PDA

View Full Version : Türkiye tüm ligler shiny logo v2



arneas
30.Ocak.2007, 05:48
Arneas
http://img164.imageshack.us/img164/7830/sihnypngv2wl6.png


turkiye liglerinde oynanabilir oynanamaz tüm liglerin shiny logoları

v2 eklentiler
galatasaray ve bursaspor logoları güncellenmiştir
amatör liglerden toplam otuza yakın logo eklenmiştir
kendi yaptığım amatör takımlogolarıda bulunmaktadır (akşehirspor akseki aroma vb.)

zamanım olursa amatör kuluplerin logolarını yapıp yayınlayacağım bu yüzden versiyon 3 çıkabilir


içindekiler

1.Turkcell superlig tüm logolar
2. lig A tüm logolar
3. lig B tüm logolar
4. lower (alt ligler) tüm logolar
5. turnuva logoları
6. bütün takımların küçük logoları ve BG leri


kullanılan kaynaklar ve programlar
1. adobe photoshop / photo filter / FM Graphics Configurator / corel draw
2. shinys versiyon2 template
3. bazı kulup siteleri
4. www.prestijtasarım.com (ayrıca mehmet imamoğluna teşekkürler)

Not: sadece 4 gün sonra fm08 oynanabilir tüm liglerin shiny logosunu yayınlayacağım

indirme linkleri

http://www.turksportal.net/dosya/fm/28759/bilgi/

arneas
02.Şubat.2007, 06:15
teşekkürler sekopej

fm26mer
02.Şubat.2007, 10:36
Paylaşım için teşekkürler güzel çalışma olmuş gerçekten emeğine sağlık

arneas
04.Mart.2007, 17:26
yakında v3 sizlerle

Trabzonspor
04.Mart.2007, 21:47
elıne saglık kardes

World Hollow o1
12.Mart.2007, 17:19
Ben bunu ekliyorum ama bir türlü gözükmüyor oyunda,

nereye eklenme konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

shadowrefree
13.Mart.2007, 01:05
cache dosyasını siliyorsun demi...belgelerim içinde sports interactive klasörünün içinde football manager 2008 var...orada da graphics içinde logo klasörünün içine çıkaracan...

içinde yok mu kurulumu indirdiğin dosyanın?...

arneas
13.Mart.2007, 07:15
Ben bunu ekliyorum ama bir türlü gözükmüyor oyunda,

nereye eklenme konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

dosya exe olarak (setup) gelmekte otamatik olarak kurulumu yapar ama fm nin dizini farklı bir sürücüde ise orayı seçmeniz gerekmekte

birde cache dosyasını silin kurulum yaparken çıkan pencerede anlatılmıştır.

World Hollow o1
13.Mart.2007, 18:01
Ya arkadaşlar ben başka forumdan almıştım ondan sormuştum..

Bu paylaşım için sormamıştım, teşekkür ederim bilgilendirme için.

senolchenko
09.Nisan.2007, 18:49
cache dosyası dediğiniz ne oluyo..Açıklarsanız çok memnun kalırım.

arneas
10.Nisan.2007, 02:17
cache dosyası dediğiniz ne oluyo..Açıklarsanız çok memnun kalırım.

cache dosya değil klasör ve fm daha hızlı oynamak için kendisi için bu olurşturuyor ve yeni yüklenen grafik dosyaları çalışmıyor

senolchenko
11.Nisan.2007, 05:22
BEn bunu indirdim kurdum fakat etkisini göstermiyo yani logolar çıkmıyo oyun içinde.biliyorumki bunun ince bi ayrıntısı var yazdıklarınızdanda açıkcası pek bişi anlamadım biraz ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.Teşekkürler :D

arneas
12.Nisan.2007, 04:04
BEn bunu indirdim kurdum fakat etkisini göstermiyo yani logolar çıkmıyo oyun içinde.biliyorumki bunun ince bi ayrıntısı var yazdıklarınızdanda açıkcası pek bişi anlamadım biraz ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.Teşekkürler :D

kendi bilgisayarında şu yolları takip et
C:\Documents and Settings\seninkullanıcıadın\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\

bu klasörlerin içinde "cache" diye bir klasör var onu sil ve oyuna tekrardan

Not: oyun çalışırken bu klosörü silemezsin

ugurcan1262
10.Haziran.2007, 20:50
tşkler.....................