View Full Version : Mutsuz Oyuncu
Wesley Sneijder
09.Ocak.2007, 04:26
Arkadaşlar benim size bir sorum olacak:
Ben Milan'la oynuyorum. Ronaldo'yu Sevilla'ya sattım ve Kaka mutsuz oldu. Ben de ilerki haftalarda takımı güçlendirecek oyuncu transfer edeceğimi söyledim ve sonra Huntelaar'ı aldım. Ama Kaka hala mutsuz. Ne yapmalıyım?:uzgun:
DeNiZ_1903
09.Ocak.2007, 04:36
Kaka'nın performansını översen kısa bir süre sonra mutsuzluğu geçer ben öyle yaptım Arsenal'de :)
Wesley Sneijder
09.Ocak.2007, 04:44
Sağol, deneyeceğim. Önceki tecrübelerime dayanarak sezon sonunda geçtiğini söyleyebilirim ama sezon sonuna kadar duramam.
yunusgs
09.Ocak.2007, 05:23
Demekki Kaka çok seviyormuş Cumhur Ronaldoyu :zuhaha bencede onu öv moralini yüksek tut.
DeNiZ_1903
09.Ocak.2007, 05:55
Uzun süre kalacağını zannetmiyorum mutsuzluğun galibiyetlerle ve dediğim gibi övgülerle mutlu bi Kaka olabilir yeniden :)
Wesley Sneijder
09.Ocak.2007, 14:57
Sakatlandı 1 ay. Unutur belki.
Sir FRD
10.Ocak.2007, 06:20
Sakatlandı 1 ay. Unutur belki.
koptum:zuhaha
öyle sorunlar yapıyorlar bir zaman sonra unutur
erdal12
10.Ocak.2007, 09:01
bencede sozlesmesını yenıle gecer
eXcitinG
10.Ocak.2007, 18:21
Her maç sonunda çok iyidin vs diyerek performansını övmek, ya da medya ya övmek bazen etkiLemiyor. Bir de her oyuncu mutsuz iken kontrat yeniLemek istemez.
Ben Milan'la oynuyorum. Ronaldo'yu Sevilla'ya sattım ve Kaka mutsuz oldu. Ben de ilerki haftalarda takımı güçlendirecek oyuncu transfer edeceğimi söyledim ve sonra Huntelaar'ı aldım. Ama Kaka hala mutsuz. Ne yapmalıyım?:uzgun:
Eğer karakteristik özellikleri zayıf ise takımdan ayrılmak isteyecektir ancak Kaka bunu yapmaz. Bir yıldız daha almayı dene, eğer olmazsa akışına bırak, düzelir kendisi.
wolfson
10.Ocak.2007, 21:53
Aynısı gökhan ünalda oluyor.Tranfer gününe 2 gün kala tranfer listesine koyulmak istiyo koyuyorum satılmayınca üzülüyo :D.Sözleşmede imzalamıyo ne yaprsam yapıyım üzgünlüğü geçmiyo.Birde sozunun ortasında sözleşmesi bitti kontrat öneren alabiliyodu;fenerbahçe teklif yaptı kabul etmedi,serbest kaldı öle kabuletti.:d
BlueSoul
15.Ocak.2007, 06:14
valla bu güne kadar oynadığım hiç bir takımda oyuncularımı mutlu göremedim :) hemen darılıyolar. şu tr yamanın 100 de 100 ü çıksada neye canlarının sıkıldığını anlasam
lastchaos
15.Ocak.2007, 18:06
chelsea'yı yönetiyordum transfer sezonunun birkaç haftasında sevilla john obi mikel'e teklif yaptı bende reddettim mutsuz oldu..kontrat yenilemek istemiyor..oyuncuyu övdüm niyede aynı..başka seçenek kalmadı sanırım...sözleşmesi haziran 2009'da bitiyor..:icon_sad:
youngpunker
07.Şubat.2007, 09:53
direk olarak elini masaya vurup patron ebnim diyecektin bence :D ama yok ben şiddet istemem diyorsan başka :D
goosfraba
07.Şubat.2007, 10:27
chelsea'yı yönetiyordum transfer sezonunun birkaç haftasında sevilla john obi mikel'e teklif yaptı bende reddettim mutsuz oldu..kontrat yenilemek istemiyor..oyuncuyu övdüm niyede aynı..başka seçenek kalmadı sanırım...sözleşmesi haziran 2009'da bitiyor..:icon_sad:
2009, Haziran ayı öncesi oyuncu kendisi kontrat yenilemek isteyecektir, tabi 2009, haziran ayına kadar onu oynatıp kilit adam rolü verirsen :)
OMANA
07.Şubat.2007, 16:13
valla hepimizin başına sık sık geliyor.bir oyuncunun mutsuzluğunu hemen geçirmenin yolu aslında kontratını yenilemek ancak kimi mutsuz oyuncu kontrat yenilemekte istemiyor..
o zaman geriye düzenli olarak oynatıp zaman zamanda övmek gerekiyor..birde oyunculara sevdiğin bir antrenör veya oyuncu varmı diye sorabilirsin takımına uygun olursa al..ama açıkcası bu mutsuzluk olayını ben fazla umursamam..sirf oyuncu mutlu olsun diyede ne kontrat yenilerim nede oyuncu alırım....alt yapılarla birlikte 40-50 oyuncunun oynadığı bir takımda mutsuz adam illahaki çıkacaktır..
oyuncu mırmırını dırdırını fazla sevmiyorum..zaten iyi oyuncu ise oynatıp kazanmaya çalışıyorum..olmadı satarım..yeri dolmayacak oyuncu yoktur bence..otoriteyi koramak lazım..ununtmayalımki patron biziz.
sui generis
07.Şubat.2007, 22:26
ya oyuncu mutsuzsa yenı sozlesme oner kabul etmezse sat gıtsın kım olursa olsun bır oyuncu takımı degıstırmez
El Barto
08.Şubat.2007, 03:53
Konu kısır bir döngü içerisine girmiş kontratımı uzatırsanız açarım tekrar. ;;)