PDA

View Full Version : Carlos forması Trabzon'u karıştırdı

ForsakeN
23.Aralık.2006, 00:29
http://www.sporx.com/images/1/29/9827_B_Tayfuncora001.jpg

Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçe maçının bitiş düdüğüyle Brezilyalı yıldız Roberto Corlos'un formasını almak için arkasından koşan Bordo-mavili defans oyuncusu Tayfun Cora'ya büyük tepki gösterdi.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, formasını almak için maçın bitiş düdüğüyle Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un arkasından koşan Trabzonspor'un defans oyuncusu Tayfun Cora'ya büyük tepki gösterdi. Cora'nın davranışının çok büyük bir ayıp olduğunu belirten Söğüt, "Tayfun Cora'nın, Fenerbahçeli bir oyuncunun formasını almak için büyük uğraş vermesi çok büyük bir ayıp. Karşısında kim olursa olsun yaptığı davranışı taraftarlar olarak içimize sindiremiyoruz. O kadar çok Fenerbahçe forması giymek istiyorsa gitsin o formayı giysin. Trabzonspor'da ne işi var? Bu davranış Trabzonsporlu bir oyuncuya yakışmaz" dedi.

Trabzonspor'un Fenerbahçe karşısında iyi futbol sergilediğini belirten Söğüt, "Fenerbahçe karşısında iyi oynayarak kaybetmemize üzüldük. Galip de gelebilirdik ancak yapılan bireysel hatalar maçın sonucunu etkiledi. Tayfun Cora'nın davranışı bizi alınan mağlubiyetten daha çok üzmüştür. Bir Trabzonspor oyuncusuna yakışmayacak davranışı gösteren Tayfun'u kınıyoruz" diye konuştu.

Kaynak : İHA

Bence gösterilen tepki çok saçma.Kınamalar vs.. Carlos formasını alınca Fenerli mi oldu.Sonuçta Carlos dünya yıldızı.Ben olsam ben de isterdim formasını. GS Ronaldo'yu getirse istemeyecek miyim formasını :)

nerazzuri
23.Aralık.2006, 00:35
Gelsin Oynasın :p Onlar Kaybeder. :) Ayrıca Emre haklı Sonuçta R.Carlos Herkes ister formasını :)

Emurafu
23.Aralık.2006, 00:37
Alın size örnek;Fenerbahce-Galatasaray maç sonunda Galatasaraylı futbolcular ve Fenerbahceli futbolcular forma alış verişi yaptı:):)

Şükür hatta vederson formasını aldı...

MeMo
23.Aralık.2006, 00:41
Böyle şeyler futbolun içinde var forma değiştirmek.Sergen Beşiktaş'tayken omzunda Fenerbahçe formasıyla röportaj yapmıştı

shamur1
23.Aralık.2006, 00:42
Yattara'nın formasınıda ısteyen Fenerlıler oLdu. sonucta forma degısıkLıgını yıLdız oyuncularda yapar genç oyuncuLarda .. ama yanLış oLan şey ise 3-2 yenıLgı sonrası forma peşinde koşuLması.. Ben o durumda oLsam başım önde sinirLi şekilde soyunma odasına giderim .. carLos forması peşinde koşmam. Zaten TrabzonLu oyuncular bilhassa gençLer artık takımı fLn düşünmüyor.. Çok yakın arklarım var hepsi sabah akşam yonja,facebook gibi sitelerde.. Tamam onlarda hayatlarını yaşayacak ama önce TaKım sonra sosyaL hayat. Ayrıca taraftar birLiği bu oLayları konuşacağına kendilerine baksın.. 2 Hafta önce Nuri aLbayrak başkan Trabzon şampiyon diyorlardı.. çok yazık

Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2006, 00:48
Saçmalık yahu Carlos gibi bir futbolcunun formasını her futbolcu almak ister.

shamur1
23.Aralık.2006, 00:51
Iyıde sen güzel oynayıp 3-2 yeniLiyorsan forma peşinde koşman çok gereksiz. çok istiyorsan soyunma odasına gidersin aLırsın ne var bunda.. Tepkileri forma istemesine değiL, zamansız ve yersiz bir davranışda buLunmasına

Fıratcan Alçınkaya
23.Aralık.2006, 01:56
Ne var bunda ya Koskoca Dünya Yıldızı R.Carlos ben olsam bende alırdım abartılcak bir şey yok. Kızanlar kendisine kızsın R.Carlos neden TS de değil diye...

YusufT
23.Aralık.2006, 02:14
böyle sacma birsey olmaz yaani..

fm26mer
23.Aralık.2006, 02:26
böyle sacma birsey olmaz yaani..

ancak Türkiyede olur

Rodrigo Tello
23.Aralık.2006, 02:44
Bence yanlış bir davranış,ama gençligine vermek lazım..

shamur1
23.Aralık.2006, 02:46
ya beyler tamam forma ıstemek helede böle bır dunya yıLdızından ıstemek kötu bısey degıL ama ,senın takımın 90 dakika savasmıs haksız bır yenılgı aLmışken sen maç biter bitmez carLosun pesınden koşarsan tabıkıde taraftar sinirLenir.oLaya birde kendi takımınız adına bakmayı deneyın.. BjKLi arkadaş kadıköyde çok güzel oynadınız ama 2-0 yeniLdiniz .. Serdar özkan gidip alex yada Carlos'un forması için peşinden koşşa ne yapardınız ? yada gsLi sabri ? farketmez.. şunu anLamıyorsunuz burda tepki formaya değiLki sen 3-2 yeniLiyorsun düdük çalar çaLmaz üzülmek yerine carlos'un forması derdindesin. Çok istiyorsan maç sonu kimse görmeden git soyunma odasına iste Carlos formasını nedir bu yanı bu kadar uzattınız ?

barahir
23.Aralık.2006, 02:49
Yahu saçmalığın daniskası.. Baran bence en güzel örneği vermiş olması gereken de bu zaten.. Hele bi de Carlosun formasıysa alması gayet normal

Fernando Gago
23.Aralık.2006, 02:51
Bu ne komplekstir anlamak mümkün değil sizde Getirin Roberto Carlos'u getirin Fenerbahçeli futbolcularda peşinden koşar merak etmeyin

Rodrigo Tello
23.Aralık.2006, 02:56
ya beyler tamam forma ıstemek helede böle bır dunya yıLdızından ıstemek kötu bısey degıL ama ,senın takımın 90 dakika savasmıs haksız bır yenılgı aLmışken sen maç biter bitmez carLosun pesınden koşarsan tabıkıde taraftar sinirLenir.oLaya birde kendi takımınız adına bakmayı deneyın.. BjKLi arkadaş kadıköyde çok güzel oynadınız ama 2-0 yeniLdiniz .. Serdar özkan gidip alex yada Carlos'un forması için peşinden koşşa ne yapardınız ? yada gsLi sabri ? farketmez.. şunu anLamıyorsunuz burda tepki formaya değiLki sen 3-2 yeniLiyorsun düdük çalar çaLmaz üzülmek yerine carlos'un forması derdindesin. Çok istiyorsan maç sonu kimse görmeden git soyunma odasına iste Carlos formasını nedir bu yanı bu kadar uzattınız ?

Kesinlikle katılıyorum arkadasım..

Sekopej
23.Aralık.2006, 02:56
Hani bir küçük Muhammad vardı, bu zihniyet yüzünden Alex'in etrafında döndü durdu, formasını isteyemedi. Bu zihniyetin değişmesi gerekiyor asıl, 90 dakika bitince iş bitmiştir. Carlos'la bir daha ne zaman karşılaşacak? Ben de futbolcu olsam başka birisi almadan koşarak kendim almak isterim.

Buna ayıp dediğimiz için futbolu hayati bir mesele olarak görüyoruz. Sadece bir oyun olduğunu unutmasak çok güzel olacak aslında...

shamur1
23.Aralık.2006, 03:00
Size Laf anLatmak deveye hendek atLatmak gibi birşey. Yani 3-2 yenileceksin o kadar emek boşa gidecek 1-2 oyuncu yüzünden hakem düdüğü çalacak sen koşacan Carlos'un peşine forması için ! tamam sizin oyuncularınız yapsın ama biz istemiyoruz oke. Ayrıca neden kompLeks içine gireLim ya 35 yaşındaki adam izledik dün gece ne kattı Fener'e ???? MiLyon eurolar verilerek aLınan bir yaşLı oyuncuyu izlemektense 100 bin eoru gibi komik rakamLara aLınan ve kimsenın tanımadığı Yattara gibi bir oyuncuyu izLerken keyif aLdık dün gece . Prd siz izLemediniz heraLde ? aLlahtan öyle bir oyuncunuz yok olsaydı her gün o konuşuLurdu .. baksanıza Gökhan GönüL 3-4 maç iLe MiLli Kahraman , Semih süper goLcü sene başında gönderiLmek istenen Deivid mükemmel Kezman ise patladı patLayacak ha gayret ..

Rodrigo Tello
23.Aralık.2006, 03:02
Bu ne komplekstir anlamak mümkün değil sizde Getirin Roberto Carlos'u getirin Fenerbahçeli futbolcularda peşinden koşar merak etmeyin

Bak arkadasım mesela mac sonu konusurlar o anda formaları degişirsin buna kimse tepki göstermez.Fakat peşinden koşupta forma istemek büyük takım oyuncusuna yakısan bi hareket degil..

Benim fikrim bu..

barahir
23.Aralık.2006, 03:05
Anlaşılan Tayfun bizim forumu da karıştıracak...

GebzeLi1907
23.Aralık.2006, 03:07
Her FutboLcu O Macta CarLos'un formasını İsteyeceği için kimse kapmadan ben alayım die düşünmüştür Tayfun..

shamur1
23.Aralık.2006, 03:10
arkadasım forum nıye karışşın. Burda fikirlerimizi söyLüyoruz. üstüne basa basa açık açık diyorum kı forma istemek ,değiştirmek kötü birşey deiL ,ama sen bunu takımın iyi oynayıpya yenilirken maç biter bitmez saha içinde forma peşinde koşarsan seni gören taraftarın bunu düşünmesi yanLış mı ? hala yok hangi çağdayız , yok kompleks fln ne kompleksımız olacak ya .. Dün gördünüz Ergin Keleş benim Lise arkadaşım 21 yaşında . girdi oyuna Carlos'a çalım attı , carlos yere indirdi.. şimdi kompleks yapsak yada oyuncularımız carlosun adından korksa ayakları titrer ya varmı böle saçma bir düşünce saha içinde herkes eşittir.. isme cisme bakmaz. gördük dün 100 bin euro Luk Yattara iLe milyon euroLuk Carlos'u

Sekopej
23.Aralık.2006, 03:10
Size Laf anLatmak deveye hendek atLatmak gibi birşey. Yani 3-2 yenileceksin o kadar emek boşa gidecek 1-2 oyuncu yüzünden hakem düdüğü çalacak sen koşacan Carlos'un peşine forması için ! tamam sizin oyuncularınız yapsın ama biz istemiyoruz oke. Ayrıca neden kompLeks içine gireLim ya 35 yaşındaki adam izledik dün gece ne kattı Fener'e ???? MiLyon eurolar verilerek aLınan bir yaşLı oyuncuyu izlemektense 100 bin eoru gibi komik rakamLara aLınan ve kimsenın tanımadığı Yattara gibi bir oyuncuyu izLerken keyif aLdık dün gece . Prd siz izLemediniz heraLde ? aLlahtan öyle bir oyuncunuz yok olsaydı her gün o konuşuLurdu .. baksanıza Gökhan GönüL 3-4 maç iLe MiLli Kahraman , Semih süper goLcü sene başında gönderiLmek istenen Deivid mükemmel Kezman ise patladı patLayacak ha gayret ..

Kusura bakma ama Trabzon yenilince çok agresifleşiyorsun sen.

Durmadan saldırıyorsun, maç konusunda da yazmışsın, cevap vermeyecektim ama neyse. Fenerbahçe ezildi, zaman geçirmeye çalıştı diye. Sezon başından beri Fenerbahçe maçlarını izlesen anlardın. Fenerbahçe amatör küme takımıyla bile oynasa öne geçtikten sonra skoru korumaya çalışıyor. Zico bu şekilde taktik veriyor ve onlar da uyguluyorlar.

