PDA

View Full Version : Gaziantepspor Transfer Haberleri



Sekopej
21.Aralık.2006, 07:53
Gaziantepspor ile ilgili transfer gelişmelerini bu konu altında paylaşabilirsiniz.

NOT: Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri lütfen koymayınız, ayrıca kafe muhabbeti kesinlikle yapmayınız. Aksi halde mesajlarınız silinir, okur grubuna alınırsınız.

krapinovic
22.Aralık.2006, 06:59
Gaziantepspor'da yönetim Teknik Direktörlük için Faruk Hadzibegiç'i düşünüyor...

http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20071219003203_hadzibegic.jpg

Mesut Bakkal'ın istifasının ardından Nurullah Sağlam'la görüşen yöneticiler, Sağlam'ı ikna edemeyince rotayı Hadzibegiç'e çevirdi...

Daha önce de bir süre Gaziantepspor'u çalıştıran ve ayrıldıktan sonra alacakları ödenmediği gerekçesiyle Gaziantepspor'la mahkemelik olan Hadzibegiç'e taraftarlar büyük tepki gösteriyor...

Bakkal'ın ayrılmasından sonra takımda ipleri alan Bünyamin Süral'a bir şans verilmesini isteyen taraftarlar, Faruk Hadzibegiç'le görüşüleceği haberine çokı kızgınlar...

uAsamet91
28.Aralık.2006, 04:38
Mesut BakkaL iyi bi teknik adamdı.G.antep zorlanabilir bu sezon

Emurafu
28.Aralık.2006, 08:05
Olaya bakya..Nurullah saglamı kovuyorlar..Baska zaman yine istiyorlar..Böyle takımlara gıcık oluyorum..Susic her zaman rizeden kobulur ama her zamanda rize ile anlasır..Bunlar ne biçi kulüb yönetiyor..

krapinovic
29.Aralık.2006, 06:58
Olaya bakya..Nurullah saglamı kovuyorlar..Baska zaman yine istiyorlar..Böyle takımlara gıcık oluyorum..Susic her zaman rizeden kobulur ama her zamanda rize ile anlasır..Bunlar ne biçi kulüb yönetiyor..

Haklısın, sadece senin dediğin gibi kovulan adam istense neyse, Üstelik Hadzibegiç, Antepsporu mahkemeye vermiş ve tazminat kazanmış bi adam... Neyse Allahtan olmadı, Dijon'la anlaşmış...

Diğer haberler ise şöyle...

GAZİANTEPSOR SÜRAL'A TESLİM...

http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20071229123922_bunyamin_sural.jpg


Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Bünyamin Süral oldu. Dün toplanan yönetim kurulu uzun süren toplantıdan sonra takımın başına Bünyamin Süral'i getirdi.
Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor Yönetim Kurulu, teknik direktör sorunu için kulüp binasında başkan İbrahim Kızıl ile bir araya geldi. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrasında başkan Kızıl'ın ''Teknik direktörüm sensin, yolun açık olsun'' açıklamasına rağmen, bazı yöneticilerin karşı çıkması üzerine yönetim kurulunda son bir görüşme yapıldı. Dün akşam saat 19.00'da başlayan toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonrasında yönetim kurulu üyeleri, sezon sonuna kadar takımı Bünyamin Süral'a teslim etme kararı aldılar.
Uzun süren ve tartışmaların yaşandığı toplantı sonrası, başkan İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri, takımı sezon sonuna kadar teknik direktör Bünyamin Süral'a emanet ettiler.
Teknik direktörlük görevine getirilen Süral, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, ''Son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrasında kulüp başkanımız İbrahim Kızıl, takımı bana emanet ettiğini söylemişti. Yönetim Kurulu üyelerimizde benden desteklerini esirgemediler. Gaziantepspor hedefleri olan bir takım, ben de takımı hedeflerine ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Başarıya aç bir insanım, verilen güveni en iyi şekilde kullanacağıma inanıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim'' diye konuştu.

ÇEKER, "FORVET VE ORTA SAHA TAKVİYE EDECEĞİZ Teknik direktör konusunu yönetim kurulunda yapılan görüşme ile çözümlediklerini, takımı Bünyamin Süral'a teslim etme kararı aldıklarını ifade eden teknik asbaşkan Bilal Çeker ise ''Takımı 3 hafta önce teslim alarak iki galibiyete imza atan Bünyamin Süral'ı işbaşına getirme kararı aldık. Bünyamin hoca memleketimizin çocuğudur. Değil elini, bedenini taşın altına koyacaktır. Defansa takviye düşünmüyoruz, ancak De Nigris'in yanına yardımcı bir forvet ve orta sahaya bir takviye kesinlikle yapacağız'' dedi.

