View Full Version : Lincoln : Bomba gibi döneceğim!!!
erdemzorer10
21.Aralık.2006, 20:13
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2007/12/7_191606_22FAN11LINCOLN-B-Y280.jpg
Özel çalışma programıyla ülkesine tatile giden Brezilyalı, "Dönüşüm muhteşem olacak. Gerçek Lincoln'ü herkes izleyecek" sözünü verdi
22.12.2007
‘Kimse merak etmesin’
Sarı-Kırmızılı ekibin, Gheorghe Hagi’den sonra eksikliğini hissettiği yıldız olarak renklerine kattığı Cassio Lincoln’ün, ülkesine tatile giderken bomba gibi döneceğine dair söz verdiği belirtildi. Sezon ilk yarısında inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen ve sık sık sakatlandığı için beklenenden uzak bir görüntü çizen Brezilyalı oyuncu, bu durumunu uyum sürecini henüz atlatamamasına bağladı. Sakatlığı nedeniyle devreyi kapatan ve izin alarak ülkesine giden Brezilyalı, özel çalışma programını da yanına aldı.
‘Uyum süreci bitti’
Teknik kadronun hazırladığı programa harfiyen uyacağını söyleyen Lincoln’ün, “Her bakımdan çok farklı bir ülkeye geldim. Galatasaray camiasının sıcak yaklaşımı beni çok mutlu etti, ama alışma süresi yine de uzadı. Ancak artık bu sorun geride kaldı. 2 Ocak’ta döndüğümde, hem sağlık hem de beyin olarak tam hazır olacağım. Beklentilere tam olarak yanıt veremediğimi ben de biliyorum. Bunun ezikliğini de hissediyorum açıkçası. Ancak size söz veriyorum, dönüşüm muhteşem olacak” ifadelerini kullandığı vurgulandı.
Raşit ALTUN
El Comandante
21.Aralık.2006, 20:15
Ondan beklentilerimiz büyük,kendisi de bunu biliyor.Aldigi paranin hakkini versin ;)
Lincoln ilk haftalardaki gibi oynar insAllah.
Fietra 10
21.Aralık.2006, 20:23
Feldkamp gitmediği sürece Lincoln'ün zaman zaman parlayacagını düşünüyorum..Sürekli iyi bir performans beklemiyorum Feldkamp döneminde Lincoln'den..
erdemzorer10
21.Aralık.2006, 20:31
Feldkamp gitmediği sürece Lincoln'ün zaman zaman parlayacagını düşünüyorum..Sürekli iyi bir performans beklemiyorum Feldkamp döneminde Lincoln'den..
ne alaka kalli ile ??
Aykan19o3
21.Aralık.2006, 20:32
Dönsün bakalım.. :) Şuana kadar zaman zaman parladı devamlılığı yok.
RoNNiE91
21.Aralık.2006, 20:35
Ligde böyle yıldızlar izlemek güzel.Galatasaray yokluğunu hissediyor.
RaSenGan
21.Aralık.2006, 20:53
İnş. dediği gibi olur.Özledik Lincoln'ün şovlarını.
Fıratcan Alçınkaya
21.Aralık.2006, 20:57
ne alaka kalli ile ??
Yıldız olarak görmüyor Lincoln ü daha doğrusu sahada yıldız oyuncu yok diyora getiriyor Kalli. Alex gibi oynatılmalı motive dilmedil Lincoln...
YusufT
21.Aralık.2006, 21:02
Yıldız olarak görmüyor Lincoln ü daha doğrusu sahada yıldız oyuncu yok diyora getiriyor Kalli. Alex gibi oynatılmalı motive dilmedil Lincoln...
Aynen Firatcan
Fernando Gago
21.Aralık.2006, 21:05
Lincoln döner 2 3 hafta sonra yine sakatlanır . Hem Lincoln'un yapısı hemde türk futbolunda kasaplar bunun nedeni
Aşk-ı Şehir
21.Aralık.2006, 21:10
İnşallah bakalım tek temennimiz o :)
Emurafu
21.Aralık.2006, 21:33
Bize İnsallah demek düser:)
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2006, 22:00
İlk haftalardaki futboluyla döktürüyordu.Tamam bu sezon Lincoln şov var demiştim ama sonraları dökülmeye başladı.Galatasaray'ın çok ihtiyacı var kendisine.
