PDA

View Full Version : Brescia--Seri A Şampiyonluguna gidecek yoL



westBLacK
27.Ocak.2007, 04:35
Brescia ile İtalyan seri B Yolculugu

http://img184.imageshack.us/img184/228/140pxbresciacalcioho3.jpg (http://imageshack.us)



Evet ..Turksportal ailesine yeni uye olmus biri olarak kariyer bolumu cok ilgimi cekti..Bende FM 05,FM 06, FM 07 oyunlarinda bir cok kez basarili olmustum ve FM 08 oyunu icin basarilarimi (basarabilirsem tabi) sizlerle paylasmak istedim.UuZunnca soluklu olmasini diliyorum kendi adima..

Menajer ismim Cesur KuŞku ,peki kimdir cesur kusku; Cesur KuŞku TRT 1 de cok eski tarihlerde yayinlanan bir tv dizisinde karekterdir ve cok kurnaz bir futbul simsaridir. Eminim hatirliyan arkadaslarimiz vardir.

..Brescia ile olan anlasma asamam...

Cesur Kuşku olarak Brescia baŞkanı Luigi Corioni ile tesadufen karsilastigimiz İtalyan nin Sicilya kentinde bir araya geldik. (orda ne işin vardi demeyin isim simsarlik futbolcu ariyorum :icon_razz:) Yaptigimiz sohbetler ile kendisini etkilemisim sanirim Turkiye ye dondugumde beni arayarak menajerlerinin israrla ek butce istemesi nedeniyle gorevine son verdiklerini soyleyerek bu gorev ile ilgilenip ilgilenmiyecigimi sordu.Bende icinde bulundugum maddi ve manevi sorunlar nedeniyle hic dusunmeden evet dedim ve İtalya maceram icin yolculuk hazirliklarina basladim.

İtalya ya vardigimda kimse karsilamadi beni:P Brescia kentini bulucam diye 3 saat dolandim gezmis te oldum tabi:P(insan ilgi alaka bekliyor ama nerdeeeeeee..Başkanla cok isimiz var gibi hissettim daha şimdiden..ama artik italyaya gelmis bulunduk donmek yakismaz)

Klubu buldugumda ise cok sasirdim..İtalya Seria A da oynamis olmasina ragmen bir zamanlar bu takimın bizim anadolu klupleri diye nitelendirdigimiz takimlardan bile daha vasat durumda oldugunu gordum.Ve icimden cooookk calismam lazim cooookk repligi gecen bir reklam vardi onu gecirdim..ilk izlenimlerim olarak takim ve yonetim vasat gibi geldi bana..Biraz dan aciklamalarda belirticem umarim sizlerde goruslerinizi bildirirsiniz..Ve artik imza asamasina gectik..cok fazla bir sey talep edemedim hatta nerdeyse hic birsey.Sonuc olarak aylik 12.500 € olmak uzere 2 senelik (haz 2009) anlasma imzalamis oldum.Ne basin mensubu ne bir sey kimsenin ilgisini bile cekemedim sanirim kimse gelmemisti.Zaten başkanin da işi varmis ayak ustu imzalayip gitti.

Transfer butcesi olarak sadece 500 bin € verdi bizim baskan Luigi..Adam buna bile cok dedi cok yogun israr ettim ancak bu kadar alabildim.Yani halim icler acisi suan icin...Ve takim kimdir nedir onlara gelelim simdi.Kimdir bu Brescia nedir diye sorarsaniz..

Brescia Calcio İtalya'nın Brescia kentinde 1911 yılında kurulan futbol kulübü.

Son yıllarda Serie A ve Serie B arasında düşüp çıkan bir grafik çizen kulüp şu anda İtalyan futbol ligi Serie B'de mücadele ediyor. Takımın renkleri mavi ve beyaz. 27.547 kişilik Mario Rigamonti stadında oynuyorlar. Tarihinde büyük bir başarısı bulunmayan kulübün en iyi derecesi Serie A yedinciliği.(Seri A ya cikip iniyor diyor fakat suan ki durumlari ic acisi diyebilirim.Acaba yanlis bir secim mi yaptim diye cok soruyorum kendime..ama artik basladik..)Finans sorunu yok gibi klup guvende gorunuyor.En azindan bu sevindirici.Ama baskan cook cimri..


http://img102.imageshack.us/img102/6042/2088801458906c9eb0oho1.jpg (http://imageshack.us)


