PDA

View Full Version : "Gökhan hocasından özür diledi"

deniz.91
21.Ocak.2007, 23:01
"Gökhan hocasından özür diledi"

Kayserispor kafilesi, Fortis Türkiye Kupası'nda yapacağı maç için özel uçakla Gaziantep'e gitti. Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Grand Otel'e yerleşen Kayserispor'un GASKİ tesislerinde antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek, şunları söyledi:
''Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'u yenip iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Yarın yapacağımız maçın hazırlığı için GASKİ tesislerinde antrenman yaptık. Kasımpaşa maçı için de yarın akşam uçakla İstabul'a gideceğiz.''
Şahin, Kayserispor yönetimi tarafından disiplinsiz davranışı nedeniyle 50 bin YTL para cezası verilen Gökhan Ünal'ın da kafileye alındığını ifade ederek, ''Gökhan, hocamız Tolunay Kafkas ve arkadaşlarından özür diledi. Tolunay Kafkas, Gökhan'ı kafileye aldı. Gökhan'ın yarın kadroda yer alıp almayacağı tamamen Tolunay Kafkas hocamızın insiyatifine bağlı'' diye konuştu.

22.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AAvar js_create_time = 1201007475;document.write('');document.write('');

Onurap
21.Ocak.2007, 23:11
M.topuzu bilememde gökhan ın gitmek istediği bir gerçek.Sezon sonu sözleşmesi bitince kimse tutamaz gibi geliyor gider trden gaatasaraya veya avrupaya gider bence.

anil luque
22.Ocak.2007, 00:04
gökhan yaptıgının ne kadar yanlıs bırsey oldugunu anlamıs olacak kı ozur dılemıs ve bence en dogrusunu yapmıs.. kulübe onca hizmetinden sonra hafızalarda kötü insan olarak kalmak da vardı bu arada sezon sonu da gider heralde betis'te oynamak istiyormus fanatik'e göre ne kadar dogrudur bılemem ama buradan direk ispanya'ya giderse bence hata yapmıs olur daha gelısmesı lazım..

deniz.91
22.Ocak.2007, 00:39
Gökhan Ünalın sözleşmesi 2009a kadar sürüyor

CeNTeR_TR
22.Ocak.2007, 03:40
Son pişmanlık fayda etmez umarım :p Yahu bırakın artık ayrılın hayır bi geçen seneki Gökhan-Mehmet a.ş ye bakın bi bu senekine dağlar var arada ayrılmaları en hayırlısı ;;)

Fernando Gago
22.Ocak.2007, 05:02
Özür dilemekle Tolunay Kafkas'ın düşüncelerini değiştireceğini sanmıyorum sene sonu ikisinden biri gider takımdan

deniz.91
22.Ocak.2007, 05:46
İlk kez söylüyorum bende eğer Kayseri UEFA'ya gidemezse Gökhan Ünal gidici Mehmet Topzu bilemem ama

Fietra 10
22.Ocak.2007, 06:42
İlk kez söylüyorum bende eğer Kayseri UEFA'ya gidemezse Gökhan Ünal gidici Mehmet Topzu bilemem ama

Bence Kayseri UEFA'ya gitse bile Göhan Ünal takımdan ayrılacak fakat M.Topuz'un takımdan ayrılacagını sanmıyorum..Zaten Gökhan'ın iyi bir fiyata gitmesi hayırlıda olur gibime geliyor..Her kötü perfomanstan sonra basın bu son olayları tekrarlayıp duracak Kayseri'yi fazla takip etmedikleri için..Her Anadolu takımının derdi bu eger çarpıcı bir gelişme omuşsa bütün varsayımlar bunun üzerine yapılır ki buda çok yanlış birşey..

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2007, 18:29
Bencede Gökhan gidici..