Log in

View Full Version : TSL 20.Hafta Sivasspor - Fenerbahçe

CeNTeR_TR
20.Ocak.2007, 20:06
http://img142.imageshack.us/img142/6391/sivassporlogoja1.gif (http://imageshack.us)

Saat:14:00

http://img142.imageshack.us/img142/9288/fenerbahcelilerkonseyfeyb9.gif (http://imageshack.us)

Liderliğin belkide diğişeceği bir haftanın en önemli maçı :)

Bir tarafda evinde hiç yenilmeyen Sivasspor bir tarafda son hafta çıkışa geçen Fenerbahçe :)

İki takımın artılarına eksilerine bakarsak şı şekilde bir sıralama olabilir kanımca :)

Fenerbahçe;

Moral depoladı ve bu hafta Alanya karşısında devam edecektir bu depolamaya

Alex takımın herşeyi geri döndü

Kezman yavaş yavaş geri dönüyor ki kimine göre + kimine göre -

Sivasspor;

İlk haftaya süper başladılar olaylı Trabzon maçından sonra bir kez daha yendiler Trabzonu

Fenerbahçenin bu sezon 4 puan bıraktığı İBB belediyeyi deplesmanda 15.bin seyircisi ile güzel bir skor ile geçtiler

Hava şartları :) ve kendi sahalarında yenilmemeleri onlar için büyük avantaj..

Fenerbahçeden büyük bir yanlış..! Herkesin bildiği gibi Fenerbahçe Hafta içinde Alanya ile oynayacak ve Alanya Antalyanın ilçesi Fenerbahçe şuan Antalyada ve Alanya maçının hazırlıklarını orada yapacak ardından İstanbula dönülmeyecek ve hazırlıklar orda devam edecek ee burda ne var derseniz oyuncular +15 dereceye alışacaklar ve bir anda -15 dereceye gidecekler bu sıcaklık farkı yaklaşık 30 derece olacak bu herkesi etkilyecektir umarım olumsuz bir durumlar karşılaşmayız..

İlk maçı kazanmıştık dilerim bu maçıda kazanırız ve En kötü ihtimalle 2. en iyi ihtimalle 1. olma şansını yakalarız :)

Not: Konuyu erken açmış olabilirim ama güzel bir inceleme yaptığımı düşündüm :p

PesimiSTyLa
20.Ocak.2007, 20:19
Sivasspor rüzgarı arkasına aLdı iLerLiyor. Kendi sahaLarında hiç yeniLmiyorLar. Bu maca cok önemLe bakıyorLar. Balili nin yokLugunu Bulgar forvet iyi kapattı 2 haftadır goL atıyor Hele Belediye macındaki goLu süperdi. Defansta sedat ın yoklugunu da Aldıkları oyuncu cok iiyi kapattı.

Fenerbahce de Alex dönüşü çok önemli bir faaktör.

Sonuc kestirmek gercekten cok zor. İçimden gecen istedigim sonuc beraberLik :p Ama bnce bi kazanan cıkar bu mactan .

deniz.91
20.Ocak.2007, 20:31
çok zor bir maç olacak fb liderliği isterse kazanır

goosfraba
20.Ocak.2007, 20:39
19. hafta maçları kapatıldıktan hemen sonra konu açılacak.

Memedov
22.Ocak.2007, 04:23
Kaldığı yerden devam..

uAburak89
22.Ocak.2007, 04:25
Sivas evinde hiç puan kaybetmemiş, Fenerbahçe deplasmanlarda pek başarılı değil.. 3 ihtimalli bir maç, benim tahminim beraberlik..

fenerbahce_1907
22.Ocak.2007, 04:31
Zor şartlar altında oynanıcak maç.Bizim Brezilya'lılar soğuk havada çok zorlanabilir.Bencede 3 ihtimalli bir maç,ama biz büyük maçlara verdigimiz önemi bu maçada verirsek bir adım önde olucagımızı düşünüyorum.

MeMo
22.Ocak.2007, 04:32
Büyük maçlara iyi konsantre oluyoruz,bu yüzden; kazanırız.

Fernando Gago
22.Ocak.2007, 05:07
Fenerbahçe bu maça Beşiktaşa Galatasaraya hazırlandığı ciddiyette hazırlanacaktır en büyük rakibimiz hava ve saha şartları olur onları yenebilirsek 3 puanıda alırız

KaPaLı
22.Ocak.2007, 11:32
İVAN Cvetkov iyi bir performans sergiledi Balili yokken Ama Sivasspor'un oyun tarzı belli..Sürekli topu sağ kanattan götürüyolar çünkü orda Musa Aydın - Abdurrahman Dereli var İ.B.B. maçını izleyenler dikkat etmiştir sürekli sağdan ortalar geldi...

Lugano ve edu ikilisi Mehmet yıldız'a araya atılan toplarda başarılı olurlarsa kolay kolay gol yemeyiz yan toplardada Kademede biraz sıkıntı olur çünkü kanat oyuncularımız kısa... Yeni Transfer Karim Saîdi fena oyuncu değil ama yanında oynayan Murat Sözgelmez fazla tecrübeli değil ordan Semih'le etkili olabilir..Aydınspor'dayken Tribünden dalga geçtiğimiz AKIN müthiş performans sergilio Petkoviç'in yokluğunda..

Bakalım inş. o gün şans yanımızda olur Soğuk diye bir bahane olamaz çünkü orada birsürü takım maç yaptı çıkıp topumuzu oynamamız lazım ama işte gelecek hafta nasıl bir takım çıkacak Kemal bu hafta çok iyiydi Bütün Antep'li oyuncular Alex'e markaj uygularken aradan iyi toplar çıkardı ama aurelio gelecek haftaya.. takıma bakalım nasıl bir oyun ortaya koycz Lider SİVASSPOR Deplasmanında...

bursa_mc
22.Ocak.2007, 17:30
nedendir bilmıyorum ama Sivaspor un kazanmasını istiyorum..

fmsmyrna
22.Ocak.2007, 18:31
Bu maçı alırız çünkü dizilişimiz bu maçları almaya uygun genelde defansif oynayacağız bence yani Sivas'ı kendi silahıyla vuracağız.Sivas kontralarla gelen bir takım ancak biz kapanınca kontra alan bulamayacaklar.Biz buluncada daha yetenekli oyuncularımızla sonuca gidicez bana göre 2-0 alırız bu maçı gol yiyeceğimizi sanmıyorum

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2007, 21:00
Bu maça yürek dayanmaz diye klasik bir cümle vardır ya.Gerçekten bu maça yürek dayanmaz.

Normal hava şartlarında oynansaydı bence favori Fenerbahçe olurdu.Çünkü kadro kalitesi açısından daha öndeler.Ama hava şartları ibreyi nötrleştiriyor bence.Hava şartları Fenerbahçe'li oyuncuları gerçekten zorlayacak.Sivaslılar alışkın oldukları için onlar açısından sorun yok.

Fenerbahçe maçın başlarında bir gol bulursa galibiyet kaçınılmaz olur.Ama Sivas maçın başında bir gol bulsa yinede zor işleri.

Bu maçta şans faktörüde önemli bence.

Kısacası Fenerbahçe böyle maçları çok iyi oynuyor.Ama hava şartları onlar için büyük handikap.Bu yüzden 3 ihtimalli bir maç olacak.Bu maçı canlı seyretmeyi planlıyorum..

shamur1
22.Ocak.2007, 22:56
Bakalım yine Sivas'ta hava -25 derece olursa bu maç oynanacak mı ? Sivas buraya kadar diyecek bu maçla ve düşüşe geçecektir. F.Bahçe ne yapar ne eder alır maçı

eXcitinG
23.Ocak.2007, 03:05
Fenerbahçe kazanacaktır. Artık Sivasspor un duracağı maç bencede. Eğer bu maçtanda beraberLik yada gaLibiyet çıkarırsa Sivas büyük sükse yaparLar.

a.arıcı-11
23.Ocak.2007, 23:44
herkesin beklediği o düşüş bu maçla beraber başlar diyorum bu maçı fenerbahce kzanacaktır diye düşünüyorum ve aynen geçen yıl manisaspor gibi sivassporunda fenerbahce mağlubiyetiyle tepetakla olacağını düşünüyorum fenerbahcenin asıl rakibi soğuk hava olucaktır

maçı yunus yıldırm yönetecek...
umarım gençlerbirliği maçında olduğu gibi bu maçıda katletmez.
ama ulusoyun giderayak bir son dakika golü atmak isteyeceğide aşikardır

Emurafu
24.Ocak.2007, 00:43
Fenerbahçe bu maçı yenilecek..Keske berabere kalsalar:)

Sİvasda buz gibi bir havada macınız var..Fenerbahce teknik heyeti maç gününe kadar Antalyada kamp yapıyor.Aynen devre arası tatili gibi..Çok yanlış bir yol izliyorlar..Şimdi basın fazla konusmuyor veya elestirmiyorlar ama bu maç aksi sonuçla bitince antalya kampı yüzünden çok elestirilecekler..Sıcak havadan Direk soguk havaya..Futbolcular asırı etkilenecekler..Sonra kimse federasyona falan kızmasın..Trabzonspor gibi bence erkenden oraya gitmeleri iyi olurdu..Hakeden kazansın..