KIZIL'IN GÖZÜ THEOUE'DE...

http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20071229004432_thoue.jpg


Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın gözü Kasımpaşa'da oynayan Thoue'de.. Sezon başından beri bu oyuncuyu dikkatli izleyen Kızıl'ın, Thoue'yi ara transferde takımına kazandırmak için gizli çalışmalar yaptığı öğrenildi. Ligde kötü sonuçlar almasına rağmen bu takımda forma giyen Thoue'yi transfer etmeyi düşünen Kızıl'ın, bu futbolcu için Kasımpaşa yönetimiyle temasa geçmeyi düşündüğü öğrenildi. Ancak Thoue'nin sözleşmesi devam ettiği için, bu futbolcunun transferi Kasımpaşa yönetiminin vereceği karara kalıyor. Eğer yönetim ikna edildiği takdirde İbrahim Kızıl'ın Thoue için harekete geçeceği bildirildi.

İLK YARI 6 GOL ATTI Kasımpaşa'nın fiziği ile dikkati çeken ve verdiği mücadeleyle bazı takımların listesine girmeyi başaran Thoue, ilk yarıda 6 gol attı. Son derece hızlı bir oyuncu olan Thoue'nin Gaziantepspor'a kazandırılması halinde gol yollarında önemli bir sorun çözülmüş olacak.



OĞUZ AYRILMAK İSTİYOR

http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20071229003101_oguz_daglaroglu.jpg

Gaziantepspor'un yedek kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, takımdan ayrılmak mı istiyor. Kulübe yakın kişilerden alınan bilgiye göre, Oğuz'un takım arkadaşlarına "Ben burada oynayamıyorum, gitmek istiyorum. Beni isteyen kulüpler var, artık oynamak istiyorum. Yedek kulübesinde oturarak futbol hayatımı bitirmek istemiyorum. Belkide ikinci yarıda takıma dönmeyebilirim" dediği öğrenildi. Kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun dönüp dönmeyeceği yarın belli olacak.

Kaynak: Gaziantep Yerel Basın

Emurafu
29.Aralık.2006, 07:02
Alparslan hemde mahkemelikler öylemi:D:D

Bu kadar olmazya...Kulüb anlayısları böyle..

uAsamet91
29.Aralık.2006, 21:04
Şu kaleci oğuzu hiç sevmiyorum nedense:D

krapinovic
01.Ocak.2007, 00:44
GAZİANTEPSPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM...

http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20080101012122_muhammet_hanifi.jpg

Teknik direktör sorunun halleden Gaziantepspor'da transfer harekatı başladı. Başkan İbrahim Kızıl ilk olarak, Samsunspor'dan transfer ettiği Samet Kılıç ile kesin anlaştı ve bu futbolcu dün idmana çıktı. İkinci transfer ise, Muhammet Hanifi Akagündüz oldu ve bu futbolcu ile de görüşülerek anlaşmaya varıldı. Hanifi'nin bugün şehrimize gelerek imza atacağı belirtildi. Başkan Kızıl'ın gözdesi olan Tehoue için Kasımpaşa kulübünün 2 milyon dolar istemesi üzerine bu transfer şimdilik askıya alındı. Bu arada İlhan Parlak olayı netleşmezken, Fransa'dan yabancı bir orta saha oyuncusunun alınacağı belirtildi.


Muhammed Hanifi imzalıyor

Başkan İbrahim Kızıl'dan alınan bilgiye göre, Muhammed Hanifi ile sözleşme imzalanacak. Malatyaspor , Konyaspor, Kayseri ve son olarak Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen Muhammed Hanifi için tüm işlemlerin tamamlandığı öğrenildi. 1978 doğumlu olan Hanifi Avusturya Milli takımında da oynadı.

Teknik heyet onay verdi

Muhammet Hanifi Akagündüz için Gaziantepspor teknik direktörü Bünyamin Süral ve ekibinin onay verdiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcudan yararlanmayı düşünen kırmızı siyahlıların bu futbolcuyla nasıl anlaştığı konusunda bilgi verilmedi.

