazlar diolarsa niye alındılar Kusura bakmasın kimse ama transfer edilen her futbolcu Beşiktaşın kasasından yok yere paraların gitmesi demek (örn: Higuain, Diatta, Ricardinho)
Emurafu
15.Ocak.2007, 16:21
Batuhan'ın kiralanmasına çok sevindim..Sezonun 2.yarısı hiç oynama sansı bulamazdı bence.Hayırlısı olsun.
DeNiZ_1903
16.Ocak.2007, 22:41
Batuhan çok şımardı aklının başına gelmesi açısından iyi olabilir...
besiktas1903
16.Ocak.2007, 23:01
batuhanin kiralanmasi iy oldu ama kolnde ona forma sansi vererlerse iyi kulanmali yoksa bosuna gitmis olur.
anilton
16.Ocak.2007, 23:41
BESIKTAS, Stopped trade for Boumsong
http://www.transfermarketweb.com/storage/img_art/thumb/1200564822boumsong.jpg
Yesterday Boumsong's agent has met Besiktas' executives for speak about the transfer of the french in Turkey. The offer of about 3 million euros is not enough for Bianconeri, that would earn at least 4,5 million ( money paid for engage the defender form Newcastle). The other problem is the player wage, 2 million eruos every season. Monday there will be a meeting between the two parts.
http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=9538
Habere göre;
Şuan için görüşmeleri durdurmuşuz.Pazartesi tekrar görüşecekmişiz.Bizden New.United'e ödedikleri para olan 4,5 milyon euro istiyorlar.Biz 3 milyon euro vermişiz.Yeterli görmemişler...
RoNNiE91
16.Ocak.2007, 23:54
Az bir süre kaldı transfer döneminin kapanmasına.Umarım uygun bir defans buluruz artık.Boumsong'u pek istemiyorum.Son tercih olarak kullanılmalı bence.
Bu arada Batuhan'ın kiralık gitmesi iyi oldu.Hem gelişir orda biraz.Ayrıca çok bencilleşti Antep maçında attığı golden sonra.
anilton
17.Ocak.2007, 04:53
Beşiktaş Boumsong'dan vazgeçmiyor
Beşiktaş, Juventuslu savunma oyuncusu Jean-Alain Boumsong ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş'ın Fransız milli stoper için 5 milyon YTL önerdiği, Juventus'un ise en az 6 milyon YTL istediği öğrenildi.
Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen yaşadığı sakatlıktan sonra takımda yer bulamadığı için mutsuz olan Boumsong'un menajeriyle görüşen Beşiktaş kulübü yetkililerinin 5 milyon YTL'lik teklifine karşılık, Juventus'un en az 6 milyon YTL istediği öğrenildi. Holosko'nun maliyeti sebebiyle tepki toplayan Beşiktaş yönetiminin, 2.5 milyon YTL yıllık ücreti bulunan Boumsong'un transferinde sıkıntılar yaşadığı öğrenilirken, futbolcunun sezon bitmeden kulübünden ayrılmak istediği belirtildi.
Futbolcu ile transfer görüşmelerin devam ettiği ifade edilirken, birkaç gün içinde sonuç alınması bekleniyor. Beşiktaş kulübü, Boumsong'la geçen sezonda görüşmüş, ancak Fransız futbolcunun o dönemki kulübü Newcastle, Juventus'u seçmişti.
17.01.2008
Kaynak : AA
GeNç KaRTaL
17.Ocak.2007, 05:14
Şu Ankaragücü maçından sonra transfer olmasada idare ederiz fikrinden tamamen caydım.Acilen transfer gerekiyor o mevkiye.
Transferdede aceleye gerek yok.Bize gelmeyi kabul edecek adam transferin son günündede kabul eder gelmeyi.Önemli olan erken bitirmek değil en iyisini bitirmek.İnşallah en hayırlısı neyse o olur.
Bu arada Boumsong için iyi para önerilmiş.Bu kadar ısrar edildiğine göre ve bu kadar para gözden çıkarıldığına göre teknik ekibin aradığı özellikleri taşıyor demektir.Zaten transfer arasında yararlı transfer bulmak o kadar ucuz olmıyor..
DeNiZ_1903
17.Ocak.2007, 19:47
Batuhan'a yaş engeli
Beşiktaş'ın alt yapıda yetiştirdiği ve Köln Teknik Direktörü Daum'un istemesi ile Alman ekibine kiralık olarak gönderilmek istenen Batuhan Karadeniz'e yaş engeli çıktı
17 yaşını tamamlamayan siyah - beyazlı futbolcunun profesyonel olması nedeniyle kurallar gereği Almanya Ligi'ne transfer olamayacağı öğrenildi. FIFA'nın ülke federasyonlarına bıraktığı yaş sınırının Almanya'da 17 olması yüzünden bu transferin yattığı belirtildi. Amatör lisansı olması durumunda Köln'e transferinde bir sorun olmayacağı öğrenilen Batuhan'ın önümüzdeki Nisan ayının 24'ünde 17 yaşına girecek olması nedeniyle Almanya'ya gitme şansı tükenmiş oldu.
Arayış sürüyor
Beşiktaş yönetiminin bu durum karşısında gözünü Türkiye'ye çevirdiği belirtildi. Konyaspor deplasmanında yemeğe geç gelmesi ile hocalarının tepkisini çeken Batuhan'ın Türkiye'de bir kulübe kiralanacağı vurgulandı. Ertuğrul Sağlam tarafından geçtiğimiz hafta içinde idmana alınmayan genç oyuncu B Genç takımın Galatasaray ile oynadığı maçta forma giymişti. Holosko'nun transferi ile forvet hattını iyice güçlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da daha önce sürekli şans verdiği bu oyuncunun Türkiye'de bir takıma kiralanmasına onay verdiği belirtildi. Beşiktaş'ta yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra yabancı stoper ve yerli sol kanat oyuncu arayışlarını sürdüren yönetimin önümüzdeki hafta içinde bu transferleri bitirmek istediği vurgulandı. Aranan kriterlerde oyuncu bulunmaması durumunda ise transfer yapılmayacağı öğrenildi.
Kaynak : Milliyet
GeNç KaRTaL
17.Ocak.2007, 20:07
Türkiye'den bir takıma göndersinler o zaman.Ama forma şansı bulabileceği bir yer.Oftaş ilgileniyor diye duymuştum..
Emurafu
17.Ocak.2007, 20:44
Ertugrul saglam ve Sinan engin pazar günü İspanyaya gidiyormuş..
Rodrigo Tello
17.Ocak.2007, 20:54
Coloccini'yi alıp gelsinler işte :p
Çok yakın zamanda kesinleşir kimin gelcegi,artık transfer döneminin bitmesine az kaldı..
GeNç KaRTaL
17.Ocak.2007, 21:38
İspanya'ya gidiyorlarsa ya Beto ya da Coloccini olur.Büyük ihtimalde Beto olur.Coloccini gelse dehşet bir şey olur valla.Havaalanında süper bir karşılama yapılır felan.
anilton
18.Ocak.2007, 17:44
BEŞİKTAŞ, STOPER ARAYIŞLARINDA ASTON VİLLA'NIN İSVEÇLİ OYUNCUSUNDA KARAR KILDI
Yeni rota Mellbergİngiltere'den ayrılmak isteyen 31 yaşındaki futbolcunun menajeri ile görüşmelere başlayan yönetimin, pazarlıklarda önemli yol aldığı bildirildi. Aston Villalı futbolcunun 35 bin euro haftalığa gelmeye hazır olduğu öğrenildi
ÖZEL HABER / BİLAL MEŞE
Beşiktaş yönetimi stoper arayışlarını sürdürürken, transfer rotasını İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekibi Aston Villa'nın tecrübeli savunmacılarından Olof Mellberg'e çevirdi.
İsveçli defans oyuncusuyla ilgili detaylı bir araştırma yapan yönetim, Aston Villa'dan ayrılmak isteyen 31 yaşındaki stoper Mellberg'in menajeri ile görüşmeleri başlattı.
Aston Villa'daki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Olof Mellberg'in sezon sonunda sözleşmesinin sona erdiğini belirten Beşiktaşlı yöneticiler, "Çok yönlü ve de yetenekli bir oyuncu. İstikrarlı performansı da artısı" diye konuştular.
Her an bitebilir
Mellberg'in Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı belirtilirken, menajerin siyah-beyazlı kulüpten haftalık 35 bin euro istediği kaydedildi. Mellberg ile ilgili geniş bir araştırma yapan yönetim, İsveçli stoperi getirmek için kolları sıvadı. Aston Villalı futbolcuyla ilgili detaylı bir araştırmaya da giren yönetimin, pazarlıkları sürdürdüğü ve bu transferi bitirmelerinin an meselesi olduğu da kaydedildi. Bu arada Mellberg'in geçtiğimiz hafta İtalyan Juventus ile görüştüğü, ancak bu zirveden haberdar olan Aston Villa'nın tepki gösterdiği de ifade edildi.
Alternatif Beto
Yönetime yakın çevreler, Olof Mellberg'in şu aşamada en büyük alternatifinin ise Recreativo Huelva'da top koşturan Roberto Beto olduğunu söylediler.
32 yaşındaki Portekizli stoper ile ilgili olarak siyah-beyazlı takımda top koşturan Tello'nun olumlu rapor verdiği de öğrenildi. Ancak Beto'nun şu ana kadar sekiz maçta forma giymesi yönetim kanadında sıkıntı yarattı. Yöneticiler, "Beto ile ilgili referanslar çok iyi. Ancak devamlılığında sıkıntıları var" diyerek stopere en yakın adayın Mellberg olduğunu da vurguladılar.
MELLBERG KİMDİR?
Uyruğu: İsveç, Doğum tarihi: 1977
Boyu: 185 cm
Kariyeri:
Sezon Takım Maç Gol
1996/97 Degerfors 47 -
1997/98 AIK 17 -
1998/01 Santander 98 -
2001/... Aston Villa 219 8
Milli takım kariyeri: 77 maç 4 gol
Kaynak:Milliyet
Mellberg geliyor
Ara transferde defansı deneyimli bir yabancıyla takviye etmek isteyen siyah beyazlılar, İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa’da forma giyen 30 yaşındaki futbolcu ile el sıkıştı.
BEŞİKTAŞ, aradığı defans oyuncusunu İngiltere’de buldu. Siyah beyazlılar, Aston Villa’da forma giyen İsveçli Olof Mellberg’e imza attırma aşamasına geldi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istediği Juventuslu Boumsong’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Beşiktaş rotayı yine Sağlam’ın listesindeki futbolculardan Mellberg’e çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile toplantı yaparak, bu oyuncunun takıma kazandırılmasını istedi. Yöneticiler de 30 yaşındaki futbolcunun menajeri ve kulübü ile temasa geçerek olumlu yanıt aldı. 77 kez İsveç Milli Takımı forması giyen deneyimli defans oyuncusu, Türkiye’ye gelmek için hazır olduğunu ve kulübüyle bonservis sorununun da çözümlendiğini kaydederek, kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istediğini vurguladı.
İsmail ER 19 Ocak 2008
Kaynaklar inandırıcı olmasada insan kendisini inşallah demekten alamıyor...
Emurafu
18.Ocak.2007, 19:41
Suanki durumda Galatasaray ve Besıktasda mellberg alması çok zor..Bnim bildigim mellberg italyaya gitmek istiyorum diye acıklamalarıda var..Beşiktas yıllık maasını çok fazla verirse alabilir..colocconiden bile iyi oyuncu gelirse çok iş yapar..
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2007, 01:57
Melberg haberini 2 gazeteden 2 tane Beşiktaş muhabiri haber yapınca açıkcası kafamda soru işaretleri oluştu.Bir tanesi yayınlasa hadi canım derdim.Belkide anlaşmışlardır daha inandırıcı olsun diye.:D
Melberg'in katkısı muhakkak olacaktır transfer olursa.Bence ya Beto'yu ya da Mastrojovic'i alacağız.
Müthiş oyuncu
Beşiktaş eğer Mellberg transferini bitirebilirse, Süper Lig'de şampiyonluğun en ciddi adayı olur.
Aston Villa'da oynayan İsveçli futbolcu müthiş bir oyun disiplinine sahip... Fizik gücünü ise hep üst düzeyde tutuyor... Yüksek toplardaki başarısıyla ilgili yorum yapmaya bile gerek yok. Mellberg, siyah-beyazlı formayı giyerse, ligimizin en çok yan toptan gol atan oyuncusu olur.
Güçlü ve iri görüntüsüne rağmen, futbol sezgileri çok iyi olduğu ve rakibe karşı pozisyon almasını bildiği için, süratli hareket etme konusundaki açığını kolaylıkla kapatıyor. Yani çabukluk adına handikapı asla bulunmuyor.
Savunmada, bir dönem Fenerbahçe'de Högh ile birlikte müthiş bir ikili oluşturan Uche'yi andıran bir futbolcu... Ama hücumlarda ve duran toplarda yanlardan gelecek ortalarda en iyi santrfordan bile daha etkili... Beşiktaş bu transferi tamamlarsa, büyük iş yapar...
rıdvan dilmen
KaF KeF
19.Ocak.2007, 19:45
Mellberg'de öncelik Beşiktaş'ın
Aston Villa'nın İsveçli stoperi Olof Mellberg için yarış kızıştı. Juventus'un da bu oyuncuyla ilgilendiğini bilen Beşiktaş, yine de bu konuda önceliğin kendilerinde olduğunu düşünüyor.
Stoper konusunda Mellberg ya da Recreativo Huelva arasında bir tercih yapmayı planlayan siyah - beyazlılar, önceliği İsveçli oyuncuya verirken, bu futbolcuyu kendilerine menajerin teklif ettiğini vurguladılar. Mellberg'in Türkiye'deki menajerliğini Erhan Önal'ın yaptığını ve kendilerine haftalık 35 bin euroya gelmeye hazır olduğunu belirttiğini vurgulayan Beşiktaşlı yöneticiler, "Zaten bunu öneren onlar. Düşünmek için süre isteyen biziz. Bu oyuncuyu Juventus'a kaptırmak gibi bir durum olamaz" ifadesini kullandılar.
İsveç basını ise Juventus'un Mellberg için temaslarını sıklaştırdığını yazdı. Giorgio Chiellini'nin sakatlanmasının ardından Aston Villa'da forma giyen oyuncuyu transfer etmek isteyen İtalyan kulübünün, İngiliz ekibiyle pazarlığa başladığı ifade edildi. Mellberg'in Juventus ile yaptığı görüşmeyi dün haber yapan Expressen gazetesi, "Mellberg'in Juventus için yolu açıldı" başlığını kullandı, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek futbolcunun bonservisine İtalyanlar'ın 2 milyon euro vermeye hazır olduklarını duyurdu.
DeNiZ_1903
19.Ocak.2007, 20:02
Coloccini'ylede geri gelirler inşallah :p O adam gelse süper olur ama nerde...
BlackEagle19o3
19.Ocak.2007, 20:57
Mleberg gelsin dertler bitsin:)
Knightmare
19.Ocak.2007, 22:29
30 yaşını geçmiş oyunculara karşı neden bu kadar önyargılıyım bilmiyorum ancak şu anki durumumuzu göz önüne alırsak (mesela dün akşamki Kasımpaşa maçındaki 3'lü savunma...) bir stoper şart.
Sezon içinde sıkıntı çekmek istemiyorsak almalıyız kaliteli birisini, Melberg olmuş, Beto olmuş farketmez.
Aslında Coloccini olsa tam süper olurda Coloccini'nin Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakacağına hiç inanasım gelmiyor :)
fenerbahce_1907
20.Ocak.2007, 23:10
Mellberg de kaçtı!
Beşiktaş Kulübü devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yabancı defans oyuncusu ile ilgili çalışmarını sürdürürken, Siyah Beyazlı yönetimin son dönemde gündeminde olan iki futbolcu farklı kulüplere transfer oldu. Bu oyunculardan biri olan ve Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da transfer edilmesini çok istediği İsveçli Olof Mellberg'in Juventus ile anlaştığı öğrenildi. Aston Villla'da forma giyen tecrübeli oyuncu ile İtalyan Külübü'nün her konuda anlaştığı ve Mellberg'in sezon sonu kesin olarak Juventus'a gideceği kaydedildi. Ancak İtalyan kulübü, Mellberg'in sezon sonu Aston Villa ile olan sözleşmesinin sona ermesine rağmen, İngiliz Kulübü'ne 1 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi teklif ettiği ve bu futbolcuyu devre arası transfer dönemi bitmeden kadrosuna katmak istediği kaydedildi. Hatırlanacağı gibi 2006-2007 seszonu öncesi Beşiktaş Newcastle United'da forma giyen Jean-Alain Boumsong'u kadrosuna katmak istemiş ama Juventus o dönemde de bu futbolcuyu transfer etmişti.
Öte yandan aradan geçen iki yıla rağmen yeniden Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Jean-Alain Boumsong'un da Fransa'nın Lyon Kulübü ile anlaştığı ve sezon sonuna kadar bu kulüpte kiralık oynayacağı öğrenildi. Bir internet sitesine açıklama yapan Lyon Kulübü başkanı Jean Michel Aulas, Boumsong'u sezon sonuna kadar kiraladıklarını belirtirken, Juventus başkanı ile görüştükten sonra sezon sonu bu futbolcuyu bonservisi ile birlikte almak
KaF KeF
20.Ocak.2007, 23:20
Boumsong elden kaçtı
Beşiktaş'ın transfer listesinde adı geçen Juventus'un defans oyuncusu Jean-Alain Boumsong'un, Fransız takımı Olympique Lyon tarafından kiralanacağı bildirildi.
Fransız kulübünden yapılan açıklamada, 2010 yılına kadar Juventus ile sözleşmesi olan Kamerun doğumlu Fransız futbolcunun kendileriyle anlaşmak üzere olduğu, resmi sözleşmenin ise gün içinde imzalanabileceği bildirildi. Fransız takımı, Cleber Anderson'un yaşadığı sakatlık üzerine oyuncu arayışına girmişti. Beşiktaş'ın ilgilendiği 28 yaşındaki Boumsong, İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham ve İtalyan takımı Lazio'dan da teklif almıştı.
eXcitinG
20.Ocak.2007, 23:29
Savunmaya takviye bir başka bahara kaLdı gibi gözüküyor. İstediğimiz hiç bir savunma oyuncusunu aLamadık. Ya çok ince eLeyip sık dokuyoruz, ya da biz biraz Avrupa dan oyuncu transferinde yeterLi kapasiteye sahip değiLiz. Transfer komitesi açısından.
GeNç KaRTaL
20.Ocak.2007, 23:30
Piyasada alabileceğimiz kaliteli adam sayısı az.Olanlarda ya gelmiyorlar ya da büyük kulüpler alıyor.Biz yine Beto ya da Mastrojovic'ten şaşmayacağız herhalde.Belki onlarıda alamayız.Bilmiyorum valla.Kafam karıştı..
YusufT
21.Ocak.2007, 00:20
eh scout ekibi iyi olmayinca böyle oluyor iste, bir defans icin bütün avrupa geziliyor..
Emurafu
21.Ocak.2007, 01:36
Huelvadan ersen baglandı lıg tvye;Beto ıcın sinan enginle konusmus ayrıca betoda besıktasa gelmeyı ıstıyor dedı.
YusufT
21.Ocak.2007, 02:33
Gelsin o zaman betocuk :D
zzzeeeggg
22.Ocak.2007, 17:55
30 yaşını geçmiş oyunculara karşı neden bu kadar önyargılıyım bilmiyorum ancak şu anki durumumuzu göz önüne alırsak (mesela dün akşamki Kasımpaşa maçındaki 3'lü savunma...) bir stoper şart.
Sezon içinde sıkıntı çekmek istemiyorsak almalıyız kaliteli birisini, Melberg olmuş, Beto olmuş farketmez.
Aslında Coloccini olsa tam süper olurda Coloccini'nin Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakacağına hiç inanasım gelmiyor :)
bende 30 yaşa karşıyım çünkü oyuncu 30'undan sonra hangi takıma satarsan kar edersin. Böyle bir oyuncu ancak 2-3 sene oynar sonra formdan düşer verdiğin bonservisde çöper gider.
GeNç KaRTaL
22.Ocak.2007, 20:44
Yine yalan oldu stoper transferi.Gidip son gün aptalca bir transfer yapmasalar bari..
anilton
22.Ocak.2007, 22:39
Kartal Gardner'in peşinde
Beşiktaş yönetiminin her konuda anlaştığı Huelva'lı Beto'yu Ertuğrul Sağlam reddedince siyah-beyazlılar rotayı Gardner'e çevirdi. Sağlam'ın, Tottenham'da forma giyen 28 yaşındaki İngiliz defans oyuncusu Anthony Gardner'i istediği belirtildi.
Rota Gardner
Beto'yu reddeden teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın 28 yaşındaki İngiliz savunmacı Anthony Gardner'in alınmasını istediği öğrenildi.
Beşiktaş'ta stoper arayışları tüm hızıyla sürüyor. Listesinde yer alan birçok futbolcunun başka takımlarla anlaşmasından sonra elde kalan Beto'yu da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın veto etmesinden sonra siyah-beyazlı yönetim rotasını İngililtere'ye çevirdi. Sağlam'ın yönetimden Tottenham kulübünde forma giyen Anthony Gardner'in alınmasını istediği
belirtildi. 28 yaşındaki siyahi oyuncu 2000'den bu yana Tottenham'da oynuyor.
Hedef kiralamak
Tottenham ile 114 maça çıkan Gardner, bir kez de İngiltere Milli Takımı forması giydi. 1998-200 yıllarında Port Vale'de oynayan Gardner, 1.96 boyunda ve 86 kilo ağırlığında. Siyah-beyazlı yönetimin transfer döneminin kapanmasına az bir zaman kala işi bitirmek için İngiltere'ye çıkarma yapacağı belirtiliyor. Maliyeti yüksek olan İngiliz futbolcunun ilk etapta kiralanmaya çalışılacağı belirtiliyor.
Fotomaç
erdemzorer10
22.Ocak.2007, 22:57
kaynak pek inandırıcı gelmiyor ama Gardner gibi bi oyuncu Bjk savunmasına ilaç olabilir...
dün Ertuğrul Hoca nın konuşmasını dinledim eldeki oyunculardan daha üstün bir oyuncu olmasını istedigini ve böyle bir oyuncunun devre arasında transfer edilmesinin kolay olmadıgını söyledi..gerçekten doğru konuştu..devre arası iyi transfer yapmak çok zor..çok büyük paralar talep ediliyor..bu arada ibrahim kaş da sakatlanmış arkadaşlar..acilen stoper gerekiyor..
anilton
24.Ocak.2007, 03:21
Tomas sürprizi
Uzun süredir stoper arayan Beşiktaş son anda Udinese’li yıldıza döndü.İtalyan ekibinin 1.5 milyon Euro istediği Çek Tomas Zapotocny’le büyük oranda anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlılar 28 yaşındaki stopere her an imza attırabilir
BEŞİKTAŞ’TA yılan hikâyesine dönen stoper konusunda sona yaklaşıldı. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte menajerlerin de önerisiyle birçok ismi gündemine alan ancak bir türlü hedefine ulaşamayan siyah-beyazlılar, aradığı oyuncuyu İtalya’da buldu. Udinese’de forma giyen ve 2011’e kadar sözleşmesi olan Çek Tomas Zapotocny’de karar kılan Beşiktaş yönetimi kulübüyle temasa geçti.
MALİYETİ DE ÇOK UYGUN
COLOCCİNİ, Kyrgiakos, Boumsong, Beto, Meite gibi oyuncularla ilgilenen ancak bir türlü anlaşma sağlayamayan yönetimin Zapotocny’e sıcak baktığı ve kulübü Udinese’nin de 1.5 milyon Euro bonservis ücreti istediği öğrenildi. Maliyetini de uygun bulan siyah-beyazlıların Çek futbolcuya her an imza attırabileceği öğrenildi. 1980 doğumlu olan Zapotocny’in de Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı ve birkaç gün içinde imza atabileceği ifade edildi.
TUNUSLU KALİM EL YAKTI
BU arada Tottenham’lı Gardner’dan sonra listeye alınan Leverkusen’in Tunuslu stoperi Kalim için de kulübüne teklif sunulduğu ancak 5 milyon Euro’ya yakın bonservis istenmesi nedeniyle bu oyuncudan vazgeçildiği belirtildi. Bütçeyi fazla aşmak istemeyen yönetim ise önümüzdeki hafta başına kadar Udinese’li oyuncuyla da anlaşamaması halinde transferden vazgeçeceği belirtildi. Gökhan Zan’ın da iyileştiğini düşünen siyah-beyazlıların transfer olmazsa buraya ayrılan parayı futbolculara dağıtarak takıma moral vereceği öğrenildi.
KARTAL YİĞİT / Vatan
GeNç KaRTaL
24.Ocak.2007, 04:18
Valla bana öyle geliyorki stoper alamayacağız.Almak istediğimiz kaliteli oyuncuları getiremiyoruz bir türlü.Zaten ara transferde iyi oyuncuda bulmak bi iş.Öyle riskli transferde yapmak istemiyor yönetim.Valla bilmiyorum ne olacak.Transferde şart yani.Bu apaçık kendini belli etti.Offf bilmiyorum valla.Verem etti bizi bu yönetim..Diğer rakiplere bakıyoruz tak diye buluyorlar..(Basinas,Maldonado)
BlackEagle19o3
24.Ocak.2007, 23:18
Bu gidişle Diatta gibi birinie getirirler gene...
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2007, 03:49
Higuain gidiyor,yeni gelecek yabancı stoperde kiralık alınmaya çalışılıyor..
Son olarak gündemde Terlizzi,Zapotocny,Gardner.
Bakalım kimi alacaklar.Bir sürü isim geçti ama hala arayıştayız.Bu sefer yanlış yapmak istemiyorlar.Bir yerdede haklılar ama ne bileyim işte iyi bir stoper almadanda başarı zor..
El Barto
25.Ocak.2007, 03:51
Beşiktaş Kulübü yabancı bir stoper için çalışmalarına devam ederken, sözleşmesini fesh etmeyi düşündüğü Higuain, "Benim rızam olmadan sözleşmemi fesh ederseniz Del Bosque gibi önce FIFA sonra da CAS'a giderim" dedi. Siyah-beyazlı takımda kulübeye mahkum olan ve gönderilmesi beklenen Arjantinli futbolcu rest çekti. Daha önce şans bulamadığı için isyan eden ve "Bana ne kadar fırsat verildi ki göndermek istiyorlar. Ben iyi bir futbolcuyum" diyen Arjantinli futbolcunun menajeri vasıtasıyla yönetime, "3+1 yıllık sözleşem var. 4.5 milyon dolara yaklaşan bütün alacaklarımı, tahsil yoluna giderim" mesajını gönderdi.
CAS'TAN AĞIR FATURA ÇIKMIŞTI
Hatırlanacağı gibi Del Bosque, Beşiktaş'la sözlemesi bitmeden yarım sezon sonunda gönderilmiş. CAS, Kartal'ın 8.5 milyon euro ödemesine karar vermişti.
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2007, 04:04
Böyle bir şey yok.Higuain ile anlaşılmış.Hoş bizim yönetime güven olmaz..
semih5
25.Ocak.2007, 04:15
resmi sitemizde yaziyor arkadaslar higuain arjanlin liginden bi takima kiralik verilcekmis ve gardner de bize kiralik gelmekmis...
anilton
25.Ocak.2007, 04:44
Higuain ülkesine dönüyor!
Beşiktaş'a bu sezon başında Arjantin'in River Plate takımdan transfer olan, ancak istenilen performansı gösteremeyen Federico Higuain ülkesine geri dönüyor.
Beşiktaş yönetimi ve genç futbolcunun menajerleri arasında bir süredir yapılan görüşmeler sonrası Arjantınlı oyuncuya bugüne kadarki alacakları ödenerek takımdan gönderilmesine karar verildi. Higuain bu karar sonrası bir süredir temasta olduğu Arjantin'in Rosario Central kulübüne transfer olması bekleniyor.
Hatırlanacağı gibi Federico Higuain sezon başında Beşiktaş'a 1 milyon 650 bin Dolar transfer olmuş ve yıllık 1 milyon dolar karşılığında 4 yıllık mukavele imzalamıştı.
Beşiktaş yönetimi Higuain gönderme kararının ardından boşalan yabancı oyuncu kontejanı sebebiyle almayı düşündüğü yabancı savunma oyuncusu için daha ciddi adımlar atabilecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Higuain'in babası ve menajerleriyle yaptığı son görüşme sonrası böyle bir karar aldıklarını doğrularken, "Bu futbolcudan istediğimiz verimi alamamıştık. Biz ona şimdiye kadar hakkettiği ücreti verip kulübümüzle ilişkisini kesme kararı aldık. Kendisi bundan sonra hangi kulübe gidiceğine menajerleriyle birlikte karar verecek" dedi.
25.01.2008
Higuain G.Antep maçı kadrosunada alınmadı.Büyük ihtimalle ayrılıyor.Bu da demek oluyorki stoper alınacak...
Emurafu
25.Ocak.2007, 06:54
Bende meksikadan bir takım diye duydum..Hatta Alınacak stoperin bile kiralık olarak alınacagını duydum..Neyse surda 3,4 gün bekleyelim...
bjk_melo_151
25.Ocak.2007, 11:10
Luciano Zauri gelseydi...:D
Del Piero_10
25.Ocak.2007, 20:33
Luciano Zauri stoper değil.
BlackEagle19o3
25.Ocak.2007, 21:33
Gelecek stoper sezon sonu satış opsiyonu Beşiktaş'da olmak üzere kiralancak.Yöneticilerden biri açıkladı.Gardner diye tahmin ediyorum...
Emurafu
25.Ocak.2007, 21:39
Aynen barusso gibi sanırım:)her iki takımda memnun kalırsa bonservisini alacak..Dün gece zaten duymuşdum zaten besıktasın kiraık alacagını..Zapoctocny olabilir.
BlackEagle19o3
25.Ocak.2007, 23:35
Yeni bir aday daha çıktı ortaya:)Hem de ciddi bir aday=> Dino Drpic...
Hürriyet'in haberine göre de kesin olarak anlaşılmış.
Kendisi Dinamo Zagreb alt yapısından yetişmiş bir oyuncu ,aynı zamanda takımın 2. kaptanı;)Milli Takımda 1 kez oynayabilmiş ama Euro 2008 kadrosunda büyük ihtimalle olcakmış.(Hırvat Milli Takımının çıkışı ve kalitesi ortada)Ayrıca Zagreb devre arasında 2 defans oyuncusu katmış takıma.Bunlardan birisi İgor Biscan.Bu sebepten de gönderebilir Zagreb kendisini.İsmi pek duyulmamış bir oyuncu olabilir ama Kranjcar,Corluka,Modric,Eduardo gibi aynı takımda parlayan oyuncuları hatırlayınca insan umutlanıyor birazcık;)Neyse kim gelirse gelsin de hayırlı olsun Beşiktaş'ıma...Unutmadan bu adam 26 yaşında 1.93 boyunda:)
Taraftar formunda bir abimiz de şöyle demiş kendisi için;
''Bu adam kontratini daha bir kac ay önce 2010'a kadar uzatti.... Hrvat ligi'nin en iyi stoperleri arasinda... sezon basinda da gündemimize gelmisti ve Bremen-Zagreb SL eleme maclarinda o yüzden dikkatli izlemistim... Ikili mücadelelerde sert ve basarili, haba hakimiyeti üst düzey.... Ama top teknigi,topu oyuna sokma gibi kabiliyetini pek göremedim acikcasi...''
