PDA

View Full Version : İmkansızın Peşinde (İstanbul Spor)

corvus
23.Aralık.2006, 05:54
Selam arkadaşlar sizinle istanbulspor kariyerimi paylaşmak istyorum. Öncelikle şunu söyliyeyim lige başladığımıda henüz yazarlık iznim verilmemişti bu yüzden geç başlamış bir kariyer olacak.

İstanbul spor başkanı saffet sancaklı bana istanbulpor menajerliği teklifi ile geldiğinde çok şaşırmıştım. Hemde ayda 10.000 ytl maaş teklif ediyordu. Kendime güvenememe rağmen maaşın yüksekliği amatör kümede 1500 ytl ile hocalık yapan benim için cazip geldi ve teklifi kabul ettim. Ancak istanbulsporun az sayıda taraftarı bundan pekde memnun kalmamıştı. Artık kendimi kanıtlamaktan başka şansım yoktu. Hemen işe koyuldum. Takımın neresine el atsam elimde kalıyordu. Spor otoriteleri bu takımI ligde 13. olmayı umduklarını söylüyorlardı. ama benim hedefim ilk 10 du. Bu nedenle önce takımda eksik olan yedek olacak sağ kanat defans ve orta saha oyuncularını aramakla başladım, bu oyuncular için bana verilen bütçe 22.000 ytl idi, bu oyuncuları ancak free ye düşenlerden alacığımı bildiğim için hemen transfer marketinden freeleri araştırdım. Bunların arasında orta sahanın sağına yıllarca TSL de samsunsporda oynayan yaşlı kurt vural kormaz ile defansın sağında oynayan kocaelisporun bir zamanlar efsane oyuncusu olan Ahmet ARSLANER i aldım ki bu iki oyuncuda ileride sadece iyi yedekler olacaktı bunların dışında kaliteli bir santrfor olan ilhan mansızı (oyunun bug ı) ve bir zamanlar Türkiyede ve yunanistanda iyi işler yapmış olan sol defans ve WB olan Erol BULUT u da ekstra olarak buldum .Derken hazırlık maçları başladı ve ben aşağıdaki skorlarla ortalamanın altında başar elde ederek kendi adıma moral bozukluğuya lige başladım.

http://www.erdaleroglu.com/fm/friendly.gif

Bundan sonra artık gerçekler başlıyordu. Ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktı. Lig başlamıştı artık ben ilk haftalar başarılı sonuçlar alarak liderliğe kadar yükselmiştim. camiamız yönetim ve ben bulutuların üzerindeydik ama sonraki haftalar aldığımız kötü sonuçlar ile rüya çabuk bitti. Aşağıda gelişmeler görülmekte. Biz artık küme düşmemeye oynuyorduk ve yönetim son iki haftaya kadar bana transfer yasağı getirmişti.

http://erdaleroglu.com/fm/first_div_14.gif

Bu skorlarla ligdeki durumumuz 15. sıraydı, güzel başlayan lig cehenneme dönmüştü devamı nasıl olacak bilemiyorum ama ben ve futblcularım kolay vazgeçmiyeceğiz bunu biliyorum. devamını diğer oyunlarımdan sonra paylaşacağım.

Altaylee1914
23.Aralık.2006, 05:56
bnde altay ile oynuyorum 2. ligde oynamak bir ölüm tranfer bütçen yok kimseyi alamıyorsun falan filan

corvus
23.Aralık.2006, 06:02
bnde altay ile oynuyorum 2. ligde oynamak bir ölüm tranfer bütçen yok kimseyi alamıyorsun falan filan