Stadio Mario Rigamonti


http://img101.imageshack.us/img101/4932/ateslitaraftarhd3.jpg (http://imageshack.us)

Evet basin arastirmalarima gore cok cok ateşli bir taraftarim varmis.umarim bu sezon maclarina yansir.Biz ki Turk ekolunden gelme bir teknik adam olarak heycan iyidir herzaman :)

Brescia ile 2 senelik kontrat imzaladim.Takim gelecek icin pek bir sey vaad etmesede altindan kalkarim diye dusunuyorum sizlerinde yardimi ile tabiki.Hedefim bu sezon Seri A ya cikarmak takimimi,ve 2.sezon Seri A da ilk 10 icine girebilmek ve daha sonralari icin ise bu köklü klubun unutulmazlari arasina girererek Seri A sampiyonlugunu tatmak..Sanirim o zaman burdaki misyonum sona erer..Suan İtalya,İngiltere,İspanya ve Türkiye Ligleri acik..Brescia ile misyonumu tamamladiktan sonraki hedefim BeŞiktaŞ a gecmek ve Şampiyonlar Ligi Kupasini kazanmak.Eve biraz hedefler abartili olsada ne de olsa CeSuR KuŞku yum =)))
__________________________________________________ ______________


Artik oyunculari tanima vaktine geldi sira..Sunu belirteyim takimim genc sayilabilcek bir yas ortalamasina sahip yani; 25.

Oyuncu ismi..................Mevkileri.............Yaş... ..

Michele Archeri...............GK.....................29
Emiliano Viviano..............GK.....................21
Davide Zoboli.................D RC...................25
Marius Stankevičius.........D RC.WB/MR.......25
Victor Hugo Mareco.........DC.....................23
Fabiano Santacroce.........DC.....................21
Gilberto Martinez.............D/WB R...............27 Sakat 5 ay yok
Marco Zambelli................D/WB R.AM RC.....21
Simone Dalla Mano...........D/WB L...............23
Francisco Lima................DM.....................36
Alessio Tacchinardi..........DM.....................31
Adam Vass.....................DM.....................36
Jadid.............................DM,AM C.............24
Daniele Mannini...............AM RL.................23
Fabrizio Zambrella............AM RLC...............21
Davide Possanzini............AMR LC.FC...........31
Ricardo Taddei................AM RC,FC............26
Fabio Bazzani..................ST.....................30
Robert Feczesin...............ST.....................21

ve takimin genel goruntusu


http://img101.imageshack.us/img101/4273/geneltakimuz5.jpg (http://imageshack.us)

Onumuzde 6 hazirlik maci var


http://img184.imageshack.us/img184/8492/hazirlikfiksturuyy3.jpg (http://imageshack.us)

Bu maclarda takimi daha iyi tanimak gerekir ama fark ettigim bir sey kesinlikle DL ye ihtiyacim var Saglam bir de DC ye herhangi sakatlanma konusunda cok sıkıntı cekebilirim.Ve kaleci sorunumda var ne yazikki.Hazirlik maclari sonrasi daha net gorucez bunlari ama bu mevkilere tavsiye kesinlikle alabilirim

Transfer ihtiyaclari(ilk olarak goze carpaN) :

DL - tecrubeli bir isim onerirseniz sevinirim
DC - yedek icin iyi bir isim olabili
GK - Her turlu teklife acigim potansiyeli olsun ve en azindan 2. kaleci olmali.

***Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar Transfer butcem ne yazikki 500 bin €

Artik oyuna baslama zamani..Taktiksel aciklamalari ve goruntuleri hazirlik maclarindan sonra yapacagim.Su an icin kafamda bir taktik var bakalim ne sonuc vericek..Arkadaslar bu kariyerimi sizlerle birlikte yapmak icin basladim.Uuzun soluklu olmasi dilegiyle..(Maclari yapip geliyorum)

yunusgs
27.Ocak.2007, 05:44
Başarılar dilerim öncelikle Matias Cahais var dc için Eduardo var dl için Marcelo Grohe var kale için kiralayabilirsin.

westBLacK
27.Ocak.2007, 06:08
Başarılar dilerim öncelikle Matias Cahais var dc için Eduardo var dl için Marcelo Grohe var kale için kiralayabilirsin.

oncelikle tesekkur ederim guzel kardesim onerilerin icin ama cahais aldim iptal edildi transfer ab disi oyuncu oldugu icin..kaleci icinde onerdigin isim gibi benim bir kalecim var simdi amacim artik 1. kaleci almak.mevcut kaleci hazirlik maclarinda iyi gitmiyor birazdan eklemeleri yapacagim

yunusgs
27.Ocak.2007, 06:13
O zaman Cordoba yı alabilirsin ya da güçsüz takımlarda kaliteli kaleciler var.