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haberin aslını da ekliyim dedim:)
Beşiktaş’a Hırvat stoper
Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine 3,5 milyon dolar karşılığında transfer edilen Higuain’le yollar ayrılırken Hırvat stoper Dino Drpic’le anlaşmaya varıldı.
Arjantinli futbolcu Higuain ile dün 2,5 saat süren bir toplantı yapan menajer Sinan Engin, bu oyuncuyu sözleşmesinin feshedilmesi konusunda ikna etmeyi başardı. Higuain, futbol yaşantısına Arjantin’de devam edeceğini söyledi. Sinan Engin, Higuain’in yerine Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen stoper Dino Drpic’le anlaştıklarını açıkladı. Sinan Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Huelva’da forma giyen Beto ile Bolton’lı Meite’yi ağır bulduğu için Hırvat futbolcuda karar kıldıklarını söyledi.
Kaynak:Hürriyet
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2007, 23:56
Dspor spor haberlerindede Beşiktaş muhabiri Udinese'li Zapata ile ilgilendildiğini söylemiş.Ne o hırvat ne de Zapata'nın geleceğini sanmıyorum..
BlackEagle19o3
26.Ocak.2007, 00:07
Zapata; Coloccini ve Ze Castro transferlerinde kurduğumuz hayallerden öteye gidemez...
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 00:42
Zapata; Coloccini ve Ze Castro transferlerinde kurduğumuz hayallerden öteye gidemez...
Valla Kerem'cim şu şartlar altında bize fayda getirecek stoper transferide hayal..:icon_biggrin:
Emurafu
26.Ocak.2007, 08:06
Beşiktaş da transfer bombasını patlattı
Beşiktaş'ın peşinde olduğu ve sonunda renklerine kattığı genç stoper kim?
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Dinamo Zagreb'in stoperi Dino Drpic'in hafta içinde İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor. 3.5 milyon dolara anlaşmaya varılan 26 yaşındaki oyuncu, Hırvatistan Milli Takımı'nda da oynuyor. Kartal aradığı stoperi nihayet buldu. Atrenör Fikret Demirer'in izleyip beğendiği ve menajer Sinan Engin'le teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği Dino Drpic'le anlaşmaya varan Beşiktaş bu oyuncuyu hafta içinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Drpic, 26 Mayıs 1981 doğumlu. 1.93 boyundaki oyuncu özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle tanınıyor. Beşiktaş yönetiminin 3.5 milyon dolara mal ettiği öğrenilen Hırvat milli futbolcu, bugüne kadar 154 kez giydiği Dinamo Zagrep forması altında 10 gol atmayı da başardı.
BARBAROS DA BİTTİ
Beşiktaş, iç transferde de Kasımpaşaspor’un 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barbaros Barut’la da anlaşmaya vardı. Ümit Milli Takımı’nda da oynayan Barbaros bu sezon başında, Alman ekibi Furth’ten K.Paşa’ya geldi.
DİNO DRPİÇ KİMDİR?
26 Mayıs 1981 doğumlu olan Dino Drpic, 1.93 boyunda, 79 kilo. Dinamo Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol attı. Hava toplarında adeta bir kule gibi geçit vermiyor. Dinamo Zagreb'le 4 lig şampiyonluğu, 4 kupa, 1 de Süper Kupa kazandı. Drpic son 2 yılda gösterdiği çıkışla milli takıma da seçildi.
HİGUAİN SERBEST KALDI
Beşiktaş, Arjantinli oyuncusu Higuain'le yollarını kesin olarak ayırdı. Beklenen verim alınamayan Arjantinli futbolcuyla bir görüşme yapan yönetimin, bugüne kadarki hak edişlerini ödeyip serbest bıraktıkları bildirildi. Yönetimle masaya oturan Higuain'in talep ettiği 650 bin doların kendisine ödendiği ve anlaşmaya varıldığı da belirtildi. Higuain'in yurt içinden ve yurt dışından gelecek tekliflere göre kendine kulüp aradığı da öğrenildi.
Kaynak:Bugün gazetesi..
SaRPeR1903
26.Ocak.2007, 08:22
Şu Baki'den kurtulalım da..
RoNNiE91
26.Ocak.2007, 17:24
Oh be sonunda defans bulduk haber doğruysa.Bu adamda Diatti gibi çıkmaz umarım.
El Barto
26.Ocak.2007, 17:28
Defansın sağına Recep Çetin'i isteriz. ;)
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 17:43
Drpic çıktı şimdide.O kadar çok isim çıktıki hangisine inanalım? En geç haftaya çarşamba öğrenecez artık kimin alınacağını..
El Barto
26.Ocak.2007, 17:46
Bu kadar çok isim hayra alemet değil ya neyse. Diatta gibi birini getirmesinlerde...
bjk_melo_151
26.Ocak.2007, 17:55
Luciano Zauri stoper değil.
biliyorum Stoper denilen savunmanın ortasında oynayacak adam çok Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez'in çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Bu yüzden sol tarafa oyuncu alınmalı.Düşüncemi belirttim.
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 17:58
Emre abi doğru diyorsun.Sezon başındada böyle olmuştu gidip Diatta'yı almıştık.Bu seferde çok isim geçti.Tabii basında çıkanların kaçıyla ilgilendik orasıda muamma.Ama bu sefer işe yarayacak bir stoper bulunmazsa transfer yapılmayacak gibi bir his var içimde.Zaten bunu yöneticilerde söylüyor,Ertuğrul Sağlam'da,Sinan Engin'de..
Ama kesin bir tane transfer yapmalıyız.Çünkü S.O.S veriyor savunma.Keşke savunmayı toparlayabilecek bir tane tecrübeli birisini alabilseydik ama olmadı.Şimdi en azından iş görecek bir isim aranıyor.
Drnic ilede ciddi ilgileniyor olabiliriz.Baktım şimdi ÇArşı'nın foruma olabilir diyorlar.Yokki bizimde Fazıl abimiz haberleri ondan alalım.:D
El Barto
26.Ocak.2007, 18:14
Onu bunu bilmem haftaya kesin puan kaybedeceğiz Kayseri maçında zaten Baki ve İbrahim Toraman kart cezalısıymış. Yeni bir stoper alınırsa onu oynatırlar yanınada sakatlıktan çıkmış Gökhan Zan. Kaliteli bir oyuncu olması şart yani. ;;)
anilton
26.Ocak.2007, 18:59
Dinamov stoper prema Carigradu
Turski Bešiktaš želi Dinu Drpića
Autor Tomislav DASOVIĆ
Dino Drpić
U posljednjem tjednu zimskoga prijelaznog roka Dinamo bi ipak mogao nešto zaraditi. Prema dobro obaviještenim turskim izvorima, Bešiktaš je vrlo zainteresiran za stopera modrih Dinu Drpića (26), a konkretizacija posla trebala bi se obaviti u Antalyi sljedeći tjedan.
Iako Bešiktaš zna sve o Dinamovu reprezentativcu, predstavnici toga kluba doći će ga uživo vidjeti na prijateljskoj utakmici Dinama i rumunjske Glorije u ponedjeljak. Nagađa se da je Drpićeva cijena dva milijuna eura, što bogatom turskom klubu nije preskupo, a zna se da i Dino i Dinamo jedva čekaju rastanak.
Drpić je, uz Mikića i Šokotu, igrač s najduljim stažem u Maksimiru, prošao je s Dinamom blato Lige za ostanak, osjetio glamour Milana i Amsterdama, a u ovoj sezoni postao je i hrvatski reprezentativac. Dino je u posljednje dvije šampionske godine bio najstandardniji Dinamov igrač i to u Europi nije moglo proći nezapaženo. Bešiktaš je u ovoj sezoni igrao u Ligi prvaka, a trenutačno je četvrti u turskom prvenstvu. (td)
Bu haberde Beşiktaş'ın Drpic ile ilgilendiği ve bu hafta Antalya'da Dinamo ile masaya oturacağı,bonservisinin 2 milyon € civarında olduğu ve Pazartesi Antalya'da oynanacak olan Dinamo-Gloria hazirlik maçını izleyeceğimiz söyleniyor...
Ve Dinamo ile Drpic'in yollarının kesin olarak ayrılacağını çünkü iki tarafında bunu istediğini yazıyor...
http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/3900723
erdemzorer10
26.Ocak.2007, 19:07
dün Baki resmen felaketti..nerdeyse her hareketinde zamanla hatası yaptı ve bu yüzden her zmanki gibi çok faul yaptı...
Beşiktaş ın bu yıl kesinlikle stoper alması gerekiyor..Holoskoyu alarak büyük fedakarlık yapan yönetim bir fedakarlık daha yapmalı..Drpic Beşiktaş ın işini görür bence...
Emurafu
27.Ocak.2007, 09:45
Beşiktas Barbarosu 6 ay kiralamış...
Barbaros fox tvde konusdu telefonla:Beşiktas anlastıgını acıkladı..
Beşiktasdan ilk teklif aldıgım zaman oturup agladım diyor..cocuklugumdan beri fanatik Beşiktaslıyım diyor..Beşiktas taraftarı 1-2-3 diye saymaya baslayınca tuylerim diken diken oluyordu diyor
Kartal'ın yeni ön liberosu
Beşiktaş, ön libero arayışını Kasımpaşaspor forması giyen Barbaros Barut'la sonlandırdı. Beşiktaş yönetimi Kasımpaşaspor'la anlaştı ve Barbaros Barut'u sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
FOX TV'de VERKAÇ programında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Barbaros Barut, 1985 Almanya doğumlu. Bayern Münih alt yapısında 12 yıl formasını giydiğini belirten Barbaros, futbol hayatı boyunca 2 hayali olduğunu bunlardan birisinin Bayern Münih forması giymek diğerininse Türkiye'nin büyük takımlarından birisinde oynamak olduğunu söyledi. Barut, "Beşiktaş forması giyerek hayalimi gerçekleştirmiş olacağım" dedi.
Barbaros Barut, röportajında şunları söyledi:
"Duyduğumda inanamadım. Oturup ağladım. Beşiktaş'a karşı oynadığımda taraftarın 1-2-3 diyerek başladığı tezahuratla, maça çok iyi konsantre olmama rağmen tüylerim diken diken olmuştu. O tezahurattan çok etkilenmiştim. Beşiktaş forması giyecek olmak benim için çok büyük bir hayal. 2 hayalim vardı. Biri Bayern Münih forması giymek diğeride Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynamaktı. Küçükken çok koyu hatta fanatik derecede Beşiktaşlıydım. Hatta Beşiktaş'ta oturuyorum. Beşiktaş forması giyerek hayalimi gerçekleştirmiş olacağım. Sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacağım. Sonra kulüpler oturup yeniden görüşecekler".
Barbaros Barut 26.01.1983 Almanya doğumlu. Futbola Almanya'da Bayern Münih'in altyapısında başlayan ardından Unterhaching, Greuther Fürth ve Rot Weiss Essen'de forma giyen Barbaros Barut, 1.83 cm. boyunda ve 76 kilo. Barbaros Barut Kasımpaşaspor'da 23 numaralı formayı giyiyordu
LİGTV.
anilton
27.Ocak.2007, 18:55
En azından Cisse'ye bir alternatif oldu Barbaros.Aynı zamanda solda da oynayabiliyor.Zaten kiralık,beğenirsek alırız.Bizim maçta çok beğenmişitim...
GeNç KaRTaL
27.Ocak.2007, 19:11
Ertuğrul hoca söylemişti zaten bir tane yerli orta saha alınacağını..Barbaros hakkında fazla bilgim yok.Orta sahada oynadığını ve Bayern alt yapısında yetiştiğini biliyorum.Kiralık almışız zaten.Beğenmezsek yollarız..Kadroda derinlik oluşturur.
Transfer kulübümüze hayırlı olsun.
Ayrıca stoper transferinde basında 3 oyuncuya ağırlık verilmiş.Beto,Zapotocny,Drpic.Gardner'de süpriz isim.
Bakalım yönetim kimi alacak.Merakla bekliyoruz.Keşke hiç basında adı çıkmayan süpriz çok iyi bir isim getirseler.(Nerde..)
Varonil
27.Ocak.2007, 19:30
Barbarob Barut,iyi bir alternatif olacaktır Cisse'ye.Gerektiğinde solda da oynayabiliyor ayrıca
Beşiktaş'a hayırı olsun bu transfer.
bjk_melo_151
27.Ocak.2007, 19:37
Savunmanın solunda daha iyi verim alabilirler.Çok hızlı değil ancak attığı toplar hedefini buluyor.
anilton
27.Ocak.2007, 21:31
Beşiktaş'ta Barbaros olmadı
Beşiktaş devre arası transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala kadrosuna dahil etmek istediği savunma oyuncusu için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar hem teknik kadronun hem de yönetim kurulunun yabancı bir futbolcuyla anlaşmak istediklerini söylemelerine rağmen, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin'in Kasımpaşaspor'da forma giyen Barbaros Barut'u kadroda görmek istedikleri öğrenildi. Kasımpaşa ile yapılan görüşmelerde sezon sonuna kadar bu futbolcuyu kiralamak istediklerini belirten siyah beyazlı ekip istediği sonucu elde edemedi. Yapılan son görüşmede Kasımpaşa'nın Barbaros'u bonservisi ile vermek istediği ve Beşiktaş'tan iki futbolcu talep ettiği öğrenildi.
Ayrıca bu transferin gerçekleşmemesi ihtimaline karşılık transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı takım Dinamo Zagreb forması giyen Dino Drpic'i son kez izlemeye karar verdi. Bugün Antalya'ya giden Beşiktaş antrenörü Mutlu Topçu, Hırvat futbolcuyu Dinamo Zagreb'in bugün yapacağı hazırlık maçında son kez izleyecek.
28.01.2008
GeNç KaRTaL
27.Ocak.2007, 22:02
Barbaros'u stoper olarak alacaktıysak iyi ki alamamışız..Bende Cisse'nin alternatifi olarak alıyoruz sanmıştım.
Ayrıca Kasımpaşa 2 tane oyuncumuzu istemiş.Ne bu bulunmaz hint kumaşımı? Hey Allah'ım ya..
Redrum
27.Ocak.2007, 22:10
bence beşiktaş bu dönem kimseyi almaz. Holosko zaten pahalıya mal oldu..
Rodrigo Tello
27.Ocak.2007, 23:37
Bence transfer şart degil,
Defansta bu kadar sorun yaşamamızın nedeni Gökhan Zan'ın yokluguydu,Toraman tek başına kaldı defansta yanında oynayanlar iyi olmayınca Toraman'da başa cıkamadı ve hata yaptı.
Sorarım size Gökhan,Toraman ikilisini hangi teknik adam bozmak ister ?
Eger transfer yapılcaksa sol tarafa yapılmalı aksi takdirde şart degil.
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 07:45
Ntv'de Drpic ile anlaştığımız söylendi..
Hayırlısı olsun..
LaigLeNoiR
28.Ocak.2007, 07:59
O kim kardeşim yaw.
DRPİÇ MRPİÇ valla yalan olmasın yine :)
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 08:23
Mutlu Topçunun izleyip olumlu refarans verdiği Drpic ile Beşiktaş anlaştı dediler daha iyi bir alternatif bulunaması durumunda cuma gününe kadar imza atıcak dediler ama bonservis konusunda bi şey söylemediler
Aynı haberde ayrıca Gardner dan sezon basında gecirdiği agır sakatlıktan dolayı vazgecildiği Beto'ya Ertuğrul Sağlamın yaşı nedeniyle sıcak bakmadığı söylendi..
uAburak89
28.Ocak.2007, 08:28
Bu Gardner, Tottenham'daki mi ?
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 08:30
Bu Gardner, Tottenham'daki mi ?
Evet .
uAburak89
28.Ocak.2007, 08:41
Drpic adını ilk kez duydum ben, Gardner'dan vazgeçilmesi ilginç geldi.. Sakatlıktan çıkmış sonuçta, İngiltere Liginde oynamış bir oyuncuyu almak daha mantıklı olurdu.. Tottenham Woodgate'i de aldı galiba, uygun bir fiyata alınabilirdi Gardner..