Umarım berabere biter:)Gerci bizide zor maç bekliyor...

TR.CaPTaiN
24.Ocak.2007, 00:52
Fenerbahçe'yi Sivas kadar buz tutan saha ve aşırı soğuklar korkutuyor.

Fenerbahçe'nin iki rakibi olacak. Biri Sivasspor diğeri dondurucu soğuklar. Buzlu sahada koşacak teknik oyuncuların nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

Bir diğer korku da buz ısırıkları.. Trabzonsporlu futbolcuların başına gelenler herkesi endişelendirmişti.. Spor severlerin merak ettiği konu hava sıcaklığının kaç derece olacağı?

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre hafta sonu gündüz hava sıcaklığı eksi 6 gece eksi 18 olacak. Maçın saat 19.00'da başlayacağı düşünülürse o saatte sıcaklığın iyice düşeceği tahmin ediliyor.

EKSİ 15'İN ALTINDA FUTBOL OYNANMAZ

Uzman hekimler futbol ve atletizm gibi açık alan aktivitelerinde eksi 15 derecenin altındaki sıcaklıklarda antrenman ve yarışmaların iptal edilmesi gerektiğini söylüyor.

İnternethaber

Emurafu
24.Ocak.2007, 00:58
Muhammed Kardeş Maç gününe kadar Antalyada kamp yapacaklarına Sivasa erkenden gidip ortama alısmak daha iyi degilmi...Trabzonlu futbolculardan daha fazla etkilenecekler..Çünkü izlenen yanlış yolu görmezden gelmeyelim..Direk sıcak havadan ucakla sivasa gidilip maça cıkılacaklar:)..Maç saat 2 de zaten:)..

Trabzonla ve Fenerbahceyi neden karsılastırıyoruz..Fenerbahce Antalya kampından gelecek direk..Bence kusuru kendilerinde arasınlar..

Maçı merakla bekliyorum..

KaF KeF
24.Ocak.2007, 00:58
maÇ 14:00'de...

anilton
24.Ocak.2007, 03:20
F.Bahçe erken gol bulursa maçı alır götürür.Ancak ilk yarım saat gol gelmezse hem arkasına taraftar desteğini alacak olan Sivas'ın direnci artar,hemde F.Bahçe strese girer...

İlk akla gelen ihtimal beraberlik...

uAburak89
24.Ocak.2007, 03:41
Osman Tanburacı'nın köşesinde yer verdiği Amerikadan bir okurunun yorumu, bu soğuk muhabbeti ile ilgili..

Merhabalar Sayin Tanburaci,
Ben su an Amerika'da doktora yapan bir ogrenciyim. Elimden geldigince Turkiye'de olan biteni takip etmeye calisiyorum ve kosenizi her hafta zevkle okuyorum. Iki onceki yazinizda, Fenerbahce-Sivasspor karsilasmasinin soguktan oturu nasil erteleniltmek istenmesinden bahsetmistiniz. Bu konuyla ilgili burda bir gozlemim oldu ve bunu sizle paylasmak istiyorum. Tahmin edersiniz ki Amerikan Futbolu burda populerlik acisindan herseyin uzerinde. Ve bu hafta sonu konferans sampiyonlugu maclari vardi. Greenbay Packers ve New York Giants arasinda oynanan karsilasma -15derece sogukta oynandi. Hissedilen soguk ise -30 derece idi!... Oyuncular verilen aralarda donmasin diye burunlarini kapatiyorlardi. Amerika'da meteorolojistler soguk olacagini tahmin edemiyorlar mi da bu adamlar bu kadar sogukta cikip, birbirlerini paralarcasina oynadilar? Amerikan futbolu pazarinda donen paranin birakin Turkcell Super Ligini, Avrupada'ki butun ligleri toplasaniz daha fazla olacagini goz onunde bulundurursak, NFL yonetimi (Ulusal Futbol Ligi) bu oyunculari o sogukta neden sahaya surdu? Ben size cevabini vereyim. O mac oynandi cunku spor yapisi itibari ile cevreyle butun bir olgudur. Eger bir takim maclarini soguk ortamda yapiyorsa o onun "Home Field Advantage"'idir. Ve o avantaji kullanmak o takimin en buyuk hakkidir. Egerki bir federasyon o avantaji takimin elinden almaya kalkarsa, adillikten cikar tarafli bir yonetim sergilemis olur. Ama tabii bunlari Turkiye'de kime soyleyeceksiniz. Alex'in Roberto Carlos'un sevgili ayaciklari usumesin, ama yilda 30M$ gibi muazzam rakamlara ulasan maaslari olan oyuncular -30derecede sahaya ciksinlar. Ve Amerikan Futbolu gibi yipratici bir spor icin! Saygilar,
Hasan Celik

GReeN BeReT
24.Ocak.2007, 03:42
sivasspor sahaya yerini korumak icin cıkacaktır golsuz gecen her dakika fenerbahce nin stresi artar hava sartları da etkili olur
sivasspor un lehine bir sonuc cıkar

erdemzorer10
24.Ocak.2007, 03:50
hava kaç derece olursa olsun sivasın seyircisi onu yanlız bırakmaz ve sivas bu maçı kazanır diye düşünüyorum..

Roberto Baggio
24.Ocak.2007, 03:55
Fenerbahçe yüzde yüz puan kaybeder diye düşünüyorum -20 derecede işleri çok zor Sivas alışkın...

TürkuAz
24.Ocak.2007, 03:56
Fenerbahçe büyük maçlarda başka oynuyor. Bence şartlar ne olursa olsun Fener kazanır..

GeNç KaRTaL
24.Ocak.2007, 06:21
Çok güzel bir yazı ve çok doğru şeyler anlatmış.Ama ben eğer insan sağlının daha önce geldiğini düşünüyorum.Sivas-Trabzon maçından sonra bu görüşümü dile getirmiştim.He bu maç ertelinirse bir çok soru akıllarda olacaktır.Sivas'lı,Trabzon'lu ve diğer takımların oyuncularının bu havada oynayamış olmaları ve Fenerbahçe'li oyuncuların ayrıcalıklı tutulması vs.. Zaten bu yüzdende ertelenmeyecektir maç..Ertelenirse büyük tartışmalar çıkabilir..

Ayrıca Fenerbahçe teknik heyetinin Sivas'taki hava şartlarına rağmen Antalya'da maç öncesi kamp yapmalarınada bi anlam veremedim.Bence erkenden gidip hava şartlarına uyum sağlamaları daha iyi olurdu.Ama durun bakalım mutlaka bunu yapmalarında bi stratejileri vardır.Bakalım işe yarayacak mı? İşe yaramazsa Emrah abinin dediği gibi çok eleştiri yapılacağı aşikar..

Osman Tanburacı'nın köşesinde yer verdiği Amerikadan bir okurunun yorumu, bu soğuk muhabbeti ile ilgili..

