PDA

View Full Version : Sağlam: Umutluyum

ThersoN
28.Aralık.2006, 22:35
Sağlam: Umutluyum NTV'ye konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, değişim sürecini yavaş yavaş tamamladıklarını, sezonun ikinci yarısının kendileri açısından daha kolay geçeceğini söyledi. http://www.ntvspor.net/i/blank.gif http://www.ntvspor.net/i/blank.gif NTVSPOR Güncelleme: 16:23 TSİ 28 Aralık 2007 Cuma
http://www.ntvspor.net/Images/24012.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcularının ligin ilk yarısında gösterdiği performansın ikinci yarı için kendisini umutlandırdığını söyledi.

NTV'de yayınlanan Yakın Plan Spor programında Burcu Esmersoy'un sorularını yanıtlayan Sağlam, sezon başında zevk veren bir Beşiktaş izlettirmek istediklerini ve bu değişim için sabır gösterilmesi gerektiğini hatırlatarak, "Dünyanın büyük bütçeli kaliteli takımları felsefelerini yerleştirmek adına 6 ay ve 1 seneden bahsederken, bizim bu süreci kısa zamanda atlatmamızı beklemek hayalcilik olurdu. Zaman zaman istediğimiz anlayışı sahaya yansıttık. Sıkıntılar yaşadık ama bir çok futbolcumuz değişim ve kendi gelişimleri açısından önemli yol katettiler" diye konuştu.

Bu sıkıntılı dönemde dahi taraftarlarına güzel maçlar ve galibiyetler izlettirdiklerini belirten Sağlam, işin zor kısmını atlatıklarını ve ikinci yarı daha başarılı olacaklarını söyledi.

"DİATTA ALTERNATİFTİ"
Genç teknik adam ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen Lamina Diatta'nın transferi konusunda yapılan eleştirileri kabul etmediğini vurguladı.

Sağlam, Senegalli futbolcunun alternatif olarak düşünüldüğünü belirterek, "İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Kaş gibi yetenekli ve genç oyuncuların yanına tecrübeli bir oyuncu almak istedik. Ayrıca yerli alternatiflerin yanında üçte bir oranında daha ucuz bir transfer oldu. Şartları da göz önünde bulundurarak, o gün için Diatta'yı kadromuza kattık" dedi.

TRANSFER KONUSU
Devre arasında her kulüp gibi kendilerinin de kadroyu takviye etmek istediğini belirten Ertuğrul Sağlam, bunun yadırganmaması gerektiğini söyledi. Sağlam, "Bu amaçla bazı futbolcularla yollarımızı ayırmamız da gerekiyor" dedi.

Transfer için görüşmelerinin sürdüğünü kaydeden Sağlam, Manisaspor’un golcü oyuncusu Filip Holosko'yu kadrosunda görmek istediğini, siyah beyazlı yönetimin Manisaspor'dan cevap beklediğini belirtti.

Sağlam, Holosko dışında ellerinde farklı alternatiflerin bulunduğunu da söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan İbrahim Akın’la sezon başında görüştüğünü ancak genç futbolcunun çok yetenekli olmasına karşın bekleneni sahaya yansıtamadığını dile getirdi.

GeNç KaRTaL
28.Aralık.2006, 23:21
Bizde umutluyuz sizden Sağlam hoca.İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz..

RoNNiE91
28.Aralık.2006, 23:23
Aynen bizde umutluyuz ama Holosko transferi biraz sarstı bizi.O kadar para ve Koray kesinlikle verilmemeliydi bana göre.

FeYYaz1989
28.Aralık.2006, 23:53
Umudum kalmadı maalesef...
Dönüp dolaşıp transferde batırıyoruz olayı nedense!
Şunu da söyleyeyim Ertuğrul Sağlam maalesef geldiğinde beri önce yönetimin şimdi Sinan Engin'in dediklerine kafa sallamaktan başka bir şey yapmadı!
Şu anda ''Ertuğrul Sağlam'' diyince aklıma çok beğenip kulübe de herhalde muhabbet ettiği Higuain,2 sene içinde Avrupa peşinde diyip doğru düzgün oynatmadan gönderip alternatifti zaten dediği Diatta ve Porto maçında ki çaresiz bakışlarından başka bir şey gelmiyor aklıma...

Rodrigo Tello
29.Aralık.2006, 00:33
Ya hepiniz takmışsınız paraya !

Holosko'yu şimdi Galatasaray veya Fenerbahçe alsaydı hepiniz ''YÖNETİM İSTİFA'' diye bagırırdınız..

Her maç küfür ettigimiz Burak kıymete bindi..

1 Mn'a Huguain'i Diaatta'yı alıp klubede oturtcagına veririlir 5 milyonu alırız Holoskoyu takır takır top oynar !

Avrupadan kimi alcaktık 5 Mn'a ? Ronaldo'yumu Carew'imi hangisini ? birini alsak yaşı 30-35, birini alsak gelmez bir sürü ıvır zıvır..