Romeo3405
27.Ocak.2007, 07:38
başarılar dilerim. Brescia ile benim kuzen oynuyor 2.senede uefa kupasını aldı pirloyu transfer etti. Zevkli oluyor brescia ile oynamak

King_Theoden
27.Ocak.2007, 21:30
Öncelikle başarılar, gk için Piotr Czaplinski dc içinde Jack Hoobs ve Esmir Sabic i önerebilirim kesinlikle pişman olmazsın Jack Hoobs Müthiş gelişiyor ben 2010 senesindeyim markingi 20 tacklingi 17 hızı da 11 oldu, DL ye gelince onu bende arıyorum bulursan haberim olsun :-))

westBLacK
28.Ocak.2007, 00:40
Öncelikle başarılar, gk için Piotr Czaplinski dc içinde Jack Hoobs ve Esmir Sabic i önerebilirim kesinlikle pişman olmazsın Jack Hoobs Müthiş gelişiyor ben 2010 senesindeyim markingi 20 tacklingi 17 hızı da 11 oldu, DL ye gelince onu bende arıyorum bulursan haberim olsun :-))

hoobs benim database imde yok ama sabic i aldim genc ve gelecegi parlak bir oyuncu tavsiyen icin tşkler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet sıkı bir hazirlik kapmi gecirdik diyebilirim.Oyuncularimin performanslarindan simdilik memnunum fakat anlamadigim sey ilk maci neden basel gibi bir takimla oynadik.Zaten hazir olmayan futbolcularim moral acisindan coktu fakat ilerde toparladik ve bir takim goruntusu vermeye basladik.

Taktigim 4-4-2 olarak kalicak gibi gorunuyor bu sezon.Ona gore transferler yaptim ve takviyelerle guclendirdim.Artik taraftarlar bu sezon şampiyonlugu bekliyebilir Seri B icin.

Takimim dan star oyuncu kapasitesindeki hic bir oyuncumu gonermedim(aslinda 500 bin € olan transfer butcemi duzeltmek icin takimi tamamen satabilirdim ama kimse yuzune bile bakmadi futbolcularimin)Ama kurnaz bir menager olara bircok iyi futbolcuyu kadroma dagil ettim diyebilirim.hepsini ayrintilari ile vericem transferlerimin.

Yapilan Transferler

Salvatore Fresi - SW,DC,DM

Javier Garrido - D/ WB RL

Bogdan Stancu - FC

Charles andre Doudin - ST (Bu cocugu kesinlikle almanizi oneririm bence yildiz adaylarindan 20 yasinda)

Alexander Zickler - AM R ,ST

Esmir Sabic - DC (King arkadasimizin katkilariyla..insallah yildiz yapicam bu cocugu:))

Geoffrey Jourden - GK



http://img146.imageshack.us/img146/9784/transfergenelvi7.jpg (http://imageshack.us)

Gordugunuz gibi transfer sezonunu 425 Bin € ile kapamis bulunuyorum.Oldukca hesapli oldu bence.Yansimalarini gorecegiz hepbirlikte.Sattigim 2 futbolcu ile birlikte Suan Butcem arti olarak gorunsede buyuk bir maaş sakıntım var.Onumuzdeki gunlerde Başkanla bu konuyu gorusmek isitiyorum.Şans dileyin bana arkadaslar cok asabi bi başkanim var :)

Yeni Transferler Profilleri



http://img88.imageshack.us/img88/9287/fresiba9.jpg (http://imageshack.us)

http://img88.imageshack.us/img88/3259/jourdencd9.jpg (http://imageshack.us)

http://img87.imageshack.us/img87/3114/garridofl4.jpg (http://imageshack.us)

http://img87.imageshack.us/img87/2003/sabicyj8.jpg (http://imageshack.us)

http://img87.imageshack.us/img87/3549/doudinwi3.jpg (http://imageshack.us)

http://img140.imageshack.us/img140/6692/stancudt1.jpg (http://imageshack.us)

http://img140.imageshack.us/img140/8948/zicklerrf4.jpg (http://imageshack.us)