Merhabalar Sayin Tanburaci,
Ben su an Amerika'da doktora yapan bir ogrenciyim. Elimden geldigince Turkiye'de olan biteni takip etmeye calisiyorum ve kosenizi her hafta zevkle okuyorum. Iki onceki yazinizda, Fenerbahce-Sivasspor karsilasmasinin soguktan oturu nasil erteleniltmek istenmesinden bahsetmistiniz. Bu konuyla ilgili burda bir gozlemim oldu ve bunu sizle paylasmak istiyorum. Tahmin edersiniz ki Amerikan Futbolu burda populerlik acisindan herseyin uzerinde. Ve bu hafta sonu konferans sampiyonlugu maclari vardi. Greenbay Packers ve New York Giants arasinda oynanan karsilasma -15derece sogukta oynandi. Hissedilen soguk ise -30 derece idi!... Oyuncular verilen aralarda donmasin diye burunlarini kapatiyorlardi. Amerika'da meteorolojistler soguk olacagini tahmin edemiyorlar mi da bu adamlar bu kadar sogukta cikip, birbirlerini paralarcasina oynadilar? Amerikan futbolu pazarinda donen paranin birakin Turkcell Super Ligini, Avrupada'ki butun ligleri toplasaniz daha fazla olacagini goz onunde bulundurursak, NFL yonetimi (Ulusal Futbol Ligi) bu oyunculari o sogukta neden sahaya surdu? Ben size cevabini vereyim. O mac oynandi cunku spor yapisi itibari ile cevreyle butun bir olgudur. Eger bir takim maclarini soguk ortamda yapiyorsa o onun "Home Field Advantage"'idir. Ve o avantaji kullanmak o takimin en buyuk hakkidir. Egerki bir federasyon o avantaji takimin elinden almaya kalkarsa, adillikten cikar tarafli bir yonetim sergilemis olur. Ama tabii bunlari Turkiye'de kime soyleyeceksiniz. Alex'in Roberto Carlos'un sevgili ayaciklari usumesin, ama yilda 30M$ gibi muazzam rakamlara ulasan maaslari olan oyuncular -30derecede sahaya ciksinlar. Ve Amerikan Futbolu gibi yipratici bir spor icin! Saygilar,
Hasan Celik

Sekopej
24.Ocak.2007, 06:41
Hasan Çelik' katılmıyorum, Alex'in Carlos'un ayacıkları üşümemesi isteniyorsa götürülmezler, oynamazlar maçta. Maçın erteleneceği gibi bir durum yok, sanki böyle birşey varmış gibi yazı yazmış. Amerikalılar o soğukta etkilenmeyebilir fakat bizim etkilendiğimizi Trabzon maçında gördük. Zaten o maçtan sora da bu maçın saati 14 olarak belirlendi.

Erken gidip gitmeme konusuna gelirsek, takımda çalışanlar amatör değil, vardır bir bildikleri ki öyle gidiyorlar. Takımın doktoru da var, o da fikrini söylemiştir herhalde.

İçimden bir his maçı rahat kazanacağımızı söylüyor, takım rakibin gücünün farkında, maçı ciddiye alacaklardır. Lider olma ihtimali de takımda isteği arttıracaklardır. Aurelio ve Kemal sanırım orta sahada oynayacak, eğer orta sahayı kontrol edersek, zaten savunma bu maçta pek pozisyon vermez, sıkıcı ama rahat bir maç olur, kazanırız.

erdemzorer10
24.Ocak.2007, 07:00
hava şartları açısından değerlendirirsek ertelenmesi çok daha makul ama bu şartlarda oynanacaga benziyor ve bence bu şartlarda Fb nin işi zor..Umut Bulut un sivas maçından sonra başına gelenleri görünce insan tasalanmıyor değil..

Emurafu
24.Ocak.2007, 19:52
Şu havayı bıraksak diyorum..Fenerbahce'ni Antalayada kamp yapması yanlış bir kere..Çünkü daha çok etkilenecekler..Trabzon erken gitmesine ragmen baya etkilendi..Herkez kusuru birazda kendisinde arasın..-30 derece olursa tabiki oynanmasın:)

Sİvasspor idmanlarını kapalı halı saha gibi bir yerede yapıyor:)

BlackEagle19o3
24.Ocak.2007, 23:28
Sivasspor bu iklim şartlarında ve evindeki formuyla avantajlı gibi gözüküyor ama Fenerbahçe'nin de önemli maçlardaki performansı beni düşündürüyor...Zor maç Sivas'a başarılar.

Aykan19o3
24.Ocak.2007, 23:50
Hava şartları çok kötü

Sivas kendi sahasında fırtına gibi

Fenerbahçe'de Alex geri döndü

En iyisi berabere bitsin :)

physicist87
25.Ocak.2007, 00:44
Yenileceğimizi düşünmüyorum en kötü ihtimal beraberliktir..Sivasın sahasında muhakkak fire vereceğini düşünüyorum çünkü iç sahadaki yenilmezlikleri onlarda bi handikapa yol açabilir, gol atamadıkları taktirde afallayacaklarını böylelikle de oyunu kontrolize edebileceğimizi öngörüyorum..

El Comandante
25.Ocak.2007, 01:05
Valla ben nedense Fenerbahce´nin rahat alacagini düsünüyorum.InsAllah yanilirim.

scar face
25.Ocak.2007, 07:39
Cok zorlu gecmesi beklenen macı alacağız cunku Zicodan sonra zorluk derecesi yuksek maclarda iyi sonuclar aldık tabi ki lugano-edunun mac secımını doğru yapması gerekli:D

Rodrigo Tello
25.Ocak.2007, 18:04
Maç İstanbul'da oynansa gözüm kapalı Fenerbahçe derdim.Ama Sivasta iklim şartları falan Fenerbahce'li oyuncuları baya baya etkiler..

Sivas veya Beraberlik diyorum..

Universal
25.Ocak.2007, 20:20
Kazanacağımızı düşüyorum. Saha şartları uygun olmayabilir. Sivasspor formda olabilir. Ama bu tip zorlu maçlarda Fenerbahçe tecrübesi ile Sivasspor'u yenecektir.

Sekopej
25.Ocak.2007, 20:48
Şu havayı bıraksak diyorum..Fenerbahce'ni Antalayada kamp yapması yanlış bir kere..Çünkü daha çok etkilenecekler..Trabzon erken gitmesine ragmen baya etkilendi..Herkez kusuru birazda kendisinde arasın..-30 derece olursa tabiki oynanmasın:)

Sİvasspor idmanlarını kapalı halı saha gibi bir yerede yapıyor:)

Emrah önceki mesajımda yazmıştım, Fenerbahçe'nin bilimsel inceleme ekibi, doktorları vs yok mu? Elbette var ve Trabzon maçında olanları da gördüler. Bu şekilde profesyonel çalışan takımlar burada senin benim düşündüğüm ihtimalleri de elbette düşünüyorlardır.

Şöyle bir açıklama geldi; 2 günde bu kadar hava değişikliğine vücut alışamaz, en az 3-4 gün önceden oraya gitmek gerekir ya da hemen gidip bünya alışma sürecine bile girmeden oynayıp dönmek. Fenerbahçe kupa maçı olmasa belki erken gidebilirdi ama kupa maçından sonra gitmek, antrenmanlarda takımın oraya alışmasını sağlamak yeterisz idman yapmaya neden olacaktı. Şimdi ise orada idman yapmayacaklar, gidecekler maçı oynayıp dönecekler.

Etkilenmemek için ya çok önceden gitmek ya da 1 gün içersinde gidip dönmek gerekiyormuş. Fenerbahçe ikincisini yapıyor, çünkü oraya alışmaya çalışmak için ne süresi var ne de alışmaya yatkın oyuncular.

O nedenle 3 gün önceden gitmeliydi, 5 gün önceden gitmeliydi tarzı mesajları artık atmayalım. Bizim aklımıza gelenler inan Fenerbahçe'nin teknik ekibinin de, sağlık ekibinin de, yönetiminin de aklına geliyorlardır ve en sağlıklı yolu onlar seçeceklerdir.;;)

scar face
25.Ocak.2007, 21:43
Soğukta yurumek bıle cok zor ama kazanacağız kazanmamız gerekli.

King_91
25.Ocak.2007, 22:14
Fenerin yenileceğini tahmin etmiyorum fb en kotu berabere kalır

LaKe
26.Ocak.2007, 18:32
Galatasaray açısından, bu maçın berabere bitmesi gerçekten çok iyi olur. Ama maçtan beraberlik çıkacağını sanmıyorum. Sivasspor, bu maçtan 3 puanı çıkarır gibime geliyor.

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 19:31
Para bulursam bu maçı mutlaka seyretmeyi düşünüyorum Tv'de.Çünkü bu maç kaçmaz..

Bugra19o3
26.Ocak.2007, 19:35
Bugün Sivasspor'luyum........Haydi Yiğidolar :)

nerazzuri
26.Ocak.2007, 19:39
İçimden Sivas bu maçı çok rahat alıcak diyor.