TEHOUE EL YAKIYOR

Başkan İbrahim Kızıl'ın gözdeleri arasında olan Kasımpaşa'nın golcüsü Kahne Tehoue el yaktı. Bir çok kulübün peşinden koştuğu Tehoue'nin bonservis ücretinin çok fazla olması bu futbolcudan vazgeçilmesine neden oldu. Kasımpaşa yönetimi Ankaragücü'nün de çok istediği ve 1 Milyon 600 bin dolar teklifini geri çevirdiği öğrenildi. Kasımpaşa'nın 2 milyon dolar istediği belirtilirken, İbrahim Kızıl'ın bu rakam üzerine transferi şimlik askıya aldığı belirtildi.

İLHAN PARLAK NETLEŞMEDİ

İlk kez gazetemizin duyurduğu İlhan Parlak transferinin henüz netleşmediği öğrenildi. Bu futbolcu için girişim yapan İbrahim Kızıl'ın henüz net bir cevap alamadığı ancak transfer etmek için yoğun çaba sarfettiği belirtildi.

FRANSA'DAN ORTA SAHA GELİYOR

Gaziantepspor Fransa'da forma giyen futbolcunun ise önümüzdeki günlerde şehrimize geleceği öğrenildi. Adı sır gibi saklanan bu futbolcunun bir kaç gün içinde geleceği ve imza atılacağı belirtildi.

Samsun'dan Samet geldi

Gaziantepspor'un Samsunspor'dan transfer ettiği Samet Kılıç takımla birlikte antrenmanlara başladı. 1988 doğumlu olan Samet Kılıç'ın çok yetenekli olduğu belirtildi. Samsunspor'dan mallığına alınan Samet Kılıç U-18 ve U-19 milli takımlarında forma giydi.

17 KEZ MİLLİ
Gaziantepspor'un genç transferi Samet Kılıç U-18 ve U-19 milli takımlarında toplam 17 kez forma giydi. Türkcell Süper Ligde sadece 1 maç oynayan Samet TFF 1. Liginde ise 10 maçta forma giydi ve 5 gol attı

Kaynak Gaziantep27 gazetesi...

fenerbahce_1907
02.Ocak.2007, 22:22
Antep’e ikinci Meksikalı!
Gaziantepspor, Meksikalı Jesus Mendoza’yı önümüzdeki günlerde getiriyor.


Gaziantepspor’a, De Nigris’in yanına ikinci bir Meksikalı geliyor. De Nigris’in, Antep ekibine gelmeden önce takım arkadaşı olan ve bu oyuncuyla beraber milli takımda forma giyen Jesus Mendoza’nın önümüzdeki günlerde Antep’e geleceği öğrenildi.

Yetenekli futbolcunun transferinde, De Nigris’in bu takımda oynuyor olmasının önemli bir etken olduğu belirtildi. 1979 doğumlu futbolcu, 1.78 boyunda.

krapinovic
03.Ocak.2007, 00:48
Evet bu adamı De Nigris getirdi...

Çok ilginç, yöneticiler forvet aruyoruz diye saçma sapan isimlerle konuşurken, De Nigris, "tatil dönüşü yanımda bir golcü getiriyorum" dedi ve bu adamı da alıp Antep'e geldi... helal olsun...

Ayrıca Muhammet Hanifi Akagündüz'le anlaşma yapılmadı ve bu oyuncu geri gönderildi...

Bu arada yöneticiler, Bir de Nijerya'lı forvetle görüştüklerini açıkladı...

anilton
10.Ocak.2007, 23:35
Murat Şahin Gaziantepspor'da

Gaziantepspor, Beşiktaş Kulübü'nden, kaleci Murat Şahin'i transfer etti.



Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl yaptığı açıklamada, dün Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve kaleci Murat Şahin ile görüşerek her türlü konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Kızıl, Fortis Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile oynanan maçta sakatlanan kaleci Ömer Çatkıç'ın yeşil sahalardan en azından 1 ay uzak kalacağını, ikinci yarıya girerken iyi bir kaleciyi renklerine bağlamak istediklerini belirtti.

Murat Şahin'in transferi konusunda Beşiktaş Kulübü ile anlaştıklarını, iki kulüp arasında bir sorun yaşanmadığını, Murat Şahin ile de anlaşarak el sıkıştıklarını anlatan Kızıl, sözlerini söyle sürdürdü:
"Ligin ikinci yarısında zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Kalecimiz Ömer'in sakatlanıp sahalardan en azından bir ay uzak kalacağını öğrendikten sonra iyi bir kaleci arayışına geçtik. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı, ardından Murat Şahin de transfer teklifimize 'evet' dedi. Kalemizi çok kaliteli, kendini ispatlamış bir futbolcuya teslim ettiğimize inanıyoruz. Murat Şahin, Gaziantepspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek."