O nedenle ben Fenerbahçe'nin erken gol atmasını istemem. Dün de erken gol olunca yandık, şimdi bunlar maçı bırakır dedim. Yani takım zaten her maçı böyle oynuyor, bu da taktiğin bir parçası.

100 bin Euroluk adam 2 defa Trabzon'u yaktı. İkisinde de avrupaya ilk maçlarda veda etmesini sağladı. Bizim ligimizde çalıp atıp dursa bana ne? Milyon dolarlık adam da bu sene 2. tura çıkmamızı sağladı.

Semih gollerini atarken beğenmediğimi söylüyordum, Deivid'in zaten gol atmasını istemiyorum takımdan gitsin diye. Maç konusunda da açıkca yazdım bunu. Kezman'a zaten kötü diyoruz. Öyle fanatik birkaç kişinin yaptığı yorumlar beni bağlamaz, olmadığı halde durduk yere oyuncumu göklere çıkarmam merak etme.

Sen de o fanatiklerin yorumlarına bakacağına, mantıklı yorum yapanların yorumlarına bak.:)

shamur1
23.Aralık.2006, 03:13
Her FutboLcu O Macta CarLos'un formasını İsteyeceği için kimse kapmadan ben alayım die düşünmüştür Tayfun..

eğer Trabzon formasını giyen bir oyuncu 3-2 yenildikten sonra düdük çaLar çaLmaz kafasında carlosun formasını iLk ben kapayım anLayışıı yatıyorsa terketsin Trabzon'u valla.. öyLe bir oyuncuya ihtiyacımız olmaz.. üzüleceğine forma derdinde oLan oyuncuyu napaLım. o zaman koy oraya 10 yaşındakı bir çocugu o da maç bitişinden sonra forma peşinde koşar.. ee o zmn futbolcudan farkı ne bunun herkes forma peşinde koşar

Sekopej
23.Aralık.2006, 03:14
gördük dün 100 bin euro Luk Yattara iLe milyon euroLuk Carlos'u

Tekrarlıyorum 100 binlik Yattara en basit 2 maçta kırmızı görerek takımını yakar, milyonluk adam da büyük maçlarda sahneye çıkar ve takımını üst turlara taşır.

Daha da tartışmaya gerek yok, bence doğru birşey yapmıştır, sence yapmamıştır. Olay budur, her görüşe saygı duymak zorundayız.

shamur1
23.Aralık.2006, 03:26
Kusura bakma ama Trabzon yenilince çok agresifleşiyorsun sen.

Durmadan saldırıyorsun, maç konusunda da yazmışsın, cevap vermeyecektim ama neyse. Fenerbahçe ezildi, zaman geçirmeye çalıştı diye. Sezon başından beri Fenerbahçe maçlarını izlesen anlardın. Fenerbahçe amatör küme takımıyla bile oynasa öne geçtikten sonra skoru korumaya çalışıyor. Zico bu şekilde taktik veriyor ve onlar da uyguluyorlar.

O nedenle ben Fenerbahçe'nin erken gol atmasını istemem. Dün de erken gol olunca yandık, şimdi bunlar maçı bırakır dedim. Yani takım zaten her maçı böyle oynuyor, bu da taktiğin bir parçası.

100 bin Euroluk adam 2 defa Trabzon'u yaktı. İkisinde de avrupaya ilk maçlarda veda etmesini sağladı. Bizim ligimizde çalıp atıp dursa bana ne? Milyon dolarlık adam da bu sene 2. tura çıkmamızı sağladı.

Semih gollerini atarken beğenmediğimi söylüyordum, Deivid'in zaten gol atmasını istemiyorum takımdan gitsin diye. Maç konusunda da açıkca yazdım bunu. Kezman'a zaten kötü diyoruz. Öyle fanatik birkaç kişinin yaptığı yorumlar beni bağlamaz, olmadığı halde durduk yere oyuncumu göklere çıkarmam merak etme.

Sen de o fanatiklerin yorumlarına bakacağına, mantıklı yorum yapanların yorumlarına bak.:)

Benmi agresif oLuyorum yenilince ? yazık gerçekten forumda olsun yada dışarda her zmn takımımda birşeyler eksikse kötüyse her zmn özeleştiri yaparım kendı takımıma. ayrıca rakip takımada hıcbır zaman karalayıcı şeyler demem. Şimdi burda bana yada bizlere kompleksLisiniz denilecen ben birşey demiyecem ?? yada aLex olsaydı 5-6 atardık denilecek birşey demiyecemm ?? 13-14 yaşındakıler bana futbolu öğretmeye çalışacak birşey demiyecem ?? ee o zmn ben bu foruma niye giriyorum.. herkesin yazdıklarını okumak için mi ? 2-3 şey demiyeceksem buraya girmemin bir anLamı yok öyleyse.. Ortada fanatik yorumlarım da yoktu .. dün maçı 90 dakıka izledik maç öncesinde ezicez denildi, fark atılcaz denildi ama gördük maçı izlerken iLk dakikadan itibaren saldırdık ,eziLmedik.. şimdi ben ne yazacam buraya ? yazıkLar olsun trabzon rezil gibi oynadık bu mu ? ya bırakın allah aşkına miLli takımlarda bile kendi oyuncularını öve öve bitiremeyen insanlar var iken benm gibi tarafsız birine bunları diyorsan çok iyi valla. Pardon o zmn sorun bende. Tabikide Tayfun Cora bitiş düdüğü çalar çaLmaz Carlos'un peşine koşacak , niye umrunda oLsunki takımı 3-2 yeniLmiş ona ne ? sonuçta Tayfun'a aldığı parayı Trabzonspor da vermiyor R.carlos tan aLıyor mu diyecektim.. hatta Tayfun az biLe yapmış fenerliler gibi sevinmeLiydimi diyecektim.. off yapmayın ya biraz kendinizi bizim yerimize koymayı deneyın..aLlaha şükür kendi memLeketimin takımını tutuyorum hiçbir kompleks içinde değiLim. Bu tuttuğum takım çok zor şartlarda 1.Lige çıkıp 9 senede 6 şampiyonLuk ve 3 ikinciLik yaşamış bir takım. Avrupa devlerini yenmişiz müzemiz kupalarla doLu ,yarıştığımız takımlar koskoca İstanbuL takımları dev bütceleriyle.. miLli takıma bir sürü oyuncu vermişiz .. hiçbir ezikLik yaşamamışız aLlah'a şükür kendi memleketi takımı kötü diye gidip İstanbuL takımınıda destekLememişim . bunLarın hepsiyle gurur duyuyorum .

