View Full Version : Rui Costa futbolu bırakıyor
PesimiSTyLa
31.Aralık.2006, 20:25
Portekiz'in ünlü orta saha futbolcusu Rui Costa, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı. Futbol hayatına başladığı Benfica takımında şu an top koşturan Rui Costa, "Başarılarımdan gurur duyarken kariyerimi sonlandırmak istiyordum. Yaptıklarıma değer veriliyor ve iyi bir futbolcu olarak tanınıyorum. Hayalim bu takımda oynarken futbola veda etmekti." dedi. Rui Costa, futbol yaşamına 1991'de başlamıştı.
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Zaman
El Barto
31.Aralık.2006, 20:28
Çok geç olmadan alınan kararları çok seviyorum yuhalanmadan bırakmak lazım...
BeeTLeJuiCe
31.Aralık.2006, 20:33
İyi bir futbolcuydu. Böyle büyük bir ismin futbola veda ediyor olması üzücü.
mgokalparslan
31.Aralık.2006, 20:41
küçükken en sevdiğim orta saha oyuncusuydu hep onun gibi ara paslar atmaya çalışırdım.ayrıca çok farklı bir futbolcuydu,onu canlı izlediğim için çok şanslıyım
Wesley Sneijder
31.Aralık.2006, 20:43
Zamanında bıraktı.
TR.CaPTaiN
31.Aralık.2006, 21:18
Deniz Barış'ı unutamaz. :p
erdemzorer10
31.Aralık.2006, 21:18
güle güle " O Maestro "
Mr.CordiaL
31.Aralık.2006, 23:30
Zamanı gelmişti. Milan'ın güzel bir jübile maçı düzenlemesi lazım bence ...
El Comandante
01.Ocak.2007, 00:25
Rui Costa efsanesi sona eriyor demek.Harika bir futbolcu,müthis bir liderdi.Böyle bir futbolcuyu izledigim icin sevincliyim ama bir yildizin daha kaydigini görünce üzülüyorum ...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Rui_Costa.jpg/250px-Rui_Costa.jpg
Zamanı gelmişti. Milan'ın güzel bir jübile maçı düzenlemesi lazım bence ...
Milan degilde Benfica jübile maci düzenlemeli.Cünkü adam Benfica´yi tutuyor,en sevdigi takim Benfica.(:
Ya da söyle olabilir; Milan-Benfica-Fiorentina turnuva yaparlar,Rui Costa´nin jübilesi hatrina. (:
Mr.CordiaL
03.Ocak.2007, 04:13
Ya da söyle olabilir; Milan-Benfica-Fiorentina turnuva yaparlar,Rui Costa´nin jübilesi hatrina. (:
Evet en mantıklısı bu gibi görünüyor. :)