View Full Version : Spiker ile maç farklı ilerliyor.
ultraslanerdem
29.Aralık.2006, 01:55
Evet arkadaşlar oyunda ilk yarı gayet normal ancak ikinci yarı nedense saha ile spiker ayrı gidiyor.Ustelik cok farklı.Spikerde gol oldu diyor fakat sahada gol olmuyor ve geçersiz oluyor.Her yolu denedim olmadı sorun çözülmedi.Oyunu defalarca sildim,application dosyasından sildim olmadı.
Nedir bunun çözümü.Oyun başlarda normaldi sonradan boyle oldu.Çözümü yoksa pcye format atacam en sonunda...
Mirza
29.Aralık.2006, 02:09
Oyunu ve türkçe yamayı farklı dizine kurmayı denersen olabilir Erdem.
ultraslanerdem
29.Aralık.2006, 02:14
Haklı olabilirsin Özkan. Deneyeyim bi bakalım.
uAsamet91
29.Aralık.2006, 02:18
O da olmazsa Belgelerimdeki Sport Interactive dosyasını sil oLabilir belki
El Barto
29.Aralık.2006, 03:52
2007'nin Türkçesini kullanıp english.ltc dosyasını orjinaliyle değiştirdiysen bu hatayı alabiliyor olabilirsin Erdem.
ultraslanerdem
29.Aralık.2006, 17:38
Sorun Türkçe yamada değil.Oyunu orjinalinden komple kurup denedim yine olmadı.Sanırım bilgisayara destekli bi format yedircez.
tombul taho
29.Aralık.2006, 17:47
Sorun Türkçe yamada değil.Oyunu orjinalinden komple kurup denedim yine olmadı.Sanırım bilgisayara destekli bi format yedircez.
erdemcim eğer farklı tema kullanıyorsan kullandığın tema hazırlanırken maç motoru bölümündeki XML kodlarında daha doğrusu bu FM2008 ile beraber .fmf oldu. Bunlarda bir hata olmuş olabilir. O yzden eğer farklı tema kullanıyorsan asıl temaya bir geri dönüp deneyebilirmisin?
Vieri
30.Aralık.2006, 17:49
oyunu normal oynarken böyle bir sorun yaşıyor musun? eğer hayır ise kurduğun tema dan sonra başka bir yama kurmadan bir dene bakalım sorun yaşayacak mısın?
sacrameNt
03.Ocak.2007, 05:02
aynı sorun bendede var dün flex temasını kurdum ve bugün başıma geldi.. temayı silip orjinale dönmeme rağmen oyun dosyalarına işlemiş sanırım bu dalavere hala sorun devam ediyor. gerçekten çok can sıkıcı bir durum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok mu arkadaşlar bu işe bir çözüm bulan ?
ultraslanerdem
05.Ocak.2007, 03:09
Bende de temadan dolayı kaynaklanmış.Ancak temayı eski haline getirmek,cache dosyasını silmek,oyunu silip baştan kurmak hiç bir işe yaramıyor.
Ben sorunu SİSTEM GERİ YÜKLEME ile hallettim.Oyunu ilk kurduğum tarihe geri gittim ve düzeldi.Tek çözüm bu.Eğer sistem geri yükleme kapalı ise bilgisayarınıza format atmaktan başke çareniz yok...