Açıkcası eğer Sivas bu maçı yenipte şampiyon olacaksa yenilgiye razıyım.

Universal
26.Ocak.2007, 20:06
İçimden Sivas bu maçı çok rahat alıcak diyor.

Açıkcası eğer Sivas bu maçı yenipte şampiyon olacaksa yenilgiye razıyım.

Bana tam tersi geliyor, Sivasspor kendinden çok emin. Böyle maçlarda hep emin olan takımlar farklı kaybetmiştir. Bu yüzden Fenerbahçe bu maçı tecrübesi ile farklı kazancağını düşünüyorum.

CeSC FaBReGaS
26.Ocak.2007, 20:07
Bencede bu maçı Sivas alacak.Bu maçı kaçıracak olmam çok üzücü gerçekten.

shamur1
26.Ocak.2007, 20:14
Son bir haftadır Medya Sivas'ı çok pof pofladı.. Sürekli Tv'de röportajlar olsun fln özellikle Savaş Ay adamlarını bir dakika rahat bırakmadı. Kasıtlı yapılıyor bu Sivas'ı havaya sokmak için . Zaten ne zaman bir takım sivrilse onu aşağıya almak için gerekli yöntemler devreye sokulur. Sivas bu maçı kaybedecek çünkü fazlaca havaya sokuldu oyuncularda bundan çok etkilenecektir.

uAburak89
26.Ocak.2007, 20:26
Bu maç için soğuk falan dinlemeyip yurdun terasına çıkacağım.. İnşallah güzel bir maç izleriz ve berabere biter.. :D

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 20:26
İşte 11 ler:

SİVASSPOR
Akın Vardar
Karim Saidi
Murat Sözgelmez
Hayrettin Yerlikaya
Abdurrahman Dereli
Devran Ayhan
Sezer Badur
Musa Aydın
Muhammed Ali Kurtuluş
Mehmet Yıldız
İvan Petrov Cvetkov

FENERBAHÇE:
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Aurelio
Selçuk
Deivid
Uğur Boral
Alex
Semih
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç başlamak üzere..

Fenerbahçe, Norveç'ten getirttiği özel kramponlarla sahaya çıktı..

anilton
26.Ocak.2007, 21:29
İlk 10 dk. itibariyle F.Bahçe daha etkili...

uAsamet91
26.Ocak.2007, 21:32
fenerbahce iyi oynuyor

Memedov
26.Ocak.2007, 21:33
Kaleci Akın çok sağlam oynuyor, Fener biraz daha bastırırsa gol gelir.

Bugra19o3
26.Ocak.2007, 21:38
fenerbahçe kanatları iyi çalışıyor her an gol gelebilir.....

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 21:42
Fenerbahçe ağırlığınu koydu resmen maça.Sivas kontradan atarsa bulur ancak golü..

shamur1
26.Ocak.2007, 21:42
Zico kulaklarını tutuyor . Sivas daha derli toplu oynuyor.Kanatları göremedim Fenerbahçe'nin :)

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 21:49
GoLLL : ALexxx
Dk : 29

PesimiSTyLa
Yine alex :) 0-1 FB...

Professeur
GOOOOOOOOOOOOLL.Fener 1-0 önde.Gol krAlex.Dakika 29.

GeNç KaRTaL
Alex

1-0

TürkuAz
Fener attı, 1-0..

Memedov
26.Ocak.2007, 21:52
Golün geleceği belliydi, Alex faktörü meydanda yine 1-0

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 21:56
Fenerbahçe golü buldu,daha maçı bırakmaz artık..

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 21:59
Semİhh...:!!! 0-2

Professeur
26.Ocak.2007, 21:59
2-0 oldu Semih.

Memedov
26.Ocak.2007, 22:00
Semih attı, 2-0.

PesimiSTyLa
Semih 2 ... . FB 3 puanı aldı ...

GeNç KaRTaL
Semih

2-0.

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 22:01
Sağ kanattan geLdi iki goLde iLk goLde deivid İkincide Gökhan getirdi.EtkiLi kuLLanıyoruz Sağ tarafı..

Aydin
26.Ocak.2007, 22:03
sezonun en rahat maçlarından birini oynuyor fenerbahçe.

Wesley Sneijder
26.Ocak.2007, 22:04
2 oldu 2!!! Semih attı!

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 22:06
iLk yarı bitti....

IcedEarth
26.Ocak.2007, 22:08
Yazıklar olsun Sivas. 1 haftadır her gün televizyonlardasınız. Herkeste bir Sivas hastalığı. Yeni marşlar yazılıyor, futbolcular televizyonlarda Fenerbahçe'ye laf çakıyor. Ağzının çalıştığının yarısı kadar ayakların çalışsaydı bugün sahada çok farklı bir tablo izliyor olurduk. Sivas bu mağlubiyetle düşüşe geçer, UEFA şansını bile zora sokar. Şampiyonluk büyük maçlarda yatılarak kazanılmaz. Bu zihniyetle Anadolu'dan şampiyon çıkmaz.

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 22:08
İlk yarı bitti.

Fenerbahçe maçı domine etti.Sivas etkili değil.Rahat bir galibiyet alma yolunda 45 dakika kaldı.

Eğer devre arasında Sivas'a sihirli bir değnek değmezse Fenerbahçe kazanır bu maçı.

Bu skorun oluşmasını kalite farkına bağlıyorum.

uAburak89
26.Ocak.2007, 22:09
Maç mı izliyorum yoksa orta kafa gol oyunu mu anlamadım.. :D Fenerbahçe hem kanatlarını özellikle sağ taraf, hem de duran topları çok etkili kullanıyor.. Sivasspor ise tamamen kontra düşünüyor.. Organize bir atakları olmadığı gibi, kontra yakaladıkları pozisyonları da hiç etkili değerlendiremediler..

İkinci yarıyı izlemenin bir mantığı yok, bu şekilde devam ederse maç Fenerbahçe farkı daha da açar..

Son olarak Alex'in degajlara karşı bir alerjisi var herhalde, yine kalecinin degaj atmasını engellemeye çalıştı.. :D

Universal
26.Ocak.2007, 22:10
Sivasspor'un maçı çevirebileceğini bu oyun ile inanmıyorum. Fenerbahçe eğer daha çok asılırsa maç farklı bir sonuç elde edebilir.

El Comandante
26.Ocak.2007, 22:12
Valla ben nedense Fenerbahce´nin rahat alacagini düsünüyorum.InsAllah yanilirim.

Demistim bu macin böyle rahat gececegini. ;)

MeMo
26.Ocak.2007, 22:13
Biz ne zaman yensek niye bu konuda yatma muhabbeti başlıyor? Sivas şampiyonluğa oynuyor yatacak değil.Ayrıca Fenerbahçe oldukça üstün bir takım Sivas'tan.

GodfatheR
26.Ocak.2007, 22:13
Sivasspor'a şimdiden Şampiyon diye yayınlar yapıldı ama bu Sivas'ı çok kötü etkilkemiş Mehmet Yıldız pas hatası yapan arkadaşını azarlıyo,topa baksa alıcak yani Sivas'ın üstünde gereksiz bir baskı var.

Fenerbahçe'ye gelirsek ilk yarıda çok iyi oynadık sağ tarafı çok çok etkili kullandık.Semih tutuk gözüküyo,Alex tutuk gözüküyo ama ikiside golleri attılar büyük oyuncu farkı burda.Ayriyetten Sivas hava toplarında çok etkisiz her hava topuna vurduk iki gol attık Selçuk'la,Edu'yla,Semih'le bomboş iki tane kaçırdık.

İkinci yarı oyun böyle devam eder diye düşünüyorum ilk 10-15 dakika Sivas baskı kurmak isteyecektir bu baskıyı atlatırsak burda daha da farklı sonuçla çıkabiliriz.Ama kesinlikle Fenerli oyuncuların maça kazandık gözüyle bakmaması gerekir.

uAburak89
26.Ocak.2007, 22:15
Biz ne zaman yensek niye bu konuda yatma muhabbeti başlıyor? Sivas şampiyonluğa oynuyor yatacak değil.Ayrıca Fenerbahçe oldukça üstün bir takım Sivas'tan.

