Log in

View Full Version : Kalli Ne Yapmaya Çalışıyor !!!

Emurafu
23.Aralık.2006, 20:44
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, bugün Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında takımının yanında olmaması ve rahatsızlığını öne sürerek bugün ülkesine gitmesi, Sarı-Kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı.
Grip nedeniyle 10 gündür tedavi gören teknik direktör Feldkamp, rahatsızlığı nedeniyle takımını Ankara'da oynadığı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında yalnız bıraktı.

Ancak, Ankara'ya gelmeyen Alman hocanın, apar topar bavullarını toplayıp ülkesine gitmesi kafaları karıştırdı. Feldkamp'ın, Almanya'ya gitmeden önce Başkan Yardımcısı Adnan Polat'la görüştüğü ve rahatsızlığı nedeniyle ülkesine erken gitme kararı aldığı öğrenildi.

Bu arada, Feldkamp'ın seyahat edebilecek durumdayken Ankara'ya değil de Almanya'ya gitmesi, Galatasaray camiasında şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: DHA

Böyle bir maça çıkıyorsun takımın başında Hoca yok.Hasta lafları hikaye,3 saatlik Uçak yolculuğunu yapan biri nasıl Ankara’ya gelemiyor.Bu giden 2 puanın hesabını kim verecek.
Sen her fırsatta disiplin diyecen takımın en önemli maçında takımı satıp Almanya’ya gidicen.Mümkünse ordan hiç dönmesin.Yanına A.Akcan’ıda alıp uzun bir tatil yapsın...

Adam Hristiyanların Noeli oldugu için gitmiş...Ayın 25'inde noel sanki kaçıyor..Giderken 7 bavulla gitmiş..İnsallah gelmez..Harbiden burayı ciftlik sandı..Disiplin disiplin diyen hocaya bak:(:(

Real madrid hocası niye gitmiyor..Madem tabi onlarda sıkar:)

Kalli istifa diyorum...

El Comandante
23.Aralık.2006, 20:48
Kalli kendini bitirdi,artik bir daha dönmez,dönerse de cift tarafli ya da tek tarafli sözlesmesini feshederiz.Böylelikle bir beladan da kurtulmus oluruz.
Ha ara transferde Sabri,Hakan Sükür,Hasan Sas gibi oyuncularla yollarimizi ayirmaliyiz.Hem oynamiyorlar hem de takima zarar veriyorlar.
Kimse Galatasaraydan büyük degildir!

PesimiSTyLa
23.Aralık.2006, 20:56
Sadece bavulunu alsın ve evine dönsün...

Emurafu
23.Aralık.2006, 21:00
Kalli kendini bitirdi,artik bir daha dönmez,dönerse de cift tarafli ya da tek tarafli sözlesmesini feshederiz.Böylelikle bir beladan da kurtulmus oluruz.
Ha ara transferde Sabri,Hakan Sükür,Hasan Sas gibi oyuncularla yollarimizi ayirmaliyiz.Hem oynamiyorlar hem de takima zarar veriyorlar.
Kimse Galatasaraydan büyük degildir!
Sabriyi kiralaycaksın biraz akıllanacak..Ozaman kimin büyük oldugunu anlar..Ulan maçta bir sürü hata yapıyor..Birde cıkınca artistlik yapıyor..Sabri korneri ön direge attı artık kendimi tutamadım komsuda onun yüzünden küfür ettim..

Ah servet ah Sen ardaya niye bagrıyor..Sabriye bagıran bir Allahım kulu cıkmayacakmı...Hele hakan barısa bagırınca cocuga resmen acıdım..Çocuk ilk defa hata yaptı hemen bagırdılar..Sabri her maç devam..

Hakan şükür desen artık topa yükselemiyor.Adam iyice agırlasmış...

RaSenGan
23.Aralık.2006, 21:03
İşine gelince bak nasıl ayaklanıp gidiyo tatile.Çıksın önce takımın başında dursun.Sonra nereye gidiyosa gitsin.

senderson
23.Aralık.2006, 21:04
Kalli'nin kalmasından yanayım.Önemli olan devamlılık ve istikrardır.Bu kadroyla Gs ilk yarıyı 3. bitirebildiyse bunda Kalli'nin çok büyük payı var...

Fıratcan Alçınkaya
23.Aralık.2006, 21:08
Kalli, Sabri, H.Şükür gitmediği sürece GS düzelmez... Umarım maçlarda Hakan'ı 3kişinin tutmadığını anlamıştır GS li arkadaşlar...

Emurafu
23.Aralık.2006, 21:08
Kalli'nin kalmasından yanayım.Önemli olan devamlılık ve istikrardır.Bu kadroyla Gs ilk yarıyı 3. bitirebildiyse bunda Kalli'nin çok büyük payı var...Kalliye bu yüzü verirsek..Bu seferde söyle der..Of kar yagıyor romatizmalarım azar ben gitmem maça gider..
Yok sevgililer günü der.zuhaha:

Yönetim medyanın önünde onu kovacak..Ozaman herkezin takdirini kazanacak...Diger hocalara ders olacak..Ama nerde.

Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2006, 21:15
Arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayalım. Ahmet Çakır söylemişti geçenlerde. Kalli'nin kalp rahatsızlığı mevcut. Ve bu nedenle Kalli bizim gibi iki gripin bir asprin alınca hemen iyileşemiyor maalesef. Onun kullandığı haplarda Türkiye'de mevcut değil. Galiba özel bir doktoru varmış. Onun yanına gitmişler. Ayrıca ben değişik bir yoldan bakıyorum. Demek ki Kalli olmayınca takım maçlara motive olamıyor.2 maçtır görüyoruz.;)

ThersoN
23.Aralık.2006, 21:19
gelmesi çok sorun oldu , sanırım gitmesi de öle sorun olucak

Fıratcan Alçınkaya
23.Aralık.2006, 21:25
Arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayalım. Ahmet Çakır söylemişti geçenlerde. Kalli'nin kalp rahatsızlığı mevcut. Ve bu nedenle Kalli bizim gibi iki gripin bir asprin alınca hemen iyileşemiyor maalesef. Onun kullandığı haplarda Türkiye'de mevcut değil. Galiba özel bir doktoru varmış. Onun yanına gitmişler. Ayrıca ben değişik bir yoldan bakıyorum. Demek ki Kalli olmayınca takım maçlara motive olamıyor.2 maçtır görüyoruz.;)

Bırak Musti çocukmu kandırıyon... Adam Ankara'ya gidemiyor Almanya'ya gidiyor.. Sanki Türkiye'de Doktor yok. Hadi diyelim dedin gibi ilacı sadece Almanya da göndersinler ya da stoğu olmazmı adamın ?? her hastalandığında Almanya'ya giderse işi zor GS nin...

Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2006, 21:26
Belki ölmüştür. :D Valla aslında bende gitmesinden yanayım. Ama hemen böylede kazığa çekmiyelim yahu :)

Emurafu
23.Aralık.2006, 21:31
Mustafacım olay böyle;

Arkadasım adnan sezgin,Haldun üstünel maç öncesi dedilerki hocamımız Ankaya gelmesine doktorlar izin vermedi dedi..evinde kalacak dedi..tamam anladık..yani doktorlar 45 dakikkalık yola izin vermediler..

Maç bitiyor aynı soru soruluyor...hocamız 2:30 ucagı ile almnayaya gitti diyorlar..ee hani doktorlar izin vermiyordu..Kalli neden gitti söylim NOEL TATİLİ İÇİN GİTMİŞ BU KESİNDİR...

Peki aynı kalli 2.5 saatlik yola neden gidiyor..Maç oynanırken adam almanyada evinde maçı izliyor..Belkide gülerke izliyordur..Oh iyiki gelmişi falan diyordur...

Kallini manevi oglu konusdu dün gece..Hristiyanlar için noel tatili çok önemlimiş kalli bu yüzden gitmiş..ailesiyle birlikte olacakmış..

Lorantı aradılar sordular;Sevgili lorant Kalli almanyaya geldi sizce niçin gelir...Lorant güldü biraz..Bugün ayın kaçı dedi 23'ü dediler..İşte adam noel tatili için geldi dedi...Hatta lorant dedi federasyon bugünlere maç koyarsa bu olay çok olur dedi

Edu,Luganoda bilerek kart görerek ülkelerine gitmişler..Rıdvan hocada dün çok kızdı onlara..Son ve Aurelliodan professionellik ögrensinler dedi...ama bu nu kadar büyük olay degil..

Takımın hocası tatile gidiyor oh ne rahat...

Grip olayı bahane inanmayın bunlara.....

YusufT
23.Aralık.2006, 21:32
Gerets geri gelsin

Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2006, 21:35
Ahmet Çakır tabi ki Galatasaray'ın menfaatlerini korumak için demiştir. Belki de Kalli'nin yakın arkadaşı olduğu için ama bilemem. Bizim medyadan birşey kaçarmı yahu? :) Bende gitmesinden yanayım. Felix Magath gelsin :)

El Comandante
23.Aralık.2006, 21:36
Gerets geri gelsin

Aman Allah korusun,Gerets´in gecen sene neler yaptigini,takimi ne hallere getirdigini,Song´u yollamak icin neler yaptigini sanki unuttuk ?

Abdullah Avci gelsin,bu adam Galatasaray´i cok iyi yerlere tasir,yillarca takimda kalir.