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 08:59
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/UploadedFiles/igraci/drpic.jpg
Drpic adını ilk kez duydum ben, Gardner'dan vazgeçilmesi ilginç geldi.. Sakatlıktan çıkmış sonuçta, İngiltere Liginde oynamış bir oyuncuyu almak daha mantıklı olurdu.. Tottenham Woodgate'i de aldı galiba, uygun bir fiyata alınabilirdi Gardner..
Bencede Gardner daha iyi olur.Zaten haberde Cuma gününe kadar daha iyi bir alternatif bulunamazsa Drpic alınacak dedi.Daha kesin değil yani.Bugün Mutlu Topçu Antalya'daki hazırlık maçında seyretti Drpic'i.Ayrıca Tigana' dönemindede ilgilenmişiz.Fikret hoca(tello'yu bize kazandıran antrenörümüz) seyretmiş.
Drpic Zagreb alt yapısında yetişmiş.Oradan iyi oyuncular yetişir.(Modric,Corluka..) Boyu 1.93 yaşı 26.
Bence kiralanacaksa olabilir.Hayırlısı olsun..
Fm'de Drpic:
http://img181.imageshack.us/img181/4229/drpictm0.jpg (http://imageshack.us)
anilton
28.Ocak.2007, 21:35
BEŞİKTAŞ ARADIĞI İSMİ BULDU!..
Türkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışında zirvedeki mücadeleyi bırakmayan ve son 6 maçını da kazanarak başarılı bir seri yakalayan Beşiktaş, ara transferde ikinci yabancıyı renklerine bağladı..
Siyah Beyazlılar Portekiz'in Academica takımında forma giyen 27 yaşındaki stoper ve aynı zamanda sol kanatta görev yapabilen Brezilyalı Kaka ile anlaştı..
Asıl adı Claudio Bezerra da Silva olan 27 yaşındaki savunmacı, bu sezen Academica formasıyla ligde 17 maçın tamamında 90 dakika forma giydi.. Beşiktaş'ın Kaka'nın bonservisi olarak kulübü Academica'ya 800 bin euroya anyaştığı belirtildi..
Kaka, 27 yaşında ve 1,85 boyunda..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Haberin hemen ardından gelen açıklama...
Kulübümüz’den Açıklama
29.01.2008 13:58
Bugün görsel medyada yer alan, Kulübümüz'ün Portekiz'in Acedemica takımında forma giyen defans oyuncusu Kaka ile anlaştığı yönündeki haberler asılsızdır.
Kulübümüz bu futbolcu ile kesinlikle ilgilenmemektedir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
Yazılı ve görsel basında bir sürü haber çıktı,niye sadece bu isim için böyle bir açıklama yapma gereğini hissettiler...
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 21:42
Yazılı ve görsel basında bir sürü haber çıktı,niye sadece bu isim için böyle bir açıklama yapma gereğini hissettiler...
Evet ilginç gerçekten.O kadar isim çıktı sadece bunu yalanladılar..
Acaba başka bir isimle kesin olarak anlaştılarda onun için mi yalanladılar..
Emurafu
28.Ocak.2007, 21:49
Beşiktas yönetimi Holosko'ya çok para harcadıgı için sanırım nakit sorunu falan çekiyor..Galiba ucuz maliyetli iş yapacak stoper bakıyorlar..Bakalım kim gelecek.
CeNTeR_TR
28.Ocak.2007, 22:08
3 gün içinde illaki bir stoper alınacak diye açıklama yapttı Başkan bakalım ne olacak :) Ama Barbarosdan vazgeçmeleri tam isabet :)
bjk_melo_151
29.Ocak.2007, 01:08
Coloccini iyi bir seçimdi.Ancak onu alamıyorlarsa savunmaya hiç oyuncu almasınlar.
Coloccini iyi bir seçimdi.Ancak onu alamıyorlarsa savunmaya hiç oyuncu almasınlar.
Şaka mı?
Coloccini Türkiye'ye gelmez!..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/UploadedFiles/igraci/drpic.jpg
Bencede Gardner daha iyi olur.Zaten haberde Cuma gününe kadar daha iyi bir alternatif bulunamazsa Drpic alınacak dedi.Daha kesin değil yani.Bugün Mutlu Topçu Antalya'daki hazırlık maçında seyretti Drpic'i.Ayrıca Tigana' dönemindede ilgilenmişiz.Fikret hoca(tello'yu bize kazandıran antrenörümüz) seyretmiş.
Drpic Zagreb alt yapısında yetişmiş.Oradan iyi oyuncular yetişir.(Modric,Corluka..) Boyu 1.93 yaşı 26.
Bence kiralanacaksa olabilir.Hayırlısı olsun..
Fm'de Drpic:
http://img181.imageshack.us/img181/4229/drpictm0.jpg (http://imageshack.us)
Bu özelliklerle iyi değil, aksine vasat bir oyuncu.
İnce, uzun boylu, güçlü, biraz dengeli, heyecanlı, azimli, top kesen ama yer tutma konusunda acemi, çok fazla beklentisi olmayan bir oyuncu çıkmış.
Boyu neticesinde markaj da yükseltilmiş.
Hele positioning 12, bu hiç hoş değil..
Umarım bu özellikler gerçek çıkmaz.
bjk_melo_151
29.Ocak.2007, 13:29
Roberto Carlos geliyorda o niye gelmesin?
Roberto Carlos geliyorda o niye gelmesin?
Carlos için 2 sene koşturdular, bu adam daha genç ve popüler.
Bonservisi pahalı ayrıca, daha önce de dedim min. 10 M €.
O da küme düşme potasındalar, o yüzden.
Puyol gibi agresif ve çalışkan,Puyol'un bir alt versiyonu, Arjantin Milli Takım oyuncusu.
Hayalinizdeki isimden daha değerli, sadece Milan'da,Juve'de falan oynamıyor..
bjk_melo_151
29.Ocak.2007, 15:24
Alınanları gördük ona göre yazıyoruz.Carew için de öyle dendi.Alındı,alındığında da eleştirildi çünkü Beşiktaş'ta oynuyordu.Kleberson Manchester United'taydı.Onu da aldılar.Kişiye bağlı bir seçim sonuçta adı geçen kişinin isteği olmazsa istediğin kadar almaya çalış.Onun için kesin "olmaz,gelmez" gibi cümleleri kullanmaktan vazgeçin.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 20:00
Ntv'de alt yazı geçti.Kenan Öner Drpic transferini sonlandırmak için Antalya'ya gidiyormuş..Hadi hayırlısı..
anilton
29.Ocak.2007, 22:32
Cisse'yi istiyorlar!
Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse'ye eski takımı Monaco talip oldu.Siyah beyazlı takımın sezon başında PSG'den transfer ettiği tecrübeli oyuncuya 2004 yılında Porto'ya karşı Şampiyonlar Ligi finali oynadığı eski takımı Monaco'dan teklif geldi.
Fransız takımının Cisse'yi tekrar kadrosuna katmak istediği öğrenilirken, Beşiktaş yönetiminin bu transfere sıcak bakmadığı ve bu futbolcuyu satmak istemediklerini belirttikleri öğrenildi. Bu cevap üzerine Monaco'nun sezon sonunda bir kez daha Cisse için teklif yapmayı planladığı ifade edildi.
30.01.2008
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 22:39
Cisse bu sezon transfer ettiğimiz oyunculardan Tello ile birlikte en verimli olanı.Takımımıza faydası çok fazla.Zaten kulübümüzde reddetmiş.Ki onu satsak zaten alternatifi yok ortasaha çökerdi..
Bu arada Ntv Yakın Plan Spor'da Kenan Öner ile telefon görüşmesi yapmak istedikleri ancak kendisinin Antalya'ya uçması sebebiyle bunu reddetdiği söylendi.Büyük ihtimal Drpic için gidiyor.Hayırlısı olsun..
BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2007, 23:14
Higuain Beşiktaşta Kaldı
Yabancı kontenjanının 6+2´ye çıkması ve ara transfer döneminin süresinin uzatılması, Beşiktaş´a iyi geldi. Defans arayışını sürdüren siyah beyazlılar, Higuain´i göndermekten vazgeçtiklerini açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu kontenjanını 6+2’ye çıkarması, Beşiktaş’a iyi geldi. Siyah-beyazlı yöneticiler, bir süredir kadrolarına katmak istedikleri yabancı defans oyuncusu konusunda rahatladı, böylece uzun zamandır gönderileceği konuşulan Higuain’in gitmesine de gerek kalmamış oldu. Higuain, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada alacaklarının ödenmesi şartıyla Beşiktaş’tan ayrılabileceğini belirtmişti.
Öte yandan, ara transfer döneminin 6 Şubat’a kadar uzatılması da Beşiktaş’a oyuncu arayışları konusunda rahat hareket etme olanağı sağladı. Beşiktaş’lı yöneticilerin transfer arayışlarına hız verdikleri, gelen haberler arasında.
Ayrıca uzun süren bir sakatlık dönemi sonrası yeniden takım arkadaşları ile beraber antrenmanlara başlayan Mehmet Yozgatlı, Siyah-beyazlı yöneticileri sevindirdi. Yozgatlı´nın yeniden takıma dönmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden yöneticiler, Mehmet´in tecrübeli bir futbolcu olduğunu ve şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdiler.
6+2 iyi oldu bi bakıma BJK için. Higuain'i biraz daha deneyebilecekler. Bence hala uyum sağlayamadı. Bizim geçen sene Deivid'de olduğu gibi.
bySilver
29.Ocak.2007, 23:32
O adam büyük işLer yapacak daha dur .
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 23:35
Holosko varken Higuain yine forma şansı bulamayacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Drpic bitti gibi !..
Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Dinamo Zagreb'in dev stoperi Dino Drpic transferinde sona geldiği ve 26 yaşındaki futbolcunun transferinin an meselesi olduğu iddia edildi.
Dinamo Zagreb ile Antalya'da kampta olan Drpic ve kulübüyle büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlıların dev stopere yarın imza attırabileceği belirtildi. 26 Mayıs 1981 doğumlu olan 1.93 boyundaki dev stoper Dino Drpic, Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol atmayı başardı.
İlk olarak Fikret Demirer'in izleyip beğendiği, Mutlu Topçu'nun da mercek altına aldığı futbolcuya Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği belirtildi.
ligtv
Drpic'i alacağız büyük ihtimal.Ntv,CnnTürk,Bjk Tv gibi kanallardada haberden bahsedildi..
Emurafu
30.Ocak.2007, 06:55
Drpic..Topu oyuna iyi sokabiliyormu bu önemli.Çünkü topu oyuna iyi sokabilen biri besıktasda çok iş yapar falan deniliyor..Yani popescu'ya benzer birt stoper lazım diyorlardı..
Drpic alınırsa büyük ihtimal kayseri deplasmanında oynayacak..
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 07:02
Arkadaşlar Drpic ile anlaştık.Kesin olarak geliyor.ZAgreb'in sitesinde haber var.
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/696/en/default.aspx
Orada yazan yazıda Beşiktaş ile anlaşıldığı yazıyor.Ayrıca Cnn'de son dakika haberi geçti Drpic ile anlaşıldı diye.Zaten Ntv dün vermişti haberlerini.Bjk Tv'dede alt yazı geçti.
Hayırlı olsun bu transfer kulübümüze.Tello'yu almamızı öneren Fikret hoca keşfetmiş.Mutlu hocada izledi geçen gün.Olumlu rapor vermiş.Tekrar hayırlı olsun.İsimi pek duyulmamış ama inşallah Tello gibi katkısı büyük olur..
RoNNiE91
30.Ocak.2007, 07:06
Adamın boyunun 1.93 olarak duydum.Hırvatistan'da iyi defanslar çıkabiliyor.Umarım defansımıza oturur ve Diatta gibi çıkmaz.
Ayrıca Higuain'in gönderilmemesinede sevindim.Tam kapasiteyle oynadığı bir iki maç var oda çok verimli oldu onun için.Ertuğrul Hoca şans vermeli diye düşünüyorum.
Oghuse
30.Ocak.2007, 07:06
Haberturk'te de son dakika verdi.Drpic'le anlaşılmış...
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=53542&cat=170&dt=2008/01/30
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 07:09
Ntvspor söyledi:Başkan Zapotocny için İtalya'ya gidiyormuş..
Ne oluyor yahu..:D
Bu arada Ntv anlaşmanın 3+2 yıllık olduğunu söyledi.Hadi bakalım bir kez daha hayırlı olsun diyelim..
deniz.91
30.Ocak.2007, 07:15
Drpic Beşiktaş'ta!
Beşiktaş, Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpic'in transferini bitirdi. Siyah beyazlı yönetim devre arası transfer döneminin başladığı 1 Ocak tarihinden itibaren kadrosuna katmaya düşündüğü yabancı defans oyuncusu transferini noktaladı.
Beşiktaş yönetimi transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Hırvat Dino Drpic'i renklerine bağladı. Hırvatistan Ligi takımladından Dinamo Zagreb'de forma giyen 27 yaşında ve 1.93 cm boyundaki futbolcu ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın, Drpic'in bonservis bedeli olarak Hırvat kulübüne1 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Siyah beyazlılarrı, Hırvat futbolcu ile 2.5 yıllık mukavele imzalayacağı öğrenildi.
30.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Emurafu
30.Ocak.2007, 07:20
2 yabancı stoper gelirse,Zan ve Baki gider..Kaş,Toraman,Drpic,Zapotocny bunlar olur..Takımda stoper bollugu oluyor..
Drpic hayırlı olsun..
PesimiSTyLa
30.Ocak.2007, 07:22
NTV de spor servisinde duymuştum... hayırlı olsun...
Fıratcan Alçınkaya
30.Ocak.2007, 07:24
Hadi hayırlı olsun umarım fiyasko olmaz...
Rodrigo Tello
30.Ocak.2007, 07:28
Tamam Drpic'i anladıkta 2. stoper ne alaka onu çözemedim :)
Sanmam 2 stoper alcaklarını..
edit
yazmılmış, farkında değilim, özür dilerim.
Hadi hayırlısı..
erdemzorer10
30.Ocak.2007, 07:41
tüm Beşiktaşlı arkadaşlar tebrik ediyorum hayırlı olsun
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 07:55
Higuain'de Meksika'nın America takımına yıl sonuna kadar kiralandı.
Bir yabancı daha alabiliriz..
Emurafu
30.Ocak.2007, 08:01
Drpic özellikleri,Hobileri anlayana:)
http://66.102.9.104/search?q=cache:ZMDJW6N1T6gJ:www.nk-dinamo.hr/igrac/prikaz/34/default.aspx+dino+drpic&hl=tr&ct=clnk&cd=11&gl=tr
Shakira hayranımış sanırım:D
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 08:07
Drpic özellikleri,Hobileri anlayana:)
http://66.102.9.104/search?q=cache:ZMDJW6N1T6gJ:www.nk-dinamo.hr/igrac/prikaz/34/default.aspx+dino+drpic&hl=tr&ct=clnk&cd=11&gl=tr
Shakira hayranımış sanırım:D
Daha anlaşılır bu linkte.
http://www.nk-dinamo.hr/igrac/prikaz/34/en/default.aspx
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.ntvspor.net/Images/25428.jpg
Kartal stoperini buldu
Beşiktaş, Dinamo Zagreb'in savunma oyuncusu Dino Drpic ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlıların Hırvat oyuncuyla bugün sözleşme imzalaması bekleniyor. Ayrıca Çek savunma oyuncusu Zapotocny ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın, Higuan'i de sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı belirtildi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 01:33 TSİ 31 Ocak 2008 Perşembe
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımının savunma oyuncusu Dino Drpic ile prensip anlaşmasına vardı.
Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Drpic ve hulübüyle anlaştıklarını açıkladı. Siyah-beyazlıların Hırvat Dino Drpic ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
27 yaşında ve 1.93 cm boyundaki futbolcu ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın, Drpic'in bonservis bedeli olarak kulübüne 1 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Drpic'in ise siyah-beyazlı kulüpten yıllık 750 bin euro alacağı belirtildi.
Antalya'da takımıyla kampta bulunan Drpic'in, bugün İstanbul'a gelmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor.
SIRADA ZAPOTOCNY VAR
Öte yandan siyah-beyazlıların, kadrosuna katmak istediği bir diğer isim Tomas Zapotocny’nin transferinde de sona yaklaştığı belirtildi.
İtalya Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen Çek savunma oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın özellikle istediği Zapotocny , bu sezon Udinese'de 11 maçta forma giydi.
Ayrıca siyah-beyazlıların, yabancı kontenjanını açmak için sezon başında Arjantin'in Nueva Chicago takımından transfer ettiği Federico Higuan'i, sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı öne sürüldü.
eXcitinG
30.Ocak.2007, 16:43
Higuain de benim takımım CLub America ya gitmiş yahu :D
Bu Drpic i gözüm tutmadı benim umarım beni yanıLtır.
BlackEagle19o3
30.Ocak.2007, 17:37
Ben de pek memnun değilim açıkcası Drpic transferinden;)Üstüne Zapotocny de gelirse büyük sürpriz olur ama pek sanmıyorum:)
Valla ben memnun kaldım açıkçası.Takımın boy seviyesi yükselmeye başladı.Cisse, Bobo, Holosko,ibrahim Toramandan sonra , kafa vuruşu çok iyi olan bir oyuncu daha geldi.Artık kornerleri etkili kullanmamız lazım.
BlackEagle19o3
30.Ocak.2007, 19:41
Drpic transferini İMKB'ye de bildirmişiz;)Ntv'ye göre 3+2 yıllık sözleşme imzalayacağız...
anil luque
30.Ocak.2007, 20:44
ne kadar faydalı olacak muamma daha önce adını duymadım izlemedim ama inşallah beşiktaşımıza faydalı olur yoksa büyük bir çıkmaza girer yönetim zira son dönemlerde yapılan transferlerde faydalı olanların sayısı bir elin parmak sayısını geçmez..
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 20:48
Arkadaşlar açıkcası onca isimden sonra benimde pek kanım ısınmadı bu transfere ama olumlu bakmamı sağlayan bazı faktörler var.Birincisi bu isimi Fikret hoca izleyip önermiş.Aynen Tello'da olduğu gibi.Ayrıca yaşı genç ve bir hedefi var.Euro 2008 de Hırvatistan milli takımına seçilmek.Sonra Zagreb gibi iyi oyuncular çıkaran bir takımın alt yapısından çıkmış ve geçen sezondan beri as oynuyormuş takımda.İzlemediğim için bir şey diyemeyecğim ama bu özellikler beni umutlandırıyor açıkcası.
Ayrıca Higuain gönderildiğine göre bir transfer daha gelecek demektir.Ntv bu ismin Udinese'li Zapotocny olduğunu iddia ediyor.Haydi hayırlısı..
Aslında aklıma şöyle bir fikir var.Zapotocny alınacaksa Mehmet Topuz için Kayseri'ye Gökhan Zan,Mehmet Yozgatlı ve bir miktar para önersek belki olumlu bakabilirler.Çünkü hayli karlı bir anlaşma olur onlar için..Tabii bu bir düşünce..
Fietra 10
30.Ocak.2007, 20:49
Bu oyuncunun 26-27 Yaşında olması ve hiç A Milli formayı giymemesi beni düşündürüyor ;) Beşiktaş camiasına hayırlı ugurlu olsun..:)
eXcitinG
30.Ocak.2007, 20:55
RonaLdo da miLLi değiLdi ama savunmamızda o gittikten sonra bir türLü öyLe bir adam buLamadık. Vedran CorLuka biLe City e transfer oLana kadar miLLi takım yüzü görmemiş bir adamdı. Bir oyuncuyu miLLiLik oranına bakıp değerLendirmek doğru oLmaz. Sadece kapaLı bir kutu oLması ve bekLenmedik bir isimin aLınması (Hangi isimLer geçerken) bizi huzursuz eden oLay.
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 21:05
Bu oyuncunun 26-27 Yaşında olması ve hiç A Milli formayı giymemesi beni düşündürüyor ;) Beşiktaş camiasına hayırlı ugurlu olsun..:)
Bir kere giymiş milli formayı.Ayrıca Euro 2008 için Hırvat milli takımına seçilebilecek oyuncular arasında gösteriliyor.Seçilebilmek için ekstra bir performans gösterebilir bizde..:)
anilton
30.Ocak.2007, 22:07
Beşiktaş riske girmedi, vazgeçti!
FLAŞ! Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpic'in transferinden vazgeçti.
Beşiktaş yönetiminin bu transferden vazgeçme sebebi olarak ise oyuncunun Pascal Nouma vari hareketlerinin ortaya çıkması olarak düşünülüyor.
Hırvat Dino Drpic ülkesinde futbolu kadar yaptığı hareketleriyle de konuşuluyor. Drpic'in takımının kazandığı bir Hajduk Split maçının ardından rakip taraftarlara poposunu göstermesi uzun süre Hırvatistan'da konuşulmuştu.. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Drpic yaptığı hareketinin açıklamasını rakip taraftarların kendisine maç boyunca küfür etmesini göstermişti.
Kaynak: DHA
uAburak89
30.Ocak.2007, 22:09
İsabetli bir karar..
eXcitinG
30.Ocak.2007, 22:12
Zapatocny ye yöneLicekLer herhaLde bundan sonra.
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 22:12
Eğer o hareketinden dolayı vazgeçtiysek yanlış yapmışız bence.Bizi oynayacağı oyun ilgilendirmeli diye düşünüyorum.
Yinede hayırlısı olsun.İnşallah daha iyisini alırız..
BlackEagle19o3
30.Ocak.2007, 22:47
Bence iyi oldu vazgeçmemiz.Zapotocny gelcek büyük ihtimal...Hayırlısı olsun artık:)
bySilver
30.Ocak.2007, 23:12
Gülmekten öLdüm ha :D Nedene bak ya sanki şeyi top oynayacak Yaparsa cezasını yer bu ne titizLik tranferdede boyLe oLsakya
nerazzuri
30.Ocak.2007, 23:24
Zapotocny
Bu adamı Fm'de Beşiktaş'a aldım. Tam bir felaket :D Gökhan ve Toraman'dan hiç bir farkı yok. Ama gerçekte nasıl oynar bilemem.
anilton
30.Ocak.2007, 23:41
Beşiktaş'ta son karar Zapotocny
Beşiktaş, uygunsuz görüntüleri yayınlanan Dino Dpric'in transferinden vazgeçerken, Udinese'nin Çek savunma oyuncusu Tomas Zapotocny ile anlaşmaya varıldı.
NTVSPOR
Güncelleme: 16:17 TSİ 31 Ocak 2008 Perşembe
Beşiktaş, prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen hırvat stoper Dino Drpic'in transferinden vazgeçti.
Siyah-beyazlı yöneticiler kesin olarak anlaşmaya vardıkları Hırvat futbolcunun takımının kazandığı bir maçın ardından rakip taraftarlara yaptığı uygunsuz görüntüler nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Camianın ve taraftarın tepkisini almamak için bu transferden vazgeçen yöneticiler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istediği bir diğer isim olan Udineseli Tomas Zapotocny ile anlaştı.
Daha önce anlaşmaya varılan fakat Drpic’le anlaşılması nedeniyle transferi askıya alınan Zapotocny ile hemen temasa geçen yöneticiler, Çek futbolcuyu ikna ederek anlaşmaya vardılar.
Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği 27 yaşında ve 1.81 cm boyundaki Zapatocny, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Udinese’de toplam 29 maçta forma giydi ve 2 gole imza attı.
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 00:03
Bu adamın Toraman'dan farkı ne bana açıklayabilecek birisi var mı?(Zapotocny)
Bu yönetimi anlayamıyorum vallahi.1 aydır adam arıyorlar.Bir tane buldular.Ondanda Youtube'de görüntüsü var diye vazgeçiyorlar.Hey Allah'ım yaa..
Zaten ne aradıklarını kendileride bilmiyorlar.Zapotocny 1.81,Drpic 1.94..Bu yönetimle işimiz zor..
LaigLeNoiR
31.Ocak.2007, 00:06
Her 2 sinede karşıydım en baştan beri.
DRPİÇ ve ZAPOTOCNY 2'si de olmaz.Olurlarsa da ne yapalım.Hayırlı olsun diyelim.
BlackEagle19o3
31.Ocak.2007, 00:22
Zapotocny ve Toraman ikilisi ile beraber dünyadaki en kısa defans ikilisini oluşturmuş oluruz herhalde:SGökhan Zan iyileşse bari:(:)
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 00:30
Forza'da Koray abinin Drpic'in geleceğini iddia ettiği söyleniyor..
anilton
31.Ocak.2007, 00:46
Forza'da Koray abinin Drpic'in geleceğini iddia ettiği söyleniyor..
Evet Şemsi Koray abiyle konuştum,imzaların atıldığını ve Drpic'in formayı giydiğini söyledi...
Rodrigo Tello
31.Ocak.2007, 00:52
Eğer o hareketinden dolayı vazgeçtiysek yanlış yapmışız bence.Bizi oynayacağı oyun ilgilendirmeli diye düşünüyorum.
Yinede hayırlısı olsun.İnşallah daha iyisini alırız..
Bence almamak için gerekli bir sebep,bizi kişiligide ilgilendirir.
O forma kutsaldır nasip olmaz herkese ! ;;);;);;)
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 00:56
"Drpic'ten vazgeçmedik"
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Hırvat savunma oyuncusu Dino Drpic'in transferinden vazgeçmeleri gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve bugün basında çıkan görüntüleriyle ilgili araştırma yaptıklarını söyledi.
Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Drpic'in bugün basına yansıyan görüntüleri sonrası transferinden vazgeçtikleri yönündeki iddialar konusunda, ''Bu görüntülerle ilgili araştırmamızı yapıyoruz. Hırvat oyuncunun transferi için maddi şartların da istediğimiz şekilde olması gerekiyor'' dedi.
Drpic'in transferinin kesinliğe kavuşmadığı gibi, vazgeçilmesinin de söz konusu olmadığını ifade eden asbaşkan Erdoğan, ''Bu oyuncuyla transfer için görüşmeler sürüyor. Bugün basında bu oyuncuyla ilgili çıkan görüntüler nedeniyle transferinden vazgeçmiş değiliz. Drpic'in bu hareketleri ne amaçla yaptığı, fevri davranışlar mı olduğunu araştırıyoruz. Beşiktaş'a gelecek oyuncunun ahlaki kontrolünün de yapılması gerekiyor. Kendisiyle ilgili görüntülere bakarak, transferi için 'hayır' diyecek değiliz. Özel bir konu olduğu için kendimiz araştırmayı tercih ediyoruz. Kendisinin ifadesine bağlı kalmamız doğru olmaz. Beşiktaş'ın duruşuna uymayacak bir oyuncuyu almamız mümkün değil, ancak görüntüler nedeniyle Drpic'ten de vazgeçmemiz söz konusu değil'' diye konuştu.
Drpic'in transferi için maddi şartların yanında Hırvat oyuncunun hareketinin nedenlerinin de önemli olacağını kaydeden Levent Erdoğan, ''Her iki konunun, Beşiktaş'ın istediği doğrultuda olması gerekiyor. Drpic'in hareketinde ahlaki durum bozukluğu yoksa ve maddi anlamda istediğimiz oluşmuşsa kendisini alırız'' dedi.
-BEŞİKTAŞ, İSPANYA'DA OYUNCU ARIYOR-
Higuain'i kiralık olarak gönderen Beşiktaş, Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu konusunda yaptığı değişiklik sonrası orta saha için araştırmalarını İspanya'da sürdürüyor.
Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Levent Erdoğan, orta sahaya yönelik transfer çalışmalarını İspanya'da sürdürdüklerini belirterek, ''Orta saha için defansif ağırlıklı bir oyuncu araştırması yapıyoruz. Bir iki oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. Çok ağır şartlarda olmadığı takdirde, ihtiyacımız olan transferi yaparız'' diye konuştu.31.01.2008
Kaynak : AA
Emurafu
31.Ocak.2007, 01:02
Az sonra yine bir haber gelir..Medyada kafayı yedi:D
Drpic bence yedek'de bekliyor:)Mesela Zapotocny olmassa bu transferi acıklayacaklar bence..
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 01:04
Bence almamak için gerekli bir sebep,bizi kişiligide ilgilendirir.
O forma kutsaldır nasip olmaz herkese ! ;;);;);;)
Bence insanları bir anlık hatalarıyla değerlendirmek yanlış.Hepimiz insanız,hata yapabiliriz.Orada taraftar kendisne hakaret etmiş.O da tepkisini göstermiş.Tepki gösterme şekli bize göre çok farklı.Bunu kabul ediyorum.Genelde el kol hareketleriyle tepki gösterilir.Ama adamların kültüründe buda bir tepki çeşidi.Avrupa'da bizdeki kadar ağır bir hareket değil yani.
LaigLeNoiR
31.Ocak.2007, 01:24
DRPİÇ'i bende istemiyorum hareketlerinden değil ama çok da kaliteli değildir diye düşünüyorum pek de tanımıyorum açıkcası ama İMKB'ye görüşmelerin başladığı bildirildiğine göre bu transfer de bitti.
Ben hala AS DEFANS bekliyorum.Yani asıl transferimizi bekliyorum.Bu isimde İSPANYA'dan gelecek.
JAVİ NAVARRO veya BETO olacak bu isimde.İçimde böyle bir his var :)
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 01:32
http://www.ajansspor.com/resim/drpic_forma_yazili.jpg
DRPIC İDDİALI KONUŞTU-
Tüm bu iddialar ortada dolaşırken, Dinamo Zagrebli futbolcu Hırvat yıldız Dino Drpic ise siyah beyazlı takıma henüz imza atmadan iddialı açıklamalarda bulundu. Takımının Antalya kampında yaptığı açıklamada, rüyalarını gerçekleştireceği bir takıma geldiğini ve Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giymek istediğini söyledi.
Drpic, "Rüyalarımı gerçekleştireceğim bir takıma geldiğime inanıyorum. Beşiktaş'a yapmak istediklerimi gerçekleştirmek için geldim. Elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim. Beşiktaş'ta başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Türk futbolu hakkında çok fazla bilgisinin olmadığını ifade eden Drpic, "Şampiyonlar Ligi ve Avrupa liglerinde Türkiye'nin ismini çok duydum. Türkiye, merak ettiğim bir ülkeydi. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'de çok iyi takımlar var. Uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Bunun için Beşiktaş'a geldim. Türkiye'yi çok sevdim. Özellikle İstanbul futbol açısından çok uygun bir yer. Daha önceden Türkiye'ye gelip futbol oynamak isterdim. Bunu da bugün gerçekleştirmiş oldum" diye konuştu.
Drpic akşam saatlerinde İstanbul'a gideceğini ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacağını belirtti.
Antalya'da kendisini izlemeye gelenlerin ilgi odağı olan Drpic, şimdiden Beşiktaş taraftarlarının gözdesi oldu. Kendisine Beşiktaş forması hediye edilen Drpic, Siyah-beyazlı formayı giyerek basın mensuplarına poz verdi.
ajansspor.com
Koray Düşova
31.Ocak.2007, 02:28
Evet transfer tamam,' vazgeçtik' haberlerinin ise İmkb-BJK AŞ ile ilgili bilerek çıkarıldığını düşünmekteyim.Herneyse.. esas olan gerçek bu transfer...