Sen maçı izliyor musun ? Yatma kelimesinden kasıt adam gibi oynamıyorlar daha doğrusu önceki maçlar gibi değiller bence.. Maçı satmak anlamı ile söylendiğini sanmıyorum.. Zaten zemin futbola elverişli değil, Fenerbahçe de çok harika bir futbol oynamıyor.. Akıllı ve sakin oynayarak sonuca gittiler..

gerrrard
26.Ocak.2007, 22:16
Sivaslılar çok havaya sokulmuşlar. Ayrıca Fenerbahçe'yide hafife almışlar. Nasılsa süperiz gibilerinden. Böyle zihniyetle zaten olacak başka bir sonuç düşünemiyorum.

PesimiSTyLa
26.Ocak.2007, 22:17
Macın ilk yarısını radyodan dinledim, spikerin dedigine göre sivasta tık yok. böyle devam ederlerse FB 2. yarıda farkı daha da acar...

GodfatheR
26.Ocak.2007, 22:19
Sen maçı izliyor musun ? Yatma kelimesinden kasıt adam gibi oynamıyorlar daha doğrusu önceki maçlar gibi değiller bence.. Maçı satmak anlamı ile söylendiğini sanmıyorum.. Zaten zemin futbola elverişli değil, Fenerbahçe de çok harika bir futbol oynamıyor.. Akıllı ve sakin oynayarak sonuca gittiler..

MeMo sanırsam o lafı sana değil büyükpivot adlı arkadaşa söyledi.

uAburak89
26.Ocak.2007, 22:21
Bana demediğini biliyorum yahu, ben genel olarak söyledim zaten.. Hangi kelimeyi kullandığımı hatırlayabiliyorum çok şükür.. :)

Memedov
26.Ocak.2007, 22:24
Bu tip maçlarda kalite farkı ortaya çıkıyor, Sivassporlu oyuncular kendilerini fazla kasmışlar Fenerbahçe daha rahat oynayan taraf..

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 22:26
ikinci yarı başLadı.Fenerbahce oyunu soğutmayıp biraz daha yükLenrse fark artabiLir.

uAburak89
26.Ocak.2007, 22:28
Aslında Sivas biraz kendini sıksa ve yanlış anlayışla çıkmasa alabilirdi maçı.. Fenerbahçe özellikle ilk 10 dakika zemine alışamadı.. Avantajı kullanamadı Sivas, oyun dengeye gelince de sonuç malum..

TürkuAz
26.Ocak.2007, 22:30
Sivas bu yenilgiyle yarıştan koparsa hiç şaşmayın..

Üstlerine o kadar konuşuldu ki, o kadar yalan haber yapıldı ki adamlaeda var olan "sabır taşı" fazla dayanamadı ve bu maçta herşeyiyle ortada..

Tebrikler Fenerbahçe..

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 22:34
3 geLcek gibi..

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 22:36
Musa

2-1.

GebzeLi1907
fener yükLendi değerLenediremedi.Sivas geLdi Attı 1-2

Emurafu
2-1 Goooolll Musa aydın..
Hadi sivas ya saha avantajı sivasda..Sivas dökülüyor.

PesimiSTyLa
1-2 Musa hadi sivas bi tane daha , berabere bitsin :p

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 22:39
GoLden önce 2 pozisyonu harcadı Fenerbahçe.Sonra Sivas geLdi goLü attı Musa.Bi yerde tekrar döndü maca Sivas..Bundan Sonraki kısım baya güzeL oLcak gibi

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 22:40
Sivas'ta Devran çıktı İlhan girdi..

uAsamet91
26.Ocak.2007, 22:43
Bu gol sivası canlandırır.

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 22:45
Uğur çıktı wederson girdi dk 65

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 22:51
Sivas gol yemezse maçı sonuna kadar bırakmaz..

PesimiSTyLa
26.Ocak.2007, 22:53
Semih cıktı Kezman girdi..

Memedov
26.Ocak.2007, 22:53
Sivas bir defa geldi gol oldu, Sivas bir gol daha bulursa Fenerbahçe kaçırdığı pozisyonlara yanar.

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 22:54
Kezman girdi Semih cıktı Doğru değişikLik bence. Kezman iLk geLdiğinde Sivas'a attığı goL vardı herhLde aşırtma cok güzeL yanılmıosam o akLıma geLdi şimdi (:

PesimiSTyLa
26.Ocak.2007, 22:57
Kezman 3-1 FB işi bitirdi.. Tebrikler.

MeMo
26.Ocak.2007, 22:58
Kezman bravo 3-1 :)

Memedov
26.Ocak.2007, 22:58
Kezman girdi attı golü, Kendine gelmiş kezman sonunda.

BeeTLeJuiCe
26.Ocak.2007, 22:59
Batman Returns :)

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 22:59
Kezman!! Kezman!! atacağı içime doğmuştu :) tempo düşmüştü ii oLdu bu goL..

Wesley Sneijder
26.Ocak.2007, 23:03
Kezman coşuyor...

TürkuAz
26.Ocak.2007, 23:04
Kezman bile gol attı, Sivas'ın bittiği andır.

PesimiSTyLa
26.Ocak.2007, 23:05
1-4 Kezman...

uAsamet91
Sivasın bu kadar kolay yenilecegini düşünmüyordum.

GeNç KaRTaL
Kezman harbiden iyi döndü.

Fenerbahçe artık maçı kazandı sayılır.Buradan vermesi imkansız..

4-1

Memedov
26.Ocak.2007, 23:06
4-1 oldu, Kezman coştu.

MeMo
26.Ocak.2007, 23:06
Kezman bile gol attı, Sivas'ın bittiği andır.

Yapma be abi umarım bir anlık sinirle yazmışsındır.Kezman'ın bırak kariyeri adam forvet atacak tabi :)

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 23:07
KEZMAN Forma giriyorr yavaş yavaş cok güzeLL

bitanede kaçırdı kezman girdikten sonra hat trick yapcaktı (:

anilton
26.Ocak.2007, 23:07
Tebrikler F.Bahçe,tebrikler Kezman...

Sivas The End...

Wesley Sneijder
26.Ocak.2007, 23:08
Kezman coşuyor...

Coşmaya da devam ediyor.

TürkuAz
26.Ocak.2007, 23:09
Yapma be abi umarım bir anlık sinirle yazmışsındır.Kezman'ın bırak kariyeri adam forvet atacak tabi :)

Yav sinir değilde çok uyuz oldum harbiden..:D

Haftalarca gol atamıyor diye eleştirilen, yollanmak istenen Kezman'ın gol atması bana biraz komik geldi..:D

Neyse tebrikler Batman .. (:

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 23:11
Maç bitti işte bu kadar... :)

TürkuAz
26.Ocak.2007, 23:13
Fenerbahçe iyi bir hava yakaladı, bir İ.B.B lazım.. :D

Tebrikler Fenerbahçe.

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 23:14
Sivas'ın bundan sonra durumu ne oLacak bakaaLım düşüş yaşayacağı kesin..

TürkuAz
26.Ocak.2007, 23:18
Ben ani bir düşüş yaşayacağını düşünmüyorum Sivasspor'un, zira büyük bir takıma yenilmek belki biraz hırslandırabilir..

RoNNiE91
26.Ocak.2007, 23:24
Tebrikler Fenerbahçe.Rahat bir galibiyet oldu.Beşiktaş ve Galatasaray'a bu kadar direnen Sivas bu maçta döküldü.

erdemzorer10
26.Ocak.2007, 23:26
öncelikle Fenerbahçeyi kutlamak gerekir maçı sonuna kadar hakettiler..

Sivassporun bugün aldıgı yenildiyi Bülent Uygun un sadece bir A planı ile maça çıkmasına bağlıyorum..

şöyleki :

Bülent Uygun Alex in başına Sezer i vererek Fenerbahçeyi orta sahda kilitlemek ve burdan kapacağı toplarla kontralar yaparak maçı kazanmayı amaçlamış..fakat Fenerbahçe

bu duruma karşı topu sürekli kanatlara aktararak hem Sivasspor un tuzagını bozmuştur hem de sağdan soldan sürekli ataklar yapmıştır...

bugün maçın başından sonuna kadar maçı hak eden bir Fenerbahçe vardı..ama kabul etmeliyiz ki Bülent Uygun bir B planı yapmış olsa skor bu şekilde oluşmayabilirdi..

tebrikler Fenerbahçe , tebrikler Zico..

Universal
26.Ocak.2007, 23:26
Günlerdir konuşuyorduk, kim kazanacak diye. Kazanan Fenerbahçe oldu. Tebrikler.