Emurafu
23.Aralık.2006, 21:51
Kalli dün bizim maçıda izlememişdir..Kesin barcelona-real madrid maçını izlemişdir..Bakmış bu maç sarmıyor demişdir:):)

IcedEarth
23.Aralık.2006, 23:26
Kalli'nin kalmasından yanayım.Önemli olan devamlılık ve istikrardır.Bu kadroyla Gs ilk yarıyı 3. bitirebildiyse bunda Kalli'nin çok büyük payı var...
Bu kadroyla derken? Türkiye'nin en güçlü kadrosu bizde yahu. Göz var nizam var. Kalli olmasa şu anda Galatasaray lider olurdu. Kalli'nin hatalarıyla en az 3 maç puan kaybettik. Hatalara rağmen kazandığımız puanları saymıyorum bile.

TürkuAz
23.Aralık.2006, 23:30
Sene sonuna kadar devam etmek zorundayız, yoksa var olan istikrarı (!) da kaybederiz.

Sene sonunda isterse ben bindireyim uçağına yeter ki GİTSİN !

Fernando Gago
23.Aralık.2006, 23:36
Bence Kalli devrede giderse Galatasaray için daha kötü lur

Emurafu
23.Aralık.2006, 23:55
Galatasaray içini bilen biri gelirse hiçbirsey olmaz..Abdullah avcı mesela..
Gidip Türkiyeyi bilmeyen yardımcı antrenör getirirsen tabiki kötü olur..

Onurap
24.Aralık.2006, 00:03
Abartmaya gerek yok bence kalli gerçekten hasta zaten son maçlarda elinde mendil vardı.Yani ben abdullah avcı veya başka bir t.direktörün gs nin ağırlığını kaldırması mümkün değil.A.akcan yüzünden son iki maçı bu kadar kötü oynuyoruz.Bordoux ve helsinborg maçları şanssızlık ve beceriksizlik yüzünden gitti.Üstelik yeni bir takımız ve bir çok sakatla oynuyoruz.kaç haftaır lincoln linderotk yok fb de aurelio alex olmasa ne olurdu acaba ?

Emurafu
24.Aralık.2006, 01:13
Abartmaya gerek yok bence kalli gerçekten hasta zaten son maçlarda elinde mendil vardı.Yani ben abdullah avcı veya başka bir t.direktörün gs nin ağırlığını kaldırması mümkün değil.A.akcan yüzünden son iki maçı bu kadar kötü oynuyoruz.Bordoux ve helsinborg maçları şanssızlık ve beceriksizlik yüzünden gitti.Üstelik yeni bir takımız ve bir çok sakatla oynuyoruz.kaç haftaır lincoln linderotk yok fb de aurelio alex olmasa ne olurdu acaba ?

Kalli hasta olabilir Almanyada ne işi var..Üstelik doktorları Ankaraya gitmesine izin vermediler..Dün gece neler konusuldu bir bilsen şimdi onları yazmak uzun sürer..

Takım otelde o Almanayaya gidiyor..Oh ne rahat ya..

KIsaca:Kalli Noele gitti:)Manevi oglu bile telefonda söyledi..Onlar için noel çok önemli dedi..

Adam dün gecede barcelona-Real madrid maçını izlemişdir..

fm26mer
24.Aralık.2006, 01:32
kalli gitmeli...

Bastonunuda Al git..!! :D

lucescu gelsin

Bordo61Mavi
24.Aralık.2006, 01:47
Kalli hic geri gelme lutfen :D CimBom daha iyi bi teknik direktor bulup Uefa da ilerlesin

uAburak89
24.Aralık.2006, 02:20
Abdullah Avcı'yı isteriz..

YusufT
24.Aralık.2006, 02:54
Aman Allah korusun,Gerets´in gecen sene neler yaptigini,takimi ne hallere getirdigini,Song´u yollamak icin neler yaptigini sanki unuttuk ?

Abdullah Avci gelsin,bu adam Galatasaray´i cok iyi yerlere tasir,yillarca takimda kalir.

o berbat kadroyla baska ne yapilirki, yildiz diye inamoto geldi... Geretsin istedigi hic bi oyuncu almadilarki..

El Comandante
24.Aralık.2006, 03:15
o berbat kadroyla baska ne yapilirki, yildiz diye inamoto geldi... Geretsin istedigi hic bi oyuncu almadilarki..

Elindeki kadroyu iyi kullanabilirdi.Inamoto sevdasindan vazgecmeli,Mehmet Topal-Güveni oynatmaliydi.Songu yolluyordu az kalsin.Taktigi yanlisti,oyuncu tercihleri cok yanlisti.

Koray Düşova
24.Aralık.2006, 03:34
Daha önce 73 yaşına takmışlardı şimdi de grip hastalığına taktılar.Ne basın ne de taraftar Kalli'yi anlamıyor veya anlamak istemiyor.Kalli bu takıma neşter vurmaya geldi,bakın tüm yeni transferler oynuyor neredeyse,bunun adı neşterdir ve takım ilk 3'te..

http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/kalli_feldkamp.jpg

Her hoca stratejik veya taktiksel hatalar yapar bunu Kalli'den görünce kızanlarda onun büyük bir hoca olduğunu bildiği için şaşkınlıklarından tepki veriyor olmalılar...

