PDA

View Full Version : kira borcu?

fmhastasi
20.Ocak.2007, 01:03
dün actıgım konu henüz acıklaga kavusmadan kapatılmıs.yeni konu acma ihtiyacı duydum.bir kulübü kira borcundan temizlemek icin ne yapmak gerekli?örgegin;man.utd 1 milyar dolar borcu var 2028 falan bi yıla kadar.bu borc 2028 yılında bitiyormu?daha önce bitirebilmek icin birsey yapamıyormuyuz?birde bu kira borcu kulübe ait olmayan stadyum,tesis v.s den dolayı oluyorsa türkiyedeki stadyumlar zaten hic bir kulübe ait degil onlarında kira borcu olması gerekmiyormu?arsenal,liverpool,man ut.d gibi takımların tesis ve sahaları kendine ait deilmi?neden bu kadar kira borcları var?

perpetua
20.Ocak.2007, 01:13
Yonetim eger kasada borcu odemek icin yeterli paranin oldugu kanisina varirsa, borcunu oder. Bu konuda teknik direktorun yapabilecegi tek sey olabildigince bol gelir yaratacak hamleler yapmak (oyuncu satmak, oyuncu almamak, asya veya kuzey amerika takimlari ile anlasmalar yapmak gibi).

Aşk-ı Şehir
20.Ocak.2007, 05:21
Yonetim eger kasada borcu odemek icin yeterli paranin oldugu kanisina varirsa, borcunu oder. Bu konuda teknik direktorun yapabilecegi tek sey olabildigince bol gelir yaratacak hamleler yapmak (oyuncu satmak, oyuncu almamak, asya veya kuzey amerika takimlari ile anlasmalar yapmak gibi).

Bu pilot kulüp anlaşması ile mi oluyor abi?

El Barto
20.Ocak.2007, 05:51
Evet Mustafa.

Universal
20.Ocak.2007, 19:56
Asya ve Kuzey Amerika gibi pilot kulüpleri ile nasıl antlaşma sağlanabilinir?

zzzeeeggg
20.Ocak.2007, 20:31
ikinci defa pilot kulüp seçme sorduğunda, seçme hakkı sana veriyor. Oradan commerical seçersen gelmesi yüksek.