Befam'ın tespiti sonucu yine teklif yapılmış bir futbolcu Drpic...Befam kurmaylarının defans konusunda Balkan ülkesi futbolcuların kalitesine inandığına bu transferle daha çok inanmış bulunuyorum.Geçen sene de yine bir Hırvat olan Dario Smoje'ye teklif yapmışlardı fakat daha sonra Tigana'nın vetosuyla vazgeçilmişti.Şimdi yine bir Hırvat olan Drpic alındı.Bilindik Hırvat ekolünün mantatisiyle oynayan bir futbolcu,markaj yeteneği yüksek ve 90 dakika diri olarak kalabilecek kondüsyonda oynayabilen bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.
Esas olan Ertuğrul hoca ne düşünüyor,bunu değerlendirmek lazım,talip olunan futbolculara bakıyoruz,gerek Beto,gerek Zapotncy markaj yeteneği çok kuvvetli isimlerdi.Beşiktaş'a bakıyoruz İ. Kaş, Toraman, Zan,Üzülmez var,bunların hepsi çok iyi markajcılar.Yani hoca 4'lü bir savunma timi yaratmak istiyor sanırım.Drpic'de bu doğrultuda uygun bir isim ,Dinamo'nun altyapısı avrupa da sayılı altyapılardan biri olarak gösteriliyor,Drpic'de bu altyapının ürünü,Dinamo futbol okulundan yetişen bir futbolcu,o okulun kontrolüde şu an eski Barca'li(adını hatırlayamadım) bir futbolcunun komutasında ... Modric gibi,Pokrivac gibi,Tadic gibi,Mandzukic gibi ve City'ye giden Corluka gibi Hırvat futboluna son dönemde çok yetenekli gençler hediye etti. Drpic'ide bu isimlerin arasına ben şahsen eklerim ki bir kesim ekliyor.Fakat bir kesimde bu futbolcunun futbola yeteri kadar konsantre olmadığını düşünüyor.Her kulüpte bu tür aykırı düşünceler olabilir normal karşılıyorum.Sebep olarakta futbolcunun aşırı medyatik ve magazinde yer olması gösterilmiştir.Çünkü Drpic'in eşi (veya sevgilisi) çok medyatik olan bir model-şarkıcı,hemde tam Türk medyasının aradığı tipte magazinsel bir bayan,yani Drpic'in bu bayan yüzünden yeteneğini daim kılmadığını iddia eden bir kesim var .Ben yine de ne olursa olsun Beşiktaş'ın kaliteli bir transfer yaptığını ve yüzünün kara çıkmayacağına inanıyorum. Ülkemize gelen balkan defans oyuncuları genellikle iyi randıman vermiştir.Son olarak Drpic'in alınmasının altında Bobo gibi Holosko gibi ileriye dönük yatırım planları olduğunu tahmin ediyorum.
http://www.nacional.hr/repository/images/_variations/2/a/2adde9ce1dee5fed2c7d8b0d139158ca_gallery.jpg
Son olarak;Popo meselesi...
Kesinlikle hiçbir değeri yok,her zaman bu tür kontrol dışı hareketler olabilir,el kol hareketlerini geçmişte görmüştük.Bir futbolcunun poposunu açması saha dışı bir olay,kagva etmek gibi,soyunma odasında sabuna basıp düşmek gibi,tribünde patlamış mısır yemek gibi,bu meselenin uzamasının futbolculara zarar vereceğini sanmam.Kaldı ki Beşiktaş daha önce de kadın kıyafetleriyle poz veren Martin Palermo'yo da talip olmuştu,alınsaydı 2-3 gün bahsedilecekti sonra herkes Palermo'nun futbolculuğunu masaya yatıracaktı.Drpic'de de farklı olacağını sanmıyorum.Yine kaliteli bir transfer yapıldı,alkışlamak gerek...
YusufT
31.Ocak.2007, 03:11
hirvat defans oyuncular süper oluyorlar. Hayirli ugurlu olsun..
Oghuse
31.Ocak.2007, 07:05
Biraz önce NTV'de izledim Beşiktaş Drpic'ten internette dolaşan uygunsuz video'sundan dolayı vazgeçmiş..
Koray Düşova
31.Ocak.2007, 08:02
Basının ne dediğini kaale almayacağım kimse kusura bakmasın...
Ben bu transferin bittiğine ve gerçekleştiğine inanıyorum...
''Basın yazdıysa doğrudur'' mantığına katılmıyorum...
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 08:13
Basının ne dediğini kaale almayacağım kimse kusura bakmasın...
Ben bu transferin bittiğine ve gerçekleştiğine inanıyorum...
''Basın yazdıysa doğrudur'' mantığına katılmıyorum...
RadyoSpor'da yönetimin bu transferde son kararı verdiği iddia edildi.
Maraton.com.tr Meite ile yeniden ilgilendiğimizi iddia ediyor.
Goal.com ise yeniden Beto'ya yöneldiğimizi iddia ediyor.
Hangi birine inanalım?:D
Koray Düşova
31.Ocak.2007, 08:26
Beto'nun kulübünün başkanı Beto'yu asla satmayacaklarını açıkladı.
anilton
31.Ocak.2007, 18:29
Koray abiye inanıyorum.Drpic hayırlı olsun...
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 18:37
Bir duyum:Başkan ve Sinan Engin şu an Drpic ile görüşüyormuş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LigTv ye Sinan Engin kesin olarak vazgeçtik demiş. 3 saat içinde bomba patlıtıcaz demiş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zagrep'ten Schildenfeld'ı bitirmişiz..Kesin bilgi..Ajanslarada düştü..
deniz.91
31.Ocak.2007, 21:43
Beşiktaş Schildenfeld'i bitirdi
Beşiktaş aradığı ismi buldu. Siyah-beyazlılar Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından Schildenfeld'i transfer etti. Beşiktaş Hırvat oyuncu ile iki yılı opsiyonlu 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. 22 yaşındaki oyuncu 1.92 boyunda.
Ayrıntılar Az Sonra...
01.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
anilton
31.Ocak.2007, 21:45
Gordon Schildenfeld Beşiktaş'ta...
Kenan Öner LigTv'de açıkladı.Asıl hedefimiz zaten buymuş,ama bonservisi pahalıymış.Dün olanlardan sonra zorlayıp almışız.Hayırlı olsun...
http://img153.imageshack.us/img153/8936/schildenfeldxz5.jpg
Emurafu
31.Ocak.2007, 21:47
Tam bir kapalı kutu...Fm de falan nasıl:D
deniz.91
31.Ocak.2007, 21:51
Evet yav ilk defa duydum ismini
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 21:53
Tam bir kapalı kutu...Fm de falan nasıl:D
Fm'den baktım.Drpic ayarında bir eleman gözüküyor..
Emurafu
31.Ocak.2007, 21:57
Eger topu oyuna iyi sokuyorsa ozaman çok iş yapar..Çünkü beşiktasa topu oyuna iyi sokabilen birisi lazımdı..Genelde Beşiktaslı spor yazarları Popescuya benzer birisi gelirse çok iş yapar falan diyorlardı..
Yine Hayırlı olsun Diyelim:DBunuda videosu varmı:n::n:
anilton
31.Ocak.2007, 21:57
Bu oyuncu almamızdaki baş sebepler geriden oyun kurabilmesi,genç olması ve gelecek vaadetmesi.Hava topları zaten boyu ile doğru orantılıdır...
Bu arada Alman asıllı ve Hırvat Ümit Milli takımında oynuyor.Bonservisine 2 milyon euro vermişiz...
travis1903
31.Ocak.2007, 21:59
şu dpric gelecek yıl 4 buyuk ligten birine transfer olacak,ahanda buraya yazıyorum
:0:
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 22:00
Kenan Önen az önce LIG TVye bağlanıp açıklamış.. Bu adam zaten ilk tercihmiş, fakat pahalı oldugu icin Drpic'e yönelmisiz ve Gordonu sezon sonuna ertelemisiz. Drpic'den vazgecilince yine ilk olarak ilgilendigimiz ve daha pahalı olan Gordonu aldık. Yani yönetim ara transferde fedakarlik yapti diyebiliriz.:rolleyes:
deniz.91
31.Ocak.2007, 22:03
Drpic daha iyidi bence
YusufT
31.Ocak.2007, 22:11
Bomba transfer... Avrupali 2. lig takimlarin son gözdesi Gordon alinmis.. yetenekli oyuncu..
BlackEagle19o3
31.Ocak.2007, 22:21
Ben bu transfere olumlu bakıyorum;)Genç,uzun boylu bir oyuncu.Geriden de oyun kurabiliyormuş galiba...Drpic transferinden daha çok sevindirdi bu olay benmi.Zaten öyle bir adam Beşiktaş'a yakışmazdı.Neyse hayırlı olsun:)
YusufT
31.Ocak.2007, 22:28
bütceye göre iyi transfer ayrica yeteneklide..
uAsamet91
31.Ocak.2007, 22:28
Tanimiyorum bu futbolcuyu yorum yok beşiktaş yine bildigini okumuş görücez artık
anilton
31.Ocak.2007, 22:35
Tanimiyorum bu futbolcuyu yorum yok beşiktaş yine bildigini okumuş görücez artık
Allah'tan yorum yapmamışsın hee...:icon_smile:
Emurafu
31.Ocak.2007, 22:44
Birazda fm'ye göre konusalım:)
http://img524.imageshack.us/img524/1861/schildenfeldcq0fg7.jpg (http://imageshack.us)
Fietra 10
31.Ocak.2007, 22:45
Cografya olarak dogru yerden oyuncu almış Beşiktaş..Fakat bu oyuncuyu da tanımıyorum..Ama isim olarak diğerinden daha sıcak geldi bana :p :)
erdemzorer10
31.Ocak.2007, 22:47
tam bir kapalı kutu...sanki drpic daha saglam bir futbolcuydu ama ne diyelim hayırlısı olsun..
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 22:54
Arkadaşlar izlemediğimiz için hakkında bir bilgimiz yok tabii.Ama bu oyuncu yöneticilerin açıklamalarına göre daha iyi gibi.Tabii bu açıklamayı medyanın yüzünden transfer rotalarını değiştirdiler dedirtmemek içinde demiş olabilirler.
Ama Sinan Engin heyecanlı bu transferden.Buda beni umutlandırıyor.
Gordon kulübümüze hayırlı olsun.
anilton
31.Ocak.2007, 22:54
http://img524.imageshack.us/img524/1861/schildenfeldcq0fg7.jpg (http://imageshack.us)
Boy ve kilo yanlış yazılmış.Pas ve teknik iyi sayılır bir savunma oyuncusu için.İzlemeden yorum yapmak mantıklı değil.İzledikçe anlayacağız zaten...
deniz.91
31.Ocak.2007, 23:05
Bide drpici koysana
Fıratcan Alçınkaya
31.Ocak.2007, 23:06
Beyler ben hızımıza yetşemiyorum şimdi ne oldu son durum kimi kesin aldık bir mümin yardımcı olsun :)
anilton
31.Ocak.2007, 23:13
Beyler ben hızımıza yetşemiyorum şimdi ne oldu son durum kimi kesin aldık bir mümin yardımcı olsun :)
Başından beri Zagreb'ten Gordon Schildenfeld'i istiyormuşuz.Ama Zagreb bırakmak istemediği için uçuk rakamlar istiyormuş.Bizde bunu sezon sonuna bırakıp takip ettiğimiz bir diğer oyuncu Drpic'e yönelmişiz.Anlaşmışız ancak son görüntüler yüzünden ondan da vazgeçmişiz.Bugün Başkan Schildenfeld için bir daha bastırmış ve almış...
BeeTLeJuiCe
31.Ocak.2007, 23:20
FM'deki özellikleri bence çok iyi. Birde yaşının 22 olduğunu düşünürsek iyi transfer yaptı Beşiktaş.
Drpic demiş birisi önceki sayfalarda vardı.
http://img181.imageshack.us/img181/4229/drpictm0.jpg
GebzeLi1907
31.Ocak.2007, 23:27
Drpic değiL gordon u aLdı Beşiktaş..Ben Beşiktaş'tan örneğin bir Lugano,Edu veya Song KaLitesinde Stoper bekLiyordum ama Gordon'u getrdiLer.tanımadığımız bir oyuncu ne yapar ne eder bekLeyip görücez.
HayırLı olsun Beşiktaş camiasına
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 23:31
Arkadaşlar bu transfer bu sefer kesin.Resmi sitede yayınlandı,Borsayada bildirildi.Bir kez daha hayırlı olsun.İnşallah katkılı olur..
Buyrun LigTv'nin Gordon için hazırladığı kısa bir görüntü..
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33232
FM'de karşılaştırdığımızda Gordon mental açıdan çok daha iyi duruyor Drpic'den. Fiziğini geliştirmesi gerek ama.
Fıratcan Alçınkaya
31.Ocak.2007, 23:39
Ne diyelim hayırlısı olsun bireysel hatalar yapmasın Lugano, Song kadar ii olmasada olur... :) Gol yemek problem değil her takım gol yiyor ama biz trajikomik goller yiyoruz Schildenfeld umarım bu sorunu çözer ve sürekli saçma sapan goller yeme alışkanlığımız sona erer...
anilton
31.Ocak.2007, 23:41
Schildenfeld Beşiktaş’ta
01.02.2008 14:59
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Dinamo Zagreb’li Hırvat defans oyuncusu Gordon Schildenfeld ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşmaya varıldığını duyurdu:
"Şirketimiz Dinamo Zagrep’te forma giyen Gordon Schildenfeld’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır."
Gordon Schildenfeld kimdir?
1985 doğumlu olan genç defans oyuncusu 1.92 boyunda. Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld futbola burada başladıktan sonra 2007 yılında Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Alman kökenli olan defans oyuncusu, 2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele etti. Genç oyuncu takımıyla geçen sezon 1. Lig'e çıktı. Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın büyük takımlarının dikkatini çeken genç oyuncu, takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Hırvatistan 21 yaş altı milli takımının formasını da giyen Schildenfeld, özellikle hava toplarındaki büyük üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Genç futbolcu, Hırvat milli takımının gelecekteki değişmez oyuncularından biri olarak gösteriliyor.
Bjk.com.tr
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 23:51
Eğer Euro 2008 de Hırvatistan milli takımına seçilme gibi bir hedefi varsa daha iyi oynamaya çalışacaktır.
Sir FRD
31.Ocak.2007, 23:53
sonunda bir adam aldık hayırlı olsun.İyi adam bence ilk geldiğinde Tomas'a kötü deniliyordu çok iyi çıktı bu da öyle olabilir
koray_capello
01.Şubat.2007, 00:13
Valla bilmiyorum da eğer bu özellikler gerçeğe yakınsa yani araştırmayı yapan arkadaş başarılıysa bu adam efsane olur, büyük yıldız olur.
Hele adamı biraz izleyelim de gelecek sezon başı gibi araştırmacı arkadaşı rahatsız ederiz, ya helal olsun deriz yada baba sen de iyi abartmışsın deriz ;;)
TR.CaPTaiN
01.Şubat.2007, 00:25
Drpic yakışmazdı, Gordon hayırlı olsun.
eXcitinG
01.Şubat.2007, 00:31
Fm de ki özeLLikLerine bakarsak adam topu oyuna sokabiLen bir tip gibi gözüküyor. Aynı şekiLde ağır ve güçsüz bu da sadece savunmada önceden sezme kabiLiyeti iLe kademeye girebiLdiğini karşısına adam gibi bir forvet geLirse zor anLar yaşayacağını gösteriyor. Gerçi Hırvat araştırmacıLar bu güne kadar bence Fm de hep doğru tespitLer yapmıştır.
HeLe bir başLasın oynamayada görücez bakaLım. Baktık sarmadı göndeririz Diatta gibi :D
Del Piero_10
01.Şubat.2007, 00:38
Fm'ye bakmak bir oyuncuyu tanımak için güvenilir bir kaynak değil.
YusufT
01.Şubat.2007, 01:10
Dedigim gibi cok yetenekli, oyuncuyu birazcik taniyorum( yabanci takim forumlari sayesinde)
18 Mart 1985'te Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld Ocak 2007'den beri Dinamo Zagreb'te forma giyiyor.
