View Full Version : Lincoln'den iddialı açıklamalar geldi
crazzy
16.Ocak.2007, 22:31
G.Saray'ın sezon başındaki en flaş transferi olan ancak sakatlıklar yüzünden bir türlü bekleneni veremeyen Lincoln, hakkındaki iddialara yanıt verip taraftarı mutlu edecek mesajlar verdi.“Bundesliga’ya tekrar dönmek istiyor” yönündeki haberlere anında cevap verip sarı-kırmızılı takımda mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız şunları söyledi: “Burada bana gösterilen ilgi ve sevgiden çok mutluyum. Kimse isteyerek, bilerek sakatlanmaz. Ama ben geldiğim günden itibaren maçlarda çok sert darbelere maruz kalıyorum. Bunda kasıt aramıyorum. Fakat hakemlerin sertliğe biraz daha az müsamaha göstermesi de iyi olabilirdi diye düşünüyorum. ‘Yanıtımı sahada vereceğim’ Hedefleri olan çok büyük bir kulübün bir parçasıyım. Taraftarların gösterdiği ilgi ise inanılmaz. Dünyanın başka hiçbir yerinde böylesi bir ilgi göremezdim. Ben de kendimi onlara karşı çok mahcup hissediyorum. Bir an önce sakatlığımdan kurtulup tekrar onların karşısına çıkacağım günü iple çekiyorum. Onlar benden çok şey bekliyorlar. Bende elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Şanssız sakatlıklar yüzünden bir türlü istediğim düzeye gelemedim. Onlar Lincoln’ün daha ancak %40’ını gördüler. Sahalara döndükten sonra umarım bir daha sakatlık yaşamam ve o mükemmel taraftara gerçek Lincoln’ü gösterebilirim. Hakkımda çıkan ’Lincoln sakat değil. Parasını aldı, şimdi de yatıyor. Zaten G.Saray’a sakat geldi’ şeklinde çıkan haberlere en iyi cevabı sahada vereceğim” Vatan
erdemzorer10
16.Ocak.2007, 23:08
konuşmakla olacak iş değil...kendisinin de dediği gibi sahada göstermesi lazım bazı şeyleri...
TürkuAz
16.Ocak.2007, 23:19
İyi bir dönüş yapacağına inanıyorum. Bü tür demeçleri 1 hafta öncede verdiğini okumuştum. Gerçekten hırslanmış anlaşılan..
IcedEarth
16.Ocak.2007, 23:20
Lincoln 2. devrede sakatlıklarla boğuşmazsa patlama yapar. Oynadığı dönemde Beşiktaş maçına kadar süper oynuyordu. Ama, bu maçtan sonra sakatlıklarla boğuştu. Lincoln bomba gibi dönecek.
a.arıcı-11
17.Ocak.2007, 20:38
Galatasaray'a büyük umutlarla gelen ancak sakatlıkları nedeniyle bir türlü forma giyme konusunda istikrarı yakalayamayan Lincoln'ün kadroya dönüşü yine rötar yaptı.
18.1.2008
Süper Lig’in ilk yarısının son iki haftasına girilirken sakatlanan ve ikinci yarıda hazır olacağı söylenen Brezilyalı futbolcu verilen devre arası izninde tedavi yerine tatil yapınca sakatlığı uzamıştı. Süper Lig’in ikinci yarısı başlarken Çaykur Rizespor maçı öncesinde 10 gün sonra hazır olacağı açıklanan Lincoln’ün ağrıları hala devam ediyor. Kulüp doktorları yaptıkları program doğrultusunda Lincoln’ü Bursaspor maçına yetiştirmeyi hedefliyorlardı. Ancak dün sabah yapılan idman dahil takım ile bir türlü çalışmalara katılamayan Lincoln Bursaspor ile oynanacak olan lig maçında da takımındaki yerini alamayacak.
Kaynak:Fanatik
Emurafu
17.Ocak.2007, 20:41
Basına öyle yalancıki..Lincoln zaten hazır degildiki.Hazır süsü verdiler şimdide rötar yaptı diyorlar..2 hafta sonra falan tam hazır..
Lincoln 5 gündür salonda calısıyor birde hazır diyorlar..