PDA

View Full Version : Alex Dünya Yıldızlarını Solladı

Mirza
01.Ocak.2007, 22:19
O Fenerbahçe'nin her şeyi. Süper yıldızın bu sezonki formu parmak ısırtıyor.

http://www.internethaber.com/images/news/52478.jpg

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex, UEFA’nın resmi internet sitesinde yapılan puanlardırmaya göre Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en iyi beş oyuncudan biri oldu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Oynadığı futbol, attığı ve attırdığı gollerle Sarı-Lacivertliler’i son 16 takım arasına taşıyan Brezilyalı yıldız, UEFA’nın resmi internet sitesinde oynanan “Fantasy Football'' adlı sanal oyunda en çok puan toplayan 5. oyuncu oldu.

Oynadığı 6 maçta 34 puan alan Alex’i geçmeyi başaran isimler ise 43 puan toplayan Manchester United’lı Cristiano Ronaldo, 40 puanlı Liverpool kaptanı Steven Gerrard, 38 puan alan Milan orta sahasının dinamosu Pirlo ve Olimpiakos’un sürpriz ismi 36 puanlı Stoltidis.

Alex böylece Ronaldinho, Kaka, Messi, Robinho gibi dünya yıldızlarını geride bırakmayı başardı. Öte yandan aynı puanlamaya göre Roberto Carlos Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en iyi 8. defans oyuncusu olurken, genç file bekçisi Volkan Demirel de en iyi kaleciler arasında 7. sırada bulunuyor.

Kaynak (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=121281)

goosfraba
01.Ocak.2007, 22:27
Umarım bu performansını ligin 2. devresinde ve şampiyonlar ligi maçında da sürdürür fakat şuan sakatmış galiba.

EreN
01.Ocak.2007, 23:23
krAlex
;;)

MeMo
01.Ocak.2007, 23:27
krAlex tebrikler :0:

KaF KeF
01.Ocak.2007, 23:28
KralSın Alex....,;;)

Fernando Gago
01.Ocak.2007, 23:43
Alex Avrupa oynamıyor diyen herkese resital izlettirdi Tebrikler ...

Sekopej
02.Ocak.2007, 01:07
Bu takımın kaptanı, generali. O sahadaysa sorun yok, mutlaka gol atacağımızdan emin oluyorum.

Sevilla'yı geçebilirsek, o maçlarda da yıldız Alex olacaktır ve onun yetenekleriyle turu geçebiliriz.

BeeTLeJuiCe
02.Ocak.2007, 01:46
Bu sene takımın Kaptanı oldu, zaten süper olan performansını mükemmele yükseltti. Umarım nazar değmezde bu performansını sürdürür ve bizi Avrupa'da en azından bir tur daha ileriye götürür :)

senderson
02.Ocak.2007, 01:49
Bizede böyle oyuncular yakışır zaten...

Mirza
02.Ocak.2007, 01:49
Konuyu eklediğime pişman ettirmeden mesaj atarsanız sizler ve forum için en hayırlısı olacak!

JunkChorn
02.Ocak.2007, 02:17
Kaptanlığında verdiği etkiyle bu sene hak ettiği yere sonunda geliyo sanırım..Sakatlığı umarım ciddi çıkmazda Sevilla'yı geçmemizde önder olur..Bu da çok güzel olur.

Onurap
02.Ocak.2007, 02:37
Alex Avrupa oynamıyor diyen herkese resital izlettirdi Tebrikler ...

Onu kendi taraktarlarınızda dedi alkmaar maçında :smismileyiw2:

Konuya gelirsek alex iyi maçlar çıkardı gerçekten ama benim gözümde sevilla maçlarında iyi oynarsa alex'te değişim var demektir :)

Lionel Andres Messi
02.Ocak.2007, 02:47
messi 5 maçta 4 gol 3 aist yaptı.
robinho da alexten daha iyi bir performans gösterdi.ama resmi bir anket değil zaten
ama neyse...ayıp etmeyelim.
sevinelim bizde,çünkü alex bir türk takımında oynuyor

a.arıcı-11
02.Ocak.2007, 02:53
tebrikler alex bu yılki performansı ile herkese parmak ısrtttırıyor inş ciddi bir sakatlığı yoktur ve ikinci yarıdada bu formmu devam eder

Emurafu
02.Ocak.2007, 03:25
Ayrıca Lucho'nunda dedigi gibi performanslara bence tam bakılmamış...

Bu formuna ragmen Dunga onu yine Milli takıma cagırmazz...Nedenmi Çünkü Türkiye liginde oynuyor:)
Baska büyük liglerde oynasalardı cagrılırdı...Aynısı Bobo içinde gecerli.Alex kaptanlıgın verdigin Azimle Avrupadada iyi işler yapmaya basladı..

Fernando Gago
02.Ocak.2007, 03:35
Onu kendi taraktarlarınızda dedi alkmaar maçında :smismileyiw2:

Ben rakip taraftar için sölemedim zaten Herkesten bahsettim (::)

IcedEarth
02.Ocak.2007, 04:34
Ben Alex'i o kadar da beğenmiyorum, maçlarda Fenerbahçe'ye istatistik olarak tek katkısı gol ve asist oluyor, ama günümüz futbolunda mücadeleye ve diğer olumlu işlere bakılmadığı için bu sonuç ortaya çıkmıştır. Anladığım kadarıyla bu da resmi bir test veya anket değildir. Alex, Kaka veya Messi'nin 3'te 1'i kadar oynarsa Fenerbahçe memnun olmalıdır.

aykut_gencfb
02.Ocak.2007, 04:36
adam işine bakıyor başarılar alex....adamın zekası yeter ya......

RaSenGan
02.Ocak.2007, 05:34
Fenerbahçe'nin beyni.O olmasa Fenerbahçe biter.Takımı sırlayan isimde bu sıralamada olmalı zaten.

ForsakeN
02.Ocak.2007, 05:43
Bu seneki performansıyla haketti.

Ghonedre
02.Ocak.2007, 19:37
Alex gerçekten çok iyi bir oyuncu yani zamanında kaka ile ronaldinho ile kıyaslanan adamdı ama oynadığı 50 milli maçın hiçbirinin uluslararası arenada olmaması sebebiyle diğerlerinden ün olarak geri kaldı....yoksa alex te bir kaka ve messi kadar dribling yapamaz ama onlarla yarışacak ve onlardan iyi özellikleride var

tebrikler alexandro de souza