King_91
21.Aralık.2006, 22:27
Hiç sanmıyorum taş çatlasın 3 hafta oynar 4.hafta kasapın biri sakatlar gider.Zaten Kalli'yle sorunlu.inşAllah ben haksız çıkarım
erdemzorer10
21.Aralık.2006, 23:32
bence bunları bilmemiz için takımın içinde olmamız gerekiyor..açıkçası pek katılmıyorum Fıratcan..:)
anadolu klüplerinin bu futbol anlayışıyla bu iş çok zor..
deniz.91
21.Aralık.2006, 23:35
Lincoln döner 2 3 hafta sonra yine sakatlanır . Hem Lincoln'un yapısı hemde türk futbolunda kasaplar bunun nedeni
katılıyorum aynen tslde kasap oyuncu çok lincolnda zaten almanyadad olduğu gibi sakatlanmaya çok yatkın bir oyuncu elindne gelen birşey değil bu
LaKe
21.Aralık.2006, 23:36
İnşallah dediği gibi olur ve bomba gibi bir Lincoln izleriz...
ultraslanerdem
21.Aralık.2006, 23:38
İşte beklediğimiz açıklama.Sırada beklediğimiz performans var ...
GebzeLi1907
21.Aralık.2006, 23:40
Bence LincoLn den Ümid KesiLmeLi İstikararLı Performans hayaL oLur DüzeLsin yine SakatLanacak SürekLi 2 Hafta Sakat bi hafta SağLam nereye kadar giderse artık...
ultraslanerdem
21.Aralık.2006, 23:44
Bence LincoLn den Ümid KesiLmeLi İstikararLı Performans hayaL oLur DüzeLsin yine SakatLanacak SürekLi 2 Hafta Sakat bi hafta SağLam nereye kadar giderse artık...
Duygusal davranmayalım.Bunlar sadece kurduğun hayaller ...;;)
GebzeLi1907
21.Aralık.2006, 23:46
Yo Ne hayaLi Sadece Önümdeki biLgiLer Işıgında konuşuyorum Lincoln zaten SakatLanmaya Cok Müsahit bir oyuncu Bizim Ligdeki oyuncuLarda SakatLamaya Cok Müsahit oyuncuLar İkisi yan yana geLince oLuşan tabLo bu ;)
IcedEarth
21.Aralık.2006, 23:51
Senin gibi düşünen defans oyuncuları yüzünden Lincoln bu hale geldi zaten.
ultraslanerdem
21.Aralık.2006, 23:59
Boşversene hocam.Adam bir kaç hafta sakatlandı diye Mehmet Topal'dan beter ettiniz.Sakatlık bu anlına yazılmış bir kere...
Memedov
22.Aralık.2006, 00:32
Konuyu fazla çarpıtmak istemem ama, aynı şey diğer rakip takım oyuncuları içinde geçerli.
Konuya gelecek olursak umarım biran önce düzelir, eski Lincoln´ü bize keyif ile izlettirir.
GebzeLi1907
22.Aralık.2006, 01:02
Aynı Defans oyuncuLarı Alex'e karşıda DeLgado ya Karşıda oynuyor.Burda Birazda LincoLn ün hassas bünyeLi oLması sorun ;)
TürkuAz
22.Aralık.2006, 01:59
Aynı Defans oyuncuLarı Alex'e karşıda DeLgado ya Karşıda oynuyor.Burda Birazda LincoLn ün hassas bünyeLi oLması sorun ;)
Lincoln'ün fiziği bu saydığın oyunculara göre daha sağlam. Ayrıca bu söylediğin oyunculara Lincoln kadar hırs beslenmiyor. Kalite farkı olmalı sanırım.. (:
GebzeLi1907
22.Aralık.2006, 02:17
Lincoln'ün fiziği bu saydığın oyunculara göre daha sağlam. Ayrıca bu söylediğin oyunculara Lincoln kadar hırs beslenmiyor. Kalite farkı olmalı sanırım.. (:
Seninkide Kendini avutmaktan başka bişey değiL sanırım.
Kimin daha kaLiteLi oLdugu ap açık ortada Cünkü..
ALex takır takır Hem Ligde Hem Avrupada SırtLıyor LincoLn Nerede..?
ALex'e karşı hırsLanmıyorLar demişssin onu kİlitLemek zaten rakip takımLarın tek amacı ama Alex açıyor bu kiLiidi ve ayakta kaLabiLiyor...LincoLn de bu yok..
