View Full Version : Galatasaray'la İlgili 4 Soru
1-Sağ beke ve forvete kimi alayım?(Parafazla değil)
2-Nasıl bir taktikle oynayayım,
3-Takımın iyi isimleri kimler,
4-Siz olsaydınız nasıl bir ilk 11 çıkarırdınız,....
Yorumlarınınz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum....
:tur::tur::tur::tur::tur:
OnuldinhoHizmet
11.Ocak.2007, 20:55
1- sağ bek muslu nalbatoğlunu al...
forvet e tevfik köse -- necati ileriki zamanlarda iyi antreman yaptırırsan iyi oynuyor-- tardelli...
2- yerinde olsam 2 defans 2dm wbl wbr mc amc amc st bu şekilde forvet sıkıntın kalmaz birtane dm alırsın yeterli
3-lincon (3-4 sezon oynat sonra iyi bir teklife sat eğer iyi bir teklif gelirse hemen sat çünkü birezilyada ucuza çok amc ler bulabilirsim)
4-Transfer yapıp ondan sonra 11 oluştururdum...
ben bu dediklerimi uyguladım gs ile 2 lig 2 türkiye k. 1 tür.süper k. 1 uefa birde şampiyonlar ligin yarı final (antreman taktiğin iyi olcak mac taktiğinde iyi olcak )
Belgorth
12.Ocak.2007, 23:49
1- ben Galatasaray'la oynarken Cafu'yu almıştım. yaşlı ama 2 sezon çok rahat oynuyor takımda. çok fazla bir para da istememişlerdi, 350.000 YTL'ye transfer etmiştim ve Cafu'da çok fazla sıkıntı çıkarmamıştı gelmek için.
2- aslında Galatasaray iki farklı taktikle başarılı olabiliyor. ben ikisini de dönüşümlü olarak kullanıyordum. zayıf takımlara karşı 4-2-3-1 taktiğinde 4'lü defansı önde kurup DM kullanmadan defansif yönü kuvvetli 2 MC (burada DM olarak görünen oyuncular kullanılabilir misal Linderoth'u burada oynatıyordum ben), önlerinde ortada toplanmış 3 AMC ve 1 ST. Oyun stili atak, ortadan git, alan daralt, hızlı oyna ve kısa pas şeklindeydi.
daha üst düzey takımlara karşıysa bu sistemin hemen aynısı ancak 2 DM, 2 kanat, 1 AMC ve 1 ST formasyonuyla oynuyordum. Oyun stili normal (atak kısmına yakın), kanatlara yay, kendi sahanda alan daralt, normal hızda oyna ve normal pas şeklindeydi. İkisinde de iyi oynuyordu takım. Ancak bu benim takımda olan bir şey, sen elindeki oyunculara göre bir taktik geliştirmelisin düşüncesindeyim :)
3- Lincoln ancak oyun yapımcılarının bence büyük bir haksızlığı sonucu her maç sarı görmesi nedeniyle 4-5 maçta bir cezalı duruma düşüyor ve seni yalnız bırakıyor. birkaç sezon önce bir Leverkusen maçında Schneider adama ne dedi ya da yaptıysa Lincoln tokat atmıştı ve 5 maç ceza almıştı. benim bildiğim Lincoln'un tek kırmızı kart gördüğü maçtır ayrıca bu maç ancak belleklere yerleşmiş ki direkt pislik bir futbolcu kıvamında oyunda.
4- ben önce takıma genel olarak uyacak taktiği belirler ve daha sonra zayıf görüğüm bölgelere transfer yaparım ve 11'imi bu şekilde şekillendiririm.
iso0606
13.Ocak.2007, 01:22
defansın sagına gerek yok transfere ugur ucur senı 20015-18 e kadar goturuyor.tek forvet ayne ılk sezon umıt nonda hakan superler hangısını koysan kral olur .ben amr ve aml le oynuyorum sol carruska sag arda turan .orta sahada 3 kısı koy top kapan ayhan olur,lincoln ,lınderot ortaya lıncoln u koy pas yapsın .takımada kanatt oyunu oynat sag ve sol aml-r nın top surmesını ac orta yaptır forvet hakan olunca kafa gollerını super gelır hemen .kornerlerıne on dırege kullandır ondıregede hakan ı koy .sol defans hakan balta yı keısn koy carsusska sakatlanırsa ılerıne rahatlıkla koyabılırsın yada orta sagaya .ben boyle ılk sezon sampıyon oldum.transfer yapacagım ılla dıyorsan mehmet topuz yada gökhan unaldan en az bırısını al yeter .havada karada katlayarakta satarsın ıkısınıde.ama benım takımdakı favorılerım .ugur ucar ,carruska,hakan balta,ve nonda bunları her mac oynat lıgın ıkıncı yarısında cossunlar .dahada kafana takılan olursa gs hakkında yardımcı olurum 2020 deyım almadıgım kupa kalmadı hemde en az herbırını 5er 6 sar kez .antremanda onemlı tabı ıstersen onuda yollarım .suanda dunyanın yarısı benı ıstıyor ama yok tek tercıhım gs sonrası manu gerısı yalan olur :D oyunu yamalı oynuyorsan 801 yanı forvetlerın bol gol kacıracaktır eger forvet 8 tane sut kacırdıysa emın ol 9.su gol olur cıkarma bekle 70 e kadar :D genelde bende oyle oluyor tam cıkaracam yazıyor golu 9. sutta ha orta sahanın sutu en ii olanının sut atmnasını aç sallasın uzuaktan .benım dıyecegım bukadar basarılar.
mustafayasar
23.Mart.2007, 07:48
sağ bekte uğur çatur çutur oynuyo ama sattıysan muslu yu al. forvete al-sadd dan al hawasavi yi al(bitiricilik 19 ama 20 oluyo) ilk 11:
1-orkun
2muslu
3song
4sevet
5volkan yaman
6linderoth
7hasan şaş
8arda turan
9lincoln
10ü.karan
11al hawasavi
Galatasaray incelemesinden istediğin bilgilere ulaşabilirsin. Tabi farklı taktik deneyen arkadaşlarımız sana fikir vereceklerdir.
http://www.turksportal.net/makale/fm/887/
Futbolcu konusunda ise
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=393
buradan gerekli yardımı alabilirsin.
El Comandante
23.Mart.2007, 09:00
4-2-3-1 taktigiyle basarili olabilirsin Galatasarayda.
Kaleci almalisin mutlaka,sag beke gerek yok,Ugur ucar orada iyi idare ediyor,yedegi de sabri var.
Forvet almana da gerek yok bence.Nonda ve Ümit yeter ilk sezon icin.
Bi kaleci transferiyle bile basarili olman mümkün. (: