Log in

View Full Version : Bu onur, Topal'ın

Onurap
30.Ocak.2007, 05:19
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Mehmet-Topal004_3001.jpg

Bu onur Topal'ın

Galatasarayımız'ın genç orta saha oyuncusu Mehmet Topal, A Milli Takım yolunda... Sezon başında kiralık da olsa gönderilmesi düşünülen 20 yaşındaki futbolcumuz; buna rağmen yılmadı, azmetti, direndi ve hayallerine kavuştu. Linderoth’un yaşadığı şanssız sakatlık sonrası forma şansı bulan Topal, gerek savunmada, gerekse hücumda son derece etkili bir futbol ortaya koyunca, Galatasarayımız'ın banko isimlerinden biri haline geldi.
Terim gözden kaçırmadı
Mehmet Topal’daki bu kademeli yükselişi, Kalli’nin dışında gözden kaçırmayan bir kişi daha vardı: Fatih Terim... A Milli Takım Teknik Direktörü, bir süredir yakından takip ettiği genç yıldızı aday kadroya davet etmeyi düşünüyor. Hatta Terim’in, önümüzdeki hafta İsveç ile oynanacak olan maçta Topal’ı da oynatacağı öğrenildi. Başarılı futbolcunun, bu haberi duyunca çok mutlu olduğu belirtildi.

Kaynak: Fanatik

El Comandante
30.Ocak.2007, 05:26
Topal gercekten cok iyi oynuyor.Yama yaptigimiz o bölgede oynayacak en iyi Türk futbolcudur su anda.

goosfraba
30.Ocak.2007, 05:26
Şuan çok formda, geleceğin en iyilerinden biri olabilir fakat daha çok çalışması lazım. Hala kolay atılacak pasları atamıyor bu gözümden kaçmadı. Tabi ileri de bunlarda olmayacak.

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2007, 05:35
Umarım Barusso'nun gelişi onu etkilemez..

Emurafu
30.Ocak.2007, 05:54
Barusso transferi etkileyecegini çok sanmıyorum..Çünkü Kalli milan'ın sistemini düsünüyor.Oyuncular biraz farklı olabilir ama buna yakın bir sistem düsünüyor..Topal üstüne koyarak geliyor..Buldugu fırsatları iyi degerlendirdi..Arkadasları ona Örümcek Lakabı takmış:D..Uzun bacaklarını çok iyi kullandıgı için takmışlar..Terim zaten Galatasaray aldıgı zaman söyle demişdi.5 maç oynatın hemen milli takım alabilirim demişdi.Aurellio-Topal milli takımda iş yapar.Topal yanında tecrübeli biri olursa iyi iş yapıyor.

DisCo
30.Ocak.2007, 06:28
Başarısını kalıcı tutması önemli. Barusso'nun gelmesi onun formunu kalıcı hale getirecektir. Eminim ki forması garanti olursa düşüş başlar. Bu şekilde devam ederek hem Galatasaray'a hemde Milli takıma faydalı olur.

deniz.91
30.Ocak.2007, 07:35
Topalı gerçekten bende çok beğeniyorum.Geçen maç izlerken demiştim kendi kendime bunu neden milli takıma almıyor terim diye milli takımda aurelionun ii bir alternatifi olabilir

Atakan38
30.Ocak.2007, 19:14
Linderoth'un SakatLanması Mehmetin İşine Yaradı

İii Gidior Şu Anda İnşaLLah Daa İi Olurda AureLıo'ya Gerek KaLmaz

IcedEarth
02.Şubat.2007, 02:55
Bu formla ne Aurelio kalır ne bir şey, Mehmet Topal geliyor, açın önünü....

Onurap
02.Şubat.2007, 05:40
Aurelio ile oyun sitilleri benziyor aslında ikiside her topa bam gün dalankazma ön liberolar değiller daha çok mantıklı oynuyolar.Ama m.topal ın yaşı düşünüldüğünde ilerde en az bi aurelio olur belkide daha iyisi.

spider3784
02.Şubat.2007, 07:53
Hiç şaşırmadım, uzaktan şakır şakır şut çekiyor adam, fizik de var, birde top dağıtabilse tam olacak.

gerrrard
02.Şubat.2007, 08:56
Ankaragücü maçından sonra işte libero budur dediğim nacizane adam. Gerçektende son maçlardan sonra bana harika bir güven verdi M.Topal. Ayrıca Barusso'nun gelmeside rekabet ortamını arttıracaktır. Umarım M.Topal'ı elimizden hiç kaçırmayız.