View Full Version : 'Tebrikler Bobo!'
eGowiCh
22.Aralık.2006, 23:11
Manisa maçı öncesinde Bobo'nun telefonu çaldı, arayan Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'ydı: 'Seni 5 maçtır izliyoruz, performansın göz kamaştırıcı.'
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2007/12/7_191735__bobo2312.jpg
Büyük moral buldu
Attığı iki golle Beşiktaş’a ikinci bayramı yaşatan Bobo çok mutlu... Manisaspor maçı öncesinde, Sambacı’yı Brezilya Teknik Direktörü Dunga’nın aradığı öğrenildi. Genç çalıştırıcının Bobo’ya, “Yardımcılarım seni 5 maçta takip ettiler ve bana olumlu yönde rapor verdiler. Manisa karşılaşmasında da gözüm üzerinde olacak” dediği öğrenildi. Bu moralle sahaya çıkan genç yıldız attığı iki golle takımını sırtladı.
‘Bir ilk olacak!’
Dunga'nın telefonu sonrasında çok mutlu olduğunu dile getiren Bobo, “Ligde 8 gol attım. Sanırım böyle birşeyi hakettim. Türkiye’de forma giyen Alex ve Edu gibi Brezilyalı oyuncularla da görüşüyorum. Onların tecrübelerinden yararlanıyorum. Eğer milli formayı giyersem, sanırım bir ilki başaracağım. Çünkü İspanya, İtalya ve Brezilya’nın dışında milli takım teknik direktörünün ilgisini çekmek çok zordur” dedi.
Orhan YILDIRIM / Fanatik
RaSenGan
22.Aralık.2006, 23:15
Bobo'nun tek şanssızlığı Brezilyalı olması.Başka bir ülkeli olsa milli takımda banko oynardı.
nerazzuri
22.Aralık.2006, 23:16
Yine Mi Bobo ile Haber :p
Ne diyelim inşallah Milli Takıma Alınır. Anlamıyorum Alex'i neden izlemiyor bu adam.
Fıratcan Alçınkaya
22.Aralık.2006, 23:19
İddia ediyorum BoBo bizde değilde AVrupa'da bir takımda oynasaydı çoktan gitmişti Milli Takıma çok büyük bir değer.. Hazırlık maçlarından dahi olsa Milli Takıma çağrılması çok iyi olur aslında...
El Comandante
22.Aralık.2006, 23:21
Bobo icin alt forum istiyoruz :p :D
Gercekten cok formda Bobo,böyle devam etsin (:
Emurafu
22.Aralık.2006, 23:21
Resmen bobonun macerası gibi oldu:):)Gına geldi:)
Bobonun sansızlıgı brezilyada çok forvet var...
emrec15
22.Aralık.2006, 23:24
güzell inşallah gider milli takıma...
eGowiCh
22.Aralık.2006, 23:26
Ligimizden birçok oyuncu Brezilyalı olmasa rahat milli takımında oynardı, Alex, Bobo gibi. Brezilya milli takımında oynayabilmek için çok çok üst düzey olmak gerekiyor.
BlackEagle19o3
22.Aralık.2006, 23:30
İnşAllah kendisini Brezilya Milli Takımında görmek de nasip olur:)
ForsakeN
22.Aralık.2006, 23:43
Fanatik Bobo'nun telefonlarının dinliyor demek ki. Kelimesi kelimesine yazmışlar :D
Orhan Yıldırım'ı kutlamak lazım. İyi yazmış :n:
Onurap
22.Aralık.2006, 23:50
Bobo brezilya milli takımında düzenli oynayacak kalitede değil belki hazırlık maçları veya önemsiz maçlarda oynayabilir.Üstelik manisa maçında çok iyi oynamadı bence attığı gol biri penaltı diğeri %100 kalecinin bayram hediyesiydi.Ama bizim medyamız iyi oynayanı değil gol atanı şişiriyor malesef.
Fanatik Bobo'nun telefonlarının dinliyor demek ki. Kelimesi kelimesine yazmışlar
Orhan Yıldırım'ı kutlamak lazım. İyi yazmış
Kaynakta tam güvenilişr :)
Ilhan
23.Aralık.2006, 00:10
Arkadaşlar aranızda Ülker Çikolatalı gofret seven var mı demeyeceğim tabii ki...
Aranızda şu yeni kuralları okuan var mı? Adam gibi yorum yapın. İki satırlık temelsiz dayanaksız dandik yorumlara yer yok artık. Bak yarın olsun maçlar bitsin, neden uyarı aldım demeyin.
GeNç KaRTaL
23.Aralık.2006, 00:19
Bobo'nun Brezilya milli takımında oynayabilmesi için şimdikinin 2 katı performans göstermesi lazım.