Sekopej
23.Aralık.2006, 03:47
Yahu agresifleşiyorsun dedim ben sana sadece. O kadar şey yazdın ki, döndüm attığım mesajı tekrar okudum seni bu şeylerle mi suçladım diye?

Birbirimizi anlayalım diyorum. Ben seni anlıyorum, ben de senin tepki gösterdiğin birçok yorum görüyorum ve gülüp geçiyorum. Çünkü bu kafada çok insan var ve hangi birisiyle uğraşacağını şaşıyorsun. En iyisi gülüp geçmek...

Unutmadan ben Artvinliyim, babam Trabzonspor taraftarıdır. Ben de Trabzonspor'u desteklerim her zaman. Memleket takımını tutmayanlar derken, memur çocuğu olunca bir memleetin olmuyor tabi ki. Hele ki köylerde geçtiyse çocukluğun bırak maçı ayda 1 defa şehire gidersen ne ala. TV'ler de 3 büyükleri gösteriyor daima, ve insan ister istemez onlardan birini seçiyor. Yani benim memleketimin takımı vardı da ben mi tutmadım?

Şimdi uzun zamandır Karşıyaka'dayım ve Ben Karşıyaka'lıyım diyorum. Belki çocukluğumda gelmiş olsaydım buraya Fenerbahçe'yi tutmama bile gerek kalmazdı. Ben bu nedenle Fenerbahçe'liyim. Memleketimin takımı olmasa da sahada o takımı görünce heyecanlandığım için. Ve ben de gurur duyuyorum.

Sana asla yorum yapma demedim, yanlış anlaşılma olmasın...

El Barto
23.Aralık.2006, 03:56
Olaya taraf olarak bakıldıgında ki shamur1 arkadaşımızın anlatmaya çalıştığı bu insan hazmedemeyebilir. Ancak ortada çokta fazla büyütülecek bir mesele olmamalı bence. Olgunluk gösterilmeli ancak benim anlayışıma görede bunu yapması doğru değil. Tamam Carlos büyük futbolcu hayranı vs. olabilirsin ama kaybettiğin maçtan sonra saha içerisinde yapmamalısın bunu.

shamur1
23.Aralık.2006, 03:58
Ister ıstemez bazen ınsan sinirLenebiliyor ama eLimden geldiği kadar bunu buraya yansıtmamaya çaLışıyorum . karşımdakını kırmamaya özen gösteriyorum . Şimdi benım burda memleketten ıbaret kastettiğim yanLış anLaşıLmasın , ama üstüne basa basa dememe rağmen hala birşeyleri anLamamak üzere programlanmış insanlar var ne dersen de ikna oLmuyor doru dıyorsun en ıyısı güLüp geçmek.. Ben 21 senedir bu durumu yaşadığım için istiyormkı yanLış şeyLer konuşuLmasın yoksa ne diye bu kadar uzunca yazıp kendimi yorayım ki boşuna .. sana yada başkasına karşı birşey yok burda yanLış anlamasın kimse
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Olaya taraf olarak bakıldıgında ki shamur1 arkadaşımızın anlatmaya çalıştığı bu insan hazmedemeyebilir. Ancak ortada çokta fazla büyütülecek bir mesele olmamalı bence. Olgunluk gösterilmeli ancak benim anlayışıma görede bunu yapması doğru değil. Tamam Carlos büyük futbolcu hayranı vs. olabilirsin ama kaybettiğin maçtan sonra saha içerisinde yapmamalısın bunu.

Aynen .. yazdığım bütün msjLarda üstüne basa basa dedim ki tamam forma istemek yanLış değiL ama bunu yeniLdiğin bir maçta üsteLik büyük bir kLubun oyuncusu oLarak daha teri soğumadan maç biter bitmez forma peşinden koşmak yanLış .. soyunma odasına gidersin istersin formayı .. kimsede bu oLayı görmez taraftarda tepki göstermez.. şimdi ben maçı izlerken bağırıp çağıracam yada sevinip üzülecem sahada uğruna bağırdığım çağırdıgım üzüldüğüm takımın oyuncusu ise gidip forma peşinde koşacak .. hanginiz buna tepki göstermezsiniz

El Barto
23.Aralık.2006, 04:10
Bence sonuna kadar haklısın savundugunda. Dısarıdan bakıldıgında çok sıradan gözükebilecek bir olay olmasına ragmen dediğim gibi taraf oldugunda herşeyin değişebileceği cinsten bir konu.

Aslında normal karsılama olgunluguna erişebildiğimiz gün Türk futbolu tamamdır diyeceğim ama. :) Daha önümüzde uzun yollar var.

Sekopej
23.Aralık.2006, 04:14
Ister ıstemez bazen ınsan sinirLenebiliyor ama eLimden geldiği kadar bunu buraya yansıtmamaya çaLışıyorum . karşımdakını kırmamaya özen gösteriyorum . Şimdi benım burda memleketten ıbaret kastettiğim yanLış anLaşıLmasın , ama üstüne basa basa dememe rağmen hala birşeyleri anLamamak üzere programlanmış insanlar var ne dersen de ikna oLmuyor doru dıyorsun en ıyısı güLüp geçmek.. Ben 21 senedir bu durumu yaşadığım için istiyormkı yanLış şeyLer konuşuLmasın yoksa ne diye bu kadar uzunca yazıp kendimi yorayım ki boşuna .. sana yada başkasına karşı birşey yok burda yanLış anlamasın kimse

Evet haklısın, sen de biliyorsundur burada çoğu kişi sen uzun yazınca okumuyor bile yazdıklarını. Sadece sana özel bir durum değil yani, genelde böyle, uzun yazılar olduğunda arkadaşlarımız pek okumuyorlar. Birşeyleri düzeltmek için hala çabaladığın için seni takdir ediyorum, çünkü ben de bir süre uğraştıktan sonra bir eşyin değişmediğini görünce artık uğraşmamaya başladım.