Bünye MeseLesi Bi yerde fazLa takmamak Lazım LincoLn'e..
böyLe geLmiş böyLe gider ShaLkedede böyLeydi BöyLe Sevin LincoLn'ü SevecekSeniz :)
MeMo
22.Aralık.2006, 02:28
Gerçekten çok komik bir yorum olmuş oyuncular eğer Lincoln'e bu kadar hırs besliyorlarsa Carlos'a ne yapmak isteyecekler o zaman?Alex'in yaptığı Delgado'nun yaptıkları ortada.Lincoln Alex ve Delgado'dan daha kaliteliyse Alex ve Delgado kadar iyi oynasın o zaman.Bu arada fiziği daha sağlamsa o yüzden mi durmadan sakatlanıyor?
El Comandante
22.Aralık.2006, 02:33
Lincoln´ün sakatlanmadan önce nasil oynadigi da ortada ;)
Eger sakatliklardan kurtulursa hepimiz yine görürürüz kimin daha iyi oldugunu :0:
Fıratcan Alçınkaya
22.Aralık.2006, 02:58
Lincon Alex gibi olması için Tüm Ramazanda İstanbul daki fırınların pidesini yese yine OLAMAZ.. Her konuyu Alex-Lincoln karşılaştırmasına getirmeyin...
GebzeLi1907
22.Aralık.2006, 03:02
Lincoln´ün sakatlanmadan önce nasil oynadigi da ortada ;)
Eger sakatliklardan kurtulursa hepimiz yine görürürüz kimin daha iyi oldugunu :0:
Görürüz GörüLüyoda zaten bir kez daha görmüş oLuruz.
ÖnemLi oLan bir iki mac Kazandırmak değiL iyi performansı Bütün Sezona İstikrarLı Şekilde yaymak..Oda LincoLn için zor gözüküyor SakatLıkLardan Ötürü..
Beyler çocukça tartışmayı bırakıp konudan devam edecek misiniz? Yoksa "Konudan saparak kişisel tartışmalara giremezsiniz." kuralından uyarı puanlarını aldıktan sonra mı konudan devam edeceksiniz?
ForsakeN
22.Aralık.2006, 03:22
İnşAllah Lincoln dediği gibi geri döner.Böyle oyuncuları sahada görmeyi isteriz tabii.Özellikle Avrupa maçlarında ihtiyaç var.
erdemzorer10
22.Aralık.2006, 03:23
Lincon Alex gibi olması için Tüm Ramazanda İstanbul daki fırınların pidesini yese yine OLAMAZ.. Her konuyu Alex-Lincoln karşılaştırmasına getirmeyin...
hem Lincoln -Alex tartışmasına getirmeyin diyosun hem de yaptıgın yoruma bak...
neyse arkadaşlar umarım Lincoln iyleşir ve eski günlerine döner..konu alex-lincoln olayı degil..
Fıratcan Alçınkaya
22.Aralık.2006, 04:49
Her konuyu dağıtırsanız böyle olur Erdem neyi tartışıyosunuz göz var nizam var Alex 5 Lincoln eder.. Adam sakat konuya giriyom nerelere getirmişsiniz.. Tepkimi belirttim orda...
Emurafu
22.Aralık.2006, 05:13
İddaa ediyorum;Herkez Gercek lincoln'ü leverkusen maçında görecek....Hem Almanlara karsı daha hırslı olucak:)Umarım maça yetişir..
Ayrıca adama laf atmayı bırakında İnsallah iyileleşir falan diyin..
Ayrıca Lincoln daha yeni geldi Türkiyeye o yüzden karsılastırmaları bırakın..
Sekopej
22.Aralık.2006, 05:30
Niye karşılaştırmaya gidersiniz ki hemen? Lincoln'ünün ahış şahım oyununu hatırlamıyorum ben bu sene, Alex ile karşılaştırılmaz bile. Alex kadar bu ligde oynasın, buraya alışsın, takıma galibiyetler, şampiyonluklar kazandırsın, o zaman karşılaştırmaya bakarız.
Daha geleli kaç ay olmuş, başka bir lig, başka bir kültür. Uyum sorunu tabi ki yaşayacak. Alex senelerdir burada ve artık alıştı. Kıyasla için Lincoln'ün de uyum sağlamış tam performans sergilediğini görmek gerekiyor.
Alex'in artık kronikleşmiş sakatlığının olduğunu bilmeyen yok. Yediği tekmelerle artık maçları tamamlayamıyor. Zorladığında kasıktaki sakatlığı tekrarlıyor. Bu nedenle koşamıyor, pres yapamıyor, durarak takımını sırtlıyor.
Karşılaştırma olmasın dedik ama ben de karşılaştırdım sanırım.:p Lincoln sahalara bomba gibi döndüğünde, yeni konularda konuşuruz, bu konu kapanır...