PDA

View Full Version : Fatal application Error Hatası

ramses12
03.Ocak.2007, 20:08
Ben football Manager cd'sinin orjinalini aldım yüklemeye çalıştım olmadı.Üninstall tıklıyorum az bekliyor ''Fatal application Error'' diyor.Bilgisayarda Java'da yüklü.Bu hatayı yok edip Fm 2008 nasıl yükleye bilirim liütfen yardımcı olun...

http://i5.tinypic.com/7xuknl1.png

ben virüs programı kullan mıyorum. bilgisayarım da pIII ram 256 128 ekran kartı 700mhz işlemci ben şuan da fm 2008'i kaçak kullanıyorum şuanda oynuyorum ama 8.0.1'i yükleyemiyorum.exe dosyasını istiyor nasıl yüklüyecem oyunu silmiyecem yüklemek istiyorum...

PesimiSTyLa
03.Ocak.2007, 20:33
Bu konuyu kac kere daha acmayı planlıyorsun ?? :rolleyes: hem orjinal aldım diosun hem kacak kullanyorum diyosun. Hem oyunu yukleyemedim diyosun hem 8.01 i yuklemedim diyorsun ??

Ilhan
03.Ocak.2007, 21:02
Bu konuyu kac kere daha acmayı planlıyorsun ?? :rolleyes: hem orjinal aldım diosun hem kacak kullanyorum diyosun. Hem oyunu yukleyemedim diyosun hem 8.01 i yuklemedim diyorsun ??

Öncelikle arkadaşımıza bu tavırla yaklaşmamızın doğru olmayacağını belirteyim.

Sorun büyük ihtimalle Java'da. Java componet'larının hepsini kaldırın ve son sürümü yükleyin.

Mirza
03.Ocak.2007, 21:06
6 tane konu açmışsın sırf bu hata için. Senin için bir araştırma yaptım. Bu hatanın tek çözümü formatmış; lakin sen ilk önce peluk arkadaşımın dediğini yap. Baktın olmadı formatı dene.

Memedov
04.Ocak.2007, 07:09
Sorununu net biçimde dile getirebilirmisin. Oyunu kurdum oynuyorum diyorsun, 8.0.1 yamasını yükledim exe dosyası istiyor diyorsun. Eğer böyle birşey var ise Oyunun korsandır.

Sorunda şu oyunu nasıl yükleyeceğim ?

Yüklemişsin zaten bu hatada yüklerken çıkmaz; oyunu kaldırmaya çalıştığın zaman bu hatayı alırsın.