View Full Version : Barcelona Crosas'ı Lyon'a kiraladı
crazzy
11.Ocak.2007, 10:40
Barcelona kulübünden yapılan açıklamada genç oyuncu Marc Crosas'ın Fransa şampiyonu Lyon'a kiralandığı belirtildi.Henüz yedi yaşındayken Barcelona'ya gelen ve bu sezon kadroya gitmekte zorlanan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon sonuna kadar Olimpik Lyon'a kiralandı. Lyon kulübüne minnettar olduğunu belirten genç oyuncu, "İspanya Ligi'nin en iyi takımından Fransa'nın en iyi takımına gidiyorum. Lyon'da oynayacağım ve yeni tecrübeler edineceğim için çok heyecanlıyım," dedi. Genç oyuncu, transfer kararı almasında sezon başında Lyon'dan gelen takım arkadaşı Eric Abidal'in de etkili olduğunu saklamadı.
GeNç KaRTaL
11.Ocak.2007, 15:20
Lyon'a gitmişte Lyon'da çok mu forma şansı bulacak sanki.:confused: Ama geleceği olan bir arkadaş..
Wesley Sneijder
12.Ocak.2007, 00:40
Barcelona'da oynamayı bekliyorsa boşuna bekliyor.
BeeTLeJuiCe
12.Ocak.2007, 01:02
http://img528.imageshack.us/img528/1248/645408mediumsquareqe3.jpg
Delgado ile birlikte imzayı atmış. Lyon Crocas'ı şampiyonlar liginde de kullanamayacak ama neden almış acaba. Başka bir haberde yazıyordu Barcelona Benzema'nın opsiyonunu almak için Crocas'ı kiraya vermiş fakat Lyon opsiyon olayını kabul etmemiş.
semih5
12.Ocak.2007, 01:23
bu adamin gelecegi parlak.barcada oynamasi cok zor.ama lyonda oynar ve kendini gelistirir.
amasyali
12.Ocak.2007, 01:25
Bence Crosas iyi yapmış Barcelona'da paftan yetişip ana kadroya girmek aşırı zor . En az Messi veya bi Victor Valdes kadar kaliteli olmalı . İyi yapmış Lyon'da forma şansı bulabileceğini düşünüyorum ...
Niye kiralandı Lyon'a diyenlere katılıyorum ama belki Barcelona genç oyuncunun maç tecrübesi kazanmasını istediği için Lyon'la anlaşıp oraya göndermiş olabilir :)
Lionel Andres Messi
12.Ocak.2007, 01:33
Bence Crosas iyi yapmış Barcelona'da paftan yetişip ana kadroya girmek aşırı zor . En az Messi veya bi Victor Valdes kadar kaliteli olmalı . İyi yapmış Lyon'da forma şansı bulabileceğini düşünüyorum ...
Niye kiralandı Lyon'a diyenlere katılıyorum ama belki Barcelona genç oyuncunun maç tecrübesi kazanmasını istediği için Lyon'la anlaşıp oraya göndermiş olabilir :)
kırmızıyla çizdiğim yerler messiye hakarettir.senin demene göre barça bir daha a takımda oynatmak için altyapıdan oyuncu çıkaramaz anlamına gelir.
şu anlık crosas vasat bir genç oyuncu.geliştirirse kendini iyi bir yedek olabilir belki.
Kaleci pozisyonunda Rüştü bekleneni veremediğinden Valdes parlamıştı o dönemde. Messi ile karşılaştırmak yersiz bence de.