View Full Version : TSL 18.Hafta |Ç.Rizespor - Galatasaray
Memedov
08.Ocak.2007, 18:36
http://img50.imageshack.us/img50/8863/140952turkcellsuperligbar7.jpg (http://imageshack.us)
http://img113.imageshack.us/img113/7373/rzeri2.jpg (http://imageshack.us)http://img113.imageshack.us/img113/6536/galatasarayuo2.jpg (http://imageshack.us)
Emurafu
08.Ocak.2007, 19:06
Çok zor maç..Çünkü ortahasamız dökülüyor(fiziksel olarak)
..Sezon basındaki ortasahamız olsa kazanırdık derdim..Şimdi işimiz zor rize saha avantajını iyi kullanan takım zatn tarlada olacak maç..İnsallah sansda yanımızda olur..Bu arada stoper bouzi yerine emre oynarsa sevinirim emre agresif ve hırslı bouzidde hiçbir sey kalmamış..Korkak olmuş toplara cıkmıyor egiliyor,orasını burasını dönünüyor..Birde ortasahayı kalabalık tutmamız lazım..Sagda barış,sol arda,önliberoda mehmettopal,mehmet güven falan..
Ayrıca Arkadaslar takımımızın kötü oynamasını bu kadar abartmayın..Mesela fenerbahcede aurellio,alex sakatlansa..ne olacak onlarda zorlanacak..O yüzden bizim takımda işler o kadarda kötü degil..Sakatlıklar takımı çok etkiliyor sadece..
LaigLeNoiR
08.Ocak.2007, 19:55
Galatasaray'ın ne kadar eksik olduğunu biliyoruz.Sonuçta yine de Galatasaray.
Çaykur Rize bana göre G.Saray'a ters gelen bir takım.Sürpriz bir sonuçla Rize kazanacak diyorum.
anilton
09.Ocak.2007, 00:50
Lincoln,Linderoth ve en önemlisi Song yok...
Çok zor bir maç olacak.Ama G.Saray adıyla bir adım öne çıkıyor...
GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 04:21
Bu maçta Galatasaray'ın puan kaybedebileceğini düşünüyorum.Eksikler takımı bayağı etkiliyor.Rize'de sezon başına göre toparlanma var.02 diyorum.
uAsamet91
09.Ocak.2007, 04:34
Rizenin sahasının zemini çok kötü.Bizde eksik bir kadroyla rizeye gidecegiz.Eksikte olsak vasat olan rizesporu yeneriz.
Rodrigo Tello
09.Ocak.2007, 05:57
Rize formda,Galatasaray ise sakatlıklar falan derken dökülüyor,4-0'ın intikamını yenerek veya berabere kalarak intikam almak isteyecektir Rize..
01 diyorum..
Yorum yapmadan önce şurayı okur musunuz ?
http://forum.turksportal.net/vb/announcement.php?f=12
çünkü aynı kişiler aynı şeyleri yapmaya başladılar. son maddeyi iyi okuyalım.
"Gs kazanır" , bilmem kaç kaç kazanır vs türünden yorum, yoruma girmiyor. tahmine giriyor. tahmininiz için de anket var. ankete oyunuzu vermeniz yeterli. ankete oy verip bir de buraya şu kazanır yazıyorsanız anca mesaj sayınızı yükseltmek için yazıyorsunuz demektir. bir fikriniz varsa mesajı silinmeyen arkadaşlar gibi fikrinizi destekleyecek şeyleri savunun.
aksi taktirde iddaa forumlarına döner burası. şu kazanır. bu kazanır. şu banko bilmem ne.
neyse devam.
Emurafu
09.Ocak.2007, 21:05
Herkez bizim takımı kötü diyor.Galatasarayda işler o kadar kötü degil..
Fenerbahceden aurellio,alex cıkar bakalım neler olacak onlarda zorlanacak....Beşiktasdan delgado,tello cıkar bakalım ne olacak onlarda zorlanacak..Bizim sorunumuz sakatlıklar..Kimse bardagın dolu tarafından bakmıyor..Medya Galatasaray kötülemeye calısıyor..Takımımızda suan 9tane genç oynuyor kimse bunları konusmuyor..
Bence Rize'ye yenilmeyiz..Tarlada oynanacak maç bu yüzden pozisyonlar az olabilir..Teknik oyuncular iyi pas alıs verisi yapamayabilir.Duran toplar çok önemli olacak..0-1 veya 0-0 bitebilir
GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 21:24
Emrah abi zaten kimse Galatasaray'a kötü takım demiyorki.Eksikliklerin takımı çok etkilediği ve takımın gidişatının iyi olmadığı (son zamanlarda) söyleniyor.Bende aynı kanıdayım.Nerde sezon başındaki Galatasaray nerde şimdiki Galatasaray..
Emurafu
09.Ocak.2007, 22:58
Semsi zaten ortalıgı karıstıran medya..Bize Galatasaray'ı kötü göstermeye calısıyorlar..Tabi medyanın doldurusuna gelenlerde var..
Bu maç çok krtik bir maç,İyi baslamak önemli..
LaigLeNoiR
09.Ocak.2007, 23:05
Emrah Galatasaray'da şu anda formda ve iyi durumda olan bir kaç isim sayabilir misin ?
Emurafu
09.Ocak.2007, 23:17
Ugur,Servet,Topal,Nonda,Song..göze batanlar bunlar bana göre..Barış,HakanB,Arda zaman zaman..
