Log in

View Full Version : Yeni Oyuna Başlarken DataBase Seçemiyorum ?

narakan1969
11.Ocak.2007, 05:55
Arkadaşlar yeni oyuna başlarken database seçemiyorum direk ligleri seçme menüsüne geliyor, 801 de yüklü üstelik, yardımcı olabilen varsa sevinirim teşekkürler..

tombul taho
11.Ocak.2007, 06:12
Eğer farklı bir tema kullanıyorsan temayı kodlarken hata yapılmış olabilir diye düşünüyorum. O yüzden orjinal temaya dön ve oyunu kapatıp bir daha aç.

Eğer o da olmazsa Türkçe oyunu kullanıyosan belki bu yüzden olabilir. Ama bizle de öyle kullanıyoruz ve hiçbir soruna rastlamadık. O yüzden Türkçe'den kaynaklanan bir sorun olacağını düşünmüyorum ama sen son çare olaak temayıkaldırmana rağmen hala olmuyorsa Türkçe'yi kaldırmayı alternatif olarak düşünebilirsin.

Ahmet_77
11.Ocak.2007, 06:14
Anamenüdeyken DB Seçme için Top'a tıklıyorsan New Game yazan yere.
New Game yazan yere tıklıyorsan topa tıkla...

narakan1969
11.Ocak.2007, 06:34
Eğer farklı bir tema kullanıyorsan temayı kodlarken hata yapılmış olabilir diye düşünüyorum. O yüzden orjinal temaya dön ve oyunu kapatıp bir daha aç.

Eğer o da olmazsa Türkçe oyunu kullanıyosan belki bu yüzden olabilir. Ama bizle de öyle kullanıyoruz ve hiçbir soruna rastlamadık. O yüzden Türkçe'den kaynaklanan bir sorun olacağını düşünmüyorum ama sen son çare olaak temayıkaldırmana rağmen hala olmuyorsa Türkçe'yi kaldırmayı alternatif olarak düşünebilirsin.

Temayı kendi orjinal teması yaptım fakat olmadı, Türkçe'yide kaldırdım ama hata verdi kendim sildim data\languages içinden bu seferde Türkçe bozulmadı ve denedim yine direk lig seçme menüsüne giriyor..

Anamenüdeyken DB Seçme için Top'a tıklıyorsan New Game yazan yere.
New Game yazan yere tıklıyorsan topa tıkla...

Valla senin dediğinide yaptım ama olmadı yine..

narakan1969
15.Ocak.2007, 00:34
Arkadaşlar kimse bilmiyormu ya kafayı yiyeceğim

Sheriff
15.Ocak.2007, 10:23
Oyunu silip tekrar yükle sadece 8.0.1 yamasını kur ve tekrar dene, büyük ihtimalle düzelecektir..

eXcitinG
15.Ocak.2007, 17:34
Arkadaşım zaten 801 i kurduysan ve başka Data da yükLü oLmadığı için BiLgisayarında başka Data seçemessin. Zaten biLgisayarında 801 yükLü. Başka hangi data yı seçiceksin. Bunun dışında kendi yaptığın bir data varsa yada başka yerden bir data indirip yükLediysen oyuna başLarken zaten sana hangi datadan kurmak istediğini soracaktır. Ama biLgisayarında sadece 801 var ise direk oradan başLar ve sana Data sormaz.

tombul taho
15.Ocak.2007, 19:29
soruyor hayrettin. ben de 8.0.0 mı 8.0.1 seçmek istiyorsunuz diye soruyor.

narakan1969
17.Ocak.2007, 00:17
Oyunu silip tekrar yükle sadece 8.0.1 yamasını kur ve tekrar dene, büyük ihtimalle düzelecektir..

Yok malesef yine olmadı..

Peki birşey soracağım bu yamayı şu klasör içine yüklüyor doğrumu acaba

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\updates\update-801\db\801

KaF KeF
17.Ocak.2007, 00:23
belgelerimin içindeki Sports Interactive\Football Manager 2008\db ye at..

narakan1969
17.Ocak.2007, 00:51
belgelerimin içindeki Sports Interactive\Football Manager 2008\db ye at..

Yok dostum orayada attım yine olmadı ):