Sonucu o zaman şöyle bağlayalım, Tayfun daha sonra da alabilirdi formayı, bu şekilde istemesi sizin dediğiniz gibi yanlıştır. Ama Tayfun'u da bitirmemek gerekir, O da sahada takımı için elinden geleni yapıyor, bu nedenle Trabzon'a yakışmıyor demek biraz ağır olur. Yaptığı yanlışın farkına varmıştır, bir açıklaması olacaktır. Oyuncuyu çok kolay harcamayalım.

El Barto
23.Aralık.2006, 04:18
Bu arada açıklamayı yapan yöneticide bir okadar yanlış yapmıştır bunuda belirtelim...

Onurap
23.Aralık.2006, 05:37
Bencede senin takımın yenilmiş adam carlosun formasının derdinde.Birde dikkat ettiyseniz carlos pek formayı vermeye niyetli değil gibi davranıyo tayfun hala forma peşinde koşuyor.

Universal
23.Aralık.2006, 05:59
Carlos'un forması dert olmuş...

Carlos'un formasını almış alt tarafı ne olacak. G.Saray Messi gelse ben Fenerde oynasam gider alırım formayı. Sonuçta Tayfun bu forma SARI-LACİVERT diye değil, R.CARLOS'un forması olduğu için aldı.

TR.CaPTaiN
23.Aralık.2006, 06:27
Ülkemizde maçtan sonra yenilen takım oyuncusu hakemin elini de sıkamaz. Neden ? Çünkü sinirli bi şekilde soyunma odasına girmesi gerekir. Hakemin elini sıkma zahmetinde olmamalı.

Del Piero_10
23.Aralık.2006, 06:32
Hiçbir taraftar kendi oyuncusunun başka bir takımın oyuncusunun peşinden koştuğunu görmek istemez.

Fernando Gago
23.Aralık.2006, 07:02
Hiçbir taraftar kendi oyuncusunun başka bir takımın oyuncusunun peşinden koştuğunu görmek istemez.

Hiçbir takımın oyucusuda 90 dakika ter döküp hakkını almaya yakınken kendi Seyircisinin hakkını çalmasını istemez (::)

Fietra 10
23.Aralık.2006, 07:31
Forma değişimi olacaktır tabi buna laf yok ama herşeyin bir adabı usülü vardır..Adamın peşinden koşmaya gerek yok..İçerde gör işini..Bazı arakadaşlarda nedenini bilmeden sadece başlıga bakarak yorum yapmasın lütfen..Kimsenin burda Tayfun'a neden Carlos'tan forma alıyosun diye tepki gösterdiği yok..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hiçbir takımın oyucusuda 90 dakika ter döküp hakkını almaya yakınken kendi Seyircisinin hakkını çalmasını istemez (::)

bak işte sonuç yine bizim Sivas maçına geldi..Yani ceza taraftara verilmeliydi takıma değil ? neden bunu daha önceden söylemiyorsunuz kardeşim..

World Hollow o1
23.Aralık.2006, 07:58
Ah canım Türkcell Süper Lig sen bunlarıdamı görecektin...:icon_redface:

Bordo61Mavi
23.Aralık.2006, 11:15
Ben fanatik Trabzonsporluyum ilk once soylim bu konunun niye kinama boyutuna geldigini anlamiyorum.

Trabzonda bi Carlos alsin Bjk'li, Fb'li ve CimBomlu bizim formamizi istesin mactan sonra. Tayfun sonucta siradan bi futbolcunun formasini istemedi, Dunyanin gelmis gecmis en iyi sol beklerinden birinin formasini istedi. Belkide Tayfunun idolu dur ...

Simdi burda SHAMUR1 denen arkadas yazmis, " bari mac bittikten hemen sonra istemesin, gitsin soyunma odasinda istesin"
Kardesim bak Tayfundan once Jefferson istemis ona niye soylemiyosunuz, kinamiyosunuzda Tayfunu tekrar kusturmek istiyosunuz. Gelecek vaad eden futbolculari hep boyle kusturup sonra kazanmaya calisan bi Trabzonspor var, yanlis yapiyoruz ve boyle yaparsak $ampiyonluk ozlemimiz yillar gectikce buyicek.

Fietra 10
23.Aralık.2006, 18:42
Simdi burda SHAMUR1 denen arkadas yazmis, " bari mac bittikten hemen sonra istemesin, gitsin soyunma odasinda istesin"
Kardesim bak Tayfundan once Jefferson istemis ona niye soylemiyosunuz, kinamiyosunuzda Tayfunu tekrar kusturmek istiyosunuz. Gelecek vaad eden futbolculari hep boyle kusturup sonra kazanmaya calisan bi Trabzonspor var, yanlis yapiyoruz ve boyle yaparsak $ampiyonluk ozlemimiz yillar gectikce buyicek.

Anlatamıyoruz heralde Tayfun'un orda onun peşinden koşması ve yalvarması asıl mesele istediğinin formasını alsın banane..

RaSenGan
23.Aralık.2006, 23:10
Formasını isteyebilir normal birşey ama Carlos sağa gidiyosa peşinden Tayfun Cora'da koşuyosa taraftar tabikii tepki gösterir.

eGowiCh
23.Aralık.2006, 23:18
Saçma bir açıklama bence. Tayfun Cora'nın boşu boşuna moralini bozmuştur bu açıklama. Ortada hiçbir şey yokken üstelik. Tayfun 22-23 yaşlarında sanırım ve oldukça genç, R.Carlos da onun idolüdür ve formasını istemiştir. Orda maksat Fenerbahçe formasını almak değil, R.Carlos formasını almak ve onu hayatı boyunca saklamak. Tayfun bunu yapmak istedi sadece, büyütülecek bir şey yok.

EreN
23.Aralık.2006, 23:31
Tamamen saçmalık.Dün Real , Barsa maçını izlediniz mi ? mağlup olan ev sahibi takımdı dimi..Ders çıkarın.