Ayrıca dünkü maçta iyi oynayan bir Arda,Hakan balta,Emre de var:)
Hem bizim takımoyunu oynuyor..Sadece fizikmen kötüyüz..Medya takımı öyle kötülüyorki..Sahada 9 tane genç oynuyor..Üstelik yaratıcı oyuncularımız sakat.Takımın iskeletinden 3 oyuncu yok:(Bütün takımların 2 tane kilit oyuncusunu cıkarın bakalım nasıl oynayacaklar..
Aşk-ı Şehir
09.Ocak.2007, 23:25
Ne olursa olsun kazanırız. Evet biraz durgun bir dönem geçirdik ama bu böyle gideceği anlamına da gelmez. Yakalayacağımız çıkış noktasının başlangıcı olarak görüyorum ben bu maçı.
Atakan38
09.Ocak.2007, 23:27
Bzm Medya Kdr Dönek Bi Medya Yok
2 Maç KazanaLım Avrupa Fatihi GeLıo 2 Mac Kotu Gecsın Yonetımde SorunLar Var,FutboLcuLar SoLe BoLe
Gs'de Hıc Bı Sorun ProbLem Yok SakatLar Var
SakatLar İiLeşip Adam Gıbı Oynamaya BasLadıkLarı An Raat Şampıon Oluruz
Rize Bıze Ters GeLıo Sakat Maç Ama Alırız HeraLde EksıkLerımıze Rağmen
gerrrard
09.Ocak.2007, 23:27
Bende Emrah'a katılıyorum temel taşlarımız sakatlıklar içerisinde kıvranıyor. Aslında çokta kötü sayılmayız.
LaigLeNoiR
09.Ocak.2007, 23:33
G.Saray'da sorunlar yok diyenlere inanmıyorum...
Başkan Canaydın ile ilgili sorunları biliyoruz konuşmaya gerek yok fazla.
Kalli'nin durumu da ortada.
Hasan Şaş,Hakan Şükür olayları da gündemde.Arda'nın yaptıkları yaşadıkları da ortada.
Lincoln ve Linderoth'ta çıkan sorunlar da ortada.Hala sorun yok diyorsanız G.Saray'da birşey demiyoum.
Galatasaray'ın kazanma şansı bence bu maçta Rize'den daha düşük.Rize'de Altan ve Fahri ikilisi b maçta orta alanda etkili olacaktır.
Emurafu
09.Ocak.2007, 23:41
Murat ben sorunları kast etmiyorum..Futbolunu yerden yere vuranlar var bende diyorumki..Diger takımlardaki kilit oyuncuların cıkarın bakalım neler olack diyorum..O dedigin sorunlar zaten var..
Lincoln ve linderoth sorunları bu sakatlıklar icersinde zaten..Kadıki Arda dünkü maçta iyi oynadı:)Maçın yıldızı:Arda oldu:D..Dün ofansif ve defansif olarak iyi oynadık.Sadece bitiricilik konusunda sorun var...
Bende zaten tarlada oynanacak dedim..0-0 veya 1-0 bitebilir dedim..Duran toplar önemli dedim
Çok zor ve kritik bir maç...Rize sadece galatasaray degil besıktas ve fenerbahceyi bile evinde zorlar..Çünkü o zeminde oynamak zor..Rize bu avantajını iyi kullanıyor.
gerrrard
09.Ocak.2007, 23:43
Tamam Murat çok doğru diyorsun. Bizde zaten G.Saray'da sorun yok demiyoruz. Aksine çok zor bir maç olacağını ve bizim için kilit bir maç olacağını söylüyoruz.
Diğer yorumumda da dikkatini çekmiştir. Sorun var diyoruz zaten biz bunu kabul ediyoruz. Takımımızın temel taşları sakatken zaten sorun yok diyemeyiz. Ama biz biraz fazla abarttığımızı düşünüyoruz. Yani tamam bir takım sorunlar var takım içerisinde ama bu kadarda abartılmaması gerek bence.
Bu yüzden Rize maçınıda kolay kolay vermeyiz diyorum ben.
LaigLeNoiR
09.Ocak.2007, 23:47
Gökay ve Emrah zaten Türkiye'de 3 büyüklerde ne sorun olursa olsun sonuçta bunlar büyük takım.
İster as kadro ister yedek kadro ne sıkıntı olursa olsun her zaman üstün olan taraftır.Galatasarayı asla küçümsemiyorum yanlış anlamayın sakın.
Sadece bu maç gerçekten çok zor olacak.Rize'de 2.devrenin ilk maçında içerde G.Saray galibiyetiyle başlamak isteyecektir.
Zevkli bir maç olacağı da kesin.
gerrrard
09.Ocak.2007, 23:52
Evet bencede çok zor bir maç olacak zaten kabul ediyorum ben bunu. Ama öyle bir diyorsunuzki sanki çok büyük sıkıntılar var , takım bölünüyor gibi oldu.
Yani Rize'nin G.Saray'a göre galibiyete daha yakın demek bence biraz saçma olmuş.
Tabi bu benim görüşüm.
RoNNiE91
10.Ocak.2007, 00:10
Rizespor'un durumu pek iyi değil ama kupada kazandıkları galibiyetlerle moralliler.Genede bu moralin Galatasaray'dan puan kazandırabileceğini düşünmüyorum,her ne kadar zemin kötü olsa da.Galatasaray'da da önemli eksikler var ama tecrübesi ve büyüklüğüyle Galatasaray maçı kazanır.
