PDA

View Full Version : Emre Güngör Galatasaray TV'ye Konuştu

Ziya38
28.Aralık.2006, 02:17
Emre Güngör Galatasaray TV'ye Konuştu

http://www.galatasaray.org/images/haber7/2623.jpg

Galatasaray'ın Ankaragücü'nden transfer ettiği 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emre Güngör ilk röportajını Galatasaray televizyonunda gerçekleştirdi.

Emre Güngör Galatasaray TV'yle yaptığı röportajda şunları söyledi:

"Biraz heyecanlıyım. Çok büyük bir camiaya geldim. Burada sorumluluklarımın daha fazla olduğunu biliyorum. Umarım bu büyük camiaya layık olacağım. Elimden geleni yapıp bana güvenenleri mahçup etmek istemiyorum.

Kendime çok güveniyorum. Genç yaşıma rağmen kendimi çok tecrübeli hissediyorum. Rigobert Song'un Afrika Kupası'na gidecek olmasından dolayı kendimi kanıtlama adına iyi bir fırsatım var ve inşallah bu fırsatı değerlendiririm.

Galatasaray'a gelmeden önce elbette birileriyle konuştum ama Galatasaray'ı kimseye sormaya gerek yok. Çünkü Türkiye'nin ve Dünyanın sayılı kulüplerinden birtanesi. Geldiğim için çok mutluyum ve buraya layık olmaya çalışacağım. Galatasaray, hedefleri çok büyük bir kulüp ve ben de bu hedeflere imzamı atmak istiyorum.

Galatasaray çok iyi bir takım, dolayısıyla iyi futbolcuları var ve forma şansı bulmak çok zor olacak. Çok çalışarak formayı kazanmak istiyorum.

Bireysel olarak Galatasaray'da başarılı olup iyi işler yapmak istiyorum. Bir başka hedefim de milli takım ve onu da Galatasaray forması altında gerçekleştirmek istiyorum.

Galatasaray ilk yarıda iyi koşan ve iyi mücadele eden bir takımdı. Sakatlıklar üst üste geldi ve sanırım şansızlıklar oldu ama yinede Galatasaray ilk yarı başarılıydı. İnşallah ikinci yarıda da başarılı olup şampiyon oluruz.

Galatasaray taraftarı çok büyük bir taraftar. Onların önüne çıkacağımı düşündüğümde çok heyecanlanıyorum. Umarım onlara güzel maçlar izlettiririz ve başarılara beraber imza atarız.

Ali Sami Yen'de çok maç oynadım. Ali Sami Yen'de taraftarın etkisi çok fazla oluyor. İnşallah onları da arkamıza alıp büyük başarılara birlikte koşacağız."

PesimiSTyLa
28.Aralık.2006, 02:28
Güveniyoruz ona inşAllah basarılı olur. Yalnız Parcalı forma da cok yakışmış (= Parcalı süper (=

Fietra 10
28.Aralık.2006, 03:13
Çok iyi bir oyuncu Galatasaray iyi bir iş çıkardı..Song ile Emre'yi tecih ederim Servet'i oynatmaktansa..

ThersoN
28.Aralık.2006, 03:18
servet iyi ya nazar degmesin, bence de en büyük kaos şimdi song'un olmaması umarım o bölgede açık vermez

Emurafu
28.Aralık.2006, 04:16
Servet ne kadar canlı bomba olsada suan Çok formda..Kaldıki servet mecbur oynayacak..Song 4 lig maçı 2 kupa maçında yok..10 subatta sona erecek Afrika kupası

ForsakeN
28.Aralık.2006, 19:15
En azından Galatasaray Servet'in ne zaman hata yapacağı stresinden kurtulmuş olur. :)

ordulu5252
28.Aralık.2006, 19:20
Arkadaşlar galatasaray Emre'yi Song Afrika kupasına gidiyo diye aldı...Zaten Emre Songun yokluğunda oyniyacak ondan sonra yedek kulüpesine....Çok form tutarsada yine kalli oynatmaz...

fm26mer
28.Aralık.2006, 19:46
hayırlı olsun başarılı olur inşallah

uAsamet91
28.Aralık.2006, 21:03
Yetenekli bir futboLcu.Song'un yoklugununu doldurabilir inşallah

Emurafu
29.Aralık.2006, 06:59
Top hırsızı Emre!

