Log in

View Full Version : Ahmet Çakar Silahlı Saldırıya Uğradı

Koray Düşova
25.Şubat.2004, 13:40
Flaş... Flaş... Flaş...
Ahmet Çakar'a silahlı saldırı

Star TV'de yayınlanan "Telegol" programının yorumcularından olan, Star Gazetesi spor yazarı Ahmet Çakar, Mecidiyeköy Profile Alışveriş Merkezi önünde silahlı saldırıya uğradı. Eski FIFA kokartlı hakem Çakar, Avrupa Hastanesi'ne kaldırıldı ve şu an ameliyatta...

Saat 10:00'da ameliyata giren Ahmet Çakar, işyerine giderken saldırıya uğradı. Göbek ve kasıklarına isabet alan Çakar'ın, 3 kurşun yarası var.

Koray Düşova
25.Şubat.2004, 13:42
Çakar'ın doktor kız kardeşi hastanede

Eski futbol hakemi ve Star'ın futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın uğradığı silahlı saldırının ardından, olayı haber alan doktor kız kardeşi ve doktor 2 arkadaşı Avrupa Hastanesi'ne geldi...

Ahmet Çakar, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre saat 09.30 sıralarında Mecidiyeköy Sağlık Ocağı'na gelen Çakar, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Çakar, Avrupa Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırgan kayıplara karıştı.

Ahmet Çakar'ın vurulmasının ardından olayı haber alan doktor kızkardeşi ve 2 doktor arkadaşı hastaneye geldi.

Koray Düşova
25.Şubat.2004, 13:44
Topuğuna sıkılan yazarlar arasına Ahmet Çakar'da girdi.

Sivri dilli olmak bazen böyle sonuçlara yol açıyor ama geçmiş olsun.

aiRfLy
25.Şubat.2004, 13:49
Futbolun Türkiye'de bu noktaya gelmesinden büyük utanç duyuyorum.Her sivri dilli de bu yolla susturulamaz ki..
Hem ben Ahmet Çakar'ın artık daha fazla konuşacağı kanaatindeyim..

sardokar
25.Şubat.2004, 19:45
way way way öyle ... böyle .... die bir laf vardır :mrgreen:
artık böle sert böyle iftira kokan hakaret derecesinde genelde asılsız konuşmayı bir kenara bırakır
yani umarım :mrgreen:

aiRfLy
25.Şubat.2004, 22:07
sardokar,
Benim bildiğim Ahmet Çakar onlara "ÇAKAR"...

aiRfLy
25.Şubat.2004, 22:08
Ahmet Çakar'ı vuran saldırganlar yakalanmış..

Frank_Castle
25.Şubat.2004, 23:06
abi topuğuna fln sıkmakla ne alakası var ..cana kasıttır bu ..

S-B-Z
26.Şubat.2004, 20:37
cana kasıt olsa öldürürdü,gözdağı bence

Koray Düşova
26.Şubat.2004, 20:37
Ahmet Çakar'ı vuran saldırganlar yakalanmış..

Kimlermiş?

Cfksanal
26.Şubat.2004, 22:15
Geçmiş OLsun

Anonymous
03.Mart.2004, 02:02
Meslektaşıma yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Ne olursa olsun, fikirlerini ne kadar şiddetle savunursa savunsun sonunun bu olmaması gerekiyordu.

Sevgili hocama acil şifalar diliyorum.