TürkuAz
10.Ocak.2007, 00:24
Rahat kazanacağız.
Mehmet Topal ve Nonda'nın performansları gayet iyi, ayrıca Rizespor vasat bir ekip. Zorlanacağımızı düşünmüyorum.
Maalesef 17.Haftada puan kaybı yaptık ve liderlikten 3.lüğe düştük. Her ne kadar puan farkı fazla olmasa da maç sıralama açısından önemliydi. Fakat geçti gitti, artık telafiye bakacağız. Çok önemli eksiklerimiz var. Bunların alternatifleri takımda yer almıyor bana göre. Bu yüzden zorlanacağımız bir maç olacak. Ama her ne olursa olsun 3 puan için oynamalı ve almalıyız.
YusufT
10.Ocak.2007, 03:50
Özgürcanin forma giymesini bekliyorum, gol sorununu halledebilir..
anil luque
11.Ocak.2007, 00:48
Galatasaray için şartlar kötü vaziyette sakatlıklar,Song'un yokluğu,zemin... Rize puan veya puanlar çıkartacaktır geçen sene Rize 2-1 kazanmıstı yanlıs hatırlamıyorsam
anilton
11.Ocak.2007, 00:59
Hasan Şaş'ın kadroda olmamasıda G.Saray açısından kötü oldu...
El Comandante
11.Ocak.2007, 01:45
Vallahi takimdan umudum yok,daha dogrusu takimin basindaki insanlardan umudum yok.Ama ilk macta 4 tane attigimiz takima puan birakacaksak biz bu ligde olmayalim daha iyi ...
Emurafu
11.Ocak.2007, 01:51
Hasan Şaş bence haklı biçimde götürülmedi..Son maçta rakibine çok sert girdi hakem faul caldı.Ardından el kollla sürekli itiraz etti ardından sarı gördü..Hemde hazrılık maçında olmayacak hariketlerdi.Hasan'ın hala sinirli hareketleri devam ediyor.Bu arada Sakatta olabilir..
Sakatlıklar takımı çok etkiliyor..2 hafta sonra tam kadro ile cıkmaya baslayacagız..Ayrıca 9 tane oyuncu oynuyor takımda.
Bouzid yerine Emre oynamalı. İlk defa Galatasaray’ın 11’inde maça çıktı. Hiç tanımadığı, bilmediği, beraber oynamadığı futbolcularla oynadı. Buna rağmen maçın genelinde Bouzid’ten iyiydi. Mücadeleci,çalışkan bir futbolcu.
Forvette en iyi tercih Nonda-Ü.Karan’dır, çünkü pekte fazla alternatifimiz yok. Forvet arkası Arda olacaktır
Brugge maçını izlemeyenler bence tekrarını kesin izlesin..Ofans ve defans olarak iyi oynadık..Bana umut verdi.Kaldki maçtan sonrada Degerlendirmelerde öyle konusuldu..
GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 01:58
Hasan Şaş bence haklı biçimde götürülmedi..Son maçta rakibine çok sert girdi hakem faul caldı.Ardından el kollla sürekli itiraz etti ardından sarı gördü..Hasan'ın hala sinirli hareketleri devam ediyor.Bu arada Sakatta olabilir.
Hasan Şaş'ın bildiğimiz hareketleri.Değişeceğini sanmıyorum.
Anlatmak istenilen fikri 250 mesajda değil 1 mesajda anlatın.
ordulu5252
11.Ocak.2007, 02:24
'Transfer yapılacağına inanıyorum'
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_194350_kalliii28000.jpg
Karl Heinz Feldkamp, devre arasında yapılacak transferlerle ilgili görüşlerini kulüp yönetimiyle paylaştığını söylerken, "Transfer yapılacağına inanıyorum. Bana yapmayacaklarını söylemediler" dedi.
11.1.2008
Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, bugün Okan’ın yanı sıra, 20 futbolcu ile antrenman yaptıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Okan şu an oynayacak seviyede değil. Takıma dönüyor olması, bizimle beraber çalışması ve onunla beraber olmak bize keyif verdi. Önümüzdeki 3 hafta içinde yapmamız gerekenleri biliyoruz. Bütün bu yapılacakların içerisinde transfer konuları da var. Ocak sonunda transfer bitiyor. Daha şimdiden isterdim ki 4 futbolcu aramıza katılmış olsun. Çalışmaları beraber yapmış olalım ki, takıma uyumu sağlanmış, katılımları tamamlanmış olsun. 6 Kasım 2007 tarihinden itibaren hem kulübümüz, hem yönetim kurulumuz ve menajerimiz olmak üzere transferlerle ilgili düşüncemi gayet iyi biliyorlar. Hangi mevkilerde düşüncelerim olduğunu biliyorlar. Yine bununla beraber bizim bırakabileceğimiz futbolcularla ilgili düşüncemi de biliyorlar. Bu konuşmaları yaparken de Linderoth, Lincoln ve Ayhan’ın eksikliğinden değil, üst düzeyde bir takımın oluşturulması adına bu fikirleri onlarla paylaştım. Bugün ayın 11’i, ay
sonuna kadar 2-3 haftalık bir süre daha var. O süre içerisindeki gelişmelerde bütün hedeflere ulaşma arzusundayız. Elimizdeki futbolcularla o takımı o hedeflere nasıl getirebilirim, onu da hep beraber izleyeceksiniz, göreceksiniz."