Kızıl, dış transfer çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü sözlerine ekledi.

Ligtv

Emurafu
10.Ocak.2007, 23:52
Murat Sahin neden gönderildi..Bence Ona bir fedekarlık yapılabilirdi..Hayırlısı olsun.

anilton
11.Ocak.2007, 00:53
Murat Sahin neden gönderildi..Bence Ona bir fedekarlık yapılabilirdi..Hayırlısı olsun.

Sezon sonuna kadar kiralandı...

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 01:14
Murat Sahin neden gönderildi..Bence Ona bir fedekarlık yapılabilirdi..Hayırlısı olsun.

Hiç oynamamaktansa gitmesi daha iyi bence.

krapinovic
11.Ocak.2007, 06:32
Başkan İbrahim Kızıl ne yapmaya çalışıyor, hala anlayabilmiş değilim...
Bu adam bırakın başkanlığı, bir kulüpte çaycı bile olamaz...

YusufT
11.Ocak.2007, 06:47
Antepi iyice batiriyor... aah aaah De Nigrisin yaptigina bak :D arkadasini getiriyor, görende sanacakki klübün baskani :D

Ugur Yildirimin durumu ne suan?

krapinovic
11.Ocak.2007, 08:58
Uğur Yıldırım da uçtu gitti...

Son duyduklarıma göre Federasyon kontrat iptalini reddetmiş, halen Gaziantepspor'da ama, bi kulüple anlaşırsa %100 gider...

Bu başkan bi sürü isim ortaya atıyor, hepsi de yalan veya fiyasko... Ardından yaşı 35'e dayanmış adamları, kariyerinin sonuna gelmiş isimleri takıma dolduruyor...

Bi ara da Ariel Ortega'yı getirecem diyodu, peehhhhh.....

KaF KeF
18.Ocak.2007, 23:46
Antep'ten transfer harekatı

Gaziantepspor, dış transferde Brezilya'dan Gaziantep'e getirdikleri İvan De Souza ile Şilili futbolcu Manuel Neira ile anlaştı. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, dış transferde şu ana kadar yalnızca Beşiktaş'tan kaleci Murat Şahin ile anlaşan kırmızı-siyahlılar, Brezilya'dan Gaziantep'e getirdikleri sol kanat oyuncusu İvan De Souza ile Şilili forvet oyuncusu Manuel Neira ile anlaşmaya vardı. Bu oyuncuların Fenerbahçe maçında oynayamayacakları belirtildi.
Bu arada, Meksikalı futbolcu Jesus Mendoza'yı denemeye alan ve anlaşılacağı belirtilen bu oyuncu, ülkesine gönderildi. Yetkililer, Gaziantepspor'un ilk yarıdaki gol ayağı olan Meksikalı De Nigris'in ise Ankaraspor ile transfer görüşmelerini sürdürdüğü, futbolcu ile kulüp arasında fiyat konusunda anlaşmazlık yaşandığını bildirdiler.

Deza
31.Ocak.2007, 21:53
Beto G.Antepspor'da


Gaziantepspor'un anlaşmaya vardığı Brezilyalı gulch Beto Da Silva, Gaziantep'e geldi. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Brezilyalı Beto'nun çok yetenekli bir golcü olduğunu ifade ederek, Gaziantepspor'a çok faydalı olacağını söyledi.

1981 Brezilya doğumlu olan Beto'nun en son Bulgaristan'ın 1. Lig takımlarından Litex'de forma giydiği öğrenildi. Beto'nun bugün imza atması bekleniyor.

01.02.2008

Kaynak : İHA

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 22:19
Bu Beto haberini görünce ilk başta bizim ilgilendiğimiz Huelva'lı Beto sandıydım.:icon_biggrin:

Hayırlı olsun..

Deza
03.Şubat.2007, 21:16
Başarılı defans oyuncusu Hasan Yurt, eski takımı Gaziantepspor ile yeniden 1.5 yıllığına anlaştı.

Uzun yıllar Gaziantepspor'da futbol oynayan daha sonra transfer olduğu Sivasspor'da 2 sezon top oynadıktan sonra bu sezon başında bir çok kulüp istemesine rağmen, parasal konularda anlaşamayan ve boşta kalan Hasan Yurt, 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Yurt, ''Yeniden eski kulübümle anlaştığımdan dolayı çok mutluyum. Gaziantepspor'u yeniden eski gücüne getirmek amacıyla çaba göstereceğim'' dedi.


