Log in

View Full Version : Galatasaray´da Lucescu harekatı

eGowiCh
24.Aralık.2006, 23:47
Feldkamp'tan umudunu kesen Galatasaray yönetimi, dün teknik direktör arayışlarına başladı. Hedef ise Lucescu

http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/251220071155179145297_2.jpg

Feldkamp'tan umudunu kesen Galatasaray yönetimi, dün teknik direktör arayışlarına başladı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Lucescu ile temas kurarak teklifte bulunduğu ifade edildi. Rumen hocanın, Sezgin'e "Türkiye'de yeniden çalıştırmayı istediğim tek kulüp Galatasaray. Eğer şartlar oluşursa seve seve gelirim" diyerek yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Lucescu'nun Shakhtar Donetsk ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. İstanbul BŞB'nin hocası Abdullah Avcı da Galatasaray'ın gündeminde.

POLAT YALNIZ KALDI
G.Saray, Feldkamp ile yol ayrımına geldi. Yaşı (74) ve disiplin uygulamaları nedeniyle tartışılan Alman hocanın, grip olduğu gerekçesiyle Wien ve OFTAŞ maçlarında takımını yalnız bırakması bardağı taşırdı. Adnan Polat dışında destekçisi kalmayan Kalli'nin kovulmadan gönderilmesi için formül aranıyor.

SOUNESS PLASE
Yönetimin karşılıklı anlaşarak istifa formülü ile olayı çözeceği, Feldkamp'ın Almanya'dan geri dönmeyeceği iddia edildi. Bu arada yönetimin yeni hoca arayışlarına gizlice başladığı belirtildi. Adaylar arasında Shakhtar'lı Lucescu, boşta olan Souness ve Abdullah Avcı'nın isimleri geçiyor.

FotoMaç

El Comandante
24.Aralık.2006, 23:50
Lucescu iyi olurdu aslinda,ama adam bize gelmek istermi orasi muamma.Sampiyon yaptigi,süper kupa aldirdigi,sampiyonlar liginde ceyrek finale cikardigi takimdan kovuldu.

Abdullah Avci da iyi secim olur.
Souness:Aman Allah korusun...

TürkuAz
24.Aralık.2006, 23:53
Luce gelsin, başkasına gerek yok.

Fernando Gago
24.Aralık.2006, 23:56
Çok yararı olur

PesimiSTyLa
25.Aralık.2006, 00:03
Keskeee... Ama Haberlerde osman senher florya da adnan polat ile görüşmüş adamı almanya ya adnan polat yollamış :s Gelmesin kalli geri yatsın evinde !!!

Luce, Avcı iyi olur Lippi harika olur :n: Biliyorum uctum :n:

Kalli gelmesin de B.Kormaz a bile razıyım.

Ama büyük ihtimal 2-3 ocakta gelecekmiş :(

Emurafu
25.Aralık.2006, 00:22
KESİN HABER;Kalli 2 ocakta İstanbulda:(:(

Malesef bunlar kolpa inanmayın...

El Barto
25.Aralık.2006, 00:36
Adam seni şampiyon yapsın sonra Fatih Terim'i getirmek için kovmaktan beter et adamı ondan sonra denize düşen yılana sarılır misali cankurtaran diye adama sarıl.

Zaten gelmeyeceğini düşünüyorum ama galatasaray'ın yaptıgıda yanlış. Ancak bu olayları tüm Türk takımları yapıyor. Akıllanmıyorlar...

PesimiSTyLa
25.Aralık.2006, 00:40
Şu kalli yi yollasalar Luce gelmek isteyecektir de Kalli den kurtulamıyoruz ki :( Luce zaten bi gün GS ye dönmek istediğini hep söylüyordu.

ZiyaSerdar
25.Aralık.2006, 00:41
Lucescu'da her ay başka bir Türk takımına gidiyor

Fıratcan Alçınkaya
25.Aralık.2006, 00:52
GS-BJK ne zaman menajer arasa Lucescu geliyor :n: Souness i getirse bari yönetim.

RoNNiE91
25.Aralık.2006, 00:59
Aslında çok iyi olur Galatasaray için ama Kalli dönecekmiş.

RaSenGan
25.Aralık.2006, 01:17
Nerde o günler.Gül gibi adamı kovarsan şimdi gelmez tabii.

ThersoN
26.Aralık.2006, 06:24
bence de ben de olsam öle gönderilseydim gelmeyi istemezdim hiç bir zaman

Emurafu
26.Aralık.2006, 19:46
Malesef Kalli 2 veya 3 Ocakta GE-Lİ-YOR