Bir basın mensubunun "Ara transferde oyuncu alınacağına inanıyor musunuz?" şeklindeki sorusuna Feldkamp, "Tabii inanıyorum. Bana transfer yapmayacaklarını söylemediler" karşılığını verdi.
"MAYIS SONUNDA LİDERLİK İSTİYORUZ"
Feldkamp, Turkcell Süper Lig’in sona erdiği mayıs ayının sonunda puan cetvelinin başında olmak istediklerini söyledi. Ligde Sivasspor ile Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde ve Beşiktaş’ın da 2 puan önünde olduklarını hatırlatan Alman çalıştırıcı, "En iyi averaja sahip olan takım biziz. Mayıs ayının sonunda yine başarılı bir şekilde puan cetvelinin başında olmak istiyoruz" dedi.
KADRODA HASAN YOK, CARRUSCA VAR
Karl Heinz Feldkapm, tecrübeli futbolcu Hasan Şaş’ı yarınki maç kadrosuna almadığını açıkladı. Alman teknik adam, Arjantinli futbolcu Carrusca’da son günlerde olumlu gelişmeler olduğunu ifade ederek, "Kendisinden bilhassa takımımızın sol kanadına katkı sağlayacağına yönelik beklentilerim var. Ondan dolayı kadroda olacak. Hasan olmayacak. Carrusca lehine o kararı verdiğim için Hasan kadroda olmayacak" dedi.
Hasan’ın, sarı-kırmızılı takımın hafta içinde Club Brugge ile yaptığı özel maçta rakip takım oyuncusu ve hakemle girdiği tartışmanın bu kararında etkili olup olmadığı şeklindeki bir soruya da Feldkamp, "Evet, etkisi var. Bunlar önemli konular. Hiçbir hoca sahada 10 kişi kalmak istemez. Ben de 10 kişi kalmak istemiyorum. O gelişmeleri tasvip etmemem bu kararı almamda etkili oldu" karşılığını verdi. Alman teknik adam, "Gönderilmesini istediğiniz oyuncular arasında Hasan da var mı?" şeklindeki bir soruya da, "O soruyu bekliyordum. Benim yönetimle, Adnan Bey’le fikir alışverişinde bulunmam gayet doğal. Ama bunların açıklanması doğal değil. Hiçbir açıklama yapmayacağım" diye cevapladı.
Feldkamp, Hasan’a ihtiyaç duyduğu zaman kendisinin yine takımdaki yerini alacağını da bildirerek, kadroya almama kararının sadece yarınki karşılaşma için alındığını ifade etti. Bir basın mensubunun "Carrusca’yı ikinci yarı göremeyeceksiniz demiştiniz, şimdi kadroya alıyorsunuz" şeklindeki sözleri üzerine Karl Heinz Feldkamp, "Carrusca son dönemde iyi çalıştı. Eğer performansı düzelmezse burada kalamayacağını söylemiştim. Ama bunu düzeltiyorsa ve iyi çalışıyorsa karşılığını da vermek lazım. Burada olmayacağını söylemedim. İşinin zor olduğunu söyledim" değerlendirmesini yaptı.
Çaykur Rizespor karşısına, hafta içinde oynadıkları Club Brugge maçına benzer bir kadro ile çıkacaklarını dile getiren Alman çalıştırıcı, "Takımımızda çok büyük değişiklikler olmayacak. Club Brugge maçının ilk yarısında oynayan takımdan çok büyük değişiklik olmayacak. Çok olumlugördüğüm gelişmeler olmuştu. Club Brugge maçında zaten bütün oyuncularımız oynadı. Zaten son dönemde oynayan kadroda büyük değişiklikler olmayacağını söyledim" diye konuştu.
"GOL ATMA KONUSUNDA BİRAZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"
Feldkamp, gol atma sıkıntısı çektiklerini, bunu aşmak için biraz zamana ihtiyaçlarını olduğunu dile getirdi. Gol atmanın sadece forvet oyuncularını ilgilendiren bir konu olmadığını ifade eden Alman teknik adam, "Bu, takımın tamamını ilgilendiren bir konu. Takımdaki daha genç oyuncuların o seviyeye gelmesini gerektiren bir konu. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. İlk yarıda oynadığımız maçlarda orta sahadan, geriden gelen oyuncuların bol miktarda attığı şutlar vardı. Onlarda da bir azalma oldu. Bütün bunları o seviyeye getirme arzusundayız" şeklinde konuştu.
Lucas Neill
11.Ocak.2007, 02:43
İlk dakikalardan itibaren Rize'ye baskımızı hissettirirsek maçtan galip ayrılabiliriz.Savunmada Song'un olmaması bizim için dezavantaj umarım stoperde oynayanlar Song'u aratmazlar.İnşallah güzel oyunla 3 puanı alırız.
Maksic
11.Ocak.2007, 03:02
Rize'nin Brezilyalılarına dikkat ayrıca Gonzalez'i de geçmeliyiz çok iyi kaleci golsüz beraberlik bekliyorum
Fietra 10
11.Ocak.2007, 06:54
Rize puanları evinde topluyor ve Galatasaray'a karşıda şansları tutuyor evinde puan kaybetmezler..1 olur diyorum
ordulu5252
11.Ocak.2007, 16:41
Peki ya 2. yarı?
