PDA

View Full Version : Mutlu 'Son'g

Emurafu
26.Aralık.2006, 23:37
Metz'e transferi gündeme gelen Kamerunlu stoper, Sarı-Kırmızılı ekiple 1 milyon Euro'dan 1+1 yıllık sözleşme yenilemeyi kabul etti.27.12.2007

Mukavelesi bitiyordu

Galatsaray'daki Song bilmecesi mutlu sonla noktalanıyor... Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve Metz takımıyla flört eden Kamerunlu stoper, yıllık 1.4 milyon Euro’yu bulan kazancında yüzde 50 indirim yapılmasına bir türlü yanaşmıyordu. Ancak bu sezon gösterdiği müthiş performans, Song’u takımın vazgeçilmezi haline getirince, yöneticiler pazarlık kapısını açık tuttu. Ve tarafların 1 milyon Euro’ya 1+1 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

Afrika Kupası ricası

Her konuda mutabakat sağlanan Song’un Afrika Uluslar Kupası dönüşü yeni sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bu arada Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Kamerunlu futbolcunun Afrika Kupası’na katılmama gibi bir durumunun olup olamayacağını sorduğu, ancak, “Ben takımın büyüğüyüm, bana ihtiyaçları olacak. Ülkemin insanlarını yarı yolda bırakamam” yanıtını aldığı ifade edildi. İdarecilerin de bu sözleri anlayışla karşıladığı ve teşekkür ettiği bildirildi.

Kaynak:FANATİK,GSTV

Gstv de haberlerde söyledi..Song anlasdık.Hemde Daha az paraya..Normalde 1.6M civarı maas alıyordu..

RoNNiE91
27.Aralık.2006, 00:19
GS TV'de söylendiyse büyük ihtimal doğrudur.

Galatasaray iyi yaptı Song'u tutarak.Faydalı bir oyuncu.

El Comandante
27.Aralık.2006, 00:24
Aslan Song. (:

InsAllah Galatasarayda futbolu birakir,ama bu Song rahat 3-4 sene daha oynar.

Fernando Gago
27.Aralık.2006, 00:33
Galatasaray iyi iş başarmış

Fıratcan Alçınkaya
27.Aralık.2006, 01:01
Song GS nin unutulmazları arasında yerini aldı...

RaSenGan
27.Aralık.2006, 01:06
Song'suz Galatasaray düşünemiyorum zaten.Yönetim iyi iş yapmış.

Atakan38
27.Aralık.2006, 01:10
En Olması Gereken AdamLarın Başında Sonq Var

Artık Bırakarana Kdr Bızde HeraLde

Onurap
27.Aralık.2006, 05:17
H.şükür ün aldığı paraya ve her ikisisn yaptıklarına göre song bedava oynuyordu :) Song gelene kadar daha kimlerin indirim yapması gerek.