Hatırlayın,Eric Gerets Türkiye'ye geldiğinde ilk röportajlarından birinde ,muhabirin bir sorusuna ne cevap vermişti;

SORU: Yardımcılarınızı getirecek misiniz?

GERETS: Ben her gittiğim yere uyum sağlayan bir insanım. Galatasaray ne derse o olacak. Tek başıma geliyorum. Bana Kaisersualeten'de birlikte çalıştığım Stumpf'un yardımcım olacağı söylendi, çok memnun oldum.

Peki Kalli ,yardımcısının Hikmet Karaman veya Abdullah Avcı olması gerektiğini belirten yönetime nasıl bir tavır sergilemişti;

Kalli, “Tek patron benim. Eşofmanlarımı giyip sahaya iner takımı çalıştırırım. İstediğimi alır, istediğimi gönderirim. Yardımcım ise Ahmet Akcan olur”

Arada ki otorite ve kalite farkını gördünüz mü ?.Bunları Eric Gerets'i küçük düşürmek adına yazmadım lütfen kimse yanlış anlamasın, bunları Kalli'nin nasıl bir şef olduğunu belirtmek için yazdım.

http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Magazin/low_feldkamp_1999.jpg

İtalya'da Trapattoni nasıl üstad düzeyinde kabul görüp saygı görüyorsa,Kalli’de Almanya’da aynı düzeyde kabul görüyor. Kalli oyuncu seçimi konusunda uzmandır,Bouzid ve gurbetçi futbolcular onun scout'luk birikimiyle gelmişti.Futbola yıllarını adamış bir isim olarak vurgulanır,üstad gözüyle bakılan çok saygın bir futbol adamıdır,Schalke kulübüde Lincoln'ün gidişine tam meşkul olarak izin verdiyse bunda aslan payı Kalli'nindir. Schalke'nin 6 milyon euro'dan 4,5 'a inmesi yönetimin güzel hatrı için değildir.Almanlar aşırı milliyetçi bir toplum oldukları için,kendi vatandaşının başarısız olmasını istemez,aksine desteklerler.Lincoln transferide işte bu doğrultuda gerçekleşti, Kalli gibi bir üstadın ricası, 6 milyon euro'dan bir euro aşağı inmeyen dediğim dedik Almanlar'ın yelkenlerini suya indirmeye yetti.4,5 milyon euro'ya Schalke , Lincoln gibi bir adamı kesinlikle vermezdi ama aşırı milliyetçi duygular söz konusu...Yoksa 10 gündür fiyatın inmesini bekleyen yönetime kalsa Lincoln'den belkide vazgeçilmişti.

Şimdi tüm basım Kalli'ye saldırıyor,yönetim bu tehlikeyi bizi bozmak istiyorlar diyip vurguluyorsa da bir kısım taraftarlar bu savruntuya kapılmış görünüyor,basın başardı,takımın Kalli'nin yokluğunda 2 maçta kazanamamasıda buna denk gelince lokum oldu.Arda el hareketi yapıyormuş,Sabri kramponları yere atmış,bunlar çocuk futbolcu kesiminin büyük futbolcu ağabeylerinden etkilenmesinden kaynaklanan isyanlar, neşter tam anlamıyla vurulduğunda bu hareketleri yapacak ne kimse de cesaret kalacak ne de ego...

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/790/ (http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/790/)

Emurafu
24.Aralık.2006, 03:46
Feldkamp noktayı koydu

24 Aralık 2007 Pazartesi 19:07
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, ayrılacağı iddialarına noktayı koydu.
Turkcell Süper Lig'in ilk yarı son maçında Gençlerbirliği Oftaş deplasmanında takımın başında çıkamayan Karl-Heinz Feldkamp, "Her insan gibi ben de soğuk algınlığı nedeniyle gribe yakalandım. Galatasaray taraftarı endişelenmesin. 1 ya da 2 Ocak'ta İstanbul'dayım. İlk yarıdaki tempoyu daha da artırarak hedeflerimize ulaşacağız." dedi.

Almanya'da Essen'deki evinde dinlenmekte olan Feldkamp, Cihan muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, Süper Lig'de Sivasspor'u yendikleri maçta şiddetli soğuk nedeniyle soğuk algınlığı geçirdiğini belirterek, "Gribal enfeksiyon geçirdiğim günlerde Adnan Polat hep yanımda idi. Kulüp doktoru gerekli ilaçları verdi. Ankara'ya gitsem takımın başında maça çıkmalı idim, bunu yapamayacağım için Ankara'ya gitmedim. Buna hem kulüp doktorumuz hem de başta Adnan Polat olmak üzere yönetimimiz izin vermedi. Almanya'ya rahat bir uçak yolculuğu yaptım. Uçaktan indikten sonra da sıcak bir ortamda evime ulaştım. Şuan dinleniyorum. Vücudum da soğuk algınlığından süratle kurtuluyor. Kimse endişelenmesin. Galatasaray'da yapacak daha çok işimiz var. Bazılarının dediği gibi Galatasaray'dan ve Türkiye'den kaçmış değilim." diye konuştu.