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_194366_lincoln1201bb.jpg
Dk.14: Lincoln uzaktan vurdu 1-0. Dk.72: Volkan frikikten çaktı 2-0. Dk.77 ve 84: Kral 2 kez sahne aldı 4-0... Aslan için 2007-2008 sezonu böyle başlamıştı...
Peki ya 2. yarı? Bugünkü şartlar farklı. İlk maçta Rize’ye gol atan Lincoln, sakatlığı nedeniyle oynamıyor. Ayhan ve Linderoth da yok. Hasan kadro dışı, Song ise Afrika’da.Olimpiyat’ta seyircisiz
Tarih 12 Ağustos 2007. Stat Atatürk Olimpiyat. Bir sezon önce oynanan Fenerbahçe derbisinde yaşananlardan ötürü verilen ceza nedeniyle Galatasaray seyircisinden yoksun. Ama bunların hepsi vız geldi Aslan’a... Önce Lincoln çıktı sahneye, dakikalar 14’ü gösteriyordu ve Brezilyalı uzaktan avladı. Sarı-Kırmızılılar baskılı oynuyor, ama skoru artıramıyordu. 72. dakikada bir frikik atışı kazanıldı. Volkan Yaman öyle bir vurdu ki, televizyonları başındakiler ayağa kalktı, çünkü uzun zaman sonra bir frikik golü gelmişti.
Rize’de Leandro belirsiz
Sonra sahne alma sırası Hakan Şükür’e geldi. 77 ve 84’üncü dakikalarda gelen iki gol daha, Galatasaray’ı farklı galibiyete taşıdı. Bugün 2. yarı başlıyor. Ve Aslan’da tek hedef, rakibini bu kez deplasmanda devirip yeni bir başlangıç yapmak. Ama şartlar 12 Ağustos’tan farklı. Lincoln sakat, Volkan beklenenden uzak, Şükür formsuz. Bunlara ek olarak, orta sahanın diğer iki beyni Linderoth, Ayhan ve Song da yok. Bunlar yetmezmiş gibi, Hasan Şaş da kadro dışı. Ev sahibinde ise Leandro’nun durumu maç saatinde belli olacak.
ÇAYKUR RİZE
Gonzales
Gökhan
Suat
Kürşat
Victoria
Emrah
Cumhur
Fahri
Altan
Zafer
Riberio
GALATASARAY
Orkun
Uğur
Servet
Emre (Bouzid)
H.Balta
Sabri
Barış
M.Topal
Arda
Nonda
Ümit (H.Şükür)
Stat: Rize Atatürk
Yayın: Lig TV
Saat: 19.00
Hakemler:
Vedat Yüksel, Özgür Çetiner, Neşet Merdin
(http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?atype=points&CatId=88&SeasonId=4&MatchWeek=17)
Aslan Rize’de
9-3 önde
Galatasaray’ın, Rize’de oynanan lig maçlarında rakibi karşısında ezici bir üstünlüğü söz konusu. 12 maçın 9’unu kazanan, 3’ünü ise kaybeden konuk takım rakip ağları 25 kez havalandırırken, kendi kalesinde sadece 11 gol gördü. Çaykur Rizespor, geçen sezon gerçekleşen buluşmadan 10 yıl aradan sonra 2-1 galip ayrılmayı başarmıştı.
shamur1
12.Ocak.2007, 00:02
Rize kaybetmez.Guzel transferler yaptılar üsteLik Gs de eksik çok
Emurafu
12.Ocak.2007, 01:56
Bu arada Rize maçı çok zor Bouzid ve Hakan sükür ilk onbirde yandık..Hakan bir sürü gol kacırır..Bouzid yine hata yapar bence 1 gol kesin yeriz..Yakaladıgımızı atsak yeter ama hakan varken bu biraz zor..İşimiz zor..Emre ve karan oynaması lazımdı..
GeNç KaRTaL
12.Ocak.2007, 01:58
Ç.RİZESPOR
Gonzalez
Suat
Kürşat
Serhat
Gökhan
Emrah
Cumhur
Fahri
Leandro
Altan
Riberio
GALATASARAY
Orkun
Uğur
Bouzid
Servet
Volkan
Arda
Barış
Mehmet Topal
Hakan Balta
Nonda
Hakan Şükü
fmsmyrna
12.Ocak.2007, 02:02
Rize zor deplasman saha şartları yine kötüdür.Berabere bitebilir bu maç Galatasaray zorlanır.
Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2007, 02:02
GALATASARAY
Orkun
Uğur
Bouzid
Servet
Volkan
Arda
Barış
Mehmet Topal
Hakan Balta
Nonda
Hakan Şükür
Bouzid ısrarı nedir bu Kalli'nin anlamıyorum. :mad:
Emurafu
12.Ocak.2007, 02:09
Mustafa Bouzid Ve Hakan ısrarı var onu unutma..Karan-nonda hiç yanyana oynamıyor..Umarım sansda bizimle olur..Neyse ben maça gidiyorum artık maçtan sonra:)
Basinas bombasıda maçtan sonra patlayabilir yada Mallorca macından sonra:D:D
fenerbahce_1907
12.Ocak.2007, 02:21
Nonda attı 1-0:mad:
Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2007, 02:22
Biraz erken oldu yahu :p
TürkuAz
12.Ocak.2007, 02:26
Nonda , 1-0..
YusufT
12.Ocak.2007, 02:42
Mac bayaa güzel geciyor.
