PDA

View Full Version : Nobre'nin sarı kartı geçerli!

Rodrigo Tello
27.Aralık.2006, 06:55
Nobre'nin sarı kartı geçerli!
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün, futbolcusu Mert Nobre'nin Ankaraspor maçında gördüğü sarı kartının kaldırılmasına yönelik yaptığı başvuruyu reddetti.

Kurul, bu akşam İstanbul'da yaptığı toplantıda, siyah-beyazlıların talebini oy çokluğu ile reddetti.

Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Ankaraspor ile Beşiktaş arasında Ankara'da yapılan maçın son dakikalarında siyah-beyazlıların Nobre ile attığı gol, hakem tarafından ''elle oynama'' gerekçesiyle geçerli sayılmamış ve pozisyonun ardından Nobre sarı kart görmüştü. Pozisyonun TV görüntülerinde Nobre'nin elle oynamadığının belirlenmesi üzerine Beşiktaş Kulübü, futbolcusunun sarı kartının uygulamadan kaldırılması için Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunmuştu.
27.12.2007

Kaynak : AA

Neye dayanarak itirazı kabul etmediler onu anlamak mümkün degil.Kafalarına göre sonuc cıkarıyorlar ! :mad:

Sekopej
27.Aralık.2006, 07:04
Beşiktaş zaten buna itiraz etti ki? O zaman maçta hatalı ofsayt vardı diye de itirazlar başlarsa ne olacak?

Bu sezon çok acayip kararlar alınmaya başladı, korkum hakem penaltıyı vermedi, TV'den Tahkim baktı, pozisyon penaltıymış, 2 takım toplanacak o penaltı atılacak diye karar verecekler yakında...

MAdem sarı kartın kaldırılmasını istiyor Beşiktaş, son saniyedeydi nasılsa, o pozisyonun da gol olmasını istesin. Belli mi olur belki kabul edilir?

World Hollow o1
27.Aralık.2006, 07:05
Olmus bıtmıs bır seyı nasıl degıstırebılırler canım ole seymıs olurmus.. :~)

Oldu barı gole de ıtıraz etsınler belkı onu kabul ederler hani :p

Rodrigo Tello
27.Aralık.2006, 07:24
Beşiktaş zaten buna itiraz etti ki? O zaman maçta hatalı ofsayt vardı diye de itirazlar başlarsa ne olacak?

Bu sezon çok acayip kararlar alınmaya başladı, korkum hakem penaltıyı vermedi, TV'den Tahkim baktı, pozisyon penaltıymış, 2 takım toplanacak o penaltı atılacak diye karar verecekler yakında...

MAdem sarı kartın kaldırılmasını istiyor Beşiktaş, son saniyedeydi nasılsa, o pozisyonun da gol olmasını istesin. Belli mi olur belki kabul edilir?

İyide,bu komik kararların bize karsı alınması bi rastlantımıdır sizce ? Yoksa bu sene şampiyonu belirlemişlermi ?

Sekopej
27.Aralık.2006, 07:31
Evet bu sene şampiyonu belirlemişler. Ama ben bilmiyorum, sen söylersen öğreneceğim.:)

Federasyondan zaten memnun değilim ama bu sene gerçekten acayip oldu. Neyse arada doğru şey yapıp, bu kartı kaldırmamışlar. Hadi kırmızı kartlar neyse de Edu'nun da oldu sanırım, sarı kartını kaldırmışlardı. Dışardan bu kadar müdahale olmaması lazım, ben bunu diyorum.

Yoksa hekemlerimiz de kötü, yetersiz, federasyon da bana göre kötü...

Cengo
27.Aralık.2006, 08:06
Hakem raporunda başka bir sebepten sarı kart gösterildiği yazılmış olabilir, örneğin itiraz..

GeNç KaRTaL
27.Aralık.2006, 18:44
Kartı kaldıracaklarsa o zaman golüde kabul etmeleri lazım.Bu işlerin içine girilecek olunursa bir daha çıkınılmaz..

senderson
27.Aralık.2006, 20:21
Artık "Taçı yanlış tarafa verildi, tekrarını istiyoruz" yada "Aut atışı ters taraftan yapıldı" gibi sebeplerle gidecek takımlar.İyicene suyu çıktı bu işin.Her karara itiraz edecekler lig 2 yılda falan bitecek...