Türkiye'de Galatasaray'da çalışmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Feldkamp, "Ben ve eşim İstanbul'da mutluyuz. İşimi seviyorum. Lig ve Avrupa'da hedeflere ulaşmak için daha çok çalışacağız. Gribal enfeksiyonum dışında her hangi bir sağlık problemim yok. Ligin ikinci yarısına daha sağlıklı ve dinç olarak döneceğim." dedi.

Feldkamp, Türkiye'de gazetelerin yazdığı gibi Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını, yönetimle arasında da hiç bir problem bulunmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: CİHAN

Benim kızdıgım Doktorların ankaraya gitmesine izin vermedigi kalli..Almnayaya neden gidiyor..Noel için gitmiş adam..Oyuna gelmeyelim bence...Onlar için noel Çok önemlimiş..Grib bahane..Tamam dinine saygılıyım ama ayın25'inde olan Noel kaçıyor sanki..

Koray Düşova
24.Aralık.2006, 03:53
Lig arası tatili bu yıl 18 gün,yani çok kısa,normalde 30 gündür.Neden bu hoca erkenden gitti Almanya'ya bir düşünmek gerek,hemen basının yazdıklarına inanılmamalı,onlar taraftarı kışkırtmakta istiyor bazı konularda..Yapacak çok işim var diyor,yönetim görüştüğümüz isimler var diyor,Lincoln'de aktif rol alan Kalli Ocak ayında bir transferi kastediyor olamaz mı... Alman Ligi bizden önce tatile girdi unutmayın...

Emurafu
24.Aralık.2006, 04:13
Koray kardeş..Gitmesine birsey demiyoruz..Hastalıgını mana ederek ankaraya gitmiyor..Almanyaya gidiyor..Ben bu biraz saçma

Koray Düşova
24.Aralık.2006, 04:19
Yahu adam iş kolik, 73 yaşında bir adam eşofmanları giyip sabah akşam demeden idmana çıkıyorsa, izinsiz çalışıyorsa nasıl olurda maça gitmekten kaçacak?Noel'e daha günler var, kimmiş manevi oğlu, Lorant'la Kalli'nin alakası ne? Kalbımı basarım,kanım aksın tarzında eminmişsin gibi yazman komik,kulaktan dolma laflar bunlar,çocuk masalı...

Emurafu
24.Aralık.2006, 04:24
Yahu adam iş kolik, 73 yaşında bir adam eşofmanları giyip sabah akşam demeden idmana çıkıyorsa, izinsiz çalışıyorsa nasıl olurda maça gitmekten kaçacak?Noel'e daha günler var, kimmiş manevi oğlu, Lorant'la Kalli'nin alakası ne? Kalbımı basarım,kanım aksın tarzında eminmişsin gibi yazman komik,kulaktan dolma laflar bunlar,çocuk masalı...Manevi oglu telefonla baglandı düngece..1 saat önce konusdum babamla dedi..İşte Ayrılmaya niyeti yok falandedi..Türkiyeyi ve türk insanını çok seviyor dedi..saglı durumu iyidedi..
Babam Noel içingelmişdir büyük ihtimal dedi..Çünkü onlar için noel çok önemli dedi..Hemde Aile büyügü olarak hembir arada oluyorlar dedi...

Neyse Tamam artık ben kimin ne oldugunu biliyorum...

Nedvedmania
24.Aralık.2006, 04:36
Kalli gitsin Bülent Korkmaz gelsin daha iyi. Bence kalliyi göndermezler kolay kolay.

El Comandante
24.Aralık.2006, 04:38
Bülent Korkmaz daha toy.Biraz tecrübelenmesi lazim.Yoksa bize geldiginde teknik direktörlük kariyeri baslamadan biter.

perpetua
24.Aralık.2006, 04:52
Hafta sonu Ankara'ya gidersin, belki maci kazanirsin ama hastaligi uzerinden atlatamadigin icin Ocak basina kadar yapman gerekenleri yapamayacak hale gelirsin.

Yarin (Aralik 25) Noel.. Yani bu aksam ailecek yemekler yendi. Yarin sabah da hediyeler acilacak ve kiliseye gidilecek.

Ondan sonra da Kalli buyuk ihtimalle ilgilenilen oyuncularla (bence buyuk ihtimalle Turk genc 1-2 oyuncu) yuz yuze gorusulecek. Ocak basi da donecek.

