PDA

View Full Version : Gökhan Zan yine sakatlandı

19_SeRDiNÇ_05
29.Ocak.2007, 23:57
Beşiktaş'ın müzmin sakat futbolcsu Gökhan Zan, yine sakatlandı.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde 2 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Gökhan Zan yine sakatlandı.

Siyah-beyazlı takımın Çaykur Rizespor maçı için bugün basına kapalı gerçekleştirdiği antrenman sırasında bel kaslarında spazm meydana gelen Gökhan Zan, çalışmayı yarıda bıraktı. Kulüp doktorları, Gökhan Zan'ın tedavisine hemen başlandığını söyledi. Turkcell Süper Lig'de 3 Kasımda Fenerbahçe ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maçta sakatlanan ve o tarihten beri takımdan uzak kalan, iyileşmesinin ardından ligin 20. haftasında Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada 18 kişilik maç kadrosuna alınan Gökhan Zan, resmi maç oynamadan yeniden sakatlandı.

Bu arada Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı futbolcular, yüksek tempolu koşuların ardından çok pas çalışması yaptılar ve çift kale maç oynadılar. Antrenman sonrası forvet oyuncuları bir süre daha sahada kalarak ofansif organizasyonlar üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Mehmet Yozgatlı'nın kademeli olarak katıldığı çalışmada, sakatlıkları süren Tello, Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş yer almadı. Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

AA

Aşk-ı Şehir
30.Ocak.2007, 00:00
geçmiş olsun. İnşallah şu sakatlıktan kurtulur o bize Euro2008'de lazım.;;)

Fıratcan Alçınkaya
30.Ocak.2007, 00:00
tam laboratuvarlık bir örnek doktor olucak asistanlar inceleme yapması lazım :)

El Comandante
30.Ocak.2007, 00:02
Trajikomik bir olay bunun ki de...

DisCo
30.Ocak.2007, 00:05
Ya kendine iyi bakmıyor yada oyuncumuzun vücudu spor yapmaya elverişli değildir. Aklıma başka şey gelmiyor. Bir tarafı düzelse başka yerinde arıza çıkıyor. Oyun kurucu olsa tekme atılıyor dicem ama sürekli kendi kendine sakatlanıyor. Hayırlısı ne diyelim.

anilton
30.Ocak.2007, 00:08
Aman Gökhan canım Gökhan...

Onurap
30.Ocak.2007, 00:09
Beşiktaşınlzorlu kayseri maçındaki defas düzeni nasıl olacağıda merak konusu.

baki toroman, cezalı koray gitti g.zan sakatlandı.

goosfraba
30.Ocak.2007, 00:13
Oyuncu alt yapıyı iyi alamadığı için sürekli sakatlanıyor ve bundan sonrası da öyle olacak gibi. Zaten sürekli ve uzun süreli sakat olduğunu herkes biliyor. Ben bu durumu alt yapıya bozukluğuna bağlıyorum.

Emurafu
30.Ocak.2007, 00:14
Gökhan zan'a güvenilerek yola cıkılmaz..Muhtemelen Terim Servet'in yanına baska birini hazırlayabilir..Oynasa Servet-Gökhan çok iyi olurlar...Gökhan tam kendini toparlıyom bir daha sakatlanıyor..Gecmiş olsun Gökhan:)

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 00:16
Gökhan Zan daha maç oynamadan sakatlanıyorsun.Nasıl güvenelim biz sana şampiyonluk yolunda.İşte bu yüzden stoper transferi yapıyoruz..

Geçmiş olsun.İnşallah uzun sürmez iyileşmen..

Adamın moralide sıfırlanmıştır şimdi.O kadar bekledi iyileşmek için.Yine sakatlık..

TürkuAz
30.Ocak.2007, 00:19
Bu adamın hayatı film yapılsa kapalı gişe oynar, şahsen ben çok merak ediyorum neler olduğunu..:D

Geçmiş olsun Gökhan Zan..

LaigLeNoiR
30.Ocak.2007, 00:23
http://www.sporx.com/images/1/29/7791_B_gokhan021.jpg

Yine sakatlandı!

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde 2 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Gökhan Zan yine sakatlandı

Dalga konusu olmuş yahu adam.Baksanıza başlığa...

BeeTLeJuiCe
30.Ocak.2007, 00:51
Ben iyileştiğini bile bilmiyordum. Aslında çok iyi topçu ama şu sakatlıklar yaktı çocuğun başını. Deisler gibi erken yaşta futbolu bırakmak zorunda kalacak gibi.

barahir
30.Ocak.2007, 00:56
İşte bir Türk Deisler'i.. Yakında futbolu bırakırsa şaşırmayın.. Gerçekten çok şanssız bi futbolcu..

