PDA

View Full Version : TFF 'nin Oyunları Devam Ediyor

bursa_mc
22.Ocak.2007, 00:15
Bursaspor'un ikinci başkanı Osman Çelik'in röpörtajında,,,

CAVCAV MI, ULUSOY MU?

Ligin 20. haftasında evlerinde oynayacakları Gençlerbirliği maçının Futbol Federasyonu tarafından pazartesi günü saat 13.30`a alınmasının yanlış bir karar olduğunu kaydeden Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: “Federasyon, hava muhalefeti gerekçesiyle maçı pazartesi günü saat 13.30`a aldı. Biz Bursaspor Kulübü olarak bu kararda bir kasıt arıyoruz. Federasyon Başkanı İlhan Cavcav mı, Haluk Ulusoy mu? Bu bize karşı yapılan çok çirkin bir hareket. Bursaspor taraftarının gücünü tüm Türkiye çok iyi biliyor.”

NEDEN 19.00 DEĞİL?

“Bu muhteşem taraftarın önünde maç oynanmaması için pazartesi mesai saatine maç konulduğunu düşünüyorum. Hasılat anlamında da bu, maddi açıdan zor durumda olan Anadolu kulüplerinin cebinden parasını çalmaktır. Resmen seyircisiz oynatılmaya çalışılıyoruz. Tamam, maçı pazartesi gününe aldın, peki neden 13.30, neden 19.00 değil. Bu konudaki itirazımızı yaptık. Cevabını bekliyoruz. Federasyon birilerinin emrinde olmamalıdır. Ben hayatımda ilk kez böyle bir olayla karşılaşıyorum.”

Fietra 10
22.Ocak.2007, 06:45
Kesinlikle Ulusoy karşıtlarına birer birer inceden zararlar veriliyor bu ne ilk ne de son olacak o şahıs gidene kadar..

bursa_mc
22.Ocak.2007, 16:20
Mehmet Kulaksızoğlu'nun ricasıyla yapılan birşey..Tff artık uşak oldu sanırım..yalnız ertelenme sebebi çok saçma olmuş..Hava durumundan dolayı ertelnedi denildi..galiba TFF kain oldu...

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2007, 20:03
Bu tür oyunlar artık sona erecek inşallah..

bursa_mc
22.Ocak.2007, 20:32
Bu tür oyunlar artık sona erecek inşallah..

inşallah..