Log in

View Full Version : Şampiyonluğu Hakeden Takim

cimbomultra
04.Şubat.2006, 20:24
SLM
Arkadaslar bu sezon şampiyonluğu GALATASARAY hakediyor diyorum sizler?

barahir
04.Şubat.2006, 20:48
o kişiye göre değişir bana göre de kayseri hakediyo

batuhan673
04.Şubat.2006, 20:54
Galatasaray bu kadar borca rağmen bu kadar puan topluyorsa,FB bu kadroya ve paraya rağmen hala kupada ve Avrupa'da ayrıca son lig maçında bu kadar kötü oynuyosa GS kesinlikle hak edio!..

Thaloxx
04.Şubat.2006, 20:55
CimBom hak ediyor, oyuncuların fedakarlığı yüzünden.....

zeffix
04.Şubat.2006, 21:28
galatasaray parasızlıga ragmen zirvede kalabildiği için zirveyi hakediyor
kayseride istikrarlı gittiği için en azından ilk 3 te yer almayı hak ediyor

senderson
04.Şubat.2006, 21:38
Vermezler ama Fenerbahçe

scorpion_king
04.Şubat.2006, 21:45
galatasaray
galatasaray
şampiyonsun galatasaray

Kerim Kerimov
04.Şubat.2006, 23:13
Bu konu için biraz erken değil mi? Daha hiç bir şey belli değil. Hakeden takım rakibini yener tezini savunuyorum. Göreceğiz günler geçtikçe ;)

mustang
04.Şubat.2006, 23:21
Bu sene şampiyonlugu galatasaray hak ediyor ama gönül isterdiki bu yarışa kayserispor veya bir başka takımda katılsaydı

ForsakeN
04.Şubat.2006, 23:23
Ben bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayın şampiyonluğu hakettiğini düşünüyorum.İki takımın bütçesine bakarsak arada bayaa bi fark var, ama puan durumuna bakınca işler değişiyor.

Nedvedmania
04.Şubat.2006, 23:27
galatasaray hakkediyo ama bazen hakkeden kazanmıyo malesef :(

meddah
05.Şubat.2006, 01:50
Andriy, sen de olmasan kimin daha çok taraftarı var anketi olacaktı..

ibo
05.Şubat.2006, 02:10
Ben bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayın şampiyonluğu hakettiğini düşünüyorum.İki takımın bütçesine bakarsak arada bayaa bi fark var, ama puan durumuna bakınca işler değişiyor.

çok şükür gerçekleri gören,yeri geldiğinde objektif olabilien taraftarlarda var seni bu davranışın için tebrik ederim. Umarım Hep gerçekleri görmekten yana olursun...

İsildur
05.Şubat.2006, 02:26
Galatasarayım hakediyor.Bunca zorluğa rağmen hala yarıştan kopmayan ve iddasını sürdürdüğü için şampiyonluk GS'ye helal olsun.

ibo
05.Şubat.2006, 02:34
evet gs de o kadar çok olumsuz yaşandıki saymakla bitmez. Bence sonuna kadar hakediyor ama bakalım sezon sonu ne olacak...

PhotoGrapher
05.Şubat.2006, 02:42
Galatasaray hak ediyor bence de;)

Seçkinn
05.Şubat.2006, 04:48
Şampiyonluğu hak etmenin bütçe yada kadro ile direk alakalı olduğu görüşüne katılmıyorum.

Bende FB'liyim.Şu an itibariyle bakarsak duruma GS'ın oynadığı oyunla şampiyonluğu daha çok hak eden takım olduğunu düşünüyorum.Eğer oynanan oyunlara göre sıralama yapsam şöyle olur;

1-Galatasaray
2-Kayserispor
3-Fenerbahçe

mustafa6685
05.Şubat.2006, 11:13
arkadaşlar bende gs diyorum çünkü fbnin bütün maçlarını izliyorum gsninde fb zülüm gibi top oynarken gs güzel oynuyo.

Rakipleri küçük düşürücü, tahrik edici ifadeler kullanmayalım..
meddah

RoCCo_42
05.Şubat.2006, 12:27
Mustafa su mesajını editle.Polemik yaratacak tahrik edici mesajlar atma.

barcelos
05.Şubat.2006, 14:21
galatasaray hakediyor.açıklamaya bile gerek yok

emirduman
05.Şubat.2006, 14:34
Lütfen kurduğumuz cümlelerde fanatiklik seviyesinde cümleler olmamasına dikkat edelim, değil mi?..

Laz_Asker_61
05.Şubat.2006, 14:44
kesinlikle galatasaray

Berkaiser
05.Şubat.2006, 15:11
Şampiyonluğu kesinlikle Galatasaray hakediyor.Bu kadar zorluğa rağmen bu takım hala şampiyonluk mücadelesi yapıyorsa takdir etmek gerekir.

comandante
06.Şubat.2006, 14:01
glatasaraylıyım ama bu sözlerim taraftar olarak değil bi fubol seyircisi olarak..fenerbahçenin oynadığı futbol gerçekten zevk vermiyo bana.ama galatasaray bu sıkıntıda çıkıp futbolunu oynuyo.bence galatasaray hakediyo.ikinciliği de hakeden takım bence kayserispordur.