GebzeLi1907
30.Ocak.2007, 01:02
KemaL de böyle harcanmıştı yeteneği oLmasına rağmen.İnş bu sakatLık şanssızLıgını kırar.MiLLi takıma gerekLi bir oyuncu..

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 01:51
Kulüp Doktorlarımız, Gökhan Zan’ın önemli bir probleminin bulunmadığını, yarın takımla birlikte idmanlara başlayacağını ve Ç.Rizespor maçında forma giymesinde bir engel bulunmadığını söylediler.

Oh bee..

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=11880
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Gökhan'ın durumu ciddi değil"
Beşiktaş'ın defans oyuncusu Gökhan Zan, geçtiğimiz sezon yaşadığı omuz ve diz sakatlıkları sonrası, bu sezon da kasığından sakatlanmış ve yaklışık iki buçuk ay takımını yalnız bırakmıştı. Son olarak 3 Kasım tarihinde oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Gökhan, 2 ay süren tedavisinin ardından antrenmanlara başlamış ve Süper Lig'de Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta oynadığı Gaziantapspor maçının kadrosunda yer almıştı.

Beşiktaş'ın Fortis Türkiye Kupası'nda hafta sonu oynayacağı Çaykur Rizespor maçında, takımda bulunan kart cezalısı futbolcular sebebiyle ilk 11'de başlaması beklenen tecrübeli oyuncu, bugün yapılan antrenman sırasında bel kaslarında spazm meydana gelmesi sonucu yeniden saktalandı. Gökhan'ın tedavisine hemen başlandığı öğrenilirken, siyah beyazlı takımın menajeri Sinan Engin, Gökhan'ın sakatlığının çok ciddi olmadığını ve Çaykur Rizespor maçında forma giyebileceğini açıkladı. Engin, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün yapılan çalışmada Gökhan'ın bel kaslarında spazm meydana gelmiş. Bana verilen bilgiye göre Gökhan'ın durumu çok ciddi değil. Tedavisine hemen başladık. Büyük ihtimalle hafta sonu oynayacağmıız Çaykur Rizespor maçında forma giyebilecek."

30.01.2008

Kaynak : DHA

Rodrigo Tello
30.Ocak.2007, 04:36
Aman Gökhan kendine cok iyi bak.

Bizede Milli Takımada lazımsın :)

Fernando Gago
30.Ocak.2007, 04:49
Yazık valla

yusufislam
30.Ocak.2007, 05:05
bazi futbolcular vardir yeteneklidir ama vucudu izin vermez!

bazilari da yeteneksizdir ama vucudu el veridigi icin bizi kandirir!
ornek: sabri, serkan balci vs vs>>> gokhan gonulle karsilastirin bi :D:D

deniz.91
30.Ocak.2007, 07:39
Çok şanssız bir oyuncu...

Ralph
30.Ocak.2007, 18:07
Bu adam oynasa da oynamasa da para alıyormu çok merak ediyorum.Eğer alıyorsa bir an önce gitmeli artık beni ve Beşiktaşlıları deli ediyor.

Rodrigo Tello
30.Ocak.2007, 19:12
Bu adam oynasa da oynamasa da para alıyormu çok merak ediyorum.Eğer alıyorsa bir an önce gitmeli artık beni ve Beşiktaşlıları deli ediyor.

Ben hiçbir Beşiktaş'lının deli oldugunu zannetmiyorum,tam aksine bir an önce iyileşip takımdaki yerini almasını istiyorum.

Gökhan Zan'ın kalitesi Türkiye'de tartısılmaz !

Bugra19o3
30.Ocak.2007, 19:45
Gökhan Zan'a Çok İyi Bir Teklif Gelmişti(şuan Hatırlayamadım) Keşke Verilseydi..O parayla Daha İyi Bir Futbolcu Alabilirdik....Bakalım Defansa Kim Geçicek....

anil luque
30.Ocak.2007, 20:33
kayseri maçında ne yapacağız çok merak ediyorum bari transfer gerçekleşse de toparlasak.. baki ve toraman çok gereksiz kartlar gördüler hele toraman!! Allah'tan gökhanın ciddi bir durumu yok

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 21:23
Arkadaşlar ATILAN mesajları okumuyorsunuz herhalde.ÖNEMLİ bir sakatlığı YOK.Rize maçında bile OYNAYABİLİR.

Ayrıca bildiğim kadarıyla Gökhan Zan MAÇ BAŞINA para alıyor.