Bugün Fenerbahçe oynadığı futbol ile herkese ders verdi. Sivasspor'u çok iyi analiz etmişler. Edu ile Lugano kadamede adam adama oynayınca. Rakibin forvetlerine geçit vermediler. Kanatlardan gelerek gol arayan bir Fenerbahçe vardı. İlk iki golü kanatlardan gelen ortalar şle gerçekleşti. İkinci yarıda maç başladığına arka arkaya gelen pozisyonları yararlanamayan gol yese bile maçı bırakmadı. Zico'nun oyuna müdahalesi Fenerbahçe'yi farka götürdü.

Sivasspor mağlubiyete hak eden taraftı. Futbol olarak ortaya hiçbirşey koymadılar. Bundan sonra bu mağlubiyeti unutup haftaya oyacakları maça hazırlanmaları gerekiyor. Eğer bu maçı hep düşünürler ise haftaya gene kaybederler.

GebzeLi1907
26.Ocak.2007, 23:27
Sivas Ligin iLk yarısındaki maçta Fener'e de çok direnmişti.YanLış bi şekiLde havaya girdiLer o havayı kaLdıramadıLar,Fenerbahce'nin büyük takım oLduğunu unutup küçümsediLer biraz.Sonuc kacınıLmaz oLdu.

KaF KeF
26.Ocak.2007, 23:38
Zico Sivas'ı iyi çözmüş.Güzel Galibiyet..Tebrikler Fenerbahçe...

Not.:Lütfen Maçı İZlemeden Yorum yapmayalım.Komik Duruma Düşüyorsunuz...

Emurafu
26.Ocak.2007, 23:48
Bu arada Bülent uygun acıklama yaptı ..Sampiyonluktan ümidi kesmiş..

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2007, 23:50
Maç öncesinde Fenerbahçe'nin Sivas'tan daha güçlü bir takım olduğunu ve bu maçı kazanacağını söylemiştim.Ama hava şartları ve zemin belki Sivas için avantaj sağlar diye düşünüyordum ama öyle bir şey olmadı.Fenerbahçe çok akıllıca oynayarak rahat bir galibiyet aldı.2-1 den sonra biraz zorlandılar.O kadar..

Fenerbahçe teknik heyetinin hava şartlarına karşı oluşturduğu strateji işe yaradı.

Sivas şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.Rakiplerinden kalite olarak daha kötüler ve bu durum onları şampiyonluk yolunda bir adım geriye düşürüyor.Zaten ben bu kanıya Gs'ye 2-0 yenildiklerinde varmıştım.Çünkü bir çok eksiği bulanan Galatasaray'a karşı pozisyon bile bulamamışlardı.Belki bu mağlubiyet ters etki yapıp onları dahada hırslandırır ama bence bugünkü mağlubiyet onların şampiyon olamayacaklarını 1 kez daha gösterdi.

Fenerbahçe son haftalarda bayağı coştu.Son 3 maçında 19 gol attı.

Kezman'da sakatlıktan sonra kendisine gelmiş.Bence Semih'ten alır yakında formayı..

Tebrikler Fenerbahçe.Çok önemli bir galibiyet aldılar..

uAburak89
26.Ocak.2007, 23:50
Bülent Uygun sussa şaşarım zaten, her gün bir açıklama.. Açıklamlar birbirini de tutmuyor dansöz gibi bir öyle bir böyle..

TürkuAz
26.Ocak.2007, 23:51
Bülent Uygun zaten şampiyon olacağına inanmıyordu.:D

fmsmyrna
26.Ocak.2007, 23:51
Sivas'a top göstermedik muhteşem oyun vardı ilk kez kanatlara oynadık ve bunun sonucunu iki golle aldık ilk yarıda ikinci yarıda yine muhteşem oynuyorduk bu defa bireysel yeteneklerle genelde verkaçlarla 3 dakikada 3 net pozisyon bulduk ama atamadık.Sonra Sivas golü golü bulunca skoru koruma içgüdüsüyle oyunu yavaşlattık bir kaza yaşamak istemiyor gibiydik oyun soğumuştu.İşte büyük takım olmak böyle bir şey tıpkı Avrupa maçlarında 2-3 sene oynadığımız Milan gibi orda Kaka'nın yerine Rui Costa giriyordu.Buradada Kezman girdi ve bize özlediğimiz vuruşlarını gösterdi iki güzel gol buldu eski günlerini hatırlattı.

Memedov
26.Ocak.2007, 23:52
Sivasspor Fenerbahçe takımını yenmeyi başarabilse idi, Şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış olacaklardı, bu fırsatı teptiklerine yanacaklar ve futbolcuları olumsuz yönde etkiliyecek bu durum. Bu haftadan sonra Sivasspor takımından düşüş bekliyorum, Umarım ben yanılırım.

shamur1
26.Ocak.2007, 23:53
Fenerbahçe alacak dedim ve aldı.Sivas'ı bu kadar abartanlar pof poflayanlar bakalım şimdi ne diyecekler. Düşüş başlıyor Sivas için,çok abartıldılar . Tebrikler Fenerbahçe'ye . Bülent Uygun komedi zaten şampiyonluk kim sen kim ya ? haftaya yenerlerse yarıştayız derse şaşmayın

fmsmyrna
26.Ocak.2007, 23:57
Bülent Uygun oyuncuları germemek adına çok açıklama yapıyor her haftada farklı ama bu oyuncuları daha çok geriyor.

PesimiSTyLa
27.Ocak.2007, 00:04
Alex in kafa vurusu guzelmiş... CL de 2 sene önce sanırım PSV ye de buna benzer bi kafa golu atmıştı...

shamur1
27.Ocak.2007, 00:08
22 sene önce biraz çok oldu 2 senedir o dimi :)

Fıratcan Alçınkaya
27.Ocak.2007, 00:10
Ezmiş Fenerbahçe resmen izledimde özeti çok iyi oynamış tebrikler... Kezman da form tuttu bakalım forvet hattı ne olcak..

Aykan19o3
27.Ocak.2007, 00:12
Sivas ufaktan dağılmış bu maç :)

YusufT
27.Ocak.2007, 00:14
Return Of The Batman. baska ne diyeyim...

PSV'li Kezman geri geliyoooor :D

Fenerbahce'yi tebrik ederim önemli galibiyet aldilar.

a.arıcı-11
27.Ocak.2007, 00:15
yılın en rahat maçlarından biri idi...
çok rahat oynayrak sonuca gittik ve eze eze bir galibiyet aldık...
mohammetin açıklamalarına çok güldüm:D:D:D :zuhaha

shamur1
27.Ocak.2007, 00:16
Öyle demeyin Mohammed'i Türk futbolu çok geç tanıdı. Böyle bir yıldızdan mahrumduk kaç senedir

CeNTeR_TR
27.Ocak.2007, 00:18
Tebrikler Sivasspor..Güzel oyun..Tebrikler Fenerbahçe Güzel galibiyet

BlackEagle19o3
27.Ocak.2007, 00:32
Fenerbahçe hakettiği bir galibiyeti aldı tebrikler.Sivas spor bu yenilgi ile şampiyonluk şansını da belli ett(!)Lig bu sene de 3 büyük takım arasında geçecek,Sivas büyük ihtimal 4. olur...Bu arada Kezman son haftalarda baya atmaya başladı Semih-Kezman arasında tatlı bir rekabet olabilir;)

PesimiSTyLa
27.Ocak.2007, 00:34
22 sene önce biraz çok oldu 2 senedir o dimi :)

Evet :D Klavye azizligine ugradım :D

EreN
27.Ocak.2007, 01:10
Öyle demeyin Mohammed'i Türk futbolu çok geç tanıdı. Böyle bir yıldızdan mahrumduk kaç senedir

Kesinlikle katılıyorum..

Rodrigo Tello
27.Ocak.2007, 01:16
Fenerbahçe Antep ve Alanya'yı ezdigi gibi Sivas'ıda ezdi.

Tebrikler..

Universal
27.Ocak.2007, 01:19
Fenerbahçe hakettiği bir galibiyeti aldı tebrikler.Sivas spor bu yenilgi ile şampiyonluk şansını da belli ett(!)Lig bu sene de 3 büyük takım arasında geçecek,Sivas büyük ihtimal 4. olur...Bu arada Kezman son haftalarda baya atmaya başladı Semih-Kezman arasında tatlı bir rekabet olabilir;)

Sivasspor'un bana göre ilk üçte bitirme ihtimali var. Sonuçta Anadolu Takımlarını yenebilir. Hiç belli olmaz.