Alman kökenli olan defans oyuncusu 1.92 boyunda ve Dinamo Zagreb'e kariyerine başladığı Sibenik'ten transfer oldu.
Sibenik altyapısının bir ürünü olan Schildenfeld 16 yaşından itibaren A takıma yükseldi ve ilk maçını Kamen Ingrad'a karşı oynadı.
2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele eden genç oyuncu takımlarını geçen sezon 1. Lig'e taşımayı başardı.
Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın devlerinin ilgisini çeken genç oyuncu, yıldıznın beraber parladığı takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken araya Dinamo Zagreb'in girmesiyle başkentin yolunu tuttu.
Gordon Schildenfeld Hırvatistan Ümit Milli Takımı'nın da formasını giydi.
RoNNiE91
01.Şubat.2007, 01:14
Hayırlı olsun.Diatta gibi çıkmaz umarım.Hiç bilinmeyen bir defans aldık.Transfer politikası aynı gene.
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2007, 01:33
Hayırlı olsun.Diatta gibi çıkmaz umarım.Hiç bilinmeyen bir defans aldık.Transfer politikası aynı gene.
Burak'cım merak etme.İnşallah Diatta gibi çıkmayacak.Zaten Diatta gibi olmasıda zor.Çünkü aralarında 10 yaş fark var.:)
anil luque
01.Şubat.2007, 04:59
şemsi öyle diyorsun inşallah öyle olur yine son günlere doğru taraftarın tepkisinden kaçınılmak için yapılmış bir transfer gözüyle bakıyorum ben şahsen.. ama umarım beni yanıltır gordon yaşı bizim için bir avantaj olabilir hayırlısı olsun..
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2007, 05:14
Valla Anıl ben adamı seyretmedim.Sinan Engin'in açıklamaları başka sitelerden okuduğum yazılar dolayısıyla umutluyum.İnşallah yanılmam.Dediğin gibi günü kurtarmak için bir transfer olabilir ama Diatta olayından sonra sanmıyorum transfer için transfer yapacaklarını.Dediğim gibi inşallah Gordon yüzümüzü kara çıkarmaz.:)
http://www.sporx.com/images/1/29/2344_B_GordonSchildenfeld005.jpg
İddialı açıklamalar
Dinamo Zagrep'in defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 23 yaşındaki savunma oyuncusu Beşiktaş'a başarılı olacağına inandığını söyledi.
Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kamp yapan Dinamo Zagrep'in 23 yaşındaki defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığını açıkladı. İlk uluslararası deneyimi olacağını söyleyen 1.91 cm boyundaki 90 kilo ağırlığındaki Gordon, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Böyle bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Benim için Beşiktaş büyük bir fırsat ve ben bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Dinamo Zagrep'in taraftarı çok ateşli. Duyduğuma göre Beşiktaş'ın taraftarı daha ateşli ve çılgınmış. Eşimden de izin alarak buraya geldim. Çok mutluyum" dedi.
Dinamo Zagrep'in spor direktörü Mamic Zoran ise, "Drpic konusunda Beşiktaş ile büyük oranda anlaşmıştık ama transfer son anda gerçekleşmedi. İnternette yayınlanan Drpic'in uygunsuz görüntülerinin bu transferin gerçekleşmemesinde etkili olmuş olabilir ama bunu Beşiktaş yönetimine sormanız gerekir. Gordon, Dr***'ten 4 yaş daha genç bir oyuncu. Savunma bölgemizde 5 oyuncumuz vardı. Gordon'un başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye'de iyi işler çıkartacaktır" diye konuştu.01.02.2008
Kaynak : Sporx.com ve İHA
anilton
01.Şubat.2007, 05:20
Schildenfeld İstanbul'da
Beşiktaş'ın, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb Kulübü'nden transfer ettiği Gordon Schildenfeld İstanbul'a geldi.
Siyah beyazlı kulübün, bugün sözleşme imzaladığı Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld, yeni takımına katılmak üzere akşam saatlerinde Antalya'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda, Schildenfeld yazılı 24 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına görüntü veren Schildenfeld, Beşiktaş'ta başarılı olmak istediğini belirterek, "Bana 'Şifo' diyorlar. Burada da aynı şekilde hitap edilebilir" dedi. Schildenfeld'in 4 Şubat Pazartesi gününe kadar dinleneceği bildirildi.
01.02.2008
Varonil
01.Şubat.2007, 05:46
Schildenfeld transferi hayırlı olsun Beşiktaş camiasına.İlk defa duyuyorum ismini,bakalım oynayınca göreceğiz nasıl bir oyuncu.
Roberto Baggio
01.Şubat.2007, 07:04
Bu adam Hırvat mı yahu Britanyalı gibi bir ismi var.Hayırlı olsun Besiktas'a......
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2007, 07:16
Bu adam Hırvat mı yahu Britanyalı gibi bir ismi var.Hayırlı olsun Besiktas'a......
Alman asıllı Hırvat.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/2008/02/02/im/20D674DCB4D30B459CA36B30b.jpg
http://img.sabah.com.tr/im/2008/02/02/11DD3197EDA4764B81C18B61r.jpg
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4900106.jpg
bjk_melo_151
01.Şubat.2007, 16:12
Çeklerde de var Alman adlı olanlar Hübschmann ve Koller gibi.Hitler'in Doğu'da egemen olduğu yerlerde kalan Almanların benliklerini yitirmesinden yada orada yaşamayı sürdürmek istemelerinden ötürü böyle şeyler oluyor.Slovakya,Slovenya,Belarus gibi ülkelerde çok görülen bir durum.
GeNç KaRTaL
02.Şubat.2007, 00:13
Gordon hakkında yapılan 2 tane yorum.Oyuncu hakkında fikir verebileceğini düşünüyorum.Bu arada Gordon boyuna rağmen acayip hızlı.Youtube'deki görüntülerinden bu kanıya vardım.Birde bu yazılardan sonra Allah son anda kurtarmış hata yapmamızdan diye düşünüyorum.İnşallah yanılmam.:)
Yazılar alıntıdır.
Yönetim 2 gün icinde iki tane cok ama cok dogru is yapti. Birincisi Drpic den vazgecilmis olmasi. Verilebilecek en dogru karar bu adami transfer etmememkti.
Karekter olarak sifirin alitinda bir yapiya sahip bir sahismis. Agresif ve biciciymis. Her macta en az 2 tanede rakip takima asisti varmis. Kimseyi takmayan ve takimdada ve taraftarlar arasinda kimse tarafindan sevilmeyen bir oyuncuymus. Bunlari iki gün önce 5 tane Hirvat Dinamo Zagrep taraftarlari olan dostlarimdan ögrendim.
Bu oyuncu icin 1,5 mio € ödeyecegimizi söyledigimde adamlar Piyangoda byük ikramiyeye kazandik diye nerdeyse bayram havasi yaratacaklardi.
Bugün ayni arkadaslara Gordon´u sordum. Ve hepsi Schildenfeld´in Zagrep´den gidecegine inanamadilar. Kendileri icin cok kötü bir haber oldugunu söylediler. Zagrep´li yöneticiler aslinda Gordon´un etrafinda gelecegin takimini kurmak istendigini söylediler. Genc olmasina ragmen bayagi soguk kanli ve saglam bir defans oyuncusu oldugunu söylediler. Avrupa Sampiyonasindan sonrada Hirvat defans´in degismez ismi olacagini söylediler. Ayrica gecen sezon Sibenik takiminda 21 yasinda olmasina ragmen takim kaptani olmasida bu oyuncunun lider özelikleri oldugunun göstergesidir. Hosgeldin Schindelfeld. Bravo yönetim. Son derece dogru secim yaptin.
Beyler facebooktan elemanın birisine mesaj atmıştım sağolsun cevaplamış (mesaj attıgım kişi bunların Bad Blue Boys diye bir taraftar topluluğu varmış onlardan). Yazdıklarının türkçesi;
Kesin olarak Drpic ten daha profesyonel ve daha iyi bir oyuncu, bize transferi sırasında Hajduk ta cok isitiyordu. Geçen sene kritik maçlarda 2-3 basit hata yapması bize pahalıya mal oldu ama ona rağmen takımda vazgeçilmeyecek defans oyuncuları arasında. Teknik özellikleri dürüst olmak gerekirse cok fazla iyi değil ama hava toplarında ve markajda cok iyi vücudunu iyi kullanıyor, topa karsı sert bir oyuncu. Kısaca özetlemek gerekirse geleceği parlak (U-21 de oynuyormus) ve kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu bizim ...... (küfür etmiş ):D markonun (marko heralde yöneticilerden biri) geçen seneden süre gelen transfer hatalarından birisi daha.
Bu arada eleman bizim Igor Biscan ile ilgilenip ilgilenmediğimizide sordu, bende yok dedim. Böyle bir durum söz konusumu?
Alicanfmfan
02.Şubat.2007, 21:37
Ben bi Galatasaray taraftarıyım ama bu transfer içime sinmedi bjk için hayırlı bi trasnfer degil bence çünkü buda diaata facias olucak gibime gelior .bjk her şeyden önce sol bek almalıdır benim görüşüm
anilton
02.Şubat.2007, 22:03
Ben bi Galatasaray taraftarıyım ama bu transfer içime sinmedi bjk için hayırlı bi trasnfer degil bence çünkü buda diaata facias olucak gibime gelior .bjk her şeyden önce sol bek almalıdır benim görüşüm
İzlemeden Diatta faciası olur demek yanlış.İzleyip.görelim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Schildenfeld’den İlk Röportaj
03.02.2008 14:36
Yeni transferimiz Gordon Schildenfeld, ilk röportajını BJK TV'ye verdi. Şimdiye kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünü belirten Schildenfeld, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum" dedi.
Herşeyin çok çabuk geliştiğini belirten Schindelfeld, "Ortam ve tesisler çok güzel, hatta mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Zagreb de büyük bir şehir ama kısa süre olmasına rağmen İstanbul'un trafiği dışında fantastik bir yer olduğunu gördüm" dedi.
İyi bir profesyonel olduğunun altını çizen Hırvat futbolcumuz, "Bu nedenle adaptasyon sorunu yaşamayacağımı ve zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum. Beşiktaş çok iyi bir futbol takımına sahip ve Avrupa'da tanınan bir kulüp; bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını ben de takip ettim. Ayrıca Türk futbolunu ve futbolcularını da yakından tanıyorum. Hırvatistan'da iyi takımlar olmasına rağmen, Turkcell Süper Ligi'nin daha zor ve kaliteli bir lig olduğunu kendi gözlemlerimden biliyorum" diye konuştu.
Çaykur Rizespor ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçını televizyondan izlediğini söyleyen Gordon Schildenfeld, "Bu maçta çok şanssız olduğumuzu söyleyebilirm. Ama 2 ayaklı bir tur ve telafisi var. Biz bu ilk maçı telafi edecek güçteyiz. Benim de katılmamla Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olacağını düşünüyorum" dedi.
Bugüne kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünün altını çizen genç transferimiz, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum. Yaşım itibarıyla artık ülkemin ümit milli takımında oynayamayacağım; umarım buradaki performansımla A milli takımın değişmezlerinden olurum" şeklinde konuştu.
Şampiyonluk yarışına da değinen Schindelfeld, "Şu an liderle 2 puanlık fark var ve biz de yarıştaki 2 rakibimizle evimizde oynayacağız. Bu avantajı değerlendirerek mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Son olarak taraftarlarımıza değinen Schindelfeld, "İstanbul'daki Liverpool maçını hem televizyondan hem de daha sonra internetten izledim. Maç sırasında ve galibiyet sonrasında taraftarların şovu tek kelime ile muhteşemdi" diye konuştu.
GeNç KaRTaL
02.Şubat.2007, 22:18
Daha önceden maçımızı seyretmesi,nereye geldiğinin bilincinde olması güzel.İnşallah performansıyla yüzümüzü kara çıkarmaz.
Yapması gereken çok basit bir şey var.Kayseri maçında golünü atsın,kral olsun.Tabii sonra yatmamak kaydıyla..
anilton
02.Şubat.2007, 22:34
Hey maşallah...:D
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=16767&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=16769&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=16771&tipi=K
GeNç KaRTaL
02.Şubat.2007, 23:00
Tandoğan'a bak.Nasılda artist artis süzüyor.:icon_biggrin:
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=16772&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=16770&tipi=K
El Barto
02.Şubat.2007, 23:11
Bu adam 40 yasında gibi duruyor 23 değilmiydi? :p
anilton
02.Şubat.2007, 23:36
Bu adam 40 yasında gibi duruyor 23 değilmiydi? :p
Tecrübe işte.Adamın suratından tecrübe akıyor...:D:D
YusufT
03.Şubat.2007, 01:09
Allah Allah.. Baki ile hemen arkadas olmuslar :D Baki simdi ona Kasaplik ögretir :D :D :D
GeNç KaRTaL
03.Şubat.2007, 01:30
Baki bir çok yabancı dil bildiği için bütün yabancılarla arası iyi.
RoNNiE91
03.Şubat.2007, 04:20
Kayserispor'dan kim gelecek?
Beşiktaşımız transfere doymuyor... Holosko’dan sonra Gordon’u da renklerine bağlayan ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız şimdi de Boluspor’un genç yıldızı Engin’e kanca attı. Asbaşkanımız Levent Erdoğan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini belirtirken, "Engin ile birlikte Kayserispor’dan önemli bir oyuncuyu kadromuza katmak için çalışıyoruz. Yarın (bugün) Kayserispor Yönetimi ile bir araya gelerek transfer teklifi konusunda görüşmelere başlamak istiyoruz. Ayrıca yurt dışından bir oyuncuyu cuma gününe kadar renklerimize bağlayacağız" dedi.
Kaynak: Hürriyet
Mehmet Topuz olmaz heralde :D ama Cangele olursa süper olur.
GeNç KaRTaL
03.Şubat.2007, 07:50
Cangele'ye ihtiyacımız yokki Burak.Biz zaten yedeğe çekecek forvet arıyoruz..:icon_biggrin:
Kayseri'den oyuncu alacaz haberinin çıkmasında bu hafta Kayseri ile maç yapacak olmamızın etkili olduğunu düşünüyorum.Haber biraz sallama geldi açıkcası.Ama olabilir.Cisse'ye bir alternatif arıyoruz.Belki Kayseri'den bir isim alınabilir.
RoNNiE91
03.Şubat.2007, 16:42
Cangele eğer sağ açık oynayabiliyorsa alınabilir.Belki Koray Çölgeçen olabilir ön libero için.
BlackEagle19o3
03.Şubat.2007, 16:56
Gidip Cisse'ye alternatif diye Ragıp'ı almasınlar da...Kayseri'den Beşitaş'ın alabilceği tek oyuncu Mehmet Topuz'dur...Saçma sapan adamlar alcaklarsa hiç almasınlar daha iyi;)
bjk_melo_151
03.Şubat.2007, 18:23
Sol tarafa Kemal Okyay'ı mı düşünüyorlar acaba?:)
GeNç KaRTaL
03.Şubat.2007, 21:38
Cangele eğer sağ açık oynayabiliyorsa alınabilir.Belki Koray Çölgeçen olabilir ön libero için.
O bölgedede Holosko oynuyor zaten.:icon_biggrin:
Uzun uğraş ve bekleyişlerin ardından defansa düşünülen takviye nihayet gerçekeştirildi.Düşünülen takviye diyorum fakat bu konuda herkesin hem fikir olduğu düşünülmesin.
Mevcut kadroda alternatifi türetilemeyen ve gün geçtikçe performansında belirgin düşüşler gözlemlediğimiz Üzülmez'in yerine transfer yapmayı bırakın, alternatif bir isim düşünülmediğini görmek bile şaşırtıcı, bir o kadar da üzücü ! Hedefe koşarken, süreklilik arz eden hatalar da bu denli ısrarcı olursanız; gün gelir yarışacak kulvar bulamazsınız ! Aylar öncesinden konulan erken teşhis, şampiyonluğu kurtarmakla kalmayıp bizi en güçlü aday konumuna getirebilirdi tabi sorunun temeline inme zahmetine gir(E)meyip, köşeleri başından yanlış teşhis koyan diplomasız doktorlar olmasaydı.