Maymuncuk
06.Şubat.2006, 15:26
Kayserispor oynayışı ile
Galatasaray Yüreği ile
Fenerbahçe parası ile

Hakediyor

comandante
06.Şubat.2006, 16:09
Kayserispor oynayışı ile
Galatasaray Yüreği ile
Fenerbahçe parası ile

katılıyorum...özelliklede 3.süne.futbolun amerikası fener:D şaka he kızmayın

barcelos
06.Şubat.2006, 17:17
parası olduğu çook doğru fakat parayla şampıyonluk hakedilmez diye düşünüyorum

Neron_FB
06.Şubat.2006, 17:33
Ben FB ile GS futbolu arasında fark olduğunu sanmıyorum..Hatta Fener bazı maçlar Devlere kafa tutacak kadar iyi oynuyo..
Galatasaray hakediyosa, parasızlığa rağmen şampiyonluk mücadelesi verdiği için hak ediyo...Ama 90 dk'lık futbol maçı esnasında para değil futbol konuştuğu için ben Fenerbahçe hakediyo diyorum...Dolayısıyla Eğer GS Feneri geçer de liderliği alırsa o zaman hakeder...(benim görüşüm bu tabiki hepinizin görüşüne de saygım var)

mustang
06.Şubat.2006, 18:01
Arkadaşlar kim hakkediyor kim hakketmiyor bunlar önemli degil kim cok puan toplarsa o şampiyon olur.Tabiki galatasarayı alkışlamak gerikiyor ama olmuyor parasız olmuyor işte para olsa her şey degişir.

Maymuncuk
06.Şubat.2006, 19:01
Ben Fener para ile gidio demedim para dememin nedeni o paralrla ii futbolcular alıolar o paralarla futbolcularınıa para odeyebiliolar...

Kerim Kerimov
06.Şubat.2006, 19:58
Ben Fener para ile gidio demedim para dememin nedeni o paralrla ii futbolcular alıolar o paralarla futbolcularınıa para odeyebiliolar...

Doğru söylemiş. O paralarla oyuncular alınıyor. Yalnız o paraları kazanmak da mesele.

Fenerbahçe'nin 52000 kişilik stadı var diye, stadı büyük oranla doluyor diye, trasnferlerde 2-3 senedir akıllı bir strateji uyguluyor diye Fenerbahçe'ye parası ile hak ediyor diyemeyiz herhalde.

Ben sezon başından beri Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izledim(geçen sene de kaçırmamaya çalışıyordum). Fenerbahçe ızdırap verici top oynuyor kimse diyemez son birkaç maça bakıp da. Fenerbahçe'de sezon ortasında ve sezon sonuna doğru bir düşüş oluyor.

Fenerbahçe şu anda lig lideri. En çok gol atan, en az gol yiyen takım(gs ile birlikte en az gol yiyen:18). 3 büyükler dediğimiz kulüplerin geri kalan 2 tanesini deplasmanda yenmiş. Daha nasıl hak edecek?(gerçi daha çok erken, FB parası ile hak edior diyenlere mesajım)

FB'nin parası varsa bu yaptığı doğru işlerden, akıllı transfer politikasından kaynaklanıyor. Kimse diğer kulüplerin para kazanmasını engellemiyor. Diğer kulüpler de akılcı planlarla 5-10 senelik zaman diliminde iyi gelirler elde edebilir.

EDIT: PARDON GENÇLERBİRLİĞİ 22 GOL ATIP 17 GOL YEMİŞ.

Maymuncuk
06.Şubat.2006, 23:29
Sanırım Fenerbahçelisin ama seni Tebrik etmek istiyorum bu kadar olgun Fenerli göremiştim doğrusu(sözüm meclisten dışarı)..İyi veya kötü oynuyor diye ben Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını sölemedim..

Demek istediğim Fenerbahçe para ile şampiyon olabilme imkanına sahip parası var çünkü;;)Ve bence akıllıca transfer de yapmıyor..

ForsakeN
07.Şubat.2006, 10:37
çok şükür gerçekleri gören,yeri geldiğinde objektif olabilien taraftarlarda var seni bu davranışın için tebrik ederim. Umarım Hep gerçekleri görmekten yana olursun...

Teşekkür ederim;;) .Galatasaray Fenerbahçeden daha çok hakediyor.Bunu söylemek zor değil.Galatasarayda futbolculara çek ödenmiyor belki ama bir Necati Anelka'dan daha çok koşuyor,daha çok yüreğini ortaya koyuyor bence.......

Aslan41
08.Şubat.2006, 12:49
Galatsaray'da fb'de kaç sene şampiyon olmuş takımlar benim isteğim
Kayserispor'un Şampiyon yapılması.......
Bi Anadolu takımı şampiyon yapılırsa esas siz ondan sonraki sezonlardaki Turkcell süper ligini görünnnnnn.......

Maymuncuk
08.Şubat.2006, 12:57
evet baya zevkli olur.Şunu da sölemeliyim Kayserispor bi dahaki sene büyük bir ihtimalle avrupa'ya gider(inşallah)..1-2 iyi yıldız transfer ile Kayserispor bence iyi yerler edinir avrupa'Da örnek:Denizlispor(Ama o zaman ki Denizli'Den bence daha iyi oynuo Kayserispor..

ForsakeN
09.Şubat.2006, 09:08
Galatsaray'da fb'de kaç sene şampiyon olmuş takımlar benim isteğim
Kayserispor'un Şampiyon yapılması.......
Bi Anadolu takımı şampiyon yapılırsa esas siz ondan sonraki sezonlardaki Turkcell süper ligini görünnnnnn.......

Keşke bir anadolu takımı şampiyon olsa ama kadro kalitelerine bakılınca zor gibi gözüküyor.

mustang
10.Şubat.2006, 01:29
Evet herkes hayal dünyasında ah bu hayeller gerçek olsa şimdi biz burda konuşuyoruz ya eger olurda bi anadolu takımı şampiyon cıkarsa gerçekten bu hayellerin gerçek olacagına inanacagız