Fietra 10
24.Aralık.2006, 00:09
Tamamen saçmalık.Dün Real , Barsa maçını izlediniz mi ? mağlup olan ev sahibi takımdı dimi..Ders çıkarın.

anlamadım açar mısın ?;)

Fenerbahçeli arkadaşlara örnek vereyim şimdi..Galatasaray-Fenebahçe maçı Fb 3-2 kaybetti ve Olcan Lincoln'ün formasını istemek için normal olarak yanına gidiyor fakat Lincoln vermiyor fakat Olcan hala Lincoln'ü takip ediyor ve istiyor fakat yine başarısız.(peşinden giderken o komik sahneyi hayal edin).tepkiniz ne olurdu ?

DeNiZ_1903
24.Aralık.2006, 00:32
Beşiktaş'ın genç yeteneği Muhammed'in Alex'in formasını almak için ne kadar zorlandığını biliyoruz , bence bunlar doğal şeyler , Roberto Carlos sempatik ve kariyeri başarılarla dolu bir futbolcu istemesinde art niyet aranmamalı...

El Barto
24.Aralık.2006, 00:39
İkisi arasında fark var ama biri 10 yaşında diğeri A takımda oynayan bir oyuncu.

Beşiktaş'ta da Muhammed değilde ne bileyim Serdar Özkan kaybedilen bir maç sonrasında rakip bir oyuncunun peşinden forma almak için koştursa bende bugün Trabzonlu arkadaşların verdiği tepkiyi verirdim...

Fietra 10
24.Aralık.2006, 00:48
İkisi arasında fark var ama biri 10 yaşında diğeri A takımda oynayan bir oyuncu.

Beşiktaş'ta da Muhammed değilde ne bileyim Serdar Özkan kaybedilen bir maç sonrasında rakip bir oyuncunun peşinden forma almak için koştursa bende bugün Trabzonlu arkadaşların verdiği tepkiyi verirdim...

hay agzına saglık Emre abi..sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum..zamanında Szymek ve HAkan Şükür'de AvniAker'de forma değiştirip röportaj vermişti..biri TS diğeri GS forması yarı giyinik olarak.. buna birşey dendimi hayır çünkü bu olagan bir durum..Ama Tayfun'un olayı çok farklı profesyonel bir oyuncu forma almak için bir oyuncunun peşinden koşmamalı ister FB ister GS ister Rize olsun

Bordo61Mavi
24.Aralık.2006, 01:12
Halen Tayfunu kinayacak kadar buyuk bi sebep oldugunu dusunmuyorum. Bu oyuncuyu bi defa kusturduk bi daha kusturmesinler

ForsakeN
24.Aralık.2006, 03:39
anlamadım açar mısın ?;)

Fenerbahçeli arkadaşlara örnek vereyim şimdi..Galatasaray-Fenebahçe maçı Fb 3-2 kaybetti ve Olcan Lincoln'ün formasını istemek için normal olarak yanına gidiyor fakat Lincoln vermiyor fakat Olcan hala Lincoln'ü takip ediyor ve istiyor fakat yine başarısız.(peşinden giderken o komik sahneyi hayal edin).tepkiniz ne olurdu ?

O Olcan'la Lincoln arasındaki bir olay.Taraftar olarak beni bağlamaz.Ha Olcan bu hareketi maç içinde yapsın o zaman tepkimizi koyarız.Anlatabildim mi?

Fietra 10
24.Aralık.2006, 04:58
O Olcan'la Lincoln arasındaki bir olay.Taraftar olarak beni bağlamaz.Ha Olcan bu hareketi maç içinde yapsın o zaman tepkimizi koyarız.Anlatabildim mi?

anlatamadın diyeyim..alttaki mesajı dikkate alayım..seninde benimde görüşüm değişmeyecek uzatmaya gerek yok..

Fıratcan Alçınkaya
24.Aralık.2006, 05:06
Konu kilitlenmesi lazım haklı bulanlarında haklı mazeretleri var. Haksız bulanların da gerekli mazereti var.. Bir şey değişmicek...

Fernando Gago
24.Aralık.2006, 05:26
Roberto Carlos gibi bir oyuncu bir daha Türkiyeye gelir mi bilemiyorum ama biz bunun zevkini çıkarmak yerine adamı sürekli olayların içine atıyoruz ...
Yok forma olayı yok hakeme su attı yok küfür etti yok gece hayatı ... adam hasta bir çoçuğa yardım eder yok göz boyama filan ...

Tayfun Cora dediğiniz adam kaç yaşında yav bu kadar yükleniyorlar ... maç sonunda türk polisi bile görevini bıraktı Carlosla resim çektirme derdinde Tayfun ne yapsın

Fietra 10
24.Aralık.2006, 06:57
Roberto Carlos gibi bir oyuncu bir daha Türkiyeye gelir mi bilemiyorum ama biz bunun zevkini çıkarmak yerine adamı sürekli olayların içine atıyoruz ...
Yok forma olayı yok hakeme su attı yok küfür etti yok gece hayatı ... adam hasta bir çoçuğa yardım eder yok göz boyama filan ...

Tayfun Cora dediğiniz adam kaç yaşında yav bu kadar yükleniyorlar ... maç sonunda türk polisi bile görevini bıraktı Carlosla resim çektirme derdinde Tayfun ne yapsın

sana yemin edebilirimki Carlos geldiğinde gururlandım..bu olayında Carlos ile hiçbir ilgisi yok bu herhangi bir futbolcuda olabilirdi..Tayfun'da Carlos'un oldugu için daha bir ısrarla istemiştir bu dogal..fakat iki kez reddediliyorsun Carlos formayı veremeyeceğini söylüyor bundan sonra saha içinde kameralar önünde bu ısrar niye ? kendini niye gülünç duruma düşürüyorsun benim anlatmak istediğim bu..

Aydin
24.Aralık.2006, 07:13
konuyu baştan sona kadar okudum. burada 2-3 arkadaş birşey için çabalamış. ve o çabaladıkları şeyi kavrayabilirse herkes konu kısır döngü olmaktan çıkar. o 2-3 arkadaşın çabaladıkları şey, konuyu anlamayan kişileri empati kurmaya davet etmeleri. trabzonlu arkadaşlara "çok saçma" falan filan gibi şeyler söylemeyi bence bırakalım. trabzonlular feneri neredeyse galatasaraylılar kadar sevmez. orada fenerli arkadaşarların dediği gibi olay r.carlos forması değil. tamam dünya yıldızı adam şudur budur ama ne olursa olsun bir fenerli olduğu için sindiremez bazı arkadaşlarımız.

empati kurun diyorum sadece. trabzonlular kendi tepkilerinde haklı olabilir ama abartmamaları lazım bence.