Cim-Bom'un, Ankaragücü'nden transfer ettiği stoper Emre Güngör, isabetli paslarının yanı sıra rakiplerinden çaldığı toplarla dikkat çekiyor. Çeşitli kategorilerde 52 kez milli takımlara davet edilen 23 yaşındaki defans oyuncusu, bu sezon 12 lig maçında 1036 dakika forma giyerken, 366 kez topla buluştu. 206 kez isabetli pas yapan Emre, rakiplerinden tam 239 kez top çaldı.

goosfraba
29.Aralık.2006, 07:05
Top hırsızı Emre!

Cim-Bom'un, Ankaragücü'nden transfer ettiği stoper Emre Güngör, isabetli paslarının yanı sıra rakiplerinden çaldığı toplarla dikkat çekiyor. Çeşitli kategorilerde 52 kez milli takımlara davet edilen 23 yaşındaki defans oyuncusu, bu sezon 12 lig maçında 1036 dakika forma giyerken, 366 kez topla buluştu. 206 kez isabetli pas yapan Emre, rakiplerinden tam 239 kez top çaldı.

Bu oyununu Galatasaray'da devam ettirirse Avrupa Şampiyonasında Milli takımımızda görebilmemiz için hiçbir neden yok.

erdemzorer10
29.Aralık.2006, 07:22
Emre yi bu yılki Ankaragücü-Galatasaray maçında izlemiştim..çok canlı bir defans oyuncusu..güçlü ve hızlı..bir anda pozisyonda parlayıp ortaya çıkabiliyor..ve yaşı henüz 23 ..dolayısıyla kendisini geliştirirse belki de yeni Bülent Korkmaz olacaktır.. :)

Türkiye den alınabilecek bir diğer defans oyuncusu da Egemen Korkmaz..çok beğendiğim bir oyuncu ..birçok defa canlı izledim ve 3 büyüklerde oynayan (song hariç) hiçbir yabancı defanstan bi eksiği yok bence..

Emurafu
29.Aralık.2006, 07:29
Zaten yapısı Aynen Bülent'e benziyormuş..Mesela Çok sarı gören biri...Bu sezon 12 maçta 5 sarı görmüş..Gerci büyük takımda daha dikkatli olur..

Mesela kolay kolay adam geciyormuş..Geçilirse hemen yetişiyormuş..Sanırım Gecenlere kritik faul yaparak sarı görüyor..Sert savunmayı seviyor:)Agresif..

Tr Captain(Muhammed) Dedigi gibi Cska moskova,Rubin takımı bosuna istemedi onu...

Onurap
02.Ocak.2007, 05:57
Yalnız adam resmen fenerbahçeli neler neler söylemiş vayy be..! Bu futbolculardan korkulur.Bülen kormazla karşılaştırmayın o gerçek bir galatasaraylıydı!

RaSenGan
02.Ocak.2007, 06:01
Türkiye'deki değerlendirilmesi gereken oyuncuların başında geliyor.İnş.Galatasaray'da da çok iyi oynar.Song'u o arada aratmaz..

anilton
02.Ocak.2007, 06:32
Emre Güngör gerçekten çok iyi bir stoper.Türkiye'de Anadolu takımlarından beğendiğim 3 stoper vardı.Biri Yasin Çakmak Fb aldı,biri Emre Güngör Gs aldı.diğeride Ediz Bahtiyaroğlu umarım bunuda Bjk alır...

Emre çok iyi bir oyuncu mutlaka gider Euro 2008 finallerine...

erdemzorer10
02.Ocak.2007, 06:53
denizlispor lu çağlar ve bursasporlu egemen korkmaz da büyük takımlara göz kırpan diger stoperler..

YusufT
03.Ocak.2007, 03:21
Emre Güngör gerçekten çok iyi bir stoper.Türkiye'de Anadolu takımlarından beğendiğim 3 stoper vardı.Biri Yasin Çakmak Fb aldı,biri Emre Güngör Gs aldı.diğeride Ediz Bahtiyaroğlu umarım bunuda Bjk alır...

Emre çok iyi bir oyuncu mutlaka gider Euro 2008 finallerine...

Bende Ediz'i cok begeniyorum, onuda insallah besiktas alir ;D

Emre Güngör bazen bariz faul yapiyor, ama daha genc. Song'a ona abilik yapar ve daha fazla tecrübe kazanirsa Milli Takimda banko oynuyabilir.