25' Hakan Şükür'ün Barış'ın ortasındaki kafa vuruşu yere sekti. Gonzalez direk dibinde kornere çeldi!
24' Ç.Rizespor Fahri ile beraberliğe çok yaklaştı! Ceza sahası içinde topla buluşan Fahri göğsüyle kontrol etti. Vuruşu Orkun'un kucağında kaldı... 23' Nonda sağ kanattan ortaladı. Hakan Şükür ilk pozisyonda vurdu. Defansa çarptı. Devamında dengesini kaybetti yerde kaldı Hakan Şükür. 22' Arda ceza sahasına iyi sokuldu. Sağ kanatta çizgiye indi. Ön direkte Nonda'ya ortaladı. Nonda'nın kafası! Dışarı gitti!
KaF KeF
12.Ocak.2007, 02:48
Altan frikikten harika bir golle takımına beraberliği getirdi!
YusufT
12.Ocak.2007, 02:49
Gonzales suana kadar 2 tane gol cikarti, harika kaleci bu Gonzales.
TürkuAz
12.Ocak.2007, 02:49
Gol yememiz önemli değil, maçı kazanacağımıza inanıyorum..
IcedEarth
12.Ocak.2007, 02:50
Orkun yine yedi arkadaş. Bu takıma kaleci lazım. En az gol yiyen kaleci olmasının nedenini herkes biliyor. Önündeki defans bloğu sayesinde. Bu Orkun bize çok maç kaybettirir. Şimdi Isaksson bizde olsaydı bu golü %90 yemezdik.
KaF KeF
12.Ocak.2007, 02:53
Barış ortaladı! Gonzalez tek yumrukla uzaklaştırmak istedi! Servet kafa ile boş kaleye topu gönderemedi.
Emurafu
12.Ocak.2007, 03:09
Servet suan sahanın yıldızı...Takım çok iyi oynuyor..Rize atak yapamıyor..Takım sürekli pres yapıyor..
Ben size demişdim..Brugge maçını izlemeden konusan cok vardı..Takımı o maçta ofansif ve defansif olarrak iyi gördüm demişdim..Çok iyi paslar yapıyoruz..Neyse ben 2.yarıya kaçıyorum..
Memedov
12.Ocak.2007, 03:15
Boş mesaj atmaktan vazgeçin artık, burası taraftar forumu değil.
Futbol bölümü kurallarını okuyun.;)
IcedEarth
12.Ocak.2007, 03:18
Benim golleri aktaran mesajlarım niye silindi. Onu anlayamadım ya, neyse.
2. yarıda umarım daha güzel bir futbol ve daha gollü bir maç izleriz. Kazanmaya yakınız. Umarım bu maçı kazanıp önümüzdeki maçlara bakacağız.
uAsamet91
12.Ocak.2007, 03:20
İlk yarıyı baskılı oynadıgımız son dakikalarda 2 gol bularak ilk yarııyı 3-1 önde kapattık.Umarım performansımız 2.yarıdada sürer.
Memedov
12.Ocak.2007, 03:21
Galatasaray iyi oynuyor, ilk yarı Nonda ve Servet harika oynadı. Farka gider Galatasaray.
Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2007, 03:22
3-1 güzel skor. Umarım koruyabiliriz. 2.yarıya güzel bir başlangıç olur.
TürkuAz
12.Ocak.2007, 03:23
Farka gideriz diye düşünüyorum. Nonda en az 1 tane daha sallar.. :D
IcedEarth
12.Ocak.2007, 03:23
Hakan Şükür gol atsa keşke. Morali düzelir biraz. Uzun zamandır gol atamıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 tane de Arda attı. Maç farka gidiyor :zuhaha
Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2007, 03:27
Arda Turan 4-1. Fark iyice açılacak gibi.Güzel başlangıç (::)
Memedov
12.Ocak.2007, 03:27
Yine gol oldu, Rize dağıldı artık. Tebrikler Galatasaray.
anilton
12.Ocak.2007, 03:34
Bu Rize'ninde G.Saray'a bir türlü şansı tutmuyor...:)
Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2007, 03:39
Bu Rize'ninde G.Saray'a bir türlü şansı tutmuyor...:)
Geçen sezon evlerinde yendiler yahu bizi ;;)
IcedEarth
12.Ocak.2007, 03:52
5-1 oldu Nonda hat-trick yapmış oldu.
RaSenGan
12.Ocak.2007, 03:55
Nonda'nın tüm golleri penaltıdan diyenlere güzel yanıt oldu bu hattrick.
Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2007, 03:55
Eğer maç bu skorla biterse yarın bir gazetenin başlığı 5'i 1 yerde olur :D
fenerbahce_1907
12.Ocak.2007, 03:58
5-2 Zafer Biryol.
TürkuAz
12.Ocak.2007, 03:58
Biraz daha bastırırsak 6 yıda buluruz..
Rize sürpriz yapar diyenlere sürpriz işte burada.. (:
uAsamet91
12.Ocak.2007, 04:07
5-2 Zafer Biryol. Benim Başlıkta yattı yahu :p
5 Şekerli Çay olur :p
.Çok iyi oynadık.Nonda 3 gol attı ama bazı pozisyonları da değerlendiremedi.En korktugum böle olan Defansda zorlanmadık.İnşallah ilerki maçlardada böyle oluruz.
TürkuAz
12.Ocak.2007, 04:09
Maç bitti.
