PDA

View Full Version : L'Equipe, 2007 altın karmasını açıkladı

Del Piero_10
26.Aralık.2006, 23:30
Fransa’nın prestijli spor gazetesi L’Equipe’in 2007 yılı için yaptığı altın karmada, Premier Lig’den oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor.

http://img296.imageshack.us/img296/6628/24528news1iu7.jpg (http://imageshack.us)

Gazetenin belirlediği karmadan yedi futbolcu İngiltere’de oynarken, İspanya’dan ve İtalya’dan ikişer futbolcu listeye girebildi.

Juventus’lu Gianluigi Buffon kalede yer alırken, defansta Sevilla’lı Daniel Alves, Manchester United’lı ikili Nemanja Vidic ve Patrice Evra ve Arsenal’li William Gallas listede yer buldular.

Orta saha ise Cesc Fabregas, Cristiano Ronaldo, Steven Gerrard ve Kaka’dan oluştu.

İleride ise Chelsea’li Didier Drogba ve Real Madrid’li Ruud Van Nistelrooy yer aldı.

Listeye Serie A’nın lideri İnter’den hiçbir futbolcu giremezken, Yılın Futbolcusu ödülünde ikinci olan Barcelona’lı Lionel Messi ve Milan’lı Andrea Pirlo da karmaya seçilemediler.

İşte L’Equipe’in 2007 altın karması:

Buffon (Juventus), D. Alves (Sevilla), Vidic (Manchester Utd), Gallas (Arsenal), Evra (Manchester Utd); Kakà (Milan), Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), C. Ronaldo (Manchester Utd); Drogba (Chelsea), Van Nistelrooy (Real Madrid)

Fernando Gago
26.Aralık.2006, 23:33
Çok iyi kadro çıkarmışlar Cannavaro kadroya girebilirdi

Fıratcan Alçınkaya
26.Aralık.2006, 23:39
Messi yer alabilirdi aslında Fabregas'ın yerine... Genel olarak güzel seçilmiş...

El Comandante
26.Aralık.2006, 23:47
Messi nerede ? Ferdinand nerede ?

Atarim ben bu gazeteyi cöpe...

RoNNiE91
27.Aralık.2006, 00:14
Messi'nin bu kadroda olması gerekirdi.Onun dışında güzel bir kadro bence.

GeNç KaRTaL
27.Aralık.2006, 18:46
Defansı pek beğenmedim.Messi'nin olmamasıda kötü olmuş.

Ilhan
27.Aralık.2006, 18:59
Sağ kanat için, Messi mi Kaka mı arkadaşlar? Sol kanat için Ronaldo'dan iyisi var mı?

Sol bek mevkisi için Chellini de aday olabilirdi. Defansın ortası da iyi. Forvet de birbirine uyumlu.

GeNç KaRTaL
27.Aralık.2006, 20:01
İlhan abi forveti tekliyip orta sahayı 5 liyebilirlerdi.

Gerarrd-Fabregas

Messi-Kaka-Ronaldo

------Drogba------

Böyle bir kadroyu düşünemiyorum..

Fıratcan Alçınkaya
27.Aralık.2006, 20:21
Nistelrooy Drogba dan daha iyidi ama gecen sene... Bu senede...

-----------Gerrard-----------

Messi------Kaka'------Ronaldo

Böyle daha iyi olurdu + Evra o kadar ahım vahım oynamadı başka aday olabilirdi solda...

El Comandante
27.Aralık.2006, 21:53
Sağ kanat için, Messi mi Kaka mı arkadaşlar? Sol kanat için Ronaldo'dan iyisi var mı?

Sol bek mevkisi için Chellini de aday olabilirdi. Defansın ortası da iyi. Forvet de birbirine uyumlu.

Abi Chellini´nin olmasi biraz fazla fansastik olurdu (: Ama gercekten yetenekli biri,ilerleyen senelerde sol kanadin en iyisi olabilecek kapasite var adamda.

Ayrica Semsi cok iyi bir kadro kurmus,aynen katiliyorum ona.Tek forvet oynanilmiyor mu zaten,günümüz futbolunda ?

Del Piero_10
27.Aralık.2006, 22:06
Chiellini artık defansın ortasında oynuyor.

RaSenGan
27.Aralık.2006, 22:10
Çok iyi bir kadro olmuş.

deniz.91
27.Aralık.2006, 22:15
kadroda messi, pepe olabilridi