Kezman atmaya başladı diyorsun, Urfa önünde boş kaleye ve 4 golde Alanya'ya attı. Bu gün attığı golleri banada aynı orta gelse bende atarım. Hala Kezman'a şüphe ile bakıyorum.

fmsmyrna
27.Ocak.2007, 01:25
Sivasspor'un bana göre ilk üçte bitirme ihtimali var. Sonuçta Anadolu Takımlarını yenebilir. Hiç belli olmaz.

Kezman atmaya başladı diyorsun, Urfa önünde boş kaleye ve 4 golde Alanya'ya attı. Bu gün attığı golleri banada aynı orta gelse bende atarım. Hala Kezman'a şüphe ile bakıyorum.

:D Alex boş kaleye gol atınca takipçilik Kezman atınca boş kale neysede Alanya'ya iki golü aşırtma yani vuruş golleri biri yine takipçilik bugünkü 2.golü yine Kezman gibi adamların atabileceği bir vuruş ilk golde ön direğe koşusu mükemmel atarım diyorsunda onu yorum yapmıyorum bile.Ayrıca Urfa maçında arkasına düşen topu havada ters ayağıyla vurmuş kaleci kçşeden çıkarmıştı eski gücüne kavuştuğu açıkça görünüyor ama tabi senin görüşünede saygı duyuyorum

Bekq
27.Ocak.2007, 02:38
Gerçekten Sivas çok havaya girdi ve yenilgi kaçınılmaz oldu.Tebrikler Fenerbahçe'm.
Kezman'ın ilk 11'e alınmasını istiyordum ve maç boyuncada içimden Kezman girse Kezman girse bu iş bitecek diyordum.:D
ve yüzümüzü kara çıkarmadı Kezman.Girdi 2 gol attı.Formayı ne kadar istediğini ve ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi.:)
Evet arkadaşlar.Satmayı uğraştığımız oyuncu belkide artık tutmaya çalışacağız.:D

nerazzuri
27.Ocak.2007, 02:56
Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayı.

Fenerbahçe bugün gerçekten çok iyi futbol oynadı. Rakibi çok iyi analiz etmişler çok açık ortadaydı. Sivasspor 8 kişiyle kapanınca orta alan çok boş kaldı. Rahat bir futbol sergiledi. Rakibin sol kanadı inanılmaz zayıftı bugün Deivid ve Gökhan çok iyi değerlenrdi ve nitekim ilk 2 gol o bölgeden geldi.

Maçın başında 2 net kafa pozisyonu vardı. Dikkat ederseniz bütün kafa topları kaleci Akın'ın üstüne gitti. Çok rahat pozisyonlardı. Alex'in kafa golüne dikkat ederseniz tam köşeye gitti Akın'ın ayağı kaydı ve kıpırtadayamadı yerinden. İlk 2 kafa vuruşuda köşeye gitse çok farklı bir durum ortaya çıkabilirdi. Semih'in golü yine çok rahat bi pozisyonda Kalecinin üstüne gitti şans eseri dönen top 2.golü getirdi maç da zaten orda bitti.

2.yarı Sivas toparlandı önde basmaya başladı. Haliyle Fenerbahçe geriye çekildi. 2.yarıya kadar Sivasspor'un doğru düzgün pozisyonu yoktu Tek ve en ciddi atakları gol oldu. Ondan sonra bir direnç geldi takıma ilk yarıya döndü maç ama tersine Fenerbahçe kapandı Sivas geldi. Bütün 2.topları ilk yarıda Fenerbahçe alırken ikinci yarıda tam tersine döndü Sivas almaya başladı.

Oyundan düşen Uğur ve Semih oyundan çıktı Vederson ve Kezman girdi. Oyuna bir hareketlilik geldi. Alex'in o güzel arapasları Vedersonu boş bıraktı Ortasında Kezman topu ağlara gönderdi. Dikkat ederseniz top yine Akın'ın üzerine gitti. :) Son golde Sivasspor artık moralmen çöktü 2.golü atmak için atak yaparken Alex yine o sihirli ayaklarıya Kezman'a gol attırdı ve Maç 4-1 bitti.

Fenerbahçe beklendiğinden çok rahat bir galibiyet aldı.

Bence şu andan itibaren Sivasspor macerası bitti. Bundan sonra zor toparlanırlar. Kenine güvenleri kalmadı oyuncuların. Beklenen birşeydi takım dağılabilir. Bilemem

Ama bildiğim tek şey Sivasspor devri şu maçtan sonra bitmiştir.

Universal
27.Ocak.2007, 03:45
:D Alex boş kaleye gol atınca takipçilik Kezman atınca boş kale neysede Alanya'ya iki golü aşırtma yani vuruş golleri biri yine takipçilik bugünkü 2.golü yine Kezman gibi adamların atabileceği bir vuruş ilk golde ön direğe koşusu mükemmel atarım diyorsunda onu yorum yapmıyorum bile.Ayrıca Urfa maçında arkasına düşen topu havada ters ayağıyla vurmuş kaleci kçşeden çıkarmıştı eski gücüne kavuştuğu açıkça görünüyor ama tabi senin görüşünede saygı duyuyorum

Kezman gibi adamlar atar demişsin haklısın. :) Gerçeğe bakarsak Alex boş kaleye gol atınca Alex'in gol tekrarında ki akıl dolu deparını görüyoruz. Kezman'da böyle bir depar görmüyorum. O orada duruken top gelmiş. Şimdi ilk pozisyon'da orta hangi futbolcudan geldi hatırlamıyorum, orta geldikten sonra Kezman ayağını koyuyor ve top filelerde. İkinci gol zaten kale karşısında çok net pozisyondu attı. Eskisi gibi oluyor diyorsun, PSV'de kral olduğu zaman etrafında ki beş adam şimdi Barcelona, R.Madrid, Arsenal gibi takımların ilkonibr oyuncusu. Nasıl bir forvet sisteminde oynadığı ortada. Bana göre Kezman Fenerbahçe'ye yetecek bir forvet değil.

GebzeLi1907
27.Ocak.2007, 04:03
Kezman girdiği pozisyonu değerLendirsin yeter.İLk goLünde iyi takip etti pozisyonu dokunuşu yaptı;goL..
İkinci goLdeki vuruş becerisi üst düzeydeydi.SakatLıktan önceki formsuzLuk döneminmde bunLarıda atamıyordu şimdi yavaş yavaş canLanıyor.Kezman iLk geLdiğinde de Sivas'a cok güzeL bi goL atmıştı yine bu stadda ve yine boş geçmedi Sivas'ı
böyLe giderse Semih iLe değişmeLi oLarak Cok etkiLi oLurLar ama haLa kapanan takımLarı acabiLcek oyuncu değiL Kezman.Sivas yükLendiği dakikaLarda oyuna girdi,2.goLünde zaten tek savunmacı vardı pozisyonda..

scar face
27.Ocak.2007, 04:25
Cok zorlu gecmesi beklenen macı alacağız cunku Zicodan sonra zorluk derecesi yuksek maclarda iyi sonuclar aldık tabi ki lugano-edunun mac secımını doğru yapması gerekli:Dgördüüğünüz gibi mac iddaa ettiğim gibi bitmis:D.....bu işi bizim işimiz Sırada Sevilla var hadi kanarayam

ForeverSuperior
27.Ocak.2007, 04:38
Geçen yıl Manisa, bu yıl Sivas takımları tarafımızca hayal kırıklığına uğratılmıştır. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

a.arıcı-11
27.Ocak.2007, 04:55
Geçen yıl Manisa, bu yıl Sivas takımları tarafımızca hayal kırıklığına uğratılmıştır. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
huyumuz kurusun diyecem ama,can çıkar huy çıkmaz :D:D :zuhaha

bugünkü maça çoğu fenerbahceli(ben dahil:)) 1-0 olsun bizim olsun diyorduk ama 1. golü atana kadar girdiğimiz pozisyonlar maçın alt bitmmeyeceğinin işareti idi bu gün güzel futbol oynadık yağmur çamur kar soğuk demeden işimiize bakıyoruz...
yalnız kafama takılan az önce stadyum programında bizim futbolcuların halk dilinde halı saha kramponları diye geçen sentetik çim krompanları ile çıkması yasak değilmi yani hatırlıyorumda orta okulda bizim okulun maçlarında hakemler ooyuncuların kramponlarının altlarına bakarlardı çivilimi değilmi diye şimdi hakem bu olayı nasıl es geçmiş anlayamdım

TR.CaPTaiN
27.Ocak.2007, 05:18
Batman'in dönüşü güzel oldu. Tebrikler Fenerbahçe.