04.02.2008

Kaynak : AA

deniz.91
03.Şubat.2007, 23:25
İlhan Özbay G.Antepspor'da

Kayseri Erciyesspor'un başarılı savunma oyuncusu İlhan Özbay, Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'a kiralık olarak verildi. Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp İkinci Başkanı Şadi Büyükkeçeci ve Basın Sözcüsü Kadir Uslu, takımın başarılı savunma oyuncusu İlhan Özbay'ın ailevi nedenlerden dolayı Gaziantepspor'a kiralandığını açıkladı. Kulüp İkinci Başkanı Büyükkeçeci, "Futbolcumuz İlhan, ailevi nedenlerden dolayı Erciyesspor'da kalamayacağını yönetimimize bildirdi.

Kendisi hafta içerisinde Gaziantepspor'la görüşmelerini sürdürdü ve anlaştı. Biz de kulüp olarak Gaziantepspor'la görüştük, sezon sonuna kadar İlhan'ı kiralık olarak verme kararı aldık. Bugün tesislerden ve Kayseri'den ayrılıp Gaziantep'e gidiyor. Kendisine Gaziantep'te başarılar diliyoruz. Kendisi çok iyi bir futbolcu, inşallah orada da başarılı olur ve milli takıma kadar yükselir. Ama mukavelesi devam ettiği için sezon sonunda takımımıza geri dönecektir" dedi.

Öte yandan Erciyesspor takımının yarın Antalyaspor karşılaşması için Antalya'ya hareket edeceğini belirten Başkan Büyükkeçeci, "Erciyesspor olarak bu hafta bizim için çok önemli olan Antalya deplasmanına gidiyoruz. Antalya'nın hava şartlarına alışmak, daha iyi zemin ve sahalarda çalışmak için yarın otobüsle Antalya'ya hareket ediyoruz. Antalya Göynük'te kamp yapacağız.

Bu maç bizim için çok önemli. Hem puan farkının açılmaması hem de ilk iki hedefimiz için çok önemli bir maç. Takımımız son derece formda ve Osman dışında sakat futbolcumuz da bulunmuyor. İyi bir hava yakaladık ve futbolcularımız da bu maçın önemini gayet iyi biliyor. Ondan sonra da önemli bir deplasman olan Kocaeli maçımız var. Bu iki maçtan kazasız, belasız ve iyi bir puanla çıktığımız takdirde Erciyesspor'un önünün açılacağını, kamuoyunun bizim arkamızda daha çok duracağını, takımın ve şehrin artık şampiyonluk havasına gireceğini düşünüyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde" dedi.
04.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA

Bu nasıl iş yav İlhan özbay erciyesten yollanacak en son kişi

Bahadır Akdeniz
03.Şubat.2007, 23:27
Yanlış bir transfer daha Gaziantepspor transfer yapmayı bilmiyor.

krapinovic
04.Şubat.2007, 00:42
Sadece bunlarla sınırlı değil, eski kaptan Erdal Güneş de geliyor...

Anlaşılan Nurullah Hoca, bir dönem Avrupa'da oynayan ve Roma'yı bile yenebilen Antep kadrosunu yeniden kuracak..:)

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 00:56
Nurullah Sağlam geldiğinde çok eksiklerinin olduğunu ve zamanlarının kısıtlı olduğunu söylemişti.Bundan dolayı eski isimlere yönelmiş olunabilir.

Bu arada Ali Cansun ve kaleci Oğuz ile yollar ayrılmuş duyduğuma göre..

deniz.91
04.Şubat.2007, 01:06
Sadece bunlarla sınırlı değil, eski kaptan Erdal Güneş de geliyor...

Anlaşılan Nurullah Hoca, bir dönem Avrupa'da oynayan ve Roma'yı bile yenebilen Antep kadrosunu yeniden kuracak..:)

O biraz zor:DErdal Güneş Kayseride Kayserispor kimseyi almayacak ve yollamayackta ve erdal iyi bir oyuncu yollamaz kayseri:)

Deza
05.Şubat.2007, 22:28
Erdal, sponsor desteğiyle Antep'te

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, hafta sonu yapacakları Sivasspor maçında, sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. Kırmızı-siyahlılar, teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde Celal Doğan tesislerinde hazırlıklarını sürdürdü. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda, ısınma koşusunun ardından kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı. Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, takımın başına geçen hafta geçtiğini, bu süre içinde takımını yakından tanıma fırsatı elde ettiğini, yapılan transferlerle yepyeni bir takım oluşturmaya çalıştığını belirtti.

