PDA

View Full Version : Köpekler Hakkında

Ralph
26.Ocak.2007, 00:36
Golden ya da Labrador cinsi köpek almayı düşünüyorum.Köpeği apartmanda besleyeceğimiz için en uygun köpek olacağını düşündüm.Bu iki köpek tür bakımından birbirine benziyor.Bir türlü karar veremiyorum hangisini alacağım konusunda.Fikri olanlar ya da bu köpekler hakkında bilgisi olanlara ihtiyacım var.
Bu iki köpek hakkında birşeyler bilen varsa paylaşmalarını istiyorum.Şimdiden teşekkürler =)

Oghuse
26.Ocak.2007, 00:40
http://www.uzmantv.com/labrador-kopeklerin-ozellikleri-nelerdir labrador köpekler hakkında bilgi..

El Barto
26.Ocak.2007, 00:44
Apartmanda bakacaksan eger hiç alma derim ben Görkem çok zor oluyor hem hayvanada yazık oluyor.

Ralph
26.Ocak.2007, 00:51
Abi çok seviyorum ya.Acaip bir köpek sevgisi var bende.Senelerdir isterim almazlar eve sonunda ikna ettim evdekileri.Sorun sadece parasal yani biriktirme aşamasındayım.Yani apartman flan gerçekten takmıyorum çok istiyorum çünkü.Kardeş fland a olmayınca :D

Nedvedmania
26.Ocak.2007, 00:56
sen takmıyosun apartmanı ama komşular takarsa :D Köpeğede daral gelir evde. Bahçeli ev felan olsa çok güzel olurdu :D

Bence kedi al. Teyzemin kedisi var çok tatlı davranışlar yapıyor :D Mesela TV izlerken geliyor ayağının yanında kıvrınıp uyuyor :D

Ralph
26.Ocak.2007, 01:05
:D Yok ayağımdan gıdıklanırım ben :p Şaka bi yana kedi sevmem ya.Köpek delisiyim.

RaSenGan
26.Ocak.2007, 18:52
Pitbull al :p

Köpek bakmak zor iş.İlla alıcam diyosan Golden al.:)

inorax
26.Ocak.2007, 19:01
Golden'ın Labrador'dan iyi olacağını düşünüyorum.Daha sıcakkanlı gibi geliyor bana Labrador'a göre. :D

ANTİ KÖPEK
hem ben hemde benim gibi düşünenler(komşular)kızabilir.....

Ralph
27.Ocak.2007, 02:52
Golden'ın Labrador'dan iyi olacağını düşünüyorum.Daha sıcakkanlı gibi geliyor bana Labrador'a göre. :D

Yok ya ben araştırdım baya bi.Özellikleri %100'e yakın neredeyse.Sadece iki özelliği değişik 1.si tüğleri uzun :D , 2.si labradorun sahibini koruma içgüdüsü varmış ama golden hırsızlarla bile anlaşabiliyormuş :D

RaSenGan
27.Ocak.2007, 03:24
Şu köpeğin güzelliğine bak :)

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/EUR/1155-3003~Golden-Retrievers-Puppies-Posters.jpg

Ralph
27.Ocak.2007, 03:37
Oooooff....Yaramı deştin.:(

RaSenGan
27.Ocak.2007, 03:58
Al işte Golden neyi bekliyosun :)

emrec15
27.Ocak.2007, 04:56
Golden al hakkaten çok iyidir :)

Ralph
27.Ocak.2007, 05:38
Al işte Golden neyi bekliyosun :)

Valla şu an labrador cazip geliyor.Çünkü golden'ın tüğleri aşırı uzun.Labradorun kısa ve daha az tüğ dökme sorunu olur gibi.

Aslında bahçeli bir evin olacak alıcaksın 2 şer tane yavrulatıp taneisni 500'den......:D

RaSenGan
27.Ocak.2007, 07:33
Karar senin kararın ama Golden daha sevimli.:) Hem çok seviyorum köpekleri diyorsun hemde zahmetli iş.Tüyleri uzun falan diyorsun.:)

Ralph
28.Ocak.2007, 05:50
Ya ben tüğlerine katlanırım soru değil ama evdekiler o tüğleri her toplayışında...... :D anladın sen onu...

mostblow
28.Ocak.2007, 21:08
golden al bence daha iyi...

Ralph
29.Ocak.2007, 04:54
Sonunda siparişimi verdim , yarın ya da öbür gün geliyor labradorum =) Kavuşuyorum en çok istediğim şeye sonunda...

RaSenGan
29.Ocak.2007, 05:01
Labrador almışsın Golden gibi köpek varken.:( Hayırlı olsun köpeğin.:)

Ralph
29.Ocak.2007, 05:11
Ya evdekileri zor ikna ettim köpek konusunda.Golden dersemde hayatta izin vermezler tüğ sorununu ben geçtim ama evdekiler.....

Estranged
29.Ocak.2007, 05:30
Köpekler kariyer gibidir.köpeğin olmayınca çok istersin,olunca uğraşmak zor geldiği için zorlanırsın ve küçük bir ihtimalle de bırakırsın :)
inşallah labrador sorun çıkarmaz.Ben de kopekleri çok severim ve araştırırım.ama yetiştirmek için uzun aşamalar var.

Özel mamaları var,mama yoksa haşlanmış yiyecek lazım.
Günde birkaç kez gezdirilmeleri gerekiyor.yeşil alanda gezdirirsen iyi olur.
korumada iyi olduğunu biliyorum.o yüzden tanımadıklarına saldırabilir.
yavrulara egzersiz yaptırman gerekebilir.

umarım bunlara dikkat edersin :)