Log in

View Full Version : fm 2008 scout hatası

zzzeeeggg
23.Aralık.2006, 23:42
http://http://img299.imageshack.us/img299/674/adszxc0.png

bu hatanın ne olduğunu bilen varsa söylesin. arkadaşta olmuyor bende oluyor. :director:

El Barto
23.Aralık.2006, 23:49
Versiyon uyuşmazlığından kaynaklanıyor olabilir sorunun oyunun versiyonu ile programın versiyonu hakkındaki bilgileri kontrol edebilir misin?

zzzeeeggg
24.Aralık.2006, 00:29
yeni oyun açtığımda çalışıyor. transfer zamanı bittiğinde çalışmayı kesip bu hatayı veriypr halbuki arkadaşın bilgisayarında 2009 oyunu bile çalışıyor. versiyon doğru oyunu silip yüklemekle olmaz. cache ve compress kaldırdım.

El Barto
24.Aralık.2006, 00:33
Person data bozulmuş gözüküyor diyor verdiği hatada. Yeni açtığın oyunda bir daha dene ilerleyen tarihte eğer çalışırsa kayıt dosyan zarar gördüğü için açamıyordur program.

Bu konuda çalışıp çalışmadıgını belirtirsen sevinirim.

El Barto
24.Aralık.2006, 01:38
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54461&page=2

Sanırım senin sorunun herkeste var.

kaydırı kuppak
24.Aralık.2006, 02:03
bilmem açtığın oyunlan ilgisi olabilir bende olmadı

zzzeeeggg
24.Aralık.2006, 04:26
aslında west hamla ve erzurumspordada ikisi aynı hatayı verdi. Database sorun olsa o zaman fm modifierde hata verirdi.

efrasiyap26
25.Aralık.2006, 02:21
walla hatalı abe tam sürümü ne zaman çıkar kim bilir

irresolute
25.Aralık.2006, 03:18
bendede aynı sorun war...scout 2008 ne kadar işimizi az bucuk gorsede beta yani sonucta napalım ark el mahkum full cıkana kadar beklicez

zzzeeeggg
29.Aralık.2006, 22:29
walla hatalı abe tam sürümü ne zaman çıkar kim bilir

yeni oyun açtığımda çalışıyor. transfer zamanı bittiğinde çalışmayı kesip bu hatayı veriypr halbuki arkadaşın bilgisayarında 2009 oyunu bile çalışıyor. versiyon doğru oyunu silip yüklemekle olmaz. cache ve compress kaldırdım.

bu surumde hata yok simdi arkadasin takildigi internet cafe gittim. Bana onceden bu scoutla 2009 oyunun kayitini gosterdi. Bende belki evdeki scout programinda hata vardir dedim gittim o scout kendi kayitli oyunumda denedim. calismadi. Tekrar o internet cafeye gittim. belki o arkadas actigi oyunda fazla millet secmemistir dedim bendeki oyunun aynisini kurdum. eger evde olsaydim o oyunun 1 temmuzdan sonra hata vermesi gerekirdi. eylul bitti hala hata vermedi.
Bana gore evdeki oyunumdan bu hatayi vermesinin bir nedeni olabilir oyunun ayarlar bolumunden gereksiz bir sekilde bir kutucu isaretlemem yada kaldirmam. eve gittiginde tekrar deniyicem. bu kaniya ulasmamin sebebi ise ayarlar isim bittiginde onayla dedigimde yeni tema yukleniyor demesi.

efrasiyap26
29.Aralık.2006, 22:55
bu surumde hata yok simdi arkadasin takildigi internet cafe gittim. Bana onceden bu scoutla 2009 oyunun kayitini gosterdi. Bende belki evdeki scout programinda hata vardir dedim gittim o scout kendi kayitli oyunumda denedim. calismadi. Tekrar o internet cafeye gittim. belki o arkadas actigi oyunda fazla millet secmemistir dedim bendeki oyunun aynisini kurdum. eger evde olsaydim o oyunun 1 temmuzdan sonra hata vermesi gerekirdi. eylul bitti hala hata vermedi.
Bana gore evdeki oyunumdan bu hatayi vermesinin bir nedeni olabilir oyunun ayarlar bolumunden gereksiz bir sekilde bir kutucu isaretlemem yada kaldirmam. eve gittiginde tekrar deniyicem. bu kaniya ulasmamin sebebi ise ayarlar isim bittiginde onayla dedigimde yeni tema yukleniyor demesi.

anlamadım walla hiç bişey ama teşşekürler genede

zzzeeeggg
30.Aralık.2006, 03:51
anlamadım walla hiç bişey ama teşşekürler genede

şunu söyleyeyim scout açtım tarih 30.01.2008 çalışıyor.
ama kasımdır aralıktır çalışmıyor.

CuPRa_R
30.Aralık.2006, 18:16
beta olduğu için hataları görebilme adına zaten bir süre çalışıyor diye biliyorum. daha sonra hata vermeye başlıyo

efrasiyap26
30.Aralık.2006, 19:23
şunu söyleyeyim scout açtım tarih 30.01.2008 çalışıyor.
ama kasımdır aralıktır çalışmıyor.

bu sorunları biliyorum kardeş bence 8.0.2 pacth cıkınca düzelir 802 ye göre scout programı yapılır ancak ocakdan sonra die düşünüyorum

cartersbjk
03.Ocak.2007, 05:01
Arkadaşlar ben teknik kadromun tamamını değiştirmek istiyorum mesele menajer yardımcı izleme komistesi vs.. Antrenör aramayı oyunda nereden yapacağım yardımcı olabilir misiniz_?

Universal
03.Ocak.2007, 05:54
Arkadaşlar ben teknik kadromun tamamını değiştirmek istiyorum mesele menajer yardımcı izleme komistesi vs.. Antrenör aramayı oyunda nereden yapacağım yardımcı olabilir misiniz_?

Takımı açıyorsun. "Search" sekmesi var oraya geliyorsun. Sonra "Staff" sekmesine tıklıyorsun. Karşına personeller gelecek orada, bulunduğu kulüp, işi vs gibi durumlar gelecek. Burada beğendiğine teklif yapacaksın.

cartersbjk
03.Ocak.2007, 07:09
Eyvallah çok sağol...

sardokar
03.Ocak.2007, 17:00
bu programda eskisi kadar başarılı değil!
Benim kayıtlı oyunlarımı bozdu lanet şey..+Eskisi kadar iyi, derin arama yapamıyor save game içerisinde.Ben oyun içerisindeki search ekranında bulduğum adamları scout üzerinden bulamadım..

zzzeeeggg
16.Ocak.2007, 21:12
verdigim resimde fm 2008 scout çalışıyor... Tarihe bir bakın....

[/img]http://img208.imageshack.us/img208/8114/adszyt2.png[img]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o tarihten sonra çalışmıyor diyorsanız sözüm yok.

wolfson
16.Ocak.2007, 21:30
Bende hiiiç çalışmıyor bu yama...

zzzeeeggg
17.Ocak.2007, 01:00
bir kaç ayar var ona düzeltmen gerek.

mangi
20.Ocak.2007, 06:19
aynı hata bende de oldu ocak transfer ayı bitti ve scout programı hata verdi.bence sorun ne oyunda ne programda.beta sürüm olduğu için sınırlı sayıda kullanılıyo galiba.mesela 15 kez kullanıyosun ve program kendini kitlio yoksa başka bi çözümü yok bunun.