View Full Version : Mac Farklı Spiker Farklı
OnuldinhoHizmet
11.Ocak.2007, 09:22
Bununla ilgili konu açılmış ama kilitlendiği için ben tekrar açmak istedim bu spiker hatasını nasıl düzelt biliriz sistem geri yükleme yapınca bugün e ait dosyalar siliniyormu sistem geri yükleme yapmadan nasıl olcak bilen varsa lütfen yazsın
KaF KeF
11.Ocak.2007, 09:24
Şuraya bi bak.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55136
OnuldinhoHizmet
11.Ocak.2007, 09:31
Orayı Gördüm Zaten de Sistem Geri Yüklemede Şuanki Dosylar Siliniyormu Onu Merak Ediyorum....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sistem Geri Yükleme Fayda Etmiyor Bende Formatlıyorum EN Güzeli...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaw niye kimse cevap yazmıyor bilgisayarı formatladım gene olmadı gene aynı hata bu türkçe 2.1 yüklü olduğu içinmi oluyor formatdan sonra başka birşey mi yapacam yoksa lütfen söyleyin çıldırcam dün sabah 6 ya kadar format işleriyle uğraşdım şimdi gene aynı hata...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mactaki spiker hatası tamamen türkçe den dolayı oyunu sildim yeniden kurdum turksportal ilgili her klasörü arattım hepsini sildim(gizli dosyalar dahil) daha sonra oyuna girdim hiçbir sorun yok... türkçeyi kurdum ve sorun tekrar başladı... Bu konuya açıklık getirecek bir yönetici abimiz yokmu yaw dün gece 2 den beri yazıyorum yaw...
OnuldinhoHizmet
11.Ocak.2007, 23:28
Çıkan hata nedir?
çıkan hata oyun mac esnasında ilk yarıda soru yok ama 2. yarıda spiker mactan önce gidiyor spiker gol oldu diyor oyuncu atıldı diyor ama gol de olmuyor oyuncuda atılmıyor goller 90. oluyor bir anda dk.88 2 kırmızı çıkıyor 89.3-0 öndeyim 90.dk 3-3 olmuş bende formatladım dün gece sabah gene aynı ardından turksportal ilgili bütün dosyları kaldırdım düzeldi (GİZLİ dosyalar dahil) ama benim kayıt oyunlarım taktiklerim antreman programlar gitti... anlamadığım bütün turksportal dosyalarını sildiğim halde oyun hala türkçe gene aynı hatayı verirmi???
OnuldinhoHizmet
12.Ocak.2007, 06:52
Yanlış yapıyorsun. MSN adresini ekledim.Açtıgında oradan yardımcı oluyum sana...
Çok saol ama hallettim sorunu önce fm 2008 ilgili herşeyi sildim ardından türkçeyi kurdum aynı hatayı verdi bende arama yerinden turksportal yazdım çıkan herşeyi sildim şimdi sorunuz çalışıyor ve Türkçe cache yide sildim hiç sorun yok genede çok tşk ederim...
OnuldinhoHizmet
12.Ocak.2007, 19:00
yaw bu gene tekrarladı aynı hatayı yapıyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaw niye kimse birşey yazmıyor niye sadece yöneticilerden çoşkun abi yardım ediyor oyuna hiçbir tema yüklemdim bilgisayarı formatladım gene aynı sorun türkçe yüklü olunca spiker hatası veriyor yüklü olmayınca sorun niye böyle oluyor... LÜTFEN YARDIM...