JunkChorn
24.Aralık.2006, 07:27
Hani bir küçük Muhammad vardı, bu zihniyet yüzünden Alex'in etrafında döndü durdu, formasını isteyemedi. Bu zihniyetin değişmesi gerekiyor asıl, 90 dakika bitince iş bitmiştir. Carlos'la bir daha ne zaman karşılaşacak? Ben de futbolcu olsam başka birisi almadan koşarak kendim almak isterim.

Buna ayıp dediğimiz için futbolu hayati bir mesele olarak görüyoruz. Sadece bir oyun olduğunu unutmasak çok güzel olacak aslında...

Abi bu olay tamamen durumu açıklıyor...Sonra hatta Fb forması gönderildi sen merak etme:)yani bu bir oyun arkadaşlar..Tayfun dediğimiz futbolcu senelerce televizyondan seyrettiği adamın formasını alacak ne var bunda?Tarsus idman yurdu maçında da alex'in forması istenmişti,yattaranın forması istendi.Lütfen bu kadar sert bakmayalım olaya.En büyük hata bence o açıklama yapan yöneticinin..Biraz olgunlaşmak lazım!

shamur1
24.Aralık.2006, 07:42
Hala aynı konu.. Formasını aLmasın mı diyor bunca insan ? aLsın tabi elbette herkes birbirinin formasını değişir. ama 3-2 yenildikten sonra orada üzüleceğine carlosun peşinde koşması o stada gidipte 90 dakika bağıran , ne bileyim üzülen belkide sinirden ağLayan taraftarlara yazık değiLmi ? ben bilete para verecem bağırcam çağırcam beyfendi milyarları alacak üstüne üstelik takımı çok önemli bir maçı 3-2 yenilecek düdük çalar çaLmaz hooop Tayfun Carlos'un peşinde koşacak forması için .. Vicdan ???

Bordo61Mavi
24.Aralık.2006, 13:15
Hala aynı konu.. Formasını aLmasın mı diyor bunca insan ? aLsın tabi elbette herkes birbirinin formasını değişir. ama 3-2 yenildikten sonra orada üzüleceğine carlosun peşinde koşması o stada gidipte 90 dakika bağıran , ne bileyim üzülen belkide sinirden ağLayan taraftarlara yazık değiLmi ? ben bilete para verecem bağırcam çağırcam beyfendi milyarları alacak üstüne üstelik takımı çok önemli bir maçı 3-2 yenilecek düdük çalar çaLmaz hooop Tayfun Carlos'un peşinde koşacak forması için .. Vicdan ???

Arkadasim boyle dusunce ile bir yere varamayiz, Tayfunu rahat biraksinlar insanlar, herkes kendi isini yapsin bakalim ozaman o mactaki skor degismiyomu.
Huseyin 2 gol yememize sebep oldu, yani bi bakima maglubiyetin sorumlusu o, Huseyinin uzerine gidilmiyo ve onun yerine mactan sonra forma isteyen futbolcudan hincimizi cikartiyoruz. Hersey acik ve net, takim kaptanini kurtarmak icin bir gunah kecisi seciliyor.

World Hollow o1
24.Aralık.2006, 17:20

yahu güzel abicim 2 günden beri tek sadece sen konusuyorsun bakıyorumda ama birde söyle düşün;

o adamlar haftanın her Allah gın gunu binlerce milyonlarca efor sarf ediyor, onlarda o kotu havalarda sehri için taraftarları için kendilerini öldürüyorlar bitiriyorlar, o zaman o stad neden her maçta full değil..?

shamur1
24.Aralık.2006, 20:10
Ya bak simdi kardesim bende yıLlarca futboL oynadım Trabzonda amatör olarak Üniye gidene kadar üniye gittiğimde de ordan da istediler ama okuLu uzat fLn dediler ZonguLdak gibi bir yerde durmak istemiyordum hemen okuLumu bitirip döndüm . benim burda anLatmak istediğim şey bizde maça çıktık beLki profesyonel değiL ama bir maçın sonunda yenildiğimiz zaman akLımızdan ne forma almak ne de başka şey geçerdi ,bizde sabah akşam idman yapardık hemde çok oLumsuz sahalarda ,Tayfun gibi miLyon eurolar da aLmıyorduk , niye anLamıyorsunuz kaç kez dedim forma tabiki istenir ,değiştiriLir. Ben Şuan Zenit te Fatih Tekke iLe karşılaşsam bende isterim formasını çünkü hayaL ettiğin futbolcudur o . R.carlos da dünyanın sayıLı oyuncularından. Ama burda yanLış oLan şey takımın orda 3-2 yeniLmiş , 90 dakika efor sarfetmiş ztn oyuna son 10 dakika girmişin performansında ortada zaten sene boyu daha akLı başında hareket edip soyunma odasının yoLunu tutacağına binlerce taraftar önünde CarLos'un formasını aLmak için çaba sarfetmesi bırakın tribündeki ve ekran başındaki seyircileri , Yattara yada Gökdeniz ,Serkan gibi oyuncular başları önde üzgün bir şekilde soyunma odasına doğru giderken Tayfun'un bunu yapması son derece yanLış . Ne dedim ben eğer formasını çok istiyorsa maç öncesı yada maç sonrası araya birilerinede sokup soyunma odasında ister formasını. öle saha içinde 10 yaşındaki top topLayıcı çocuklar gibi forma peşinde koşmaz.. Daha bişey demiyorum anLamak istemiyorsunuz çünkü günün birinde kendi takımınızın oyuncusu yenildiğiniz bir maçta son düdük çaldığında rakip takımın oyuncusunun forması peşinde koşarken görürseniz bakaLım ne diyeceksiniz ? Ayrıca Tayfun'u abartmayın zamanında Onu Bu taraftar yoLlattı Takımdan . gitti geldi ve haLa üstüne birşey katamadı . o kadar forma peşinde koşacağına kendini geLiştirmeyi denesin .