Rahat kazandık. Yanılmadığım içn mutluyum, lider kapatacağız haftayı.. :p
RoNNiE91
12.Ocak.2007, 04:10
Tebrikler Galatasaray.Rahat bir futbolla maçı kazandılar.
fenerbahce_1907
12.Ocak.2007, 04:13
Tebrikler Galatasaray.Rahat bir galibiyet aldılar.
RaSenGan
12.Ocak.2007, 04:16
Güzel oyunla,güzel galibiyet aldık kazandık,mutluyuz.
anil luque
12.Ocak.2007, 04:16
galatasaray'ı tebrik etmez lazım rize 2 aydır yenilgi yüzü görmüyordu ve galatasaray 7 eksikle, deplasmanda kazandı yiğidi öldür hakkını yeme..
Emurafu
12.Ocak.2007, 04:26
galatasaray'ı tebrik etmez lazım rize 2 aydır yenilgi yüzü görmüyordu ve galatasaray 7 eksikle, deplasmanda kazandı yiğidi öldür hakkını yeme..Mesajın için tesekkür ederim..
Bu galibiyet ve oyun birazda medyaya kapak oldu:D:D Ligtv nondanın ilk golünde el varmı diye haber yapmış..Maçı izleme imkanı olmayınları yanıltıyorlar..Bugünkü maçta vedat yüksel harika br maç yönetti..Verdigi avantaj kararı çok yerinde idi..Yanlız o pozisyonda sonradan kart verebilirdi..Kulaklıklar işe yaramış:):)
Çok güzel oynadık.Takım sürekli pres yaptı ve rizeyi oynatmadık..Kaldıki rize sahasında büyük takımlara kolay kolay yenilmeyen bir takım..Gecensenede iyi oynamısdık ama yenilmişdik..Volkan ve barış duran toplarda baya iyi..Bouzidde biraz düzelme var gibi ama hala bomba bence..Takımda fizikmen bir cok düzelme gördüm...Kalli'yi o kadar sucladık ama işte karan niye oynamıyor diye gördükki Hakan Ve nonda birbirini iyi tamamlıyor ve iyi anlasıyorlar1-5 olunca rakibin üstüne fazla gitmedik..Tempomuzu artırsaydık 2-7 biterdi maç:)..Hele Karan Ortasahadan gereksiz topa vurdu ona çok sinirlendim:)Gençlerimizle futbol dersi verdik..2 hafta sonra esas kadromuzla maçlara cıkmaya baslayagız..Bunlara birde Basinas gelecek:)
Maçın yıldızı:Nonda,Servet:)
Universal
12.Ocak.2007, 05:04
Ankette Rize kazanır dedim; fakat tutmadı. G.Saray maçı ilk yarıda bitirdi, ikinci yarıda ise antreman maçı çıkardı. İzlediğim dizi reklamda iken baktım ve o dakikalar içinde Rizespor ikinci golü attı. :) Maçta hakem hatası var mıydı? Yok muydu? Bilmiyorum. Tebrikler.
gerrrard
12.Ocak.2007, 05:30
Gerçektende harika pres yaptık. Çok güzel oynadık. Yani bir G.Saray'lı olarak böyle bir skor gerçektende beni şaşırttı. Umarım hep böyle devam ederiz.
Roberto Baggio
12.Ocak.2007, 05:39
Bu maçta Galatasaray'ın ilk haftalardaki eşsiz futbolu aklıma geldi aman nazar değmesin bir kez daha tebrikler Galatasaray'ıma özellikle Nonda'ya:)
Emurafu
12.Ocak.2007, 06:15
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_5dd443cdd59e33c97ef1cd82c2ee8f0d.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_81bbfb54130737fe1357d89763da9d05.jpg
Arda'nın Artık düzelmesi lazımdı..Nihayet eski Ardayı yavas yavas
görmeye basladık..Brugge maçında herkez skora aldandı oysaki o maçta bir sürü gol kacırdık.Ve iyi oynadık..
yunusgs
12.Ocak.2007, 06:17
Allah Aşkına yapma Önder abi belki Nonda'nın golünde(ki bana göre yoktu)süper oynadık harika pres yaptık mükemmel bir bitiricilik örneği gösterdik tebrikler Galatasaray'ıma Allah Galatasaray'ımı ve Nonda'yı nazardan saklasın(AMİN!)
YusufT
12.Ocak.2007, 16:49
http://www.fotomac.com.tr/2008/01/13/im/00DC81025F28DA4DBCFAE470a.jpg
Servet çaldı Nonda söyledi!!! Fotomac ilk kez güzel bi baslik bulmus :D
Bizim acimizdan güzel bir mac oldu. Önemli eksiklere ragmen, maci rahat bir sekilde kazandik.
Nonda iyi performans gösterdi ve 3 tanede atti. bu rakam 5 bile bula bilirdi, ama kismet.
Arda eski performansina dönmeye basladi sonunda.
Dün Baris'i ve Servet'ide yok begendim :k:
uAsamet91
12.Ocak.2007, 16:53
Tüm oyuncularımız güzeL oynadı.Rizeyi kendi sahasında yenmek zordur kaldiki büyük takımlara karşı oynadagı maçlar..
Bu arada başlık haraki:D:D
"G.Saray muhteşemdi"
Turkcell Süper Lig'in 18. Haftası'nda Galatasaray deplasmanda, Çaykur Rizespor'u 5-2 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından konuşan Ç.Rizespor çalıştırıcısı Saffet Susiç, Galatasaray'ın muhteşem bir oyun sergilediğini belirtti.
