PDA

View Full Version : paint sorunu!

yealkartal
30.Aralık.2006, 21:45
arkadaşlar bende bir fm sever olarak tabiki kariyerimi paylaşmak istiyorum ama şöle bi durum var ben windows xp media center edition kullanıyorum ama galiba büyük bi sorun meydana geldi media yani multimedya hiç bir aktivite yapamıyorum pc de ne paint var ne excel ne powerpoint bu yüzden print screen yaptığım fm deki görüntülerimi kaydedemiyorum bunu halledecek bir program yada print screen yaptğım görüntüleri başka bir şekilde paylaşabilieceğim bir yol bilen varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar :confused:

Vieri
30.Aralık.2006, 22:03
www.irfanview.com (http://www.irfanview.com) bu adresten Irfan View programını indir.

ctrl + prntscn kısa yoluyla aldığın görüntüleri bu program ile ctrl + v yaparak bir çok görüntü formatında saklayabilirsin.

Unutmadan, programı kurduktan sonra hangi uzantılı dosyalarda program çalışsın seçeneğinden sadece grafik dosyaları dersen iyi olur. wmv mp3 gibi dosyalarıda çalıştırabilme kabiliyeti var. Belki sen bunu istemezsin.

Sekopej
30.Aralık.2006, 22:07
Photoshop programını kullanabilirsin. Daha küçük boyutlu resim düzenleme programları da işine yarar.

Bir de excel ve powerpoint olmaması normal ama paint olmaması ilginç. Windows içersinde system32 dosyasında mspaint olması lazım. Oraya bak bakalım.

Eğer yoksa başta dediğim gibi resim düzenleme programları işini görür. Şu anda aklıma sadece photoshop geliyor ama daha küçük boyutluları arayıp bulabilirsin.

yealkartal
30.Aralık.2006, 22:35
sekopej senin dediğin gibi ilk mspaint e baktım fakat harbiden yok:D nereye gittiyse artık neyse sonra mustafa abi senin dediğini yaptım irfan view indirdim saolsın gerçekten admin abi Allah seni başımızdan eksik etmesin:D

yealkartal
31.Aralık.2006, 23:11
abiler bi sorunum daha var çok zahmet veriyoruz ama siz büyükler işi bilenler diyim sizden yararlanmamız lazım abi ben turksportal resmi skin indirdim yani bu işlemi 5-6 defa yaptım silip silip çünkü :
indirdim dosyayı sports interactive dosyasına sikins bölümüne belgerimdeki buraya kadar herşey normal ama içindekilerini aç dediğim zaman winrarla yada winzip le şöle bi yazı çıkıyo*** dosyanın adı is not a valid rar file ne yapmam lazım bilen varsa yardım edebilirmi?

Rodrigo Tello
31.Aralık.2007, 19:07
Kullandıgın Xp katılımsız olsa gerek,Irfan Wiew işini görecektir..