O adamlar dediklerin varya para içinde yüzüyorlar. Sabah akşam yonja,facebook sitelerinde cirit atıyorlar. biLmem anLatabiLdimmi ? Trabzonspor o kadar şampiyonLuk yaşadıysa Bunu TrabzonLu oyuncuları iLe sağLadı. Şu an hiçbir genç oyuncu sivriLemiyorsa bunun sorumLusu kendileridir.

Bordo61Mavi
24.Aralık.2006, 23:16
Shamur1 senin dusuncen hic degismez, bende bu takimi destekliyorum ama tayfunu boyle bi sebebten kinamam.

Diyosun taraftar yollati bu futbolcuyu zamaninda, siz kendinizde boyle bi yetki goruyosaniz zaten yaptiginiz taraftarlik yanlistir cunku bu takimdaki futbolcu sadece teknik direktorun istegi ile gider :D daha yazmicam konuya cunku senin cvplarin hep ayni oluyo

eGowiCh
24.Aralık.2006, 23:24
ibig61'e katılıyorum. Hüseyin yüzünden maç kaybedilmiş ama kimsenin ona sesi çıkmıyor, Tayfun genç çocuk, gidip R.Carlos forması istedi diye kıyamet kopuyor.

Bordo61Mavi
25.Aralık.2006, 04:13
YAZMICAM DEDIM ama Tayfundan aciklama gelmis

"Kimsenin peşinden koşmam"

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun Cora, Trabzonsporluluğunu kimsenin tartışamayacağını söyledi. Tayfun Cora, bordo-mavili kulübün internet sitesinde, Fenerbahçe maçı sonrası Roberto Carlos'dan forma istediği yönündeki eleştirilere açıklık getirdi. Trabzonsporlu doğduğunu ve Trabzonsporluluğun gereklerini iyi bildiğini belirten Tayfun, ''Fenerbahçe maçı bitiminde Carlos benim yanıma gelip elimi sıktı. Onun bu jestine karşılık formaları değiştirmeyi teklif ettim. Ancak kendisi formasını başkasına vereceği yönünde işaret yaptı. Ben de üstelemeden yanından ayrıldım. Durum bundan ibaret. Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir oyuncu olarak asla birinin peşinden koşmam'' dedi.
Acımasızca eleştirilere uğramasından da yakınan Tayfun, ''Benim için söylenenleri içime sindiremiyorum. İnsanlar sanki bir suç işlemişim gibi söylemlerde bulunuyorlar. Ben asla tarihinde çok büyük başarılar bulunan kulübüme yakışmayacak hareketlerde bulunmam. Bunu herkes böyle bilsin'' diye konuştu.

25.12.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

Bosuna bu gencin kalbini kirdi o taraftarlar, oyuncu kazanacagimiza, kaybetmeye calisiyoruz

Aykan19o3
25.Aralık.2006, 04:18
YAZMICAM DEDIM ama Tayfundan aciklama gelmis

"Kimsenin peşinden koşmam"

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun Cora, Trabzonsporluluğunu kimsenin tartışamayacağını söyledi. Tayfun Cora, bordo-mavili kulübün internet sitesinde, Fenerbahçe maçı sonrası Roberto Carlos'dan forma istediği yönündeki eleştirilere açıklık getirdi. Trabzonsporlu doğduğunu ve Trabzonsporluluğun gereklerini iyi bildiğini belirten Tayfun, ''Fenerbahçe maçı bitiminde Carlos benim yanıma gelip elimi sıktı. Onun bu jestine karşılık formaları değiştirmeyi teklif ettim. Ancak kendisi formasını başkasına vereceği yönünde işaret yaptı. Ben de üstelemeden yanından ayrıldım. Durum bundan ibaret. Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir oyuncu olarak asla birinin peşinden koşmam'' dedi.
Acımasızca eleştirilere uğramasından da yakınan Tayfun, ''Benim için söylenenleri içime sindiremiyorum. İnsanlar sanki bir suç işlemişim gibi söylemlerde bulunuyorlar. Ben asla tarihinde çok büyük başarılar bulunan kulübüme yakışmayacak hareketlerde bulunmam. Bunu herkes böyle bilsin'' diye konuştu.

25.12.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

Bosuna bu gencin kalbini kirdi o taraftarlar, oyuncu kazanacagimiza, kaybetmeye calisiyoruz

Güzel söylemiş şimdi Tayfun'a laf atanların ona bir özür borcu var..

ZiyaSerdar
27.Aralık.2006, 01:13
Ben olsam bende isterdim daha kaç defa böyle fırsatı bulabilirimki? Hem yenildi diye oturup ağlasın mı

10_Osmanozc
27.Aralık.2006, 20:22
Uzun zamandan beri foruma giremiyorum.Girmişken böyle hararetli bir tartışmaya bir Trabzonsporlu olarak cevap vermek gerekir sanırsam.Tayfun C.'nın forma istemesini stadyumda bulunmama rağmen görmedim anlatılanlara göre yorum yapacağım.

Baştan şunu söylemem lazım.Trabzonspor'u tutmayan arkadaşlar,kendi değer yargılarıyla Trabzonspor'u eleştirirken eksik kalıyorlar.Fenerbahçeli bir taraftar için 1+1=2 ise Trabzonspor'lu biri için 1+1=3'tür misalen.Yani bakış açışı.Neyse çok uzatmadan konuya gelirsek,R.Carlos'un futbolculuğunu tartışmak kimsenin haddine değildir ancak ne R.Carlos ne de Maradona Trabzonspor Forması'ndan büyük değildir.

Tayfun C.'ya R.Carlos'un formasını istediği için kızamayız.Ancak her şeyin bir usülü vardır.Yalvarır gibi forma istenmez.Kendi fikrimi söyleyecek olursam o sırada R.Carlos'tan forma isteyeceğimi sanmıyorum fakat isteyeceksem de o sırada yenilginin üzüntüsünü yaşayan taraftarlarımın önünde istemez gider soyunma odasının koridorunda isterdim.R.Carlos'un vermeme sebebi ise kaleci Jefferson'a söz vermiş olmasıdır.

Sonuçta Tayfun Cora özür diler olay biter.Bir daha da Trabzonspor altyapısından yetişmiş birisi böyle bir hareketi yapma cesaretini göstermez.