Haklısın transfer bütçesi çok az

The.Crow
23.Aralık.2006, 06:06
işin zor ben de bi kaç kez tff 2. ligde oynamıştım.parasızlık berbat bir durum bence sadece sdece defansı düşünüp her maçı beraberliğe oynamalısın. bi gol atarsan kardır.ben öyle yaparak Telekomspor'u 1.lige çıkarmıştım.Örneğin 4 lü defan 2 ön libero bi orta saha amr ve aml ve tek forvet ben dzilişi kullanırdım yerinde olsaydım heralde.kontratak .neyse herkesin düşüncesi farklı takip edicem sei dostum.başarılar.şimdiden aşla bence sezon sonu free olacak oyuncuları kapmaya.para olmayınca başka çare yok.Amma uzun yazdın yaw.Başarılar.. :)

Repesa
23.Aralık.2006, 06:14
işin zor ben de bi kaç kez tff 2. ligde oynamıştım.parasızlık berbat bir durum bence sadece sdece defansı düşünüp her maçı beraberliğe oynamalısın. bi gol atarsan kardır.ben öyle yaparak Telekomspor'u 1.lige çıkarmıştım.Örneğin 4 lü defan 2 ön libero bi orta saha amr ve aml ve tek forvet ben dzilişi kullanırdım yerinde olsaydım heralde.kontratak .neyse herkesin düşüncesi farklı takip edicem sei dostum.başarılar.şimdiden aşla bence sezon sonu free olacak oyuncuları kapmaya.para olmayınca başka çare yok.Amma uzun yazdın yaw.Başarılar.. :)

arkadaş haklı öncelikle defansı düşünüp araya bir gol sıkıştırırsam mantalitesiyle oynamalısın aynen euro 2004 te yunanistanın yaptığı gibi bu arada sezon sonu sözleşmesi bitecek yetenekli oyuncuları da kapmaya bak kolay gelsin.

corvus
23.Aralık.2006, 07:02
kazanmak için herşeyi yaptık

http://erdaleroglu.com/fm/ist_15.gif

ancak sonuç 16. lık

mustiUA
23.Aralık.2006, 23:37
yav olur olur gider bakalım hele bi süperlige çık gelirlerinde artar galibiyet ve beraberliğe para alınıyo nası olsa sen şimdiden bence teknik kadro ve alt yapıya yatırım yapmalısın uzun vadede çok önemli belki ilerdede tesisleride geliştirirsin iyi olur o zmn

Repesa
24.Aralık.2006, 01:03
İlhan Mansız buzda kaymaktan futbolu unutmuş olmalı neyse moralini bozma ligde kalacaksın inşallah

zzzeeeggg
24.Aralık.2006, 01:07
ya ben erzurumsporla oynuyorum. üst lige çıktım ve parayı 5 milyon pound yaptım 13 falan olcağımı söylüyorlar ama benim hedefimde şampiyonluk var. sitede paylaşmak hakkındab biraz çekincelerim var.

cengavs
24.Aralık.2006, 02:30
basarilar ama ben sana taktigin ne ise degistir derim bole olmaz seni basari dolu bir kariyer ile gormek istiyoruz 3-1-2-1-2 ya da klasik 4-4-2 oneririm

BASQUE
24.Aralık.2006, 02:52
İstanbulsporla işler çok gidiyo..
Başa çıkamayınca bıraktım..

RoNNiE91
24.Aralık.2006, 03:46
Bende 2006'da kariyer yapmıştım İstanbulspor ile.Süper Lig'e çıkmıştım.Sende de aynı başarıyı beklerim.

Repesa
24.Aralık.2006, 05:04
basarilar ama ben sana taktigin ne ise degistir derim bole olmaz seni basari dolu bir kariyer ile gormek istiyoruz 3-1-2-1-2 ya da klasik 4-4-2 oneririm

katılıyorum bence bir taktik değişikliği takımın havasını bulmasını sağlayacaktır en azından takım bir toparlanma sürecine girecektir artık kaybedecek birşey yok denemekte fayda var derim.

scar face
24.Aralık.2006, 05:15
fmnin eskı serılerınde 2.lig oynamak zevkli oluyordu ama 08 de cok zor bişey bsarılar hayddii dayan