Gordon Schildenfeld transferi, her ne kadar imza atılana dek gündemde yer almadıysa da, öncelikli adam olduğu fakat yüksek maliyetinden dolayı transferinin sezon sonuna bırakıldığı açıklaması, ''Drpic olmadı Gordon olsun bari'' düşüncesinde olunmadığını, aksine uzun süredir takip edildiğinin hatta imkanlar doğrultusunda maddi durumun düşünüldüğünün göstergesidir.Zira Holosko'nun gelişi ile sarsılan bütçe, cuzi bir rakama alınacak ve katkı sağlayacağı düşünülen savunmacı ile toparlanabilirdi fakat ahlaki değerler bu transferin gerçekleştirilmesine mani olunca ve zaman daralınca, ister istemez paraya kıyıldı ve Gordon kadroya dahil edildi. Bu bölgeye Diatta'dan sonra transfer yapmış olmak için adam alınacağını ve yönetimin bu riske gireceğini sanmıyorum. Kısacası hedefde olan stoperlerden birini aldığımıza inanabiliriz.
Hiç izlemediğimiz bir oyuncunun sahadaki duruşuna ve oyun anlayışına dair iyi ya da kötü bir değerlendirme yapma şansımız şüphesiz ki yok.Buna bir de kısa sayılabilecek geçmiş kariyeri eklenince; yorum yapabilmek adına istatistiklerini ve geçmiş dönemlerde kadromuza dahil edip verim aldığımız Balkan kökenli oyuncuları ön plana çıkarma gereksinimi duydum. Her ne kadar bunlar Gordon'a dair gerçek değerleri ortaya koyma şansı vermese de, Trabzon'a gelen Brezilyalıların tamamına yakınının tutmaması,Galatasaray'ın Rumenlerden, Fenerbahçe'nin ise Brezilyalılardan yana sıkıntı çekmemesi, genel olarak İskandinavyalıların ülkemizde tutunamaması, geçmişten bugüne Yugoslav kökenli futbolcuların Beşiktaş forması altında başarılı olması vs. açıkcası tüm bunları tesadüfe bağlayamıyorum.Avrupa'nın önemli liglerine yelken açan ve yıldız olan Hırvat futbolcuların da (Vlaovic,Şuker,Boban,Prosinecki,Dario Simic,Eduardo da Silva) Zagrep havası soluduğunu düşünecek olursak, Gordon'u daha sahaya çıkmadan küçümsemek, yapabilecekleri karşısında yanılgıya düşmekten başka bir işe yaramaz.
Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş bu oyuncuların ortak özellikleri; 2.ligde sergiledikleri performans ile büyük takımların transfer listelerine dahil olmaları ve yükselişlerini Süper Lig'de de sürdürüp Milli takıma kadar yükselmeleridir. Bunu şu yüzden söylüyorum; Gordon'un 2007 yılına kadar 2.ligde top koşturmasını ön plana çıkarıp, bunu dezavantaj olarak nitelendirmek yerine; istikrarlı ve çıkışta olan, dahası önümüzdeki yıllarda Milli Takım'daki yerine kesin gözüyle bakılan bir futbolcunun transferini, bugun ve ilerisi adına kazanç olarak görebiliriz.
Premier League maç yayınlarının bir özelliği vardır. Ofansif bir duran top olduğu zaman kendi cezasahasından kopup gelen, uzun boyuyla rakip kalecilere "şunu tutun" demeye zorlayan John Terry, Toure, Ferdinand, Hyypia gibi stopeler koşar haldeyken kameralar ona döner.Biz de böylesi tehlike uyandıracak ve benzer karelerin ekranlara yansımasına neden olacak bir kuleye sahibiz ve artık ceza sahası içinde daha kalabalığız.
İsmi Gordon , lakabı Schifo (Şifo) !
İsmi de lakabı da tarihimize güzel izler bırakmış iki değeri hatırlatıyor.Umarım bu hatırlattıklarına yakışır başarıların elde edilmesinde önemli roller üstlenip pay sahibi olur.
Hoşgeldin Gordon Schildenfeld
Eser Gökulu (Forza Beşiktaş)
anilton
04.Şubat.2007, 00:00
Schildenfeld göz kamaştırdı
Beşiktaş, Kayserispor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana milli futbolcular ve gribal enfeksiyona yakalanan Ali Tandoğan, Ricardinho, sakatlıkları bulunan Cisse, Tello, Mehmet Sedef ile Serdar Kurtuluş katılmadı. Sakatlığı geçen Delgado ise takımla birlikte çalışırken, Cisse ve Tello'nun da yarın takımla birlikte çalışacakları bildirildi.
Siyah-beyazlılar, kondisyon ve pas çalışması ile başladıkları antrenmanı, dar alanda çift kale maç oynayarak tamamladı.
Yeni transfer Gordon Schildenfeld, antrenman maçında soğukkanlı hareketleri ile dikkat çekerken, 1 de gol attı. Bu arada antrenman sonunda siyah-beyazlı futbolcular penaltı çalışması yaptı. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 20:00
Fanatik ve Hürriyet'te Tjikuzu ile ilgilendiğimiz haberleri çıktı.Her ne kadar bu 2 haberin yazarı İsmail Er ve Orhan Yıldırım gibi kolpa basının önde giden habercileri olsada inşallah haber doğrudur.
Cisse'nin alternatifi yok.Serdar Kurtuluş var ama onunda durumu belli değil.Tjikuzu tam bizim ihtiyacımız olan birisi.Hem yedek kalmayı kabullenebilecek bir isim,hem de Cisse'nin yerini doldurabilecek bir isim.Yönetimin transferin bitimine az bir süre kala bu transferi yapmasını bekliyorum.İnşallah olur..
LaigLeNoiR
04.Şubat.2007, 22:19
Transfere doymuyor
Beşiktaş'ta göreve başladıktan sonra siyah beyazlı takıma Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Diatta, Cisse, Higuain, Atilla Özmen, Hakan Arıkan, Holosko, Tello ve Gordon Schildenfeld'i takıma kazandıran teknik patron bir transfer daha istedi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte hücum gücünü güçlendiren ancak savunmadaki açığına bir çare bulamayan Sağlam, Hırvat Gordon'dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye'nin Namibyalı oyuncusu Tjikuzu'nun alınması için yönetimle görüştü.
Sorunumuz çözülür
Yaptığı transferlerin yanı sıra Mustafa Doğan, Murat Şahin, Ramazan, Ali Güneş, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Burak Yılmaz, Koray Avcı ve Fahri Tatan'la yollarını ayıran genç çalıştırıcı, başkan Yıldırım Demirören'e bu oyuncunun son isim olacağını söyledi. Sağlam, "Sistemde bir sorun yok. Oyuncularımız şampiyonluğa inanıyor. Yeni transferlerimiz de takıma çabuk uyum sağladı. Ancak savunmanın daha iyi olması ve toparlanması için İstanbul Büyükşehir Belediye takımında oynayan Tjikuzu'yu kadromuza katmalıyız. Eğer alınırsa büyük bir sorunumuz çözülür" dedi.
Engin görüşecek
Menajer Sinan Engin ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yöneticileri ile bir araya geleceğini ve 2 gün içinde bu transferi bitirmek için çalışacaklarını söyledi. Engin sözlerini şöyle sürdürdü: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın başarısı için çırpınıyor. Çok iyi niyetli ve çalışkan bir arkadaşımız. Beşiktaş'ı hedeflerine götürecek bilgi ve birikime sahip özellikler taşıyor. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarını birlik içinde aralıksız olarak sürdürüyoruz."
Bir ara Galatasaray'ın da transfer listesine giren Tjikuzu, Ç.Rize'deki performansının ardından sezon başında İstanbul BŞB'ye gelmişti.
05.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Hürriyet
Fıratcan Alçınkaya
04.Şubat.2007, 22:34
Tjikuzu bir Saidou bir Auerellio gibi patlar belki onlarda geldiği zaman bu kadar iyi olacakları tahmin edilmemişti.. Bu aralar çok para harcadık büyük ihtimalle bu para ŞL den gelen paraydı umarım karşılığını alırız en azından iilk 2de bitiririz ligi...
BlackEagle19o3
04.Şubat.2007, 22:42
Tjikuzu'ya hiç gerek yok...
Fernando Gago
04.Şubat.2007, 22:43
Sistemde tek ön libero var zaten Cisse mükemel oynuyor Serdar geriden geliyor Tjikuzu'ya ne gerek var anlamadım
GeNç KaRTaL
05.Şubat.2007, 00:52
Bu sistemle Fenerbahçe ya da Galatasaray'a karşı oynarsak halimiz duman olur.O maçlarda kesinlikle bir tane daha süpürücü bir orta sahaya ihtiyaç olacak.Ayrıca Cisse sakatlanırsa bir tek alternatifi var o da Serdar Kurtuluş.Onunda durumu belli değil.Bundan dolayı ihtiyacımız var bence.Ve bu isimde Tjikuzu.Başka yerde aramaya gerek yok..Hatta sol bekte lazımda onun için gerekli koşullar mevcut değil maalesef..
BlackEagle19o3
05.Şubat.2007, 01:00
Çift ön libero çıkmamız gereken maçlar Serdar Kurtuluş yoksa,yanında Serdar Özkan değerlendirilebilir.Mevkisiki orası olmasa bile.Doğrudur alternatif bir ön libero çok olmasa da ihtiyacımız vardır ama bu isim Tjikuzu olmamalı.Tjikuzu Türk statüsünde olsa bu transfere belki olumlu bakabilirdim;)Oldu olacak stopere Kratochvil,sol beke de Toledo'yu alalım:icon_biggrin:
eXcitinG
05.Şubat.2007, 01:02
Tjikuzu geLirse anca yarım dönem içerisinde bir eksik kapama amacı iLe transfer ediLmiş oLur. Eğer fazLa pahaLıya maL oLmayacaksa aLsınLar bence.
GeNç KaRTaL
05.Şubat.2007, 01:08
Kerem Allah aşkına Serdar Özkan nasıl dm oynasın? Adamın özelliği değil.Tjikuzu'yu alırsak 6+2 kontenjanına göre yedek olur.Gerektiğinde kullanırız.Serdar'ıda sağ bekte kullanırız.Tjikuzu yedek kalmayada razı olur.Adamın kariyerinde Bremen gibi Almanların üst düzey bir ekibi var.Yaşıda çok yaşlı değil.Zaten direk Cisse'nin yerine almayızki.Alternatif olarak alacaz.Ayrıca adam tabiri caizse it gibi koşuyor.Sanki ciğer yok adamda..
BlackEagle19o3
05.Şubat.2007, 01:08
Mesela bir ara ilgilendiğimiz Barbaros Barut için tekrar devreye girilebilir.Adam hem sol bek hem ön libero oynayabiliyor.Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz:icon_razz:Hem daha yaşı da genç;)
YusufT
05.Şubat.2007, 01:13
Tijkuzu iyi oyuncu, besiktas icin yararli olabilir.
BlackEagle19o3
05.Şubat.2007, 01:14
Şemsi ; Serdar Özkan Mc oynayabildiğine göre Dm olarakta değerlendirilebilir;)Zaten senin şu bahsettiğin çift ön libero gerektircek maçlardan ne kaldı ki.Sanki Avrupa'da devam ediyormuşuz gibi:)Fener ve Galatasaray maçlarında sadece çift ön libero oynamamız gerekebilir.Onlarda da mevcut kadro yeterli olur diye düşünüyorum:)Selçuk İnan'ı alsakta fena olmaz ya neyse...
anilton
05.Şubat.2007, 01:26
Tjikuzu mevcut şartlarda çok faydalı olur.Cisse'yide aratmaz oynadığı zaman.Zaten 6+2 çıktı,yedek kalmayada her türlü razı olur.Kaldı ki kesin yedek olacak diye bir şey yok.Ertuğrul Sağlam isme bakmaksızın hakedene forma veren bir hoca.Cisse ile değişmeli,dinlenerek oynarlar.S.Kurtuluş iyileştiği zaman büyük ihtimalle A.Tandoğan'ın yerine sağ bek oynayacak.Gerektiği zaman ön libero oynatılması düşünülüyor.Hem kadro genişliği açısından hemde S.Kurtuluş'un asıl yeri olan sağ bekten alıkonulmaması açısından Tjikuzu ilaç olur.Bonserviside uygundur düşüncesindeyim.Yani demek istediğim olursa çok iyi olur,olmazsa da farketmez...
GeNç KaRTaL
05.Şubat.2007, 01:36
Alternatifli bir kadro olması lazım şampiyon olmak istiyorsan.Eğer çok pahalıya malolmayacaksa ben karşı değilim.Cisse sakatlandığında önliberoda güveneceğim kişilerin oynamasını tercih ederim.Atak oyuncusu olan Özkan ile bu senenin çoğunu skat geçiren Kurtuluşa nasıl güvenecem ben şampiyonluk yolunda?
CeNTeR_TR
06.Şubat.2007, 19:27
Transfer dönemi bitti ve gelen giden oyuncular ;
Gelenler ; Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb)
Gidenler ; Higuain (America), Emre Özkan (Ankaragücü)
GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 19:46
Cisse için bir tane alternatif bir isim almamız gerekiyordu.Bence bu konuda hata yaptık.İnşallah ileride sorun yaşamayız.Bu transferin gerekliliği şimdiden ortaya çıktı aslında.Cisse'nin Kayseri maçı için durumu kesin değil.Serdar'da sakat.Allah yardımcımız olsun diyorum başka bir şey demiyorum..
BlackEagle19o3
06.Şubat.2007, 20:05
Şemsi benim de dün bahsettiğim gibi Cisse oynamayacak durumda olursa orda Serdar Özkan'ı oynatcakmış Ertuğrul Hoca:)
Transfer dönemi bitti ve gelen giden oyuncular ;
Gelenler ; Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb)
Gidenler ; Higuain (America), Emre Özkan (Ankaragücü)
Baya cok ismi unutmussun. Yazdiklarin disinda:
Gelenler: Holosko (V. Manisaspor)
Gidenler:
Koray Avcı (Vestel Manisaspor), Burak Yılmaz (Vestel Manisaspor), İbrahim Akın (İst. Büyükşehir), Diatta, Murat Şahin (Gaziantepspor)
;)
nerazzuri
07.Şubat.2007, 08:41
Şemsi benim de dün bahsettiğim gibi Cisse oynamayacak durumda olursa orda Serdar Özkan'ı oynatcakmış Ertuğrul Hoca:)
Serdar Özkan da öyle bir ön libero oynarki :)
Ricardinho bjk'de daha önce ön libero oynadı alışık oraya denenmesinde fayda var.
LaigLeNoiR
07.Şubat.2007, 08:45
Önlibero : Cisse,Serdar Kurtuluş,Ricardinho,Tello. / 4 Tane as takım oyuncumuz önlibero oynayabiliyor.
Yeterlidir galiba.
GeNç KaRTaL
07.Şubat.2007, 10:10
Murat abi önliberoya Bobo'yuda koy oda oynar yani.Oynamak var,oynamak var.Kayseri maçında önliberonun Ricardinho veya Serdar Özkan'ın olmasını düşünemiyorum.Hadi Serdar bir nebze uygulayabilirde Rico hiç beceremez.
LaigLeNoiR
07.Şubat.2007, 10:31
Neden ki.
En son maçta izlemedin mi CİSSE - RİCO 2 önlibero oynadılar.
GeNç KaRTaL
07.Şubat.2007, 11:18
Murat abi yanında Cisse olmadığını düşün Rico'nun birde.
Ilhan
08.Şubat.2007, 20:16
Transfer dönemi kapandığına ve bu bölüm durgunlaştığına göre konu kilitlenir. Yakında bölümden görevli arkadaşlarımız GMA'ya taşıyacaktır.