Ayrıca haberde büyük ihtimal uydurmadır.
erdemzorer10
23.Aralık.2006, 01:57
1,2,5,10,20..... kaçıncı Bobo haberi yahuu :):)
tmm arkadaş iyi forvetiniz var anladık :P
neyse inşallah milli takıma yükselir...bence love seçilebiliyorsa boboda seçilebilir..
Fıratcan Alçınkaya
23.Aralık.2006, 02:02
Ne var yahu Edu da Milli Takıma çağrıldında konu açıldı... Linderoth ameliyat oluyo konu açlıyor da.. BoBo yu Koskoca Brezilya Menajeri arıyor övüyor da konu olmuyor... Son zamanlarda fazla açıldı BoBo konuları doğru ama zaten gerksiz olanlara karar verildimi modlar gönderiyor GMA ya rahat olalım...
Rodrigo Tello
23.Aralık.2006, 02:06
Vagner Love,Jo cagırlıyorsa BoBo da cagırılır niye cagırılmasınki..
erdemzorer10
23.Aralık.2006, 02:07
Ne var yahu Edu da Milli Takıma çağrıldında konu açıldı... Linderoth ameliyat oluyo konu açlıyor da.. BoBo yu Koskoca Brezilya Menajeri arıyor övüyor da konu olmuyor... Son zamanlarda fazla açıldı BoBo konuları doğru ama zaten gerksiz olanlara karar verildimi modlar gönderiyor GMA ya rahat olalım...
Fırat bu durumdan sadece ben rahatsız degilim Bjk lı arkadaşlardan da rahatsız olanlar var..ama yinede yanlış anlaşılmak istemem Bobo yu tebrik ediyorum eger bu haber doğruysa..ama yani her gün boboyle ilgili bi haber çıkınca ...
neyse inşallah milli takım formasını giyer..
GeNç KaRTaL
23.Aralık.2006, 02:46
Tepki gösteriyorsunuz ama konuyu açan bir Fenerbahçeli..
Fernando Gago
23.Aralık.2006, 02:55
Vagner Love,Jo cagırlıyorsa BoBo da cagırılır niye cagırılmasınki..
Bobo'yu Bu ikisiyle bir mi tutuyorsun :D :D
Brezilya milli takımına çağrılırsa kendisi içinde iyi reklam olur
Maksic
23.Aralık.2006, 05:09
Güzel performansına devam ederse Bobo Brezilya'da oynayabilir çok iyi oynuyor tebrikler
Rodrigo Tello
23.Aralık.2006, 05:38
Bobo'yu Bu ikisiyle bir mi tutuyorsun :D :D
Brezilya milli takımına çağrılırsa kendisi içinde iyi reklam olur
Evet,aynen öyle ;;)
fenerbahce_1907
23.Aralık.2006, 05:41
Emir saçmalamışsın biraz.Tamam Bobo çok iyi bir oyuncu ama Love ve Jo düzeyinde bir oyuncu değil.
Rodrigo Tello
23.Aralık.2006, 05:47
Semih'lemi kıyaslasaydım :D veya Kezman'la :p
Tabiki verilcek en iyi örnek bunlar;bu oyuncuları gördük Cska - Fener macında naptılar ?
Aykan19o3
23.Aralık.2006, 05:58
Bobo yakışır Brezilya milli takım'ına ;)
tosunpasa
23.Aralık.2006, 22:09
Tabiki verilcek en iyi örnek bunlar;bu oyuncuları gördük Cska - Fener macında naptılar ?
Bir veya iki maça bakarak oyuncu değerlendirmesi yapmamalısın. Love ve Jo'nun kaliteleri ortada. He Bobo kötü mü dersen tabii ki hayır. Ancak henüz Jo ve Love'un düzeyinde değil.
eGowiCh
23.Aralık.2006, 23:12
Vagner Love ile Bobo'yu aynı kefeye koyuyorsan diyecek laf bulamıyorum :) Vagner Love'u gördük, adam 30 metreden bazuka gibi şut çekiyor, Volkan son anda kurtarıyor, gidiyor penaltı yaptırıyor, penaltıyı gole çeviriyor, defansı dağıtıyor. Sırf Fenerbahçe olsa iyi, Inter defansını da altüst eden bir oyuncu. Copa America'da da gayet iyi bir performans sergilemişti.
TürkuAz
23.Aralık.2006, 23:24
Bobo iyı futbolcu, performansı da iyi ama suyunu çıkardılar yine..
DeNiZ_1903
25.Aralık.2006, 01:36
Bobo haketti ama biraz daha geliştirmeli kendini Vestel maçında Ufuk'la karşı karşıya gol kaçırdı bu açıklarınıda kapatsa çok iyi olucak onun dışında ilk Bobo ile şuanki Bobo arasında çok fark var :)
Onurap
25.Aralık.2006, 01:40
Semih'lemi kıyaslasaydım :D
Bence semih in attığı ve attırdığı golleri bir kez daha incele.Bobo daha çok basit goller atıyor ayrıca bitiriciliği semih kadar yok.
Fernando Gago
25.Aralık.2006, 01:42
1 maçla oyuncuyu iyi veya kötü diye nitelendiriyorsun ne denebilir ki?
Jo ve VagnerLove'in şampiyonlar liginde attığı gollere bak istersen yada bakma ben şu soruyu sorim Bobo Liverpool 2.maçında veya Porto maçlarında veya Marsilya ilk maçında ne yaptı ? ha Bobo kötü futbolcu mu değil ama 1 maçla iyi kötü oyuncu diyoruz ya :p
Beğenmediğin (!) Semih Bugün Gol kralı hemde oynadığı maç sayısına bakarsak Başarısını çok daha rahat görürsün
anil luque
25.Aralık.2006, 02:24
inşallah bobo böyle devam eder delgadodan snra en beğendiğim oyuncu takımımızda.. herkesin de dediği gibi tek şanssızlığı brezilyalı olması
Rodrigo Tello
25.Aralık.2006, 05:37
1 maçla oyuncuyu iyi veya kötü diye nitelendiriyorsun ne denebilir ki?
Jo ve VagnerLove'in şampiyonlar liginde attığı gollere bak istersen yada bakma ben şu soruyu sorim Bobo Liverpool 2.maçında veya Porto maçlarında veya Marsilya ilk maçında ne yaptı ? ha Bobo kötü futbolcu mu değil ama 1 maçla iyi kötü oyuncu diyoruz ya :p
Beğenmediğin (!) Semih Bugün Gol kralı hemde oynadığı maç sayısına bakarsak Başarısını çok daha rahat görürsün
Verebilcegim en kötü örnekler Love ve Jo bunlar cagırılıyorsa BoBo'da gollerine devam ederse elbet cagırılır niye cagrılmasınki ?
Marsilya ve Liverpool maclarında önde basmıyodukki kontra ataklarla cıkmaya calıstık hep Bobo napsın bu maclarda..
Semih bence topcu falan degil,beleşcinin teki Semih Beşiktaş'ta oynasın sezonu 5 golle tamamlasın Fener'li olurum. :icon_biggrin:
Asıl Semih'le Bobo'yu kıyaslıyosunuz ya daha ben ne diyim size ? Milli takımda gördük Semih'i naptı ? Nihat attı o baktı..
Fernando Gago
25.Aralık.2006, 06:52
Verebilcegim en kötü örnekler Love ve Jo bunlar cagırılıyorsa BoBo'da gollerine devam ederse elbet cagırılır niye cagrılmasınki ?
Marsilya ve Liverpool maclarında önde basmıyodukki kontra ataklarla cıkmaya calıstık hep Bobo napsın bu maclarda..
Semih bence topcu falan degil,beleşcinin teki Semih Beşiktaş'ta oynasın sezonu 5 golle tamamlasın Fener'li olurum. :icon_biggrin:
Asıl Semih'le Bobo'yu kıyaslıyosunuz ya daha ben ne diyim size ? Milli takımda gördük Semih'i naptı ? Nihat attı o baktı..
Verebileceğin en kötü örneklerin şuanda kaç milyon dolar bonservisleri olduğunu veya kimlerin peşinde olduğu hakkında bilgin var mı ? Vagner-Bobo karşılaştırması çok komik bence
Semih'i tartışmak istemiyorum HerŞey ortada zaten ... ha Milli takım onusuna gelince Nihat aldığı topların hangisinde Semih'e verdi veya Semih pozisyon yakalayabildi mi ? Nihat kahraman olucam diye --ki oldu-- çok bencil oynadı ve Semih etkisin göründü olay bundan ibaret rahat ol
Emurafu
25.Aralık.2006, 18:22
Bobo Brezilya milli takıma cagrılmaz kendimizi kandırmayalım..Ha Gidip avrupada itlayada,İspanyada oynasa idi cagrılırdı belki....
Alex falan cagrılmıyor sırf bu yüzden..Aurellio Baska takımda olsaydı cagrılırdı mesela Türkiye ligini incelemiyorlar..
Bobo mevkisinde brezilyada çok adam var...Zor zor..Avrupada zaten bir sürü brezilyalı forvet var..Bizim lige önem verilmiyor...
Genelde büyük liglerdeki adamlar cagrılıyor..
Bobo 3 sene daha oynasın Türk olunca belki Türkiye milli takımına alınır..Aurellio alarak bir sürü tepki cekildi..Oyüzden bir baska yabancı Türk milli takımda hiç bir zamana oynayamaz..
Vederson,Lincoln,Nobre,Bobo misali..
Çok Zor Ama İnsallah Brezilya milli takımına cagrılır:):)Zaten Dunganın araması falan kolpa oldugu belli...
eXcitinG
25.Aralık.2006, 20:47
Bobo ya bundan sonra ki maçLarındada başarıLar diLer ve bu konuya son noktayı koyuyuroz.