View Full Version : G.Birliği, Korkmaz ile yollarını ayırdı
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 22:34
G.Birliği, Korkmaz ile yollarını ayırdı
Turkcell Süper Lig'de küme düşme potasında bulunan Gençlerbirliği'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı.
Ligde Bursaspor deplasmanında rakibine 2-1 yenilen başkent ekibinde yönetim kurulu üyesi Enis Safi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bülent Korkmaz ile yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirterek, ''Kendisiyle oturup karşılıklı anlaşma yolunu tercih ettik, ancak kendisi bize sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinden yana olduğunu söyledi. Görevini bırakmayacağını bize iletti'' dedi.
Korkmaz'ın kulüpten sezon sonuna kadar 55 bin YTL alacağının bulunduğunu, bunu da kendisine ödeyeceklerini belirten Safi, şöyle konuştu:
''Şartlara uyacağız. Tazminatını verdikten sonra mahkemeye gerek yok. Sezon sonuna kadar olan alacakları ödenecek. Teknik direktör arayışlarımız sürüyor. Bugün, yarın sonuçlandırmayı planlıyoruz.''
Enis Safi, Mesut Bakkal ile ilgili sorulara ise ''Başkan, Mesut hocayla sözde anlaşmış olabilir, ancak ben yazılı sözleşmeden bahsediyorum. Bizim için önemli olan da bu'' diyerek sözlerini tamamladı. 30.01.2008
Kaynak : AA
El Comandante
29.Ocak.2007, 22:40
Büyük Kaptan Erciyesten sonra dikis tutturamadi teknik direktörlük kariyerinde ne yazikki.Galatasaray´in basina gecebilmesi icin daha cooook calismasi gerekecek.
Takımlar bir sezonda sadece bir teknik adamla çalışabilir maddesi getirilmelidir. Hangi meslek dalında bu varki. A şirketten git B şirkete gir ordan C'ye geç. Evet ligimiz gelişmiyor bencede gelişmez. Bilmiyorum bunlar sadece bizim mi aklımıza geliyor yada bu maddeleri getirmek çok zormudur. Daha çok teknik adamlar böyle sağdan sola savrulurlar.
Fıratcan Alçınkaya
29.Ocak.2007, 23:00
En iyisi Hakan Ünsal gibi yorumcu olsun çok erken atıldı menajerlik kariyerine...
goosfraba
29.Ocak.2007, 23:02
Gençlerbirliği yönetimi doğru bir karar vermiş, şuan da bulundukları konumun tek sorumlusu Bülent Korkmaz'dır. Bunu yeni teknik adam gelince anlarsınız.
Onurap
30.Ocak.2007, 00:00
Birinin kovduğunu diğeri alıyor bare takas etsinlerde tazminat vermesinler boş yere. :D Beş teknik direktör sonrası tekrar m.bakkal gelirse bu cavcavın ayıbıdır.
TürkuAz
30.Ocak.2007, 00:16
Bülent Kaptan'ın yaşadığı şanssızlıklar ve tecrübesizliği bu duruma ortam hazırladı. Umarım çalışarak kendini geliştirir..
LaigLeNoiR
30.Ocak.2007, 00:21
http://www.sporx.com/images/1/29/3372_B_BulentKorkmaz005.jpg
"Biz takımı takım yaptık"
Turkcell Süper Lig'de kötü günler yaşayan Gençlerbirliği'nde, kulüp yönetimi tarafından görevine son verilen teknik sorumlu Bülent Korkmaz, takıma inandığı ve güvendiği için görevi bırakmak istemediğini söyledi.
Kulübün aldığı tek taraflı kararın kendisine resmi olarak tebliğ edilmesinden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Korkmaz, ''Biz buraya gelirken 2,5 senelik bir kontrata imza atmıştık. Şartlar ne olursa olsun bu 2,5 yıllık kontrata uyacaklarını söylemişlerdi. Fakat şu anda oluşan şartların kendilerini tatmin etmediğini bildirdiler. Biz takımı, takım yaptık. Takımımıza güveniyordum ve haftalar ilerledikçe daha iyi olacağına inanıyordum. Başarılı sonuçlar alacağımızı da söylüyordum. Maalesef kulüpten saat 15.00'te tebligat geldi. Antrenman 14.30 idi. Biz onu bekledik. Kulüp tarafından görevimize son verildi'' diye konuştu.
-''2,5 SENELİK SÖZLEŞMEYE GÖRE PLAN YAPTIM''-
Takıma inandığı ve güvendiği için 2,5 senelik kontrata imza attığını ifade eden genç teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Gelecekle ilgili planlarımı da buna göre yaptım. Bir takım oluşturduk. Çünkü gereken sözü kendileri bana vererek, 'Seninle 2,5 sene devam edeceğiz' demişlerdi. Buna inanarak ve güvenerek plan ve programı yaptım. Takımda değişiklikler yaptım. İkinci devreyle birlikte hem ligde hem de kupada iyi gidiyorduk. Son Bursaspor maçında ilk devre iyi oynadık. İkinci devrede 30 dakika kötü oynadık. Ona rağmen takım iyi oynadı. Takım olarak memnundum, gelecekle ilgili iyi şeyler görüyordum ve çok umutluydum. Sezon sonunda hem kupada, hem ligde iyi şeyler yapacağına inanıyordum. Kendilerine göre bazı gerekçeleri var. İnandığım ve güvendiğim için görevi bırakmak istemedim. Kendileri tarafından sözleşmenin tek taraflı fesh edildiğini söylediler. Ben resmileşmesi için kağıdı bekledim. Resmi kağıt geldi. Bundan sonra Gençlerbirliği'ne başarılar dilerim.''
Teknik sorumlu Bülent Korkmaz, futbolcuların antrenmana çıkmaması yönünde yönetimin karar aldığını belirterek, ''O karara futbolcuların uyması gayet normal'' diyerek sözlerini tamamladı.
-TAKIM OSMAN NURİ IŞILAR'A EMANET-
Teknik sorumlu Bülent Korkmaz'ın görevine son verilmesinin ardından kırmızı-siyahlı futbolcular antrenmana altyapı antrenörü Osman Nuri Işılar yönetiminde çıktı.
Işılar, futbolcularla sahada bir süre görüştükten sonra antrenman programına uygun olarak çalışmayı gerçekleştirdi.
Bu arada, sezon başında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a verilen Hakan Aslantaş, yeniden Gençlerbirliği'ne transfer oldu.
30.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
goosfraba
30.Ocak.2007, 00:31
"Biz takımı takım yaptık"
Bir takım, takım olursa başarı gelir :) Gençlerbirliği'nin durumu şuan da ortada.
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 00:38
Umıt abiye hak vermemek elde değil.Tamam G.Birliği yönetiminin payı çok takımın bugünkü halinde ama Bülent hocada bir şey katamadı takıma..
Ama yinede bu durum G.Birliği yönetimini haklı çıkarmıyor.Bu sezon çok saçma sapan işler yaptılar.Bu kaçıncı teknik direktör?
goosfraba
30.Ocak.2007, 01:35
Umıt abiye hak vermemek elde değil.Tamam G.Birliği yönetiminin payı çok takımın bugünkü halinde ama Bülent hocada bir şey katamadı takıma..
Ama yinede bu durum G.Birliği yönetimini haklı çıkarmıyor.Bu sezon çok saçma sapan işler yaptılar.Bu kaçıncı teknik direktör?
Orası öyle fakat Bülent hocayı Erciyes'te ki yaptıklarıyla, Fortis'te final oynama başarısıyla getirdiler takımın başına, bir nevi ümit bağladı yönetim hocaya haklı olarak. Ama dikiş tutmayınca teknik direktörler hemen gönderiliyor, tabi karşıt olduğumuz bir durum fakat ülkemizde futbol kulübü yöneten başkanların aklına gelen ilk şey, başarısızsa gönder, oluyor.
TR.CaPTaiN
30.Ocak.2007, 01:42
Küme düşme hattına yerleşen Gençlerbirliği, bir sezonda 5. teknik direktöre görev vermeye hazırlanıyor...
Bursa'daki karşılaşma sonrasında ilginç gelişmelere sahne olan başkentin köklü kulübü, bugüne kadar bir sezonda en fazla 3 teknik direktörle çalıştı. Yeni gelecek teknik adam, bu sezonki görev alacak 5. teknik direktör olacak.
CAVCAV TARİHE GEÇECEK
Türk futbolunda tüm kesimler tarafından saygı gösterilen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 2007-2008 sezonunda görev vereceği 5. teknik direktörle tarihe geçecek.
Kırmızı-siyahlılarda, başkan Cavcav'ın göreve geldiği 1978 yılından bu yana bir sezonda en fazla 3 teknik direktör görev almıştı. Cavcav, bir süre önce takımın başına getirdiği teknik sorumlu Bülent Korkmaz'ın görevine son vererek, 4. teknik adama yol vermiş oldu. Profesyonel Birinci Futbol Ligi'nde, 1969-1970 ve 1987-1988 sezonlarında bir alt kümeye düşen kırmızı-siyahlılar, bu yıllarda dahi en fazla 3 teknik direktörle çalışmıştı.
BU SEZONUN DÖKÜMÜ
Turkcell Süper Lig'de bu sezon başında Ersun Yanal ile anlaşan Gençlerbirliği'nde, transferlerdeki anlaşmazlık nedeniyle tecrübeli teknik adam göreve dahi başlamadan işi bırakmıştı. Daha sonra Fuat Çapa ile anlaşan ve ligdeki 5 maç sonunda yollarını ayıran başkent ekibi, daha sonra takımı Alman Reinhard Stumpf ve ardından da Bülent Korkmaz'a emanet etmişti.
EN BÜYÜK ADAY BAKKAL
Bülent Korkmaz'ın performansından da memnun olmayan kırmızı-siyahlı yönetim, son olarak geçen sezon sonunda takımdan ayrılan Mesut Bakkal ile görüşmelere başladı. Görüşülen adaylar arasında öne çıkan Bakkal, anlaşma sağlanması durumunda bu sezon göreve gelen 5. teknik direktör olacak. Bu arada, Ersun Yanal ile yollarını ayıran Gençlerbirliği, Norveçli Trond Sollied ile prensipte anlaşmış, ancak tecrübeli teknik adam son dakikada kararından vazgeçmişti.
AA
ForsakeN
30.Ocak.2007, 01:50
Bülent Korkmaz da bu sezonki haliyle klasik,her sezon 1-2 takım gezip dişik tutturamayan TD'ler(Giray Bulak,Hikmet Karaman,Yılmaz Vural,Güvenç Kurtar,....) kervanına katılmaya aday.
LaigLeNoiR
30.Ocak.2007, 02:57
Ve Mesut Bakkal G.Birliği'nde
Bülent Korkmaz'ın görevine son veren Gençlerbirliği Kulübü, teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getirdi. Gençlerbirilği Kulübü'nün, teknik direktör Mesut Bakkal ile yarın saat 11.00'de Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde sözleşme imzalayacağı açıklandı. Bu arada Mesut Bakkal'ın yeniden takımın başına dönmesiyle birlikte başkent ekibi sezon başından bu yana 5. teknik adamı göreve getirmiş oldu.
30.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
Onurap
30.Ocak.2007, 03:09
Ve Mesut Bakkal G.Birliği'nde
Bülent Korkmaz'ın görevine son veren Gençlerbirliği Kulübü, teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getirdi. Gençlerbirilği Kulübü'nün, teknik direktör Mesut Bakkal ile yarın saat 11.00'de Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde sözleşme imzalayacağı açıklandı. Bu arada Mesut Bakkal'ın yeniden takımın başına dönmesiyle birlikte başkent ekibi sezon başından bu yana 5. teknik adamı göreve getirmiş oldu.
30.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
Liste en başa döndü :D
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 03:43
Mesut Bakkal bu sezon G.Birliği'nde görev yapmadı değil mi?
bursa_mc
30.Ocak.2007, 03:54
"Biz takımı takım yaptık"
[/I]
Bursaspor'dayken de aynı şeyleri sölüyordu:)
TürkuAz
30.Ocak.2007, 03:55
Burası Türkiye, hocalar çok kolay harcanır, şaşırmayalım..
Hatırlayın yıllar önce Fenerbahçe bir sezonda 4-5 teknik adam değiştirmişti. Bu sorun sadece Anadolu kulüplerinin değil bana göre..
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 04:06
Burası Türkiye, hocalar çok kolay harcanır, şaşırmayalım..
Hatırlayın yıllar önce Fenerbahçe bir sezonda 4-5 teknik adam değiştirmişti. Bu sorun sadece Anadolu kulüplerinin değil bana göre..
Sonradan adamlar bu mantelitenin yanlış olduğunun farkına vardılar ve şimdiki durumları ortada..
Fietra 10
30.Ocak.2007, 20:52
İlhan Cavcav artık farklı alanlarda rekor kırmaya başladı..
ThersoN
30.Ocak.2007, 22:14
biraz bekleyecekti bence çok erken atıldı bu mesleğe.
bursa_mc
31.Ocak.2007, 22:16
yerine mesut bakkal geldi..
deniz.91
31.Ocak.2007, 23:13
Cavcav guines rekorlarına girmeye çalışıyor heralde böylece takımını dünyaya tanıtacak:zuhaha Bülent Hocaya yazık oldu Erciyesi bırakmayacaktı
ThersoN
01.Şubat.2007, 21:44
'Ülkeyi bile maaşlı insanlar yönetiyor''
Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, teknik sorumlu Bülent Korkmaz'ın, ''Kulübü maaşlılar yönetiyor'' suçlamasına, ''Ülkeyi bile maaşlı insanlar yönetiyor'' karşılığını verdi.
Dünyadaki üst düzey şirketleri ve ülkeleri maaşlı insanların yönettiğine dikkati çeken Onuk, ''Bunlar dünyayı ve yaşamı bilmeyen insanlar. Kulüpte teknik direktörler de maaşlı. İstediğini oynatıyor, istediğini oynatmıyor. Maaşlılar ülkeleri yönetiyor. Ülkenin en üst mevkisinde bulunan cumhurbaşkanı dahi devletten maaş alıyor'' dedi.
Gençlerbirliği'ne gelmeden önce Mehmet Kulakzızoğlu, Bülent Korkmaz ve kendisinin detayları konuştuğunu anlatan Onuk, şöyle devam etti:
''Detayları bizimle konuşurken bizlerin maaşlı olduğunu bilmiyor muydu? Ayrılırken maaşlı olduğumuz aklına geldi. El Saka'yı da o almadı. Kendisi El Saka'yı istemedi. Yalan söylüyor. Enis Safi'nin telefonuna bakılsın. Gelişmeler o gün öğleden sonra oldu. Ayrılırken de Enis ile konuştu. Ben kendisiyle konuşmadım, Mehmet ile konuştum.''
-''TEK TARAFLI FESİH İÇİN DİRETTİ''-
Yönetim kurulu üyesi Enis Safi'nin, Bülent Korkmaz ile konuşarak, ''Nasıl istiyorsan öyle yapalım'' dediğini, buna karşın Korkmaz'ın, sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesini istediğini söyledi.
Onuk, Bülent Korkmaz'a her türlü kolaylığı sağlamalarına karşın, kendisinin yardımcı olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bülent Korkmaz '2,5 yıllık sözleşmem var, tek taraflı feshedin' diye diretti. Sonuna kadar antrenmana çıkmak istedi. Takıma kazandırdığını söylediği 14 oyuncuyu bize söylesin de bizler de bilelim. Kimmiş bunlar? Mehmet Kulaksızoğlu yaşanan olaylardan sonra neden onunla basın toplantısı yaptı onu da anlayamadım.''
-''KAYSERİ ERCİYESSPOR'U NEDEN BIRAKTI?''-
Cem Onuk, teknik sorumlu Korkmaz'ın, Kayseri Erciyesspor ile de 2,5 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, görevi bıraktığına dikkati çekerek, konuşmasını şöyle tamamladı:
''Kayseri Erciyesspor'un küme düştüğü sezon 2,5 yıllık sözleşmesi vardı. Neden bıraktı? Açıklasın. Bir zaman geliyor ki şartlar insanları zorluyor. Bizim yaşadıklarımızda olduğu gibi sözleşmenin feshedilmesi gerekiyordu, biz de gerekeni yaptık.''
ajansspor.com
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.