PDA

View Full Version : Fildişi Sahili

Adnan Kılıç
28.Aralık.2006, 00:43
Oyunda Fildişi Sahili'nde kaleci yok arama yapınca da sonuç çıkmıyor bu bir hata mıdır yoksa database mi yetmiyor nedir bu ülkede bir tane bile kaleci olmaz mı ya:mad:

yealkartal
28.Aralık.2006, 01:03
arkadaşım sorunu huge databesi açarak çözeblirsin ama direk oyunda böle olması tek kelimeyle bu seneki hataların fazla olduğunun göstergesinin bir tanesi.

huseyin91
28.Aralık.2006, 01:45
kardeş oyunda illaki vardır ama sanal olarak görünür yani teklif yapamassın ama eger fildişi ligini secersen oyuna baslarken istedigin kadar bulabilirsin=)

BeeTLeJuiCe
28.Aralık.2006, 02:02
edt dosyalarını kullanarak oyuna fildişi sahili vatandaşı olan tüm oyuncuları ekleyebilirsin. Ayrıntılı olarak FM2008 rehberler başlığı altında bulabilirsin. ;) tabi bunun için yeni oyun başlatman gerekli. ;)

deniz.91
28.Aralık.2006, 02:56
karışık bir durum databasendne kaynaklanıyor muhtemelen

uAsamet91
28.Aralık.2006, 04:33
Aynı sorun Fas'dada var

Ghonedre
28.Aralık.2006, 05:42
benim db buyuk bende fildisi ve fasin kalecileri var fildisinin 4 tane fas in 3 kalecisi var biriside kasimpasanin kalecisi sinouh khalid

Adnan Kılıç
28.Aralık.2006, 18:56
edt dosyalarını kullanarak oyuna fildişi sahili vatandaşı olan tüm oyuncuları ekleyebilirsin. Ayrıntılı olarak FM2008 rehberler başlığı altında bulabilirsin. ;) tabi bunun için yeni oyun başlatman gerekli. ;)

Sonradan böyle birşey yapma imkanımız yok mu yoksa maç öncesi çıkan dandik regen kalecilere kaldık:D Ayrıca Sağolasın bilgiler için

a.arıcı-11
28.Aralık.2006, 21:52
sende gene iyi fildişi milli takımnda olmuş bu olay,ben real madriddeyim ligin diğer ekiplerinden EİBAR diye bir takımın kalecisi yoktu adamlar bir yıl içinde 150 den fazla gol yediler valla

Adnan Kılıç
28.Aralık.2006, 22:42
sende gene iyi fildişi milli takımnda olmuş bu olay,ben real madriddeyim ligin diğer ekiplerinden EİBAR diye bir takımın kalecisi yoktu adamlar bir yıl içinde 150 den fazla gol yediler valla

:D editörden halletcem sorunu bu gidişle regenler maç öncesi çıkıyor kadroya seçmeme rağmen kayboluyorlar Gana'dan falan 10 yedim ama neyse çıkan regenleri şimdi editörden gerçek yapma zamanı tabi kayıtlı oyunda çıkarlarsa:(

Universal
29.Aralık.2006, 02:35
Oyunda zaman ilerledikçe Fildişi Sahilleri gibi ülkelerin oyuncuları regen ve gözükmeyen oyuncular olmaya başlıyor, bu yüzden oyuncu bulamamam gayet normal. Ama Kayıtlı Oyunu düzenleyen editörlerden bir kalecinin doğum yerini Fildişi Sahili yapabilirsin.

deniz.91
29.Aralık.2006, 03:48
Oyunda zaman ilerledikçe Fildişi Sahilleri gibi ülkelerin oyuncuları regen ve gözükmeyen oyuncular olmaya başlıyor, bu yüzden oyuncu bulamamam gayet normal. Ama Kayıtlı Oyunu düzenleyen editörlerden bir kalecinin doğum yerini Fildişi Sahili yapabilirsin.

bu iyi bir fikir:)

El Barto
29.Aralık.2006, 03:49
Batuhan'ın dediği gibi çözebilirsin sanırım sorununu. Yada Fildişi Sahillerini yönetmekten vazgeçip adam gibi bir milli takım yönet. :)