"Karşımızda muhteşem bir Galatasaray vardı. Onlara karşı yapabileceğimiz birşey yoktu" diyen Susiç, Galatasaray'ın uzun boylu oyunculardan oluşan bir kadrosunun olduğunu, karşılaşma önceside de hava toplarında sıkıntı yaşayacaklarını bildiklerini söyleyerek, "Savunmamızda kafa toplarına çıkamadık" diye konuştu.
12.01.2008
Kaynak : Sporx.com
El Barto
12.Ocak.2007, 17:24
Galatasaray'ı terik etmek lazım. Nonda'da 3 gol atarak ne kadar tehlikeli bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Bu futbolu UEFA Kupasında da sergilemesi dileği ile...
GeNç KaRTaL
12.Ocak.2007, 17:36
Tebrikler Galatasaray.O kadar eksiğe rağmen,zemine ve havaya rağmen,Rize'nin formda olmasına rağmen 5 tane atarak ve bunu çok iyi oynayarak resmen kükredi ve ben burdayım dedi.
Aynen böyle.:D
http://www.homeoffice.idv.tw/archives/image/Aslan.jpg
Şimdi önemli olan bunu sürekli hale getirmek.Yoksa bu galibiyetin ve güzel oyunun bir anlamı olmaz.Rize'nin zayıflığına bağlanır..
Mr.CordiaL
12.Ocak.2007, 17:46
Galatasaray akşam gerçketen mükkemmel oynadı. Nonda'nın üç golü onun aslında sadece penaltıcı olmadığını:) gösterdi.
ordulu5252
12.Ocak.2007, 18:01
MAÇTAN FOTOĞRAFLAR
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/7_194551_nonda1301bb.jpg
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/1/9_194552_sev1301bb.jpg
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_l1_Sevinc_GS041.jpg
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ly_Feldkamp024.jpg
http://www.ajansspor.com/resim/rize_gs_08_01.jpg
http://www.sporx.com/images/1/29/5711_5285_7173_7952_sondakika003.jpg (http://www.sporx.com/futbol/superlig/94736/)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_3ab8fd3fc0510de053b881d72c3c596f.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_4e2e3658856e4709f02e7fc4413d2c3a.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_8219e015556730de4b74a99fb2f5450f.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_701ce996e0ee99b061b29aeb1798bca7.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_5b36be6fecf6ba1afb010e87203194b0.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_5f2121a37028dda416614b3a232859c1.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_13e4b6fc49ce47ad8e47c0631f4ea589.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_aed3022b3c611b4e3bf7b5a7abfb8d0c.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/O_d965e508f0ce0c105fe7d6d2127a1935.jpg (javascript:ss.hotlink())
http://www.sporx.com/images/galeri/29/4969/B_29993e1c5eb6636e5694580a24899d71.jpg (http://www.sporx.com/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=4969&jsessionId=74234dc936a1720c2d5de915b6eccb82&img=4e2e3658856e4709f02e7fc4413d2c3a&sira=5&total=20&#)
El Comandante
12.Ocak.2007, 21:22
Cok iyi oynadik,güzel futbol + güzel goller devaminda gelen 3 puan cok iyi oldu.
2.yariya iyi bir baslangic yaptik,umarim böyle devam ederiz.
uAburak89
13.Ocak.2007, 05:05
G.birliği maçından sonra izlediğim en rahat maçtı herhalde.. Maçın başlaması ile kazanacağımızı anladım, relax bir şekilde izledim maçı.. Bouzid'in yaptığı hata sonrasında yediğimiz gol bile sinirimi bozamadı.. :D
Takım olarak iyiydik, bu kadar eksiğe rağmen.. Özellikle Nonda müthişti, 5. golde ekran başındakilere ve kameramana verdiği fake gerçekten harikaydı.. :)
Emurafu
13.Ocak.2007, 05:39
Diger maçlarda devlesen Gonzalez bizden 9 gol yedi..Hakan kafasını süper cıkardı..
Nondanın 5.golü Alex erciyese Attıgı gole çok benziyor..
Bouzid iyi oynuyor ama çok gereksiz fauller yapıyor..Bence Hala bomba..
Ömer üründülünde dedigi gibi servet denizlispordaki servet gibi oynuyor..
CeNTeR_TR
13.Ocak.2007, 21:08
Şaşırdım desem yeridir..1-2 belki ama 5 olması şaşırttı beni :) Bu Nondayıda anlayamadım ama ya 2,3 atıyor yada yatıyor :)
Yani bize mi yazık olacak, yoksa size mi, bilmem. O kadar kural koyduk bu bölüme, halen bakıp da feyz alalım, uyalım demiyorsunuz.
1. Maç esnasında şu bol oldu bu attı şu attı goooolllll işte edu deivid yok gökhan kaba yok şu çıktı şu girdi tarzında mesajlar atmayın. Demedik mi iki kelimelik dandik yorumlara yer yok artık diye?
2. Tartışmalarınızı birebir husumete dönüştürmeyin. Dönüşen mesajlar silinir. Ellerinize yazık.
3. Şimdilik sadece mesajlar silindi. O silinen mesajlara uyarılar da verilecek, gereken arkadaşlar okur grubuna alınacak. Bunu da bilelim.
TürkuAz
14.Ocak.2007, 20:39
Nonda inanılmaz bir golcü olduğunu gösterdi, Aslan parçası.. (: