PDA

View Full Version : İnanılmaz Pas Hataları(Yeter Artık)

RoNNiE91
29.Ocak.2007, 18:17
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Benim oynattığım her takımda ve her maçta inanılmaz top kayıpları oluyor.Tam atağa kalkacakken adam pas vermiyor ve ayağındaki topu kaybediyor.

Bu bir veya iki kere olmuş birşey değil.Her maçta defalarca oluyor.Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Şimdiden sağolun...

BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2007, 18:22
Pas türünü kısa yaparak, Çok yüksek bir yaratıcılık serbestliği varsa biraz azaltarak, Kısa paslı oyunu fazla yüksek tempoda oynamayarak.

RoNNiE91
29.Ocak.2007, 18:28
Bas türüm kısa ve oyun tarzım yavaş.Zaten adamlar ağır davrandığından kaybediyorlar.

Oghuse
29.Ocak.2007, 18:43
Farklı taktikler denesen sonuç yine aynı mı??

SiR ToMaSRoSiCkY1
29.Ocak.2007, 18:45
Burak bunu yazmana bile gerek yok hepimiz de çoğu zaman olan bir sorun.Çok pas hatası oluyor.Bu büyük bir sorun.İnşallah yeni çıkacak patchlerde bu sorun ortadan kalkar.

RoNNiE91
29.Ocak.2007, 19:20
Taktik çok değiştirdim ama bir türlü oturtamadım.

Uchiha Itachi
29.Ocak.2007, 19:56
WaLLa arqadaşım bnce pası direk oLar** beLirLe Tempoyu hızLandır işe yarayabilir.Ayrıca kaptıran oyuncuLarın mentaLitesini biraz daha att**a çevirirsen düzeLebiLir die düşünüyorum.Ayrıca time wastinqi düşüqe qetir.İşe yarar qibime qeliyo ;)

GebzeLi1907
29.Ocak.2007, 20:01
tempoyu çok yavaş yapma normaL iLe yavaşın tam ortası yap.Kısa pas stiLi iLe oynarken genişLiği dara getir..Ben kısa pas stiLiyle oynuyorm gayetde memnumum pek top kaybı yaptıkLarı söylenemez.

RoNNiE91
29.Ocak.2007, 20:08
Peki teşekkür ederim.

SAİT71
29.Ocak.2007, 20:39
Tempoyu normal yap ve pas tercihinide kısa yap arkadaşım. eğer dahada olmazsa adamları sat :D

DisCo
29.Ocak.2007, 22:38
Yönettiğin takımın oyuncu kalitesi nedir bilmiyorum. Ancak normal yaşama vurduğumuzda da oyuncuların sürekli hatasız pas yapması beklenemez. Bu oyunda da gerçekleşiyor olabilir. Senin sorunun olan sürekli pas hatası olması ise bence oyuncu özelliklerinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Antremanları bu özelliği artıracak şekilde yaparsan problemin kalmaz. Tabi takımın kaliteli oyunculardan kuruluysa bu konuda pek bir fikrim yok.

juanov
02.Şubat.2007, 22:55
arkadaşlar benim sorunum da böyle çok top kaybı olmasa da bir taktikle anca 3 maç kazanabiliorum sonra kaybetmeye başlıorum

wwhirlwind
09.Şubat.2007, 21:15
taktiginizde butun verilen talimatlar birbiriyle uyumlu olunca pas yuzdesi de fazla cıkıyor :) tabi oyuncu kalitesi de onemli :)

Tedesco
08.Mart.2007, 06:39
valla kimi maçlarda süper paslaşıyor lar kimi maçlarda ise top tutamıyorlar bende anlamadım gitti sonuçta bilgisayar bu yanii ne yapsan yapp ....

qlerr
15.Şubat.2008, 19:46
arkadaşlar üşenmeden hepinizin çözümlerini okudum. Maalesef bu top kaybının sebebi defans oyuncunuzun Concentration skill'inin düşük olmaından kaynaklanıyor. 13-14 bile olsa bu skill top kayıpları yaşanıyor.Ben defans alırken Min 16 concentration olanları alıyorum.Ayrıca time wasting'in yüksek olması da top kayıplarını arttırır.umarım yardımcı olabilmişimdir.

TürkuAz
15.Şubat.2008, 20:00
WaLLa arqadaşım bnce pası direk oLar** beLirLe Tempoyu hızLandır işe yarayabilir.Ayrıca kaptıran oyuncuLarın mentaLitesini biraz daha att**a çevirirsen düzeLebiLir die düşünüyorum.Ayrıca time wastinqi düşüqe qetir.İşe yarar qibime qeliyo ;)
Tebrikler TÜRKÇE'yi mahvetmişsin..

Soruna gelince Burak, sanırsam kısa pas ve düşük tempoda daha fazla verim alabilirsin.

Redrum
15.Şubat.2008, 20:05
Tebrikler TÜRKÇE'yi mahvetmişsin..

Soruna gelince Burak, sanırsam kısa pas ve düşük tempoda daha fazla verim alabilirsin.

bişey değil inglizceyi de mahvetmiş:icon_eek:
Ronnie takım oturdukça düzelmesi lazım. Olmadı orta sahayı daha kalabalık tut ve presi artır. kaybettiğin topu kazanmana bak..

Uchiha Itachi
15.Şubat.2008, 20:46

Kusura bakmayın kardeşler ya msnden kısa kısa konuşmaktan alışkanlık olmuş.Çok pardon:o

Universal
15.Şubat.2008, 20:53
Kısa ve yavaş oyunu yağmıurlu havalarda oynarsan bu hatalar olur. Bunu oyunda belirtiyor. Bu havalarda hızlı ve direk paslar ile oynamalısın. Özellikle saha zeminin kötü olduğu zaman havadan top oynamalısın.

Redrum
15.Şubat.2008, 20:55
Kusura bakmayın kardeşler ya msnden kısa kısa konuşmaktan alışkanlık olmuş.Çok pardon:o
Yok estağfurullah bizden özür dilemen gerekmiyor ama ben açıkçası düşündüm ilerde bir gün iş sahibi olduğunda ve önüne bilgisayarı verdiklerinde nasıl yazı yazacaksın diye. "q" ları "g" ye çevirmelisin ve oldukça iyi yazmalısın benden söylemesi. Kendimde de hatalar var hatasız kul olmaz değil mi sonuçta:) Neyse konuyu saptırmayalım.

mostblow
17.Şubat.2008, 16:09
Pas türünü kısa yaparak, Çok yüksek bir yaratıcılık serbestliği varsa biraz azaltarak, Kısa paslı oyunu fazla yüksek tempoda oynamayarak.

aksine kısa paslı oyunu yüksek tempoda oynayarak :icon_cool:

Redrum
17.Şubat.2008, 16:16
Benim okuduğum bir guide a göre bunlar mirror tarzı olacakmışmış. Yani pas ile tempo zıt şekilde. ne kadar uzun pas, o kadar yavaş tempo. Uzun pas okuna 3 kez tıklarsan, tempou azaltma okuna da 3 kez tıklayacaksın aynen bu şekil:)

cemir05
17.Şubat.2008, 19:54
kardeş pası kısa yap ama takımının antreman'ı iyiyse tempo'yu en yüksek seçeneği yap. küçük takımalr mal oluyolar. hiç topla oynayamıyolar tempo yüksek olunca. benden demesikısa pas ve yüksek tempo'yla fazla top kaybetmezsin

bendede o sorun vardı herkez gibi şimdi çok az oluyo

QaaN-07
22.Şubat.2008, 20:23
Bu banada çok oluyor oyun hatası olabilir.
Fakat tempoyu pasları birbirine göre ayarlayınca gözle görülür bir şekilde azalma oluyor..

El Barto
22.Şubat.2008, 23:12
802 ile birlikte gözle görülür bir düzelme var gibi gördüm ben bu konuda.