Bizde umutluyuz Egtugrul Hoca ! SAGLAM Geliyoruz...

FeYYaz1989
29.Aralık.2006, 01:00
Ya hepiniz takmışsınız paraya !

Holosko'yu şimdi Galatasaray veya Fenerbahçe alsaydı hepiniz ''YÖNETİM İSTİFA'' diye bagırırdınız..

Her maç küfür ettigimiz Burak kıymete bindi..

1 Mn'a Huguain'i Diaatta'yı alıp klubede oturtcagına veririlir 5 milyonu alırız Holoskoyu takır takır top oynar !

Avrupadan kimi alcaktık 5 Mn'a ? Ronaldo'yumu Carew'imi hangisini ? birini alsak yaşı 30-35, birini alsak gelmez bir sürü ıvır zıvır..

Bizde umutluyuz Egtugrul Hoca ! SAGLAM Geliyoruz...
Valla sözlerin banaysa-ki üstüme alındım- tartışmak istemem ama ben Burak'a küfür etmedim elle önüne alıp gol attığı maç hariç.Ben kendi futbolcularıma küfür etmeyi sevmem,sürekli saçma sapan eleştirilmesini sevmem.Zaten küfür ede ede bu hale soktuk adamı ya neyse...
Holosko'yu bu tip bir ücrete,saçma sapan GS yada FB almazdı eminim ama alsa da ancak hayırlı olsun derdim ama kendi takımım alınca herhalde eleştireceğim.Higuain'i,Diatta'yı da ben aldırmadım takıma herhalde.Daha da uzatmak istemiyorum ama takmışsınız paraya lafını seçim döneminde hatırlatırım,umarım Demirören'in kulübün sahibi gibi borç çıkartmasına o zaman hiç bir şey demezsin!Ben uzun vadeli düşünmeye çalışıyorum,anlık başarı peşinde falan değilim.Ekonomik olarak büyüyemeyen kulüpler rakipleri isim yapmış iyi futbolcular alırken,onlar böyle Diatta ile bilmem ne ile uğraşırlar...
Del Bosque tazminatını cebinden ödeyebilecek misin?Şimdi böyle diyorsun ama Cisse sakatlanınca ne yapacağız ligde?
Çok memnunsun galiba takımın oynadığı futboldan da,herşey başarı değil neden anlayamıyoruz,neden BJK ilkelerini kaybetme yoluna girdi?Demirören gibi bir adamın BJK kulübünde ne işi var?Ses çıkarmayalım,ortalığı karıştırmayalım diyoruz her geçen gün daha fazla saçmalıyorlar.Ben de istemem Ertuğrul Sağlam gitsin bilmem ne,bende takıma gelmesini istemediğim halde her platformda destek olmaya çalışıyorum.Ama o da biraz sesini yükseltsin artık,yönetimin,Sinan Engin'in arkasından herşeye eyvallah demesin.
İttire kaktıra puan farkını bu kadar düşürdük,umarım 2. devre de şans bizden yana olur,belki şampiyon oluruz.İnşallah Holosko'da çok güzel oynar ama BJK bu mantıkla ve bu adamlarla devam ettiği sürece maalesef hep şans faktörüyle bir şeyler yapmaya çalışır.Ya tutarsa diye adam alıyoruz,Anadolu kulübümüyüz biz yaa arkadaş?Neyse Allah hayırlısını versin,kısmet!

Rodrigo Tello
29.Aralık.2006, 01:12
Ben genel olarak konusuyorum,İnönü'de her maç adama küfür ediliyodu ben dahil ediyodum çünkü Buragın Beşiktaş'ta işi yok.Hatta geçen sezondu yanılmıyosam Antalyaspor macında hepimizdik Buragı yuhalayan.Hakettimi haketti..

Yönetimi bende sende dahil kimse desteklemiyor.Ama bu Holosko'yuda inş para mevzusu yüzünden bitirmeyiz.Bizim taraftarımız futbolcu bitirmeyi o kadar cok seviyoki..

Neyse tartısmayalım,dedigin gibi hayırlısı olsun..

Fıratcan Alçınkaya
29.Aralık.2006, 02:42
BJK de İnönü de en çok küfür yiyen adam Burak Yılmaz'dı... İ.Akın, Burak Yılmaz'a şans verildi değerlendiremediler yapıcak bir şey yok... Umutluyuz sizden Ertuğrul Hocam sağlam geliyoruz...

erdemzorer10
29.Aralık.2006, 03:09
bir Gs li olarak Ertuğrul Sağlam adına en çok üzüldüğüm olay 8-0 lık faciadır..

şöyle bir gerçek vardır ki Bjk bu yıl bütün kupaları toplasa dahi 8-0 ın

yarası kalacaktır..gerçekten üzücü bir durum..inşallah gelecek yıl daha

doğru yapılanırlar ve avrupada KARA KARTAL Türkiye mizi en iyi şekilde temsil eder..

Fernando Gago
29.Aralık.2006, 03:10
İstediği herşey oldu nerdeyse Başarı gelsin bi zahmet