PDA

View Full Version : Linderoth bitti mi?

Mirza
03.Ocak.2007, 19:13
Linderoth'un futbol hayatının sona erdiği iddiası ortaya atıldı.

http://www.internethaber.com/images/news/39773.jpg

Galatasaraylı Linderoth'un futbol hayatının sona erdiği iddiası ortaya atıldı. Söylentiye göre kanında pıhtılaşma bulunan ve 8 ay tedavi görecek olan İsveçli ön libero yeniden sahalara dönemeyecek..
Galatasaray'ın korktuğu başına geldi. Sarıkırmızılı takımın İsveçli ön liberosu Tobias Linderoth'un futbol hayatının sona erdiği iddiası ortaya atıldı. Sezon başında büyük ümitlerle alınan ve ligin ilk maçlarında gösterdiği performansla ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösteren Linderoth'ta kemik içi iltihabı bulunduğu açıklanmıştı. Kulüp doktorlarından sonra İsveç'teki hekimler tarafından da tedaviye alınan yıldız futbolcu, son olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletine giderek bu branşın uzmanları tarafından muayene edildi. Vücudunda kan pıhtılaşması başgösteren ünlü oyuncunun sahalara dönmesinin 8 ayı bulacağı, ancak bu dönemden sonra da tam iyileşmesinin mümkün olmadığı söylentisi ortaya atıldı.

SURATLAR İYİCE ASILDI
İddiaya göre Linderoth, tedavisi tamamlandıktan sonra da üst düzey futbol oynayamayacak. Kariyerinde önemli bir sakatlık yaşamayan yıldız futbolcunun ilk ciddi probleminin futbol hayatını bitirmesi şanssızlık olarak yorumlandı. Bu haberler üzerine Galatasaray'da suratlar iyice asılırken yeni ön libero arayışlarına da hız verildi.

Kaynak (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=121552)

goosfraba
03.Ocak.2007, 19:18
Evet, dün Ligtv'de duymuştum, eğer ameliyat olursa futbol hayatının tamamen biteceği söyleniyordu. Umarım böyle değildir, tabi üzücü bir olay.

eXcitinG
03.Ocak.2007, 19:52
Ne oLdu bu adama böyLe yahu. Bu yabancıLara bizim memLeketin havası yaramıyor sanırsam. Turp gibi adamdı.

İnşaLLah tekrar sahaLara döner.

senderson
03.Ocak.2007, 20:42
Zaten sağlam bir Linderoth buraya gelmezdi.Tıpki sağlam bir Lincoln'ün gelmeyeceği gibi.Ama sonuçta para kazanamama durumuyla karşı karşıya, ki bu kim olursa olsun üzücüdür.Umarım devam edebilir...

Emurafu
03.Ocak.2007, 20:48
Linderth durumu suan için daha net degil...7 ocakta Amerilada kontrol edilecekmiş.Eger Ameliyat durumu varsa ertesi gün hemen olacakmış..
Futbol hayatı falan bitmesi yalanmış..Adnan sezgin şimdi basın toplantısında söyledi...

Ayrıca Onurcum lütfen mesajlarına dikkat et:):)

a.arıcı-11
03.Ocak.2007, 20:48
bu yıl bütün ön liberolara bişey oluyor yavv
deniz= 3 yok
appiah=belirsiz
linderoth=belirsiz allah hiç bir futbolcuya sakatlık vermesin

Mirza
03.Ocak.2007, 20:49
Ne zaman vazgeçeceksiniz diğer takımın taraftarlarını kışkırtmaya ? Ceza sistemini kullanmayayım diyorum, kullan kullan diye ısrar ediyorsunuz.

PesimiSTyLa
03.Ocak.2007, 20:50
Zaten sağlam bir Linderoth buraya gelmezdi.Tıpki sağlam bir Lincoln'ün gelmeyeceği gibi.Ama sonuçta para kazanamama durumuyla karşı karşıya, ki bu kim olursa olsun üzücüdür.Umarım devam edebilir...

Niye gelmesinler ? 2 si de takır takır oynuyorlardı. Lincoln un aldıgı tekmelerin haddi hhesabı yok. 2. Yarı dönüyor. Linderoth da tamamen bizim sanssızlıgımız. adam hayatında MR cektrmemiş bize geldi sakatlandı.

Mirza
03.Ocak.2007, 20:51
Ne zaman vazgeçeceksiniz diğer takımın taraftarlarını kışkırtmaya ? Ceza sistemini kullanmayayım diyorum, kullan kullan diye ısrar ediyorsunuz.

Senderson'a son uyarımdı bu. Sonraki hatasında okur grubuna alınacaktır.

Konu Adnan Polat tarafından yalanlandığına göre Kilitli.

Sekopej
04.Ocak.2007, 01:23
senderson'a ben son uyarıyı yapmıştım Özkan'cım.

Bu nedenle senderson okur grubuna alınmıştır.