Hazirlik Maclari Sonuclari

http://img140.imageshack.us/img140/9149/hazirlikmacsonucbr6.jpg (http://imageshack.us)

Taktik ve oyun duzeni

Taktik Olarak 4-4-2 yi tercih ettim ve sonuc aldim diyebilirim.Takimi tempolu oynatiyorum defans cizgisi normal,pas stili tamamen kisa.Kanatlari ileri actim ataga katiliyorlar ,defans sag sol ve dc ler cakili oynuyorlar,orta sahadaki oyuncularima cok yuk binicek ama eminim altindan kalkicaklar.

Antremanlarimi ise forumda emurfeu adli arkadasimizin ekledigi antreman programlarini kullanarak surduruyorum,biraz sabir ile umarim katkilarini alacagim.Tsk ediyorum kendisine burdan bu program icin.


http://img206.imageshack.us/img206/4057/taktikler1kt2.jpg (http://imageshack.us)

Hazirlik maclarinda butun transferleri deneme sansim olmadi.Bazi futbolculari daha sonra ilave ettim.Ama sunu soylemelyimki takimda dikkat ceken suan icin isimlerden yeni transferlerden Zickler ve Doudin,normal kadrodan ise Possanzini adli oyuncum.

Performanslardan genel olarak memnunum.defans ve orta saha da tam olarak secimlerimi yapmis degilim.Bunlari resmi maclarda belirliyecegim saniyorum.Umarim bir belirsizlik yaşamam..bu iste en nefret ettigim sey belirsizlik..

Fixturde ilk macim iTalya kupasi maci ve Seri B takimlarindan Modena ile ,ikinci macim ise lig maci ezeli rakiplerimden Lecce ile..Maclara basliyorum ve bakalim resmi maclarda takim grafigi nasil olucak..Bekle bizi Seri A geliyoruZ !!!

King_Theoden
28.Ocak.2007, 17:11
transferler çok güzel doudin ve stancu ile gol şow yaparsın sabiç çok iyi bir dc kesinlikle pişman olmazsın. Jourdren de çok iyi bir kaleci kesinlikle transferler bulunduğun lig için 1 gömlek üstün benim oyunda şu anda doudin 12.5 mn değerinde ofansif özellikleri 17-18 oluyor

yunusgs
28.Ocak.2007, 21:32
Tebrikler transferler mükemmel.

RoNNiE91
28.Ocak.2007, 23:04
Başarılar dilerim sana bu zor yolda.Ayrıca transferlerde güzel.

westBLacK
28.Ocak.2007, 23:29
transferler çok güzel doudin ve stancu ile gol şow yaparsın sabiç çok iyi bir dc kesinlikle pişman olmazsın. Jourdren de çok iyi bir kaleci kesinlikle transferler bulunduğun lig için 1 gömlek üstün benim oyunda şu anda doudin 12.5 mn değerinde ofansif özellikleri 17-18 oluyor

evet tşk ederim doudin cok cok iyi suan icin ama stancu bu sene alisma sorunu var gibi ilk 10 mac sonrasi tabi ilerde daha da duzelicek.Sabic icin ise saol tekrar ileriye yonelik hedeflerimde bulunan bir oyuncu.Suan italyan yasamina ayak uyduramamis gorunuyor ama uydurur elbet)))


Tebrikler transferler mükemmel.


Başarılar dilerim sana bu zor yolda.Ayrıca transferlerde güzel.

Tskler arkadaslar 500 bin € bunlar oluyor ancak.ve bir cok takip ettigim oyuncu da var Seri A ya cikarsam eger finans acisindan da toparlanirsam bir cok surpriz transfer yapacagima eminim.Sizlerinde onerilerinize her zaman acigim.

King_Theoden
28.Ocak.2007, 23:55
-John Goossens (AML) Hollandalı
-Vitor Junior (AMC) Brezilyalı 2010 yılında 23 yaşında oluyor müthiş bir oyuncu tek başına takım eder.
-Sanchez Prette (DMC) Arjantinli top kapmasının yanında topu da çok iyi kullanabilen uzun şutlarla süpriz goller atabilen bir oyuncu

Bu gençleri takip etmeni öneririm alamasanda bir kenarda bulunsunlar.

westBLacK
29.Ocak.2007, 00:01
İlk resmi maclarim sonrasi skorlardan oldukca memnunum.