Varonil
27.Ocak.2007, 05:44
Tebrikler Fenerbahçe.Çok güzel bir maç oldu.

Hava şartları gayet güzeldi,sahada biraz buzlanma vardı ama futbol oynanmaya müsaitti,Maç dengede başladı.İki takım da zeminin azizliğine de uğrayarak çok fazla top kaybetti.Sonra oyunu biraz toparlayınca daha iyi oynadık.Alex'in kafa golü çok güzeldi,Kezman'ın 2 gol birden atmasına çok sevindim.

Universal
27.Ocak.2007, 06:16
Kezman girdiği pozisyonu değerLendirsin yeter.İLk goLünde iyi takip etti pozisyonu dokunuşu yaptı;goL..
İkinci goLdeki vuruş becerisi üst düzeydeydi.SakatLıktan önceki formsuzLuk döneminmde bunLarıda atamıyordu şimdi yavaş yavaş canLanıyor.Kezman iLk geLdiğinde de Sivas'a cok güzeL bi goL atmıştı yine bu stadda ve yine boş geçmedi Sivas'ı
böyLe giderse Semih iLe değişmeLi oLarak Cok etkiLi oLurLar ama haLa kapanan takımLarı acabiLcek oyuncu değiL Kezman.Sivas yükLendiği dakikaLarda oyuna girdi,2.goLünde zaten tek savunmacı vardı pozisyonda..

Semih kesilmemeli. Çünkü Kezman iki gol attı diye, Semih kesilirse kaybederiz. Kezman'ı oynatırsak Kezman iki gol bana yetti gene yatayım. Üç dört maç sorna gene atarım foramayı kaparım havası ile devam eder.

TR.CaPTaiN
27.Ocak.2007, 19:34
Takımları çiçeklerle karşılayan Sivasspor taraftarını da unutmadan tebrik etmek gerekir.

GodfatheR
27.Ocak.2007, 19:38
Fener konsantre oldu mu önünde takım duramıyacağını gösterdi.

Universal
27.Ocak.2007, 19:40
Takımları çiçeklerle karşılayan Sivasspor taraftarını da unutmadan tebrik etmek gerekir.

Haklısın, başka bir kulüp olsa yönetimini veya teknik adamını istifaya devet ederdi, staddı yakardı veya başka şeyler yapardı. Sivasspor centilmence izledi. Mağlubiyet alınca alkışladı. Tribünlerde hep beraber oturuldu. Çok güzel görüntüler vardı. İnşallah başka stadlarda da olur.

El Comandante
27.Ocak.2007, 23:58
Haklısın, başka bir kulüp olsa yönetimini veya teknik adamını istifaya devet ederdi, staddı yakardı veya başka şeyler yapardı. Sivasspor centilmence izledi. Mağlubiyet alınca alkışladı. Tribünlerde hep beraber oturuldu. Çok güzel görüntüler vardı. İnşallah başka stadlarda da olur.

Yanliz bunu yapan 4 büyükler.:)
Sivasspor zaten sezona ilk 6 icine girmek parolasiyla basladi,aldigi iyi sonuclarla hedefi yükseltti,taraftarlarina büyük gururlar yasatti.Simdi Sivas 1 maci farkli yenildi diye taraftarlari bunlari yapsaydi NANKÖRLÜK olmazmiydi ?

barahir
28.Ocak.2007, 00:12
Gerçekten çok formda takım şuan.. Karşısında sivas değilde sevilla olsaydı belki 4 olmazdı ama 2-3 tane rahat atardı... Bence Rakipler korksun artık ZİCO'lu fenerbahceden..

Universal
28.Ocak.2007, 00:55
Yanliz bunu yapan 4 büyükler.:)
Sivasspor zaten sezona ilk 6 icine girmek parolasiyla basladi,aldigi iyi sonuclarla hedefi yükseltti,taraftarlarina büyük gururlar yasatti.Simdi Sivas 1 maci farkli yenildi diye taraftarlari bunlari yapsaydi NANKÖRLÜK olmazmiydi ?

Nankörlük olurdu tabii ki; ama benim değinmek istediğim nokta dün Ankaragücü geçen hafta G.Antep taraftarlarını yönetime sitem ederken gördük. Önemli olan burada Sivas'ın bunları yapmamasıydı.

El Comandante
28.Ocak.2007, 01:00
Tamam Sivassporlu taraftarlar iyi yapiyorlar,takimlarini iyi destekliyorlar da bu takim sampiyonluga oynuyor.Yani seneler sonra bir Anadolu takimi sampiyonluga oynuyor,kaldiki Sivasspor bu sene birak sampyionlugu ilk 5e girse cok sevinecekti.Bu yüzden taraftarlarin onlari bu yolda yanliz birakmamasi,hep desteklemesi gerekiyor.Sivasspor bunu cok hakediyor.Parasizliklarla,sakatlarla bogusurken bir taraftan da herkese ders verir nitelikte futbol oynayip,sonuclar aliyor.Alkislanasi bir durum Sivasspor´un durumu.
Ama yok taraftarlar bunlari görmezden gelip böyle seyler yapsaydi NANKÖRLÜK olurdu ve bu hic hos karsilanmazdi.Bunu anlatmak istiyorum. :)

fmsmyrna
28.Ocak.2007, 07:14
huyumuz kurusun diyecem ama,can çıkar huy çıkmaz :D:D :zuhaha

bugünkü maça çoğu fenerbahceli(ben dahil:)) 1-0 olsun bizim olsun diyorduk ama 1. golü atana kadar girdiğimiz pozisyonlar maçın alt bitmmeyeceğinin işareti idi bu gün güzel futbol oynadık yağmur çamur kar soğuk demeden işimiize bakıyoruz...
yalnız kafama takılan az önce stadyum programında bizim futbolcuların halk dilinde halı saha kramponları diye geçen sentetik çim krompanları ile çıkması yasak değilmi yani hatırlıyorumda orta okulda bizim okulun maçlarında hakemler ooyuncuların kramponlarının altlarına bakarlardı çivilimi değilmi diye şimdi hakem bu olayı nasıl es geçmiş anlayamdım

Hollanda Ligi'nde pekçok takım kullanıyor bu ayakakbıları Oftaş-G.Saray maçındada yedeklerde vardı bu ayakkabılar sanırım buzlu zeminde daha rahat oluyor

Semih kesilmemeli. Çünkü Kezman iki gol attı diye, Semih kesilirse kaybederiz. Kezman'ı oynatırsak Kezman iki gol bana yetti gene yatayım. Üç dört maç sorna gene atarım foramayı kaparım havası ile devam eder.

Semih ile Sevilla maçlarına çıkarsak tek şansımız Alex'in yine mükemmel oynaması olur çünkü Semih'in rahat oynaması boş alan bulması için Alex'in en üst seviyede olması gerekir ki Alex'ten de her zaman bu kadar iyi olamsına bekleyemeyiz.Bende Kezman'ın artık formasını geri alamsını gerektiğini düşünüyorum.Çünkü ameliyattan önceki Kezman o vuruşları yapamazdı.Birde istersen Şanlıurfa'ya attığı golü tekrar izle koşu yok demişsin de Kezman önce şutu vuruyor sonra Carlos vuruyor 'koşu yapan' topu önünde bulamayn Kezman tamam lıyor.Tıpkı son Sivas maçında yaptığı 'koşu' gibi

Ilhan
28.Ocak.2007, 19:14
Fenerbahçe adına yakışır oynadı. Sağ kanadı çok iyi kullandılar. Gökhan Gönül bindirmeleri çok iyi yapıyor sağdan. Topu Alex, Deivid veya Semih ile stop edip kanatlara iyi aktardığı an Fenerbahçe süper hücum eden bir takım oluyor.

Sivasspor'un bu oyununu gördükten sonra diyecek bir söz bulamıyorum. Mehmet Yıldız'dan başka kimseyi göremedim sahada. Mehmet Yıldız da milli takıma çağrılmalı bence. Tam bir süperstar Türkiye Ligleri için. Topu saklama konusunda bir numara.