Gaziantepspor'da köklü değişikliklere gitme zorunluluğu olduğunu, yeniden yapılanmayı gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Sağlam, şunları kaydetti: ''Sistem, oyun anlayışı itibarıyla farklı bir takım olduğumuzu herkes görecek. Öncelikle yenilgiyi düşünmeyen, saldıran, golü düşünen, futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtan bir takım hüviyetinde olacağız. Gaziantepspor artık korkulan bir takım olacak. Zor durumdayız, ama buradan kurtulmak da yine elimizde. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçı bizim için çok önemli. Rakibimiz Anadolu'yu ligde en iyi şekilde temsil eden takım. Teknik direktörleri ve futbolcular uyum içinde. Uzun süredir birlikte oynayan bir futbol takımı. Hırslı ve güçlü bir mantaliteleri var. Biz de lige yepyeni bir sayfa açarak en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kadroma güveniyorum.''

Göreve geldiğinde yönetim kurulundan ilk planda transfer isteği olduğunu, bunun imkanlar ölçüsünde gerçekleştirilmeye çalışıldığını kaydeden Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ben gelmeden önce Beşiktaş'tan kaleci Murat Şahin, Galatasaray'dan Özgürcan, Brezilya'dan Ivan de Souza, Şili'den Manuel Neira, Samsunspor'dan Samet ile mukavele yapılmıştı. Ben, kulübün maddi durumunu da düşünerek maliyeti olmayan, ancak bildiğim oyuncuların alınmasını tercih ettim. Eski oyuncularımız olan Hasan Yurt, İlhan Özbay ve Erdal Güneş'le yeniden anlaştık. Hiç transfer olmamasından, bunların olmasını tercih ettim. İyi mi olacak yoksa kötü mü olacak ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. Şahsen, aramıza yeni katılan oyuncularımızın takıma katkı yapacaklarına inanıyorum. Zamanımız kısıtlı. Bu nedenle çok çaba sarf etmeliyiz. Takımı alacağımız puanlarla bir an önce rahatlatıp, üst sıralara doğru tırmanmalıyız. Öncelikle tabii ki Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz, kaybetmemeyi, mücadeleyi öğreneceğiz.''

-SPONSOR DESTEĞİ-

Sağlam, daha önce anlaşmaya vardıkları Erdal Güneş'in transferinde Kayserispor kulübünün pürüz çıkarması üzerine bu transferin zora girdiğini, bugün devreye giren bir sponsor vasıtası ile Erdal Güneş transferinin gerçekleştiğini, Şilili forvet oyuncusu Manuel Neira, Slovak futbolcu Thomas Sedlak ile Samsunspor'dan alınan Samet'in sözleşmelerini ise karşılıklı olarak feshetme yoluna gideceklerini belirtti. Sağlam, şu anda gündemlerinde başka bir transfer olmadığını sözlerine ekledi.

06.02.2008

Kaynak : AA

deniz.91
05.Şubat.2007, 22:30
Erdal hayırlı olsun yuvasına döndü bizde pek tutumadı forma şansı bulamadı antepte başarılar dilerim

El Comandante
05.Şubat.2007, 22:33
O biraz zor:DErdal Güneş Kayseride Kayserispor kimseyi almayacak ve yollamayackta ve erdal iyi bir oyuncu yollamaz kayseri:)


Erdal hayırlı olsun yuvasına döndü bizde pek tutumadı forma şansı bulamadı antepte başarılar dilerim

Önceden konusmak hem de cok emin konusmak iyi degilmis demi Denizcim :D

deniz.91
05.Şubat.2007, 22:37
Önceden konusmak hem de cok emin konusmak iyi degilmis demi Denizcim :D

Abi bunda iddalı değildimki o kadar sadece satcağımızı düşünmüyodum.Son günü geldi tranbsferşin diye zaten bizde buldu forma şansı en fazla 5ti iki sezonda yazık oluyodu :)

Emurafu
05.Şubat.2007, 22:57
Daha kim kaldı yuvaya dönecek:)

Ilhan
08.Şubat.2007, 20:20
Transfer dönemi kapandığına ve bu bölüm durgunlaştığına göre konu kilitlenir. Yakında bölümden görevli arkadaşlarımız GMA'ya taşıyacaktır.