Kupa maclari

http://img295.imageshack.us/img295/1774/kupamacsonuclar2ep2.jpg (http://imageshack.us)






Lig Maclari


http://img247.imageshack.us/img247/2830/ligmacskoriy4.jpg (http://imageshack.us)

http://img120.imageshack.us/img120/690/ligmacskor2na2.jpg (http://imageshack.us)

Puan durumu

http://img179.imageshack.us/img179/5958/puandurumulz0.jpg (http://imageshack.us)



Genel olarak


Kupa da dolu dizgin ilerledik.Piecanza maci tam olarak sansimizla yenmis olsak da , surpriz olarak Serie A takimi olan Siena yi da eleyerek Brescia ismini bir sonraki turda İnter takiminin karsisina yazdirdik.Butun spor otoriteleri bu maci bekliyor.Biz Sieana yi gecerek bu ligin takimi olmadigimizi kanitladik ama İnter maci tam donum noktasi olacak.Hedef kupa da sampiyonluk..Simdiden o maci sabirsizlikla bekliyorum.


Kupa maclari ilk olarak oynandi bu fikstur benim cok tuhafima gitti aslinda ama takimim icin iyi maclar oldu.Lig de genel olarak zor bir takim oldugumuz imajini herkesin kafasina koyduk.Eksik yonlerimiz de goze carpan en onemli şey hucum yonunde kaliteli futbolculara sahip olmamiza rahmen gol yollarindaki sıkıntılarimiz di.Bunu simdilik takimin tam oturmamasina bagliyorum.İlerde daha gollu karsilasmalara imza atacagimizi dusunuyorum.

Taktik olarak daha once soyledigim gibi klasik 4-4-2 yi benimsedim.Aslina bu taktigi genel olarak hic kullanmazdim ve sevmezdim ama bu lig ve bu oyuncu potansiyelleri icin ideal oldugunu gordum.Taktikte oyuncularima bireysel komutlar vermekten cekiniyorum.Ozellikle orta saha ve defans oyunclarima.Bunu bir kac mac denedim ve cok ters tepkilerde bulundugunu tespit ettim.Sonuc olarak taktigin takimsal olarak etki etkmesi yonunde kanaat verdim.Takim oyunu oynamak alt liglerde cok cok onemli olsa gerek.Bunuda anlamis bulundum.

Suan icin takimimin verilerinden memnunum.Cok kart goren bir ekip olduk.Yani cok hirciniz.Bu bize cogu zaman orta saha da mucadele olarak kesinlikle pozitif yonde yansiyor.Cok top kapiyoruz.Taktiklerde top kapma normal olarak secili olmasina rahmen bir cok kere ozellikle orta saha oyuncularim kirmizi kart goruduler.Bunun arastirmasi olarak baktigimda orta sahadaki oyuncularim saldirganligi yuksek derecede.

Bunlarla birlikte bir ust lig icin calismalara devam etmekte.Amacimizin sampiyonluk oldugunu belirteyim.Bir sonraki macim Lig lideri ve favorilerden Chevio ile..Bu ma ilk yaridaki en onemli maclarimdan biri..Sans dileyin...Gorusmek uzere bir sonraki maclarda.)



http://img179.imageshack.us/img179/2700/140pxbresciacalciook6.jpg (http://imageshack.us)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

-John Goossens (AML) Hollandalı
-Vitor Junior (AMC) Brezilyalı 2010 yılında 23 yaşında oluyor müthiş bir oyuncu tek başına takım eder.
-Sanchez Prette (DMC) Arjantinli top kapmasının yanında topu da çok iyi kullanabilen uzun şutlarla süpriz goller atabilen bir oyuncu

Bu gençleri takip etmeni öneririm alamasanda bir kenarda bulunsunlar.

onerilerin cok guzel ama sunu soylim.AB disindan oyuncu oynatamiyorum.Tam olarak proseduru anlayamadim ama ab disi oyuncu transfer ettigim zaman iptal oluyor hemen.Ama Seri A icin o soyledigin isimleri listeme aldim.

yunusgs
29.Ocak.2007, 00:33
Tebrikler lige güzel başlamışsın.İtalya'da öyle bir durum var her sene 1 Ab ülkesi dışından oyuncu alabilsin İngiliz,İtalyan,Fransız,Alman oyunculara yönel.