Eger Kalli Ankara'ya gitseydi ve hastaligi sogukta 2 saat disarida durdugu icin agirlassaydi, bu sefer bu arada belki de yapmayi planladigi seyleri yapamayacakti.

Ligler bitti, oyuncular da tatil yaptigi icin medyanin yazacak bir seyi kalmadi. Once Kalli ile ugrasirlar. Sonra da Servet/Arda surtusmesi. Hasan Sas'in agresifligi. Sonra Alex'in Trabzon macinda yasadigi sakatlik gundeme gelir, sakatligi uzayacak olur. Sonra bir haber cikar, Appiah Afrika kupasi icin ulkesine gidiyor diye. Bunlarla beraber bir suru asparagas transfer haberi cikar, onlar ustunde tartisilir... Gazetelerin o arka sayfalari nasil dolacak bu haberler olmasa. Veya televizyona cikan ve futbol konustugunu dusunen ama esasinda dedikoduculuk yapan yorumcular nasil program yapacak, para kazanacak?

RaSenGan
24.Aralık.2006, 20:24
"Feldkamp'a 'gelme' dedim"

Adnan Polat, Feldkamp'ın Ankara'ya gelmesine kendisinin engel olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, önce rahatsızlığı nedeniyle Austria Wien, daha sonra ise Gençlerbirliği OFTAŞ maçında takımının başında sahaya çıkmayan teknik direktörleri Karl Heinz Feldkamp’ın pazar günü Almanya’ya gitmesini kendisinin istediğini söyledi. Salı günü soğuk algınlığı geçiren ve Galatasaray kulüp doktorlarının "Ev istirahati" verdiği Kalli, cumartesi günü başkan yardımcısı Adnan Polat ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek futbolcularla görüşmeden önce Polat ile yaklaşık 1 saatlik bir toplantı yaptı.

Otelde dinlenirim

Alman teknik adamın bu toplantıda Ankara’ya gitmek istediğini dile getirdiği, ancak Polat’ın buna engel olduğu öğrenildi. Polat, Kalli ile aralarında Florya’da geçen konuyla ilgili diyaloğu anlatırken şunları söyledi:

"Kalli, ’Biliyorum ki basınımız bu olayı çok büyütecek. Hem takımın hem de sizin üzerinize gelecek. Ben Ankara’ya geleceğim. En azından Galatasaray takımının başında Ankara’ya gelirim. Eğer halsizliğimi üzerimden atamazsam Gençlerbirliği OFTAŞ maçına takımın başında Ahmet Akcan çıkar, ben de otelde dinlenirim’ dedi. Ancak ben buna karşı çıktım.

İyileşip dön dedim

’Hocam bunu yapmakla kendi hastalığını uzatacaksın. Bu bize daha çok zarar verir. Senin İstanbul’da da durmana gerek yok. Almanya’da istirahatını yapıp iyileşip, dönersin’ karşılığı verdim. Bunun üzerine teknik direktörümüz dinlenmek ve hastalığını bir an önce atlatmak adına Almanya’ya pazartesi yerine pazar günü gitti.

Evet Kalli’nin Ankara’ya gelmesini ben istemedim. Sezon başından bu yana Kalli konusunda yapılan tartışmalardan bıktık. Kendisi ile hiçbir sorunumuz yok. Bir bardak suda fırtına kopartılıyor. Galatasaray’ın mali ve idari şartlarını bilmeden kimse boşa konuşmasın. İnsanlar biraz vicdanlı olsunlar. Kimse merak etmesin. Bu tip iddialar bilerek Galatasaray’ı yıpratmak adına ortaya atılıyor. Kalli 2 Ocak’ta İstanbul’da olup, takımı ile antremanına çıkacak. Biz hocamızdan memnunuz."

Kaynak: Hürriyet

NisRoc
24.Aralık.2006, 20:55
Şimdi bir kaç yorum yapacam olmıyacak :) 6. haftadan sonra yeni bir teknik direktör aranması lazımdı zaten..

GeNç KaRTaL
25.Aralık.2006, 04:24
Millet yine gaza gelmiş mesajlarda görüldüğü üzere.Basın görevini yaptı.Ömer abi ve Koray abi gibi bu işlerden çakan,soğukkanlı abilerimiz çok iyi açıklamışlar olayı.Bencede onların dediği gibi olmuştur.Zaten şimdi Kalli gitse Galatasaray yerle bir olur bence.Bu işler çocuk oyuncağı değil arkadaşlar.Önünüzde Beşiktaş gibi kos koca bir örnek var.Luce'den sonra bu iş çocuk oyuncağına dönünce işler nasıl sapa sardı hepimiz gördük.

