View Full Version : TSL 19. Hafta | Denizlispor - Ankaragücü
goosfraba
17.Ocak.2007, 01:52
http://img126.imageshack.us/img126/9193/denizlifx7.jpg
Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan yapabilirsiniz.
RoNNiE91
17.Ocak.2007, 03:57
Denizli kendi sahasında etkili oynayan bir takım.Ankaragücü'de hafifa alınacak bir takım değil.Gene de seyirci desteği ve ev sahibi olmanın avantajıyla Denizlispor kazanır diye düşünüyorum.
yunusgs
18.Ocak.2007, 06:14
Ben bu maçın berabere biteceği kanısındayım.
TürkuAz
18.Ocak.2007, 20:35
Ankaragücü'nü daha şanslı görüyorum ancak Denizlispor seyirci avantajını kullanabilirse farklı şeyler olabilir.
"2" diyorum herşeye rağmen..
bursa_mc
19.Ocak.2007, 03:22
A.gücü'nün yenmesini isterim ama beraberlik kokuyor..
Rodrigo Tello
19.Ocak.2007, 18:29
Denizli'de baya eksik var Yusuf,Serhat falan kesin yok,Ankaragücü diyorum..
El Barto
19.Ocak.2007, 18:32
Umarım berabere biter iddaa'da 0 vermeyi düşünüyorum. :) Kazanan bir taraf olacaksa oda A.Gücü olur sanırım Denizli çok eksik. Kendi evlerinde oynamanın avantajı ile bu açığı kaatsalar berabere biter işte süper olur. :p
RoNNiE91
20.Ocak.2007, 01:11
Ankaragücü kaçamadı
Turkcell Süper Lig'de rakiplerine göre daha rahat iki ekip olan Denizlispor ile Ankaragücü'nün mücadelesinde iki takım da 1'er puanı paylaştı. İkinci yarıda öne geçen Ankaragücü, son dakikalarda Gökhan Güleç'e engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.
Birçok önemli isminden yoksun sahaya çıkan Denizlispor, ikinci yarının başında Ankaragücü'nün yeni transferi Diawara'nın penaltısına engel olamadı. Son maçlarda üstüste beraberlikler elde eden Ankaragücü tam sahadan galibiyetle ayrılacaeğını düşünüyordu ki sahneye çıkan Gökhan Güleç, maçın skorunu 1-1 olarak belirledi.
Kayank: Ligtv.com.tr
Beklediğim bir skordu.Tahmin oyununda da beraberlik demiştim :)