Emurafu
25.Aralık.2006, 16:31
7 bavulla gitti

OFTAŞ maçı yerine Noel’i tercih eden Kalli, özel eşyalarını da götürdü

‘Ben izin verdim’ diyen Galatasaray 2. Başkanı Polat’ın cumartesi günü Alman hoca ile tartıştığı ve kapıyı çarpıp çıktığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı camia, personelle de vedalaştığı ortaya çıkan Feldkamp’ın artık dönse bile başarılı olamayacağı görüşünü savunuyor

Dönülmez yola girdi!
CİM-BOM’DA Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp’ın dönüp dönmeyeceği konusu gündemdeki yerini korurken, ibre Alman çalıştırıcının defteri kapattığını gösteriyor... İlk yarının son haftasındaki OFTAŞ maçında takımın başına geçmek yerine, Noel tatili için ülkesine giden Kalli’nin, tesislerdeki personelle vedalaşması ve yanında 7 bavulla uçması iddiaları doğruluyor.

Sert tartışma yaşandı
KÖPRÜLERİ atan Feldkamp’ın ayrıca 2. Başkan Adnan Polat ile de sert bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Kalli’nin gitmesinin ardından, Polat’ın yaptığı ‘Hocamız hasta. Gitmesi için ben izin verdim’ açıklaması inandırıcı bulunmadı...
‘Ankara’ya gel’

CUMARTESİ günü Feldkmap’ın odasında yapılan görüşmede Polat’ın ‘Ankara’ya gel’ sözüne, Kalli’nin ‘Almanya’ya gideceğim’ yanıtı verdiği, bunun üzerine Polat’ın kapıyı çarpıp odadan çıktığı öğrenildi...

‘Schuster’i örnek alsın’

CAMİADA ‘Real’in hocası Schuster de Alman. O da Barcelona maçı yerine ülkesine gidebilirdi. Ama takımını tercih etti. Kalli’nin yapması gereken de buydu’ diye tepkiler ortaya konurken, ‘Artık Feldkamp’ın dönüşü Galatasaray’a yarar sağlamaz, zarar verir. Görevi bırakması en doğru hareket olur’ yorumları yapılmaya başlandı.

KARAR GÜNÜ
Hocamız Feldkamp ile ilgili son kararı bugün toplanacak yönetim kurulumuz verecek

Cim-Bom'da devre arası tatilini geçirmek için Almanya'ya giden Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın durumu bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek haftalık yönetim kurulu toplantısında ele alınacak. Özhan Canaydın başkanlığında yapılacak haftalık toplantının ana gündem maddesini Feldkamp oluşturacak. Yönetim kurulu üyelerinin büyük bölümünün katılacağı toplantıda, 74 yaşındaki Alman hocanın hastalanıp, Austria Wien maçına çıkmamasıyla başlayan ve Gençlerbirliği Oftaş deplasmanı yerine tatili Çin ülkesine gitmesiyle doruğa tırmanan kriz tüm yönleriyle masaya yatırılacak.
Toplantıda Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Kalli'yi savunarak, tecrübeli çalıştırıcıya geçen hafta sonu Almanya'ya gitmesi için kendisinin bizzat izin verdiğini söyleyeceği öğrenildi. Futbol şubesi üyelerinin de bütün halinde Feldkamp'ın arkasında duracakları bildirildi.
Yönetim içinde yaşı yüzünden sezon başından beri Kalli'ye karşı olan üyelerin ise Alman hocanın görevine son verilmesini isteyecekleri toplantıda son sözü her zaman olduğu gibi Başkan Özhan Canaydın söyleyecek. Florya'da gerçekleştirilecek olan yönetimde, devre arasında yapılması planlanan futbolcu transferleri hakkında da bilgi alış verişinde bulunulacak.

Kaynak: Milliyet

Aşk-ı Şehir
25.Aralık.2006, 23:13
1- Kaç bavulla gittiği kimseyi ilgilendirmez. İsterse 100 bavulla gider. Belki arkadaşlar-tanıdıkları özel istek yaptılar.+ Sadece Kalli gitmediki eşide gitti. Ayrıca o bavulların belki bir kaçında Kalli'nin takım dosyları mevcut. ;;)
2- Schuster'in durumu çok farklı. Düşünün Schuster Barça maçına gitmeseydi ve Real yenilseydi. Schuster hemen pazartesi günü kovulurdu. Schuster bildiğimiz üzere Barça'nın üyelerinden. Eğer ki maç yerine Almanya'ya gitseydi Barça'ya kıyak çekti denilecekti.

Emurafu
26.Aralık.2006, 21:06
ARİF ANTRENÖR OLARAK GELİYORMU???

tv8 spor haberlerinde arif erdemin 2.yarı Galatasarayda antrenör olarak yoluna devam edeceğini söyledi... haberin doğruluğunu bilemem sizlerle paylaşmak istedim...

OMANA
26.Aralık.2006, 22:05
feldkamp iyi bir antrenör ve çok tecrübeli bir hoca..ama bu yaşta bu kapris inanılır gibi değil..

hakan şükür bu yaşına girmiş çalışmadığı hoca kalmamış ilk defa böyle problemler yaşadığını duyuyorum..hasan şaş yıllardır bu takımda..sahaiçinde agresif olsada bu kadar senedir galatasarayda bu adam kalli geliyor hasan gitmek istiyor..

arkadaşlar hatırlarsınız bir zamanlar osieck vardı rıdvanı tanjuyu kadro dışı bırakmıştı..kişisel kaprisleriyle..hatırlayanınız varmı nerde şimdi bu adam...

Türkiyeye geliyorlar ..nerdeyse doğru düzgün vergi ödemeden milyon dolarlar kazanıyorlar..keyiflerine diyecek yok..

sonrada türk futbolunun nadide yetişen oyuncularını bir anda hedef alıyorlar..takımlarından koparıyorlar..sonrada çekip arkalarına bakmadan gidiyorlar...el insaf..

bence kalli oftaş maçına gitmediği için değil..hakan şüküre hasdan şaşa yaptıkları için eleştrilmesi gerekir...

oftaş maçına gitmemiş hastaymışş..inanmadık ama hastaysa hasta...ama yarım sezon içinde galatasaraya yıllarını vermiş hakan şüküre..hasan şaşa yaptuıkları tam bir skandal...

Atakan38
26.Aralık.2006, 23:14
Ümit Karanı 11'de Oynatsın Sabriyi Oynatmasın
LincoLn-Hakan Ş. Olayındakı Gıbı Bı SacmaLık Daa Yapmasın Yeter

SakatLar ; OnLarda İiLeşince KaLdığımız Yerden Dvm Ederiz

Cengo
27.Aralık.2006, 08:15
Hafta sonu Ankara'ya gidersin, belki maci kazanirsin ama hastaligi uzerinden atlatamadigin icin Ocak basina kadar yapman gerekenleri yapamayacak hale gelirsin.

Yarin (Aralik 25) Noel.. Yani bu aksam ailecek yemekler yendi. Yarin sabah da hediyeler acilacak ve kiliseye gidilecek.

Ondan sonra da Kalli buyuk ihtimalle ilgilenilen oyuncularla (bence buyuk ihtimalle Turk genc 1-2 oyuncu) yuz yuze gorusulecek. Ocak basi da donecek.

Eger Kalli Ankara'ya gitseydi ve hastaligi sogukta 2 saat disarida durdugu icin agirlassaydi, bu sefer bu arada belki de yapmayi planladigi seyleri yapamayacakti.

Ligler bitti, oyuncular da tatil yaptigi icin medyanin yazacak bir seyi kalmadi. Once Kalli ile ugrasirlar. Sonra da Servet/Arda surtusmesi. Hasan Sas'in agresifligi. Sonra Alex'in Trabzon macinda yasadigi sakatlik gundeme gelir, sakatligi uzayacak olur. Sonra bir haber cikar, Appiah Afrika kupasi icin ulkesine gidiyor diye. Bunlarla beraber bir suru asparagas transfer haberi cikar, onlar ustunde tartisilir... Gazetelerin o arka sayfalari nasil dolacak bu haberler olmasa. Veya televizyona cikan ve futbol konustugunu dusunen ama esasinda dedikoduculuk yapan yorumcular nasil program yapacak, para kazanacak?

Yanlış düşünüyorsun Ömer abi, Ankara'ya gidersin, çok hasta isen stada bile gitmeden otelin lobisinde sıcak koltuğunda özel doktor nezaretinde izlersin maçı.
Oyuncular otelden çıkmadan son taktikleri ve moral direktiflerini söylersin ve kalbinin orada olacağından bahsedersin.Bu dramatik konuşma biraz işe yarar, futbolcu duygusal davranıp hasta olduğu halde sırf maç için Ankara'ya gelerek otelde kalan hocasına armağan eder galibiyeti.

Bunlar birlik,arkadaşlık,baba-oğul ilişkisidir.
İlla maça gitmek zorunda değilsin ama yanında olduğunu hissettir, ona sevgini göster.Türk futbolcusu duygusaldır, hocasını baba gibi görür.Bu yüzden futbolcular ile Kalli arasından inanılmaz bir soğukluk var.

Her an için tam konsantrasyon beklemeyin, maalesef daha o kadar profesyonelleşemedik..

Bence direk Almanya'ya giderek aynı zamanda basını da kolluyor, bakıyor neler söyleniyor ona göre değerlendirecek ilerideki bırakabilme durumunu..

"Yarin (Aralik 25) Noel.. Yani bu aksam ailecek yemekler yendi. Yarin sabah da hediyeler acilacak ve kiliseye gidilecek."

Zico gece yarısı (!) kalkan bir uçakla gitti ülkesine..